A Shiba Inu nagybefektetők új kriptókat vesznek – a Shiba Shootout és a The Meme Games jól jöhet ki belőle?

A jelentős mennyiségű Shiba Inu (SHIB) tokent birtokló befektetők összesen 1,3 billió SHIB értékben végeztek tranzakciókat. Ennek az az oka, hogy a mém ihlette token értéke a közelmúltban jelentős ingadozást mutatott.

A Shiba Inu nagybefektetők új kriptókat vesznek – a Shiba Shootout és a The Meme Games jól jöhet ki belőle?

A Shiba Inu bálnák 1,3 billió SHIB érmét adtak el, a tőke pedig az olyan új ICO-kba áramolhat, mint a Shiba Shootout vagy a The Meme Games.

Annak ellenére, hogy a SHIB az egyik legnépszerűbb kriptovaluta, az utóbbi hónapokban küzdött a felfelé meneteléssel. A piac legutóbbi történései, a bálnák tranzakcióit is beleértve, felhívták a figyelmet az előértékesítésekre, különösen a Shiba Shootout-hoz és a The Meme Games-hez hasonló feltörekvő projektekre.

A volatilitásáról is ismert egyik legnagyobb mém érme árfolyama a múlt hét végén 0,00001349 dollárra zuhant, ami egy nap alatt közel 8%-os esést jelent. A visszaesés egybeesik a Bitcoin (BTC) árfolyamának zuhanásával, és a szélesebb körű piaci csökkenéssel. Az elmúlt egy hétben azonban általános növekedés volt megfigyelhető, ahogy a tokenek igyekeztek helyreállni a hétfői zuhanás után.

Ezek az események hullámzást indítottak el a kripto piacon, ami a Bitcoin árfolyamát követő SHIB-re is hatással van.

A piaci elemzők szerint a SHIB magas kereskedési volumene a bálnák stratégiai újrapozicionálását mutatja, akik új növekedési lehetőségek után kutatnak.

Egyes szakértők szerint ez összefüggésbe hozható a Shiba Shootout-hoz és a The Meme Games-hez hasonló előértékesítésekkel.

Shiba Shootout: Új előértékesítés a piacon

A Shiba Shootout ($SHIBASHOOT) egy figyelemre méltó új projekt a kriptovaluta térben, az előértékesítés indulása óta pedig jelentős befektetői érdeklődést tapasztalt. A projektbe már közel egymillió dollár értékben fektettek be, és jó úton van afelé, hogy még nagyobbra nőjön. 

Az előértékesítést szakaszokra osztották, minden szakaszban minimális áremelés várható. A jelenlegi 0,0198 dolláros darabonkénti ár mindenképpen érdekes lehet a befektetők számára.

Shiba Shootout kriptovaluta előértékesítés

A Shiba Shootout megkapó narratívája és innovatív közösségi funkciói révén ragadja meg a közösség figyelmét. A történet egy kitalált vadnyugati városkában, Shiba Gulch-ban játszódik, ahol a befektetők tematikus tevékenységeket végezhetnek és különböző kihívásokat teljesíthetnek.

Shiba kripto ICO

Ezek a tevékenységek Shiba marsall karaktere köré összpontosulnak, szórakoztató és egyedi élményt kínálnak a felhasználóknak.

A projekt csábító jutalmak és funkciók egész arzenáljával érkezik. A legfőbb funkciók között szerepel a Posse Rewards ajánlói program, amely jutalmazza azokat a felhasználókat, akik meghívják barátaikat a Shiba Shootout közösségbe. A projekt bónusz tokenekkel jutalmaz minden ajánlót és új tagot, ezzel elősegítve a közösség növekedését.

Ott van még a Campfire Stories, amelyek keretében a közösség tagjai egy virtuális tábortűz mellett ülhetnek össze. A tűz körül megoszthatják egymással a mém érmékkel és a kriptovalutákkal kapcsolatos ismereteiket és tapasztalataikat.

Shiba Shootout kriptodeviza ICO

A befektetők a Lucky Lasso Lottery révén jegyeket vásárolhatnak, amelyekkel kripto jutalmakat nyerhetnek. A lottóból származó bevétel egy része ráadásul jótékony célokra lesz fordítva.

A Cactus Staking keretében a befektetők további profitért cserébe letétbe helyezhetik nem használt $SHIBASHOOT érméiket. A letétek éves hozama jelenleg 1000% feletti. A letétek egy virtuális kaktuszra kerülnek, amely úgy nő, ahogy egyre több jutalom gyűlik össze. Ebben a megközelítésben egyesülnek a pénzügyi ösztönzők és a játékosított élmény, ami még több befektetőt vonzhat.

Megnézem a Shiba Shootout oldalát

The Meme Games: Az olimpia a kripto térbe is megérkezett

A The Meme Games szintén egy feltörekvő előértékesítési projekt, amely a jelenleg is zajló olimpiai játékokra reflektál. A projektben egyesül a sport szeretete és a mém kultúra, ezzel remek befektetési és szórakozási lehetőséget kínálva.

A The Meme Games előértékesítés egyedi funkciókkal csábítja a befektetőket. A résztvevők befizetéseik után 25%-os token bónuszban részesülhetnek, ha sikeresen megtippelik a verseny győztesét. A projekt a legkedveltebb mém karakterekből faragott atlétát, akik fej-fej mellett versenyezhetnek a győzelemért.

kripto ICO

A The Meme Games egy ranglistát is létrehozott, amelyen nyomon követhető, hogy az egyes sportolók hogyan teljesítenek. Ezzel a funkcióval izgalmas csavart visznek az előértékesítésbe, mert a blokklánc véletlenszerűen választja ki a győztest.

Azok, akik szeretnének részt venni a The Meme Games játékában, a projekt hivatalos weboldalán tehetik ezt meg. Először is össze kell kapcsolniuk kriptovaluta tárcájukat, például a Best Wallet-et az előértékesítési oldallal, és tokeneket kell vásárolniuk. Az érméket kriptovalutákkal, például Ethereummal, Tetherrel és BNB-vel, de alternatív megoldásként bank- és hitelkártyákkal is megszerezhetik. A résztvevők minden vásárlás után kiválaszthatnak egy versenyzőt, így több vásárlással növelhetik a nyerési esélyeiket.

The Meme Games mémkriptó ICO

A versengésre és a közösségi szerepvállalásra fektetett hangsúly remekül összecseng az olimpia szellemével, így a The Meme Games egyedi ajánlattal érkezik a mém érme piacra. Az előértékesítés már több mint 350 000 dollárt gyűjtött, ami jól mutatja a projekt körüli felhajtást.

Megnézem a The Meme Games oldalát

A Shiba Inu bálnák és az új lehetőségek

A bálnák közelmúltbeli SHIB tranzakciói miatt a közösség azt kezdte el találgatni, hogy a pénz vajon az új ICO-kba áramlik-e. A mm érme térben a The Meme Games és a Shiba Shootout is innovatív projektnek számítanak, különböző funkciókkal és ösztönzőkkel a befektetők számára.

A piaci körülmények és a Bitcoin ingadozása arra készteti a kriptovaluta befektetőket, hogy új stratégiát alakítsanak ki. A SHIB bálnák jelentős aktivitása arra utal, hogy új, nagyobb növekedési potenciállal rendelkező lehetőségek után kutatnak. Az is az előértékesítések mellett szól, hogy a már meglévő érmék számos kihívással néznek szembe jelenleg.

Ahogy egyre nagyobb tér jut ezeknek az ICO-knak, a befektetők megtapasztalhatják a kripto piac természetét, ahol továbbra is az új projektek nyerik el a befektetők figyelmét. A The Meme Games és a Shiba Shootout kitűnően példázzák, hogy kreatív megközelítéssel még a piaci volatilitás mellett is van lehetőség növekedésre a rendkívüli tempóban változó kripto térben.

Összegzésként tehát azt mondhatjuk, hogy a nagy SHIB birtokosok új lehetőségek után kutatnak, és olyan projektekbe tolják a pénzt, mint a Shiba Shootout vagy a The Meme Games.

Ezek is érdekelhetnek:

Kutyás kriptók, amelyek nagyot ugorhatnak 2024-ben

Emelkedik a Pepe és a PeiPei – A Pepe Unchained is velük tarthat?

A 12 legjobb kripto ICO 2024-es befektetéshez – Kezdeti érmék összehasonlítása

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Az ÉVOSZ szorgalmazza az önkéntes nyugdíjpénztári megtakarítások felhasználhatóságát otthonteremtésre

Az ÉVOSZ szorgalmazza, hogy az önkéntes nyugdíjpénztárakban megtakarítók szabad önrendelkezésük alapján, adómentesen felhasználhassák pénztári megtakarításaikat otthonteremtésre, lakásfelújításra - közölte az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) az MTI-nek kedden eljuttatott közleményében.
2024. 09. 10. 20:00
Megosztás:

Marshall-terv méretű gazdaságélénkítésre van szüksége az EU-nak

Példátlan mértékű gazdaságélénkítést javasol Mario Draghi.
2024. 09. 10. 19:00
Megosztás:

A kilencedik legszárazabb volt az idei augusztus 1901 óta

Az idei augusztus a kilencedik legszárazabb volt 1901 óta – írta a HungaroMet Zrt. a honlapján kedden.
2024. 09. 10. 18:30
Megosztás:

Az EU bírósága helybenhagyta a Google-ra kiszabott több milliárd euró bírságot

Az EU bírósága helyben hagyta az Google internetes óriásvállalatra kiszabott 2,42 milliárd euró bírságot, amelyet 2017-ben szabtak ki rá amiatt, hogy versenyelőnyével visszaélve a keresőjében saját árösszehasonlító szolgáltatását részesítette előnyben a versenytársak kárára - közölte a luxemburgi székhelyű testület kedden.
2024. 09. 10. 18:00
Megosztás:

Új termékekkel bővült a Maradék nélkül program lejárati útmutatója

Új termékekkel - mint például a tojás, a margarin, a szendvicskrém, a kolbász, a szalámi, a sonka, a szalonna, a keménysajtok, a készételek és a kávéital - bővült a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) Maradék nélkül programjának lejárati útmutatója, amely a lakosság, a kereskedelmi szektor és a karitatív szervezetek számára ad hasznos iránymutatást a minőségmegőrzési idejű termékek lejárat utáni fogyaszthatóságáról - közölte a Nébih kedden az MTI-vel.
2024. 09. 10. 17:30
Megosztás:

Közösségi finanszírozás az ingatlanpiacon: új lehetőségek kisbefektetők számára

A világszerte egyre népszerűbb közösségi finanszírozási konstrukció célja, hogy megkönnyítse egy-egy projekt megvalósítását, kihasználva a befektetői közösség együttes tőkeerejét. A közösségi finanszírozás előnye, hogy a segítségével olyan tervek is megvalósulhatnak, amelyek egyéb pénzügyi lehetőségek hiányában nem tudnának. A konstrukció új alternatívát teremt az ingatlanbefektetők számára is.
2024. 09. 10. 17:00
Megosztás:

Jobban csökkent a magyar infláció, mint ahogy arra számítottak a szakértők!

Az infláció éves üteme 3,4%-ra mérséklődött augusztusban, a júliusi, 4,1%-os éves drágulást követően, ezzel 2021 eleje óta nem látott alacsony szintre került az infláció. Az éves adat jobban csökkent a várakozásoknál, a piaci konszenzus 3,7% volt, miközben a mi várakozásunk 3,6% volt. Az előző hónaphoz képest nem változtak a fogyasztói árak. Az éves maginfláció 4,7%-ról 4,6%-ra jött le, ami szintén kismértékben kedvezőbb várakozásunknál, de továbbra is magas szintet jelent - olvashatjuk az MBH Bank elemzői anyagában.
2024. 09. 10. 16:30
Megosztás:

Csökkent az ipari termelés Ausztriában

Júliusban éves összevetésben csökkent az osztrák ipari termelés - derült ki az osztrák statisztikai hivatal (Bundesanstalt Statistik Österreich - STAT) kedden közzétett adataiból.
2024. 09. 10. 16:00
Megosztás:

A kriptovaluták most a FED-re figyelnek: fel vagy le?

Jelentősen, 13,1%-kal esett vissza a kriptopiac teljes kapitalizációja augusztusban, elsősorban az Egyesült Államokból érkező kedvezőtlen foglalkoztatottsági adatok miatt – áll a Binance Research legfrissebb kriptopiaci körképében. A trend azonban megfordulhat a Fed szeptemberi kamatdöntő ülése után. Az Ethereum Layer-1 gázdíjak a mélyponton vannak, a stabilcoinok viszont szárnyalnak és egyre nagyobb teret nyernek a hagyományos pénzpiacokon is.
2024. 09. 10. 15:30
Megosztás:

Euró / forint árfolyam: soha nem látott hiányt hozott az augusztus

Markáns gyengüléssel kezdte a hetet a magyar deviza. A leértékelődés mértéke közelítette az egy százalékot.
2024. 09. 10. 15:00
Megosztás:

Mi a legjobb megoldás a városi közlekedésre?

Az elektromos autózás térnyerése ellenére továbbra is kongatják a vészharangokat a városi közlekedés és az ezzel járó CO2-kibocsátás csökkentésének érdekében. Mindenképpen előnyös a környezetszennyezés visszaszorítása terén, hogy az előrejelzések alapján egyre többen fognak elektromos autóra váltani.
2024. 09. 10. 14:30
Megosztás:

A MOL megállapodott az Oroszországból származó kőolaj szállításáról

A MOL hivatalos bejelentése szerint a cég az Oroszországból érkező érintett kőolajmennyiség tulajdonjogát 2024. szeptember 9-i hatállyal a belarusz–ukrán határon veszi át.
2024. 09. 10. 14:00
Megosztás:

A Mexikói-öbölben tomboló hurrikán ellenére csökkent a kőolaj ára

A kőolaj ára kismértékben esett, annak ellenére, hogy a Mexikói-öbölben erősödik a Francine nevű hurrikán, ami a következő napokban a térségben található olajlétesítményeket is fenyegetheti.
2024. 09. 10. 13:30
Megosztás:

A terhelt fogalma a büntetőeljárásban

Mit is jelent a terhelt fogalma a jogban? Hogyan nevezzük a büntetőeljárás különböző szakaszaiban? Milyen jogai vannak, mit tehet és mit nem? Ezekhez hasonló kérdésekre keressük a választ.
2024. 09. 10. 13:30
Megosztás:

Erős negyedévet zárt az Oracle

A mesterséges intelligencia fejlesztésekhez szükséges felhőszolgáltatások iránti erős keresletnek köszönhetően jól sikerült az Oracle 2025-ös pénzügyi évének első negyedéve.
2024. 09. 10. 13:00
Megosztás:

Fényes jövőt jósol az AI chipeknek az AMD vezérigazgatója

Az AMD vezérigazgatója, Lisa Su a Goldman Sachs technológiai konferenciáján a mesterséges intelligencia fejlesztésekről beszélt, kiemelve, hogy az AMD komoly lehetőség előtt áll.
2024. 09. 10. 12:30
Megosztás:

Csak több év alatt érheti el a lakáspiaci forgalom a 2023 előtti szintet

Habár a tavalyi mélypont után idén már észlelhetővé váltak a stabilizálódás jelei a hazai lakáspiaci trendeknél, továbbra is kockázatot jelentenek olyan tényezők, mint a gazdasági bizonytalanság vagy a kamatszint.
2024. 09. 10. 12:00
Megosztás:

Magyarország stratégiai együttműködést épít fel Csáddal

Magyarország a védelem, a gazdaság és az oktatás területét is átfogó stratégiai együttműködést épít fel Csáddal, tovább erősítve az ország stabilizáló szerepét a Száhel-övezetben - jelentette be a tárca közlése szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hétfőn Budapesten.
2024. 09. 10. 11:30
Megosztás:

Az EU egymillió tankönyvvel segíti az ukrán gyerekeket

Az Európai Unió egymillió tankönyvvel támogatja az ukrán diákokat az új tanévben, az első adag hétfőn érkezik az ukrán hatóságokhoz - jelentette be az Európai Bizottság.
2024. 09. 10. 11:00
Megosztás:

Mélyponton ragadtak az amerikai hosszú hozamok, 1,104 alatt zárt az EUR/USD; gyengült a forint, emelkedtek a hazai hosszú hozamok

A fejlett gazdaságok kötvénypiacain a befektetők még mindig azt találgatják, hogy milyen lépéssel indítja a Fed a kamatcsökkentési ciklusát, és hány 50 bázispontos vágásra kerülhet sor az idén. Bár hétfő délelőtt átmenetileg emelkedtek a kötvényhozamok a pénteki amerikai munkapiaci adatok után elért idei mélypontokról, de délutánra ez elolvadt és a tíz éves dollár hozam visszasüllyedt a pénteki 3,7%-ig, a német pedig 2,2% alá süllyedt. A dollár azonban erősödött az euróval szemben, 1,104 alatt zárt a jegyzés.
2024. 09. 10. 10:30
Megosztás: