A Pepe (PEPE), a Myro (MYRO) és a KangaMoon (KANG) kriptókat kilövik a Holdra - a befektetők most ezeket keresik a nagy hozamok miatt

Az utóbbi időben a mémcoinok őrületesen felívelő pályán vannak. A Pepe (PEPE) és a Myro (MYRO) a legnagyobb nyertesek között vannak. Emellett egy újonnan feltűnt 3. fázisú előértékesítési csillag, a KangaMoon (KANG) 125%-kal száguldott feljebb. Sok elemző úgy véli, hogy ez a kezdő játékos lesz a következő 100x-es meme érme 2024-ben. Ma kiderítjük, miért.

A Pepe (PEPE), a Myro (MYRO) és a KangaMoon (KANG) kriptókat kilövik a Holdra - a befektetők most ezeket keresik a nagy hozamok miatt

Pepe (PEPE): Közel 600%-os emelkedés

A Pepe (PEPE) az utóbbi időben komoly hullámokat csap a meme-coin piacon. A CoinMarketCap adatok szerint a Pepe ára 0,00000090 dollárról 0,000006171 dollárra ugrott - ez 566%-os növekedést jelent az elmúlt 30 napban. A piaci tőkéje ebben az időszakban 373 millió dollárról 2,59 milliárd dollárra nőtt.

Mindezen túlmenően ez a meme érme most már a 21 napos EMA felett is kereskedik és mintegy 23 technikai indikátor is zöld jelzést mutat a Pepe érme számára. Ennek eredményeként a kriptovaluta területén dolgozó szakértők optimista Pepe árfolyam előrejelzést tettek. Alapvetően arra számítanak, hogy a Pepe kereskedése 0,000009 dolláron áll majd a 2024-es második negyedévben.

pepe kriptó

Myro (MYRO): Új listázás a Gate.io piacon

Eközben a Myro (MYRO) körül is néhány izgalmas fejlemény történt. Leginkább az, hogy a Myro bejelentette, hogy listázásra került a Gate.io platformon, amely egy népszerű kriptovaluta tőzsde. Ennek a fejleménynek köszönhetően több befektető tud hozzáférni ehhez a meme érméhez.

Ez a bullish Myro hír lehet az árnövekedés katalizátora. A Myro kriptovaluta értéke az elmúlt egy hónapban 0,090 dollárról 0,34 dollárra emelkedett. Ez a meme érme piaci tőkéje az időszak alatt 85 millió dollárról 320 millió dollárra ugrott. A hangulat ezen meme érme iránt is bullish, mivel 15 technikai mutató zöld jelzést mutat. Így az elemzők arra számítanak, hogy a Myro 0,38 dollárt fog elérni a 2024 második negyedévében.

KangaMoon (KANG): Az egyik lehetséges következő mémcoin amit felpumpálhatnak

Számos mémcoin hajt az izgalom, de csak egy érme kínál valós hasznosságot a felhasználóinak: a KangaMoon (KANG). A KANG meme coin hamarosan az a kriptovaluta lesz, amelyet a KangaMoon játékban (play-to-earn, P2E) fogsz tudni használni, hogy játéktárgyakat vásárolj vagy karaktereket fejlessz.

A KangaMoon előértékesítésének útja monumentális sikert aratott eddig. Az indulás óta a KangaMoon már több mint 850 ezer dollárt gyűjtött. Az előértékesítés harmadik szakaszában egy KANG token most 0,01125 dollárba kerül - 125%-os megtérülés (ROI) biztosítva azoknak, akik korán vásárolták meg. Továbbá, bárki ingyen KANG tokeneket szerezhet most, csak az kell hozzá, hogy aktív tagja leszel a KangaMoon közösségnek (megosztás, kommentálás).

A kriptovaluta szakértők nagyon optimisták ezzel a meme érmével kapcsolatban. Mindezekkel a tulajdonságokkal a KangaMoon a legaktívabb meme közösséget építheti fel. Ráadásul bele fog nyúlni a P2E NFT játékok piacába, amelyet a Yahoo Finance 2022-ben 329 millió dollárra becsült. Tekintettel arra, hogy ez a piac 2028-ra elérheti a 885 millió dollárt, hosszú távú növekedési potenciálja lenyűgöző.

Mindezek miatt a szakértők arra számítanak, hogy akár 100-szoros emelkedés is jöhet, amint a KANG elérhető lesz a tőzsdéken 2024 második negyedévében. Regisztrálj a meme érme előértékesítésére az alábbiakban, hogy kihasználd ezt a növekedést, és minden vásárláson 10%-os bónuszt szerezz.

Vajon a KangaMoon gyorsabban fog emelkedni, mint a Pepe és a Myro?

Bár a fentiek mind figyelemre méltó meme-coinok, a KangaMoonnak előnye van a Pepe és a Myro előttt. A KANG alacsony, 11,25 millió dolláros piaci kapitalizációjának köszönhetően a KANG ára gyorsabban növekedhet, hiszen kevesebb új forrásra van szükség az árfolyam jelentős elmozdulásához. Ennek stratégiai előnye miatt a KangaMoon jelenleg a legjobb befektetésnek tűnik, ha gyors megtérülést keresel.

Fedezd fel a KangaMoon (KANG) előértákesítés izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal: https://Kangamoon.com/

Csatlakozz a Telegram közösségünkhöz: https://t.me/Kangamoonofficial

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Borsodban is megkezdődnek a szivattyús energiatározó létesítésének lehetőségét vizsgáló kutatófúrások

A jövő a zöldenergiáé, Magyarország élenjáró szerepre törekszik a tiszta forrásból megtermelt energia termelésében és tárolásában. Az időjárásfüggő megújulók természetes teljesítményingadozásának kiegyensúlyozására számos országban alkalmaznak szivattyús-tározós erőműveket - hívta fel a figyelmet csütörtöki közleményében az Energiaügyi Minisztérium (EM).
2024. 05. 03. 07:00
Megosztás:

Bővítik a zalaegerszegi autóipari tesztpálya műhelyszárnyát

Az egyre gyarapodó megrendelések miatt új beállókkal bővítik a személyautók és teherjárművek fogadására egyaránt alkalmas műhelyszárnyat a zalaegerszegi ZalaZONE járműipari tesztpályán.
2024. 05. 03. 06:30
Megosztás:

Áprilisban jelentősen nőtt az ingatlanpiaci kereslet

Áprilisban lélektani határt tört át az ingatlanpiaci kereslet, a feladott lakáshirdetések száma jelentősen nőtt, ami további élénkülést vetít előre 2024-re - közölte az ingatlan.com csütörtökön az MTI-vel az áprilisi kereslet-kínálati összesítője alapján.
2024. 05. 03. 06:00
Megosztás:

Javított globális növekedési prognózisán az OECD

Javított kissé idei és jövő évi globális növekedési előrejelzésén a párizsi székhelyű Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet, az OECD csütörtökön kiadott prognózisában az előző, februári keltezésű becsléséhez képest.
2024. 05. 03. 05:30
Megosztás:

MLBKT: lassabb bővülés áprilisban

A beszerzésimenedzser-index (BMI) szezonálisan kiigazított áprilisi értéke: 51,8. Áprilisban a válaszadók az előző hónaphoz képest visszafogott bővülésről számoltak be. A BMI index 0,4 százalékponttal csökkent, és a növekedést a zsugorodástól elválasztó 50,0 pont feletti értéken áll - közölte csütörtökön a Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság (MLBKT) az MTI-vel.
2024. 05. 03. 05:00
Megosztás:

1,7 milliárd euró volt a termék-külkereskedelmi többlet februárban

2024. februárban a kivitel volumene 3,4 százalékkal haladta meg, a behozatalé 4,7 százalékkal elmaradt az előző év azonos időszakitól. Az aktívum 1,7 milliárd euró volt, az egyenleg 1,2 milliárd euróval javult az egy évvel korábbihoz képest - közölte csütörtökön kiadott második becslésében a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 05. 03. 04:30
Megosztás:

Év végén már erőt gyűjtött a lakáspiac

A teljes 2023-as esztendő lakáspiaci folyamatairól is áttekintő képet ad a KSH legfrissebb, IV. negyedévi jelentése. E szerint a múlt évben 25 százalékkal kevesebb lakás cserélt gazdát, mint amennyit 2022-ben – az időarányos adatfeldolgozás alapján – regisztráltak. Az viszont jó hír, hogy a visszaesés üteme az év folyamán egyre csökkent, s a IV. negyedévben már emelkedést tapasztaltak. Ez utóbbi ugyan 9,8 százalékos többletet jelentett az előző év hasonló időszakához képest, de még mindig 12 százalékkal elmaradt a piac lefagyása előtti utolsó év, 2021 eredményétől.
2024. 05. 03. 04:00
Megosztás:

Mire vágynak a dolgozó anyák?

Egy ideális világban a nőknek nem kell választaniuk a munkájuk és a családjuk között, és a karriert sem kell feláldozniuk, ha gyermeket vállalnak. A Mars tisztában van az édesanyákat érintő kihívásokkal, amelyek fókuszában a szakmai és személyes feladatok egyensúlyának megteremtése áll - ez derül ki a vállalat nemzetközi #HearToBeHeard kutatásából is.
2024. 05. 03. 03:30
Megosztás:

Érvénybe lép az új költségvetési szabály

A Tanács tegnapi ülésén elfogadta a költségvetési szabályok reformját – az új keret nagyobb rugalmasságot biztosít az egyes hosszú távú befektetéseket eszközölni kívánó kormányok számára.
2024. 05. 03. 03:00
Megosztás:

Íme az időpont: Magyarország ekkor vezeti be az eurót! Mi lesz a forinttal?

Mikor fogja bevezetni Magyarország az EURÓ-t? Mi fog ekkor történni a forinttal és hogyan készül minderre a Magyar Nemzeti Bank?
2024. 05. 03. 02:00
Megosztás:

Ki nyerte a legnagyobbat áprilisban a magyar tőzsdén?

Áprilisban is folytatta történelmi sorozatát a Budapesti Értéktőzsde vezető indexe, a BUX: a mutató márciushoz képest 4,2 százalékot emelkedve 68 142 ponton zárta a hónapot, amely újabb rekordot jelent. Az azonnali részvénypiac forgalma tartotta az előző havi szintet - 248 milliárd forintot tett ki, amely napi átlagban 11,8 milliárd forintnak felel meg. A legnépszerűbb részvények listájának élén az OTP Bank, a Richter Gedeon és a MOL zárt, 136,8, 46,6 és 31,7 milliárd értékű forgalommal, míg a brókercégek közül a Wood & Company, a Concorde és az ERSTE emelkedett ki. Április az eseményeket tekintve is mozgalmasnak bizonyult: az OTP CETOP ETF bevezetése, a Kermann IT Solutions a BÉT Xtend platformon való debütálás okán szólaltatta meg a BÉT csengőjét, emellett a BÉT éves rendes közgyűlése is fémjelezte a hónapot.
2024. 05. 03. 01:00
Megosztás:

Az új WienerAI mém érme kereskedési botot indít, az előértékesítés már 700 millió dollárnál jár

A kripto legújabb, kibernetikus kolbászkutya szenzációja egy AI mém érme, a WienerAI (WAI). Ez az újdonság most a kriptovaluták legfejlettebb, kezdőbarát kereskedési botját adta hozzá az ökoszisztémájához. Eközben tart az ICO-ja, amely három hét alatt már több mint 700 000 dollárt gyűjtött össze.
2024. 05. 03. 00:01
Megosztás:

A Market Építő Zrt. nyereséggel zárt tavaly

A Market Építő Zrt. tavaly 21,09 milliárd forint nyereséggel zárt, míg egy évvel korábban 34,39 milliárd forintot tett ki az adózott eredménye - közölte a társaság a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján kedden.
2024. 05. 02. 23:30
Megosztás:

Megújult a csurgói Csokonai Közösségi Ház

Átadták a mintegy hatszázmillió forintból megújult Csokonai Közösségi Házat Csurgón kedden.
2024. 05. 02. 23:00
Megosztás:

A Pfizer Covid-gyógyszere sokat hozott a konyhára

A Pfizer tegnap piacnyitás előtt publikálta első negyedéves számait, ami egy egyszeri, még a koronavírus járványhoz köthető többletbevételnek köszönhetően felülmúlta a várakozásokat.
2024. 05. 02. 22:30
Megosztás:

Lecsengett nálunk a recesszió

Egyértelműen véget ért a recesszió Magyarországon, mostantól csak a növekedés mértéke a kérdés - mondta az M1 aktuális csatorna kedd délutáni műsorában a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) vezető közgazdásza.
2024. 05. 02. 22:00
Megosztás:

Gazdasági növekedésre számít a kormány

Az idei évre 2,5 százalékos gazdasági növekedéssel számol a kormány, míg a jövőre 4,1 százalékkal - mondta a Pénzügyminisztérium (PM) makrogazdasági és nemzetközi ügyekért felelős államtitkára a Kossuth rádió Déli krónika című műsorában szerdán.
2024. 05. 02. 21:30
Megosztás:

A vártakhoz képest nőtt a foglalkoztatottak száma az Egyesült Államokban áprilisban

Az Egyesült Államokban a foglalkoztatottak száma az elemzői várakozásoknál jelentősebben nőtt áprilisban az ADP munkaügyi adatfeldolgozó intézet szerdán közölt adatai szerint.
2024. 05. 02. 21:00
Megosztás:

Megkezdődhet a Pázmány Campus beruházás

Kezdődhet a Pázmány Campus beruházás, miután a Kúria megsemmisítette a Magyar Rádió egykori épületeire kimondott változtatási tilalmat, amivel a VIII. kerületi önkormányzat akadályozni próbálta az egyetemi és kerületi fejlesztési terveket - közölte Lázár János szerdán a közösség oldalán.
2024. 05. 02. 20:30
Megosztás:

Szeptemberre elkészül a gyulai református általános iskola új tornaterme

Elérte legnagyobb magasságát a kormány több mint kétmilliárd forintos támogatásával megvalósuló tornaterem, amelyet szeptembertől használhatnak a gyulai református általános iskola diákjai - közölte közösségi oldalán Görgényi Ernő (Fidesz-KDNP) polgármester.
2024. 05. 02. 20:00
Megosztás: