A mém érmék piaci értéke 45 milliárd dollár alá esett, de találunk még aranyrögöket

A közelmúltban a mém érmék jelentős veszteségeket szenvedtek el a kriptovaluta piac kiterjedt ingadozásával párhuzamosan. Annak ellenére, hogy az év elején majdnem újabb csúcsárak születtek, ezek a digitális eszközök most csak vánszorognak, a piaci értékük 45 milliárd dollár alá csúszott.

A mém érmék piaci értéke 45 milliárd dollár alá esett, de találunk még aranyrögöket

Ez a visszaesés kérdéseket vet fel a mém érmék fenntarthatóságával kapcsolatban, ami arra készteti a befektetőket, hogy átgondolják ezeknek a tokeneknek a szeszélyes viselkedését. Míg azonban a bevált mém érmék küszködnek, a feltörekvőket nagyrészt nem érinti ez a hirtelen visszaesés. Az ellenállóképességük a befektetői fókusz lehetséges eltolódására utal, és rávilágít a kriptopiac dinamikus jellegére.

Az alábbiakban részletesebben megnézzük ezeket az ígéretes, feltörekvő szereplőket. Megmutatjuk, milyen lehetőség vár a korai támogatókra, hogy a lehető legnagyobb nyereséget realizálják a befektetésükkel.

Pepe Unchained (PEPU): Egy új mém érme, amelyet robbanásszerű nyereségre terveztek

A Pepe Unchained egy új mém érme, amelyet a Layer-2 hálózatra telepítettek, és már most jelentős felhajtást generál. A Layer-2 hálózatok, amelyek növelik a tranzakciók sebességét és csökkentik a díjakat, kulcsfontosságúak a kriptovaluta kínálatban. A PEPU azzal használja ki ezt a technológiát, hogy az Ethereumnál 100-szor gyorsabb tranzakciós sebességet ígér. Pontosan azzal a céllal, hogy forradalmasítsa a mém érme kereskedelmet.

Jelenleg a PEPU tokenek darabonként 0,0081288 dollárért kaphatók. Rugalmas fizetési lehetőségekkel lehet megvásárolni, ilyen például az ETH, a BNB és az USDT használata, illetve a hitelkártyák is megfelelnek. Az előértékesítést szakaszosan építették fel, az árak minden szakaszban emelkednek majd. Így jutalmazzák meg a korai befektetőket, vagyis érdemes minél előbb vásárolni.

Pepu kripto token ico

A token-elosztás elég meggyőző, összesen 8 milliárd tokent bocsátanak ki. Ebből 20 százalék a korai befektetőké, 30 százalék a lekötési juttatásokra megy. Ez egy elképesztő szám, több mint 3000 százalékos éves hozamot kínálnak azoknak, akik a tokeneket lekötik. A marketingre pedig 20 százalékot fordítanak, amire minden projektnek nagy szüksége van.

A Pepe Unchained ötvözi a mémek vonzerejét a valódi hasznossággal. Olyan sikeres projektek inspirálták, mint a BOME és a FLOKI. A mém érmék piaca folyamatosan fejlődik, ebből a PEPU viszont kiemelkedik az innovatív megközelítésével és ígéretes korai teljesítményével. Érdemes tehát minél előbb fontolóra venni a csatlakozást a projekthez.

Megnézem a Pepe Unchained előértékesítését

WienerAI (WAI): Egy mém projekt AI kereskedési képességekkel

A WienerAI, a mém érmék piacának legújabb szereplője, amely az előértékesítésén már elérte a 6 millió dolláros mérföldkövet. A projekt innovatív megközelítése egyesíti a nagy teljesítményű AI előrejelző eszközöket egy vicces mém figurával, amely a kiskereskedelmi befektetői közösséget szólítja meg.

Ez a bot segít a kereskedőknek azonosítani a potenciálisa nyertes érméket úgy, hogy elemzi a láncban lévő adatokat és végrehajtja a vételi megbízásokat, méghozzá nulla költséggel. Sőt, még a front-running botok ellen is védelmet nyújt. A hasznosság és a szórakoztatás egyedülálló keveréke hatalmas érdeklődést váltott ki, és naponta új tagok áramlanak a projekt Telegram-csatornájára.

wienerAI kripto token ico

A WienerAI előértékesítésén a WAI tokenek darabonként 0,000723 dollárért lehet most beszerezni, és az árak néhány naponta emelkednek. Ezzel is táplálva a FOMO-t a befektetők körében. Jacob Bury kripto szakértő és a 99Bitcoins elemzői szerint a WAI értéke a tőzsdei bevezetés után 100-szorosára nőhet, és a Pepe (PEPE) projekthez hasonlóan elérheti az 5 milliárd dolláros piaci értéket.

Az olyan AI kriptókkal, mint az RNDR és az AGIX, valamint a mém érmékkel, amelyek bizonyítják gyorsan terjedő potenciáljukat, a WienerAI jelentős sikerre számíthat. Ahogy a hype növekszik, ez a projekt ebben az évben kiemelkedő teljesítményt nyújthat. Érdemes tehát ezt az érmét is alaposan körüljárni és mielőbb beszállni az előértékesítésbe.

Megnézem a Wiener AI előértékesítését

PlayDoge (PLAY): Az ICO-ban már 5 millió dolláron áll, az egyik legjobb P2E mém érme

A PlayDoge egy különleges, hibrid play-to-earn mém érme. A 90-es évek kedvelt Tamagotchijának modern változataként a projekt lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy ismét átéljék a gyermekkorukat. Miközben persze kriptopénz jutalmakat keresnek a virtuális házi kedvencük, a kutyájuk gondozásával és különböző mini játékokkal.

A játékosok XP-ket szereznek és ennek eredményeként egy ranglistára kerülnek. Ahogy pedig feljebb jutnak ezen a ranglistán, még több PLAY jutalmat kapnak. A PLAY birtoklása elengedhetetlen a jutalmak megszerzéséhez, a játékon belüli vásárlásokhoz és a lekötéshez. A játékosok kezdetben lenyűgöző, 100 százalék fölötti APY-t (éves százalékos hozamot) kapnak. Eddig több mint 140 millió PLAY tokent kötöttek már le a befektetők.

Paydoge kripto token ICO

A PlayDoge token-elosztása hibátlanul megtervezett, a tokenek 50 százalékát az előértékesítésre, a lekötésekre és a közösségi jutalmakra szánják. Az előértékesítés sikerét erősíti az olyan kriptovaluta influencerek, mint Matthew Perry és Fred Crypto támogatása, akik hatalmas potenciált látnak a PLAY-ben.

Ahogy a P2E szerencsejáték egyre nagyobb teret nyer, a PlayDoge készen áll arra, hogy a kriptójátékok ezen izgalmas határterületeinek egyik főszereplőjévé váljon. Ezt a projektet is érdemes alaposan felderíteni, és mihamarabb beszállni a vásárlásba.

Megnézem a PlayDoge előértékesítését

Base Dawgz (DAWGZ): Egy új multi-chain mém projekt

A Base Dawgz a Base lánc egyik legforróbb új mém érméjeként mozgatta meg az állóvizet. A Base idén az állati témájú tokenek központja lett, nemrég rekordot döntött a decentralizált tőzsdéken, közel 270 ezer napi aktív felhasználóval.

BaseDawgz kriptodeviza előértékesítés

Ez a kriptoprojekt többláncos megközelítésével tűnik ki a többi közül. Heteken belül több mint 2 millió dollárt gyűjtött össze a folyamatban lévő előértékesítés alatt. Emellett rendelkezik egy share-to-earn programmal is, amely a felhasználókat a mémek létrehozásáért és megosztásáért jutalmazza.

A közösségi média platformokon több ezer aktív taggal a Base Dawgz erős közösséget épített ki. A fejlesztő csapat előértékesítésre és az előértékesítés utáni listázásra való összpontosítása arra utal, hogy a DAWGZ a megjelenéskor jelentős árnövekedésre számíthat. Kiváló lehet ez az érme a portfólió színesítésére, érdemes részletesen megismerkedni vele.

Megnézem a Base Dawgz előértékesítését

A feltörekvő kriptók jelentik a megoldást a piaci visszaesésre

A bevált mém érmék közelmúltbeli visszaesése ellenére a feltörekvő kriptókban rejlő potenciál tagadhatatlan. Ezek az új szereplők különleges lehetőségeket kínálnak az exponenciális növekedésre, mivel nem érinti őket a jelenlegi piaci visszaesés.

Ezek az új projektek az innovatív dizájnjukkal, erős közösségi támogatásukkal és ígéretes felhasználási eseteikkel jelentős piaci figyelmet képesek generálni. Ez most egy jó alkalom a hozzáértő befektetőknek, hogy belevessék magukat ezekbe a feltörekvő projektekbe, és megragadják a kínálkozó lehetőségeket.

Ez is érdekelhet:

Ezért a 3 kutyás kriptóért megőrülnek most a befektetők

3 mém érme, amivel 10 ezer forintból 1 milliót csinálhatsz

A legjobb 2024-ben megvásárolható mém érmék

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Mit jelent a lakáshitelt felvevőknek a kamatplafon megszűnése?

Július 1-ével véget ért az önkéntes kamatplafon időszaka. Ezzel párhuzamosan az OTP Bank a kevésbé hitelképes ügyfelei számára a korábbi plafonérték fölé emelte lakáshitelének kamatát. A Bankmonitor szakértői szerint ez hamarosan kisebb lavinát indíthat el, vagyis az igénylők a jelenleginél magasabb költséggel juthatnak majd lakáshitelhez.
2024. 07. 02. 21:00
Megosztás:

Mínuszban zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Csökkenéssel zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék kedden.
2024. 07. 02. 20:00
Megosztás:

Erősödött a forint kedd estére

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben kedden kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.
2024. 07. 02. 19:30
Megosztás:

BÉT: Negatív hangulatban és gyengülés

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 832,23 pontos, 1,15 százalékos csökkenéssel, 71 456 ponton zárt kedden.
2024. 07. 02. 19:00
Megosztás:

IT Genetics Magyarország, 550.000 euró forgalom 2023-ban

Az IT Genetics Magyarország célja, hogy 2024-ben 30%-kal növelje forgalmát 2023-hoz képest. A vállalat online kiskereskedelmi piacvezetővé kíván válni a DC/POS termékszegmensben  Az IT Genetics Magyarország a 14,5 millió eurós romániai árbevétellel rendelkező az IT Genetics Group technológiai szolgáltató cégcsoport része.
2024. 07. 02. 18:30
Megosztás:

Mától nem gyárthatóak visszaváltási díjas logo nélküli italos palackok

Július elsejétől már nem hozhatóak forgalomba italos üvegek, PET-palackok és alumínium dobozok visszaváltási díjas logo nélkül. Erről, valamint az új visszaváltási rendszerről beszélgetett Áder János volt államfő Pethő Zsolttal, a MOHU MOL Hulladékgazdálkodási Zrt. vezérigazgatójával a Kék bolygó című podcastjának hétfőn közzétett legújabb adásában, amely elérhető a legnépszerűbb videómegosztó portálon is.
2024. 07. 02. 18:00
Megosztás:

Megnőtt a Ganz Transzformátor- és Villamos Forgógépgyártó árbevétele tavaly

Több mint másfélszeresére, 71,55 millió euróra nőtt a Ganz Transzformátor- és Villamos Forgógépgyártó Kft. nettó árbevétele 2023-ban a 2022-es 43,89 millió euróról, ezzel egyidejűleg az adózott eredménye 2,29 millió euróról 4,45 millió euróra emelkedett - közölte a társaság hétfőn az MTI-vel.
2024. 07. 02. 17:30
Megosztás:

Mínuszban indítottak az amerikai tőzsdék

Gyengüléssel nyitottak az amerikai értékpapírpiacok kedden.
2024. 07. 02. 17:00
Megosztás:

Rekordévet zárt a Ganz 2023-ban

Több mint másfélszeresére, 71,55 millió euróra nőtt a Ganz Transzformátor- és Villamos Forgógépgyártó Kft. árbevétele 2023-ban. A 2020-ban történő reorganizációt követően a magyar nehézgépgyártó vállalat egy sor energiahatékonysági és gyártástechnológiai fejlesztést indított el, amelynek köszönhetően a társaság új fejlődési pályára állt. A vállalat nemcsak hazai terepen teljesített jól, árbevételének fele az európai piacról származott 2023-ban.
2024. 07. 02. 16:30
Megosztás:

Júniusban erősödött az amerikai feldolgozóipar

Júniusban a vártnál kissé kevésbé, de javult a feldolgozóipari teljesítmény az Egyesült Államokban a londoni S&P Global Market Intelligence gazdaságkutató intézet beszerzésimenedzser-indexének (BMI) alakulása alapján.
2024. 07. 02. 16:00
Megosztás:

Csökkent Svájc feldolgozóipara júniusban

Gyorsuló ütemben - immár a 18. egymást követő hónapban - csökkent a feldolgozóipar teljesítménye Svájcban júniusban a svájci procure.ch - Fachverband für Einkauf und Supply Management beszerzési és logisztikai társaság és a UBS Switzerland AG pénzintézet beszerzésimenedzser-indexének alakulása alapján.
2024. 07. 02. 15:30
Megosztás:

Az AutoWallis csoport már Csehországban is jelen van

A cseh autókiskereskedelmi piacra is belépett az AutoWallis csoport, miután sikeresen lezárta a Stratos Auto három BMW márkakereskedésének felvásárlását - közölte az AutoWallis csoport hétfőn az MTI-vel.
2024. 07. 02. 15:00
Megosztás:

Magyar fejlesztés tehet a költséghatékony nyúlhústermelésért

Költséghatékony nyúlhústermelést tesz lehetővé az Állatorvostudományi Egyetem és a Tetrabbit Kft. digitális fejlesztése - közölte az egyetem hétfőn az MTI-vel.
2024. 07. 02. 14:30
Megosztás:

Júniusban több mint kilencezer adásvétel történt az ingatlanpiacon

Beköszöntött a nyár a hazai ingatlanpiacon, júniusban kilencezer-háromszázhuszonhárom ingatlan-adásvétel történt, ami az előző havinál 15 százalékkal kevesebb, miközben éves összevetésben 13,4 százalékos bővülés - közölte a saját adatain alapuló tranzakciószám-becslését a Duna House hétfőn az MTI-vel.
2024. 07. 02. 14:00
Megosztás:

Már benyújtható az eÁFA önellenőrzés

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) eÁFA-rendszerében már benyújthatók az újfajta bevallási lehetőséggel beadott bevallások önellenőrzései a webes felületen és a gép-gép kapcsolaton keresztül is - közölte a hivatal hétfőn az MTI-vel.
2024. 07. 02. 13:30
Megosztás:

Lassult a német infláció júniusban

Lassult a németországi infláció júniusban a német szövetségi statisztikai hivatal, a Destatis előzetes adatokon alapuló hétfői jelentése szerint.
2024. 07. 02. 13:00
Megosztás:

A legtehetségesebb fiatalok tanulhatnak teljes ösztöndíjjal a világ száz legjobb egyetemén

A Pannónia Tehetségprogram támogatásával akár a világ TOP 100 egyetemének bármelyikén tanulhatnak fél, vagy egy éven át teljes ösztöndíjjal a kimagaslóan tehetséges diákok - jelentette be a Kulturális és Innovációs Minisztérium államtitkára hétfőn sajtótájékoztatón, Budapesten.
2024. 07. 02. 12:30
Megosztás:

Budapesten és még háromszázhuszonkét településen lesz szúnyoggyérítés

Budapest több kerületében és tizennégy vármegye 322 településén, csaknem 88 ezer hektáron gyérítik a héten a szúnyogokat - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság hétfőn az MTI-vel.
2024. 07. 02. 12:00
Megosztás:

Tovább csökkent az euróövezeti feldolgozóipar teljesítménye júniusban

Júniusban gyorsult az euróövezeti feldolgozóipar teljesítményének csökkenése az S&P Global Market Intelligence és a Hamburg Commercial Bank AG közös beszerzésimenedzser-indexének tanúsága szerint.
2024. 07. 02. 11:30
Megosztás:

Uniós támogatásból hajtott végre fejlesztést a Rabacsa Metalltechnik Kft.

Több mint 406 millió forintos uniós pályázati támogatásból fejlesztette gyártási kapacitását a fémmegmunkálással foglalkozó, szentgotthárdi székhelyű Rabacsa Metalltechnik Kft. - tájékoztatta a társaság ügyvezető igazgatója az MTI-t.
2024. 07. 02. 11:00
Megosztás: