A legtrendibb előértékesítést a 99Bitcoins produkálja, már 1 millió dollár fölött jár a learn-to-earn projekt

Egy izgalmas, új projekt körül nagy mostanában a felhajtás az Ethereumon. A 99Bitcoins egy innovatív, „learn-to-earn” platform, amely már több mint 1 millió dollárt gyűjtött össze az előértékesítés alatt.

A legtrendibb előértékesítést a 99Bitcoins produkálja, már 1 millió dollár fölött jár a learn-to-earn projekt

A befektetők pedig lelkesen várják, hogy még a 99Bitcoins token (99BTC) piacra kerülése előtt megismerkedjenek ezzel az ígéretes befektetéssel.

A 99Bitcoins token előértékesítése rendkívül sikeresen indult

Míg sok kriptoprojekt indít előértékesítést, kevés olyat találunk, amely akkorát lépett előre, mint a 99Bitcoins token. Az előértékesítésen már több mint 1,2 millió dollárnyi finanszírozás gyűlt össze, mindez pedig az éles indulástól számított egy hónapon belül történt.

Az előértékesítés jelenleg a következő feltételekkel működik: a 99Bitcoins token csapata az aktuális szakaszban a 99BTC-t kedvezményes, 0,00105 dolláros áron kínálja. A leendő befektetőknek azonban gyorsan kell cselekedniük, mert ez az ár a következő szakasz kezdetével újból emelkedik. Az érdeklődő befektetők ETH, USDT vagy bankkártya használatával vásárolhatnak 99BTC-t.

99bitcoin

A 99Bitcoins token fehér könyve szerint a teljes kínálat (10,3 milliárd token) 10,5 százalékát a korai befektetőknek tartják fenn. És miután az előértékesítés lezárul, a fejlesztőcsapat azt tervezi, hogy a 99BTC-t egy decentralizált tőzsdén jegyzik. Ugyanakkor az ezzel kapcsolatos, konkrét ütemtervet még nem jelentettek be.

A likviditás biztosítása érdekében a kínálat további 8 százalékát (7,9 milliárd token) félreteszik. A jelenlegi előértékesítési árfolyam alapján ez körülbelül 8,2 millió dolláros értéket jelent.

Megnézem a 99Bitcoins előértékesítését

Hogyan jutalmazza a 99Bitcoins token a tanulást a learn-to-earn révén?

A projekt egy új, learn-to-earn protokollt működtet, amelyet a népszerű 99Bitcoins weboldal mögött álló csapat fejlesztett ki. Ennek lényege, hogy ahelyett, hogy a felhasználók csak hátradőlnének és unalmas leckéket olvasnának, ez a protokoll 99BTC tokenekkel jutalmazza őket a kriptovalutákkal kapcsolatos aktív tanulásért. A felhasználók interaktív tanfolyamokat végezhetnek el, kvízeket tölthetnek ki, és nézhetik, ahogy a token egyenlegük növekszik, miközben gyarapítják a tudásukat.

99 bitcoins

És ez még nem minden, mert a 99BTC tulajdonosai a megvásárolt tokenjeiket le is köthetik, hogy éves hozamot szerezzenk. Ezek a hozamok a cikk írásának idején évi 1396 százalékot tesznek ki, bár ez a szám a további tokenek lekötésével folyamatosan csökken.

A token tulajdonosainak exkluzív hozzáférést biztosítanak a továbbképzésekhez, szakértői webináriumokhoz, kereskedési jelzésekhez és VIP csoportokhoz is. Alapvetően a 99Bitcoins token a kriptovaluta oktatás forgatókönyvét szeretné megváltoztatni. Ahelyett, hogy egyszerűen csak tartalmat biztosítanának, a kriptovaluta használók következő hullámát ösztönzik azzal, hogy lehetőséget kínálnak nekik jutalmak szerzésére, miközben tanulnak.

Hatalmas token Airdrop várható, a BRC-20 tervek pedig hosszú távú potenciálra utalnak

A 99Bitcoins token körüli felhajtást tovább növeli a tervezett hatalmas, 99 999 BTC dolláros airdrop. A fejlesztőcsapat ezt a jackpotot 99 szerencsés nyertes között osztja szét, akik még a legelején csatlakoznak a learn-to-earn forradalmi projektjéhez.

A befektetőknek mindössze annyit kell tenniük a részvételhez, hogy regisztrálnak a hivatalos weboldalon, követik a 99Bitcoins közösségi oldalait, és elküldik a kriptotárcájuk címét.

BTC airdrop

És ez még nem minden! A 99Bitcoins Token csapatának ugyanis hatalmas tervei vannak, hogy a 99BTC-t cross-chain alapokra helyezzék, vagyis az új BRC-20 szabvány segítségével áthidalják a Bitcoin hálózatához. Ez a lépés hihetetlen előnyöket szabadítana fel, például nagyobb biztonságot, állandóságot és részvételt a kialakulóban lévő token-gazdaságban.

A 99BTC okosszerződéseit a SolidProof szakemberei is auditálták, amellyel biztosítják, hogy minden szabályosan és megbízhatóan történjen. Ez segít megvédeni a befektetőket a szőnyeghúzástól (rug pull) és más kétes gyakorlatoktól.

Mindent egybevetve, masszív közösségi ösztönzőkkel, ambiciózus skálázási tervekkel és átlátható technológiával a 99Bitcoins token új szintet kíván felállítani a kriptovaluta oktatásban. Ezzel potenciálisan játékváltóvá válik, amit érdemes szemmel tartani.

Látogass el a 99Bitcoins token előértékesítésére

Ez is érdekelhet:

Erre a két kriptóra a bálnák is felkapták a fejüket

1 millió dollárt érhet a Bitcoin 2030-ra? A volt Twitter főnök szerint igen

99Bitcoins árfolyam-előrejelzés – A 99BTC token kilátásai 2024-2030

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Tíz év, százmillió palack eladott magyar bor

Az elmúlt tíz évben több mint kétszázmillió palack magyar bort értesített a Lidl Magyarország, ennek felét nemzetközi áruházaiban, az éves értékesítési volumen pedig 2014. óta ötszörösére nőtt - tájékoztatta a diszkontlánc szerdán az MTI-t.
2024. 05. 30. 12:00
Megosztás:

Június végére nyithat újra a parajdi sóbánya

Június végére befejeződnek a parajdi sóbánya biztonságossá tételét célzó munkálatok, és újranyit a létesítmény - nyilatkozta szerdán Irina Muller, a román Országos Sóipari Társaság (Salrom) termelési igazgatója a Marosvásárhelyi Rádiónak.
2024. 05. 30. 11:30
Megosztás:

A MakTel több mint kétmilliárd macedón dénár osztalékot fizet a 2023. évi üzleti év után

A Magyar Telekom leányvállalata, a Makedonski Telekom AD - Skopje (MakTel) a 2023. üzleti év után 2,21 milliárd macedón dénár (mintegy 13,8 milliárd forint) osztalékot fizet - közölte a Magyar Telekom szerdán az MTI-vel.
2024. 05. 30. 11:00
Megosztás:

Ebben a hónapban emelkedett a németországi infláció

Emelkedett az infláció májusban a várakozásoknak megfelelő mértékben a német szövetségi statisztikai hivatal, a Destatis szerdán publikált előzetes adatai alapján.
2024. 05. 30. 10:30
Megosztás:

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

A magyar internetezők 57 százaléka esett már áldozatául online csalásnak, adathalászatnak, hackelésnek vagy vírustámadásnak - derül ki a kiberbiztonsággal foglalkozó Sicontact Kft. és a gkid közös felméréséből.
2024. 05. 30. 10:00
Megosztás:

Véget vethet az élelmiszer-pazarlásnak az inflációs sokk

Sokkal jobban odafigyelnek a megvásárolt termékek, így a zöldségek és gyümölcsök mennyiségére is a fogyasztók a mindennapos kiadások emelkedési miatt. A vásárlók egyre tudatosabbak és nem csak az árra, hanem a megvásárolt mennyiségre is ügyelnek – derül ki az 500 szentesi termelőt tömörítő DélKerTÉSZ összefoglalójából. Az eddiginél is erőteljesebb az a trend, hogy az akciók tudnak lényeges elmozdulást hozni a fogyasztásban. A magyar zöldségtermelők számára ezért kiemelten fontos, hogy minél több boltláncban elérhetőek legyenek a magyar termékek, és olyan áron, ami a termelők számára is jövedelmező. Ehhez az is fontos, hogy minél jobb hozammal és minél jobb minőségben, egyre hatékonyabban tudjanak termelni.
2024. 05. 30. 09:30
Megosztás:

A Standard Chartered úgy véli, hogy az XRP ETF 2025-ben jöhet; az Algotech (ALGT) kihasználja az egészséges piaci trendeket az előértékesítési fejlődés érdekében

Jelentős fejlemény a DeFi szektorban, hogy a Standard Chartered optimistán nyilatkozott egy XRP ETF 2025-ös lehetséges bevezetéséről, ami a kriptovaluta piac növekvő bizalmát tükrözi. Ezzel egyidejűleg az Algotech (ALGT) kihasználja a robusztus piaci trendeket, és figyelemre méltó előrehaladást mutat az előértékesítési szakaszban.
2024. 05. 30. 09:00
Megosztás:

Így alakult a forint reggelre

Vegyesen mozgott a forint a főbb devizákkal szemben csütörtök reggel a szerda kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 05. 30. 08:00
Megosztás:

Családi kerti medence építés: hogyan vágjunk bele?

Ahogy közeledik a meleg, mindenki elkezd gondolkodni a medencén. Hosszú távra azonban kizárólag az épített családi változat válik be, hiszen ez az, amely évtizedekig szolgálhatja a kényelmünket.
2024. 05. 30. 08:00
Megosztás:

Milyen programok vannak egy prémium masszázsfotelen?

Mindenki szeretne magának otthonra egy olyan helyet, ahol a munka után ellazulhat és felfrissülhet.
2024. 05. 30. 07:30
Megosztás:

Átadták a Gyulai Várfürdő átalakított főépületét

Átadták a Gyulai Várfürdő átalakított főépületét szerdán, a Békés vármegyei város egymilliárd forint hazai forrást fordított a beruházásra.
2024. 05. 30. 07:00
Megosztás:

Nem mindenkinek jutnak EU-s források

(Újra)Indul idén nyáron a 2021-2027-es EU költségvetéshez kapcsolódó pályázati idény, hiszen 2023 év végén az ún. Igazságügyi reform Bizottsági elfogadásával jelentős, 10,4 mrd euró összegű forrást szabadítottak fel Magyarország számára. Ennek eredményeként több, a gazdasági szereplők által is már nagyon várt operatív program pályázatai nyílhatnak meg. A kohéziós források mellett energetikai fejlesztések támogatására szolgáló pályázatok kiírására számíthatunk még az idén – hangsúlyozták a Niveus Consulting Group pályázatírási és tanácsadási üzletágának szakértői.
2024. 05. 30. 06:30
Megosztás:

A MNB elővigyázattoságot javasol az OTP Banknak oroszországi működése kapcsán

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) több elővigyázatossági intézkedés megtételét javasolja az OTP Banknak oroszországi leánybankja tevékenysége kapcsán, a lépések hozzájárulhatnak a bankcsoport további stabil, eredményes, megbízható működéséhez - közölte a jegybank szerdán az MTI-vel.
2024. 05. 30. 05:30
Megosztás:

Mintaüzemet néztek meg a GINOP Plusz Monitoring Bizottság tagjai

A Ferzol Kft. mintaüzemét nézték meg a GINOP Plusz Monitoring Bizottság tagjai szerdán Tápiószőlősön.
2024. 05. 30. 05:00
Megosztás:

Hasít az Erste Lakástakarék: 20 ezer szerződés egy év alatt

Újra érdemes lakástakarékban gondolkodni, ha megtakarításról van szó, és ezt egyre többen felismerik: az Erste Lakástakarék termékének értékesítési eredményei a legszebb éveket, az állami támogatás megszűnése előtti időszakot idézik. Tavaly májusban indult az akár 30 százalékos kamatbónuszt fizető előtakarékossági rendszer, azóta az ügyfelek 20 ezer új szerződést kötöttek összesen közel 200 milliárd forint értékben. Nőtt a hosszabb megtakarítási időt választók aránya, a megtakarítók pedig most átlagosan 40 ezer forintot tesznek félre havonta, szemben a korábbi 17 ezerrel.
2024. 05. 30. 04:30
Megosztás:

Extravagáns, színes és szupermodern művekkel rúgja be a nyarat a Virág Judit Galéria

Extravagáns és modern dupla nyári kiállítással jelentkezik a Virág Judit Galéria. A május 31-én nyíló ingyenes tárlaton Vető Orsolya Lia fiatal festőművész vitalitástól duzzadó, életigenlő színes képeit, valamint kilenc keramikus 21. századi, izgalmas kreációit láthatják az érdeklődők. A kiállított művek egytől-egyig megvásárolhatóak.
2024. 05. 30. 04:00
Megosztás:

Az ultragyors kiszállítás tündöklése és bukása: a gyorsaság önmagában már nem elég

Az élelmiszerek és egyéb kereskedelmi termékek azonnali kiszállítását ígérő gyorskereskedelem 2020-ban vált iránymutató trenddé, azonban napjainkra már elérte fejlődésének határait. Peter Menky, a DODO okoslogisztikai vállalat globális kereskedelmi igazgatója szerint a kizárólag ultragyors kiszállítási modellre alapozó vállalatok mára veszteségesen, üzletileg nem fenntartható módon működnek. A fenntartható városi logisztika szakértője jelentős európai szereplők példáján keresztül mutatja be, milyen út vezetett idáig.
2024. 05. 30. 03:30
Megosztás:

Balatoni ingatlanpiac: a négyzetméterárak stagnálnak, a kínálat a harmadával nőtt májusban

Májusban a Balaton környékén meghirdetett ingatlanok négyzetméterára közel azonos (+0,2%), mint tavaly az év ugyanezen időszakában, miközben az északi és déli parton is jóval több a meghirdetett ingatlanok száma. Az északi parton közel 23, míg a déli parton több mint 10%-ot nőtt a kínálat. Az ingatlan.com májusi adatai, valamint az aktuális hazai ingatlanpiaci trendek alapján a money.hu összegyűjtötte, hol lehet érdemes most nyaralót vásárolni, és hogyan finanszírozható akár hitelből is egy balatoni víkendház.
2024. 05. 30. 03:00
Megosztás:

Megdöbbentő, ahogyan a magyar vállakozó gondolkodik

Kiugróan megnőtt a megélhetés mint a vállalkozás motivációja, és érezhető némi negatív várakozás, ugyanakkor vállalkozni továbbra is vonzó dolog Magyarországon – ez derül ki többek között a világ legnagyobb vállalkozáskutatása, a Global Entrepreneurship Monitor (GEM) frissen közzétett magyar eredményeiből.
2024. 05. 30. 02:30
Megosztás:

Lottó és szerencse horoszkóp a hétvégéig - melyik csillagjegyre vár nagy nyeremény?

Pénzügyi horoszkóp a hét hátralévő részére (május 30. - június 2.) Ezen a héten az univerzum különleges üzeneteket küld minden csillagjegy számára, tele pénzügyi csodákkal és szerencsés találkozásokkal! Olvasd el részletes és izgalmas horoszkópunkat, hogy megtudd, milyen váratlan lehetőségeket rejtenek a csillagok számodra a jövő hétre! Tudd meg, melyik nap lesz a legkedvezőbb a lottózásra, és mely szerencsés állat jelzi a bőséget az életedben!
2024. 05. 30. 02:00
Megosztás: