3 legendás kriptoközösség

Már az első altcoinok esetében, sőt a bitcoinnál is látható volt, hogy a kriptoszektorban a sikerhez vezető úton a legfontosabb szerep a közösségnek jut. Mivel sok esetben eleinte csak korlátozott felhasználási módról beszélhetünk, ezért a projektek számára elengedhetetlen egy erős követői tábor összekovácsolása.

3 legendás kriptoközösség

A blokklánc-technológia alapköve, hogy megbízzunk a másik félben, hiszen minden tranzakció közvetlenül valósul meg a felek között. Arról nem is beszélve, hogy a digitális pénzeket mi magunk tároljuk, amihez harmadik fél nem férhet hozzá.

Vagyis szemben a bankszámlánkkal, a kriptopénzek esetében mindenért mi vagyunk a felelősek.

Pontosan ezért fontos, hogy megbízható, egyúttal transzparens lehetőségeket válasszunk a befektetéseink során. 

Ezt pedig a legegyszerűbben úgy tudjuk ellenőrizni, ha megnézzük a kezdeményezések mögött milyen támogatói közösséget látunk.

Amennyiben így teszünk azonnal láthatjuk majd, voltak-e visszaélések vagy esetleg sor került-e rug pullra.

Ezért most 3 olyan kriptót is bemutatunk, amelyek annyira erős befektetői tábort tudtak megalkotni, aminek hatására abszolút önfenntartóvá vált az ökoszisztéma.

Toncoin: Egyetlen érmével játék, stakelés és gyűjthető eszközök

A Toncoin (TON) a TON hálózatának saját érméje, amit egy diverzív közösség képes változatos módokon felhasználni. A hálózati fejlesztésektől, a tranzakciókon keresztül a P2E játékokig, lényegében mindenre fel lehet használni a TON-t.

TON kripto

Azonban a Toncoin legérdekesebb része kétségtelenül a stakelés, hiszen ennek segítségével magas passzív bevételhez lehet hozzájutni. 

A validátorok lekötik a tokeneket, amivel a teljes hálózat stabilitása és biztonsága valósul meg. 

Ez a rendszer nem csupán a hálózat méretét fokozza, hanem egyúttal jutalmat is biztosít a stakelők számára.

Természetesen ez még nem minden, hiszen használatával lesz kifizetve a tranzakciók díja, illetve ezzel kerülnek kiegyenlítésre a TON dAppok előfizetési díjai is.

Végezetül a TON alapvető szerepet tölt be a kormányzásban is. A tulajdonosok a legfontosabb kérdésekben szavazhatnak, aminek köszönhetően a hálózat mindig a megfelelő irányba fog fejlődni.

Magas jutalmakkal hódít az Avalanche

Sokan úgy tartják, a layer 1-es Avalanche (AVAX) idővel képes lesz felvenni olyan hálózatokkal is a versenyt, amilyen az Ethereum, a Cardaon vagy éppen a Solana. 

Hála egyszerű, mégis hatékony felépítésének az AVAX ideális választás lehet azok számára, akiknek a passzív jövedelemszerzés az első.

A Trader Joe DeFi kriptotőzsdén keresztül a felhasználóknak lehetőségük van lekötni az érméiket, amiért cserébe JOE-t kaphatnak.

A hálózatban rejlő lehetőségeket mi sem mutatja jobban mint az, hogy éves szinten fantasztikus hozamokra lehet számítani. Szemben például a SOL által kínált 5.5 százalékkal, az AVAX tulajdonosai évente átlagosan 8.55 százalék bevételt realizálhatnak stakeléssel.

A Trader Joe felülete ráadásul egyszerűen kezelhető, ami miatt számos kezdő befektető is az AVAX mellett tette le a voksát.

avalanche kriptó árfolyam grafikon

Ugyan az AVAX értéke némi csökkenésen ment keresztül az előző napokban, ennek ellenére az érme árfolyama 2023-ban 125 százalék növekedést tudott elérni.

Ez jól mutatja, hogy az Avalanche rövid és hosszú távú befektető számára is ideális lehetőségnek kínálkozik.

Elkápráztatta a szektort a Meme Kombat 

Végezetül nem lehet szó nélkül elmenni az előző hónapok egyik legnagyobb sztárjal, a Meme Kombat mellett. Hála ugyanis a készítők elhivatottságának, az MK mögött támogatók tömege sorakozott mostanra fel.

A Meme Kombat képes egyesíteni a fogadások, játékok és a passzív jövedelem területeit. Ezt látva nem csoda, hogy az előértékesítés szinte páratlan sikereket tudott elérni.

meme coin

A Meme Kombat eddig elért eredményeiben óriási szerep jut az MK ökoszisztéma virális jellegének. A legnépszerűbb mém altcoinok kabalái egyaránt elérhetők lesznek, ráadásul a felhozatal évadonként változni fog.

Működés tekintetében az MK tulajdonosok különböző mém kabalák közötti harcokra köthetnek fogadásokat, amivel további tokenekhez juthatnak hozzá.

A harcok első évadában összesen 11 különböző karakter lesz elérhető, melyek között megtalálható a Sponge, a Pepe és a Wojak egyaránt.

A fogadások mellett azonban mód lesz az MK-t lekötni is, amivel így garantált a passzív bevételed is. Jelenleg közel 150 százalékos éves jutalomra lehet számítani, vagyis a befektetésed másfélszeresét érheted el profit formájában.

Szintén az ökoszisztéma érdekességei közé tartozik, hogy a stakelési jutalmakat amennyiben azokat fogadásokra fordítod, off-chain lehet felvenni.

Ez azt jelenti, hogy semmilyen gázdíj megfizetésére nem lesz szükség a fogadások megkötéséhez.

Írásunk idejére a csapatnak már több mint 6.8 millió dollárt sikerült gyűjteni az MK eladásával, így rövidesen listázásra kerülhetnek a natív altcoinok.

A projekt hard capje 10 millió dollár, ami az egyre gyorsuló bevételeket látva akár már januárban teljesülhet.

Bár a token várható értéke nem ismert, számos népszerű elemző szerint az év egyik legjobb lehetősége lehet a Meme Kombat.

Michael Wrubel úgy látja, az egyedi felépítése miatt azok akik még időben vásárolnak MK-t, akár 100-szoros hozamot is elérhetnek a befektetésükkel.

Mint fogalmaz, a Meme Kombat lehet 2024 legnagyobb mém gaming tokenje.

Azonban az egyedi felépítés még nem minden, hiszen a Meme Kombat technológiai oldalról is kitűnik a versenytársak közül.

A harcokat egy fejlett mesterséges intelligencia fogja levezényelni különböző szekvenciák alapján, amelyeket on-chain adatok formájában is ellenőrizni lehet majd.

Ez garantálja, hogy minden maximális transzparencia mellett működjön.

A hab a tortán pedig az, hogy a konkurenciával szemben a Meme Kombat alapítója nem csinált titkot a kilétéből. Ezért amennyiben bármi észrevételed van a projektettel kapcsolatban, akár LinkedInen keresztül is fel tudod keresni Matt Whitemant, a Meme Kombat készítőjét.

Ha szeretnéd közelebbről is megismerni a projektet, látogass el a Meme Kombat magyar nyelven is elérhető weboldalára.

Érdekel a Meme Kombat

Ezek is érdekelhetnek:

Az Ethereum ETF hírek nyomán elstartoltak a kripto rallik 

Mutatunk 5 kriptót, amivel növelheted a portfóliód hozamát 2024-ben

A 10 legjobb kriptovaluta befektetés 2024-ben

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Új bölcsőde épül Bácsalmáson

Csaknem 800 millió forintból új, négy csoportszobás bölcsőde épül még az idén a Bács-Kiskun vármegyei Bácsalmáson - közölte a település polgármestere az MTI-vel.
2024. 02. 29. 12:00
Megosztás:

Lezárult egy fejlesztés a Trans Lex Work Kft.-nél

A Trans Lex Work (TLW) Kereskedelmi, Szolgáltató és Tanácsadó Kft. öt év alatt több mint 300 millió forintot fordított egy komplex karbantartás-menedzsment megoldás kifejlesztésére, amellyel az iparvállalatok jelentősen csökkenthetik a forgógépek - turbinák, kompresszorok, szivattyúk, fúvók, ventilátorok, centrifugák - karbantartási költségeit - tájékoztatta Magyar Katalin, a cég ügyvezetője az MTI-t.
2024. 02. 29. 11:30
Megosztás:

Új beruházás Komlón - napelem biznisz

Napelemekhez használható forgatórendszeres tartószerkezet gyártását kezdheti meg a Solar FM Kft. Komlón egy csaknem 3 milliárd forintos, felerészben a Gazdaságfejlesztési és innovációs operatív program (Ginop) Plusz támogatásával megvalósult beruházás eredményeként.
2024. 02. 29. 11:00
Megosztás:

Erősödéssel kezdtek a vezető nyugat-európai tőzsdék

Pluszban indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék csütörtökön.
2024. 02. 29. 10:30
Megosztás:

Emelkedéssel kezdődhet a kereskedés

Emelkedéssel kezdődhet a csütörtöki kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) - írta az MTI-nek küldött előrejelzésében az Equilor Befektetési Zrt. elemzője.
2024. 02. 29. 10:00
Megosztás:

Jórészt erősödtek az ázsiai tőzsdeindexek

Jórészt erősödtek a vezető ázsiai tőzsdék csütörtökön, a térség irányadó tőzsdéje, a tokiói börze Nikkei225 indexe 0,03 százalékos emelkedéssel, 39 189 ponton zárt.
2024. 02. 29. 09:30
Megosztás:

Továbbra is gyenge a forint - küszöbön újra a 400-as tartomány?

Kis mértékben gyengült a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben csütörtök reggel a szerda kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 02. 29. 09:00
Megosztás:

Befektető, aki milliókat keresett Dogecoin-nal (DOGE), most beleharap a Pullix (PLX) előértékesítésébe is

Egy befektető, akinek jelentős vagyonra tett szert a Dogecoin (DOGE) által, most a feltörekvő Pullix (PLX) felé fordította figyelmét. Fontos megjegyezni, hogy a Pullix már az előértékesítési fázisának végső szakaszában manőverezik, és a kiemelkedő befektető már jelentős részesedést szerzett a projektben.
2024. 02. 29. 08:40
Megosztás:

Jól kezdték az évet a szálláshelyek

2024 januárjában a turisztikai szálláshelyeken (kereskedelmi, magán- és egyéb szálláshelyeken) 836 ezer vendég 2,1 millió vendégéjszakát töltött el.
2024. 02. 29. 08:00
Megosztás:

Még lehet nevezni a Bonis Bonára

Március 5-ig várják a jelöléseket a Bonis Bona - A nemzet tehetségeiért és a Tehetségbarát Önkormányzat díjakra, amelyek fő célja, hogy megbecsülje a fiatalok tehetséggondozása iránt elkötelezett szakembereket és önkormányzatokat - közölte a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára hétfőn az MTI-vel.
2024. 02. 29. 07:30
Megosztás:

Bika-hullám söpör végig a BNB (BNB) és az Optimism (OP) kriptók piacán, míg a KangaMoon (KANG) 50%-os megtérülést biztosít az korai vásárlóknak

A kriptopiac vezető altcoinjainak aktuális piaci trendjei azt mutatják, hogy egy bika-hullám ad most őrült optimista hangulatot. A vezető altcoinok közül a BNB (BNB) és az Optimism (OP) változó mértékben bár, de jelentős árfolyam-rallyt mutat.
2024. 02. 29. 07:00
Megosztás:

Átlagosan 15-20 százalékot eshet a lakásbiztosítások díja

A lakásbiztosítási ügyfelek 58 százaléka tervezi majd összehasonlítani a lakásbiztosítási kínálatot a márciusi kampányban – derül ki az Insura.hu biztosításközvetítő több mint 8 ezer fő megkérdezésével lefolytatott kutatásából. Az alkuszcég várakozásai szerint a biztosítók között felerősödő verseny hatására 15-20 százalékkal alacsonyabb díj mellett válthatnak szerződést az ügyfelek. Akár 300 ezer lakásbiztosítási szerződést is lecserélhetnek, ami a teljes állomány közel 10 százalékát teszi ki.
2024. 02. 29. 07:00
Megosztás:

Eljött a fordulat az ingatlanpiacon? Az adatok új irányt mutatnak

Az Eurostat adatai alapján 2023 harmadik negyedéve fordulópont lehetett az európai ingatlanpiacon, az ingatlanárak 2022 elején kezdődött zuhanása megtorpant, sőt a korábbi negyedévhez képest még nőttek is valamelyest. Magyarországon eközben az otpotthon.hu adatai szerint ez volt az az időszak, amikor a legkevésbé volt aktív az ingatlanpiac, és a legalacsonyabbak voltak az árak 2023-ban.
2024. 02. 29. 06:30
Megosztás:

Kedvezőbb kilátások az agráriumban 2024-ben

Az idei év új mérföldkő lehet a hazai agrárgazdasági szereplők fejlődésében. Az agrárvállalkozások csak a fenntarthatósági szempontokat is érvényesítő stratégia mentén tarthatják meg és növelhetik versenyképességüket. A hazai agrárfinanszírozás egyik legfontosabb szereplőjeként az OTP Bank aktív piaci jelenléttel, hitelezési politikájának a változó körülményekhez igazodó alakításával és tanácsadási kapacitásával segíti az uniós agrár források minél hatékonyabb felhasználását, az ágazat további fejlődése érdekében – hangzott el az OTP Agrár Gálán, ahol átadták az OTP Agráriumért Díjakat is.
2024. 02. 29. 06:00
Megosztás:

Kell-e félteni a munkánkat az AI-tól?

Bár a világban egyre többen használják munkájuk során a mesterséges intelligenciát (AI), Magyarországon a felsővezetők közel fele még nem látja tisztán felhasználásának lehetőségeit, igaz, ugyanennyien nyitottak is az alkalmazására. Egyelőre semmi konkrét jel nem utal arra, hogy elveszi a munkánkat a mesterséges intelligencia – bár a hazai vállalatoknak még nincs egyöntetű válasza arra, hogy milyen hatással lesz az AI a munkaerőpiacra. A Randstad egyik globális kutatása szerint azonban a munkavállalóknak határozottabb véleményük van: több mint felük az AI előnyeit látja, közel felük izgatott a mesterséges intelligenciában rejlő munkahelyi lehetőségeket illetően.
2024. 02. 29. 05:30
Megosztás:

Végrendelettel tudják egyenlően elosztani közös vagyonukat a mozaikcsaládban élő szülők

Népszerű a végrendelet: tavaly mintegy öt százalékkal többen tettek végintézkedést közjegyző közreműködésével, mint 2022-ben. Gyakran végrendelkeznek azok a házaspárok, akiknek több kapcsolatból is született gyermekük, ők így tudják egyenlően elosztani közös vagyonukat. A törvényes öröklési rend ugyanis hátrányosan érintheti azt a korábbi kapcsolatból született gyermeket, akinek a szülője hamarabb hal meg. Az élettársakra is jellemző, hogy végrendelkeznek egymás javára, ők ugyanis, a házastársakkal ellentétben, a törvényes öröklési rend alapján nem örökölnek egymás után.
2024. 02. 29. 05:00
Megosztás:

Átírja a piaci versenyt a kínai autóipar előretörése, csökkenő profitvárakozások az e-autóiparban

Átírja a piaci versenyt a kínai autóipar előretörése, változnak a fogyasztói elvárások, a döntéshozók pedig a következő években is nehézségekre számítanak a nyersanyag-ellátásban. Egyebek mellett ezt állapítja meg az autóipari vezetők körében a KPMG által elvégzett felmérés, a 24. Annual Global Automotive Executive Survey. Az e-autózási piacon vegyesek a várakozások: egyre nőhet az ilyen járművek aránya, gyártásuk azonban még hat évig drágább lehet, mint a hagyományos kocsiké – véli a megkérdezettek többsége. A KPMG szerint a beszállítók felől érkező kezdeményezések egyre fontosabbak a versenyképesség fenntartásához, de a gyártók számítanak rájuk olyan lépéseknél is, mint például az új fogyasztói igények feltárása és kiszolgálása, vagy a kutatás-fejlesztésre szánt források ügyes csoportosítása.
2024. 02. 29. 04:30
Megosztás:

Egészségpénztári tag vagy? Akkor jó hírünk van számodra!

Gyorsan emelkedett a taglétszám, és a befizetések is csúcsra jártak az egészség- és önsegélyező pénztáraknál. 81 milliárd forinttal a kifizetések is rekordot döntöttek tavaly, az adókedvezménnyel növelt megtakarításaikat elsősorban gyógyszerek kiváltására és magánorvosi ellátásra költik a tagok - írja elemzésében a Bank360.hu.
2024. 02. 29. 04:00
Megosztás:

Egy új rendelet miatt nagyobb forgalomra számít a Magyar Posta

Nagyobb forgalomra számít a Magyar Posta azt követően, hogy március 28-tól minden internetes kereskedőnek fel kell tüntetnie a céget a lehetséges kiszállítók közt - mondta a Magyar Posta Zrt. marketingkommunikációs főigazgatója az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában.
2024. 02. 29. 03:30
Megosztás:

A 6%-os lakáshitel már jónak számít, de van annál jobb is?

Tovább csökkent az államilag nem támogatott, piaci lakáshitelek kamata, amihez a bankok további egyedi kamatkedvezményeket is adhatnak. Ez jó hír lehet azoknak az ingatlanvásárlást tervezőknek, akik nem jogosultak a kamattámogatott hitelekre. Budapesten nőttek, a vármegyeszékhelyeken stagnálnak a lakásárak.
2024. 02. 29. 03:00
Megosztás: