A kriptósok lemondanak a Dogecoin-ról az X fizetési sikertelensége miatt, a Meme Moguls előértékesítés körül hatalmas hype alakult ki

A Dogecoin sikertelen fizetési hype-ja után a kriptó kereskedők ígéretesebb lehetőségeket keresnek. A Meme Moguls jövőbeni választása most kiemelkedik, előrejelzések szerint a közelgő előértékesítése akár 100-szorosára nőhet 2024-ben. A Meme Moguls a legkiemelkedőbb választásnak tűnik most, amelynek előértékesítése 2024-ben várhatóan 100x-es potenciált tartogathat.

A kriptósok lemondanak a Dogecoin-ról az X fizetési sikertelensége miatt, a Meme Moguls előértékesítés körül hatalmas hype alakult ki

Dogecoin fizetési botlása: Stabilitás keresése a mémőrületen túl

A Dogecoin, amelyet eredetileg egy humoros, könnyed kriptovalutának indult, melyet a Shiba Inu kutya mémje ihletett, túllépett a mém eredetén. Annak ellenére, hogy néhány kereskedő elfogadja a DOGE-ot fizetési eszközként, annak alkalmazása tranzakciókhoz korlátozott marad az elismert valutákhoz vagy más kriptovalutákhoz képest, mint például a Bitcoinhoz képest. A technikai korlátok, ideértve a magasabb blokk-időket és tranzakciós díjakat, gátolják a skálázhatóságot és hatékonyságot a mindennapi fizetéseknél.

Emellett a DOGE árfolyamának változékonysága kihívások elé állít, ami kevésbé teszi alkalmasá az állandó értékű tranzakciókhoz.

A Dogecoin "mém érme" státusza jelentősen befolyásolta az első felívelését. A közösségi média felhajtás és a hírességek támogatása megerősítette a rohamot, és olyan képet festett a DOGE-ról, mint egy tréfa vagy spekulatív eszköz, semmint egy megbízható fizetési módszer.

A felhajtás elhomályosította annak potenciális felhasználási lehetőségeit, és néhány DOGE-dzsal kapcsolatos fizetési terjesztés ígérete nem vált valóra. Annak ellenére, hogy jelentős kezdeti lelkesedés volt iránta, a DOGE szerepe mint életképes fizetési mód bizonytalan marad, kérdéseket vetve fel annak jövőbeni hasznosságával kapcsolatban a mindennapi tranzakciókban.

Bármilyen kriptovaluta, beleértve a DOGE-ot is, jelentős kockázatokat hordoz magában az alapvető volatilitás és a kriptotér előrejelezhetetlensége miatt. Ahogy a kereskedők újraértékelik a lehetőségeiket, a Dogecoin fizetési terveinek kudarca olyan ígéretesebb vállalkozások felé tereli őket, mint a Meme Moguls, amely előrejelzések szerint kiemelkedő értéknövekedés elé néz az előértékesítési szakaszában 2024-ben.

Meme Moguls: Ahol a Mémek Találkoznak a Vagyonnal

A Meme Moguls az innováció élén áll, mint a világ első mémekkel támogatott részvény- és tőzsdei piaca. Olyan ikonikus alakok hatására, mint Elon Musk és Warren Buffett, ez a platform arra ösztönzi a felhasználókat, hogy saját útjukat járják, és kripto-mogulokká váljanak.

A Meme Moguls új megközelítést kínál a vagyon felhalmozására, ahol a platformmal tokenje a $MGLS. Ez a dinamikus ökoszisztéma nemcsak a pénzügyi növekedést ösztönzi, hanem a mém kereskedelmi képességeket is fejleszti a piaci trendekkel való foglalkozás és a tapasztalt kereskedők tapasztalatának megismerése által.

A sikeres mogulok inspirálta Meme Moguls ösztönzi a felhasználókat egy vagyonranglistával, felkeltve a vágyat a nagyobb pénzügyi eredmények elérésére a kriptotérben. A platform közösségközpontú etosza arra ösztönzi a felhasználókat, hogy kapcsolódjanak, feltárják a mémek lehetőségeit, és azáltal, hogy szakértőkkel és kereskedőkkel szemben állnak, törekedjenek a végső mogul élményre.

Az elérhetőség biztosítása érdekében a Meme Moguls egy felhasználóbarát platformot kínál, felszerelve egyedi eszközökkel a mémek izgalmas világának felfedezéséhez. Sokféle mém inspirálta eszközt kínál kereskedésre, megragadva az internet kultúrájának lényegét, és valós idejű piaci adatokat biztosítva a tájékozott döntéshozatalhoz.

A Meme Moguls nem csak egy kereskedési platform; ez egy dinamikus tér, ahol a felhasználók elmerülhetnek a mémek izgalmas világában, miközben vagyonukat növelik és kereskedési képességeiket fejlesztik. Itt tudsz Te is részt venni a Meme Moguls előértékesítésén.

Összefoglalás

A Dogecoin fizetési botlását követően a kripto kereskedők a Meme Moguls felé fordulnak, 2024-es előértékesítésének 100-szoros emelkedését várva. Míg a Dogecoin korlátokkal néz szembe, a Meme Moguls kiemelkedik, páratlan lehetőségeket kínálva a vagyon felhalmozására és a mém kereskedelmi készségek fejlesztésére. Csatlakozzon a Meme Moguls kripto előértékesítéséhez egy izgalmas kriptó kalandért.

Látogass el a Meme Moguls weboldalára.

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

A Bosch átadta mérnöki központjának új épületét

A Bosch átadta kolozsvári mérnöki központjának második irodaépületét, amely 21 millió euró beruházással, két év alatt készült el - írja az economedia.ro.
2024. 04. 23. 22:00
Megosztás:

Megháromszorozta profitját a GE

A mai piaci nyitás előtt tette közzé első negyedéves gyorsjelentését a General Electric.
2024. 04. 23. 21:30
Megosztás:

Az MNB 50 bázisponttal csökkentette a jegybanki alapkamatot

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsa 50 bázisponttal 7,75 százalékra csökkentette a jegybanki alapkamatot, és a kamatfolyosó két szélét is ilyen mértékben mérsékelte keddi kamatdöntő ülésén.
2024. 04. 23. 21:00
Megosztás:

Új módszert tesztel az OMV-Petrom

Új szén-dioxid-megkötő módszer tesztelését kezdi meg az OMV Petrom - közölte a kőolajipari vállalat kedden.
2024. 04. 23. 20:30
Megosztás:

Erősödött a forint kedd kora estére

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben kedden kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.
2024. 04. 23. 20:00
Megosztás:

Pluszban zártak a nyugat-európai tőzsdék

Erősödéssel zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék kedden.
2024. 04. 23. 19:30
Megosztás:

Emelkedett a 3 hónapos diszkont kincstárjegy aukciós átlaghozama

Hozamemelkedés mellett értékesített 3 hónapos diszkont kincstárjegyet keddi aukcióján az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK).
2024. 04. 23. 19:00
Megosztás:

A Richter és az OTP húzta fel a BUX-ot

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 813,74 pontos, 1,25 százalékos emelkedéssel, 65 939,26 ponton zárt kedden.
2024. 04. 23. 18:30
Megosztás:

Az EU a gázárak csökkenésére számít

Az Európai Bizottság arra számít, hogy a gázárak csökkenni fognak annak köszönhetően, hogy a cseppfolyósított földgáz (LNG) globális kínálata emelkedik, ami teret ad a megújuló energiaforrásokba történtő befektetéseknek - mondta Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke kedden, az Európai Parlament strasbourgi plenáris ülésén elmondott beszédében.
2024. 04. 23. 18:00
Megosztás:

Nagy összegű támogatási program indul a turizmus erősítésére

A turisztikai ágazati szereplők versenyképességét erősítő támogatási program indul: a komplex, három pillérből álló 15 milliárd forintos támogatási programcsomag legfontosabb célja a szolgáltatások minőségének javítása, a vidéki szolgáltatók gazdasági élénkítése célzott programokon keresztül - jelentette be Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter kedden sajtótájékoztatón Budapesten.
2024. 04. 23. 17:30
Megosztás:

Megtörtént a fordulat a belső kerületek ingatlanpiacán is

Az idei év az egyre növekvő keresletről szól a VI., VII., VIII. és IX. kerületi ingatlanpiacán, mely növekedés alapvetően a mérséklődő hitelkamatoknak köszönhető. Mindez persze az árakra is hatással van.
2024. 04. 23. 17:00
Megosztás:

Van még hova fejlődnie idehaza az elektronikus közigazgatási ügyintézésnek

Sokat fejlődött az elektronikus közigazgatási ügyintézés, de hiányosságokat is feltárt az ellenőrzés a stratégiai tervezésben és a felhasználóbarát szempontok egységes érvényesülésében - közölte az Állami Számvevőszék (ÁSZ) kedden.
2024. 04. 23. 16:30
Megosztás:

Kissé gyengült a forint az MNB keddi kamatcsökkentése után

Kissé gyengült a forint a főbb devizákkal szemben azután, hogy a Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsa 50 bázisponttal 7,75 százalékra csökkentette a jegybanki alapkamatot, és a kamatfolyosó két szélét is ilyen mértékben mérsékelte keddi kamatdöntő ülésén.
2024. 04. 23. 16:00
Megosztás:

A szolgáltatóiparnak feltornázta az euróövezeti gazdaságot áprilisban

A vártnál jóval kedvezőbben alakult az euróövezeti szolgáltatóipar teljesítménye áprilisban, aminek a hatására a kompozit beszerzésimenedzser-index is a becsültnél jobb lett annak ellenére, hogy a feldolgozóipar teljesítmény tovább romlott - derül ki a londoni S&P Global Market Intelligence gazdaságkutató intézet és a Hamburg Commercial Bank (HCOB) közös felmérésének kedden ismertetett előzetes értékeléséből.
2024. 04. 23. 15:30
Megosztás:

A Nemzetközi Valutaalap megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet - közölte kedden feltett Facebook-posztjában Varga Mihály pénzügyminiszter.
2024. 04. 23. 15:00
Megosztás:

Állást kaphatnak a tartósan munkanélküliek

A tartós álláskeresők elhelyezkedését segíti az 1,7 milliárd forint hazai forrásból megvalósuló program, amelyre hétfőtől lehet jelentkezni - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára kedden az M1 aktuális csatornán.
2024. 04. 23. 14:30
Megosztás:

Nőtt az SAP árbevétele az idei első negyedévben

A német SAP, a világ vezető vállalatirányítási szoftvergyártó óriása 8 százalékkal növelte árbevételét az idei első negyedévben, elsősorban a felhőszolgáltatási szektor bevételének jelentős bővülésére.
2024. 04. 23. 14:00
Megosztás:

Megtévesztette a City Taxi a fogyasztókat

A fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmának feltételezett megsértése miatt a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) versenyfelügyeleti eljárást indított a City Taxi Fuvarszervező Szövetkezettel (City Taxi) szemben, a gyanúja szerint a vállalkozás megtéveszti a fogyasztókat kereskedelmi kommunikációjával - közölte a hatóság kedden az MTI-vel.
2024. 04. 23. 13:30
Megosztás:

Hatbillió forintnyi kínai vállalati beruházás zajlik ma Magyarországon

Jelenleg hatbillió forintnyi kínai vállalati beruházás zajlik Magyarországon, amelyek nyomán mintegy huszonötezer új munkahely jön létre a legfejlettebb technológiai színvonalat hozva hazánkba - közölte a tárca tájékoztatása szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden Pekingben.
2024. 04. 23. 13:00
Megosztás:

34 éves mélyponton a japán jen, be kell avatkozni!

A japán feldolgozóipari beszerzési menedzser index áprilisban 49,9 pontra emelkedett az előző havi 48,2-ről, felülmúlva a 48-as piaci várakozást.
2024. 04. 23. 12:30
Megosztás: