A Meme Moguls (MGLS) rekordidő alatt az előértékesítés 5. szakaszába lépett; Az Ethereum (ETH) Várhatóan Eléri a 3,500 Dollárt, Míg a Conflux (CFX) Előretör

A DeFi piac folyamatosan változik, és ezt látjuk éppen a Meme Moguls (MGLS) esetében is. Gyorsabban elérte az előértékesítés 5. szakaszát, mint bárki is gondolta volna, és az emberek imádják. Néhány elemző már 2024 következő 100-szoros Meme érméjének is nevezi. Az Ethereum (ETH) mindemellett jelentős emelkedési potenciállal rendelkezik, és a Conflux (CFX) épp most robban be.

A Meme Moguls (MGLS) rekordidő alatt az előértékesítés 5. szakaszába lépett; Az Ethereum (ETH) Várhatóan Eléri a 3,500 Dollárt, Míg a Conflux (CFX) Előretör

Meme Moguls (MGLS): Az 5. előértékesítési szakasz sikere

A Meme Moguls (MGLS) gyorsan a kriptovaluta világ beszédtémájává vált, mivel néhány hét alatt sikeresen teljesítette az előértékesítésének 5. fázisát. Ebben az időszakban közel 2,5 millió dollárt gyűjtött össze. Ez a siker az egyedi megközelítésüknek köszönhető - az MGLS egyaránt játékbeli valuta és kormányzati token is. Ez vonzza azokat a felhasználókat, akik játszani és befektetni is szeretnének.

Jelenleg 0,0036 dolláron jegyzik az MGLS-t, ami már 90%-os növekedést jelent a kezdeti árához képest. Azonban szakértők további akár 100-szoros ugrást látnak benne, amint egy Tier-1 CEX belistázza ezt a meme érmét 2024. első negyedévében. Ez az árjóslat lehetségesnek tűnik, tekintve, hogy a Shiba Inu már három év alatt 1,6 milliószoros megtérülést biztosított az elővételi vásárlóknak.
Az MGLS lényegét tekintve hajtja majd a Meme Moguls ökoszisztéma. Ez az ökoszisztéma magában foglal egy P2E játékot, ahol a kereskedők virtuális részvénykereskedési játékokat játszhatnak.

Egyéb izgalmas elemek:

- Staking: A lehetőség, hogy több MGLS tokent keress a meglévő MGLS tokeneid stakelésével.

- Moguls World: Egy metaverzum élmény, ahol kapcsolódhatsz más játékosokhoz, és különféle küldetéseket teljesíthetsz.

Jelenleg érvényben van egy 30%-os befizetési bónusz, így most van a tökéletes idő arra, hogy megvásárold ezt az innovatív meme érmét.

Michaël Van De Poppe Ethereum árfolyam jóslata

A kriptoszakértő Michaël van de Poppe egy új Ethereum (ETH) előrejelzéssel rukkolt elő. Új tweetjében Poppe úgy véli, hogy ez az altcoin most ébred fel, és kész arra, hogy elérje a 3,500 dollárt.

A CoinMarketCap adatai szerint az Ethereum ára az elmúlt 30 napban 2,213 dollárról 2,363 dollárra emelkedett. A piaci kapitalizációja ebben az időszakban 269 milliárd dollárról 284 milliárd dollárra emelkedett. Az altcoinra vonatkozó hangulat alapvetően bullish, mivel 23 technikai indikátor is zöldet mutat. Ezért a kriptovalutapiac szakértői előre láthatólag egy 2,597 dolláros potenciális emelkedést jósolnak az Ethereumnak 2024. márciusában.

Conflux (CFX): Felfelé kúszik a Legnagyobb Nyertesek Listáján

Eközben a Conflux (CFX) is hatalmas növekedést él át. Az elmúlt hónapban egyedül a Conflux ára 0,17 dollárról 0,21 dollárra emelkedett. Ebben az időszakban a piaci kapitalizációja 653 millió dollárról 801 millió dollárra ugrott.

A Conflux kriptovaluta hangulata szintén bullish, 17/30 zöld kereskedési napot mutatva. Ráadásul 25 technikai mutató vásárlási jelzést mutat. Ennek eredményeként a piaci elemzők optimisa Conflux árjóslatot készítettek: 0,23 dolláros szintre való ugrást jósolnak a CFX számára 2024 márciusában.

Vajon a Meme Moguls ki tudja-e szorítani az Ethereumot és a Confluxot?

A Meme Moguls nagy figyelmet kap azzal, hogy alacsony, 10,8 millió dolláros piaci kapitalizációval rendelkezik. Más szóval, ez a meme érme gyorsabb növekedésre lehet képes, mivel kevesebb új tőkét kell beleönteni ahhoz. Ezért a Meme Moguls elképzelhető, hogy felülmúlja az Ethereumot és a Confluxot értéknövekedés szempontjából.

Tovább a Meme Moguls oldalára!

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

A 5-ös lottót feladtad már a héten? Kár, kukába is dobhatod...

A lottózás izgalma és a nagy nyeremények áhított álma mindig is elbűvölte az embereket. Ki ne álmodozott volna már arról, hogy egyetlen szelvény húzásával hirtelen gazdaggá válik, és végleg búcsút inthet a pénzügyi gondoknak? Aztán persze jönnek a szép mesék arról, hogy valaki csak úgy, könnyedén, szinte véletlenül, húzott egy számot, és a nagy nyeremény az ölébe hullt. Nos, kedves olvasók, itt az ideje, hogy lehűtsük a kedélyeket és rávilágítsunk a valóságra.
2024. 02. 23. 02:00
Megosztás:

Bizonyítani kell, hogy életben van-e a nyugdíjas - ha nem bizonyítja, nem kap nyugdíjat!

Miért fizessen olyan ember után a nyugdíjfolyósító aki már nincs is az élők sorában? - teheti fel a jogos kérdést bármelyik ország intézménye. De kinek kell bizonyítania, hogy él a nyugdíjas? Neki magának vagy a nyugdíjfolyósítónak? Egy izgalmas kérdés után jártunk most.
2024. 02. 23. 01:00
Megosztás:

3 kriptó, ami milliomossá tehet

Mindenki tisztában van vele, hogy hamarosan nyakunkon a Bitcoin felezés időpontja, és ez bizony elindíthat bizonyos ciklusokat. Ahhoz, hogy erről megbizonyosodjunk, elég átnéznünk a történelmi kriptovaluta árfolyamokat, és ráébredünk, hogy itt az ideje megtennünk magunknak egy szívességet, azaz mielőbb diverzidikálnunk kell a portfóliónkat.
2024. 02. 23. 00:01
Megosztás:

Egyre több elektromos járművet vásárolnának támogatással a vállalatok

A vállalkozások február 5-e óta kérhetnek vissza nem térítendő állami hozzájárulást tisztán elektromos személygépkocsi, teherautó vagy kisbusz beszerzéséhez - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön.
2024. 02. 22. 23:30
Megosztás:

Újabb 5 évig az AutoWallis csoport lesz az Opel importőre

Újabb 5 évig, legalább 2028 végéig az AutoWallis csoport leányvállalata, az AutoWallis Distribution lesz az Opel márka nagykereskedelmi forgalmazója Magyarországon, Bosznia-Hercegovinában, Horvátországban és Szlovéniában - közölte az AutoWallis csoport csütörtökön az MTI-vel.
2024. 02. 22. 23:00
Megosztás:

Beadta első környezetvédelmi engedélykérelmét a Sunwoda Hungary

Az elmúlt hónapok projektelőkészítési munkájának eredményeként benyújtotta nyíregyházi beruházásához kapcsolódó első környezetvédelmi engedélykérelmét a Sunwoda Hungary. Pozitív elbírálás esetén az egyes ütem épületeire vonatkozó talajelőkészítő munkálatok, vagyis a cölöpözés és a mélyalapozás várhatóan tavasszal indulhatnak meg a területen. A kérelem kitér a gyár ivóvízfelhasználására is, amely maximális értéke a dokumentáció alapján nem fogja meghaladni a napi 630 köbmétert – ez egy nagyobb közintézmény átlagos napi felhasználásának felel meg. Továbbá a helyi szennyvíztisztító telep 2026 második negyedévre tervezett üzembe helyezésével az ivóvízfogyasztás mértéke nagymértékben csökkenni fog a tisztított szennyvíz használatának köszönhetően.
2024. 02. 22. 22:30
Megosztás:

Járvány van Belgrádban

Kanyarójárvány van Belgrádban - erősítette meg a szerb főváros közegészségügyi hivatala a szerbiai közszolgálati televíziónak (RTS) csütörtökön.
2024. 02. 22. 22:00
Megosztás:

ERP rendszerbe épített webáruház? Mi ez egyáltalán?

Számos webáruház tulajdonos jut el arra a pontra, hogy szükségessé válik számára egy ERP (vagyis vállalatirányítási) rendszer, ennek megfelelően pedig rengeteg fejlesztő kínál különböző webáruházhoz kapcsolható szoftvereket. Na de itt más a helyzet, a következőkben nem két különálló rendszer kapcsolatáról fogunk beszélni, hanem egy olyan megoldásról, ami ERP és WEBSHOP is egyben. Érdekes, igaz? Nézzük meg közelebbről!
2024. 02. 22. 21:30
Megosztás:

Csúcson a japán tőzsde

Új történelmi csúcsára futott a japán tőzsde, a befektetők bátrabban áramoltatnak pénzt a szigetország vállalatainak részvényeibe, miután egyre inkább úgy néz ki, hogy az ország gazdaságának sikerült megmenekülnie a deflációtól.
2024. 02. 22. 21:00
Megosztás:

Elfogadták a 13. szankciós csomagot Oroszországgal szemben

Az EU jóváhagyta az Oroszországgal szembeni 13. szankciós csomagot, ami meglehetősen enyhe és inkább csak szimbolikus lépés a háború második évfordulója előtt néhány nappal.
2024. 02. 22. 20:30
Megosztás:

Vegyesen alakult csütörtökön a forint árfolyama

Vegyesen alakult csütörtökön a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon: gyengült az euróval és a dollárral szemben, erősödött kissé a svájci frank ellenében.
2024. 02. 22. 20:00
Megosztás:

Vakcinabankot nyitott a Nébih

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) a Ceva-Phylaxia Zrt.-vel együttműködve vakcinabankot hozott létre a HPAI (highly pathogenic avian influenza) madárinfluenza vírus elleni védekezés érdekében - közölte a Nébih az MTI-vel szerdán.
2024. 02. 22. 19:30
Megosztás:

Gyengébben muzsikált a BUX

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 158,8 pontos, 0,24 százalékos csökkenéssel 66 185,37 ponton zárt csütörtökön.
2024. 02. 22. 19:00
Megosztás:

Nyereséges zárás az európai tőzsdéken

Indexemelkedéssel fejeződött be csütörtökön a kereskedés a főbb európai értékpapírpiacokon.
2024. 02. 22. 18:30
Megosztás:

Enyhén csökkent a BUX

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 158,8 pontos, 0,24 százalékos csökkenéssel 66 185,37 ponton zárt csütörtökön.
2024. 02. 22. 18:00
Megosztás:

A spanyol gazdák is színre léptek

Traktorokkal vonult fel több ezer tiltakozó gazda a spanyol fővárosban szerdán, hogy megoldásokat követeljen az agrárágazat problémáira.
2024. 02. 22. 17:30
Megosztás:

Szorgoskodnak a munkások Gyökön

Csaknem 400 millió forintos beruházással korszerűsítik a csapadékvíz-elvezető rendszert a Tolna vármegyei Gyönkön a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz támogatásával.
2024. 02. 22. 17:00
Megosztás:

Finom változást hozott az euróövezetben a február

Az euróövezetben a vártnál kissé nagyobb mértékben javult februárban a fogyasztói hangulat az Európai Bizottság Gazdasági és Pénzügyi Főigazgatóságának (DG ECFIN) előzetes adatokon alapuló szerdai jelentése szerint.
2024. 02. 22. 16:30
Megosztás:

Jelentés érkezett a belvízhelyzetről

Az országban 2024. elején számottevő, de nem kiemelkedően magas a belvízzel borított mezőgazdasági területek nagysága - közölte az MTI-vel kedden az Agrárminisztérium (AM).
2024. 02. 22. 16:00
Megosztás:

Összefogják az erdélyi hegyi falvakat

Romániában úttörő kezdeményezésként ökomúzeumba szervezik az Erdélyi-szigethegység hagyományos hegyvidéki településeit, több község márciusban dönt a csatlakozásról - jelentette be szerdán Alin Mos, az Erdélyi-szigethegység Nemzeti Park igazgatója.
2024. 02. 22. 15:30
Megosztás: