Felhőalapú bitcoinbányászat? Vannak még megbízható szolgáltatók!

A bitcoinbányászat egyike a legfontosabb részének a Bitcoin hálózatának. Segítségével nem kizárólag jutalmazni lehet a felhasználókat, hanem egyúttal bármilyen inflációs is ellensúlyozható.

Felhőalapú bitcoinbányászat? Vannak még megbízható szolgáltatók!

A BTC érmék maximális száma 21 millió, amiből jelenleg nem elérhető mindegyik. Átlagosan 10 percenként kerül egy adag (jelenleg 6.25) BTC kioszásra, azonban ez a mennyiség minden 4. évben a felére csökken. Ezt a jelenséget szokás felezésnek nevezni

Emiatt a felépítése miatt a hagyományos FIAT valutákkal szemben a bitcoin esetében nem kell az inflálódástól tartani.

Többek között ezért is lehetséges, hogy az amerikai jegybank kamatemelése idején is stabil tudott maradni a bitcoin értéke.

A bitcoinbányászatbanl azonban a kezdeti időszakkal szemben mostanra nem vehet bárki részt. A bányászáshoz használt ASIC gépek rendkívül magas ára miatt mostanra a hálózaton megjelenő új bitcoin túlnyomó részét hatalmas vállalatok állítják elő.

Bár évekkel ezelőtt elérhetővé vált a felhőalapú bányászat, ezzel kapcsolatban számtalan problémát tapasztalhattak a felhasználók. Ugyan a bányászat ezen módja minimális befektetéssel jár, a kockázat mégis igen magas.

Mostanra ugyanis a legtöbb felhőalapú szolgáltatást kínáló oldalról kiderült, hogy egyszerűen átverik a felhasználókat.

Most azonban a Bitcoin Minetrix képes lehet helyrehozni a szektor becsületét, hála egy egészen újszerű megoldásnak. 

BITCOIN MINETRIX

Készülj fel a közelgő Uptoberre

Az előző évek során a kriptoszektorban szinte páratlan bikafutam köszöntött be októberben. Érdekes módon az előző 10 év során 9-szer volt arra példa, hogy a legnagyobb hozamot ígérő hónap az október legyen.

Mivel úgy néz ki az idei év sem lesz kivétel, így érdemes lehet maximalizálnod az elérhető bevételed. 

A BTC erősödésével általában a legtöbb altcoin értéke is erősödni szokott amivel párhuzamosan a legtöbb altcoin árfolyama is ugrásszerűen megindul felfelé.

Többek között ezért is érdemes fontolóra venni a Bitcoin Minetrixet, hiszen a befektetők egyszerre élvezhetik a BTC bányászatából és az altcoinok erősödéséből származó előnyöket.

Ráadásul mindezt most kedvezményes áron érhetik el úgy, hogy a vásárlás akár bankkártyával is elvégezhető.

Érthető módon a legtöbb kriptoinfluenszer is felkapta a fejét a projektre. Éppen ezért kicsit sem meglepő hogy olyan népszerű elemzők, mint Clinix Crypto is alaposan bevásároltak a tokenekből.

Érdekel a Bitcoin Minetrix 

Ismerd meg a felhőalapú bányászat következő genericációját

A felhőalapú bitcoinbányászat lehetőséget teremt azok számára is a profitszerszésre, akik nem rendelkeznek kellő mennyiségű tőkével, hogy saját bányászathoz használható gépeket vásároljanak. 

Bár nem újkeletű ez a szolgáltatás, a legtöbb esetben az ilyen oldalak egyszerűen eltűntek a felhasználók pénzével.

Ezzel szemben a Bitcoin Minetrix egy olyan rendszert alkotott meg, amiben a blokklánc-technológiának köszönhetően lehetetlen bármilyen visszaélést elkövetni. 

Az ökoszisztéma $BTCMTX tokenjeit lekötheted online a weboldalon, vagy a Bitcoin Minetrix által létrehozott mobilalkalmazáson keresztül. Miután ezt megtetted, cserébe forgalomba nem hozható ERC-20 krediteket fogsz kapni.

Ezekért cserébe számítási teljesítményt (hashrate) tudsz majd szerezni. Amennyiben így teszel a kapott kredited megsemmisül, majd az eredetileg lekötött $BTCMTX-szel megszerezhető jutalom mértéke emelkedni fog.

Köszönhetően a blokklánc-technológiának, minden folyamatot teljes mértékben transzparens, továbbá a jutalmadhoz is bármikor hozzá tudsz majd férni. 

Szintén az előnyök között kell említeni, hogy közvetlenül semmilyen utalást nem végzel el a Bitcoin Minetrix irányába. Ennek hála annak az esélye is teljesen kizárható, hogy egy esetleges visszaélés történjen.

A Bitcoin Minetrix decentralizálja a centralizált bányászati szektort

A BTC korai időszakában még szó szerint bárki részt tudott venni a bányászásban, hiszen ehhez mindössze egy hétköznapi számítógépre volt hozzá szükség. Továbbá a bányászok csekély számának köszönhetően rövid idő alatt is hatalmas mennyiségű bitcoinhoz lehetett hozzájutni.

Emlékezetes eset amikor a magyar származású Hanyecz László elvégezte a történelem első BTC tranzakcióját. Összesen 10000 BTC-ért cserébe Hanyecz 2 nagy pizzát vásárolt. Az egészen elképesztő érmemennyiséget a programozó maga állította elő egy viszonylag hétköznapi számítógép segítségével.

bitcoin felhőbányászat

A vásárlás óta eltelt évek alatt azonban a kriptoszektor alaposan megváltozott, így mára hasonló teljesítményt egyetlen felhasználónak lehetetlen lenne elérni.

Többek között azért, mert mostanra a hétköznapi számítógépek teljesítménye nem elegendő, a bányászatot kizárólag ASIC (Application-Specific Integrated Circuit) eszközöket érdemes végezni.

Ezek kifejezetten a bitcoinbányászat miatt lettek létrehozva és elképesztő teljesítményre képesek. A probléma azonban az, hogy az áruk is igen magas (2-3000 dollár), egy nem elég belőlük és döbbenetes mennyiségű áramot igényelnek.

Pontosan ezért mostanra a bányászati szektorban Satoshi eredeti, decentralizált elképzelésével szemben a bitcoint a legtöbb esetben hatalmas vállalatok végzik. 

Bár a lakossági felhasználók pontosan ezért kiszorultak az ilyen jutalmakból, most a Bitcoin Minetrix ismét mindenki számára elérhetővé teheti bányászást.

A jutalomszerzést ráadásul azonnal, a vásárlást követően meg tudod kezdeni, már a listázás előtt. A stake-to-mine rendszernek, illetve az okosszerződéseknek köszönhetően éves szinten írásunk idején több mint 700% hozamot lehet elérni $BTCMTX tokenek formájában.

Ennek fényében egy kicsit sem meglepő, hogy az alig néhány hete indult gyűjtésen már közel 60 millió $BTCMTX érme került lekötésre.

stake to mine

Szeretnék $BTCMTX tokeneket vásárolni

A Bitcoin Minetrix lehet a következő kripto-sikertörténet?

Ahogy az látható, a Bitcoin Minetrix számos olyan előnnyel rendelkezik, amik a legtöbb új kriptoprojekttől megkülönböztetik. 

A natív tokenek segítségével már a listázás előtt magas jutalmakat lehet szerezni, a tokenek megjelenését követően pedig a felhőbányászattal tovább lehet növelni bevételünket.

Az ökoszisztéma teljesen biztonságosan lett felépítve, továbbá az okosszerződéseket is külső fél auditálta. 

Az előértékesítés során a készítők célja összesen 16 millió dollár összegyűjtése, amiből 2 hét alatt már 800,000 dollár teljesült.

A tokenek ára lépcsőzetesen fog emelkedni, ennek köszönhetően érdemesebb minél hamarabb bevásárolni. Jelenleg a $BTCMTX ára 0.011 dollár, azonban a gyűjtés végére már csak 0.0129 dollárért cserébe lehet hozzájutni.

A vásárlást viszont BNB, USDT és ETH mellett akár bankkártyával is elvégezheted. Vagyis utóbbi esetben mindössze egy ingyenes MetaMask tárcára van szükséged, további kripto beszerzésére már nincs szükség.

Nem akarok lemaradni a Bitcoin Minetrixről

Ez is érdekelhet:

A mém érmék továbbra is volatilitsek, a Meme Kombat mégis jó befektetés lehet

Ismét közeleg a 30,000 dolláros Bitcoin? A Bitcoin Minetrix jobban megérheti

Mennyit lehet keresni bitcoinbányászattal?

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Veszteséggel zártak az európai tőzsdék

Gyenge kezdés után nagy, egy-másfél százalékos veszteségbe csúsztak szerdán a főbb európai tőzsdeindexek.
2024. 05. 29. 19:30
Megosztás:

Eladói nyomás miatt a nap végére csökkent a BUX

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 61,35 pontos, 0,09 százalékos csökkenéssel, 68 485,50 ponton zárt szerdán.
2024. 05. 29. 19:00
Megosztás:

Közel húszezer hektár földrészletet kínál megvételre az állam

Újabb 10 hektárt meghaladó földrészletek kerülhetnek a gazdákhoz, az agrártárca az intézkedéssel a kis- és közepes gazdálkodók, valamint a helyi termelők földhöz jutását támogatja - közölte az Agrárminisztérium (AM) szerdán.
2024. 05. 29. 18:30
Megosztás:

Nagy összegű uniós támogatást kaptunk a tanárok és óvónők fizetésemeléséhez

Varga Mihály pénzügyminiszter szerdai Facebook-bejegyzésében jelentette be, hogy 184 milliárd forint uniós forrás érkezett Magyarországra a tanárok és óvónők fizetésemeléséhez.
2024. 05. 29. 18:00
Megosztás:

A kgfb-díjak növekedésének konszolidációja várható

Éves összehasonlításban 11 százalékkal, 56 ezer forintra emelkedett a normál használatú személygépkocsik kötelező gépjármű-felelősségbiztosításának (kgfb) átlagos éves díja, ami a 2023-as éves átlagos infláció utóhatása, de az alatt alakult. Az infláció csökkenésével, a biztosítói kárráfordítások mérsékelt, 8 százalékos emelkedésével a díjak konszolidációja várható - olvasható a Magyar Nemzeti Bank (MNB) friss Kgfb-indexében.
2024. 05. 29. 17:30
Megosztás:

Csődeljárás indult egy romániai hajógyár ellen

Csődeljárás indult a Damen Shipyards Mangalia romániai hajógyár ellen - írta az economedia.ro.
2024. 05. 29. 17:00
Megosztás:

Bezáratott egy debreceni éttermet a Nébih

Súlyos élelmiszerbiztonsági kockázatot jelentő higiéniai körülményeket és nyomonkövetési hiányosságokat találtak egy debreceni étterem ellenőrzésekor a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) szakemberei, a jogsértések miatt az egység tevékenységét azonnali hatállyal felfüggesztették - tájékoztatta a hatóság szerdán az MTI-t.
2024. 05. 29. 16:30
Megosztás:

Külhoni gazdálkodókat segít a Kárpát-medencei falugazdász hálózat

Bővült a falugazdászok létszáma, és a hálózat területi lefedettsége a Csángóföldre történő terjeszkedéssel - jelentette be kedden Tokajban a 2. Kárpát-medencei Falugazdász Konferencia és Csapatépítő Program megnyitóján Farkas Sándor, az Agrárminisztérium (AM) parlamenti államtitkára.
2024. 05. 29. 16:00
Megosztás:

Az év első harmadában közel tízmillió vendégéjszakát regisztráltak a hazai szálláshelyek

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) és a Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ (NTAK) legfrissebb adatai alapján 2024. január és április között összesen mintegy 10 millió vendégéjszakát regisztráltak a hazai szálláshelyek, ez közel 8 százalékkal haladta meg az előző év azonos időszakának forgalmát - emelte ki az adatokat kommentálva szerdai közleményében a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).
2024. 05. 29. 15:30
Megosztás:

Javult a GfK júniusi német fogyasztói hangulatindexe

Az elemzők által vártnál erőteljesebben javult a nürnbergi GfK gazdaságkutató intézet júniusra vonatkozó német fogyasztói hangulatindexe.
2024. 05. 29. 15:00
Megosztás:

Áprilisban csökkent a vendégéjszakák száma az előző évhez képest

Áprilisban a turisztikai (kereskedelmi, magán- és egyéb) szálláshelyeken 1,2 millió vendég 2,9 millió vendégéjszakát töltött el. A vendégek száma 1,3, a vendégéjszakáké 4,7 százalékkal kisebb volt az egy évvel korábbinál, a csökkenés az ünnepekhez kötődő hosszú hétvégék idei áprilisi elmaradásával van kapcsolatban - közölte szerdán a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 05. 29. 14:30
Megosztás:

Áprilisban nőtt a mobiltelefonok kiszállítása Kínában

Kínában éves összevetésben 28,8 százalékkal, 24,07 millióra nőtt a mobiltelefonok kiszállítása áprilisban a kínai Ipari és Információtechnológiai Minisztérium tudományos központja, az Informatikai és Kommunikációs Kutatóintézet (CAICT) adatai szerint.
2024. 05. 29. 14:00
Megosztás:

Az IMF javított Kína GDP-növekedési kilátásain

A Nemzetközi Valutaalap (IMF) az eddigieknél nagyobb idei és jövő évi kínai gazdasági növekedéssel számol, de arra figyelmeztetett, hogy a következő években lassulhat a GDP bővülése.
2024. 05. 29. 13:30
Megosztás:

A régióban terjeszkedne az InstaCash

Az InstaCash a közeljövőben régiós szintű fintech céggé szeretne válni a dinamikusan növekvő, Buy Now Pay Later (BNPL - vásárolj most, fizess később) digitális részletfizetési megoldások piacán - tájékoztatta Bruzsa Géza, az InstaCash vezérigazgatója az MTI-t.
2024. 05. 29. 13:00
Megosztás:

Kezdetét veszi a dorogi gimnázium energetikai korszerűsítése

Megkezdődik a dorogi gimnázium 50 éves épületének felújítása, a beruházás 662 millió forint vissza nem térítendő uniós támogatást nyert el - tájékoztatta a vármegyei közgyűlés elnöke az MTI-t.
2024. 05. 29. 12:30
Megosztás:

Oroszország és Üzbegisztán megállapodott egy kis teljesítményű orosz moduláris atomerőmű építéséről

Vlagyimir Putyin orosz elnök üzbegisztáni látogatása során módosították az üzbegisztáni atomerőmű építéséról szóló korábbi kormányközi megállapodást, amely szerint egy kis teljesítményű atomerőmű épül Üzbegisztánban orosz technológiával.
2024. 05. 29. 12:00
Megosztás:

Ethereum ETF jóváhagyása emeli a Bitcoint - mondja Michael Saylor; a Raboo előértékesítés szárnyal

A Bitcoin tőzsdén kereskedett alapok (ETF-ek) legitimálása pozitív hatással volt a kriptovalutákra. Így nem meglepő, hogy egy Ethereum ETF jóváhagyása is hasonló hatást vált ki. Ez új befektetők beáramlását hozta magával, ami emelte a kripto tokenek árát.
2024. 05. 29. 11:45
Megosztás:

Az agráriumban továbbra is biztosított az erő a haladáshoz

Az új pályázatok forrásainak felhasználása révén 2900 milliárd forintból újulhat meg az agrárium. A támogatások célja, hogy 2030-ra a hazai mezőgazdaság és élelmiszeripar Európa élvonalába kerüljön - mondta Farkas Sándor, az Agrárminisztérium parlamenti államtitkára a Szatmári cégcsoport beruházásának átadóján kedden Jászladányban a szaktárca közleménye szerint.
2024. 05. 29. 11:30
Megosztás:

A nehézségek ellenére is sikeres a magyar gazdaság dimenzióváltása

Minden nehézség ellenére sikeres a magyar gazdaság dimenzióváltása, ennek során az elmúlt években folyamatosan nőtt a gazdaság technológiai színvonala, a kutatás-fejlesztés részesedése és a hozzáadott érték is - közölte a tárca tájékoztatása szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden Dunavecsén.
2024. 05. 29. 11:00
Megosztás:

Jövő tavaszra készül el a Sensirion új debreceni gyártócsarnoka és raktárbázisa

Jövő tavaszra készül el teljesen a szenzorgyártó svájci Sensirion új debreceni gyártócsarnoka és raktárbázisa - mondta Ábrahám László, a Sensirion Hungary Kft. ügyvezetője a beruházás bokrétaavató ünnepségén kedden Debrecenben.
2024. 05. 29. 10:30
Megosztás: