A Pepe (PEPE), a Myro (MYRO) és a KangaMoon (KANG) kriptókat kilövik a Holdra - a befektetők most ezeket keresik a nagy hozamok miatt

Az utóbbi időben a mémcoinok őrületesen felívelő pályán vannak. A Pepe (PEPE) és a Myro (MYRO) a legnagyobb nyertesek között vannak. Emellett egy újonnan feltűnt 3. fázisú előértékesítési csillag, a KangaMoon (KANG) 125%-kal száguldott feljebb. Sok elemző úgy véli, hogy ez a kezdő játékos lesz a következő 100x-es meme érme 2024-ben. Ma kiderítjük, miért.

A Pepe (PEPE), a Myro (MYRO) és a KangaMoon (KANG) kriptókat kilövik a Holdra - a befektetők most ezeket keresik a nagy hozamok miatt

Pepe (PEPE): Közel 600%-os emelkedés

A Pepe (PEPE) az utóbbi időben komoly hullámokat csap a meme-coin piacon. A CoinMarketCap adatok szerint a Pepe ára 0,00000090 dollárról 0,000006171 dollárra ugrott - ez 566%-os növekedést jelent az elmúlt 30 napban. A piaci tőkéje ebben az időszakban 373 millió dollárról 2,59 milliárd dollárra nőtt.

Mindezen túlmenően ez a meme érme most már a 21 napos EMA felett is kereskedik és mintegy 23 technikai indikátor is zöld jelzést mutat a Pepe érme számára. Ennek eredményeként a kriptovaluta területén dolgozó szakértők optimista Pepe árfolyam előrejelzést tettek. Alapvetően arra számítanak, hogy a Pepe kereskedése 0,000009 dolláron áll majd a 2024-es második negyedévben.

pepe kriptó

Myro (MYRO): Új listázás a Gate.io piacon

Eközben a Myro (MYRO) körül is néhány izgalmas fejlemény történt. Leginkább az, hogy a Myro bejelentette, hogy listázásra került a Gate.io platformon, amely egy népszerű kriptovaluta tőzsde. Ennek a fejleménynek köszönhetően több befektető tud hozzáférni ehhez a meme érméhez.

Ez a bullish Myro hír lehet az árnövekedés katalizátora. A Myro kriptovaluta értéke az elmúlt egy hónapban 0,090 dollárról 0,34 dollárra emelkedett. Ez a meme érme piaci tőkéje az időszak alatt 85 millió dollárról 320 millió dollárra ugrott. A hangulat ezen meme érme iránt is bullish, mivel 15 technikai mutató zöld jelzést mutat. Így az elemzők arra számítanak, hogy a Myro 0,38 dollárt fog elérni a 2024 második negyedévében.

KangaMoon (KANG): Az egyik lehetséges következő mémcoin amit felpumpálhatnak

Számos mémcoin hajt az izgalom, de csak egy érme kínál valós hasznosságot a felhasználóinak: a KangaMoon (KANG). A KANG meme coin hamarosan az a kriptovaluta lesz, amelyet a KangaMoon játékban (play-to-earn, P2E) fogsz tudni használni, hogy játéktárgyakat vásárolj vagy karaktereket fejlessz.

A KangaMoon előértékesítésének útja monumentális sikert aratott eddig. Az indulás óta a KangaMoon már több mint 850 ezer dollárt gyűjtött. Az előértékesítés harmadik szakaszában egy KANG token most 0,01125 dollárba kerül - 125%-os megtérülés (ROI) biztosítva azoknak, akik korán vásárolták meg. Továbbá, bárki ingyen KANG tokeneket szerezhet most, csak az kell hozzá, hogy aktív tagja leszel a KangaMoon közösségnek (megosztás, kommentálás).

A kriptovaluta szakértők nagyon optimisták ezzel a meme érmével kapcsolatban. Mindezekkel a tulajdonságokkal a KangaMoon a legaktívabb meme közösséget építheti fel. Ráadásul bele fog nyúlni a P2E NFT játékok piacába, amelyet a Yahoo Finance 2022-ben 329 millió dollárra becsült. Tekintettel arra, hogy ez a piac 2028-ra elérheti a 885 millió dollárt, hosszú távú növekedési potenciálja lenyűgöző.

Mindezek miatt a szakértők arra számítanak, hogy akár 100-szoros emelkedés is jöhet, amint a KANG elérhető lesz a tőzsdéken 2024 második negyedévében. Regisztrálj a meme érme előértékesítésére az alábbiakban, hogy kihasználd ezt a növekedést, és minden vásárláson 10%-os bónuszt szerezz.

Vajon a KangaMoon gyorsabban fog emelkedni, mint a Pepe és a Myro?

Bár a fentiek mind figyelemre méltó meme-coinok, a KangaMoonnak előnye van a Pepe és a Myro előttt. A KANG alacsony, 11,25 millió dolláros piaci kapitalizációjának köszönhetően a KANG ára gyorsabban növekedhet, hiszen kevesebb új forrásra van szükség az árfolyam jelentős elmozdulásához. Ennek stratégiai előnye miatt a KangaMoon jelenleg a legjobb befektetésnek tűnik, ha gyors megtérülést keresel.

Fedezd fel a KangaMoon (KANG) előértákesítés izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal: https://Kangamoon.com/

Csatlakozz a Telegram közösségünkhöz: https://t.me/Kangamoonofficial

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Budapesten 148-250 ezer forint között mozognak a legkedvezőbb bérleti díjak

A fővárosban 148-250 ezer forint között mozognak a legkedvezőbb havi bérleti díjak, amelyek például a IX., a XI., és a XVII. kerületben találhatóak, a vidéki egyetemvárosok piacán pedig 90 és 195 ezer forint között érhetőek el a legolcsóbb albérletek - közölte saját adatai alapján az ingatlan.com szerdán az MTI-vel.
2024. 07. 27. 02:00
Megosztás:

Minimálbér 2025 - 12%-os emelés után mennyi lesz a minimálbér?

2025 lehet az a fordulópont, ahol a minimálbér átlépheti a 300 ezer forintos lélektani határt.
2024. 07. 27. 01:00
Megosztás:

A legjobb mém érmék, amelyeket mindenképp nézz meg augusztusban

A nap még mindig éget, a mém érmék pedig még mindig dübörögnek. Ahogy közeledik a nyár utolsó hónapja, úgy nő egyre inkább egy esetleges bika futam esélye. A kripto térben mindig találni felkapott tokeneket, a mém érmék pedig különösen jól teljesítenek idén. Hoztunk is négy olyan mém érme előértékesítést, amelyek nagyot mehetnek a közelgő tőzsdei listázás után.
2024. 07. 27. 00:01
Megosztás:

Shiba Inu (SHIB) és Dogwifhat (WIF) lemarad a mémérme versenyben; a Minotaurus ($MTAUR) előértékesítése felpörög

A Shiba Inu (SHIB) és a Dogwifhat (WIF) lemarad a mémérme versenyben ezen a héten. A tokenek forgalomból való kivonása és a legutóbbi eredmények ellenére a Shiba Inu (SHIB) értéke 10%-kal csökkent. A Dogwifhat (WIF) is küzd; át kell törnie az ellenállási szinteket, hogy megállítsa a zuhanást.
2024. 07. 26. 23:20
Megosztás:

A Harro Höfliger GmbH felvásárolta a Manz AG debreceni leányvállalatát

A főként gyógyszeripari és orvostechnológiai gépeket gyártó dél-németországi Harro Höfliger vállalat nyolcmillió euróért megvásárolta a Manz AG magyarországi leányvállalatát, a debreceni Manz Hungary Kft.-t; erről szerdán Debrecenben írták alá a megállapodást a két német cég vezetői.
2024. 07. 26. 22:00
Megosztás:

Több mint ötven fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.
2024. 07. 26. 21:00
Megosztás:

Nyereséges zárás az európai tőzsdéken

Vegyes kezdésből nyereségbe fordultak zárásra pénteken a főbb európai értékpapírpiacok árfolyamindexei.
2024. 07. 26. 20:00
Megosztás:

Emelkedett a BUX

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 428,81 pontos, 0,59 százalékos emelkedéssel 73 174,10 ponton zárt pénteken.
2024. 07. 26. 18:10
Megosztás:

Csökkent az LVMH nyeresége és bevétele az idei első fél évben

A világ legnagyobb luxuscikk-gyártójának számító LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton SA nyeresége 14 százalékkal, a bevétele pedig 1 százalékkal csökkent az idei első fél évben a tavalyi azonos időszakkal összevetve.
2024. 07. 26. 17:00
Megosztás:

Az építőipar megújulásához kell az egyetemek és a szakma fokozottabb együttműködése

Az építőipar megújulásához az ágazat számára mérnökképzést végző egyetemi karok, a kormányzat és az építőipari vállalkozások szorosabb együttműködése is szükséges. Az ÉVOSZ nyolc hazai egyetemmel készít elő koordinált együttműködést az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM) és a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) támogatásával. Az egyetemek nyitottak az oktatott tananyagok fejlesztésére és a gyakorlati képzés közös megszervezésére - közölte az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) szerdán az MTI-vel.
2024. 07. 26. 16:00
Megosztás:

A nukleáris ipar, a napenergia-ipar és az autóipari átállás a növekedés három fő pillére

A nukleáris ipar, a napenergia-ipar és az autóipar átállása a három fő pillére Magyarország hosszútávú gazdasági növekedésének, amelyek mind a kormány azon vállalásából fakadnak, hogy hazánk 2050-re karbonsemlegessé váljon - közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán Bukarestben.
2024. 07. 26. 15:00
Megosztás:

Májusban több mint tíz százalékkal nőttek a reálbérek

A célzott és hatékony kormányzati lépések hatására az infláció töretlenül alacsony, ennek eredményeként 2023. szeptembere óta, tehát már 9 hónapja folyamatosan nőnek a reálbérek, májusban 10,4 százalékkal emelkedett a fizetések vásárlóereje - állapította meg Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára szerdán a legfrissebb kereseti adatokat értékelve.
2024. 07. 26. 14:00
Megosztás:

Javult a GfK augusztusra vonatkozó német fogyasztói hangulatindexe

Az elemzők által vártnál erőteljesebben javult a nürnbergi GfK gazdaságkutató intézet augusztusra vonatkozó német fogyasztói hangulatindexe.
2024. 07. 26. 13:00
Megosztás:

Nőtt a bruttó átlagkereset idén májusban az egy évvel korábbihoz képest

Idén májusban a teljes munkaidőben alkalmazásban állók bruttó átlagkeresete 652 000 forint, a kedvezmények figyelembevételével számolt nettó átlagkereset 448 700 forint volt. A bruttó átlagkereset 14,8, a nettó átlagkereset 14,6, a reálkereset pedig 10,4 százalékkal nőtt az egy évvel korábbihoz képest - jelentette szerdán a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 07. 26. 12:00
Megosztás:

Nagyon durva átverés terjed, száznál több ügyfél nevében félmilliárd forint hitelt vettek fel a csalók

Már több százszor igényeltek gyanútlan banki ügyfelek nevében személyi kölcsönt kiberbűnözők Magyarországon. A pénzintézetek a kísérletek egy részét időben észlelték, de száznál is több ügyfélnek nemcsak a számláját nullázták le a csalók, hanem még átlagosan négymillió forintos adósságba is belevitték őket - írja a Bank360.hu.
2024. 07. 26. 11:00
Megosztás:

Bitcoin ETF jelentése: Mi az a Bitcoin ETF?

A kriptovaluták világában a Bitcoin (BTC) az egyik legismertebb és legfontosabb digitális eszköz. Azonban sokan még mindig nem értik teljesen, hogy mi az a Bitcoin, és még kevésbé, hogy mi az a Bitcoin ETF. Ennek a cikknek a célja, hogy érthetően bemutassa a Bitcoin és a Bitcoin ETF fogalmát, azok működését, valamint a piacon lévő legnagyobb Bitcoin ETF-eket.
2024. 07. 26. 10:30
Megosztás:

Vegyesen nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Vegyesen indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék pénteken. A londoni FTSE100 index 0,47 százalékkal erősödött, a frankfurti DAX-30 index 0,34 százalékkal gyengült, a párizsi CAC-40 index pedig 0,19 százalékkal emelkedett a kereskedés kezdetén.
2024. 07. 26. 10:00
Megosztás:

Iránykereséssel nyithat a tőzsde

Iránykereséssel nyithat pénteken a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője szerint.
2024. 07. 26. 09:00
Megosztás:

Erősödött a forint

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben péntek reggel a csütörtök kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 07. 26. 08:00
Megosztás:

Romániában indít digitális szolgáltatást a Gránit Bank

Elsőként a román piacra lép be a Gránit Bank, amely várhatóan még a harmadik negyedévétől első magyarországi bankként nyújt majd határon átnyúló, úgynevezett cross border szolgáltatást. A román piacra kifejlesztett, háromnyelvű applikáción keresztül szelfivel nyithatnak majd az ügyfelek lej- és devizaszámlát és válthatnak kedvező árfolyamon devizát - jelentette be az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében a pénzintézet.
2024. 07. 26. 07:00
Megosztás: