3 legendás kriptoközösség

Már az első altcoinok esetében, sőt a bitcoinnál is látható volt, hogy a kriptoszektorban a sikerhez vezető úton a legfontosabb szerep a közösségnek jut. Mivel sok esetben eleinte csak korlátozott felhasználási módról beszélhetünk, ezért a projektek számára elengedhetetlen egy erős követői tábor összekovácsolása.

3 legendás kriptoközösség

A blokklánc-technológia alapköve, hogy megbízzunk a másik félben, hiszen minden tranzakció közvetlenül valósul meg a felek között. Arról nem is beszélve, hogy a digitális pénzeket mi magunk tároljuk, amihez harmadik fél nem férhet hozzá.

Vagyis szemben a bankszámlánkkal, a kriptopénzek esetében mindenért mi vagyunk a felelősek.

Pontosan ezért fontos, hogy megbízható, egyúttal transzparens lehetőségeket válasszunk a befektetéseink során. 

Ezt pedig a legegyszerűbben úgy tudjuk ellenőrizni, ha megnézzük a kezdeményezések mögött milyen támogatói közösséget látunk.

Amennyiben így teszünk azonnal láthatjuk majd, voltak-e visszaélések vagy esetleg sor került-e rug pullra.

Ezért most 3 olyan kriptót is bemutatunk, amelyek annyira erős befektetői tábort tudtak megalkotni, aminek hatására abszolút önfenntartóvá vált az ökoszisztéma.

Toncoin: Egyetlen érmével játék, stakelés és gyűjthető eszközök

A Toncoin (TON) a TON hálózatának saját érméje, amit egy diverzív közösség képes változatos módokon felhasználni. A hálózati fejlesztésektől, a tranzakciókon keresztül a P2E játékokig, lényegében mindenre fel lehet használni a TON-t.

TON kripto

Azonban a Toncoin legérdekesebb része kétségtelenül a stakelés, hiszen ennek segítségével magas passzív bevételhez lehet hozzájutni. 

A validátorok lekötik a tokeneket, amivel a teljes hálózat stabilitása és biztonsága valósul meg. 

Ez a rendszer nem csupán a hálózat méretét fokozza, hanem egyúttal jutalmat is biztosít a stakelők számára.

Természetesen ez még nem minden, hiszen használatával lesz kifizetve a tranzakciók díja, illetve ezzel kerülnek kiegyenlítésre a TON dAppok előfizetési díjai is.

Végezetül a TON alapvető szerepet tölt be a kormányzásban is. A tulajdonosok a legfontosabb kérdésekben szavazhatnak, aminek köszönhetően a hálózat mindig a megfelelő irányba fog fejlődni.

Magas jutalmakkal hódít az Avalanche

Sokan úgy tartják, a layer 1-es Avalanche (AVAX) idővel képes lesz felvenni olyan hálózatokkal is a versenyt, amilyen az Ethereum, a Cardaon vagy éppen a Solana. 

Hála egyszerű, mégis hatékony felépítésének az AVAX ideális választás lehet azok számára, akiknek a passzív jövedelemszerzés az első.

A Trader Joe DeFi kriptotőzsdén keresztül a felhasználóknak lehetőségük van lekötni az érméiket, amiért cserébe JOE-t kaphatnak.

A hálózatban rejlő lehetőségeket mi sem mutatja jobban mint az, hogy éves szinten fantasztikus hozamokra lehet számítani. Szemben például a SOL által kínált 5.5 százalékkal, az AVAX tulajdonosai évente átlagosan 8.55 százalék bevételt realizálhatnak stakeléssel.

A Trader Joe felülete ráadásul egyszerűen kezelhető, ami miatt számos kezdő befektető is az AVAX mellett tette le a voksát.

avalanche kriptó árfolyam grafikon

Ugyan az AVAX értéke némi csökkenésen ment keresztül az előző napokban, ennek ellenére az érme árfolyama 2023-ban 125 százalék növekedést tudott elérni.

Ez jól mutatja, hogy az Avalanche rövid és hosszú távú befektető számára is ideális lehetőségnek kínálkozik.

Elkápráztatta a szektort a Meme Kombat 

Végezetül nem lehet szó nélkül elmenni az előző hónapok egyik legnagyobb sztárjal, a Meme Kombat mellett. Hála ugyanis a készítők elhivatottságának, az MK mögött támogatók tömege sorakozott mostanra fel.

A Meme Kombat képes egyesíteni a fogadások, játékok és a passzív jövedelem területeit. Ezt látva nem csoda, hogy az előértékesítés szinte páratlan sikereket tudott elérni.

meme coin

A Meme Kombat eddig elért eredményeiben óriási szerep jut az MK ökoszisztéma virális jellegének. A legnépszerűbb mém altcoinok kabalái egyaránt elérhetők lesznek, ráadásul a felhozatal évadonként változni fog.

Működés tekintetében az MK tulajdonosok különböző mém kabalák közötti harcokra köthetnek fogadásokat, amivel további tokenekhez juthatnak hozzá.

A harcok első évadában összesen 11 különböző karakter lesz elérhető, melyek között megtalálható a Sponge, a Pepe és a Wojak egyaránt.

A fogadások mellett azonban mód lesz az MK-t lekötni is, amivel így garantált a passzív bevételed is. Jelenleg közel 150 százalékos éves jutalomra lehet számítani, vagyis a befektetésed másfélszeresét érheted el profit formájában.

Szintén az ökoszisztéma érdekességei közé tartozik, hogy a stakelési jutalmakat amennyiben azokat fogadásokra fordítod, off-chain lehet felvenni.

Ez azt jelenti, hogy semmilyen gázdíj megfizetésére nem lesz szükség a fogadások megkötéséhez.

Írásunk idejére a csapatnak már több mint 6.8 millió dollárt sikerült gyűjteni az MK eladásával, így rövidesen listázásra kerülhetnek a natív altcoinok.

A projekt hard capje 10 millió dollár, ami az egyre gyorsuló bevételeket látva akár már januárban teljesülhet.

Bár a token várható értéke nem ismert, számos népszerű elemző szerint az év egyik legjobb lehetősége lehet a Meme Kombat.

Michael Wrubel úgy látja, az egyedi felépítése miatt azok akik még időben vásárolnak MK-t, akár 100-szoros hozamot is elérhetnek a befektetésükkel.

Mint fogalmaz, a Meme Kombat lehet 2024 legnagyobb mém gaming tokenje.

Azonban az egyedi felépítés még nem minden, hiszen a Meme Kombat technológiai oldalról is kitűnik a versenytársak közül.

A harcokat egy fejlett mesterséges intelligencia fogja levezényelni különböző szekvenciák alapján, amelyeket on-chain adatok formájában is ellenőrizni lehet majd.

Ez garantálja, hogy minden maximális transzparencia mellett működjön.

A hab a tortán pedig az, hogy a konkurenciával szemben a Meme Kombat alapítója nem csinált titkot a kilétéből. Ezért amennyiben bármi észrevételed van a projektettel kapcsolatban, akár LinkedInen keresztül is fel tudod keresni Matt Whitemant, a Meme Kombat készítőjét.

Ha szeretnéd közelebbről is megismerni a projektet, látogass el a Meme Kombat magyar nyelven is elérhető weboldalára.

Érdekel a Meme Kombat

Ezek is érdekelhetnek:

Az Ethereum ETF hírek nyomán elstartoltak a kripto rallik 

Mutatunk 5 kriptót, amivel növelheted a portfóliód hozamát 2024-ben

A 10 legjobb kriptovaluta befektetés 2024-ben

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Hatalmas pénzt kaszálhatsz, ha összeomlik a Bitcoin árfolyama

Számos elemző vélekedik úgy, hogy a Bitcoin semmit nem ér, mert nincs mögötte semmilyen érték, hasznosság. Egyelőre azonban a piac és a befektetők nem így vélekednek, hiszen egy Bitcoin árfolyama cikkünk írásakor épp 66.000 dolláron áll, ami forintra átszámítva 23,7 millió forintnak felel meg. Ön úgy ítéli, hogy a Bitcoin árfolyama össze fog omlani? Akkor van egy jó hírünk: meggazdagodhat ezzel, ha bejön a tippje. Hogyan lehet sok pénzt keresni a Bitcoin zuhanásával? Például Bitcoin inverz ETF-fel! Mutatjuk, hogy mi az.
2024. 07. 24. 01:30
Megosztás:

Családi pótlék: dupla összeg érkezik, mutatjuk az időpontot is!

Az előző évekhez hasonlóan, augusztusban a Magyar Államkincstár két alkalommal is folyósítja a családi pótlékot augusztusban így dupla összeg érkezik a jogosultak számlájára. Mikor érkezik a családi pótlék augusztusban?
2024. 07. 24. 01:00
Megosztás:

Bikás mém érmék technikai elemzései, ez most a legjobb köztük 2024-ben?

Ebben a cikkben a legjobb mém érméket vesszük górcső alá, és megosztjuk a javasolt bikás piaci célokat a következő 6-12 hónapban.
2024. 07. 24. 00:01
Megosztás:

Garzonlakást venni vagy bérelni éri meg jobban Budapesten?

A felsőoktatási ponthatárok kihirdetése után a bérlés helyett a lakásvásárlás kérdése is előkerül azoknál a családoknál, ahol van elegendő saját erő egy lakáshitel felvételéhez. A dilemma a saját keresettel rendelkező fiatalok esetében is rendszeresen felmerül.
2024. 07. 23. 23:00
Megosztás:

Azt gondolnánk, hogy nő a kockázat a tőzsdéken, de...

Azt gondolnánk, hogy ahogy éleződik az elnökválasztási verseny az utolsó hónapokban, az kihatással van a részvénypiacokra is. Méghozzá a kockázatok növekedésével, csökkenés formájában. Éppen ezért megnéztük, hogy 1960-tól mostanáig hogyan alakult az S&P500 index az elnökválasztások évében, s egy picit meglepődtem.
2024. 07. 23. 22:00
Megosztás:

Stabilizálódást mutat a pénzügyi vezetők előrejelzése: a legtöbben nem terveznek átszervezést

A pénzügyi vezetők (CFO-k) 70%-a nem tervezi átszervezni pénzügyi osztályát a következő két évben - állapítja meg a Deloitte 2024-es közép-európai CFO-felmérésének kiegészítő tanulmánya, amelyben a szakértők a pénzügyi osztályok belső működését és változó szerepeit vizsgálták.
2024. 07. 23. 21:00
Megosztás:

Vasárnapig gyere el, vár a 33. Művészetek Völgye Fesztivál!

Félidőnél jár a Művészetek Völgye Fesztivál, amely idén közel 3000 programmal csábítja a látogatókat Kapolcsra, Taliándörögdre és Vigántpetendre. Az ország legnagyobb összművészeti fesztiválján 40 különféle helyszín vár mindenkit, művészek, társulatok költöznek be a három település udvaraiba.
2024. 07. 23. 20:30
Megosztás:

Ukrajna felfüggeszti a Lukoil szállításait a Barátság kőolajvezetéken

A magyar sajtó a hétvégén arról írt, hogy Ukrajna felfüggesztette az orosz Lukoiltól származó kőolaj szállítását Magyarország és Szlovákia felé a Barátság kőolajvezetéken.
2024. 07. 23. 20:00
Megosztás:

A Spotifytól hangos a tőzsde

A tőzsdenyitás előtt tette közzé második negyedéves eredményét a Spotify.
2024. 07. 23. 19:30
Megosztás:

A tevetej feldolgozását tanulmányozza egy csádi delegáció Magyarországon

A tevetej kedvező élettani hatásai és különleges összetétele miatt értékes táplálék, a népességgyarapodás miatt világszerte egyre jobban felértékelődik - közölte a mosonmagyaróvári, csaknem egy évtizede e termékkel foglalkozó Magyar Tejgazdasági Kísérleti Intézet Kft. ügyvezetője hétfőn az M1 aktuális csatornával.
2024. 07. 23. 19:00
Megosztás:

Az EU vizsgálja két belgiumi atomreaktor üzemidő-hosszabbításának állami támogatását

Az Európai Bizottság vizsgálatot indított annak megállapítására, hogy összhangban van-e az európai uniós versenyszabályokkal az állami támogatás, amelyet két belgiumi atomreaktor üzemidejének meghosszabbításához nyújtanának - közölte hétfőn az EU brüsszeli végrehajtó testülete.
2024. 07. 23. 18:00
Megosztás:

Gyenge kezdés az amerikai tőzsdéken

Indexcsökkenéssel indítottak az amerikai értékpapírpiacok kedden.
2024. 07. 23. 17:00
Megosztás:

A1 besorolást kapott az MBH Jelzálogbank jelzáloglevél-programját

A Moody's Investor Service stabil kilátások mellett a befektetésre ajánlott sáv felső közép fokozatát jelentő A1 besorolást adott az MBH-csoporthoz tartozó MBH Jelzálogbank Nyrt. jelzáloglevél-kibocsátási programjára.
2024. 07. 23. 16:00
Megosztás:

Megerősítették a Market Építő Zrt. stabil kibocsátói minősítését

A Növekedési Kötvényprogramhoz kapcsolódó éves felülvizsgálat során a Market Építő Zrt. BB-(Stabil) kibocsátói minősítését megerősítette a Magyar Nemzeti Bank (MNB) által megbízott Scope Ratings GmbH. - közölte a Market Építő Zrt. a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) oldalán hétfőn.
2024. 07. 23. 15:00
Megosztás:

Leépít a Leoni Romániában

Az egyik legnagyobb romániai autóipari cég, a Leoni 10 százalékkal csökkenti dolgozói számát besztercei gyárában - írja az economica.net a vállalat közleménye alapján.
2024. 07. 23. 14:00
Megosztás:

Humanoid robotokat használ a jövő évtől a Tesla

Saját gyártmányú humanoid robotokat használ majd a jövő évtől az üzemeiben a Tesla, kezdetben kis számban és belső célokra - jelentette be Elon Musk vezérigazgató hétfőn az X üzenetküldő szolgáltatáson.
2024. 07. 23. 13:00
Megosztás:

Közös kötelesség az erdők fenntartása

Magyarország elkötelezett az érzékeny erdei ökoszisztémák megőrzésében és hosszú távú fenntartásában - jelentette ki Nagy István agrárminiszter a FAO Erdészeti Bizottságának (COFO) 27. ülésszakán hétfőn Rómában a szaktárca közleménye szerint.
2024. 07. 23. 12:00
Megosztás:

A gyermekek immunrendszerének erősítése a megelőzés szempontjából is fontos

Ha betegség ér el minket, az megviseli a szervezetünket, de akár a lelkiállapotunkat is. Nem is beszélve arról, ha gyermekeinket éri el valamilyen kórság. Ráadásul ez sokba is kerülhet nekünk anyagilag is.
2024. 07. 23. 11:30
Megosztás:

Kamatdöntő ülést tart a Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsa

Kamatdöntő ülést tart kedden a Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsa.
2024. 07. 23. 11:00
Megosztás:

Vegyesen indítottak a vezető európai tőzsdék

Vegyesen kezdték a kereskedést a főbb európai tőzsdék kedden.
2024. 07. 23. 10:00
Megosztás: