A kriptobefektetők elkapkodják a Mega Dice tokent

Az eredetileg 0,069 dolláros kezdeti árfolyamon értékesített DICE jelenlegi ára már 0,075 dollárra emelkedett, ami 8,6 százalékos drágulást jelent.

A kriptobefektetők elkapkodják a Mega Dice tokent

A Mega Dice (DICE) egy új Solana láncon futó GameFi token, amely átlépte az 1 millió dolláros mérföldkövet a folyamatban lévő előértékesítésén.

Az eredetileg 0,069 dolláros kezdeti árfolyamon értékesített DICE jelenlegi ára már 0,075 dollárra emelkedett, ami 8,6 százalékos drágulást jelent. Ugyanakkor még most is van lehetőség egy jó beszállásra, hiszen a vásárlók a lehető legalacsonyabb belépési pontot kapják a sokat emlegetett előértékesítés aktuális szakaszában. Ez jelentősen javítja az esélyeket arra, hogy a befektetés akár 100-szoros vagy még ennél is nagyobb megtérülését érjen el. A DICE előértékesítésén a minimálisan elérhető célösszeget (soft cap) 5 millió dollárban határozták meg.

A csapat a Rollbit (RLB) sikerét tekinti alapnak. A DICE vásárlói biztosak abban, hogy a Rollbit eddigi 7700 százalékos megtérülése a korai befektetők esetében bizonyosan elérhető.

A DICE egy tisztességes előértékesítésnek számít. A 420 millió eladásra kínált tokenből egy sem kerül a csapathoz. A Mega Dice platform natív tokenjeként a DICE ráadásul értékes hasznossággal is rendelkezik, ami a versenytárs Rollbithez hasonló riválisokat háttérbe szorítja.

A DICE token már teljesen integrálódott a Mega Dice kaszinóba

A csapat bejelentette, hogy május 15-étől a DICE befektetők a MegaDice.com kaszinóban is használhatják majd a tokent. A Mega Dice iparágvezető rakeback bónuszt kínál a DICE játékosoknak, amely megegyezik a legmagasabb, konkurens VIP bónuszokkal minden DICE befektető esetében.

A Rollbit piaci kapitalizációja meghaladja a 200 millió dollárt, de a Mega Dice ennél sokkal magasabbra tűzte ki a célját. Amellett, hogy a DICE tokent a kaszinóban fogadásra is lehet használni, eközben a DICE az egyetlen GameFi érme, amely újszerű lekötési rendszerén keresztül naponta osztja szét a profit egy részét a felhasználók között.

A DICE érmével történő fogadás a heti cashbackhez, valamint a Mega Dice platformon történő, közelgő határidős kereskedéshez is hozzáférést biztosít.

A DICE token integrálása a Mega Dice platformba mostanra befejeződött. Jelenleg a több tucat véleményvezér támogatásával, és több mint 9000 tagot számláló Telegram csoportjával a DICE a legjobb úton halad.

Érdekel a DICE token

A DICE 2,25 millió dolláros airdropot indít a 2. szezonban, ami most kezdődik

Az 1 millió dolláros mérföldkő elérésének a híre azt is jelenti, hogy az 1. szezon airdropja véget ér. Ennek során 750 ezer dollárt fizettek ki a jogosult token-tulajdonosoknak. A 2. szezon airdropja mostantól kezdődik el, és további 750 ezer dollárt osztanak szét a befektetők között. Azok a játékosok, akik 21 nap alatt legalább 5000 dollárt tesznek fel, jogosultak lesznek az airdropokra és a visszamenőleges jutalmakra.

Összesen három airdrop lesz.

airdrop

Az olyan szerencsejáték tokenek, mint például a Rollbit Coin (RLB) korai sikere, amelynek piaci értéke jelenleg több mint 200 millió dollár, kétségtelenül hozzájárultak az előértékesítés iránti komoly érdeklődéshez. A Mega Dice azonban annyiban jobb a Rollbitnél, hogy a saját története sikeres vállalkozásként már a natív tokenjének megjelenése előtt is létezett.

Gamefi token ico

Az árstabilitást és a növekedést szem előtt tartva a csapat stratégiai visszavásárlásokat tervez végrehajtani. A kaszinó nyereségének egy része finanszírozza a visszavásárlásokat, hozzájárulva az árstabilitáshoz és a felértékelődéshez. A visszavásárlások mellett egy rendszeres ütemezésű égetési mechanizmus is működik, amely csökkenti a teljes token-kínálatot. Ezáltal növelve a token ritkaságát és ezáltal annak értékét.

A DICE tokenek korlátozott kínálata véd az infláció ellen, így a token tulajdonosai egy extra biztonsági réteggel támasztják alá a befektetésük értékét.

Érdekel a DICE token

A Mega Dice 50 000 játékossal, növekvő bevétellel és nyereséggel rendelkező, bejáratott vállalkozás

A DICE előértékesítése egy már befutott és nyereséges vállalkozásként abban az irigylésre méltó helyzetben van, hogy a potenciális befizetőknek megmutathatja, mit tudhat a natív pénze. A csapat szerint a havi fogadási összeg 50 millió dollár, a platform pedig jelenleg körülbelül 10 000 havi aktív felhasználóval rendelkezik.

A Mega Dice 4000 játékának már 50 000 játékosa van, emellett 50 sportágat tartalmazó sportfogadással és több ezer eseményt számláló esporttal rendelkezik az iparág legjobb fogadási piacaival. A sportfogadás több igazán népszerű esemény élő streamelésének lehetőségével is rendelkezik.

Mindezeket a lehetőségeket összekötve, a Mega Dice gamifikációs része a DICE-t a hűségprogram értékteremtőjeként pozícionálja. A natív token felhasználói bőkezűbb jutalmakat kapnak, mint más játékosok, és esélyük van további díjakat és élményeket is nyerni. A token tulajdonosok hozzáférhetnek a korai bónuszokhoz, a limitált kiadású NFT-khez és az ajánló programhoz. 

Az amúgy is bőkezű kínálat most még bőkezűbb lett, mivel a DICE integrálódott a kaszinó ökoszisztémájába az exkluzív hozzáférés, jutalmak és előnyök érdekében.

Konkrét példaként, a programban barátot ajánló résztvevők mutatós, 10 százalékos részesedést kapnak barátaik befektetéséből. Ha egy ajánló 10000 dollár értékben vásárol DICE tokent, az ajánló partner automatikusan 100 dollárt kap a pénztárcájába.

A Mega Dice (DICE) innovációja platformot épít a sikerhez

A Mega Dice az első szabályozott kaszinók között volt, amelyet a népszerű Telegram platformon nyitottak.

A DICE teljes integrációjának befejezése a Mega Dice ökoszisztémával még több ügyfelet vonzhat, a gamifikációs lehetőségeket maximálisan kihasználva. A növekvő elkötelezettséggel a bevételek növekedése ugrásszerűen megnőhet.

A decentralizált hálózatokban rejlő nyitottságot és agilitást kihasználva várhatóan a DICE lesz a legjobb GameFi a Solana-n. Ha érdekel téged is ez a lehetőség, akkor maradj kapcsolatban a Mega Dice token (DICE) híreivel és fejleményeivel az X-en és a Telegram csoportban.

Megnézem a DICE előértékesítését

Ez is érdekelhet:

A legtrendibb előértékesítést a 99Bitcoins produkálja, már 1 millió dollár fölött jár a learn-to-earn projekt

Erre a két kriptóra a bálnák is felkapták a fejüket

Mega Dice token árfolyam-előrejelzés 2024–2030

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Négymillió eurós tőkebefektetéssel fokozza a nemzetközi terjeszkedést a Parkl

A Parkl Digital Technologies négymillió eurós befektetést kapott a kockázati tőkealapkezelő Lead Ventures-től. A tőkebefektetés célja a Parkl növekedési stratégiájának finanszírozása, amivel a magyar tech scale-up az irodapiac meghatározó digitális szolgáltatójává válhat külföldön is.
2024. 05. 19. 01:00
Megosztás:

A Sealana érme előértékesítése egyre csak duzzad

A Sealana ICO-ja eddig 1,366,148.52 dollárt gyűjtött össze, és szerencséjére a SOL mém érmék iránti kíváncsiság sem apad. Sokak szerint a Sealana lesz a Solana mém érmék következő tündöklő csillaga, és egyszerűen túl jó lehetőség ahhoz, hogy szem elől téveszd.
2024. 05. 19. 00:01
Megosztás:

A jövő zöldenergiáinak találkozóhelye lehetne Magyarország

A jövő a zöldenergiáé Lantos Csaba energiaügyi miniszter szerint, ezért a legkorszerűbb nyugati és keleti technológiák találkozóhelyévé teszik Magyarországot - írta a hirado.hu pénteken.
2024. 05. 18. 23:00
Megosztás:

Franciaországban stagnált a munkanélküliség az első negyedévben

Franciaországban az elemzők által várt csökkenés helyett stagnált a munkanélküliség az idei első negyedévben.
2024. 05. 18. 22:00
Megosztás:

Csökkent a Baidu negyedéves nyeresége

Hat százalékkal csökkent a Baidu kínai multinacionális technológiai vállalat bevétele az idei első negyedévben, amikor a korrigált nyeresége a vártnál kedvezőbben alakult.
2024. 05. 18. 21:00
Megosztás:

Márciusban stagnált a munkanélküliség az OECD-országokban

A Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) országaiban átlagosan 4,9 százalék volt a munkanélküliség márciusban nem végleges adatok szerint, ami megegyezett a februárival - áll a párizsi székhelyű szervezet honlapján.
2024. 05. 18. 20:00
Megosztás:

Kínában élénkült a kiskereskedelem és az ipari termelés áprilisban

Kínában vegyes áprilisi makrogazdasági adatok láttak napvilágot pénteken: lassult a kiskereskedelmi forgalom, gyorsult az ipari termelés növekedése és esett a munkanélküliség.
2024. 05. 18. 19:00
Megosztás:

Korszerűsítések indulnak Medgyesegyházán

Két pályázaton csaknem 150 millió forintot nyert el a Békés vármegyei Medgyesegyháza, amelyből a helyi idősek klubját és az orvosi rendelőt korszerűsítik - közölte az önkormányzat közleményben az MTI-vel.
2024. 05. 18. 18:00
Megosztás:

Négy településen is turisztikai fejlesztések indulnak Komárom-Esztergom vármegyében

Félmilliárd forint értékű turisztikai fejlesztések kezdődnek Komárom-Esztergom vármegyében, négy Duna menti településen, Lábatlanon, Péliföldszentkereszten, Piliscséven és Tokodon - közölte a vármegyei közgyűlés elnöke az MTI-vel
2024. 05. 18. 17:00
Megosztás:

A tíz legjobb újító közé akarunk kerülni néhány éven belül Európában

A tudásszolgáltató rendszerek egybehangolása is azt a kormányzati célt szolgálja, hogy Magyarország 2030-ra Európa 10 legjobb innovátora közé kerüljön - mondta a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) felsőoktatásért, innovációért, szakképzésért és felnőttképzésért felelős államtitkára csütörtökön Budapesten.
2024. 05. 18. 16:00
Megosztás:

Elkötelezettek vagyunk hazánk védelme iránt is

A kormánynak költségvetési oldalon is fontos az ország védelme, ezért elkötelezett a védelmi kiadások emelése iránt a NATO elvárásainak megfelelő mértékben - mondta a Pénzügyminisztérium (PM) makrogazdasági és európai ügyekért felelős helyettes államtitkára csütörtökön Budapesten, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) Gazdaság és Versenyképesség Kutatóintézetének konferenciáján.
2024. 05. 18. 15:00
Megosztás:

A tavalyi évben megnőtt a Bosch cégcsoport árbevétele Magyarországon

A Bosch cégcsoport 2023-ban kétbillió-kétszázhétmilliárd forint árbevételt ért el Magyarországon, beleértve a nem konszolidált vállalatok árbevételét, és a saját vállalatok közötti kereskedelmet is, a tavalyi bevétel szinte megegyezik az előző évivel - közölte a társaság csütörtökön az MTI-vel.
2024. 05. 18. 14:00
Megosztás:

Az EU több mint ötvennégy védelmi ipari kezdeményezést támogat

Az Európai Bizottság az Európai Védelmi Alap (EFA) keretében 1,031 milliárd euró (mintegy 412,4 milliárd forint) uniós finanszírozást hagyott jóvá 54 védelmi célú kutatási és fejlesztési kezdeményezés támogatására - tájékoztatott az uniós testület csütörtökön.
2024. 05. 18. 13:00
Megosztás:

Penészes táplákékkiegészítőt vontak ki a forgalomból

Penészgombák és Bacillus cereus spórás baktérium jelenléte miatt kivonta a forgalomból a Dragon Superfoods Bio In Shape Mix 200 grammos táplálékkiegészítő port a forgalmazója, a Culinaris Retail Kft. - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) csütörtökön az MTI-vel.
2024. 05. 18. 12:00
Megosztás:

Észszerű döntés itt tartani a járműipari termelést

A hazai járműipar sikere világos üzenet a gyártóknak és a befektetőknek, hogy gazdaságilag racionális döntés a termelést Magyarországon tartani - mondta Joó István kormánybiztos, a HIPA Nemzeti Befektetési Ügynökség vezérigazgatója a szervezet járműipari konferenciáján csütörtökön Budapesten.
2024. 05. 18. 11:00
Megosztás:

Tovább gyarapodott az önkéntes pénztárak vagyona

Az idén is folytatódott az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetsége (ÖPOSZ) nyugdíj- és egészségpénztárainak vagyongyarapodása, az összesített megtakarítás 2024. első negyedévében már meghaladta a 2000 milliárd forintot, ami egy év alatt több mint 440 milliárd forintos, azaz közel 28 százalékos növekedést jelent. Az összesített taglétszám 2,1 millióra emelkedett - közölte az szövetség csütörtökön az MTI-vel.
2024. 05. 18. 10:00
Megosztás:

Fiktív motorkerékpár-eladások hátterét göngyölítette fel a NAV

Az uniós áfaszabályok kijátszásával próbálta csökkenteni fizetendő adóját egy motorkerékpárokat értékesítő társaság Bács-Kiskun vármegyében, a fiktív eladások hátterét a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) egy másik tagállam adóhatóságától kért információkkal göngyölítette fel.
2024. 05. 18. 09:00
Megosztás:

Több építkezést kezdtek meg áprilisban az Egyesült Államokban

Az Egyesült Államokban a kiadott építési engedélyek száma csökkent, míg a megkezdett lakóingatlan-építések száma nőtt áprilisban a washingtoni kereskedelmi minisztérium statisztikai intézete, a Census Bureau csütörtöki jelentése alapján.
2024. 05. 18. 08:00
Megosztás:

Kulcsfontosságú trendek, amelyeket figyelni kell a Cardano és a Polygon MATIC esetében, a KangaMoon célkeresztjében 7 millió dollár áll

A következő két hétben várhatóan átalakul a kriptopiac: a jelenlegi medvepiaci korrekcióból bikapiaci trendek alakulhatnak ki, ami reményt ad a befektetőknek a veszteségek visszanyerésére. Azonban ezen események előtt a Cardano és a Polygon tulajdonosainak figyelniük kell kulcsfontosságú trendekre, amelyek végül meghatározhatják, hogy melyik irányba mozdulnak a vezető kriptovaluták. Eközben a KangaMoon (KANG) gyorsabban halad a vártnál, és a következő hetekben célja a 7 millió dollár összegyűjtése az előértékesítés során.
2024. 05. 18. 07:00
Megosztás:

Nem érte meg befektetni a Dow Jones indexbe az elmúlt 25 évben

Történelmi jelentőségű nap volt a tegnapi. A Dow Jones Industrial Average index története során először járt a lélektaninak tekinthető 40.000 pont fölött. Annak idején a 10.000 pontot majdnem pontosan 25 éve, 1999 március 29-én érte el az index.
2024. 05. 18. 06:00
Megosztás: