A kriptobálnák ejtik a Shiba Inu-t, a PlayDoge-ra váltanak nagyobb nyereség reményében

A Shiba Inu ($SHIB) tulajdonosok nem kis veszteséget könyveltek el, miközben a mém érme próbálja visszaszerezni a korábbi támaszt.

A kriptobálnák ejtik a Shiba Inu-t, a PlayDoge-ra váltanak nagyobb nyereség reményében

A Shiba Inu tulajdonosok az új P2E projekt, a PlayDoge felé fordulnak, ahogy csökken a SHIB ára és fokozódik a PlayDoge előértékesítés teljesítménye.

A $SHIB árfolyama folyamatos esésben van, a nagyobb mennyiséget tartók, azaz a „bálnák” pedig sorra csoportosítják át a tőkét egy ígéretes új Play-2-Earn (P2E) projektbe, a PlayDoge-ba, amelynek árfolyama az elemzők szerint akár 5000%-kal is emelkedhet.

Megnézem a PlayDoge oldalát

A Shiba Inu hanyatlása: a tartók közel fele veszteséges helyzetben

A Shiba Inu árfolyama hetek óta esik, és a korábbi támaszok egy része is elbukott. Ez az esés a befektetői hangulatra is hatással volt, csökkentve ezzel a különbséget a pozitívban és a negatívban lévő befektetők között.

Az AMBCrypto legfrissebb elemzése szerint a SHIB-et túlértékesítésben van, a relatív erősségi index (RSI) pedig erős medvés trendet jelez. Az RSI jelenleg 30 alatt van, ami azt jelzi, hogy az eszközt túlzott mértékben értékesítik. Ez vásárlási lehetőségre utalhat, a folyamatos esés azonban továbbra is negatív irányba tolja az árat.

A SHIB ára a cikk írásakor 0,000017 dollár körül van, ami az egy hónappal ezelőtti árfolyamhoz képest 34%-os esést jelent. Az esés következtében több billió SHIB token van veszteséges helyzetben, olyannyira, hogy a tulajdonosok több mint 47%-a nincs a pénzénél.

A PlayDoge felemelkedése: Új remény a mém érme befektetők számára

Miközben a SHIB-hez vagy a DOGE-hoz hasonló OG mém érmék kihívásokkal szembesülnek, a befektetők figyelme egy új tokenre terelődik, a PlayDoge-ra. Ez a vadiúj projekt egyesíti a nosztalgiát, a kripto játékokat és a jutalmakat az innovatív Play-2-Earn (P2E) mechanika által.

A PlayDoge nem csak egy újabb kutyás mém érme. A hangsúlyt a P2E mechanikára helyezi, amely lehetőséget kínál a felhasználóknak arra, hogy virtuális kiskedvencük gondozásával PLAY tokeneket szerezzenek egy Tamagotchi stílusban készült játék keretében. A játék 2D-s, retro 8 bites megjelenéssel érkezik, amely mágnesként vonzza a játékosokat és a befektetőket.

Playoge kripto token ico

A PlayDoge előértékesítése gyorsan sikeres lett, eddig ugyanis már több mint 5,2 millió dollárnyi befektetést gyűjtött. A korai befektetők jelenleg a tőzsdei jegyzés árához képest kedvezményes, 0,00513 dolláros darabáron vásárolhatnak $PLAY tokeneket. A projekt nagy port kavart a közösségi médiában is, a Telegram és a Twitter közösség is gyorsan növekedik.

Megnézem a PlayDoge oldalát

Letétek és jutalmak

A PlayDoge letéti jutalmakat is kínál, amelyek arra ösztönzik a befektetőket, hogy hosszú távon tartsák a PLAY tokeneket. A becsült éves hozam jelenleg 122%, de ez csökken, ahogy egyre több tokent helyeznek letétbe. A letéti struktúra lényege, hogy fenntartja a befektetői érdeklődést, és megakadályozza a tömeges eladásokat a tőzsdei bevezetés után.

A PlayDoge a '90-es évekből ismert klasszikus arcade játékokra emlékeztet, és az egyszerű, de magával ragadó játékmenetet valódi kriptovaluta jutalmakkal ötvözi. A játékosok feladata a pixeles kiskedvenceik ápolása, biztosítva ezzel jóllétüket. Az alkalmazás minijátékokat is tartalmaz, amelyekben a játékosok érméket gyűjthetnek és akadályokat kerülnek ki, ezzel még több $PLAY tokent szerezve.

Az Axie Infinity-hez hasonló összetett játékokkal ellentétben a PlayDoge leegyszerűsíti a dolgot, és a felhasználók szórakoztatására, valamint az elköteleződésre helyezi a hangsúlyt. A játékosok teljesítményük alapján felkerülhetnek egy havi ranglistára, amivel további jutalmakban részesülhetnek.

Shiba Inu kontra PlayDoge

Mialatt a SHIB a visszakapaszkodásért küzd, a PlayDoge izgalmas és újító alternatívával csavarja el a mém érme befektetők fejét. A SHIB előtt tornyosuló kihívások, nevezetesen az, hogy nem tudja fenntartani a támaszokat, és a befektetők közel fele veszteséges pozícióban van, szöges ellentétben áll azzal, hogy a PlayDoge mennyire sikeres.

play Doge kropto token előértékesítés

A befektetői tőke áthelyeződik a SHIB-ből a PlayDoge-ba, ami egy szélesebb kripto piaci trendre világít rá. A befektetők egyre gyakrabban kutatnak olyan projektek után, amelyek egyszerre kínálnak szórakozást és jutalmakat. A PlayDoge a nosztalgikus hangulat és a P2E mechanika kombinációjaként változatos közönséget érhet el, és az érdeklődést hosszú távon is fenntarthatja.

A sikeres előértékesítés és a növekvő közösségi támogatás arra utal, hogy a PlayDoge meghatározó szereplővé válhat a mém érme piacon. Az innovatív P2E modell, a retro játékmenet és a vonzó letéti jutalmak kombinációja megkülönbözteti a hagyományos mém érméktől, például a SHIB-től és a DOGE-tól.

Azok, akik szeretnének részesei lenni a kripto tér következő nagy dobásának, a PlayDoge érmével nem nagyon lőhetnek mellé. A sikeres előértékesítés, az erős közösségi háttér és az innovatív megközelítés révén a PlayDoge jelentős növekedés elé nézhet.

Látogass el a PlayDoge weboldalára, és tudj meg többet a projektről. Csatlakozz te is az előértékesítéshez, és indulj el a nosztalgikus játékok és a bőséges jutalmak felé. Fektess be most a PLAY tokenbe, és vegyél részt a Play-2-Earn játék szféra egyik legjobb projektjében.

Megnézem a PlayDoge oldalát

Ezek is érdekelhetnek:

A Pepe Unchained sikeres előértékesítése hajtja a mém érme rallyt

A mém érmék piaci értéke 45 milliárd dollár alá esett, de találunk még aranyrögöket

A 11 legjobb altcoin, amit 2024-ben érdemes vásárolni – Milyen új altcoinokat vásároljak?

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Hitelezési platformot indított az ingatlan.com

Már több mint 100 ezren használták az ingatlan.com által a lakosság számára indított online hitelezési platformot, amelynek a fejlesztéshez a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs (NKFI) Hivatal 286,824 millió forint vissza nem térítendő támogatással járult hozzá - közölte az ingatlan.com Zrt. az MTI-vel.
2024. 07. 20. 17:00
Megosztás:

Az élelmiszeripar szakember-utánpótlását segítő projekt indult

Uniós támogatással az élelmiszeripar és az ehhez kapcsolódó szolgáltatások szakember-utánpótlását segítő magyar-szerb határ menti projekt indult Tápláljuk a jövőt! (Feeding Future) címmel - tájékoztatta a Csongrád-Csanádi Kereskedelmi és Iparkamara az MTI-t.
2024. 07. 20. 16:00
Megosztás:

Balaton térségében ezek a fő úti célok a magyarok körében

Az eltöltött vendégéjszakák száma alapján június 1. és július 16. között a Balaton térségében Siófok, Balatonfüred, Hévíz, Balatonlelle és Keszthely a legkedveltebb úti cél a magyarok körében - közölte a Szallas.hu szállásfoglaló portál adatai alapján pénteken az MTI-vel.
2024. 07. 20. 15:00
Megosztás:

Komoly lehetőségek állnak a hazai juhágazat előtt

Komoly lehetőségek állnak a hazai juhágazat előtt, éppen ezért az Agrárminisztérium (AM)felülvizsgálta a szektorhoz kapcsolódó támogatások rendszerét. Ennek eredményeként 2024-től kezdődően a források fokozottan szolgálják az állatállomány genetikai minőségének javítását, illetve a minőségi árutermelést, tekintettel a juhtartók szakmai igényeire és lehetőségeire - jelentette be pénteki közleményében a minisztérium.
2024. 07. 20. 14:00
Megosztás:

Tizedével nőtt a napelemes beépített teljesítmény

Az átviteli rendszerirányító MAVIR friss adatsora szerint 2024 júliusáig összesen 6712 megawattnyi naperőművet helyeztek üzembe Magyarországon. Az összes teljesítményből a legnagyobb arányban az ipari létesítmények részesülnek 3678 megawattal. Az 50 kilowatt (kW) feletti rendszerek idén júniusban érték el eddigi negyedórás termelési csúcsukat, amely csak kevéssel maradt el a 3200 megawatt-tól - hívta fel a figyelmet pénteki elemzésében az Energiaügyi Minisztérium (EM).
2024. 07. 20. 13:00
Megosztás:

NIS2 kiberbiztonsági szabályozás - jobb későn, mint soha

Ugyan június 30-án lejárt Kiberbiztonsági tanúsításról és felügyeletről szóló törvényben meghatározott első fontos határidő, a cégvezetőknek azonban még van idejük pótolni a mulasztást, és időben megkezdeni a felkészülést a támadások elhárítására - nem mellesleg az akár milliós nagyságrendű bírság elkerülésére.
2024. 07. 20. 12:00
Megosztás:

Javította Törökország minősítését a Moody's

Felminősítette Törökországot a Moody's Ratings. A nemzetközi hitelminősítő a péntek éjjel Londonban bejelentett döntést mindenekelőtt azzal indokolta, hogy Törökország határozottan visszatért az ortodox monetáris politikához, és ennek már megvannak az első látható eredményei.
2024. 07. 20. 11:00
Megosztás:

Itt a méret a lényeg: ezek a járművek a közutak rémei

A nagy teljesítményű autókkal gyakrabban okoznak kárt másoknak, és ezek értéke is nagyobb - derül ki a Bank360.hu friss káradatok alapján készült elemzéséből. A kötelező biztosítások számához képest csökkent a károk gyakorisága, amiben a legtöbbet futó trolik, kamionok és csuklós buszok az éllovasok.
2024. 07. 20. 10:00
Megosztás:

Így lehet rémálom a nyaralás

Akár 10-20 százalékkal is többet fizethet egy külföldön megvásárolt áruért az, aki a bankkártyás fizetésnél elfogadja azt, hogy a kereskedő bankja forintban vonja le az összeget a dinamikus valutaváltás szolgáltatás keretében – figyelmeztet Gergely Péter. A BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője szerint hatalmas árfolyam-eltérítések itthon is vannak: az EuroNet automatákból kedden 426 forintért lehetett eurót felvenni, a Wizzair oldalán ugyanarra a járatra 13 százalékkal többet kellett fizetnie annak, aki forint helyett euróban akarta ugyanazt a repülőjegyet megvenni.
2024. 07. 20. 09:00
Megosztás:

140 millió eurós befektetés: az OMV is csatlakozik az EIT InnoEnergy-hez

Zártkörű részvénykibocsátás keretében az osztrák székhelyű globális üzemanyag és vegyipari vállalat, az OMV, a romániai integrált energiaipari vállalat, a OMV Petrom és a hollandiai székhelyű vállalat, az ACB Participaties B.V. csatlakozott a fenntartható energiaipari fejlesztésekben élenjáró EIT InnoEnergy-hez idén júliusban. A három cég által biztosított és 140 millió euró értékben lejegyzett részvények jelentős tőkeinjekciót nyújtanak a szervezet átfogó energiaipari célkitűzéseinek megvalósításához.
2024. 07. 20. 08:00
Megosztás:

Új technológia hódít: az acélszerkezetes építkezés előnyei

Az acélszerkezetű épületek nemcsak könnyebbek és tartósabbak, de gyorsabban is építhetők, mint a hagyományos fa szerkezetek. A Magyarországon újdonságnak számító technológia jelentős előnyökkel bír, beleértve a hosszabb élettartamot, a deformálódásmentességet, a rágcsálókkal szembeni ellenállást és a kiváló földrengésállóságot.
2024. 07. 20. 07:00
Megosztás:

A vezető Bitcoin kereskedő, Peter Brandt szerint rendkívül valószínű, hogy a BTC ára eléri a 71 ezer dollárt, mit jelent ez az altcoinok számára?

A vezető Bitcoin kereskedő, Peter Brandt nemrégiben közzétette a BTC technikai, grafikonos elemzését, amelyben azt jósolta, hogy az első számú kriptovaluta hamarosan elérheti a 71 000 dollárt. Mivel a Bitcoin árának ingadozásai nagymértékben befolyásolja az altcoin piacot, újabb kriptó rally következhet, ha Brandt előrejelzése helytálló.
2024. 07. 20. 06:00
Megosztás:

McKinsey: akár megduplázható a budapesti turizmus

Budapest képes volna megduplázni az ideérkező turisták és az általuk itt töltött vendégéjszakák számát, illetve megkétszerezni-háromszorozni a költéseiket a fővárosban – írja a McKinsey & Company tanulmánya, amely szerint Budapest jelenlegi piaci részesedése a globális turizmusból hozzávetőleg fele a hasonló európai városok részesedésének. A turisztikai forgalom megduplázásának érdekében a tanácsadó cég szerint infrastruktúrafejlesztésre, hatékonyabb digitális marketingre és konferenciaturizmusra, valamint az iparági szereplők szoros együttműködésére volna szükség.
2024. 07. 20. 05:00
Megosztás:

Durva! Már itt tartanak a magyar szántóföld árak!

Kétmillió forint fölé emelkedett a szántóföldek hektáronkénti átlagára tavaly, noha az ország különböző régióiban változatosan alakultak, Közép- és Észak-Magyarországon csökkentek, a többi régióban emelkedtek az árak.
2024. 07. 20. 04:00
Megosztás:

Mennyibe kerül valójában egy hőszivattyú beruházás?

Takarékos fűtési-hűtési megoldások a természet energiájával: az épülő vagy korszerűsítés előtt álló épületeknél alapvető kérdés, hogy milyen fűtési rendszert válasszunk. Egyre népszerűbb megoldás a hőszivattyú. De vajon tényleg mélyen a zsebébe kell-e nyúlnia annak, aki ezt az energiahatékony megoldást választja?
2024. 07. 20. 03:00
Megosztás:

Akinek sok készpénze van Magyarországon, ezzel a döntéssel most hatalmasat veszít!

A pénzügyi világban gyakran emlegetik azt a mondást, hogy „a készpénz király”, de a jelenlegi gazdasági helyzetben ez a kijelentés már korántsem olyan egyértelmű. A magyar piacon és a globális gazdaságban is jelentős változások történtek, amelyek alapvetően megváltoztatták a készpénz birtoklásának kockázatait és előnyeit.
2024. 07. 20. 02:00
Megosztás:

1 milliós forintos négyzetméterár a panellakásoknál! Miiii?!

Míg korábban slágertermék volt az ingatlanpiacon a panellakás, néhány éve valamelyest csökkent a népszerűsége, ugyanakkor továbbra is keresett kategória az ingatlanpiacon. Már csak azért is, mert a panellakások esetében jellemzően kisméretű ingatlanról van, ami pedig a vevők elsődleges célpontja most. Ráadásul a befektetők is keresik, hiszen a kisméretű lakások jól kiadhatók.
2024. 07. 20. 01:30
Megosztás:

Sok alkoholt iszol! A májad ezeket a jeleket küldi! - felismered?

Az alkoholfogyasztás kultúránk szerves része lehet, de nem szabad elfelejtenünk, hogy a túlzott alkoholbevitel komoly egészségügyi kockázatokat rejt magában. A máj az egyik legfontosabb szervünk, amely az alkohol lebontásában kulcsszerepet játszik. De mi történik, amikor túl sok alkoholt fogyasztunk, és milyen jeleket küld a májunk, hogy "elég volt"?
2024. 07. 20. 01:00
Megosztás:

A Pepe 24%-ot emelkedett a 24 órás mém érme rally alatt, de ez most a legjobb?

Az új és továbbfejlesztett Pepe előértékesítése, amely saját Layer 2 ETH blokklánccal érkezik, még nagyobb lendületet kapott a mém érme szektor bikás rallyja után. A Pepe Unchained a nagy előd, a Pepe ($PEPE) sikerét kívánja meglovagolni.
2024. 07. 20. 00:01
Megosztás:

Júniusban csökkentek a termelői árak Oroszországban

Oroszországban január óta júniusban csökkentek először a termelői árak havi összevetésben, miközben lassult az éves szintű növekedés.
2024. 07. 19. 23:00
Megosztás: