A Polygon (MATIC) 1 dollár felett forog, a Binance (BNB) közel 50%-os növekedésben egy hónap alatt – a Pullix (PLX) előértékesítése 2 millió dollár fölé emelkedett

A kriptopiac továbbra is erősen emelkedik, számos kriptovaluta hatalmas nyereséget könyvelhetett el minden befektetési spektrumban. Különösen figyelemreméltó a Polygon és a Binance lenyűgöző teljesítménye, a BNB közel 50%-os árnövekedésnél tart, ami a közelmúltbeli összeomlástól való lehetséges felépülését jelezheti.

A Polygon (MATIC) 1 dollár felett forog, a Binance (BNB) közel 50%-os növekedésben egy hónap alatt – a Pullix (PLX) előértékesítése 2 millió dollár fölé emelkedett

Ezenkívül a Pullix keltett felfojozott izgalmat a befektetők körében, ahogy a közelmúltban elmondták, hogy több mint 2 millió dollár gyűlt össze a folyamatban lévő token előértékesítése során, amely kevesebb mint négy hétig tartott. Mit jelenthet ez a potenciális befektetők számára? Nézzük meg röviden az egyes tokeneket.

Polygon (MATIC) 1 dollár felé hajtotta a bikapiaci lendület; Jöhet az árkorrekció?

A Polygon kereskedése pozitívan alakult és hét hónap távlatában újra elérte az 1 dolláros árszintet a kereskedése. A cikk írásakor a MATIC ára körülbelül 1,01 dolláron áll, stabil értéket tartva az elmúlt héten.

A MATIC karácsony utáni kereskedése 1 dolláron indult, és december 27-én gyorsan elérte az 1,08 dolláros csúcsot, majd megállapodott a 1,01 dolláros aktuális árfolyamon. Míg a MATIC továbbra is küzd, hogy megtartsa pozícióját 1 dollár felett, továbbra is bizonytalan, hogy a bikafutam sokáig képes-e fennmaradni.

A Binance (BNB) dacol a legutóbbi bírósági egyezség okozta negatív hangulattal, és több mint 50%-os növekedést mutat egy hónap alatt

Annak ellenére, hogy a BNB negatívan indult, és a bírósági megegyezést követően az árfolyam 228 dollár körülire süllyedt, a BNB figyelemre méltó fellendülést ért el. Három héten belül a jelenlegi 336 dolláros árára emelkedett, ami több mint 50%-os növekedést jelent.

Figyelembe véve a Binance jelenlegi bullish lendületét, a 100%-os növekedés nem elérhetetlen. Ha a jelenlegi emelkedő trend folytatódik, akkor a BNB árfolyamának a 400 dolláros küszöböt túllépő, és a jelenlegi lendületet figyelembe véve akár az 500 dolláros küszöböt is átugró szemtanúi lehetünk a közeljövőben.

A Pullix kevesebb mint 4 hét alatt több mint 2 millió dollárral mozgatta meg a befektetőket

A Pullix (PLX) az egyik legígéretesebb kriptopénznek tűnik az 2024 előtti legjobb vásárlások között, és itt az indoklás, hogy miért. A Pullix egy hibrid tőzsdei platformként lép elő, amely ötvözi a decentralizált és centralizált tőzsdék legjobb tulajdonságait. A Pullix célja a kriptókereskedelem átértelmezése, azáltal, hogy egy "mindent egyben" megoldást kínál: gyakorlatilag megkönnyíti a felhasználók számára különböző eszközök és derivatívák kereskedelmét egy felhasználóbarát felületen keresztül, ezáltal az egyik legjobb kriptopénzzé szeretne válni.

A likviditás aggodalmainak kezelésére, ami egyik fő fókusza, a Pullix bevezet egy okos likviditási biztosítási funkciót, amely lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy likviditást biztosítsanak a piaci készpénzállományok által. Ez biztosítja a felhasználók számára a zavartalan kereskedelmi tevékenységeket, valamint az állandó likviditást. Emellett a Pullix támogatja a közösségvezérelt kereskedési kezdeményezést, amely lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy kövessék a sikeres kereskedőket, és alkalmazzák a másolás-kereskedelmi stratégiákat befektetéseik maximalizálása érdekében.

A stabilitás és a biztonság kiemelten fontosak a Pullix számára, mivel iparági szabvány protokollokat alkalmaz, és lehetőséget biztosít a felhasználóknak, hogy saját privát kulcsaikat tárolják és így őrizzék vagyonukat. Ezenkívül a Pullix hangsúlyt helyez a kényelemre is, lehetővé téve a kereskedők számára, hogy csupán egy e-mail cím megadásával nyissanak számlát, a terjedelmes KYC eljárások terhe nélkül.

A Pullix működésének középpontjában saját tokenje, a PLX áll. A PLX-et a kriptopiac első "Kereskedj és Keress" (Trade to Earn) kriptopénzeként pozícionálják, amely azonnali jutalmakat kínál a platformon történő kereskedésért és kereskedelmi kihívások teljesítéséért.

Említésre méltó, hogy a PLX token tulajdonosai részesülhetnek a tőzsdének a napi bevételeiből származó egyedi bevételekből egy olyan bevételmegosztó mechanizmuson keresztül, amely állandó passzív jövedelmet biztosít számukra, amikor likviditást nyújtanak az automatizált piaci készpénzállományokhoz. A tulajdonosok továbbá élvezhetik az olyan előnyöket, mint a visszatérítések, jutalmak és promóciók. A PLX tokeneket a piaci készpénzállományok likviditási pool-ban történő elhelyezésével a felhasználók akár havi fix passzív jövedelmet is elérhetnek, akár 18% éves kamatlábbal.

A Pullix további különbséget teremt a díjszerkezetével, amely nullás jutalékokat és a kereskedők számára látható átlátható különbségeket tartalmaz. Ez összhangban van a decentralizált pénzügyi elvekkel, és növeli a felhasználók nyereségességét.

Jelenleg a PLX tokenek az ötödik elővásárlási szakaszukban érhetők el mindössze 0,07 dollárért, a teljes kínálat 65%-a már eladásra került. Azoknak, akik a legjobb kriptopénzeket keresik 1 dollár alatt, a Pullix érdekes lehetőséget kínál a felfedezésre.

További információkért a Pullix előértékesítésével kapcsolatban:

Látogass el a Pullix oldalára

Csatlakozz a Pullix közösségéhez

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Vegyesen mozogtak az ázsiai indexek

Vegyesen mozogtak a vezető ázsiai tőzsdék szerdán.
2024. 02. 21. 10:00
Megosztás:

Bizonytalan a kereskedés iránya

Bizonytalanul kezdődhet a kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT), a tőzsdeindex iránykereséssel nyithat szerdán - írta az MTI-nek küldött előrejelzésében az Equilor Befektetési Zrt. elemzője.
2024. 02. 21. 09:30
Megosztás:

NFT-kkel kapcsolatos altcoinok vásárlása 2024. első negyedévében: Theta Network (THETA), Flow (FLOW) és Everlodge (ELDG)

Az NFT-k jelenleg robbanásszerű növekedést mutatnak, miután az elmúlt két év legmagasabb NFT-értékesítése épp most történt meg.
2024. 02. 21. 09:10
Megosztás:

Az ORDI és MINA árak emelkednek, míg a Meme Moguls (MGLS) előértékesítése egyre népszerűbb a kriptovaluta-rajongók körében

A kriptovaluták dinamikus világában az ORDI és MINA árfolyamainak emelkedése jól bizonyítja, hogy a kriptovaluta-rajongók körében növekvő érdeklődés tapasztalható az innovatív digitális eszközök iránt. Ez a fellendülés egybeesik a Meme Moguls (MGLS) előértékesítésének növekvő népszerűségével, amely magára vonja most a kriptóközösség figyelmét. Ahogy a befektetők és kereskedők körében növekszik ezeknek a tokeneknek a támogatása, a piac észrevehetően elmozdul az új és ígéretes projektek felé.
2024. 02. 21. 08:40
Megosztás:

Enyhe forintmozgás reggel

Minimálisan mozdult el a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben szerda reggelre kedd kora estéhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 02. 21. 08:30
Megosztás:

Drágulást hozott az év eleje az USA-nak

Elemzők által vártnál jelentősebben nőttek az amerikai termelői árak januárban a decemberi csökkenés után, ami annak a jele, hogy a gazdaságra továbbra is inflációs nyomás nehezedik.
2024. 02. 21. 08:00
Megosztás:

Drágább muzsika lesz a szabályszegés

A kormány megvédi a magyar munkahelyeket, ezért kiemelten kezeli a foglalkoztatáshoz kapcsolódó szabálytalanságok megelőzését is - hangsúlyozta pénteki közleményében a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).
2024. 02. 21. 07:30
Megosztás:

Már a Budapesti Értéktőzsdén is kereskedhetőek az MBH Bank első nemzetközi, MREL-képes kötvényei

Az MBH Bank bevezette az első nemzetközi, MREL-képes kötvényeit a Budapesti Értéktőzsde hitelpapír szekciójába, így azok innentől a hazai szabályozott piacon is hozzáférhetővé válnak a befektetők számára. A hitelintézet első nemzetközi kötvényprogramja tavaly ősszel került felállításra, amelynek keretében 2023 októberében 350 millió EUR össznévértékben kötvényeket bocsátott ki. Az MBH Bank célja a kötvények BÉT-re való bevezetésével, hogy hozzájáruljon a hazai tőkepiac fejlesztéséhez, valamint a befektetők számára elérhető minél változatosabb befektetési eszköztár megteremtéséhez.
2024. 02. 21. 07:00
Megosztás:

10% fölött az ökogazdálkodás aránya az Európai Unióban

2024. február 13-16. között zajlott Nürnbergben a BIOFACH, a világ vezető bioélelmiszer vására és konferenciája. Itt, a biovilág seregszemléjén mutatták be a “The World of Organic Agriculture” című statisztikai évkönyvet, amely immár 25. alkalommal ad áttekintést az ökológiai mezőgazdaság globális fejlődéséről. A 2022-es évet felölelő legújabb kiadvány kiemeli, soha ilyen ütemben nem nőtt a világon az öko területek mérete. 2021-hez képest 26,6%-os a globális területbővülés, melyhez elsősorban Ausztrália járult hozzá, több mint 17 millió hektár mezőgazdasági terület öko művelésbe vonásával, melyet India (2 millió hektár) és Görögország (390.000 hektár) bioterület növekedése követett. Az Európai Uniót tekintve mérföldkő, hogy 10% fölé (10,4%) emelkedett az ökoterület-arány. Negatív rekord ugyanakkor, hogy - most először a statisztikai adatgyűjtés negyed évszázada alatt - csökkent az öko élelmiszerek kiskereskedelmi forgalma Európában. A globális piaci növekedés mindeközben töretlenül folytatódott, 12,8%-os bővüléssel 2021-hez viszonyítva.
2024. 02. 21. 06:30
Megosztás:

Közel 2 milliárd eurós beruházást tervez a Microsoft

A Microsoft amerikai technológiai vállalat 1,95 milliárd eurót fektet be Spanyolországban a következő két évben a digitális innováció előmozdítása és a mesterséges intelligencia (AI) felelős felhasználásának érdekében - közölte a spanyol sajtó kedden.
2024. 02. 21. 06:00
Megosztás:

Átlag felett teljesített Közép- és Kelet-Európában a cégvásárlási piac

A visszaesés ellenére a világátlag felett teljesített tavaly Közép- és Kelet-Európában a cégvásárlási piac (M&A, mergers and acquisitions) - közölte az MTI-vel kedden a Mazars.
2024. 02. 21. 05:30
Megosztás:

Nőtt az építőipari termelés az euróövezetben és az EU-ban is

Havi és éves összevetésben egyaránt nőtt az euróövezet és az Európai Unió építőipari termelése decemberben - közölte az Európai Unió statisztikai hivatala, az Eurostat kedden.
2024. 02. 21. 05:00
Megosztás:

Szeretnél vásárolni Binance Coin-t (BNB) egy dollár alatt? A Pullix (PLX) lehet, hogy még jobb 14 centért

A befektetők gyakran nosztalgiáznak az elszalasztott lehetőségek miatt, például a Binance Coin (BNB) egy dollár alatti vásárlása kapcsán. Azonban fontos pozitívnak maradni és figyelni a következő potenciális lehetőségekre a piacon. A Pullix (PLX) éppen az lehet, hiszen jelenlegi elővásárlási ára 0,14 dollár, és a jövő hónapban akár várhatóan 100-szorosára nőhet majd az indulásakor.
2024. 02. 21. 04:00
Megosztás:

Ismét megjelennek a befektetők az ingatlanpiacon - de merre érdemes nézelődniük?

Míg a korábbi években az állampapírpiac jelentős befektetői pénzt szippantott ki az ingatlanpiacról, addig a helyzet most változni látszik, mondják a szakértők, akik azzal kapcsolatban is adnak tanácsot, hogy merre és milyen típusú ingatlanok jöhetnek szóba befektetési célpontként.
2024. 02. 21. 03:30
Megosztás:

Milyen kocsik mennek most? Sebességbe kapcsolt januárban a használtautó-piac

Januárban a DataHouse előzetes adatai szerint több mint 74 900 személygépkocsi cserélt gazdát, ami 12 százalékkal haladja meg a tavaly januári 66 700-as szintet.
2024. 02. 21. 03:00
Megosztás:

Kriptobefektetések új szabályozása - jogi szakvélemény

Nagy hírt kavart az amerikai értékpapírfelügyelet (SEC) január 10-i döntése, amelyben engedélyezte egyes, bitcoinon alapuló termékek tőzsdei bevezetését. Az, hogy ez a fecske mennyiben csinál nyarat (azaz a SEC döntését mennyiben fogják követni hasonló jellegű lépések akár az európai, akár az amerikai értékpapírpiacokon) leginkább a részleteken múlik: többek között azon, hogy milyen nevet is aggatunk a kriptovalutákon alapuló termékekre. A Jalsovszky Ügyvédi Iroda összefoglalta a legfontosabb tudnivalókat.
2024. 02. 21. 02:00
Megosztás:

A magyar lízingpiacon nőtt a finanszírozott összeg és a szerződések száma

A magyar lízingpiacon a finanszírozott összeg 909,5 milliárd forintot tett ki 2023-ban, ami 5,5 százalékos bővülés az egy évvel korábbihoz képest, a szerződések száma pedig 2,6 százalékkal nőtt - ismertette a Magyar Lízingszövetség elnöke a szervezet keddi budapesti sajtótájékoztatóján.
2024. 02. 21. 01:30
Megosztás:

Íme az új KATA adózás és mutatjuk, hogy eddig hányan választották ezt az adózást

A korábban KATA adóalany vállalkozások jeletős része más adónemben működteti vállalkozását. De hányan vannak az új KATA adózás alatt?
2024. 02. 21. 01:00
Megosztás:

Budapestre látogat a svéd miniszterelnök

Orbán Viktor miniszterelnök meghívására munkalátogatásra Budapestre utazik Ulf Kristersson, Svédország miniszterelnöke február 23-án - jelentette be közleményében Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.
2024. 02. 21. 00:30
Megosztás:

Ez a kriptó lehet a Bitcoin-bányászat jövője, és csak 0,02 dollár

Az Ethereum alapokra épülő Bitcoin Minetrix (BTCMTX) Stake-to-Mine platformjának csapata igen büszke lehet magára, hiszen előértékesítése már 11 millió dollár felett jár.
2024. 02. 21. 00:01
Megosztás: