A Shiba Inu a végét járja? Két éves mélypontot súrolja a SHIB, míg a Meme Kombat egyre több figyelmet kap

Mivel a Shiba Inu (SHIB) jelenleg jóval a 2021. októberi történelmi csúcsa alatt kereskedik, sok befektető kezdett el keresztet vetni rá.

A Shiba Inu a végét járja? Két éves mélypontot súrolja a SHIB, míg a Meme Kombat egyre több figyelmet kap

Az érme medvés hangulatot ölt magára: sehol sincs jele a pozitív lendületnek, és az árfolyam már a fontos támaszszinteket is kezdi megközelíteni.

Ebben a katasztrofális helyzetben tűnt fel az új Meme Kombat (MK) mém token, melynek minden esélye megvan arra, hogy letaszítsa trónjáról a Shiba Inu-t.

Látogass el a Meme Kombat előértékesítésére

A Shiba Inu ára továbbra is csökkenő módban araszol egy kulcsfontosságú támaszszinthez

A SHIB mostanában a 0,0000068 dolláros szint körül táncol, és egyre több napot zár medvés stílusban.

A token árfolyama olyannyira megindult lefelé a közeli kereskedési tartományból, hogy egyre nagyobb esélye van újra megközelíteni a 0,0000065 dolláros támaszt.

A SHIB jelenleg alulról nézi a 20 és 50 napos exponenciális mozgóátlagot (EMA), ami rövid távon mindenképp negatív lendületet jelez.

shiba inu árfolyam grafikon

Forrás: https://coinmarketcap.com/currencies/shiba-inu/

A Relatív Erősség Index (RSI) mutatója a 33-as értéken áll, ami azt jelzi, hogy a Shiba Inu egyre csak közelít a túladott zónához. Ha erre figyelünk, akár fel is vetődhet a kisebb enyhülés lehetősége. 

A SHIB hosszabb távú sikerét az határozza meg, hogy az árfolyam képes-e a közeli támaszszint felett maradni, mert ha azt tudja egyfajta küszöbként használni, visszaszerezheti a 20 és 50 napos EMA-t.

A Shiba Inu hírhedt a volatilitásáról, és akár egyetlen népszerű influencer tweetje, vagy egy új felhasználási eset bejelentése is váratlan, potenciális fellendülést idézhet elő.

A SHIB árcsökkenése a Shibarium-fejlesztés késedelmével függ össze

sibarium fejlesztés shiba inu

A Shiba Inu mostani áresésének van egy fő oka, ami nem más, mint a Shibarium Layer-2 blokklánc fejlesztésének késedelme.

A Shibarium a SHIB ökoszisztémát erősítené és lehetővé tenné a tokenek nagyobb mértékű égetését. A befektetők csalódottsága abban rejlik, hogy csak nagyon lassú ütemben adják hozzá a validátorokat.

A helyzetet az sem szépíti, hogy a vezető fejlesztő, Shytoshi Kusama türelmet kért, és tweetjében kiemeli, hogy a csapat a gyorsaság helyett a biztonságot helyezi előtérbe. 

shytoshi kusama

Ám a kezdeti időpont, és a biztos jövőkép hiánya miatt a befektetők kezdik elveszíteni a bizalmukat, és egyre többen adják el a SHIB tokenjeiket.

A Meme Kombat előértékesítése globális figyelmet élvez

Bár a Shiba Inu-nak kezd befellegezni, azért nem minden mém érme van ilyen sötét, medvehullámos hangulatban. 

Az új projekt, a Play-to-Earn (P2E) Meme Kombat (MK) egy üde színfolt a mémérmék között, és izgalmas játékélményt kínál a mesterséges intelligencia által irányított mémcsatái alatt. 

Ez pedig még nem minden, hiszen a lekötési funkciói is egészen bámulatosak.

A felhasználók a Meme Kombat natív tokenjével fogadhatnak a csatákra, és ha tokenjeiket lekötik, 112% APY-hoz juthatnak.

meme kombat

A vonzó stakelési-, és játék lehetőség mellett a Meme Kombat büszke lehet arra is, hogy a mögötte álló csapat élén Matt Whiteman alapítóval abszolút felvállalja magát.

Ráadásul a Coinsult független okosszerződés-auditja is jó bizonyíték a projekt biztonságosságára. A Meme Kombat eddig több, mint 487 000 dollárt gyűjtött, és ez az erőteljes indítás világszerte felkeltette a befektetők figyelmét.

Itt van például YouTuber Michael Wrubel, aki 310 000 feliratkozójának vallott arról, hogy mennyire jó megérzései vannak az MK-val kapcsolatban. Az MK tokenek előértékesítési ára 0,1667 dollár, és a projekt már félúton jár az 1 millió dolláros finanszírozási célja felé.

meme kombat előértékesítés stakelés

Ha a Meme Kombatnak sikerül a tervek szerint felállítania a platformot, és teljesíteni a céljait, a tokenje könnyedén a világ top mém érméi között landolhat. Egy biztos, a kripo rajongók kifejezetten számítanak erre a feltörekvő projektre.

Látogass el a Meme Kombat előértékesítésére

Ez is érdekelhet:

Felhőalapú bitcoinbányászat? Vannak még megbízható szolgáltatók!

Ezt az érmét tippelik a következő Rollbitnek

Meme Kombat token vásárlás 2023 – Kezdők útmutatója

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

A városi költözés útmutatója: Tippek és trükkök a sima költözéshez

A városi költözés egy izgalmas, ugyanakkor kihívásokkal teli lépés az életünkben. Legyen szó új munkahelyről, iskoláról vagy egyszerűen csak egy új kezdetről, a sikeres áttelepülés kulcsa a megfelelő előkészítésben rejlik. Ebben a cikkben átfogó útmutatót nyújtunk arra vonatkozóan, hogyan tervezzük meg és hajtsuk végre zökkenőmentesen a városi költözést.
2024. 04. 16. 10:00
Megosztás:

Gyengülés az ázsiai tőzsdéken

Gyengültek az indexek az ázsiai tőzsdéken kedden.
2024. 04. 16. 09:30
Megosztás:

Alvó Ethereum (ETH) bálna éled fel évek után, 50 ezer dollárt fektet be egy 25X-es árfolyamú tőzsdei tokenbe, a DTX-be

Időnként egy korai szakaszban lévő Ethereum (ETH) befektető tárcája feléled. Történelmileg ezek a tárcák fantasztikus követési lehetőséget biztosítottak, mivel a tulajdonosok előrelátó módon részt vettek az Ethereum (ETH) projektben jóval azelőtt, hogy bárki megértette volna a kriptovalutákban rejlő értéknövekedést.
2024. 04. 16. 09:00
Megosztás:

Csökkenéssel indulhat a kereskedés a magyar tőzsdén is

Csökkenéssel indulhat a keddi kereskedés az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője szerint. Hétfőn a Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 118,79 pontos, 0,18 százalékos emelkedéssel, 67 407,86 ponton zárt.
2024. 04. 16. 08:31
Megosztás:

Gyengült a forint reggel

Gyengült a forint árfolyama kedd reggel a hétfő esti jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben.
2024. 04. 16. 08:00
Megosztás:

Indul a parkolóépítés Kaposváron

Parkolóépítési programot indít Kaposvár: az önkormányzat 4 milliárd forintból ezer parkolóhelyet alakít ki a somogyi vármegyeszékhelyen - adta hírül a polgármester a Facebook-oldalán.
2024. 04. 16. 07:30
Megosztás:

A 2024-ben robbanásra kész Top 3 kriptodeviza; KangaMoon, Gala és Sui

A kriptodeviza-piacot erős verseny jellemezi az új kriptodevizák részéről, amelyek egyedi jellemzőkkel rendelkeznek. Ezek a tulajdonságok és hatalmas potenciáljuk arra irányulnak, hogy megszerezzék a befektetők bizalmát és befolyásolják a piaci hangulatot. Évről évre egyre több új kriptoprojekt lép be a piacra, így a kriptobefektetőknek mindig nehézséget okoz a nagy potenciállal rendelkező legjobb kriptodevizák kiválasztása. A szakértők elemezték a piacot, és a KangaMoon (KANG), a Gala (GALA) és a Sui (SUI) kriptovalutákat választották ki, amelyek az év folyamán kiemelkedő emelkedésekre lehetnek képesek. Olvass tovább, hogy megtudd, miért ezek a legjobb kriptó befektetések most.
2024. 04. 16. 07:00
Megosztás:

AI-alapokra helyezte a casco-kötést követő járműszemlét az Allianz Hungária

2024 márciusa óta már az új, mesterséges intelligenciával vezérelt digitális gépjárműszemle segíti az Allianz Hungária ügyfeleit a casco-szerződésük megkötésének folyamata során. A casco így gyorsan, kényelmesen, akár teljes egészében az otthonunkból megköthető, míg a biztosítóoldali elbírálási folyamat két napon belül lezárulhat.
2024. 04. 16. 06:30
Megosztás:

Ez lehet a rohamosan terjeszkedő olcsó kínai webshopok igazi ellenfele

Miközben az olcsó, kevésbé minőségi árut kínáló kínai cégek gőzerővel árasztják el Európát a termékeikkel, egyre többen fordulnak egy új alternatív vásárlás felé. Ez a jelenség a közösségi finanszírozás megjelenése az online vásárlásban, ami a prémium és luxus színvonalat teszi elérhetővé. Az alacsony ár mindkettőben közös, eredményben viszont drasztikusan eltér egymástól a kétfajta vásárlás.
2024. 04. 16. 06:00
Megosztás:

Banális banánhéjakon csúsznak el az álláskeresők

A KSH adatai szerint mintegy 220 ezer munkanélkülit tartanak nyilván Magyarországon, az üres álláshelyek aránya pedig 2,3 százalék. Ez utóbbi adat azonban sokat csökkenhetne, ha a kereslet és a kínálat megtalálná egymást, ennek azonban néha egészen banális akadályai vannak.
2024. 04. 16. 05:30
Megosztás:

Jókora nyereséget villantott a Goldman Sachs

A bank első negyedéves bevétele a tavalyihoz képest 16%-kal 14,21 milliárd dollárra emelkedett, több mint 1 milliárd dollárral meghaladva az elemzői várakozásokat.
2024. 04. 16. 05:00
Megosztás:

Egy nő keressen ugyanannyit mint a férfi kollégája - ezt akarja az Unió

A bérek átláthatóságáról szóló európai uniós irányelv hamarosan részletes jelentésre kötelezi a közép- és nagyvállalatokat a női és a férfi dolgozóik fizetéséről. Az Európai Bizottság döntése értelmében a kikért adatok alapján akár bírósági pert is indíthatnak majd a hátrányosan érintett alkalmazottak – hívja fel a figyelmet az EY. A tanácsadócég kollégái arra ösztönzik a társaságokat, hogy minél hamarabb világítsák át a szervezetüket, és szükség esetén tegyék meg a bérszakadék megszüntetéséhez vezető lépéséket.
2024. 04. 16. 04:30
Megosztás:

Ne vegyél ilyen autót, mert tuti átvernek!

A carVertical autóipari adatszolgáltató friss tanulmánya feltárta, hogy melyik autómárkát éri a legtöbb sérülés Magyarországon: a lista élén a BMW járművek állnak. Ez hasonló a többi ország trendjére is, azaz a BMW a leginkább sérült márka világszerte. A spektrum másik végén a Fiat áll, amelyet hazánkban a legkevésbé érnek közúti balesetek. 2023 káradatainak tanulmányozása alapján a kutatás azt is feltárta, hogy a Mercedes-Benz, a Kia és az Audi rendelkezik a legmagasabb kárértékkel.
2024. 04. 16. 04:00
Megosztás:

Vigyázat, csalók élnek vissza a kibervédelmi intézet nevével!

A Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézet (NBSZ NKI) nevével és telefonszámával élnek vissza telefonos csalók - közölte a szakszolgálat hétfőn az MTI-vel.
2024. 04. 16. 03:30
Megosztás:

Enyhült a német ipar anyaghiánya

Közel a koronavírus-járvány előtti szintre enyhült az anyaghiány a német iparban márciusban, a német feldolgozóipar egészét már szinte alig érintik az ellátási problémák - derült ki az ifo német gazdaságkutató intézet hétfőn közzétett felméréséből.
2024. 04. 16. 03:00
Megosztás:

A K&H idén is támogatja a fiatal agrárszakembereket

Agrárképzésben tanuló hallgatókat támogat a fenntartható agráriumért ösztöndíjpályázat, amelyet 10. alkalommal hirdet meg a K&H - közölte a társaság hétfőn az MTI-vel.
2024. 04. 16. 02:30
Megosztás:

Vigyázzunk! Nyugdíjas korban kockázatos a párkeresés!

A nyugdíjas évek gyakran hoznak magukkal egy új életszakaszt, amikor az embernek újra van ideje magánéleti kérdésekkel foglalkozni, köztük a párkereséssel is. Bár a társas kapcsolatok kiépítése életünk bármely szakaszában kulcsfontosságú lehet, az idősebb korosztály számára bizonyos egyedi kihívásokat és veszélyeket is rejt ez a folyamat.
2024. 04. 16. 02:00
Megosztás:

Csökkent a munkanélküliség Törökországban

Törökországban az előző hónapban jegyzett 9,0 százalék után februárban 8,7 százalékra csökkent a munkanélküliségi ráta a török statisztikai hivatal (Türkiye Istatistik Kurumu - TÜIK) hétfői közlése szerint.
2024. 04. 16. 01:30
Megosztás:

Több száz gyümölcsültetési szaporítóanyagot semmisítettek meg egy piacon

Folytatódott a szőlő- és gyümölcs-szaporítóanyagok árusításának tavaszi ellenőrzése, az ónodi Országos Állat- és Kirakodóvásáron tartott akció során több száz gyümölcsültetési szaporítóanyagot kellett megsemmisíteniük az ellenőröknek - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) hétfőn.
2024. 04. 16. 01:00
Megosztás:

Átadták a Nemzeti Tudósképző Akadémia Talentum-díjait

A Szegedi Nemzeti Színházban rendezett gálaműsor keretében átadták a Nemzeti Tudósképző Akadémia (NTA) Talentum-díjait - tájékoztatta a Nemzeti Orvosbiológiai Alapítvány hétfőn az MTI-t.
2024. 04. 16. 00:30
Megosztás: