A PEPE jogosan félhet új vetélytársától, a SPONGE V2 érmétől?

Érdemes jól megvizsgálni a mém érmék helyzetét, hiszen egy ideje már a kriptopiac fókuszában tartózkodnak, sőt, több token szárnyalt 100% fölé. Ráadásul ez még csak a kezdet, sokkal nagyobb nyereségek is várhatók.

A PEPE jogosan félhet új vetélytársától, a SPONGE V2 érmétől?

Szinte hihetetlen, de mégis igaz: a mém érmék piacán olyannyira új szelek fújnak, hogy a Pepe (PEPE) tulajdonosai már egy új érmeversenyzővel, a Sponge V2-vel (SPONGEV2) szemeznek. A Sponge V2 a méltán közkedvelt Sponge (SPONGE) mém token újítása, melyből - kapaszkodj meg - a decemberi beharangozása óta már több mint 5,4 milliárd tokent stakeltek.

Cikkünkben kiemeljük az egymással versenyző két token, a PEPE, és a SPONGEV2 árát, a közösségét, és még sok egyebet. Kezdjük is!

Nézd meg a SPONGEV2 előértékesítését

Pepe (PEPE) - A békás érme csillaga leáldozóban van

A PEPE fittyet hányva a 2023-as medvepiac mélységeire jókora emelkedést villantott, és sikeresen elérte az 1,8 milliárd dolláros piaci kapitalizációt. Olybá tűnt, hogy ő lehet a mém érmék vadonatúj sztárja, de ekkor a korai befektetők elkezdtek nyereséget termelni.

A Pepe ára cikkünk írásakor 0,000001103 dollár, ami az elmúlt 24 órát tekintve 6,83%-os, a héten 18,17%-os, ebben a hónapban pedig 13,27%-os csökkenést jelent. A mai árfolyam pedig a mindenkori csúcshoz viszonyítva bizony 74,4%-kal kevesebb.

pepe árfolyam grafikon

Forrás: CoinMarketCap

A Pepe per pillanat több, mint 463 millió dolláros piaci kapitalizációval bír, és ezzel az eredményével a negyedik legnagyobb mém érme a sorban, illetve piaci kapitalizációja alapján rangsorolva a 116. legnagyobb kriptopénznek számít. Ha pedig a 24 órás kereskedési volumenét nézzük, az 63 millió dollár körüli, ami a szenvedő árfolyam ellenére is némi bullish jelzésnek bizonyul.

Forrás: https://coinmarketcap.com/view/memes/

Egyébként a Shiba Inu mellett a Pepe a vezető mémérme az Ethereum blokkláncon, néhány elemző egyenesen az ETH "tőkeáttételes játékának" becézi a projektet.

Tekintettel arra, hogy a jelenlegi, szélesebb értelemben vett piaci körülmények igazán bikásak, valamint hogy a BlackRock vagyonkezelő elkezdett érdeklődni az Ethereum iránt, az ETH összekaphatja magát, és ez jó hatással lehet a Pepe érmére.

A Pepe háza táján 2024 elején nem volt túl nagy a nyüzsgés, de január 11-én a Binance bejelentett egy új kampányt, mely alkalmával a felhasználók hozamért cserébe Pepe tokeneket helyezhetnek el.

 

Ez a hír kiválóan bemutatja, hogy a Binance támogatja a Pepe-et, ami kiemelt jelentőséggel bír.

Mindezek ellenére viszont kénytelenek vagyunk belátni, hogy a PEPE érme nem igazán tud hasznossággal dicsekedni, és emiatt gyakorlatilag október óta stagnál az árfolyama.

Nem csoda, hogy a PEPE-tulajdonosai egyre inkább szemeznek a lendületes SPONGEV2-vel, mely P2E játéka révén kimondottan nagy hasznossággal körözi le a békás érmét. Vajon győzedelmeskedik majd a Spongyabob Kockanadrág témájú token? A jövő eldönti, mindenesetre mi most ágyazzuk bele magunkat a vadonatúj projekt rejtelmeibe!

Látogasd meg a SPONGEV2 előértékesítését

Sponge V2 (SPONGEV2) - SpongyaBob Kockanadrág újra szórakoztat

Mivel a SPONGEV2 még nem indult el, hatalmas növekedést produkálhat. Ráadásul példás “elődje”, a SPONGE a 2023-as mém őrület kellős közepén elérte a 100 millió dolláros piaci kapitalizációt, és ezzel valószínűleg örökre beírta magát a kriptotörténelembe.

A projekt anno az első pár nap során több mint tíz vezető tőzsdén lett jegyezve, és ezalatt 13 ezer tulajdonost és 30 ezer közösségi médiakövetőt szerzett. A friss eredményei is kiválóak, hiszen az elmúlt egy hónap során több, mint 300%-os emelkedést vitt véghez.

Most pedig mondhatni reinkarnálódott, és a Sponge csapata piacra dobta a Sponge V2 érmét.

A token több haszonnal övezte fel az érmét, és bevezeti majd a Play-to-Earn (P2E) versenyjátékát. Ez az új funkció a csapat elvárásai szerint majd stabilizálja a token árát, és biztosítja a hosszú távú növekedését is.

A Sponge V2 útja reményük szerint elvezet a nagyobb tőzsdékig, és bejuthat akár a Binance vagy a Coinbase platformokra is.

Nézd csak, a youtuber Crypto Gains nem is olyan rég azt latolgatta, hogy a Sponge V2 100-szor jobb lehet, mint az elődje.

Ha te is látsz fantáziát a Sponge V2 tokenben, akkor ragadd meg a buy and stake kampányon keresztül nyújtott második esélyt, és keresd fel a hivatalos honlapot, hogy biztosíthasd magadnak a példás hozamokat.

Nézd meg a SPONGEV2 előértékesítését

Ez is érdekelhet:

Mutatunk 5 kriptót, amivel növelheted a portfóliód hozamát 2024-ben

3 legendás kriptoközösség

A legjobb NFT játékok 2024-ben és a legjobb megjelenés előtti NFT games

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Felújítás Szegeden

Felújítják Szeged egyik meghatározó műemlékét, a Lechner Ödön és Pártos Gyula által tervezett Milkó-palotát - jelentette be Binszki József (DK) várospolitikai alpolgármester kedden a helyszínen.
2024. 02. 21. 15:00
Megosztás:

Jók a kilátásai Romániának

Hét évre lehet szüksége Romániának ahhoz, hogy 3 százalékra csökkentse a költségvetési hiányt - nyilatkozta kedden Marcel Bolos pénzügyminiszter.
2024. 02. 21. 14:30
Megosztás:

Programokat indít a GINOP Plusz

A munkaerőpiaci aktivitás növelése érdekében a kormány márciusban 70, áprilisban 200 milliárd forintos kerettel indít programot a GINOP Plusz programon keresztül, 2030-ig pedig több mint 460 milliárd forint uniós forrás segítheti a foglalkoztatás és az aktivitás növelését, a munkaerő-tartalékok mozgósítását, a munkában állók képzését, valamint a munkakörülmények javítását - tájékoztatta az MTI-t a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) kedden.
2024. 02. 21. 14:00
Megosztás:

Megújul a Szegedi Szakképzési Centrum három iskolája

Csaknem hétmilliárd forint uniós és hazai támogatásból megújul a Szegedi Szakképzési Centrum három legnagyobb iskolája - jelentette be Avramucz Mihály kancellár kedden.
2024. 02. 21. 13:30
Megosztás:

Erősíteni kell a növényvédelmet

Az élelmiszerlánc biztonságát a gyökerétől, tehát a növényvédelemtől kell garantálni, éppen ezért a növényorvosok szakmai naprakészsége nem csupán tudományos, hanem a társadalmi érdek is - jelentette ki az Agrárminisztérium (AM) keddi közleménye szerint Nagy István a 70. Növényvédelmi Tudományos Napok című rendezvényen, a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem budai kampuszán.
2024. 02. 21. 13:00
Megosztás:

Megkezdődött a feliratkozás a Smart Manufacturing Festivalra

Elindult a regisztráció az ország első ipari digitalizációs fesztiváljára, a Smart Manufacturing Festival - "A fejlődés társadalmasítása!" rendezvényen több mint 30 helyszínen, mintegy 50 féle program várja a látogatókat 2024. február 26. és március 8. között - közölte az Ipar 4.0 Nemzeti Technológiai Platform Szövetség (NTPSZ) az MTI-vel.
2024. 02. 21. 12:30
Megosztás:

A gerinc 3 leggyakoribb betegsége

A gerincoszlop a test fő tartószerkezete, az a tengely, amely a csontvázat támogatja. Ez a mozgásszervi rendszer legfontosabb szegmense, az összes többi a gerinchez kapcsolódik. Összetett anatómiai felépítés lévén számos betegség okozhat problémákat a gerinc szintjén, amelyek nemcsak műtét által kezelhetőek.
2024. 02. 21. 12:15
Megosztás:

Bemutatkozik kishazánk Cannes-ban

A külföldi működőtőke beáramlás szempontjából a legjelentősebb ipari és logisztikai ingatlanfejlesztésekkel mutatkozik be Magyarország a világ elsőszámú ingatlanfejlesztési kiállításán, a MIPIM-en március 12-15. között Cannes-ban - közölte az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület (IFK) és Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) szerdán az MTI-vel.
2024. 02. 21. 12:00
Megosztás:

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

A szezonnyitó Forma-1-es futam házigazdája, a Bahrain International Circuit (BIC) ma kiadott sajtóközleményében jelentette be, hogy a magyar Festipay készpénzmentes fizetés és integrált rendezvénymenedzsment szolgáltató cég által működtetett BIC PAY bevezetésével készpénzmentes fizetési rendszerre állnak át.
2024. 02. 21. 11:45
Megosztás:

Korszerűsítik a komáromi idősek otthonát

Energiamegtakarítást eredményező, komplex felújítást végeznek a komáromi bentlakásos idősek otthonában, ahol 90 embert gondoznak - közölte az önkormányzat az MTI-vel.
2024. 02. 21. 11:30
Megosztás:

Bővült a FA-ZON Bútor Kft.

Megmunkálóközpontot szerzett be és raktárbázist alakított ki a FA-ZON Bútor Gyártó, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. a telephelyén, a Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei Tomajmonostorán - közölte a cég az MTI-vel.
2024. 02. 21. 11:00
Megosztás:

Vegyesen mozogtak az ázsiai indexek

Vegyesen mozogtak a vezető ázsiai tőzsdék szerdán.
2024. 02. 21. 10:00
Megosztás:

Bizonytalan a kereskedés iránya

Bizonytalanul kezdődhet a kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT), a tőzsdeindex iránykereséssel nyithat szerdán - írta az MTI-nek küldött előrejelzésében az Equilor Befektetési Zrt. elemzője.
2024. 02. 21. 09:30
Megosztás:

NFT-kkel kapcsolatos altcoinok vásárlása 2024. első negyedévében: Theta Network (THETA), Flow (FLOW) és Everlodge (ELDG)

Az NFT-k jelenleg robbanásszerű növekedést mutatnak, miután az elmúlt két év legmagasabb NFT-értékesítése épp most történt meg.
2024. 02. 21. 09:10
Megosztás:

Az ORDI és MINA árak emelkednek, míg a Meme Moguls (MGLS) előértékesítése egyre népszerűbb a kriptovaluta-rajongók körében

A kriptovaluták dinamikus világában az ORDI és MINA árfolyamainak emelkedése jól bizonyítja, hogy a kriptovaluta-rajongók körében növekvő érdeklődés tapasztalható az innovatív digitális eszközök iránt. Ez a fellendülés egybeesik a Meme Moguls (MGLS) előértékesítésének növekvő népszerűségével, amely magára vonja most a kriptóközösség figyelmét. Ahogy a befektetők és kereskedők körében növekszik ezeknek a tokeneknek a támogatása, a piac észrevehetően elmozdul az új és ígéretes projektek felé.
2024. 02. 21. 08:40
Megosztás:

Enyhe forintmozgás reggel

Minimálisan mozdult el a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben szerda reggelre kedd kora estéhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 02. 21. 08:30
Megosztás:

Drágulást hozott az év eleje az USA-nak

Elemzők által vártnál jelentősebben nőttek az amerikai termelői árak januárban a decemberi csökkenés után, ami annak a jele, hogy a gazdaságra továbbra is inflációs nyomás nehezedik.
2024. 02. 21. 08:00
Megosztás:

Drágább muzsika lesz a szabályszegés

A kormány megvédi a magyar munkahelyeket, ezért kiemelten kezeli a foglalkoztatáshoz kapcsolódó szabálytalanságok megelőzését is - hangsúlyozta pénteki közleményében a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).
2024. 02. 21. 07:30
Megosztás:

Már a Budapesti Értéktőzsdén is kereskedhetőek az MBH Bank első nemzetközi, MREL-képes kötvényei

Az MBH Bank bevezette az első nemzetközi, MREL-képes kötvényeit a Budapesti Értéktőzsde hitelpapír szekciójába, így azok innentől a hazai szabályozott piacon is hozzáférhetővé válnak a befektetők számára. A hitelintézet első nemzetközi kötvényprogramja tavaly ősszel került felállításra, amelynek keretében 2023 októberében 350 millió EUR össznévértékben kötvényeket bocsátott ki. Az MBH Bank célja a kötvények BÉT-re való bevezetésével, hogy hozzájáruljon a hazai tőkepiac fejlesztéséhez, valamint a befektetők számára elérhető minél változatosabb befektetési eszköztár megteremtéséhez.
2024. 02. 21. 07:00
Megosztás:

10% fölött az ökogazdálkodás aránya az Európai Unióban

2024. február 13-16. között zajlott Nürnbergben a BIOFACH, a világ vezető bioélelmiszer vására és konferenciája. Itt, a biovilág seregszemléjén mutatták be a “The World of Organic Agriculture” című statisztikai évkönyvet, amely immár 25. alkalommal ad áttekintést az ökológiai mezőgazdaság globális fejlődéséről. A 2022-es évet felölelő legújabb kiadvány kiemeli, soha ilyen ütemben nem nőtt a világon az öko területek mérete. 2021-hez képest 26,6%-os a globális területbővülés, melyhez elsősorban Ausztrália járult hozzá, több mint 17 millió hektár mezőgazdasági terület öko művelésbe vonásával, melyet India (2 millió hektár) és Görögország (390.000 hektár) bioterület növekedése követett. Az Európai Uniót tekintve mérföldkő, hogy 10% fölé (10,4%) emelkedett az ökoterület-arány. Negatív rekord ugyanakkor, hogy - most először a statisztikai adatgyűjtés negyed évszázada alatt - csökkent az öko élelmiszerek kiskereskedelmi forgalma Európában. A globális piaci növekedés mindeközben töretlenül folytatódott, 12,8%-os bővüléssel 2021-hez viszonyítva.
2024. 02. 21. 06:30
Megosztás: