A Sealana előértékesítés átlépte a 4 millió dolláros határt és az utolsó szakaszba ér

Ez a siker jól mutatja, hogy a Solanán futó pufóka fóka mém érme mekkora szeretetet és támogatást kap.

A Sealana előértékesítés átlépte a 4 millió dolláros határt és az utolsó szakaszba ér

A Sealana ($SEAL) előértékesítés sikeresen átlépte a 4 millió dolláros határt, így remek pozícióba került ahhoz, hogy a következő olyan mém érme legyen, ami robbanásszerű növekedést produkál.

Ez a siker jól mutatja, hogy a Solanán futó pufóka fóka mém érme mekkora szeretetet és támogatást kap.

A Sealana egy humoros, kulturálisan rezonáló mém érme, amely egy vérbeli hazafi, elhízott amerikai fóka képében tetszeleg. Sealana a South Park World of Warcraft epizódjában megjelenő Gamer Guyra emlékeztet.

A potenciális befektetőknek alig több mint két hetük van arra, hogy megszerezzék a tokeneket, mielőtt azok tőzsdére lépnének. Az előértékesítés hivatalosan 2024. június 25-én, 20 órakor zárul. A Sealana piacra lépése körüli FOMO egyre nő, különösen azután, hogy a projekt 4 millió dollárt gyűjtött!

Az előértékesítés az utolsó szakaszba lépett, így a kedvezményes, 0,022 dolláros SEAL token vásárlásra már nem maradt sok időd. A befektetők SOL, ETH, USDC és USDT, valamint fiat valuta használatával is vásárolhatnak $SEAL-t.

Emellett a befektetők át is hidalhatják a SOL és ETH tokeneket egy EVM-kompatibilis pénztárca segítségével. A SOL vásárlásokat a Solanán, az ETH vásárlásokat pedig a BNB Smart Chainen osztják ki airdropok formájában, minimalizálva ezzel a gázdíjakat.

A kripto szakértők szerint a Sealana ára az indulás után tízszeresére is nőhet!

Az előértékesítés után a Sealana tokenek közvetlenül a befektetők tárcájába kerülnek, így nem kell manuálisan igényelni őket és gázdíjakat fizetni. Ezzel az egyszerűsített folyamattal a befektetők könnyedén megkaphatják tokenjeiket, és felkészülhetnek a közelgő decentralizált tőzsdei (DEX) listázásokra.

A DEX bevezetés kritikus lesz, egyes kripto szakértők pedig azt jósolják, hogy az érme ára rohamos emelkedésbe kezdhet.

A neves kripto influenszer és YouTuber, Jacob Crypto Bury nemrég felvette a Sealanát az "Öt legjobb kripto előértékesítés, ami tízszerezheti a pénzed" című videójába.

A Solana mém érmék egyre erősebbek – a $SEAL a Holdra tör!

Megbízhatóságának, hatékonyságának és olcsó tranzakciós díjainak köszönhetően a Solana a mém érmék egyik legkedveltebb platformjává vált. A token értéke az elmúlt hónap során 9,62%-kal nőtt.

A SOL 2023. június 12. óta 976%-ot nőtt, így kiváló lehetőséget kínál a mém érme projektek számára. A Solana folyamatosan lekörözi a Bitcoint, ahogy az az alábbi diagramon is jól látszik.

Solana SOL árfolyam grafikon és elemzés

A Solana ökoszisztémában lévő, más állatos mém érmék teljesítménye szintén tovább növeli a Sealanában rejlő potenciált.

A Slothana (SLOTH) előértékesítése például jelentős hype-ot generált, és szép kis nyereséget hozott a DEX listázás után. A Samoyedcoin (SAMO) az elmúlt 30 napban óriási, 66,5%-os növekedést mutatott, a Bonfida (FIDA) pedig szintén lenyűgöző, 23,35%-ot emelkedett az elmúlt hét nap alatt.

Az állati témájú Solana mém érmék között Ben, the Dog ($BENDOG) az előkelő ötödik helyet foglalja el teljesítmény szempontjából. Az elmúlt hét nap alatt a CoinMarketCap szerint 86%-os növekedést produkált, és 0,0517 dolláron áll.

Mivel a Solana mém érmék népszerűsége egyre növekszik, amit az emlősök vezetnek, a SEAL befektetők nagyot kaszálhatnak ebből a pimasz, közösséget megmozgató érméből.

A projektet már 10 000-en követik az X/Twitteren, és 9 000-nél is többen léptek be a Telegram csoportba.

A legújabb fejleményekről ezeken a csatornákon tájékozódhatsz.

Ne hagyd ki a lehetőséget és vásárold meg most az előértékesítésben a Sealanát, hiszen lehet, hogy már sosem lesz ilyen olcsó.

Megnézem a Sealana oldalát

Ezek is érdekelhetnek:

Az új P2E játék, az eTukTuk előértékesítése száguld a 3,5 millió felé

3 play-to-earn érme, amivel nagyot kaszálhatsz

A 11 legjobb kripto ICO 2024-es befektetéshez – Kezdeti érmék összehasonlítása

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Folytatódik a nyáriasan meleg idő

Folytatódik a nyáriasan meleg idő, a jövő héten sok lesz a napsütés, a hét második felében a legmelegebb órákban 32-38 Celsius-fok is lehet, és hajnalban is mindössze 20 fokig csökken a hőmérséklet. Szombaton egy érkező hidegfront hozhat némi felfrissülést - derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.
2024. 06. 16. 21:00
Megosztás:

Több mint harminc helyszínen várják a látogatókat Kecskeméten a Múzeumok éjszakáján

Több mint harminc helyszínen várják a látogatókat Kecskeméten június 22-én, szombaton a Múzeumok éjszakáján - közölte a programokat összefogó Bozsó Gyűjtemény az MTI-vel.
2024. 06. 16. 19:00
Megosztás:

Ezekkel a számokkal nyerhettél a hatos lottón!

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 24. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 06. 16. 18:00
Megosztás:

Több mint 650 ezren regisztráltak a Gondosóra programra

A Gondosóra programra eddig már több mint 650 ezren regisztráltak, azaz mára minden harmadik 65 év feletti honfitársunk gondosóra-felhasználó - közölte a miniszterelnök főtanácsadója vasárnap a Facebook-oldalán.
2024. 06. 16. 17:00
Megosztás:

Gyógyszertárkereső és szűrővizsgálati funkciókkal bővült az EgészségAblak alkalmazás

Gyógyszertárkereső és szűrővizsgálati funkciókkal bővült az EgészségAblak mobil alkalmazás - közölte a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára vasárnap az MTI-hez eljuttatott közleményében.
2024. 06. 16. 16:00
Megosztás:

Az azonnali Ethereum ETF-ek jóváhagyása - újabb történelmi kriptodeviza mérföldkő?

Az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet (SEC) 2024. május 23-án adott zöld utat az azonnali (spot) Ethereum (ETH) tőzsdén kereskedett alapok (ETF) bejegyzésének. Ennek hatására az Ethereum árfolyama már két nappal a döntés előtt 18%-os emelkedést mutatott.
2024. 06. 16. 15:00
Megosztás:

Elindult az Ifjúsági Garancia Plusz Program Nógrád vármegyében

Közös európai uniós vállalás részeként elindult a fiatalok körében megjelenő munkanélküliség ellen küzdő Ifjúsági Garancia Plusz Program Nógrád vármegyében, ahol több mint 1500, 30 év alatti fiatalnak nyújtanak támogatást - tájékoztatta az MTI-t a Nógrád Vármegyei Kormányhivatal Foglalkoztatási, foglalkoztatás-felügyeleti és munkavédelmi főosztálya pénteken.
2024. 06. 16. 14:00
Megosztás:

Csökkent az ipari termelés Japánban

Japánban csökkent az ipari termelés áprilisban havi és éves összevetésben egyaránt.
2024. 06. 16. 13:00
Megosztás:

Megjelentek a feldolgozóüzemek beruházásait támogató pályázati kiírások

A kormány stratégiai ágazatként tekint az élelmiszeriparra, ezért az ágazat a következő években is kiemelt támogatási lehetőségekre számíthat. A 2027-ig tartó KAP Stratégiai Terv keretei között összesen 200 milliárd forint keretösszeggel, két új pályázati felhívás jelent meg a feldolgozóüzemek fejlesztéseinek támogatására - jelentette be Nagy István agrárminiszter a szaktárca közleménye szerint pénteken.
2024. 06. 16. 12:00
Megosztás:

MÁV nyári menetrend és Volán nyári menetrend: Így alakul a nyári főszezoni menetrend

A népszerű turisztikai úti célokat sűrűbb közlekedéssel kiszolgáló nyári főszezoni közlekedési menetrend június 22-től szeptember 1-jéig lesz érvényben, azt követően pedig utószezoni menetrenddel nyújtják meg a nyarat szeptember 22-ig - közölte a MÁV-Volán-csoport pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 16. 11:00
Megosztás:

Támogatja a villamosenergia-ágazat szereplőinek kiberbiztonsági felkészülését az energiahivatal

Hatályba lépett a rendelet, amely európai szabályrendszert állít fel a határokon átnyúló villamosenergia-áramlás kiberbiztonságára; az egységes európai szabályozás hazai végrehajtásának felügyeletét a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) látja el - közölte a hatóság pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 16. 10:00
Megosztás:

Elrendelte a Centrál Workout pénzügyi vállalkozás végelszámolását az MNB

Visszavonta a Magyar Nemzeti Bank (MNB) a budapesti székhelyű Centrál Workout Pénzügyi Zrt. faktoring végzésére vonatkozó tevékenységi engedélyét és elrendelte végelszámolását - közölte a jegybank pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 16. 09:00
Megosztás:

Minden termékcsoportban nőtt az építőanyag-értékesítés volumene

Az építőanyag-piacon minden termékcsoportban nőtt az értékesítés volumene májusban, az árak azonban csökkentek, ami kedvező jel az otthonfelújítási program júniusi indulása előtt és a lakásépítési szegmens lassú, de biztos felpörgésére utal - erről Juhász Attila, az Újház Zrt. és az ÉVOSZ Építőanyag-kereskedelmi tagozatának elnöke tájékoztatta az MTI-t pénteken.
2024. 06. 16. 08:00
Megosztás:

Átadták a felújított fiatfalvi Ugron-kastélyt Erdélyben

Átadták szombaton a felújított fiatfalvi Ugron-kastélyt Erdélyben, a székelyföldi műemlék épületet magyar kormánytámogatással restaurálták - számolt be a Székelyhon.ro.
2024. 06. 16. 07:00
Megosztás:

Meghirdették az év családbarát vállalata pályázatot

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom az idén is meghirdette az év családbarát vállalata pályázatot.
2024. 06. 16. 06:00
Megosztás:

11,0 százalékkal emelkedett az építőipari termelés volumene

2024 áprilisában az építőipari termelés volumene a nyers adatok szerint 15,6 százalékkal meghaladta az egy évvel korábbit. Az építményfőcsoportok közül az épületek építésének termelése 10,8, az egyéb építményeké 22,6 százalékkal bővült - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken.d
2024. 06. 16. 05:00
Megosztás:

A mesterséges intelligencia korszakába lép az audit

Valódi forradalmat indít a pénzügyi jelentéstétel és a könyvvizsgálat területén a mesterséges intelligencia: a vállalatok csaknem háromnegyede valamilyen szinten már most is alkalmazza ezt pénzügyi beszámolói elkészítéséhez, és ez az arány három éven belül 99 százalékra emelkedik majd - közölte a KPMG legújabb kutatása alapján pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 16. 04:00
Megosztás:

8 Bitcoin bányász eléri az 1 milliárd dolláros piaci kapitalizációt, jelezve az iparági fellendülést, míg ez a legjobb 5 választás a hullám meglovagolásához

Mivel nyolc Bitcoin bányász már átlépte az 1 milliárd dolláros piaci kapitalizáció küszöbét, a kriptovaluta piac hihetetlen növekedést tapasztal, ami egy jelentős iparági fellendülésre utal. Az öt legjobban várt kriptovaluta, amely készen áll profitálni ebből a trendből, kiemelt figyelmet kap a befektetőktől és rajongóktól.
2024. 06. 16. 03:00
Megosztás:

Jövő Heti Horoszkóp – Komoly pénzt nyerhet 3 csillagjegy szülötte is!

Üdvözlünk a heti horoszkópban, ahol most különösen szerencsés és pénzügyi lehetőségekkel teli időszak vár rád! A jövő héten (június 16 -22. között) mindegyik csillagjegy számára izgalmas és váratlan eseményeket mutatnak a csillagok, amelyek a személyes életedet is pozitívan befolyásolják. Készülj fel szerencsés találkozásokra, kreatív üzleti fogásokra és váratlan pénzügyi nyereségekre! Olvasd el, milyen szerencsés napok és számok várnak rád, és ne feledd: a szerencséd a csillagokban rejlik!
2024. 06. 16. 02:00
Megosztás:

Figyelmeztetik a nyugdíjasokat – Hamarosan lejár a határidő, sokan rosszul járhatnak

Ebben a hónapban még lehetőség van a tavalyi feltételek szerint kérni a nyugdíj megállapítását - számolt be a tudasfajta.hu.
2024. 06. 16. 01:00
Megosztás: