Az új P2E játék, az eTukTuk előértékesítése száguld a 3,5 millió felé

A mesterséges intelligenciával hajtott, fenntartható közlekedési megoldást kínáló eTukTuk (TUK) száguld a 3,5 millió dollár felé, az előértékesítése ugyanis jelentős figyelmet kapott a befektetőktől.

Az új P2E játék, az eTukTuk előértékesítése száguld a 3,5 millió felé

A projekt most egy új, izgalmas, mobilos Play-to-Earn (P2E) játékot mutat be, a TukTuk Crazy Taxit. A játékban Srí Lanka pezsgő utcáit rójuk, és azon ügyködünk, hogy minél több utast elvigyünk A-ból B-be, ezzel a játék natív tokenjét, TUK-ot gyűjtve.

Az eTukTuk (TUK) a játék mellett a weboldalát is megújította, az izgalmas új játék szellemében. Az új dizájn még tovább növeli az érdeklődést a már amúgy is felkapott előértékesítés körül.

A játék pénzneme a $TUK token, amelyet a játékosok vásárlásra, fejlesztésre és exkluzív tartalmak feloldására használhatnak.

Egy $TUK jelenleg 0,0325 dollárba kerül az előértékesítésben. De siess, mert ahogy haladunk előre a szakaszokban, úgy emelkedik az ár.

Amint belép a nagy CEX-ekre, a token exponenciális növekedésbe kezdhet. Különösen azért, mert a projekt a Binance Smart Chain-en (BSC) fut, ami felkeltheti a legnagyobb kripto tőzsde, a Binance figyelmét.

Az eTukTuk magával ragadó és kifizetődő játékélménnyel vár

A TukTuk Crazy Taxival a játékosok virtuálisan a tuktuk, azaz a motoros riksa vezetők helyébe léphetnek, és versenyezhetnek, hogy minél gyorsabban eljuttassák utasaikat úticéljukhoz.

Szabadon mozoghatnak a sávok között, kedvükre gyorsulhatnak, semmi sem számít mindaddig, amíg az utasok időben megérkeznek – egyedül az akkumulátor töltöttségi szintjére kell figyelni!

Az új városok feloldásával és a járgány testreszabásával a játék végtelen szórakozást kínál.

A játék során natív tokent, TUK-ot is gyűjthetsz, amely a játékban is felhasználható, de természetesen más kriptovalutákra is becserélhető.

A $TUK-ot passzív bevételért cserébe le is kötheted, amivel a jelenlegi becslések szerint 82%-os éves hozamot érhetsz el.

Az eTukTuk előértékesítésre a teljes token kínálat 6%-át, 120 millió tokent  kínálják, az előértékesítési letétekre pedig 4%-ot, azaz 80 millió tokent allokálnak.

Az eTukTuk a 10-szeres zöld AI kripto?

Az eTukTuk sokkal több, mint pusztán játék: a kripto tér segítségével a fenntarthatóságért küzd.

Az eTukTuk célja a tiszta és megfizethető városi közlekedés a blokklánc és az AI erejének kiaknázásával.

etuktuk kripto token ico

A projekt a $TUK tokent mesterséges intelligencia vezérelt optimalizálásokra használja fel, így csökkentve a forgalmi dugókat és az üzemanyag fogyasztást, elősegítve ezzel a környezetbarát közlekedést.

Minden egyes befizetés az előértékesítés során egy zöldebb jövő felé mozdítja az eTukTukot.

Az ügy előmenetelét legnagyobb mértékben a $TUK tulajdonosok támogatják, akik kulcsszerepet játszanak egy zöldebb jövő kialakításában.

Az eTukTuk intelligens szerződése teljes körű auditon esett át, ami biztosítja a felhasználókat a projekt integritásáról és megbízhatóságáról.

Ahhoz, hogy részt vehess az előértékesítésben, gyorsan kell cselekedned! Kapcsold össze pénztárcádat az előértékesítési oldallal, és kövesd a lépéseket a $TUK vásárláshoz. Használhatsz BNB-t, ETH-t, USDT-t vagy kártyát is.

Ne maradj le a fergeteges szórakozásról! Töltsd le a játékot az Apple App Store-ból vagy a Google Play Áruházból, és máris beülhetsz a virtuális vezetőfülkébe.

Kövesd a projekt legújabb frissítéseit az X/Twitter és a Telegram csatornákon.

Az eTukTuk csúcs sebességre kapcsol, hogy vezető szerepet tölthessen be a zöld közlekedés jövőjében Ázsiában és azon túl. A $TUK előértékesítés így nemcsak potenciálisan nagyszerű befektetés, de a közjót is szolgálja környezetbarát mivolta révén.

Megnézem az eTukTuk előértékesítést

Ezek is érdekelhetnek:

A BTC árfolyam a csúcs közelében, ez az érme is profitálhat a növekedésből

Az új play-to-earn mém érme már 250.000 dollárt gyűjtött

A 11 legjobb kripto ICO 2024-es befektetéshez – Kezdeti érmék összehasonlítása

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Több mint harminc helyszínen várják a látogatókat Kecskeméten a Múzeumok éjszakáján

Több mint harminc helyszínen várják a látogatókat Kecskeméten június 22-én, szombaton a Múzeumok éjszakáján - közölte a programokat összefogó Bozsó Gyűjtemény az MTI-vel.
2024. 06. 16. 19:00
Megosztás:

Ezekkel a számokkal nyerhettél a hatos lottón!

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 24. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 06. 16. 18:00
Megosztás:

Több mint 650 ezren regisztráltak a Gondosóra programra

A Gondosóra programra eddig már több mint 650 ezren regisztráltak, azaz mára minden harmadik 65 év feletti honfitársunk gondosóra-felhasználó - közölte a miniszterelnök főtanácsadója vasárnap a Facebook-oldalán.
2024. 06. 16. 17:00
Megosztás:

Gyógyszertárkereső és szűrővizsgálati funkciókkal bővült az EgészségAblak alkalmazás

Gyógyszertárkereső és szűrővizsgálati funkciókkal bővült az EgészségAblak mobil alkalmazás - közölte a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára vasárnap az MTI-hez eljuttatott közleményében.
2024. 06. 16. 16:00
Megosztás:

Az azonnali Ethereum ETF-ek jóváhagyása - újabb történelmi kriptodeviza mérföldkő?

Az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet (SEC) 2024. május 23-án adott zöld utat az azonnali (spot) Ethereum (ETH) tőzsdén kereskedett alapok (ETF) bejegyzésének. Ennek hatására az Ethereum árfolyama már két nappal a döntés előtt 18%-os emelkedést mutatott.
2024. 06. 16. 15:00
Megosztás:

Elindult az Ifjúsági Garancia Plusz Program Nógrád vármegyében

Közös európai uniós vállalás részeként elindult a fiatalok körében megjelenő munkanélküliség ellen küzdő Ifjúsági Garancia Plusz Program Nógrád vármegyében, ahol több mint 1500, 30 év alatti fiatalnak nyújtanak támogatást - tájékoztatta az MTI-t a Nógrád Vármegyei Kormányhivatal Foglalkoztatási, foglalkoztatás-felügyeleti és munkavédelmi főosztálya pénteken.
2024. 06. 16. 14:00
Megosztás:

Csökkent az ipari termelés Japánban

Japánban csökkent az ipari termelés áprilisban havi és éves összevetésben egyaránt.
2024. 06. 16. 13:00
Megosztás:

Megjelentek a feldolgozóüzemek beruházásait támogató pályázati kiírások

A kormány stratégiai ágazatként tekint az élelmiszeriparra, ezért az ágazat a következő években is kiemelt támogatási lehetőségekre számíthat. A 2027-ig tartó KAP Stratégiai Terv keretei között összesen 200 milliárd forint keretösszeggel, két új pályázati felhívás jelent meg a feldolgozóüzemek fejlesztéseinek támogatására - jelentette be Nagy István agrárminiszter a szaktárca közleménye szerint pénteken.
2024. 06. 16. 12:00
Megosztás:

MÁV nyári menetrend és Volán nyári menetrend: Így alakul a nyári főszezoni menetrend

A népszerű turisztikai úti célokat sűrűbb közlekedéssel kiszolgáló nyári főszezoni közlekedési menetrend június 22-től szeptember 1-jéig lesz érvényben, azt követően pedig utószezoni menetrenddel nyújtják meg a nyarat szeptember 22-ig - közölte a MÁV-Volán-csoport pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 16. 11:00
Megosztás:

Támogatja a villamosenergia-ágazat szereplőinek kiberbiztonsági felkészülését az energiahivatal

Hatályba lépett a rendelet, amely európai szabályrendszert állít fel a határokon átnyúló villamosenergia-áramlás kiberbiztonságára; az egységes európai szabályozás hazai végrehajtásának felügyeletét a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) látja el - közölte a hatóság pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 16. 10:00
Megosztás:

Elrendelte a Centrál Workout pénzügyi vállalkozás végelszámolását az MNB

Visszavonta a Magyar Nemzeti Bank (MNB) a budapesti székhelyű Centrál Workout Pénzügyi Zrt. faktoring végzésére vonatkozó tevékenységi engedélyét és elrendelte végelszámolását - közölte a jegybank pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 16. 09:00
Megosztás:

Minden termékcsoportban nőtt az építőanyag-értékesítés volumene

Az építőanyag-piacon minden termékcsoportban nőtt az értékesítés volumene májusban, az árak azonban csökkentek, ami kedvező jel az otthonfelújítási program júniusi indulása előtt és a lakásépítési szegmens lassú, de biztos felpörgésére utal - erről Juhász Attila, az Újház Zrt. és az ÉVOSZ Építőanyag-kereskedelmi tagozatának elnöke tájékoztatta az MTI-t pénteken.
2024. 06. 16. 08:00
Megosztás:

Átadták a felújított fiatfalvi Ugron-kastélyt Erdélyben

Átadták szombaton a felújított fiatfalvi Ugron-kastélyt Erdélyben, a székelyföldi műemlék épületet magyar kormánytámogatással restaurálták - számolt be a Székelyhon.ro.
2024. 06. 16. 07:00
Megosztás:

Meghirdették az év családbarát vállalata pályázatot

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom az idén is meghirdette az év családbarát vállalata pályázatot.
2024. 06. 16. 06:00
Megosztás:

11,0 százalékkal emelkedett az építőipari termelés volumene

2024 áprilisában az építőipari termelés volumene a nyers adatok szerint 15,6 százalékkal meghaladta az egy évvel korábbit. Az építményfőcsoportok közül az épületek építésének termelése 10,8, az egyéb építményeké 22,6 százalékkal bővült - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken.d
2024. 06. 16. 05:00
Megosztás:

A mesterséges intelligencia korszakába lép az audit

Valódi forradalmat indít a pénzügyi jelentéstétel és a könyvvizsgálat területén a mesterséges intelligencia: a vállalatok csaknem háromnegyede valamilyen szinten már most is alkalmazza ezt pénzügyi beszámolói elkészítéséhez, és ez az arány három éven belül 99 százalékra emelkedik majd - közölte a KPMG legújabb kutatása alapján pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 16. 04:00
Megosztás:

8 Bitcoin bányász eléri az 1 milliárd dolláros piaci kapitalizációt, jelezve az iparági fellendülést, míg ez a legjobb 5 választás a hullám meglovagolásához

Mivel nyolc Bitcoin bányász már átlépte az 1 milliárd dolláros piaci kapitalizáció küszöbét, a kriptovaluta piac hihetetlen növekedést tapasztal, ami egy jelentős iparági fellendülésre utal. Az öt legjobban várt kriptovaluta, amely készen áll profitálni ebből a trendből, kiemelt figyelmet kap a befektetőktől és rajongóktól.
2024. 06. 16. 03:00
Megosztás:

Jövő Heti Horoszkóp – Komoly pénzt nyerhet 3 csillagjegy szülötte is!

Üdvözlünk a heti horoszkópban, ahol most különösen szerencsés és pénzügyi lehetőségekkel teli időszak vár rád! A jövő héten (június 16 -22. között) mindegyik csillagjegy számára izgalmas és váratlan eseményeket mutatnak a csillagok, amelyek a személyes életedet is pozitívan befolyásolják. Készülj fel szerencsés találkozásokra, kreatív üzleti fogásokra és váratlan pénzügyi nyereségekre! Olvasd el, milyen szerencsés napok és számok várnak rád, és ne feledd: a szerencséd a csillagokban rejlik!
2024. 06. 16. 02:00
Megosztás:

Figyelmeztetik a nyugdíjasokat – Hamarosan lejár a határidő, sokan rosszul járhatnak

Ebben a hónapban még lehetőség van a tavalyi feltételek szerint kérni a nyugdíj megállapítását - számolt be a tudasfajta.hu.
2024. 06. 16. 01:00
Megosztás:

Ez a három kutyás kriptó nagyot mehet ezen a nyáron

Vitathatatlan, hogy a 2024-es év a mém érmék nagy visszatéréséről szól. A befektetők elkapkodják ezeket az érméket, és várják, hogy elődeikhez hasonlóan elképesztő nyereséget hozzanak. Ez sok érmével meg is történik, ezért nem árt, ha alaposan tájékozódunk, és szemügyre vesszük az aktuális előértékesítéseket.
2024. 06. 16. 00:01
Megosztás: