A kriptobálnák ejtik a Shiba Inu-t, a PlayDoge-ra váltanak nagyobb nyereség reményében

A Shiba Inu ($SHIB) tulajdonosok nem kis veszteséget könyveltek el, miközben a mém érme próbálja visszaszerezni a korábbi támaszt.

A kriptobálnák ejtik a Shiba Inu-t, a PlayDoge-ra váltanak nagyobb nyereség reményében

A Shiba Inu tulajdonosok az új P2E projekt, a PlayDoge felé fordulnak, ahogy csökken a SHIB ára és fokozódik a PlayDoge előértékesítés teljesítménye.

A $SHIB árfolyama folyamatos esésben van, a nagyobb mennyiséget tartók, azaz a „bálnák” pedig sorra csoportosítják át a tőkét egy ígéretes új Play-2-Earn (P2E) projektbe, a PlayDoge-ba, amelynek árfolyama az elemzők szerint akár 5000%-kal is emelkedhet.

Megnézem a PlayDoge oldalát

A Shiba Inu hanyatlása: a tartók közel fele veszteséges helyzetben

A Shiba Inu árfolyama hetek óta esik, és a korábbi támaszok egy része is elbukott. Ez az esés a befektetői hangulatra is hatással volt, csökkentve ezzel a különbséget a pozitívban és a negatívban lévő befektetők között.

Az AMBCrypto legfrissebb elemzése szerint a SHIB-et túlértékesítésben van, a relatív erősségi index (RSI) pedig erős medvés trendet jelez. Az RSI jelenleg 30 alatt van, ami azt jelzi, hogy az eszközt túlzott mértékben értékesítik. Ez vásárlási lehetőségre utalhat, a folyamatos esés azonban továbbra is negatív irányba tolja az árat.

A SHIB ára a cikk írásakor 0,000017 dollár körül van, ami az egy hónappal ezelőtti árfolyamhoz képest 34%-os esést jelent. Az esés következtében több billió SHIB token van veszteséges helyzetben, olyannyira, hogy a tulajdonosok több mint 47%-a nincs a pénzénél.

A PlayDoge felemelkedése: Új remény a mém érme befektetők számára

Miközben a SHIB-hez vagy a DOGE-hoz hasonló OG mém érmék kihívásokkal szembesülnek, a befektetők figyelme egy új tokenre terelődik, a PlayDoge-ra. Ez a vadiúj projekt egyesíti a nosztalgiát, a kripto játékokat és a jutalmakat az innovatív Play-2-Earn (P2E) mechanika által.

A PlayDoge nem csak egy újabb kutyás mém érme. A hangsúlyt a P2E mechanikára helyezi, amely lehetőséget kínál a felhasználóknak arra, hogy virtuális kiskedvencük gondozásával PLAY tokeneket szerezzenek egy Tamagotchi stílusban készült játék keretében. A játék 2D-s, retro 8 bites megjelenéssel érkezik, amely mágnesként vonzza a játékosokat és a befektetőket.

Playoge kripto token ico

A PlayDoge előértékesítése gyorsan sikeres lett, eddig ugyanis már több mint 5,2 millió dollárnyi befektetést gyűjtött. A korai befektetők jelenleg a tőzsdei jegyzés árához képest kedvezményes, 0,00513 dolláros darabáron vásárolhatnak $PLAY tokeneket. A projekt nagy port kavart a közösségi médiában is, a Telegram és a Twitter közösség is gyorsan növekedik.

Megnézem a PlayDoge oldalát

Letétek és jutalmak

A PlayDoge letéti jutalmakat is kínál, amelyek arra ösztönzik a befektetőket, hogy hosszú távon tartsák a PLAY tokeneket. A becsült éves hozam jelenleg 122%, de ez csökken, ahogy egyre több tokent helyeznek letétbe. A letéti struktúra lényege, hogy fenntartja a befektetői érdeklődést, és megakadályozza a tömeges eladásokat a tőzsdei bevezetés után.

A PlayDoge a '90-es évekből ismert klasszikus arcade játékokra emlékeztet, és az egyszerű, de magával ragadó játékmenetet valódi kriptovaluta jutalmakkal ötvözi. A játékosok feladata a pixeles kiskedvenceik ápolása, biztosítva ezzel jóllétüket. Az alkalmazás minijátékokat is tartalmaz, amelyekben a játékosok érméket gyűjthetnek és akadályokat kerülnek ki, ezzel még több $PLAY tokent szerezve.

Az Axie Infinity-hez hasonló összetett játékokkal ellentétben a PlayDoge leegyszerűsíti a dolgot, és a felhasználók szórakoztatására, valamint az elköteleződésre helyezi a hangsúlyt. A játékosok teljesítményük alapján felkerülhetnek egy havi ranglistára, amivel további jutalmakban részesülhetnek.

Shiba Inu kontra PlayDoge

Mialatt a SHIB a visszakapaszkodásért küzd, a PlayDoge izgalmas és újító alternatívával csavarja el a mém érme befektetők fejét. A SHIB előtt tornyosuló kihívások, nevezetesen az, hogy nem tudja fenntartani a támaszokat, és a befektetők közel fele veszteséges pozícióban van, szöges ellentétben áll azzal, hogy a PlayDoge mennyire sikeres.

play Doge kropto token előértékesítés

A befektetői tőke áthelyeződik a SHIB-ből a PlayDoge-ba, ami egy szélesebb kripto piaci trendre világít rá. A befektetők egyre gyakrabban kutatnak olyan projektek után, amelyek egyszerre kínálnak szórakozást és jutalmakat. A PlayDoge a nosztalgikus hangulat és a P2E mechanika kombinációjaként változatos közönséget érhet el, és az érdeklődést hosszú távon is fenntarthatja.

A sikeres előértékesítés és a növekvő közösségi támogatás arra utal, hogy a PlayDoge meghatározó szereplővé válhat a mém érme piacon. Az innovatív P2E modell, a retro játékmenet és a vonzó letéti jutalmak kombinációja megkülönbözteti a hagyományos mém érméktől, például a SHIB-től és a DOGE-tól.

Azok, akik szeretnének részesei lenni a kripto tér következő nagy dobásának, a PlayDoge érmével nem nagyon lőhetnek mellé. A sikeres előértékesítés, az erős közösségi háttér és az innovatív megközelítés révén a PlayDoge jelentős növekedés elé nézhet.

Látogass el a PlayDoge weboldalára, és tudj meg többet a projektről. Csatlakozz te is az előértékesítéshez, és indulj el a nosztalgikus játékok és a bőséges jutalmak felé. Fektess be most a PLAY tokenbe, és vegyél részt a Play-2-Earn játék szféra egyik legjobb projektjében.

Megnézem a PlayDoge oldalát

Ezek is érdekelhetnek:

A Pepe Unchained sikeres előértékesítése hajtja a mém érme rallyt

A mém érmék piaci értéke 45 milliárd dollár alá esett, de találunk még aranyrögöket

A 11 legjobb altcoin, amit 2024-ben érdemes vásárolni – Milyen új altcoinokat vásároljak?

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Ezt gondolja az Agrárminisztérium a labóratóriumi húsról

A laboratóriumi hús előállítása és forgalomba hozatala számos kérdést és aggályt vet fel, amelyek többségére még nem rendelkezünk megnyugtató válaszokkal - mondta Nobilis Márton élelmiszeriparért és kereskedelempolitikáért felelős államtitkár Brüsszelben az Agrárminisztérium tájékoztatása szerint.
2024. 07. 06. 14:00
Megosztás:

Az egész európai légteret érintik a késések

Az egész európai légteret érintik a késések, nemcsak Budapestet - mondta a Budapest Airport kommunikációs és kormányzati kapcsolatok vezérigazgató-helyettese szombaton az M1 aktuális csatornán.
2024. 07. 06. 13:00
Megosztás:

20 milliárd forintos beruházással Kazahsztánban terjeszkedne Magyarország egyik legnagyobb mezőgazdasági cégcsoportja

A tervek szerint körülbelül 50 millió eurós – azaz mintegy 20 milliárd forintos – összértékű beruházással Kazahsztánban folytatná terjeszkedését az UBM, hazánk piacvezető takarmánygyártó, és egyik legnagyobb takarmányalapanyag-kereskedő cégcsoportja. Az UBM két éven belül egy nagyságrendileg 30 ezer tonna éves kapacitású premixüzemet, egy laboratóriumot, valamint egy oktatási központot tervez felépíteni Kazahsztán déli részén. A mezőgazdasági cégcsoport a beruházás második szakaszában – várhatóan 2028-ig – három, egyenként mintegy 100 ezer tonna éves kapacitással rendelkező takarmánygyárat is létesítene a közép-ázsiai országban.
2024. 07. 06. 12:00
Megosztás:

Joe Biden nem lép vissza

Joe Biden amerikai elnök választási gyűlésen erősítette meg pénteken, hogy nem áll szándékában visszalépni a jelöltségtől az elnökjelölti vitán mutatott gyenge szereplése, valamint az erre vonatkozó felhívások ellenére sem.
2024. 07. 06. 11:00
Megosztás:

Megalakította kormányát Sir Keir Starmer brit miniszterelnök

Megalakította kormányát péntek este Sir Keir Starmer munkáspárti brit miniszterelnök.
2024. 07. 06. 10:00
Megosztás:

Negyed százalékponttal csökkentette az alapkamatot a román jegybank

Romániában negyed százalékponttal csökkent a jegybanki alapkamat - közölte pénteken a Román Nemzeti Bank (BNR).
2024. 07. 06. 09:00
Megosztás:

A kereskedők eladják a Dogecoin-t (DOGE), a Floki Inu-t (FLOKI) és más mémcoinokat, ahogy a piac összeomlik; a tőke a DTX Exchange-re áramlik

A legutóbbi kriptopiac-összeomlás sok befektetőt megrémített, mivel a mémcoinok, mint a Dogecoin (DOGE) és a Floki Inu (FLOKI) jelentős árfolyamcsökkenést szenvedtek el.
2024. 07. 06. 07:32
Megosztás:

A magyar erdők a magyaroké, így az abból származó haszon is

A magyar erdők haszna a magyar embereké - hangoztatta az Agrárminisztérium erdőkért és földügyekért felelős államtitkára csütörtökön Egerben, az Országos Erdészeti Egyesület 154. vándorgyűlésének nyitónapján.
2024. 07. 06. 07:00
Megosztás:

Az ETFSwap (ETFS) előértékesítés vezeti a kriptopiac fellendülését, mivel bálnák 2 millió dollár fölé tolták

Ahogy a kriptoszektor kilábal a súlyos visszaeséséből, egy reménysugár jelent meg egy Ethereum-alapú projekt formájában.
2024. 07. 06. 06:00
Megosztás:

Ennyit nőtt a kiskereskedelmi forgalom

Májusban a kiskereskedelmi forgalom volumene a nyers és a naptárhatástól megtisztított adatok szerint egyaránt 3,6 százalékkal nőtt az előző év azonos időszakihoz képest - jelentette pénteken a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 07. 06. 05:00
Megosztás:

Az XRP árfolyama várhatóan csökken a 2 milliárd dolláros büntetés miatt, míg az MTAUR emelkedése várható

A Ripple (XRP) jelenleg jelentős kihívásokkal néz szembe, mivel az SEC egy közelgő 2 milliárd dolláros büntetésétől tart, amelyet a Binance ügyével való összehasonlítások elutasítottak. Ez a helyzet lefelé irányuló nyomást helyezett a Ripple-re (XRP), hozzájárulva a közelmúltbeli visszaeséséhez. Ahogy a Ripple (XRP) navigál ezen szabályozási akadályok között, a kriptopiac szorosan figyeli az eredményt, amely a Ripple (XRP) árfolyamát az aktuális szintek alá nyomhatja.
2024. 07. 06. 04:00
Megosztás:

Viharos idők

Szokatlan erővel indul idén a hurrikánszezon. A Mexikói-öbölben június elején kezdődik a hurrikánszezon, de az első hetekben csak heves zivatarok, kisebb viharok szoktak előfordulni.
2024. 07. 06. 03:00
Megosztás:

Dupla áramot fogyaszt a légkondid, ha nem figyelsz erre az egyszerű dologra!

A nyári hőségben a légkondicionáló berendezések a lakások elengedhetetlen kellékei. Ezek a készülékek képesek a hőmérsékletet kellemes szinten tartani, ám működtetésük jelentős mennyiségű elektromos áramot igényel.
2024. 07. 06. 02:00
Megosztás:

Korlátozni akarják a készpénzhasználatot? Vagy akkor miért ez a rendelet?

Az MNB még 2023 elején rendeletben határozta meg, hogy a bankoknak mennyi bankjegykiadó automatát (ATM) kell üzemeltetniük.
2024. 07. 06. 01:00
Megosztás:

Bitcoin-vérengzés: Megismétlődhet a 2021 májusi összeomlás?

Andrew Kang alapkezelő nemrég arra figyelmeztetett, hogy a BTC akár a 2021 májusi összeomlást is megismételheti.
2024. 07. 06. 00:01
Megosztás:

Csökkent a hazai ipari termelés éves szinten

Májusban az ipari termelés volumene 5,2, munkanaphatástól megtisztítva 4,9 százalékkal elmaradt az egy évvel korábbitól. 2024. áprilisához mérten 1,1 százalékkal mérséklődött az ipari kibocsátás a szezonálisan és munkanappal kiigazított adatok alapján - jelentette pénteken első becslése alapján a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 07. 05. 23:00
Megosztás:

4,2 %-ra ugorhat jövőre a GDP-növekedés, de idén is tartható a 2,7 %-os növekedési cél

Az MBH Bank elemzői a 2024-es évre 2,7 százalékos gazdasági növekedésre számítanak, 2025-re viszont az ideinél is jelentősen kedvezőbb, akár 4,2 százalékos növekedést vetítenek előre – derült ki az MBH Bank legfrissebb makrogazdasági előrejelzéseket bemutató sajtóeseményén.
2024. 07. 05. 22:00
Megosztás:

Egyre hosszabb időre adósodnak el a családok

Extra hosszúságra, átlagosan már több mint 14 évre fixálták lakáshiteleik kamatát és törlesztőrészletét a májusban hitelt felvevő ügyfelek, azaz egyre nyúlik a hitelek futamideje. Gergely Péter, a BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője szerint a futamidő végéig fix törlesztés kiszámíthatóságot ígér, és bár most nincs jele, hogy a lakáshitel kamatok a következő hónapokban komolyan tovább csökkennének, a bankok egyre nagyobb része ajánl majd hitelkiváltást ügyfeleinek.
2024. 07. 05. 21:00
Megosztás:

Csökkent a termék-külkereskedelmi többlet májusban

2024. májusban az export euróban számított értéke 8,8, míg az importé 9,0 százalékkal maradt el az előző év azonos időszakitól.
2024. 07. 05. 20:30
Megosztás:

Csökkent a német ipari termelés májusban

Az elemzők által várt növekedés helyett csökkent a német ipari termelés májusban az előző havihoz képest a német szövetségi statisztikai hivatal, a Destatis pénteki jelentése szerint.
2024. 07. 05. 19:30
Megosztás: