A Rollblock (RBLK) májusban 100%-os ugrásra készül, a Solana (SOL) és a Ripple (XRP) közel állnak az alj kialakításához?

Az instabil kriptopiac közepette a kereskedők a legjobb befektetési lehetőséget keresik. Egy olyan érme, amely sok érdeklődést váltott ki, a Rollblock (RBLK), egy első szakaszbeli előértékesítési sztár, amely májusban akár 100%-os emelkedést is mutathat. Eközben sokan azt kérdezik, vajon a Solana (SOL) és a Ripple (XRP) közelítenek-e az aljukhoz. Vizsgáljuk meg.

A Rollblock (RBLK) májusban 100%-os ugrásra készül, a Solana (SOL) és a Ripple (XRP) közel állnak az alj kialakításához?

Rollblock (RBLK): Egy kiemelkedő kriptovaluta, amibe érdemes befektetni most

A Rollblock (RBLK) egy új kripto szereplő, amely az online szerencsejáték szektorban kíván uralkodni. A Global Market Insights szerint ez az iparág 2032-re elérheti a 370 milliárd dollárt. Csak az iparág 1%-ának megszerzésével a Rollblock milliókat termelhet. Bizonyos elemzők májusban egyedül 100%-os emelkedést jósolnak ennek a piacot megváltoztató kriptónak.

A Rollblock kriptó különbözik a hagyományos online kaszinóktól, mert blokklánc technológiát használ. Ez lehetővé teszi a gyors tranzakciókat és alacsony költségeket, ellentétben a lassú és drága többi kaszinóval. Ezenkívül a Rollblock biztosítja a biztonságos fogadási környezetet titkosított játékinterakciókon keresztül.

A Rollblock vonzó jellemzője egyedülálló bevételmegosztási modellje, ahol az RBLK tétet helyezők részesednek a kaszinó napi bevételeiből. Emellett a Rollblock égeti a tokeneket, hogy idővel növelje azok értékét. Ez hosszú távon jelentős profitot hozhat a tartóknak.

Jelenleg az RBLK token értéke mindössze 0,01 dollár. Ez azonban az első szakaszbeli előértékesítési ár, és további áremelkedések várhatók, ahogy halad előre az értékesítés. A piacelemzők 2024 harmadik negyedévében egy 100-szoros növekedést jósolnak a kriptónak, amint egy Tier-1 CEX (tőzsde) belistázza. Emiatt jelenleg a RBLK egy ígéretes kriptovaluta a befektetési célú vásárlásra.

rollblock kriptó token

Bluntz: A Solana ára elérte az alját

A top 5 kriptovaluta, a Solana (SOL), némi volatilitást tapasztal. A CoinMarketCap adatai szerint a Solana ára az elmúlt hét alatt 171 dollárról 138 dollárra esett. Piaci kapitalizációja is 76,30 milliárd dollárról 61,91 milliárd dollárra csökkent ebben az időszakban. Azonban a kripto elemző Bluntz szerint a Solana elérte az alját és hamarosan újra emelkedni fog.

A technikai elemzés szempontjából a Solana jövője fényesnek tűnik. Például a SOL a 100 és 200 napos EMA felett kereskedik, és 15 zöld technikai indikátorral büszkélkedhet. Emiatt a szakértők bullish Solana ár-előrejelzést tettek, és 2024 második negyedévéig 176 dolláros emelkedést jósolnak.

Charting Guy optimista Ripple árfolyam előrejelzéssel

Közben a Ripple (XRP) is csökkenő trendet mutat. Az elmúlt 30 nap alatt a Ripple ára 0,59 dollárról 0,50 dollárra esett. Az XRP piaci kapitalizációja ebben az időszakban 33,17 milliárd dollárról 27,63 milliárd dollárra csökkent. Azonban a kripto elemző, Charting Guy szerint a Ripple Bollinger sávjai most a 0,70 dolláros tartományban vannak – a legszűkebbek 2017 óta.

Ezek a BB-k jelentős növekedést jeleznek a Ripple kriptónak hamarosan. Ezzel az állítással világossá vált, hogy a Ripple elérte az alját. Több mint négy zöld technikai indikátorral a piacelemzők 0,72 dolláros emelkedést jósolnak a Ripple számára, mielőtt 2024 második negyedéve véget ér. Így a Ripple is egy jó kriptovaluta most, hogy beszálljunk.

Mi adja a Rollblock előnyét a Solana és a Ripple felett?

A Rollblock fő előnye a Solana és a Ripple felett a piaci kapitalizációja, amely 10 millió dollár. Ez azt sugallja, hogy kevesebb pénzre van szüksége az árrobbanáshoz. Más szóval az RBLK sokkal gyorsabban emelkedhet, mint társai, így a gyors megtérülés érdekében ez a legjobb befektetési érme.

Fedezd fel a Rollblock (RBLK) előértékesítés izgalmas lehetőségeit ma!

Weboldal:

https://presale.rollblock.io/

Közösségi oldalak: https://linktr.ee/rollblock

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Az okos pénz ezeket a kriptókat keresi most, te is?

Ahogy a kriptopiac továbbra is egy közelgő bikapiacot vár, az ügyes befektetők tokeneket halmoznak fel, hogy növeljék portfóliójukat a piacon. Tekintettel a fellendülési potenciáljukra, a Solana (SOL) és az Avalanche (AVAX) kereskedési volumene növekedést mutatott. Ebben a háttérben egy új piaci szereplő, a KangaMoon (KANG) megmutatta, hogy potenciálisan az egyik legjobb altcoinná válhat a piacon.
2024. 05. 21. 03:00
Megosztás:

Pénzhoroszkóp és szerencse kilátások a hétre - A KOS lottón nyerhet, de a többiekre mi vár?

Ahogy a csillagok állása változik, úgy hoznak új lehetőségeket és szerencsés pillanatokat az életünk különböző területein. Ez a hét különleges pénzügyi és szerencsejóslatainkkal készülünk! Fedezd fel, hogy mely napokon lesz érdemes lottózni, melyik szerencseállat jelentheti a változást, és milyen izgalmas pénzügyi lehetőségek várnak rád!
2024. 05. 21. 02:00
Megosztás:

Semmi nem ment meg minket: egyre több pénzzel tartozunk majd a bankoknak

Újabb csúcsra jutott a lakosság fennálló lakáshitel-állománya és az állomány bővülése is. Gergely Péter, a BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője szerint a következő hónapokban az alacsony kamatozás mellett elérhető akár 50 millió forintos CSOK Plusz által hajtott hitelkereslet-bővülés, valamint az ingatlanárakban prognosztizálható emelkedés felgyorsíthatja a hitelállomány bővülését.
2024. 05. 21. 01:00
Megosztás:

A 99Bitcoins lehet az év egyik legjobb befektetése?

A 99Bitcoins úton van afelé, hogy a történelem egyik legnagyobb kriptovalutája legyen, mivel egy új és egyedülálló irányzatot indít el, amelyet Learn-To-Earn (vagyis tanulj-és-keress) néven ismerünk.
2024. 05. 21. 00:01
Megosztás:

Egyre többen rendelkeznek adójuk 1+1 százalékáról

Hétmilliárd forinttal többet ajánlottak fel az adózók a személyi jövedelemadójuk 1+1 százalékából a mostani bevallásukban, mint tavaly, az eSZJA portálra belépők száma pedig meghaladta a 4 milliót - közölte a Pénzügyminisztérium parlamenti államtitkára, szombaton az MTI-vel.
2024. 05. 20. 23:00
Megosztás:

Javított előrejelzésén az ENSZ

Javultak a globális gazdasági kilátások az Egyesült Államok és a nagy feltörekvő gazdaságok erős teljesítményének köszönhetően, bár a sebezhetőség továbbra is fennáll az ENSZ január közepén kiadott jelentésének évközi frissítése szerint.
2024. 05. 20. 22:00
Megosztás:

A kínai jegybank szinten tartotta az éves alapkamatot és az ötéves kamatlábat

A kínai központi bank az elemzői várakozásoknak megfelelően történelmi mélyponton, 3,45 százalékon tartotta az egyéves hitelek referenciakamatát (Loan Prime Rate/LPR) hétfői döntésével, és ugyancsak rekordalacsony, 3,95 százalék maradt az ötéves lejáratú hitelek kamata.
2024. 05. 20. 21:00
Megosztás:

Pluszban zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Erősödéssel zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék hétfőn.
2024. 05. 20. 20:00
Megosztás:

Erősödött a forint

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben hétfőn kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.
2024. 05. 20. 19:00
Megosztás:

Kamatdöntő ülést tart a jegybank

A jövő héten kamatdöntő ülést tart a jegybank, a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) a munkaerőpiacról közöl adatokat.
2024. 05. 20. 18:00
Megosztás:

Vegyesen indítottak az amerikai tőzsdék

Vegyesen nyitottak az amerikai értékpapírpiacok hétfőn.
2024. 05. 20. 17:00
Megosztás:

Újfent pályázhatnak támogatásra az 1-es típusú diabétesszel foglalkozó civil szervezetek

Ismét támogatásra pályázhatnak az 1-es típusú diabétesszel foglalkozó civil szervezetek - közölte a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára szombaton az MTI-vel.
2024. 05. 20. 16:00
Megosztás:

Bölcsőde épül Perbálon

Kétszázkilencvenmillió forint vissza nem térítendő kormányzati támogatásból két csoportszobás bölcsőde épül Perbálon, zöldmezős beruházással - jelentette be a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a Pest vármegyei településen pénteken.
2024. 05. 20. 15:00
Megosztás:

Többen kötöttek utasbiztosítást az első negyedévben

A Netrisk idei adatai szerint az első negyedévben 72 ezer utasbiztosítási szerződést kötöttek a magyarok, 13 százalékkal többet, mint egy évvel korábban.
2024. 05. 20. 14:00
Megosztás:

Nemzetünk értéke a kisbéri ménes

A magyarság hagyományainak, kultúrájának évezredek óta szerves része a ló, és századokon átívelő értéke a kisbéri ménes - jelentette ki Nagy István agrárminiszter a Kisbéri Lovarda Északi Istállójának átadásán, pénteken az Agrárminisztérium (AM) közleménye szerint.
2024. 05. 20. 13:00
Megosztás:

Hathektáros üvegházat adott át Ácson a GreenCoop

Átadta második magyarországi üvegházát Ács határában a szlovák és magyar tulajdonban lévő GreenCoop, a hathektáros létesítményben termálhő felhasználásával évente hozzávetőleg 12-14 millió darab kígyóuborkát termesztenek.
2024. 05. 20. 12:00
Megosztás:

Erősödés az ázsiai tőzsdéken

Erősödtek a vezető ázsiai tőzsdék hétfőn.
2024. 05. 20. 11:00
Megosztás:

Erősödéssel nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Pluszban indítottak a főbb nyugat-európai tőzsdemutatók hétfőn.
2024. 05. 20. 10:00
Megosztás:

2024-es bika piac legjobb kriptodevizája: Miért jobb választás a Rollblock (RBLK), mint a Binance Coin (BNB) és a Chainlink (LINK)?

Bár a kriptopiac az elmúlt néhány hónapban konszolidációban volt, az elemzők továbbra is optimisták, és úgy vélik, hogy a 2024-es bika ciklus messze nem ért véget.
2024. 05. 20. 09:00
Megosztás:

A 3 legjobb kriptodeviza, amit érdemes megvásárolni az NFT piac fellendülése előtt

Az NFT-ket komoly kritikák érik, de ennek oka az, hogy olyan emberek által lettek túlértékelve, akik nem értik a digitális eredetik lehetőségeit. Az NFT-ket széles körben alkalmazzák az online játék szektorban, amelynek értéke majdnem 250 millió dollár. Ez egy olyan piac, amit nem érdemes kihagyni. A legjobb kriptodevizák, amelyeket most érdemes megvásárolni, mind tartalmaznak valamilyen NFT elemet, mivel az NFT piac hamarosan az egekbe fog szökni.
2024. 05. 20. 08:05
Megosztás: