A Pepe Unchained sikeres előértékesítése hajtja a mém érme rallyt

Ez a projekt egyesíti a jól ismert Pepe token egyedi megközelítését és a fejlett blokklánc technológiát, pontosabban a saját, Layer 2 blokkláncát.

A Pepe Unchained sikeres előértékesítése hajtja a mém érme rallyt

A mém érmék királya, a Pepe szemrevaló feltámadáson ment keresztül, ami éppen egybeesik a Pepe Unchained (PEPU), egy úttörő token debütálásával.

Pepe Unchained: Bikás hangulat és kirobbanó növekedési potenciál

A Pepe Unchained egyedi címet tudhat magáénak: ez ugyanis az első Pepe token, amely saját blokklánccal rendelkezik, ami a kripto közösséget is hatalmába kerítette.

Az igazi innovációt a Layer 2 technológia révén hozza el, amely az Ethereum hálózaton tapasztalható problémák megoldására szolgál.

Az elemzők arra számítanak, hogy a token értéke bármikor nagyot nőhet az olcsóbb és gyorsabb tranzakciókat kínáló architektúrának köszönhetően. A projekt ezzel egy olyan akadályt hárít el, ami sok mém érme kereskedő számára jelent problémát.

Az előértékesítés sikere jól bizonyítja, mennyire felkapott a projekt. A Pepe Unchained előértékesítésben már 1,5 millió dollárnál is több gyűlt össze, az érmék ára pedig folyamatosan emelkedik.

Az előértékesítés sikere bikás hangulatra utal a Pepe befektetők körében, akik a lehető legalacsonyabb áron szeretnének bevásárolni a tokenből.

Az iparági szakértők szerint a token jelentős növekedési potenciállal rendelkezik, egyes elemzők akár tízszeres növekedésre is számítanak az előértékesítés vége után.

Megnézem a Pepe Unchained oldalát

A Pepe Unchained kész rá, hogy átvegye az uralmat a mém érme piacon

A Pepe Unchained sikere azonban nem csak egyetlen token jövőjét befolyásolja. A növekedés ugyanis hullámokat kelt, és a Pepével kapcsolatos további projektek, például a Brett teljesítményére is hatással lesz. A növekedésből kiderül, hogy a Pepe tematikájú projektek, köztük a tárcák és az NFT-k iránt is folyamatos az érdeklődés.

A Pepe Unchained-nek sokkal nagyobb ambíciói vannak mint a tipikus mém érméknek, és az a célja, hogy a blokklánc technológia felhasználását és megítélését forradalmasítsa. Ezt úgy kívánja elérni, hogy ügyesen vegyíti a mém kultúra virális és szórakoztató jellegét a valódi hasznot kínáló technológiai fejlesztésekkel.

Egyedülálló megközelítése révén a Pepe Unchained vezetheti a növekedést a jövőben. A mém kultúra és a blokklánc fejlesztések integrálásával a Pepe Unchained abban bízik, hogy újradefiniálhatja a blokklánc digitális kultúrában betöltött szerepét.

Egyedi tervezésű, Layer 2 blokklánca révén a projekt kimondottan a mém érme piaci igényeket elégíti ki: olcsó és gyors tranzakciókat kínál. Ez a specifikus megoldás óriási figyelmet kapott a piactól, és a befektetők körében is gyorsan népszerű lett.

A Pepe Unchained egyedülálló mennyiségi dominanciát tudhat magáénak a mém érmék terén, amivel tovább erősíti a pozícióját a piacon.

Pepu token ICO

A projekt pályája erősen felfelé ível, ami jövedelmező lehetőség a kereskedők és a befektetők számára is. A korai befektetők és az elemzők izgatottan várják, hogy az érme bekerüljön a főbb platformokra, például a Coinbase-re. Arra számítanak, hogy ezek tovább erősítik az elért emberek számát és a token által kiváltott hatást.

Az érdeklődők csatlakozhatnak a jelenleg is zajló előértékesítéshez, ha $PEPU tokeneket szeretnének vásárolni. Ehhez többek között ETH-t, USDT-t vagy BNB-t használhatsz. A Web3 fizetési lehetőségek és a kripto tárcák, például a MetaMask használata leegyszerűsíti a vásárlás folyamatát, így nemcsak könnyedén hozzáférhető, de felhasználóbarát is.

A $PEPU token hitelességét és biztonság iránti elkötelezettségét tovább növelik az elismert cégek auditjai. A projekt tehát biztonságos befektetési környezetet garantál a közösség számára.

Az ilyen auditok nemcsak az átlátható működést segítik elő, de bizalmat is keltenek. Amennyiben szeretnél részt venni a $PEPU előértékesítésben, látogasd meg a projekt hivatalos előértékesítés weboldalát. Siess, mert az előértékesítést szakaszokra osztották, és minden egyes szakaszban emelkedik a tokenek ára. Minél előbb szállsz be tehát, annál alacsonyabb áron vásárolhatsz és annál nagyobb profitot érhetsz el. Ne habozz!

Megnézem a Pepe Unchained oldalát

Ezek is érdekelhetnek:

Három népszerű kriptojáték, amivel még pénzt is kereshetsz

Ezért a 3 kutyás kriptóért megőrülnek most a befektetők

A 11 legjobb altcoin, amit 2024-ben érdemes vásárolni – Milyen új altcoinokat vásároljak?

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Csökkenéssel nyithat a tőzsde az elemző szerint

A nemzetközi befektetői hangulat romlása miatt szerdán csökkenéssel indulhat a kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) az Equilor Befektetési Zrt. senior elemzője szerint. A BUX 246,31 pontos, 0,34 százalékos emelkedéssel, 73 622,19 ponton, történelmi csúcson zárt kedden.
2024. 07. 24. 09:00
Megosztás:

Gyengült a forint szerda reggel

Gyengült a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben szerda reggel kedd kora estéhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 07. 24. 08:00
Megosztás:

Exkluzív jelentés: A WW3Shiba 90%-os éves hozammal szárnyal, messze maga mögött hagyva az Avaxot, a Stellart és a Brettet a medvepiac közepette, állítják a szakértők

A medvepiaci trend sokak számára nem jó hír, de ez a tökéletes pillanat arra, hogy alulértékelt gyöngyszemeket találjunk. Az egyik ilyen a WW3Shiba, amely jelenleg szembemegy a medvepiaci érzéssel, és lenyűgöző 90%-os éves hozamot kínál a korai befektetőknek, túlszárnyalva még a bullish versenytársakat, mint az Avax és a Stellar.
2024. 07. 24. 07:22
Megosztás:

A BC GEN Hungary Kft. négyszáz új munkahelyet hoz létre Salgótarjánban

A BC GEN Hungary Kft. dél-koreai tulajdonosi hátterű autóipari beszállító vállalat új, mintegy 21 milliárd forint értékű beruházása négyszáz újabb munkahelyet hoz létre Salgótarjánban - jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden Budapesten.
2024. 07. 24. 07:00
Megosztás:

Nőttek a német adóbevételek júniusban

Erőteljesen nőtt a német szövetségi és regionális tartományi kormányok adóbevétele júniusban éves szinten - közölte a pénzügyminisztérium.
2024. 07. 24. 06:00
Megosztás:

Kiderült, hogy moziznak gyermekeikkel a magyarok

Öt-hét éves kora körül vinné el moziba a gyermekét első alkalommal a magyarok többsége – mutat rá az ETELE Cinema és Opinio piackutató közös reprezentatív felmérése. A legkisebbek első jó mozis élménye leginkább a film kiválasztásán múlik, de sokat számít a családbarát terem, illetve a kedvenc snack és üdítő is.
2024. 07. 24. 05:00
Megosztás:

AI Kereskedési Platform eléri az utolsó előértékesítési kört, miután 50 000 tulajdonost és 9,5 millió dollárt gyűjtött össze

A kriptovaluta és a blokklánc technológia dinamikus világában a Solana (SOL) és a Fetch.ai (FET) kiemelkedik a skálázhatóság és a mesterséges intelligencia fúziójának innovatív lépései miatt. Egy új szereplő is feltűnt, felkeltve az érdeklődést. Az Algotech (ALGT), egy AI-vezérelt kereskedési platform, most érte el előértékesítési fázisának végét, jelentős figyelmet vonzva a befektetőktől.
2024. 07. 24. 04:00
Megosztás:

Nagy a szórás most az ingatlanpiaci alkuknál: 25 százalék és teljes alkuképtelenség is előfordul

Némileg megoszlanak most a vélemények az ingatlanpiacon elérhető alkukról, ugyanis egyes szakértők szerint a jelentős túlárazottság miatt olykor 20-30 százalékos alkukkal is találkozni, míg mások szerint csökkenőben a mértéke.
2024. 07. 24. 03:30
Megosztás:

A fiataloknak fontosabb az állásuk biztonsága, mint a fizetésük mértéke

Az utóbbi években rendkívül fontossá vált a munkavállalóknak, hogy egy állás hosszú távon is biztosított legyen. Ez a szempont leginkább a fiatalabbak számára elvárás, míg az idősebb generációknál a jó munkahelyi kapcsolatok kerültek előtérbe – derül ki a Boston Consulting Group (BCG), a Stepstone Group, valamint a The Network és magyar partnere, a Profession.hu közös nemzetközi kutatásából. A magyar dolgozók válaszai sok esetben eltérnek a globális trendektől.
2024. 07. 24. 03:00
Megosztás:

A VVER-1200-es reaktorok üzemanyaga teljesítménykövető üzemmódra is alkalmas

Roszatom nukleáris üzemanyaggyártó vállalata, a TVEL szakemberei a Manőver-1 névre keresztelt kísérlet során VVER-1200 reaktorokban használt nukleáris üzemanyag paramétereinek változását tanulmányozták a reaktor napi többszöri teljesítményszint-változtatásával. A teljesítmény rugalmas szabályozásának lehetősége még inkább piacképessé teszi a nagy teljesítményű orosz atomerőműveket.
2024. 07. 24. 02:00
Megosztás:

Hatalmas pénzt kaszálhatsz, ha összeomlik a Bitcoin árfolyama

Számos elemző vélekedik úgy, hogy a Bitcoin semmit nem ér, mert nincs mögötte semmilyen érték, hasznosság. Egyelőre azonban a piac és a befektetők nem így vélekednek, hiszen egy Bitcoin árfolyama cikkünk írásakor épp 66.000 dolláron áll, ami forintra átszámítva 23,7 millió forintnak felel meg. Ön úgy ítéli, hogy a Bitcoin árfolyama össze fog omlani? Akkor van egy jó hírünk: meggazdagodhat ezzel, ha bejön a tippje. Hogyan lehet sok pénzt keresni a Bitcoin zuhanásával? Például Bitcoin inverz ETF-fel! Mutatjuk, hogy mi az.
2024. 07. 24. 01:30
Megosztás:

Családi pótlék: dupla összeg érkezik, mutatjuk az időpontot is!

Az előző évekhez hasonlóan, augusztusban a Magyar Államkincstár két alkalommal is folyósítja a családi pótlékot augusztusban így dupla összeg érkezik a jogosultak számlájára. Mikor érkezik a családi pótlék augusztusban?
2024. 07. 24. 01:00
Megosztás:

Bikás mém érmék technikai elemzései, ez most a legjobb köztük 2024-ben?

Ebben a cikkben a legjobb mém érméket vesszük górcső alá, és megosztjuk a javasolt bikás piaci célokat a következő 6-12 hónapban.
2024. 07. 24. 00:01
Megosztás:

Garzonlakást venni vagy bérelni éri meg jobban Budapesten?

A felsőoktatási ponthatárok kihirdetése után a bérlés helyett a lakásvásárlás kérdése is előkerül azoknál a családoknál, ahol van elegendő saját erő egy lakáshitel felvételéhez. A dilemma a saját keresettel rendelkező fiatalok esetében is rendszeresen felmerül.
2024. 07. 23. 23:00
Megosztás:

Azt gondolnánk, hogy nő a kockázat a tőzsdéken, de...

Azt gondolnánk, hogy ahogy éleződik az elnökválasztási verseny az utolsó hónapokban, az kihatással van a részvénypiacokra is. Méghozzá a kockázatok növekedésével, csökkenés formájában. Éppen ezért megnéztük, hogy 1960-tól mostanáig hogyan alakult az S&P500 index az elnökválasztások évében, s egy picit meglepődtem.
2024. 07. 23. 22:00
Megosztás:

Stabilizálódást mutat a pénzügyi vezetők előrejelzése: a legtöbben nem terveznek átszervezést

A pénzügyi vezetők (CFO-k) 70%-a nem tervezi átszervezni pénzügyi osztályát a következő két évben - állapítja meg a Deloitte 2024-es közép-európai CFO-felmérésének kiegészítő tanulmánya, amelyben a szakértők a pénzügyi osztályok belső működését és változó szerepeit vizsgálták.
2024. 07. 23. 21:00
Megosztás:

Vasárnapig gyere el, vár a 33. Művészetek Völgye Fesztivál!

Félidőnél jár a Művészetek Völgye Fesztivál, amely idén közel 3000 programmal csábítja a látogatókat Kapolcsra, Taliándörögdre és Vigántpetendre. Az ország legnagyobb összművészeti fesztiválján 40 különféle helyszín vár mindenkit, művészek, társulatok költöznek be a három település udvaraiba.
2024. 07. 23. 20:30
Megosztás:

Ukrajna felfüggeszti a Lukoil szállításait a Barátság kőolajvezetéken

A magyar sajtó a hétvégén arról írt, hogy Ukrajna felfüggesztette az orosz Lukoiltól származó kőolaj szállítását Magyarország és Szlovákia felé a Barátság kőolajvezetéken.
2024. 07. 23. 20:00
Megosztás:

A Spotifytól hangos a tőzsde

A tőzsdenyitás előtt tette közzé második negyedéves eredményét a Spotify.
2024. 07. 23. 19:30
Megosztás:

A tevetej feldolgozását tanulmányozza egy csádi delegáció Magyarországon

A tevetej kedvező élettani hatásai és különleges összetétele miatt értékes táplálék, a népességgyarapodás miatt világszerte egyre jobban felértékelődik - közölte a mosonmagyaróvári, csaknem egy évtizede e termékkel foglalkozó Magyar Tejgazdasági Kísérleti Intézet Kft. ügyvezetője hétfőn az M1 aktuális csatornával.
2024. 07. 23. 19:00
Megosztás: