A mesterséges intelligenciával kapcsolatos kriptovaluták vezetik a piac nyereségeit: az Algotech (ALGT), a Fetch.ai (FET) és a Bittensor (TAO) versengenek az elsőségért

Készülj fel a pénzügyi forradalomra! Az AI kriptók, vagyis a mesterséges intelligencia (AI) által vezérelt kriptovaluták, egyre népszerűbbé válnak, és kihívást jelentenek a hagyományos szereplők számára. Ezek az innovatív projektek az AI erejét használják fel, hogy átalakítsák a pénzügyi szektor különböző területeit. Nézzük meg közelebbről az AI kriptók három éllovasát: Algotech (ALGT), Fetch.ai (FET) és Bittensor (TAO).

A mesterséges intelligenciával kapcsolatos kriptovaluták vezetik a piac nyereségeit: az Algotech (ALGT), a Fetch.ai (FET) és a Bittensor (TAO) versengenek az elsőségért

Fetch.ai (FET) - Decentralizált AI Piac Építése

A Fetch.ai (FET) egy egyedülálló utat jár be az AI kriptók világában. Ez az ambiciózus projekt egy decentralizált AI jövőt képzel el, ahol bárki részt vehet egy forradalmi piactéren. Képzelj el egy platformot, ahol a felhasználók autonóm AI ügynököket fejleszthetnek és telepíthetnek a blokkláncra. Ezek az intelligens szoftverprogramok képesek tanulni, alkalmazkodni és feladatokat végrehajtani emberi beavatkozás nélkül. Ez az úttörő technológia számos iparágat felforgathat, a szállítmányozási lánc menedzsmentjének optimalizálásától a pénzügyi szolgáltatások átalakításáig.

A Fetch.ai (FET) az utóbbi időben lenyűgöző növekedést tapasztalt, egyre növekvő felhasználói bázissal és a token (FET) értékének jelentős emelkedésével. Ez az erős teljesítmény tükrözi az AI által vezérelt megoldások iránti növekvő érdeklődést a blokklánc térben. A napi grafikonokat szemlélve egy trendvonal ellenállás áttörését és egy visszatesztet láthatunk a jelenlegi, körülbelül 2,30 dolláros árfolyamnál. Ha a bikák átlépik ezt a friss kínálati zónát, és befejezik a visszatesztet, a Fetch.ai (FET) ára elérheti az éves 3,40 dolláros csúcsot.

Bittensor (TAO) Token Szárnyal az AI Innováció és Grayscale Pletykák Hatására

A Bittensor (TAO) egy másik innovatív projekt, amely az AI határait feszegeti a pénzügyi szektorban. A fókuszuk a személyre szabott befektetési stratégiák kifejlesztésén van, amelyeket mesterséges intelligencia (AI) vezérel. A Bittensor (TAO) fejlett AI algoritmusokat használ, hogy hatalmas mennyiségű piaci adatot elemezzen, és befektetési ajánlásokat generáljon, melyek az egyes felhasználók kockázati toleranciájához és céljaihoz igazodnak.

A Bittensor token (TAO) kulcsszerepet játszik a platform ökoszisztémájában. Ösztönzi a felhasználókat a részvételre és az adatok megosztására, ezáltal tovább javítva a Bittensor (TAO) AI modelljeinek pontosságát. A közelmúltban a Bittensor (TAO) jelentős piaci érdeklődést tapasztalt, ára elérte a 433,30 dollárt. Bár a token ma 9,8%-os csökkenést mutatott, az elmúlt héten még mindig 13,21%-os emelkedést könyvelhetett el. Ez a pozitív hangulat talán a Grayscale, egy vezető digitális eszközkezelő, állítólagos TAO-hoz kapcsolódó trustjának elindításáról szóló, megerősítetlen jelentéseknek köszönhető. Bár ezek a pletykák SEC-bejelentések nélkül maradtak, kétségtelenül felkeltették a befektetők figyelmét. Ahogy a Bittensor (TAO) továbbfejleszti AI-alapú befektetési stratégiáit, érdemes lesz figyelemmel kísérni ezt a projektet a folyamatosan változó fintech világban.

Algotech (ALGT) - Az AI Által Vezérelt Algoritmikus Kereskedés Jövője

algotech kripto token ico

Az Algotech (ALGT) forradalmasítja az algoritmikus kereskedést. Ez a csúcstechnológiás platform AI-t használ, hogy minden szintű felhasználót támogasson. Képzelj el egy olyan eszközt, amely elemzi a piaci adatokat, automatikus kereskedési stratégiákat generál, és valós idejű piaci betekintést nyújt. Az Algotech (ALGT) mindezt valóra váltja.

Az Algotech (ALGT) platform túlmutat az egyszerű automatizáláson. Személyre szabja az élményt az egyedi befektetési céljaidhoz igazodó ajánlásokkal. Ez mind a tapasztalt kereskedőket, akik finomítani szeretnék stratégiáikat, mind a kezdő befektetőket segíti abban, hogy megalapozott döntéseket hozzanak. Az Algotech (ALGT) folyamatban lévő előértékesítése korlátozott ideig lehetőséget kínál az ALGT tokenek kedvezményes, 0,1 dolláros áron történő megszerzésére, mielőtt azok elérik a mainstream piacot, ahol az árfolyam akár 1 dollár is lehet. Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy részese legyél az AI-alapú kereskedési forradalomnak!

Záró gondolatok

Az Algotech (ALGT), a Fetch.ai (FET) és a Bittensor (TAO) csak egy pillantást nyújt az AI kriptók izgalmas világába. Ezek a projektek kiemelik az AI átalakító potenciálját a pénzügyi szektorban. Ahogy az AI technológia tovább fejlődik, még több innovatív alkalmazásra számíthatunk. Bár alapos kutatás mindig ajánlott, mielőtt bármilyen befektetési döntést hoznánk, egy dolog biztos: az AI kriptók itt vannak, hogy maradjanak, és jelentős szerepet fognak játszani a pénzügyek jövőjének alakításában.

További részletekért erről a projektről:

Látogasd meg az Algotech előértékesítést

Csatlakozz az Algotech közösséghez

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Erősödik a zöld beruházások támogatása

Folytatódik a Nemzeti Tőkeholding (NTH) összesen 200 milliárd forint keretösszegű Zöld Alapok tőkeprogramja; a magyar vállalatok környezettudatos beruházásainak megvalósítását elősegítő tőkeprogram kapcsán meghozott végleges befektetési döntések értelmében további három új alap állhat fel - közölte a holding pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 17. 05:00
Megosztás:

Meg tudják-e fordítani a dolgokat Pepe és Shiba Inu, vagy csak nézik majd a Raboo emelkedését a partvonalról?

Számos bizonytalanság jellemezte a kriptovaluta piacot. Az ingadozások miatt a befektetők nem tudtak igazán profitálni. Azonban mióta a mém érmék megjelentek a piacon, a helyzet pozitívan megváltozott. Ezek az érmék gyorsan növekednek, és a befektetők most nagy előnyöket élveznek, ha ezekbe fektetnek.
2024. 06. 17. 04:30
Megosztás:

A Solana mémcoinok uralják a piacot, ahogy a DADDY és az APORK szárnyal; Elemző 53%-os növekedést jósol a Solanának

Az elmúlt hónapban jelentősen megnőtt a Solana alapú mémcoinok száma a kriptovaluta piacon, köszönhetően a Bonk nevű előfutárnak, amely tavaly év végén indította el az őrületet.
2024. 06. 17. 03:50
Megosztás:

Ilyen még nem volt a magyar lottó történetében!

44, 85, 86, 87, 88 – a szombati kisorsolt nyerőszámok az Ötöslottón. A játék 67 éves története során még sosem fordult elő, hogy négy egymást követő szám kerüljön ki a sorsológömbből.
2024. 06. 17. 03:00
Megosztás:

Szúnyogriasztó házilag elkészítve - olcsó és hatásos szúnyogirtó otthoni elkészítése

Hogyan készítsünk otthon, házilag szúnyogriasztót, szúnyogirtó készítményt a drága és sokszor nem használó bolti termékek helyett?
2024. 06. 17. 02:30
Megosztás:

Bezárja csíkszeredai gyárát a Lactalis tejfeldolgozó

Bezárja csíkszeredai gyárát a Lactalis tejfeldolgozó; az üzem mind a 95 munkavállalóját elbocsátják, a csíkszeredai üzem feladatait a Lactalis négy másik romániai üzeme veszi át - írja az economica.net a vállalat közleménye alapján.
2024. 06. 17. 02:00
Megosztás:

Különleges kiállítás nyílt az MBH Bank gyűjteményéből

100 év természet. Tájképek és csendéletek az MBH Bank gyűjteményéből címmel nyílt kiállítás a debreceni Modem Modern és Kortárs Művészeti Központban; a július 21-ig megtekinthető tárlaton 42 klasszikus és modernista stílusú alkotás tekinthető meg.
2024. 06. 17. 01:00
Megosztás:

Sikeres záróvizsgát tettek a Net-Coach-program ösztöndíjas hallgatói

A nyártól Net-Coach-ok segítik az NMHH céljait; június 15-én sikeres záróvizsgát tettek a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) és az Apor Vilmos Katolikus Főiskola közös kezdeményezésével indult Újmédia Pedagógia ösztöndíjas felnőttképzési program hallgatói - közölte az NMHH vasárnap az MTI-vel.
2024. 06. 17. 00:35
Megosztás:

Mennyi lesz a Bitcoin 2030-ban? Cathie Wood szerint egy 100 dolláros befektetés 5510-et ér majd

A kriptopénz piacon a Bitcoin mindennek alfája és omegája, ezért az árfolyamának mozgása sok mindent elmesélhet a piaci körülményekről, illetve a jövőben várható ármozgásokról. Az elemzők és kriptopiaci szakemberek időről időre elemzik az érme árának alakulását, hogy képet adjanak a befektetőknek a piac történéseiről.
2024. 06. 17. 00:01
Megosztás:

Családbarát intézkedések erősítik az apa-gyermek kapcsolatot

Magyarország kormánya számos intézkedéssel erősíti az apák szerepét a családokban, mivel aktív jelenlétük a gyermekek fejlődésére, érzelmi jólétére, valamint a családok harmonikus működésére is pozitívan hat - írta a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára az MTI-hez vasárnap eljuttatott közleményében.
2024. 06. 16. 23:00
Megosztás:

Az Egyesült Államok másfél milliárd dollárt meghaladó humanitárius és energetikai segélyt ad Ukrajnának

Az Egyesült Államok több mint másfél milliárd dollárt ajánlott fel Ukrajna számára humanitárius segélyként és az energiaellátás javítására - jelentette be Kamala Harris alelnök szombaton, amikor találkozott Volodimir Zelenszkij elnökkel a Svájcban rendezett békekonferencián.
2024. 06. 16. 22:00
Megosztás:

Folytatódik a nyáriasan meleg idő

Folytatódik a nyáriasan meleg idő, a jövő héten sok lesz a napsütés, a hét második felében a legmelegebb órákban 32-38 Celsius-fok is lehet, és hajnalban is mindössze 20 fokig csökken a hőmérséklet. Szombaton egy érkező hidegfront hozhat némi felfrissülést - derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.
2024. 06. 16. 21:00
Megosztás:

Több mint harminc helyszínen várják a látogatókat Kecskeméten a Múzeumok éjszakáján

Több mint harminc helyszínen várják a látogatókat Kecskeméten június 22-én, szombaton a Múzeumok éjszakáján - közölte a programokat összefogó Bozsó Gyűjtemény az MTI-vel.
2024. 06. 16. 19:00
Megosztás:

Ezekkel a számokkal nyerhettél a hatos lottón!

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 24. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 06. 16. 18:00
Megosztás:

Több mint 650 ezren regisztráltak a Gondosóra programra

A Gondosóra programra eddig már több mint 650 ezren regisztráltak, azaz mára minden harmadik 65 év feletti honfitársunk gondosóra-felhasználó - közölte a miniszterelnök főtanácsadója vasárnap a Facebook-oldalán.
2024. 06. 16. 17:00
Megosztás:

Gyógyszertárkereső és szűrővizsgálati funkciókkal bővült az EgészségAblak alkalmazás

Gyógyszertárkereső és szűrővizsgálati funkciókkal bővült az EgészségAblak mobil alkalmazás - közölte a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára vasárnap az MTI-hez eljuttatott közleményében.
2024. 06. 16. 16:00
Megosztás:

Az azonnali Ethereum ETF-ek jóváhagyása - újabb történelmi kriptodeviza mérföldkő?

Az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet (SEC) 2024. május 23-án adott zöld utat az azonnali (spot) Ethereum (ETH) tőzsdén kereskedett alapok (ETF) bejegyzésének. Ennek hatására az Ethereum árfolyama már két nappal a döntés előtt 18%-os emelkedést mutatott.
2024. 06. 16. 15:00
Megosztás:

Elindult az Ifjúsági Garancia Plusz Program Nógrád vármegyében

Közös európai uniós vállalás részeként elindult a fiatalok körében megjelenő munkanélküliség ellen küzdő Ifjúsági Garancia Plusz Program Nógrád vármegyében, ahol több mint 1500, 30 év alatti fiatalnak nyújtanak támogatást - tájékoztatta az MTI-t a Nógrád Vármegyei Kormányhivatal Foglalkoztatási, foglalkoztatás-felügyeleti és munkavédelmi főosztálya pénteken.
2024. 06. 16. 14:00
Megosztás:

Csökkent az ipari termelés Japánban

Japánban csökkent az ipari termelés áprilisban havi és éves összevetésben egyaránt.
2024. 06. 16. 13:00
Megosztás:

Megjelentek a feldolgozóüzemek beruházásait támogató pályázati kiírások

A kormány stratégiai ágazatként tekint az élelmiszeriparra, ezért az ágazat a következő években is kiemelt támogatási lehetőségekre számíthat. A 2027-ig tartó KAP Stratégiai Terv keretei között összesen 200 milliárd forint keretösszeggel, két új pályázati felhívás jelent meg a feldolgozóüzemek fejlesztéseinek támogatására - jelentette be Nagy István agrárminiszter a szaktárca közleménye szerint pénteken.
2024. 06. 16. 12:00
Megosztás: