Az új P2E játék, az eTukTuk előértékesítése száguld a 3,5 millió felé

A mesterséges intelligenciával hajtott, fenntartható közlekedési megoldást kínáló eTukTuk (TUK) száguld a 3,5 millió dollár felé, az előértékesítése ugyanis jelentős figyelmet kapott a befektetőktől.

Az új P2E játék, az eTukTuk előértékesítése száguld a 3,5 millió felé

A projekt most egy új, izgalmas, mobilos Play-to-Earn (P2E) játékot mutat be, a TukTuk Crazy Taxit. A játékban Srí Lanka pezsgő utcáit rójuk, és azon ügyködünk, hogy minél több utast elvigyünk A-ból B-be, ezzel a játék natív tokenjét, TUK-ot gyűjtve.

Az eTukTuk (TUK) a játék mellett a weboldalát is megújította, az izgalmas új játék szellemében. Az új dizájn még tovább növeli az érdeklődést a már amúgy is felkapott előértékesítés körül.

A játék pénzneme a $TUK token, amelyet a játékosok vásárlásra, fejlesztésre és exkluzív tartalmak feloldására használhatnak.

Egy $TUK jelenleg 0,0325 dollárba kerül az előértékesítésben. De siess, mert ahogy haladunk előre a szakaszokban, úgy emelkedik az ár.

Amint belép a nagy CEX-ekre, a token exponenciális növekedésbe kezdhet. Különösen azért, mert a projekt a Binance Smart Chain-en (BSC) fut, ami felkeltheti a legnagyobb kripto tőzsde, a Binance figyelmét.

Az eTukTuk magával ragadó és kifizetődő játékélménnyel vár

A TukTuk Crazy Taxival a játékosok virtuálisan a tuktuk, azaz a motoros riksa vezetők helyébe léphetnek, és versenyezhetnek, hogy minél gyorsabban eljuttassák utasaikat úticéljukhoz.

Szabadon mozoghatnak a sávok között, kedvükre gyorsulhatnak, semmi sem számít mindaddig, amíg az utasok időben megérkeznek – egyedül az akkumulátor töltöttségi szintjére kell figyelni!

Az új városok feloldásával és a járgány testreszabásával a játék végtelen szórakozást kínál.

A játék során natív tokent, TUK-ot is gyűjthetsz, amely a játékban is felhasználható, de természetesen más kriptovalutákra is becserélhető.

A $TUK-ot passzív bevételért cserébe le is kötheted, amivel a jelenlegi becslések szerint 82%-os éves hozamot érhetsz el.

Az eTukTuk előértékesítésre a teljes token kínálat 6%-át, 120 millió tokent  kínálják, az előértékesítési letétekre pedig 4%-ot, azaz 80 millió tokent allokálnak.

Az eTukTuk a 10-szeres zöld AI kripto?

Az eTukTuk sokkal több, mint pusztán játék: a kripto tér segítségével a fenntarthatóságért küzd.

Az eTukTuk célja a tiszta és megfizethető városi közlekedés a blokklánc és az AI erejének kiaknázásával.

etuktuk kripto token ico

A projekt a $TUK tokent mesterséges intelligencia vezérelt optimalizálásokra használja fel, így csökkentve a forgalmi dugókat és az üzemanyag fogyasztást, elősegítve ezzel a környezetbarát közlekedést.

Minden egyes befizetés az előértékesítés során egy zöldebb jövő felé mozdítja az eTukTukot.

Az ügy előmenetelét legnagyobb mértékben a $TUK tulajdonosok támogatják, akik kulcsszerepet játszanak egy zöldebb jövő kialakításában.

Az eTukTuk intelligens szerződése teljes körű auditon esett át, ami biztosítja a felhasználókat a projekt integritásáról és megbízhatóságáról.

Ahhoz, hogy részt vehess az előértékesítésben, gyorsan kell cselekedned! Kapcsold össze pénztárcádat az előértékesítési oldallal, és kövesd a lépéseket a $TUK vásárláshoz. Használhatsz BNB-t, ETH-t, USDT-t vagy kártyát is.

Ne maradj le a fergeteges szórakozásról! Töltsd le a játékot az Apple App Store-ból vagy a Google Play Áruházból, és máris beülhetsz a virtuális vezetőfülkébe.

Kövesd a projekt legújabb frissítéseit az X/Twitter és a Telegram csatornákon.

Az eTukTuk csúcs sebességre kapcsol, hogy vezető szerepet tölthessen be a zöld közlekedés jövőjében Ázsiában és azon túl. A $TUK előértékesítés így nemcsak potenciálisan nagyszerű befektetés, de a közjót is szolgálja környezetbarát mivolta révén.

Megnézem az eTukTuk előértékesítést

Ezek is érdekelhetnek:

A BTC árfolyam a csúcs közelében, ez az érme is profitálhat a növekedésből

Az új play-to-earn mém érme már 250.000 dollárt gyűjtött

A 11 legjobb kripto ICO 2024-es befektetéshez – Kezdeti érmék összehasonlítása

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

A 4iG egyiptomi céggel írt alá szándéknyilatkozatot

Telecom Egypt, Egyiptom teljeskörű távközlési szolgáltatója és a 4iG Csoport, Magyarország és a Nyugat-Balkán vezető infokommunikációs nagyvállalata június 30-án szándéknyilatkozatot írt alá egy közös vállalat létrehozásáról, amely Fiber-To-The-Home (FTTH) és Fiber-To-The-Site (FTTS) passzív hozzáférési infrastruktúra nagykereskedelmi alapú kiépítését, üzemeltetését és forgalmazását végezheti az északafrikai országban - jelentette be hétfőn a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján a 4iG.
2024. 07. 02. 08:05
Megosztás:

A DOGE és a Mantle veszteségeket könyveltek el, a befektetők figyelme az elemzők által ajánlott legjobb utilitás-mém érmére terelődik

A kriptovaluta piac jelentős átrendeződésen megy keresztül. A Dogecoin (DOGE) és a Mantle (MNT) nemrégiben szélsebes növekedést mutattak, ám a hét végére ezek a nyereségek elolvadtak.
2024. 07. 02. 07:30
Megosztás:

XRP és Ethena eléri az 1 dollárt; A KangaMoon hatalmas figyelmet kap a tőzsdei bejelentés után

Miközben néhány DeFi érmék már a bikás mintázat felé mozdulnak, az XRP és az Ethena küzdenek a túlélésért. Azonban az elemzők úgy vélik, hogy ezeknek a tokeneknek az áresése átmeneti, és a következő hetekben bikás trendeket indíthatnak el.
2024. 07. 02. 07:00
Megosztás:

Júniusban téblábolt a hazai ingatlanpiac

Országos szinten júniusban stagnált az eladó lakóingatlanok iránti érdeklődés a lakáspiacon havi és éves összevetésben is - közölte az ingatlan.com hétfőn az MTI-vel.
2024. 07. 02. 06:30
Megosztás:

Tudunk-e védekezni az Apple Pay jellegű hibák ellen?

Hétfő estig vélhetően minden ügyfél visszakapja azt az összeget, amelyet az Apple jogtalanul vont le bankkártyájáról a múlt héten. Gergely Péter, a BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője szerint fontos hangsúlyozni, hogy kártyaadatok nem kerültek ki, azok biztonságosak, és bár az ilyen jellegű hibák ellen nem igazán lehet védekezni, de néhány intézkedéssel csökkenteni lehet a kellemetlen hatásokat.
2024. 07. 02. 06:00
Megosztás:

Fellendülés jöhet a hazai építőiparban: Most érdemes belevágni a felújításba!

Indul az Otthonfelújítási támogatás, amellyel akár hatmillió forintos támogatást is kaphatunk kamatmentes hitel és vissza nem térítendő támogatás formájában, ha 1990 előtt épült házunkat szeretnénk modernebbé és energiatakarékosabbá tenni.
2024. 07. 02. 05:30
Megosztás:

Júniusban nyaralni ment a lakáspiac, de a július alapvető változásokat hozhat

Takaréklángra kapcsolt a lakáspiac júniusban, legalábbis az eladó lakóingatlanok iránti érdeklődések stagnálást mutatnak országos szinten havi és éves összevetésben is. Júniusban közel 30 ezer eladó lakóingatlant hirdettek meg eladásra, ami havi és éves összevetésben sem mutat jelentős változást. Az összes eladó lakás és ház száma már megközelíti a 150 ezret, mert a kereslet még nem tudja felszívni a kínálatot a piacról. Jelenleg a felújítandó lakóingatlanok adják a kereslet 20 százalékát, de a júliusban elindult Otthonfelújítási Program ráirányíthatja a figyelmet a korszerűsítésre váró lakásokra és az energiahatékonyság jelentőségére. A felújítást és az építkezést tervezők számára jó hír lehet, hogy elindult az állami építőipari árfigyelő oldal, ami 5 üzletlánc 65 boltjának 12 ezer termékét követi nyomon napi szinten.
2024. 07. 02. 05:00
Megosztás:

Dogecoin milliomos azt mondja, ez a DeFi token, amely 1000%-ot emelkedett, 100-szorosára fog növekedni

A kriptoipar pénzügyi környezetében bekövetkezett legutóbbi változások eredményeként sok befektető áthelyezte pénzét olyan jövedelmezőbb projektekbe, amelyek hatalmas nyereséget ígérnek.
2024. 07. 02. 04:30
Megosztás:

A meleg és a futball Eb is növelte a balatoni vállalkozók forgalmát

A Balatonon is jól fogy a sör, de van olyan van olyan ország, ahol a szurkolók annyi sört isznak meg egy futballmérkőzés idején, mint mások karácsonykor.
2024. 07. 02. 03:00
Megosztás:

Mire költik a magyarok az otthonfelújítási támogatást?

A legtöbben épületszigetelésre és ablakcserére költenék az otthonfelújítási támogatást, de napelemet vagy hőszivattyút is sokan vennének a hétfőtől igényelhető forrásból - közölte az OTP hétfőn az MTI-vel.
2024. 07. 02. 02:30
Megosztás:

A koronavírus-járvány után, egy újabb katasztrófa kopogtat - szakértői elemzés

Épphogy a világ kezd kilábalni a koronavírus-járvány okozta súlyos válságból, egy újabb katasztrófa fenyegeti a nemzetközi kereskedelmet: a Vörös-tenger körüli krízis miatt kialakuló súlyos konténerhiány példátlan méreteket ölt. A hajózási szezon csúcsán a piaci szereplők komoly gondokkal szembesülnek: az egekbe szökő díjak, a megnövekedett szállítási idők és a drasztikus kapacitáshiány mind hozzájárulnak a bizonytalanság fokozódásához. Újabb inflációs sokk jöhet? A jelenlegi piaci válsághelyzetet Mihály Attila, a Trans-Sped szakértője, közel 50 év szakmai tapasztalatával elemezte.
2024. 07. 02. 02:00
Megosztás:

Szépen bővült az új autók piaca Romániában

Az első fél évben 12,03 százalékkal bővült az új autók piaca Romániában - közölte hétfőn a romániai autógyártók egyesülete (ACAROM).
2024. 07. 02. 01:40
Megosztás:

Heti horoszkóp, ami 4 csillagjegynek is komoly pénzt hoz a házhoz!

Készülj fel egy izgalmas hétre, ahol a csillagok különleges pénzügyi és szerencsés fordulatokat tartogatnak számodra! Fedezd fel, hogyan alakulhatnak a pénzügyeid, milyen váratlan találkozások és lehetőségek várnak rád, és mikor érdemes szerencsét próbálnod. Engedd, hogy a csillagjegyed inspiráljon, és hozd ki a legtöbbet ebből a hétből!
2024. 07. 02. 01:00
Megosztás:

Kriptoguru, aki 10 millió SHIB tokent vásárolt a 100x növekedés előtt, most úgy gondolja, hogy ez a 3 altcoin robbanásszerű növekedés előtt áll

A kriptobefektetők mindig figyelmesek a ígéretes lehetőségekre. Egy elismert Shiba Inu (SHIB) szakértő, aki 10 millió SHIB tokent szerzett a figyelemre méltó 100x növekedés előtt, most három feltörekvő altcoinra összpontosít, amelyek jelentős növekedési potenciállal rendelkeznek.
2024. 07. 02. 00:30
Megosztás:

Ma van a Sealana airdrop, ez az utolsó lehetőséged a befektetésre a DEX indulás előtt!

Az előértékesítés utolsó napján a befektetőknek még van lehetősége SEAL token vásárlásra, még azelőtt, hogy az érme bekerülne a nyílt piacra.
2024. 07. 02. 00:01
Megosztás:

Megközelítőleg húszezer lakás energetikai korszerűsítése valósulhat meg

Az MBH Bank szakértői szerint az Otthonfelújítási programban mintegy 20 ezer lakás korszerűsítése valósulhat meg a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) által biztosított forrásokból - ismertette Ginzer Ildikó, az MBH Bank vezérigazgató-helyettese sajtótájékoztatón hétfőn Budapesten.
2024. 07. 01. 23:30
Megosztás:

Munkálatok nehezítik a közlekedést az M0-s autóút szigetszentmiklósi szakaszán

Az M0-s autóút szigetszentmiklósi szakaszán a következő két hétben is folyamatosan végeznek üzemeltetési-fenntartási és karbantartási munkákat a szakemberek - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. hétfőn az MTI-vel.
2024. 07. 01. 23:00
Megosztás:

Ezért veszélyesek az illegális dohánytermékek

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai az illegális dohánytermék veszélyeire, jogkövetkezményeire hívták fel általános és középiskolások figyelmét országjáró körútjukon - közölte a NAV bevetési igazgatósága hétfőn az MTI-vel.
2024. 07. 01. 22:30
Megosztás:

A 4iG eddigi legnagyobb nemzetközi beruházására készül: a magyar cégcsoport és a Telcom Egypt partnerségben fejleszti Egyiptom optikai hálózatát

A Telecom Egypt, Egyiptom piacvezető távközlési szolgáltatója és a 4iG Csoport, Magyarország és a Nyugat-Balkán vezető infokommunikációs nagyvállalata szándéknyilatkozatot írt alá egy közös vállalat létrehozásáról, amely Fiber-To-The-Home (FTTH) és Fiber-To-The-Site (FTTS) optikai hozzáférési infrastruktúra nagykereskedelmi alapú kiépítését és üzemeltetését végezheti az észak-afrikai országban. A közös vállalkozás célja a legmodernebb üvegszálas hálózat kiépítése, amely a jövőben mintegy hatmillió háztartásnak biztosíthat nagy sebességű internet elérést. A felek a megállapodást az Egyiptom és az Európai Unió által közösen szervezett Befektetési konferencián írták alá, amelyet Egyiptom elnöke Abdel Fattah El-Sisi, valamint Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke nyitottak meg.
2024. 07. 01. 22:00
Megosztás:

Jócskán meghaladja a várt szintet a hazai gáztárolók töltöttsége

Az uniós ütemterv július elsejére 65 százalékos arányt ír elő a magyarországi tárolók töltöttségére, ezt azonban már májusra sikerült túlteljesíteni, a jelenleg több mint ötmilliárd köbméternyi készlet a teljes kapacitás 78 százalékát teszi ki - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) hétfőn.
2024. 07. 01. 21:30
Megosztás: