A mesterséges intelligenciával kapcsolatos kriptovaluták vezetik a piac nyereségeit: az Algotech (ALGT), a Fetch.ai (FET) és a Bittensor (TAO) versengenek az elsőségért

Készülj fel a pénzügyi forradalomra! Az AI kriptók, vagyis a mesterséges intelligencia (AI) által vezérelt kriptovaluták, egyre népszerűbbé válnak, és kihívást jelentenek a hagyományos szereplők számára. Ezek az innovatív projektek az AI erejét használják fel, hogy átalakítsák a pénzügyi szektor különböző területeit. Nézzük meg közelebbről az AI kriptók három éllovasát: Algotech (ALGT), Fetch.ai (FET) és Bittensor (TAO).

A mesterséges intelligenciával kapcsolatos kriptovaluták vezetik a piac nyereségeit: az Algotech (ALGT), a Fetch.ai (FET) és a Bittensor (TAO) versengenek az elsőségért

Fetch.ai (FET) - Decentralizált AI Piac Építése

A Fetch.ai (FET) egy egyedülálló utat jár be az AI kriptók világában. Ez az ambiciózus projekt egy decentralizált AI jövőt képzel el, ahol bárki részt vehet egy forradalmi piactéren. Képzelj el egy platformot, ahol a felhasználók autonóm AI ügynököket fejleszthetnek és telepíthetnek a blokkláncra. Ezek az intelligens szoftverprogramok képesek tanulni, alkalmazkodni és feladatokat végrehajtani emberi beavatkozás nélkül. Ez az úttörő technológia számos iparágat felforgathat, a szállítmányozási lánc menedzsmentjének optimalizálásától a pénzügyi szolgáltatások átalakításáig.

A Fetch.ai (FET) az utóbbi időben lenyűgöző növekedést tapasztalt, egyre növekvő felhasználói bázissal és a token (FET) értékének jelentős emelkedésével. Ez az erős teljesítmény tükrözi az AI által vezérelt megoldások iránti növekvő érdeklődést a blokklánc térben. A napi grafikonokat szemlélve egy trendvonal ellenállás áttörését és egy visszatesztet láthatunk a jelenlegi, körülbelül 2,30 dolláros árfolyamnál. Ha a bikák átlépik ezt a friss kínálati zónát, és befejezik a visszatesztet, a Fetch.ai (FET) ára elérheti az éves 3,40 dolláros csúcsot.

Bittensor (TAO) Token Szárnyal az AI Innováció és Grayscale Pletykák Hatására

A Bittensor (TAO) egy másik innovatív projekt, amely az AI határait feszegeti a pénzügyi szektorban. A fókuszuk a személyre szabott befektetési stratégiák kifejlesztésén van, amelyeket mesterséges intelligencia (AI) vezérel. A Bittensor (TAO) fejlett AI algoritmusokat használ, hogy hatalmas mennyiségű piaci adatot elemezzen, és befektetési ajánlásokat generáljon, melyek az egyes felhasználók kockázati toleranciájához és céljaihoz igazodnak.

A Bittensor token (TAO) kulcsszerepet játszik a platform ökoszisztémájában. Ösztönzi a felhasználókat a részvételre és az adatok megosztására, ezáltal tovább javítva a Bittensor (TAO) AI modelljeinek pontosságát. A közelmúltban a Bittensor (TAO) jelentős piaci érdeklődést tapasztalt, ára elérte a 433,30 dollárt. Bár a token ma 9,8%-os csökkenést mutatott, az elmúlt héten még mindig 13,21%-os emelkedést könyvelhetett el. Ez a pozitív hangulat talán a Grayscale, egy vezető digitális eszközkezelő, állítólagos TAO-hoz kapcsolódó trustjának elindításáról szóló, megerősítetlen jelentéseknek köszönhető. Bár ezek a pletykák SEC-bejelentések nélkül maradtak, kétségtelenül felkeltették a befektetők figyelmét. Ahogy a Bittensor (TAO) továbbfejleszti AI-alapú befektetési stratégiáit, érdemes lesz figyelemmel kísérni ezt a projektet a folyamatosan változó fintech világban.

Algotech (ALGT) - Az AI Által Vezérelt Algoritmikus Kereskedés Jövője

algotech kripto token ico

Az Algotech (ALGT) forradalmasítja az algoritmikus kereskedést. Ez a csúcstechnológiás platform AI-t használ, hogy minden szintű felhasználót támogasson. Képzelj el egy olyan eszközt, amely elemzi a piaci adatokat, automatikus kereskedési stratégiákat generál, és valós idejű piaci betekintést nyújt. Az Algotech (ALGT) mindezt valóra váltja.

Az Algotech (ALGT) platform túlmutat az egyszerű automatizáláson. Személyre szabja az élményt az egyedi befektetési céljaidhoz igazodó ajánlásokkal. Ez mind a tapasztalt kereskedőket, akik finomítani szeretnék stratégiáikat, mind a kezdő befektetőket segíti abban, hogy megalapozott döntéseket hozzanak. Az Algotech (ALGT) folyamatban lévő előértékesítése korlátozott ideig lehetőséget kínál az ALGT tokenek kedvezményes, 0,1 dolláros áron történő megszerzésére, mielőtt azok elérik a mainstream piacot, ahol az árfolyam akár 1 dollár is lehet. Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy részese legyél az AI-alapú kereskedési forradalomnak!

Záró gondolatok

Az Algotech (ALGT), a Fetch.ai (FET) és a Bittensor (TAO) csak egy pillantást nyújt az AI kriptók izgalmas világába. Ezek a projektek kiemelik az AI átalakító potenciálját a pénzügyi szektorban. Ahogy az AI technológia tovább fejlődik, még több innovatív alkalmazásra számíthatunk. Bár alapos kutatás mindig ajánlott, mielőtt bármilyen befektetési döntést hoznánk, egy dolog biztos: az AI kriptók itt vannak, hogy maradjanak, és jelentős szerepet fognak játszani a pénzügyek jövőjének alakításában.

További részletekért erről a projektről:

Látogasd meg az Algotech előértékesítést

Csatlakozz az Algotech közösséghez

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Csökkentek az amerikai használtlakás-eladások májusban

Csökkent az Egyesült Államokban az eladott használt lakások száma májusban.
2024. 06. 24. 06:00
Megosztás:

Az uniós versenyképesség javítása lesz a legfőbb célunk

Mivel az elmúlt években Európa lemaradt a globális versenyben az Egyesült Államokhoz és Kínához képest, az Európai Unió Tanácsának féléves, július elsején kezdődő magyar elnöksége egyik legfontosabb prioritása az uniós versenyképesség javítása lesz - jelentette ki a magyar pénzügyminiszter pénteken Luxembourgban.
2024. 06. 24. 05:00
Megosztás:

Ez a 3 altcoin megváltoztathatja a kriptoipart – a DTX Exchange vezet SHIB, LINK és WLD előtt

A piaci korrekció közepette a legtöbb altcoin veszteségeket szenved el, köztük a Shiba Inu (SHIB), a Chainlink (LINK) és a Worldcoin (WLD) is. Ezen a héten a Shiba Inu (SHIB) 15%-ot esett, a Chainlink (LINK) 6,54%-ot, és a Worldcoin (WLD) 12,54%-ot. Mindhárom érme erős medvepiaci nyomás alatt áll.
2024. 06. 24. 04:00
Megosztás:

Dogecoin árfolyam előrejelzés: Elérheti Elon Musk kedvenc érméje az 1 dollárt? A szakértők inkább az Algotechre fogadnak

A Dogecoin (DOGE), az a népszerű kriptovaluta, amelyet gyakran emleget a technológiai mogul, Elon Musk, ezzel megragadva a befektetők és rajongók képzeletét is. Az útja a mém érmétől a kriptopiacon komoly versenyzővé válásig felveti az izgalmas kérdést: elérheti-e a Dogecoin (DOGE) ára az áhított 1 dolláros szintet?
2024. 06. 24. 03:00
Megosztás:

Durva adósságot cipel Nagy-Britannia - mi lesz a vége?!

A pénteken ismertetett legfrissebb közfinanszírozási adatok szerint jelentős növekedéssel száz százalék közvetlen közelébe emelkedett a hazai össztermékhez (GDP) mért brit államadósságráta a májussal zárult egy évben. Legutóbb több mint hat évtizede mértek ennél magasabb közadósságot Nagy-Britanniában.
2024. 06. 24. 02:30
Megosztás:

Gyógyszerek, amit tilos bevenni reggel, mert nagy bajt okozhat!

A gyógyszerek szedésekor nemcsak az adagolásra, hanem az időzítésre is különösen oda kell figyelni. Bizonyos gyógyszerek bevétele reggel, éhgyomorra kifejezetten káros hatásokkal járhat, súlyosbíthatja a mellékhatásokat vagy ronthatja a gyógyszer hatékonyságát. Íme, néhány gyógyszer, amit jobb, ha nem reggel veszel be.
2024. 06. 24. 02:00
Megosztás:

Válaszd ki a születésnapodat és megtudod, mikor leszel gazdag! Pénzhoroszkóp

Kíváncsi vagy, hogy milyen anyagi lehetőségek és szerencsés fordulatok várnak rád ezen a héten? Fedezd fel részletes horoszkópunkat, amely izgalmas és váratlan eseményeket ígér minden csillagjegy számára! Legyen szó váratlan pénzügyi nyereségről, szerencsés találkozásokról vagy épp kreatív befektetési ötletekről, itt mindent megtalálsz, amit tudnod kell. Tudd meg, melyik nap érdemes lottót játszanod, és melyik állattal való találkozás hozhat különleges szerencsét! Olvasd el a heti horoszkópodat, és készülj fel a szerencse rád váró csodáira!
2024. 06. 24. 01:00
Megosztás:

Három népszerű kriptojáték, amivel még pénzt is kereshetsz

Játszani mindenki szeret, főleg akkor, ha még fizetnek is érte. A kriptojátékok piacán rendkívül széles a kínálat, de a paly-to-earn (játssz és keress pénzt) modell szinte az első perctől népszerű a blokklánc játékok között.
2024. 06. 24. 00:01
Megosztás:

Még egy hétig lehet pályázni családbarát munkahelyek kialakítására

Július 1-jéig lehet jelentkezni a családbarát munkahelyek kialakítására kiírt pályázatra - közölte a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében.
2024. 06. 23. 23:00
Megosztás:

Államháztartási, idegenforgalmi, ipari és foglalkoztatási adatok jelennek meg jövő héten

Jövő hétfőn a Pénzügyminisztérium (PM) részletes tájékoztatót tesz közzé az államháztartás központi alrendszerének május végi helyzetéről, a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken a foglalkoztatás és munkanélküliség, az ipari termelői árak, valamint a turisztikai szálláshelyek fogalmának májusi adatait közli.
2024. 06. 23. 22:00
Megosztás:

Meghatározó szerepünk lesz a nemzetközi olimpiai mozgalom megújulásában

Magyarország meghatározó szerepet kap a nemzetközi olimpiai mozgalom megújulásában, mivel most Sanghaj mellett Budapest rendezi az új, modern, úgynevezett városi sportágak kvalifikációs versenyeit az idei párizsi ötkarikás játékokra - közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Budapesten.
2024. 06. 23. 21:00
Megosztás:

A hatos lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 25. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 06. 23. 20:00
Megosztás:

Társadalmi felelősség és milliárdos megtakarítások – Értéket teremt a megváltozott munkaképességűek foglalkoztatása

Évente közel kétszázmilliárd forintot fizetnek be a hazai vállalkozások rehabilitációs hozzájárulásként az államkasszába, mivel a foglalkoztatottak között a megváltozott munkaképességű alkalmazottak aránya nem éri el az öt százalékot. Becslések szerint ez a csoport akár százezres tartalékot is jelenthet a magyar munkaerőpiacnak. Az ezen munkavállalók munkába állításához szükséges jól átgondolt stratégia kidolgozásához és megvalósításához a legtöbb vállalat jelenleg nem tud megfelelő szakembert allokálni, ezért érdemes külsős szakértő vagy HR szolgáltató támogatását bevonni.
2024. 06. 23. 19:00
Megosztás:

Van igény rá, de még mindig kevesen értik az egészségpénztárat

Mostanra lezajlottak az egészségpénztárak küldöttközgyűlései, elfogadták az előző évi beszámolókat. Az egészségpénztárak taglétszáma és az általuk kezelt vagyon továbbra is növekszik, de a lakosság nagy része még mindig veszni hagyja az akár 150 ezer forint állami támogatást. A BiztosDöntés.hu arra keresi a választ, hogy miért van ez így.
2024. 06. 23. 18:00
Megosztás:

Különleges naperőmű kezdte el működését Környén

Üzembe helyezték az első hazai, ipari naperőművet, amelynek termelése automatikusan, a pillanatnyi igények szerint finomhangolható.
2024. 06. 23. 17:00
Megosztás:

Atomenergetikai együttműködésről tárgyalt a Roszatom vezetője Vietnámban

Alekszej Lihacsov, a Roszatom állami atomenergetikai vállalat vezérigazgatója Vlagyimir Putyin orosz elnök vietnámi látogatása alkalmából találkozott Pham Minh Chinh vietnámi miniszterelnökkel, akit tájékoztatott az orosz közreműködéssel megvalósuló Nukleáris Tudományos és Technológiai Központ tervéről és az atomenergia terén folytatott együttműködés újraindításának kilátásairól, valamint a kétoldalú együttműködés más területeiről.
2024. 06. 23. 16:00
Megosztás:

Közel 60%-os árbevétel növekedést ért el tavaly az online fizetési megoldásokat kínáló Barion

Már több mint 15 országban szolgálja ki e-kereskedelmi partnereit az adatvezérelt fizetési megoldásokra specializálódott Barion.
2024. 06. 23. 15:00
Megosztás:

Tudatosabban tervezik vagyoni viszonyaikat a házasságra készülők

A családi vagyon egy része is múlhat egy házassági vagyonjogi szerződésen.
2024. 06. 23. 14:00
Megosztás:

Végleg velünk marad a kamatjövedelmek után fizetendő szocho!

2023. július elseje óta a kamatjövedelmek után a 15%-os személyi jövedelemadó (szja) mellett 13% szociális hozzájárulási adót (szocho) is kell fizetni. Eredetileg ez a veszélyhelyzet idejére volt csak érvényes, a Bankmonitor szakértői azonban kiszúrtak egy jogszabályváltozást, ami alapján nagyon úgy tűnik, véglegesen velünk marad a sarc.
2024. 06. 23. 13:00
Megosztás:

Az ingatlanfejlesztések modernizálásában működik együtt a Kopaszi Gát és a CETIN Hungary

Együttműködési megállapodást kötött a lakossági és az üzleti ingatlanokat fejlesztő Kopaszi Gát Zrt. és a független, integrált telekommunikációs infrastruktúraszolgáltató CETIN Hungary.
2024. 06. 23. 12:00
Megosztás: