A Meme Moguls (MGLS) előértékesítése lendületet kap, elterelve a figyelmet az ORDI-ról és a MINA-ról

A Meme Moguls (MGLS) előértékesítése gyorsan lendületet kapott, elterelve a figyelmet az ORDI és MINA nevű jól ismert kriptovalutákról. Egy lenyűgöző ajánlattal, amely kihasználja a kriptotérben a növekvő érdeklődést a meme kultúra iránt, a Meme Moguls egyedi befektetési lehetőséget ígér.

A Meme Moguls (MGLS) előértékesítése lendületet kap, elterelve a figyelmet az ORDI-ról és a MINA-ról

ORDI (ORDI): Az úttörő a Bitcoin hálózaton

Az ORDI, amelyet a Bitcoin első BRC-20 tokenjeként ismernek, hullámokat kelt azzal, hogy kihasználja az Ordinals protokollt, hogy új korszakot nyisson a token funkcionalitásában a Bitcoin blokkláncon. Bár az elmúlt hónapban 9,10%-os csökkenést mutatva ára 62,85 dollárra csökkent, az ORDI továbbra is azok kedvence, akiket lenyűgöz a pionír megközelítése.

21 millió érmére korlátozott kínálattal működik, tükrözve a Bitcoin ritkaság-modelljét, és körülbelül 1,32 milliárd dollár teljesített piaci kapitalizációt ért el. Ez a BRC-20 token jelentős mérföldkövet jelent a Bitcoin alapú tokenek potenciáljának bemutatásában, kielégítve a közösség igényeit az innovatív alkalmazások iránt a Bitcoin ökoszisztémájában.

Azonban az ORDI ambiciózus törekvései nem maradtak kritika nélkül, különösen amiatt, hogy milyen hatással van a Bitcoin skálázhatóságára és hogy összhangban van-e a Bitcoin hálózat alapvető elveivel.

Mina (MINA): A világ legkönnyebb blokklánca

A Mina Protocol forradalmi szereplőként kiemelkedik a kriptotérben, elindítva egy új korszakot a blokklánc hatékonyságában és skálázhatóságában. Kiemelkedő havi teljesítményével, amely egy 15,26%-os növekedést mutatott, hogy elérje a 1,27 dolláros árat, a MINA jelentős figyelmet von magára az egyedi blokklánc technológiai megközelítéséért.

Ez a protokoll, amelyet minimalista tervezéséről ismernek, kihasználja a Zero-Knowledge Succinct Non-Interactive Arguments of Knowledge (zk-SNARKs) technológiát annak érdekében, hogy blokkláncának mérete mindössze 22 KB-ban maradjon, függetlenül a hálózat növekedésétől. Ez az innováció nemcsak a skálázhatóságot javítja, hanem egyensúlyt tart a biztonság és a decentralizáció között is, hatékonyan kezelve a hosszú ideje fennálló blokklánc trilemmát.

A Mina fő célja egy hatékony elosztott fizetési rendszer biztosítása, ahol a felhasználók az alapblokkal (genesis block) kezdve ellenőrizhetik a platformot, ezáltal egy hozzáférhetőbb és biztonságosabb blokklánc környezetet elősegítve. Az Ouroboros Samasika konszenzus mechanizmus és a zk-SNARKs kihasználásával a Mina olyan platformot kínál, ahol a tranzakciók nemcsak biztonságosak, hanem privátak is.

A Meme Moguls viharosan hódítja meg a kriptovilágot

Ahogy a kriptovaluta világa folyamatosan fejlődik, a Meme Moguls kiemelkedik egy olyan projektként, amely lebilincseli a befektetők és rajongók figyelmét egyaránt. Az úttörő módon történő mémek használatával a részvétel és a befektetés ösztönzésére a Meme Moguls ($MGLS) nem csak egy újabb név a kriptovaluták óceánjában; ez egy úttörő megközelítést képvisel a szórakoztatás és a pénzügyi növekedés összekapcsolásában.

Ez a projekt újradefiniálja a mém érmék fogalmát, kézzelfogható hasznosságot és egy átfogó ökoszisztémát biztosítva, amely támogatja és jutalmazza a közösség tagjait a részvételükért és befektetésükért. A Meme Moguls az első ilyen típusú, un. Play-to-Earn (P2E) mém token, amely az Ethereum blokkláncra épül, különleges keveréket kínálva hasznosság és szórakozás tekintetében.

Míg a többségében a mém érmék csak az őket körülvevő felhajtásra támaszkodnak, minimális vagy egyáltalán nincs mögöttük valódi érték, a $MGLS kiemelkedik, mint egy játékon belüli valuta és egy irányítási token a Meme Moguls ökoszisztémájában. Ez a kettős funkcionalitás biztosítja, hogy a token tulajdonosai nemcsak egy élénk közösség részei, hanem részt vesznek a projekt irányának és sikerének kialakításában is.

Tudjon meg többet a $MGLS előértékesítésről itt:

Látogass el a Meme Moguls weboldalára | Csatlakozz a közösséghez

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

A Bosch átadta mérnöki központjának új épületét

A Bosch átadta kolozsvári mérnöki központjának második irodaépületét, amely 21 millió euró beruházással, két év alatt készült el - írja az economedia.ro.
2024. 04. 23. 22:00
Megosztás:

Megháromszorozta profitját a GE

A mai piaci nyitás előtt tette közzé első negyedéves gyorsjelentését a General Electric.
2024. 04. 23. 21:30
Megosztás:

Az MNB 50 bázisponttal csökkentette a jegybanki alapkamatot

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsa 50 bázisponttal 7,75 százalékra csökkentette a jegybanki alapkamatot, és a kamatfolyosó két szélét is ilyen mértékben mérsékelte keddi kamatdöntő ülésén.
2024. 04. 23. 21:00
Megosztás:

Új módszert tesztel az OMV-Petrom

Új szén-dioxid-megkötő módszer tesztelését kezdi meg az OMV Petrom - közölte a kőolajipari vállalat kedden.
2024. 04. 23. 20:30
Megosztás:

Erősödött a forint kedd kora estére

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben kedden kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.
2024. 04. 23. 20:00
Megosztás:

Pluszban zártak a nyugat-európai tőzsdék

Erősödéssel zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék kedden.
2024. 04. 23. 19:30
Megosztás:

Emelkedett a 3 hónapos diszkont kincstárjegy aukciós átlaghozama

Hozamemelkedés mellett értékesített 3 hónapos diszkont kincstárjegyet keddi aukcióján az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK).
2024. 04. 23. 19:00
Megosztás:

A Richter és az OTP húzta fel a BUX-ot

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 813,74 pontos, 1,25 százalékos emelkedéssel, 65 939,26 ponton zárt kedden.
2024. 04. 23. 18:30
Megosztás:

Az EU a gázárak csökkenésére számít

Az Európai Bizottság arra számít, hogy a gázárak csökkenni fognak annak köszönhetően, hogy a cseppfolyósított földgáz (LNG) globális kínálata emelkedik, ami teret ad a megújuló energiaforrásokba történtő befektetéseknek - mondta Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke kedden, az Európai Parlament strasbourgi plenáris ülésén elmondott beszédében.
2024. 04. 23. 18:00
Megosztás:

Nagy összegű támogatási program indul a turizmus erősítésére

A turisztikai ágazati szereplők versenyképességét erősítő támogatási program indul: a komplex, három pillérből álló 15 milliárd forintos támogatási programcsomag legfontosabb célja a szolgáltatások minőségének javítása, a vidéki szolgáltatók gazdasági élénkítése célzott programokon keresztül - jelentette be Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter kedden sajtótájékoztatón Budapesten.
2024. 04. 23. 17:30
Megosztás:

Megtörtént a fordulat a belső kerületek ingatlanpiacán is

Az idei év az egyre növekvő keresletről szól a VI., VII., VIII. és IX. kerületi ingatlanpiacán, mely növekedés alapvetően a mérséklődő hitelkamatoknak köszönhető. Mindez persze az árakra is hatással van.
2024. 04. 23. 17:00
Megosztás:

Van még hova fejlődnie idehaza az elektronikus közigazgatási ügyintézésnek

Sokat fejlődött az elektronikus közigazgatási ügyintézés, de hiányosságokat is feltárt az ellenőrzés a stratégiai tervezésben és a felhasználóbarát szempontok egységes érvényesülésében - közölte az Állami Számvevőszék (ÁSZ) kedden.
2024. 04. 23. 16:30
Megosztás:

Kissé gyengült a forint az MNB keddi kamatcsökkentése után

Kissé gyengült a forint a főbb devizákkal szemben azután, hogy a Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsa 50 bázisponttal 7,75 százalékra csökkentette a jegybanki alapkamatot, és a kamatfolyosó két szélét is ilyen mértékben mérsékelte keddi kamatdöntő ülésén.
2024. 04. 23. 16:00
Megosztás:

A szolgáltatóiparnak feltornázta az euróövezeti gazdaságot áprilisban

A vártnál jóval kedvezőbben alakult az euróövezeti szolgáltatóipar teljesítménye áprilisban, aminek a hatására a kompozit beszerzésimenedzser-index is a becsültnél jobb lett annak ellenére, hogy a feldolgozóipar teljesítmény tovább romlott - derül ki a londoni S&P Global Market Intelligence gazdaságkutató intézet és a Hamburg Commercial Bank (HCOB) közös felmérésének kedden ismertetett előzetes értékeléséből.
2024. 04. 23. 15:30
Megosztás:

A Nemzetközi Valutaalap megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet - közölte kedden feltett Facebook-posztjában Varga Mihály pénzügyminiszter.
2024. 04. 23. 15:00
Megosztás:

Állást kaphatnak a tartósan munkanélküliek

A tartós álláskeresők elhelyezkedését segíti az 1,7 milliárd forint hazai forrásból megvalósuló program, amelyre hétfőtől lehet jelentkezni - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára kedden az M1 aktuális csatornán.
2024. 04. 23. 14:30
Megosztás:

Nőtt az SAP árbevétele az idei első negyedévben

A német SAP, a világ vezető vállalatirányítási szoftvergyártó óriása 8 százalékkal növelte árbevételét az idei első negyedévben, elsősorban a felhőszolgáltatási szektor bevételének jelentős bővülésére.
2024. 04. 23. 14:00
Megosztás:

Megtévesztette a City Taxi a fogyasztókat

A fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmának feltételezett megsértése miatt a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) versenyfelügyeleti eljárást indított a City Taxi Fuvarszervező Szövetkezettel (City Taxi) szemben, a gyanúja szerint a vállalkozás megtéveszti a fogyasztókat kereskedelmi kommunikációjával - közölte a hatóság kedden az MTI-vel.
2024. 04. 23. 13:30
Megosztás:

Hatbillió forintnyi kínai vállalati beruházás zajlik ma Magyarországon

Jelenleg hatbillió forintnyi kínai vállalati beruházás zajlik Magyarországon, amelyek nyomán mintegy huszonötezer új munkahely jön létre a legfejlettebb technológiai színvonalat hozva hazánkba - közölte a tárca tájékoztatása szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden Pekingben.
2024. 04. 23. 13:00
Megosztás:

34 éves mélyponton a japán jen, be kell avatkozni!

A japán feldolgozóipari beszerzési menedzser index áprilisban 49,9 pontra emelkedett az előző havi 48,2-ről, felülmúlva a 48-as piaci várakozást.
2024. 04. 23. 12:30
Megosztás: