A Pepe (PEPE), a Myro (MYRO) és a KangaMoon (KANG) kriptókat kilövik a Holdra - a befektetők most ezeket keresik a nagy hozamok miatt

Az utóbbi időben a mémcoinok őrületesen felívelő pályán vannak. A Pepe (PEPE) és a Myro (MYRO) a legnagyobb nyertesek között vannak. Emellett egy újonnan feltűnt 3. fázisú előértékesítési csillag, a KangaMoon (KANG) 125%-kal száguldott feljebb. Sok elemző úgy véli, hogy ez a kezdő játékos lesz a következő 100x-es meme érme 2024-ben. Ma kiderítjük, miért.

A Pepe (PEPE), a Myro (MYRO) és a KangaMoon (KANG) kriptókat kilövik a Holdra - a befektetők most ezeket keresik a nagy hozamok miatt

Pepe (PEPE): Közel 600%-os emelkedés

A Pepe (PEPE) az utóbbi időben komoly hullámokat csap a meme-coin piacon. A CoinMarketCap adatok szerint a Pepe ára 0,00000090 dollárról 0,000006171 dollárra ugrott - ez 566%-os növekedést jelent az elmúlt 30 napban. A piaci tőkéje ebben az időszakban 373 millió dollárról 2,59 milliárd dollárra nőtt.

Mindezen túlmenően ez a meme érme most már a 21 napos EMA felett is kereskedik és mintegy 23 technikai indikátor is zöld jelzést mutat a Pepe érme számára. Ennek eredményeként a kriptovaluta területén dolgozó szakértők optimista Pepe árfolyam előrejelzést tettek. Alapvetően arra számítanak, hogy a Pepe kereskedése 0,000009 dolláron áll majd a 2024-es második negyedévben.

pepe kriptó

Myro (MYRO): Új listázás a Gate.io piacon

Eközben a Myro (MYRO) körül is néhány izgalmas fejlemény történt. Leginkább az, hogy a Myro bejelentette, hogy listázásra került a Gate.io platformon, amely egy népszerű kriptovaluta tőzsde. Ennek a fejleménynek köszönhetően több befektető tud hozzáférni ehhez a meme érméhez.

Ez a bullish Myro hír lehet az árnövekedés katalizátora. A Myro kriptovaluta értéke az elmúlt egy hónapban 0,090 dollárról 0,34 dollárra emelkedett. Ez a meme érme piaci tőkéje az időszak alatt 85 millió dollárról 320 millió dollárra ugrott. A hangulat ezen meme érme iránt is bullish, mivel 15 technikai mutató zöld jelzést mutat. Így az elemzők arra számítanak, hogy a Myro 0,38 dollárt fog elérni a 2024 második negyedévében.

KangaMoon (KANG): Az egyik lehetséges következő mémcoin amit felpumpálhatnak

Számos mémcoin hajt az izgalom, de csak egy érme kínál valós hasznosságot a felhasználóinak: a KangaMoon (KANG). A KANG meme coin hamarosan az a kriptovaluta lesz, amelyet a KangaMoon játékban (play-to-earn, P2E) fogsz tudni használni, hogy játéktárgyakat vásárolj vagy karaktereket fejlessz.

A KangaMoon előértékesítésének útja monumentális sikert aratott eddig. Az indulás óta a KangaMoon már több mint 850 ezer dollárt gyűjtött. Az előértékesítés harmadik szakaszában egy KANG token most 0,01125 dollárba kerül - 125%-os megtérülés (ROI) biztosítva azoknak, akik korán vásárolták meg. Továbbá, bárki ingyen KANG tokeneket szerezhet most, csak az kell hozzá, hogy aktív tagja leszel a KangaMoon közösségnek (megosztás, kommentálás).

A kriptovaluta szakértők nagyon optimisták ezzel a meme érmével kapcsolatban. Mindezekkel a tulajdonságokkal a KangaMoon a legaktívabb meme közösséget építheti fel. Ráadásul bele fog nyúlni a P2E NFT játékok piacába, amelyet a Yahoo Finance 2022-ben 329 millió dollárra becsült. Tekintettel arra, hogy ez a piac 2028-ra elérheti a 885 millió dollárt, hosszú távú növekedési potenciálja lenyűgöző.

Mindezek miatt a szakértők arra számítanak, hogy akár 100-szoros emelkedés is jöhet, amint a KANG elérhető lesz a tőzsdéken 2024 második negyedévében. Regisztrálj a meme érme előértékesítésére az alábbiakban, hogy kihasználd ezt a növekedést, és minden vásárláson 10%-os bónuszt szerezz.

Vajon a KangaMoon gyorsabban fog emelkedni, mint a Pepe és a Myro?

Bár a fentiek mind figyelemre méltó meme-coinok, a KangaMoonnak előnye van a Pepe és a Myro előttt. A KANG alacsony, 11,25 millió dolláros piaci kapitalizációjának köszönhetően a KANG ára gyorsabban növekedhet, hiszen kevesebb új forrásra van szükség az árfolyam jelentős elmozdulásához. Ennek stratégiai előnye miatt a KangaMoon jelenleg a legjobb befektetésnek tűnik, ha gyors megtérülést keresel.

Fedezd fel a KangaMoon (KANG) előértákesítés izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal: https://Kangamoon.com/

Csatlakozz a Telegram közösségünkhöz: https://t.me/Kangamoonofficial

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Újabb légijárat lesz nyártól hazánk és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről - jelentette be a tárca közlése szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden Pekingben.
2024. 04. 23. 23:00
Megosztás:

Új bölcsőde épül Makón

Új, két csoportszobás, 24 férőhelyes bölcsődét épít uniós támogatással a görögkatolikus egyház Makón.
2024. 04. 23. 22:30
Megosztás:

A Bosch átadta mérnöki központjának új épületét

A Bosch átadta kolozsvári mérnöki központjának második irodaépületét, amely 21 millió euró beruházással, két év alatt készült el - írja az economedia.ro.
2024. 04. 23. 22:00
Megosztás:

Megháromszorozta profitját a GE

A mai piaci nyitás előtt tette közzé első negyedéves gyorsjelentését a General Electric.
2024. 04. 23. 21:30
Megosztás:

Az MNB 50 bázisponttal csökkentette a jegybanki alapkamatot

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsa 50 bázisponttal 7,75 százalékra csökkentette a jegybanki alapkamatot, és a kamatfolyosó két szélét is ilyen mértékben mérsékelte keddi kamatdöntő ülésén.
2024. 04. 23. 21:00
Megosztás:

Új módszert tesztel az OMV-Petrom

Új szén-dioxid-megkötő módszer tesztelését kezdi meg az OMV Petrom - közölte a kőolajipari vállalat kedden.
2024. 04. 23. 20:30
Megosztás:

Erősödött a forint kedd kora estére

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben kedden kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.
2024. 04. 23. 20:00
Megosztás:

Pluszban zártak a nyugat-európai tőzsdék

Erősödéssel zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék kedden.
2024. 04. 23. 19:30
Megosztás:

Emelkedett a 3 hónapos diszkont kincstárjegy aukciós átlaghozama

Hozamemelkedés mellett értékesített 3 hónapos diszkont kincstárjegyet keddi aukcióján az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK).
2024. 04. 23. 19:00
Megosztás:

A Richter és az OTP húzta fel a BUX-ot

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 813,74 pontos, 1,25 százalékos emelkedéssel, 65 939,26 ponton zárt kedden.
2024. 04. 23. 18:30
Megosztás:

Az EU a gázárak csökkenésére számít

Az Európai Bizottság arra számít, hogy a gázárak csökkenni fognak annak köszönhetően, hogy a cseppfolyósított földgáz (LNG) globális kínálata emelkedik, ami teret ad a megújuló energiaforrásokba történtő befektetéseknek - mondta Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke kedden, az Európai Parlament strasbourgi plenáris ülésén elmondott beszédében.
2024. 04. 23. 18:00
Megosztás:

Nagy összegű támogatási program indul a turizmus erősítésére

A turisztikai ágazati szereplők versenyképességét erősítő támogatási program indul: a komplex, három pillérből álló 15 milliárd forintos támogatási programcsomag legfontosabb célja a szolgáltatások minőségének javítása, a vidéki szolgáltatók gazdasági élénkítése célzott programokon keresztül - jelentette be Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter kedden sajtótájékoztatón Budapesten.
2024. 04. 23. 17:30
Megosztás:

Megtörtént a fordulat a belső kerületek ingatlanpiacán is

Az idei év az egyre növekvő keresletről szól a VI., VII., VIII. és IX. kerületi ingatlanpiacán, mely növekedés alapvetően a mérséklődő hitelkamatoknak köszönhető. Mindez persze az árakra is hatással van.
2024. 04. 23. 17:00
Megosztás:

Van még hova fejlődnie idehaza az elektronikus közigazgatási ügyintézésnek

Sokat fejlődött az elektronikus közigazgatási ügyintézés, de hiányosságokat is feltárt az ellenőrzés a stratégiai tervezésben és a felhasználóbarát szempontok egységes érvényesülésében - közölte az Állami Számvevőszék (ÁSZ) kedden.
2024. 04. 23. 16:30
Megosztás:

Kissé gyengült a forint az MNB keddi kamatcsökkentése után

Kissé gyengült a forint a főbb devizákkal szemben azután, hogy a Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsa 50 bázisponttal 7,75 százalékra csökkentette a jegybanki alapkamatot, és a kamatfolyosó két szélét is ilyen mértékben mérsékelte keddi kamatdöntő ülésén.
2024. 04. 23. 16:00
Megosztás:

A szolgáltatóiparnak feltornázta az euróövezeti gazdaságot áprilisban

A vártnál jóval kedvezőbben alakult az euróövezeti szolgáltatóipar teljesítménye áprilisban, aminek a hatására a kompozit beszerzésimenedzser-index is a becsültnél jobb lett annak ellenére, hogy a feldolgozóipar teljesítmény tovább romlott - derül ki a londoni S&P Global Market Intelligence gazdaságkutató intézet és a Hamburg Commercial Bank (HCOB) közös felmérésének kedden ismertetett előzetes értékeléséből.
2024. 04. 23. 15:30
Megosztás:

A Nemzetközi Valutaalap megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet - közölte kedden feltett Facebook-posztjában Varga Mihály pénzügyminiszter.
2024. 04. 23. 15:00
Megosztás:

Állást kaphatnak a tartósan munkanélküliek

A tartós álláskeresők elhelyezkedését segíti az 1,7 milliárd forint hazai forrásból megvalósuló program, amelyre hétfőtől lehet jelentkezni - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára kedden az M1 aktuális csatornán.
2024. 04. 23. 14:30
Megosztás:

Nőtt az SAP árbevétele az idei első negyedévben

A német SAP, a világ vezető vállalatirányítási szoftvergyártó óriása 8 százalékkal növelte árbevételét az idei első negyedévben, elsősorban a felhőszolgáltatási szektor bevételének jelentős bővülésére.
2024. 04. 23. 14:00
Megosztás:

Megtévesztette a City Taxi a fogyasztókat

A fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmának feltételezett megsértése miatt a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) versenyfelügyeleti eljárást indított a City Taxi Fuvarszervező Szövetkezettel (City Taxi) szemben, a gyanúja szerint a vállalkozás megtéveszti a fogyasztókat kereskedelmi kommunikációjával - közölte a hatóság kedden az MTI-vel.
2024. 04. 23. 13:30
Megosztás: