A mém érmék piaci értéke 45 milliárd dollár alá esett, de találunk még aranyrögöket

A közelmúltban a mém érmék jelentős veszteségeket szenvedtek el a kriptovaluta piac kiterjedt ingadozásával párhuzamosan. Annak ellenére, hogy az év elején majdnem újabb csúcsárak születtek, ezek a digitális eszközök most csak vánszorognak, a piaci értékük 45 milliárd dollár alá csúszott.

A mém érmék piaci értéke 45 milliárd dollár alá esett, de találunk még aranyrögöket

Ez a visszaesés kérdéseket vet fel a mém érmék fenntarthatóságával kapcsolatban, ami arra készteti a befektetőket, hogy átgondolják ezeknek a tokeneknek a szeszélyes viselkedését. Míg azonban a bevált mém érmék küszködnek, a feltörekvőket nagyrészt nem érinti ez a hirtelen visszaesés. Az ellenállóképességük a befektetői fókusz lehetséges eltolódására utal, és rávilágít a kriptopiac dinamikus jellegére.

Az alábbiakban részletesebben megnézzük ezeket az ígéretes, feltörekvő szereplőket. Megmutatjuk, milyen lehetőség vár a korai támogatókra, hogy a lehető legnagyobb nyereséget realizálják a befektetésükkel.

Pepe Unchained (PEPU): Egy új mém érme, amelyet robbanásszerű nyereségre terveztek

A Pepe Unchained egy új mém érme, amelyet a Layer-2 hálózatra telepítettek, és már most jelentős felhajtást generál. A Layer-2 hálózatok, amelyek növelik a tranzakciók sebességét és csökkentik a díjakat, kulcsfontosságúak a kriptovaluta kínálatban. A PEPU azzal használja ki ezt a technológiát, hogy az Ethereumnál 100-szor gyorsabb tranzakciós sebességet ígér. Pontosan azzal a céllal, hogy forradalmasítsa a mém érme kereskedelmet.

Jelenleg a PEPU tokenek darabonként 0,0081288 dollárért kaphatók. Rugalmas fizetési lehetőségekkel lehet megvásárolni, ilyen például az ETH, a BNB és az USDT használata, illetve a hitelkártyák is megfelelnek. Az előértékesítést szakaszosan építették fel, az árak minden szakaszban emelkednek majd. Így jutalmazzák meg a korai befektetőket, vagyis érdemes minél előbb vásárolni.

Pepu kripto token ico

A token-elosztás elég meggyőző, összesen 8 milliárd tokent bocsátanak ki. Ebből 20 százalék a korai befektetőké, 30 százalék a lekötési juttatásokra megy. Ez egy elképesztő szám, több mint 3000 százalékos éves hozamot kínálnak azoknak, akik a tokeneket lekötik. A marketingre pedig 20 százalékot fordítanak, amire minden projektnek nagy szüksége van.

A Pepe Unchained ötvözi a mémek vonzerejét a valódi hasznossággal. Olyan sikeres projektek inspirálták, mint a BOME és a FLOKI. A mém érmék piaca folyamatosan fejlődik, ebből a PEPU viszont kiemelkedik az innovatív megközelítésével és ígéretes korai teljesítményével. Érdemes tehát minél előbb fontolóra venni a csatlakozást a projekthez.

Megnézem a Pepe Unchained előértékesítését

WienerAI (WAI): Egy mém projekt AI kereskedési képességekkel

A WienerAI, a mém érmék piacának legújabb szereplője, amely az előértékesítésén már elérte a 6 millió dolláros mérföldkövet. A projekt innovatív megközelítése egyesíti a nagy teljesítményű AI előrejelző eszközöket egy vicces mém figurával, amely a kiskereskedelmi befektetői közösséget szólítja meg.

Ez a bot segít a kereskedőknek azonosítani a potenciálisa nyertes érméket úgy, hogy elemzi a láncban lévő adatokat és végrehajtja a vételi megbízásokat, méghozzá nulla költséggel. Sőt, még a front-running botok ellen is védelmet nyújt. A hasznosság és a szórakoztatás egyedülálló keveréke hatalmas érdeklődést váltott ki, és naponta új tagok áramlanak a projekt Telegram-csatornájára.

wienerAI kripto token ico

A WienerAI előértékesítésén a WAI tokenek darabonként 0,000723 dollárért lehet most beszerezni, és az árak néhány naponta emelkednek. Ezzel is táplálva a FOMO-t a befektetők körében. Jacob Bury kripto szakértő és a 99Bitcoins elemzői szerint a WAI értéke a tőzsdei bevezetés után 100-szorosára nőhet, és a Pepe (PEPE) projekthez hasonlóan elérheti az 5 milliárd dolláros piaci értéket.

Az olyan AI kriptókkal, mint az RNDR és az AGIX, valamint a mém érmékkel, amelyek bizonyítják gyorsan terjedő potenciáljukat, a WienerAI jelentős sikerre számíthat. Ahogy a hype növekszik, ez a projekt ebben az évben kiemelkedő teljesítményt nyújthat. Érdemes tehát ezt az érmét is alaposan körüljárni és mielőbb beszállni az előértékesítésbe.

Megnézem a Wiener AI előértékesítését

PlayDoge (PLAY): Az ICO-ban már 5 millió dolláron áll, az egyik legjobb P2E mém érme

A PlayDoge egy különleges, hibrid play-to-earn mém érme. A 90-es évek kedvelt Tamagotchijának modern változataként a projekt lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy ismét átéljék a gyermekkorukat. Miközben persze kriptopénz jutalmakat keresnek a virtuális házi kedvencük, a kutyájuk gondozásával és különböző mini játékokkal.

A játékosok XP-ket szereznek és ennek eredményeként egy ranglistára kerülnek. Ahogy pedig feljebb jutnak ezen a ranglistán, még több PLAY jutalmat kapnak. A PLAY birtoklása elengedhetetlen a jutalmak megszerzéséhez, a játékon belüli vásárlásokhoz és a lekötéshez. A játékosok kezdetben lenyűgöző, 100 százalék fölötti APY-t (éves százalékos hozamot) kapnak. Eddig több mint 140 millió PLAY tokent kötöttek már le a befektetők.

Paydoge kripto token ICO

A PlayDoge token-elosztása hibátlanul megtervezett, a tokenek 50 százalékát az előértékesítésre, a lekötésekre és a közösségi jutalmakra szánják. Az előértékesítés sikerét erősíti az olyan kriptovaluta influencerek, mint Matthew Perry és Fred Crypto támogatása, akik hatalmas potenciált látnak a PLAY-ben.

Ahogy a P2E szerencsejáték egyre nagyobb teret nyer, a PlayDoge készen áll arra, hogy a kriptójátékok ezen izgalmas határterületeinek egyik főszereplőjévé váljon. Ezt a projektet is érdemes alaposan felderíteni, és mihamarabb beszállni a vásárlásba.

Megnézem a PlayDoge előértékesítését

Base Dawgz (DAWGZ): Egy új multi-chain mém projekt

A Base Dawgz a Base lánc egyik legforróbb új mém érméjeként mozgatta meg az állóvizet. A Base idén az állati témájú tokenek központja lett, nemrég rekordot döntött a decentralizált tőzsdéken, közel 270 ezer napi aktív felhasználóval.

BaseDawgz kriptodeviza előértékesítés

Ez a kriptoprojekt többláncos megközelítésével tűnik ki a többi közül. Heteken belül több mint 2 millió dollárt gyűjtött össze a folyamatban lévő előértékesítés alatt. Emellett rendelkezik egy share-to-earn programmal is, amely a felhasználókat a mémek létrehozásáért és megosztásáért jutalmazza.

A közösségi média platformokon több ezer aktív taggal a Base Dawgz erős közösséget épített ki. A fejlesztő csapat előértékesítésre és az előértékesítés utáni listázásra való összpontosítása arra utal, hogy a DAWGZ a megjelenéskor jelentős árnövekedésre számíthat. Kiváló lehet ez az érme a portfólió színesítésére, érdemes részletesen megismerkedni vele.

Megnézem a Base Dawgz előértékesítését

A feltörekvő kriptók jelentik a megoldást a piaci visszaesésre

A bevált mém érmék közelmúltbeli visszaesése ellenére a feltörekvő kriptókban rejlő potenciál tagadhatatlan. Ezek az új szereplők különleges lehetőségeket kínálnak az exponenciális növekedésre, mivel nem érinti őket a jelenlegi piaci visszaesés.

Ezek az új projektek az innovatív dizájnjukkal, erős közösségi támogatásukkal és ígéretes felhasználási eseteikkel jelentős piaci figyelmet képesek generálni. Ez most egy jó alkalom a hozzáértő befektetőknek, hogy belevessék magukat ezekbe a feltörekvő projektekbe, és megragadják a kínálkozó lehetőségeket.

Ez is érdekelhet:

Ezért a 3 kutyás kriptóért megőrülnek most a befektetők

3 mém érme, amivel 10 ezer forintból 1 milliót csinálhatsz

A legjobb 2024-ben megvásárolható mém érmék

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Gyengült a forint szerda reggel

Gyengült a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben szerda reggel kedd kora estéhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 07. 24. 08:00
Megosztás:

Exkluzív jelentés: A WW3Shiba 90%-os éves hozammal szárnyal, messze maga mögött hagyva az Avaxot, a Stellart és a Brettet a medvepiac közepette, állítják a szakértők

A medvepiaci trend sokak számára nem jó hír, de ez a tökéletes pillanat arra, hogy alulértékelt gyöngyszemeket találjunk. Az egyik ilyen a WW3Shiba, amely jelenleg szembemegy a medvepiaci érzéssel, és lenyűgöző 90%-os éves hozamot kínál a korai befektetőknek, túlszárnyalva még a bullish versenytársakat, mint az Avax és a Stellar.
2024. 07. 24. 07:22
Megosztás:

A BC GEN Hungary Kft. négyszáz új munkahelyet hoz létre Salgótarjánban

A BC GEN Hungary Kft. dél-koreai tulajdonosi hátterű autóipari beszállító vállalat új, mintegy 21 milliárd forint értékű beruházása négyszáz újabb munkahelyet hoz létre Salgótarjánban - jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden Budapesten.
2024. 07. 24. 07:00
Megosztás:

Nőttek a német adóbevételek júniusban

Erőteljesen nőtt a német szövetségi és regionális tartományi kormányok adóbevétele júniusban éves szinten - közölte a pénzügyminisztérium.
2024. 07. 24. 06:00
Megosztás:

Kiderült, hogy moziznak gyermekeikkel a magyarok

Öt-hét éves kora körül vinné el moziba a gyermekét első alkalommal a magyarok többsége – mutat rá az ETELE Cinema és Opinio piackutató közös reprezentatív felmérése. A legkisebbek első jó mozis élménye leginkább a film kiválasztásán múlik, de sokat számít a családbarát terem, illetve a kedvenc snack és üdítő is.
2024. 07. 24. 05:00
Megosztás:

AI Kereskedési Platform eléri az utolsó előértékesítési kört, miután 50 000 tulajdonost és 9,5 millió dollárt gyűjtött össze

A kriptovaluta és a blokklánc technológia dinamikus világában a Solana (SOL) és a Fetch.ai (FET) kiemelkedik a skálázhatóság és a mesterséges intelligencia fúziójának innovatív lépései miatt. Egy új szereplő is feltűnt, felkeltve az érdeklődést. Az Algotech (ALGT), egy AI-vezérelt kereskedési platform, most érte el előértékesítési fázisának végét, jelentős figyelmet vonzva a befektetőktől.
2024. 07. 24. 04:00
Megosztás:

Nagy a szórás most az ingatlanpiaci alkuknál: 25 százalék és teljes alkuképtelenség is előfordul

Némileg megoszlanak most a vélemények az ingatlanpiacon elérhető alkukról, ugyanis egyes szakértők szerint a jelentős túlárazottság miatt olykor 20-30 százalékos alkukkal is találkozni, míg mások szerint csökkenőben a mértéke.
2024. 07. 24. 03:30
Megosztás:

A fiataloknak fontosabb az állásuk biztonsága, mint a fizetésük mértéke

Az utóbbi években rendkívül fontossá vált a munkavállalóknak, hogy egy állás hosszú távon is biztosított legyen. Ez a szempont leginkább a fiatalabbak számára elvárás, míg az idősebb generációknál a jó munkahelyi kapcsolatok kerültek előtérbe – derül ki a Boston Consulting Group (BCG), a Stepstone Group, valamint a The Network és magyar partnere, a Profession.hu közös nemzetközi kutatásából. A magyar dolgozók válaszai sok esetben eltérnek a globális trendektől.
2024. 07. 24. 03:00
Megosztás:

A VVER-1200-es reaktorok üzemanyaga teljesítménykövető üzemmódra is alkalmas

Roszatom nukleáris üzemanyaggyártó vállalata, a TVEL szakemberei a Manőver-1 névre keresztelt kísérlet során VVER-1200 reaktorokban használt nukleáris üzemanyag paramétereinek változását tanulmányozták a reaktor napi többszöri teljesítményszint-változtatásával. A teljesítmény rugalmas szabályozásának lehetősége még inkább piacképessé teszi a nagy teljesítményű orosz atomerőműveket.
2024. 07. 24. 02:00
Megosztás:

Hatalmas pénzt kaszálhatsz, ha összeomlik a Bitcoin árfolyama

Számos elemző vélekedik úgy, hogy a Bitcoin semmit nem ér, mert nincs mögötte semmilyen érték, hasznosság. Egyelőre azonban a piac és a befektetők nem így vélekednek, hiszen egy Bitcoin árfolyama cikkünk írásakor épp 66.000 dolláron áll, ami forintra átszámítva 23,7 millió forintnak felel meg. Ön úgy ítéli, hogy a Bitcoin árfolyama össze fog omlani? Akkor van egy jó hírünk: meggazdagodhat ezzel, ha bejön a tippje. Hogyan lehet sok pénzt keresni a Bitcoin zuhanásával? Például Bitcoin inverz ETF-fel! Mutatjuk, hogy mi az.
2024. 07. 24. 01:30
Megosztás:

Családi pótlék: dupla összeg érkezik, mutatjuk az időpontot is!

Az előző évekhez hasonlóan, augusztusban a Magyar Államkincstár két alkalommal is folyósítja a családi pótlékot augusztusban így dupla összeg érkezik a jogosultak számlájára. Mikor érkezik a családi pótlék augusztusban?
2024. 07. 24. 01:00
Megosztás:

Bikás mém érmék technikai elemzései, ez most a legjobb köztük 2024-ben?

Ebben a cikkben a legjobb mém érméket vesszük górcső alá, és megosztjuk a javasolt bikás piaci célokat a következő 6-12 hónapban.
2024. 07. 24. 00:01
Megosztás:

Garzonlakást venni vagy bérelni éri meg jobban Budapesten?

A felsőoktatási ponthatárok kihirdetése után a bérlés helyett a lakásvásárlás kérdése is előkerül azoknál a családoknál, ahol van elegendő saját erő egy lakáshitel felvételéhez. A dilemma a saját keresettel rendelkező fiatalok esetében is rendszeresen felmerül.
2024. 07. 23. 23:00
Megosztás:

Azt gondolnánk, hogy nő a kockázat a tőzsdéken, de...

Azt gondolnánk, hogy ahogy éleződik az elnökválasztási verseny az utolsó hónapokban, az kihatással van a részvénypiacokra is. Méghozzá a kockázatok növekedésével, csökkenés formájában. Éppen ezért megnéztük, hogy 1960-tól mostanáig hogyan alakult az S&P500 index az elnökválasztások évében, s egy picit meglepődtem.
2024. 07. 23. 22:00
Megosztás:

Stabilizálódást mutat a pénzügyi vezetők előrejelzése: a legtöbben nem terveznek átszervezést

A pénzügyi vezetők (CFO-k) 70%-a nem tervezi átszervezni pénzügyi osztályát a következő két évben - állapítja meg a Deloitte 2024-es közép-európai CFO-felmérésének kiegészítő tanulmánya, amelyben a szakértők a pénzügyi osztályok belső működését és változó szerepeit vizsgálták.
2024. 07. 23. 21:00
Megosztás:

Vasárnapig gyere el, vár a 33. Művészetek Völgye Fesztivál!

Félidőnél jár a Művészetek Völgye Fesztivál, amely idén közel 3000 programmal csábítja a látogatókat Kapolcsra, Taliándörögdre és Vigántpetendre. Az ország legnagyobb összművészeti fesztiválján 40 különféle helyszín vár mindenkit, művészek, társulatok költöznek be a három település udvaraiba.
2024. 07. 23. 20:30
Megosztás:

Ukrajna felfüggeszti a Lukoil szállításait a Barátság kőolajvezetéken

A magyar sajtó a hétvégén arról írt, hogy Ukrajna felfüggesztette az orosz Lukoiltól származó kőolaj szállítását Magyarország és Szlovákia felé a Barátság kőolajvezetéken.
2024. 07. 23. 20:00
Megosztás:

A Spotifytól hangos a tőzsde

A tőzsdenyitás előtt tette közzé második negyedéves eredményét a Spotify.
2024. 07. 23. 19:30
Megosztás:

A tevetej feldolgozását tanulmányozza egy csádi delegáció Magyarországon

A tevetej kedvező élettani hatásai és különleges összetétele miatt értékes táplálék, a népességgyarapodás miatt világszerte egyre jobban felértékelődik - közölte a mosonmagyaróvári, csaknem egy évtizede e termékkel foglalkozó Magyar Tejgazdasági Kísérleti Intézet Kft. ügyvezetője hétfőn az M1 aktuális csatornával.
2024. 07. 23. 19:00
Megosztás:

Az EU vizsgálja két belgiumi atomreaktor üzemidő-hosszabbításának állami támogatását

Az Európai Bizottság vizsgálatot indított annak megállapítására, hogy összhangban van-e az európai uniós versenyszabályokkal az állami támogatás, amelyet két belgiumi atomreaktor üzemidejének meghosszabbításához nyújtanának - közölte hétfőn az EU brüsszeli végrehajtó testülete.
2024. 07. 23. 18:00
Megosztás: