A PEPE és az IOTX eddig a nyerők, de az elemzők szerint a DTX tőzsde lesz a következő

A blokklánc világ állandó változásban van, az érdeklődés a projektek iránt állandóan hullámzik, ami mára szinte jellemzője lett a kriptovaluta piacnak. Nincs még két olyan projekt, amely jobban megtestesítené a piac dinamizmusát, mint a PEPE és az IOTX.

A PEPE és az IOTX eddig a nyerők, de az elemzők szerint a DTX tőzsde lesz a következő

Mindkét token lenyűgöző nyereséget ért el a közelmúltban, amelyek felkeltették a nyereségre vágyó kereskedők figyelmét. Ugyanakkor egy ígéretes versenyző, a DTX is megjelent a kriptopénzek színterén, és élénk viták tárgya lett a tapasztalt elemzők körében, akik a kriptovaluta lehetséges csúcspontjait igyekeznek előrejelezni.

Vizsgáljuk most meg a PEPE és az IOTX közelmúltbeli sikerét, és nézzük meg, hogy miért lehet a DTX Tőzsde a következő nagy dobás.

PEPE: A mémcoin-láz kihasználása

A PEPE egy mémcoin, amely a Binance Smart Chain (BSC) hálózatán épült. A coin a népszerű Pepe the Frog mém alapján jött létre, és a piaci bevezetése óta, 2023 áprilisában, nagy hullámokat vert a piacon. Jelenleg a PEPE az egyik legjobban teljesítő mémére a piacon, körülbelül 7,5%-os nyereséget ért el, és az elmúlt hónapban elérte valaha volt legmagasabb értékét.

A mémérmékek jellegzetes kiszámíthatatlansága miatt nehéz pontosan megmondani, miért mutatott emelkedést a PEPE. Mindazonáltal, mint a többi hasonló coin, a PEPE is a közösség lelkesedéséből merít erőt, és továbbra is az egyik legnépszerűbb és legnyereségesebb mémcoin a piacon. A következő hónapokban várható további emelkedésekkel együtt feltételezhető, hogy a token továbbra is jól fog teljesíteni a mémérmék piacának volatilitása ellenére.

IOTX: A 'dolgok internete'  növekvő potenciállal bír

A blokklánc egy másik sarkában az IoTeX, egy decentralizált EVM-kompatibilis platform, amely hatékony és biztonságos interakciókat tesz lehetővé a Dolgok Internete (IoT, Internet of Things) eszközei között, 25%-os piaci növekedést mutatott.

Az IOTX az IoTeX projekt saját tokenje, amely minden tranzakciót támogat a platformon, és fenntartja az IoTeX hálózatának működését.

Jelenleg 0,08 dollárért kínálják egységenként, és a szakértők hamarosan jelentős emelkedést jósolnak, ahogy az IoTeX platform továbbra is növekvő keresletet és aktivitást tapasztal. Az IOTX hasonló emelkedéseket ért el a múltban is, több mint háromszorosára növelte értékét a Coinbase-en történt listázása után 2021-ben. Ugyanebben az évben az ára több mint megduplázódott, és elérte minden idők legmagasabb árát, 0,26 dollárt.

Lehet, hogy a DTX Tőzsde érett egy emelkedésre?

DTX

Míg a PEPE és az IOTX jelentős nyereségeiket ünneplik, a piacelemzők új feltörekvő tokent, a DTX-et is említettek, mint potenciális kihívót.

Ez a hibrid pénzügyi platform az Ethereum blokkláncon épült, és egy olyan egyablakos platform, amely kielégíti az újonc és tapasztalt kereskedők igényeit. A platform több mint 120 ezer eszközt támogat, beleértve a kriptovalutákat, részvényeket és kötvényeket, devizát és még sok mást. Akár 1000-szeres tőkeáttétellel és ígért 0,04 másodperces végrehajtási idővel a platform forradalmasítani készül a kereskedési élményt.

A projekt jelentős figyelmet vonz a befektetőktől, aminek kellő oka van. Eddig több mint 100 ezer dollárt gyűjtött az első magánbefektetési körben, és akár 25-szörös megtérülést ígérnek. Az ilyen pozitív előrejelzésekkel nem meglepő, hogy a DTX felkelti a szakértők figyelmét a kriptotérben.

Tartsuk a szemünket nyitva

Akár NFT-kről, IoT-ről, vagy DeFi-ről van szó, a kriptopénz terület továbbra is dinamikus marad, így az befektetők folyamatosan éberen figyelnek, miközben innovatív projekteket keresnek erős alapokkal és szilárd növekedési potenciállal. A következő nagy lehetőség azonosítása kulcsfontosságú a versenytársak előtt maradáshoz, és mindez az időszerű hozzáféréssel kezdődik a frissített információkhoz.

A DTX Tőzsde most az előértékesítési fázisnál tart , de ez nem marad nyitva sokáig.

Kövesse a projektet a Telegramon további információkért a közelgő tokenértékesítési körökről és a DTX projekt előrehaladásáról.

Véget vethet az élelmiszer-pazarlásnak az inflációs sokk

Sokkal jobban odafigyelnek a megvásárolt termékek, így a zöldségek és gyümölcsök mennyiségére is a fogyasztók a mindennapos kiadások emelkedési miatt. A vásárlók egyre tudatosabbak és nem csak az árra, hanem a megvásárolt mennyiségre is ügyelnek – derül ki az 500 szentesi termelőt tömörítő DélKerTÉSZ összefoglalójából. Az eddiginél is erőteljesebb az a trend, hogy az akciók tudnak lényeges elmozdulást hozni a fogyasztásban. A magyar zöldségtermelők számára ezért kiemelten fontos, hogy minél több boltláncban elérhetőek legyenek a magyar termékek, és olyan áron, ami a termelők számára is jövedelmező. Ehhez az is fontos, hogy minél jobb hozammal és minél jobb minőségben, egyre hatékonyabban tudjanak termelni.
2024. 05. 30. 09:30
Megosztás:

A Standard Chartered úgy véli, hogy az XRP ETF 2025-ben jöhet; az Algotech (ALGT) kihasználja az egészséges piaci trendeket az előértékesítési fejlődés érdekében

Jelentős fejlemény a DeFi szektorban, hogy a Standard Chartered optimistán nyilatkozott egy XRP ETF 2025-ös lehetséges bevezetéséről, ami a kriptovaluta piac növekvő bizalmát tükrözi. Ezzel egyidejűleg az Algotech (ALGT) kihasználja a robusztus piaci trendeket, és figyelemre méltó előrehaladást mutat az előértékesítési szakaszban.
2024. 05. 30. 09:00
Megosztás:

Így alakult a forint reggelre

Vegyesen mozgott a forint a főbb devizákkal szemben csütörtök reggel a szerda kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 05. 30. 08:00
Megosztás:

Családi kerti medence építés: hogyan vágjunk bele?

Ahogy közeledik a meleg, mindenki elkezd gondolkodni a medencén. Hosszú távra azonban kizárólag az épített családi változat válik be, hiszen ez az, amely évtizedekig szolgálhatja a kényelmünket.
2024. 05. 30. 08:00
Megosztás:

Milyen programok vannak egy prémium masszázsfotelen?

Mindenki szeretne magának otthonra egy olyan helyet, ahol a munka után ellazulhat és felfrissülhet.
2024. 05. 30. 07:30
Megosztás:

Átadták a Gyulai Várfürdő átalakított főépületét

Átadták a Gyulai Várfürdő átalakított főépületét szerdán, a Békés vármegyei város egymilliárd forint hazai forrást fordított a beruházásra.
2024. 05. 30. 07:00
Megosztás:

Nem mindenkinek jutnak EU-s források

(Újra)Indul idén nyáron a 2021-2027-es EU költségvetéshez kapcsolódó pályázati idény, hiszen 2023 év végén az ún. Igazságügyi reform Bizottsági elfogadásával jelentős, 10,4 mrd euró összegű forrást szabadítottak fel Magyarország számára. Ennek eredményeként több, a gazdasági szereplők által is már nagyon várt operatív program pályázatai nyílhatnak meg. A kohéziós források mellett energetikai fejlesztések támogatására szolgáló pályázatok kiírására számíthatunk még az idén – hangsúlyozták a Niveus Consulting Group pályázatírási és tanácsadási üzletágának szakértői.
2024. 05. 30. 06:30
Megosztás:

A kormány hamarosan dönt az otthonfelújítási program feltételeiről és ütemezéséről

A felhívástervezet társadalmi egyeztetése során beérkezett, kiemelkedő mennyiségű javaslatra tekintettel következő ülésén véglegesíti a kormány az otthonfelújítási program kiírását - tájékoztatta az Energiaügyi Minisztérium (EM) és a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) szerdán közös közleményben az MTI-t.
2024. 05. 30. 06:00
Megosztás:

A MNB elővigyázattoságot javasol az OTP Banknak oroszországi működése kapcsán

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) több elővigyázatossági intézkedés megtételét javasolja az OTP Banknak oroszországi leánybankja tevékenysége kapcsán, a lépések hozzájárulhatnak a bankcsoport további stabil, eredményes, megbízható működéséhez - közölte a jegybank szerdán az MTI-vel.
2024. 05. 30. 05:30
Megosztás:

Mintaüzemet néztek meg a GINOP Plusz Monitoring Bizottság tagjai

A Ferzol Kft. mintaüzemét nézték meg a GINOP Plusz Monitoring Bizottság tagjai szerdán Tápiószőlősön.
2024. 05. 30. 05:00
Megosztás:

Hasít az Erste Lakástakarék: 20 ezer szerződés egy év alatt

Újra érdemes lakástakarékban gondolkodni, ha megtakarításról van szó, és ezt egyre többen felismerik: az Erste Lakástakarék termékének értékesítési eredményei a legszebb éveket, az állami támogatás megszűnése előtti időszakot idézik. Tavaly májusban indult az akár 30 százalékos kamatbónuszt fizető előtakarékossági rendszer, azóta az ügyfelek 20 ezer új szerződést kötöttek összesen közel 200 milliárd forint értékben. Nőtt a hosszabb megtakarítási időt választók aránya, a megtakarítók pedig most átlagosan 40 ezer forintot tesznek félre havonta, szemben a korábbi 17 ezerrel.
2024. 05. 30. 04:30
Megosztás:

Extravagáns, színes és szupermodern művekkel rúgja be a nyarat a Virág Judit Galéria

Extravagáns és modern dupla nyári kiállítással jelentkezik a Virág Judit Galéria. A május 31-én nyíló ingyenes tárlaton Vető Orsolya Lia fiatal festőművész vitalitástól duzzadó, életigenlő színes képeit, valamint kilenc keramikus 21. századi, izgalmas kreációit láthatják az érdeklődők. A kiállított művek egytől-egyig megvásárolhatóak.
2024. 05. 30. 04:00
Megosztás:

Az ultragyors kiszállítás tündöklése és bukása: a gyorsaság önmagában már nem elég

Az élelmiszerek és egyéb kereskedelmi termékek azonnali kiszállítását ígérő gyorskereskedelem 2020-ban vált iránymutató trenddé, azonban napjainkra már elérte fejlődésének határait. Peter Menky, a DODO okoslogisztikai vállalat globális kereskedelmi igazgatója szerint a kizárólag ultragyors kiszállítási modellre alapozó vállalatok mára veszteségesen, üzletileg nem fenntartható módon működnek. A fenntartható városi logisztika szakértője jelentős európai szereplők példáján keresztül mutatja be, milyen út vezetett idáig.
2024. 05. 30. 03:30
Megosztás:

Balatoni ingatlanpiac: a négyzetméterárak stagnálnak, a kínálat a harmadával nőtt májusban

Májusban a Balaton környékén meghirdetett ingatlanok négyzetméterára közel azonos (+0,2%), mint tavaly az év ugyanezen időszakában, miközben az északi és déli parton is jóval több a meghirdetett ingatlanok száma. Az északi parton közel 23, míg a déli parton több mint 10%-ot nőtt a kínálat. Az ingatlan.com májusi adatai, valamint az aktuális hazai ingatlanpiaci trendek alapján a money.hu összegyűjtötte, hol lehet érdemes most nyaralót vásárolni, és hogyan finanszírozható akár hitelből is egy balatoni víkendház.
2024. 05. 30. 03:00
Megosztás:

Megdöbbentő, ahogyan a magyar vállakozó gondolkodik

Kiugróan megnőtt a megélhetés mint a vállalkozás motivációja, és érezhető némi negatív várakozás, ugyanakkor vállalkozni továbbra is vonzó dolog Magyarországon – ez derül ki többek között a világ legnagyobb vállalkozáskutatása, a Global Entrepreneurship Monitor (GEM) frissen közzétett magyar eredményeiből.
2024. 05. 30. 02:30
Megosztás:

Lottó és szerencse horoszkóp a hétvégéig - melyik csillagjegyre vár nagy nyeremény?

Pénzügyi horoszkóp a hét hátralévő részére (május 30. - június 2.) Ezen a héten az univerzum különleges üzeneteket küld minden csillagjegy számára, tele pénzügyi csodákkal és szerencsés találkozásokkal! Olvasd el részletes és izgalmas horoszkópunkat, hogy megtudd, milyen váratlan lehetőségeket rejtenek a csillagok számodra a jövő hétre! Tudd meg, melyik nap lesz a legkedvezőbb a lottózásra, és mely szerencsés állat jelzi a bőséget az életedben!
2024. 05. 30. 02:00
Megosztás:

Melyik most a legjobb állampapír? Számoljuk ki!

Június 3-tól a Magyar Állampapír Plusz megújult formában lesz elérhető: jelentősen megemelték a befektetés kamatát, így az öt évre vetített éves átlagos hozam 6,73% lesz. Felmerül a kérdés, hogy az új befektetési lehetőség mennyire alakítja át az állampapírpiacot. A Bankmonitor szakértői most összehasonlítják a jelenleg kapható állampapírokat, így MÁP Plusz mellett a FixMÁP, BMÁP, PMÁP, a DKJ és az 1MÁP is az elemzés része. Melyik a legjobb kamatozású állampapír most?
2024. 05. 30. 01:00
Megosztás:

Az új play-to-earn mém érme már 250.000 dollárt gyűjtött az előértékesítés során, vajon legyűri a Flokit?

A Doge mém érmék már egy ideje igazi nagykutyák a kripto világban, úgy, ahogy a play-to-earn (P2E = játssz, hogy keress) GameFi kriptovaluták is.
2024. 05. 30. 00:01
Megosztás:

Emelkednek az állampapír hosszú hozamok - mit jelent ez?

Azzal, hogy a Fed döntéshozók egyre inkább a kivárás mellett teszik le a voksukat, s több megerősítő adatra várnak az infláció csökkenését illetően, a kötvénybefektetőket is elbizonytalanították az elmúlt időszakban.
2024. 05. 29. 23:30
Megosztás:

Ezekkel a számokkal nyerhettél a Skandináv lottón!

A Szerencsejáték Zrt. honlapján olvasható tájékoztatás szerint a május 29-én megtartott 22. heti Skandináv lottó sorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 05. 29. 23:00
Megosztás: