Kutyás kriptók, amelyek nagyot ugorhatnak 2024-ben

A kriptovaluták eddig elég jól muzsikálnak idén, a mém érmék pedig magasan viszik a prímet. A mém szektort a kutyák uralják, most pedig elhoztunk neked 5 olyan nagykutyát, amelyek hatalmas ugrás előtt állhatnak.

Kutyás kriptók, amelyek nagyot ugorhatnak 2024-ben

A közismert Dogecoin és Dogwifhat mellett megismerheted az olimpiai szellemet a kripto térbe átültető The Meme Games-t ($MGMES), a Tamagotchi és a kripto ötvözet PlayDoge-t ($PLAY) és a bázisugrás izgalmaival csábító Base Dawgz-t ($DAWGZ). Olvass tovább!

Dogwifhat ($WIF)

Kevés röhejesebb dolog van, mint kedvenc mém kutyánk egy cuki kis kalapban. A játékos mémként indult Dogwifhat gyorsan magával is ragadta az online közösséget, a humoros márkája és megnyerő koncepciója által. A kripto szerelmesei gyorsan létre is hozták a WIF érmét, a Dogwifhat natív kriptovalutáját a mém érme ökoszisztémán belül.

Ahogy egyre nagyobb teret hódított a Dogwifhat mém, a WIF iránt is megnőtt az érdeklődés. A Dogwifhat a legtöbb mém érméhez hasonlóan a közösségre összpontosít, akik egy kis szórakozásra és kedvező befektetési lehetőségekre vágynak a kripto világban.

A múlt heti esést gyorsan kiheverte a WIF, és a cikk írásakor már vissza is tért az esés előtti szintre. Ez a kedvelt Solana érme szép kis növekedés előtt állhat idén.

Dogecoin ($DOGE)

A Dogecoin is egy poénként indult kriptovaluta. A projektet két mérnök hozta létre 2013-ban, akik fizetési rendszerként akarták használni, kihasználva az akkor még csak bimbózó kriptovaluta tér vad spekulációit. A Dogecoin-t tekintjük az első mém érmének, és az első kutyás érmének is. 

A fejlesztők célja az volt, hogy gúnyt űzzenek a Bitcoinból és sok más kriptovalutából, amelyek a világ meghódítására készültek. Arra azonban legvadabb álmaikban sem gondoltak volna, hogy a Reddit azonnal felkapja a projektet. A token mindössze két hét alatt 8 millió dolláros piaci kapitalizációval rendelkezett, mostanra pedig az egyik vezető mém érme lett.

Ilyen háttérrel a Dogecoin az egyik legbiztosabb mém érme befektetésnek tűnik, a maga terén hasonló pozícióban van ugyanis, mint a Bitcoin vagy az Ethereum a saját piacukon.

The Meme Games ($MGMES)

Az olimpia betört a kripto térbe is. A The Meme Games-ben ($MGMES) egyesülnek a való világ eseményei és az idén kimondottan felkapott mém érmék. A projekt előértékesítése még csak néhány hete indult, mostanra azonban már 350 000 dolláros befektetésnél jár.

The Meme Games kriptovaluta token előértékesítés

A projekt összegyűjtötte a legfelkapottabb mém karaktereket, akik megküzdenek egymással a győzelemért. Csatába küldheted a Brettet, az imént említett Doge-t és a DogWifHat-et, a Pepét és a Turbót is. A $MGMES tokenek megvásárlása után kiválaszthatod azt a karaktert, akinek szerinted a legnagyobb esélye van a győzelemre. Amennyiben kiválasztottad sikerrel jár, 25%-os token bónuszt kapsz a befizetésedre.

Már a $MGMES előértékesítés zárásának dátuma is megvan, szeptember 8. A csapat nem bízza a véletlenre és már szeptember 10-én listázza is a tokent a decentralizált tőzsdéken.

Mindezek mellett a $MGMES tokeneket letétbe is helyezheted. A befektetők akár már közvetlenül a vásárlás után is leköthetik megvásárolt tokenjeiket, ezzel további tokeneket szerezve. A letétek jelenleg 600% feletti éves hozamot kínálnak, nem csoda, hogy a befektetők eddig több mint 16,5 millió érmét helyeztek letétbe.

Megnézem a The Meme Games oldalát

PlayDoge ($PLAY)

A kutyás mém érmék még mindig tarolnak a piacon. Ez remekül látszik a PlayDoge ($PLAY) token előértékesítéséből is. A forradalmi projektben két felkapott ágazat jelenik meg, a mémek és a P2E játékok. A befektetők hamar felfigyeltek a projektre, hiszen az előértékesítés alig néhány hét alatt több mint 6 millió dollárt zsebelt be.

Playdoge kriptodeviza token előértékesítés

Ha közelebbről megvizsgáljuk a projektet, az is kiderül, hogy miért. A PlayDoge-ban egyszerre jelenik meg a '90-es évek nosztalgikus hangulat, valamint a P2E játékok és a mém érmék varázsa, ami egyedülálló projektet eredményez.

A PlayDoge gyerekkorunk egyik legnépszerűbb játékát, a Tamagotchit hozza el a kripto térbe. A játékosok újra gyereknek érezhetik magukat ennek az old school, 8 bites P2E játéknak köszönhetően. Maga a játék rendkívül egyszerű: mindössze etetned, tanítanod és szórakoztatnod kell kedvencedet, amivel $PLAY tokeneket szerzel.

A játékban más játékosokkal is versenghetsz a ranglista rendszer révén, a mini játékok pedig gondoskodnak a szórakoztató időtöltésről.

A PlayDoge nemcsak szórakoztat, de befektetési lehetőséget is kínál. A letétek passzív jövedelmet hoznak, ám érdemes sietni, hiszen a hozamok gyorsan csökkennek, a token ára pedig egyre csak nő!

Megnézem a PlayDoge oldalát

Base Dawgz ($DAWGZ)

A Base Dawgz az egyik legújabb kutyás mém érme a listánkon. Ez a projekt a Coinbase saját láncán, a Base-en honos, amelyre az utóbbi időben egyre nagyobb figyelem szegeződött.

BaseDawz kriptovaluta ICO

A $DAWGZ tokenekhez jelenleg előértékesítés keretében lehet hozzájutni, így rendkívül kedvező belépőt jelentenek. Az előértékesítésre ráadásul az aktuális piaci trendek sincsenek hatással, így nem is csoda, hogy 3 millió dollárhoz közelít.

A Base Dawgz csapata a későbbiekben a Solanán, az Ethereumon, az Avalanche-on és a BSC-n is elindítja majd az érmét.

A projekt jutalmazza azokat is, akik viszik a hírét. A közösségi médiában a tokennel kapcsolatban különféle bejegyzéseket megosztók airdrop pontokat gyűjthetnek.

A Base Dawgz hivatalos weboldalon egy egyedi ajánlói link létrehozására is van lehetőség, a projekt pedig az ezen keresztül érkező befizetések egy részét az ajánlóknak adja. A tulajdonosoknak érméik letétbe helyezésére is van lehetőségük.

A Base lánc óriási potenciált rejt, a $DAWGZ-nak pedig minden esélye megvan rá, hogy a legjobb Base mém érmék egyike legyen. Az előértékesítés rendkívüli sebességgel pörög, az érmék ára pedig egyre magasabb lesz, tétovázásra tehát nincs idő!

Megnézem a Base Dawgz oldalát

Ezek is érdekelhetnek:

5 mém érme, amely felboríthatja a kriptopiacot 2024-ben

Emelkedik a Pepe és a PeiPei – A Pepe Unchained is velük tarthat?

A legjobb kripto 1 dollár alatt 2024-ben – A legolcsóbb kriptovaluta

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Marshall-terv méretű gazdaságélénkítésre van szüksége az EU-nak

Példátlan mértékű gazdaságélénkítést javasol Mario Draghi.
2024. 09. 10. 19:00
Megosztás:

A kilencedik legszárazabb volt az idei augusztus 1901 óta

Az idei augusztus a kilencedik legszárazabb volt 1901 óta – írta a HungaroMet Zrt. a honlapján kedden.
2024. 09. 10. 18:30
Megosztás:

Az EU bírósága helybenhagyta a Google-ra kiszabott több milliárd euró bírságot

Az EU bírósága helyben hagyta az Google internetes óriásvállalatra kiszabott 2,42 milliárd euró bírságot, amelyet 2017-ben szabtak ki rá amiatt, hogy versenyelőnyével visszaélve a keresőjében saját árösszehasonlító szolgáltatását részesítette előnyben a versenytársak kárára - közölte a luxemburgi székhelyű testület kedden.
2024. 09. 10. 18:00
Megosztás:

Új termékekkel bővült a Maradék nélkül program lejárati útmutatója

Új termékekkel - mint például a tojás, a margarin, a szendvicskrém, a kolbász, a szalámi, a sonka, a szalonna, a keménysajtok, a készételek és a kávéital - bővült a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) Maradék nélkül programjának lejárati útmutatója, amely a lakosság, a kereskedelmi szektor és a karitatív szervezetek számára ad hasznos iránymutatást a minőségmegőrzési idejű termékek lejárat utáni fogyaszthatóságáról - közölte a Nébih kedden az MTI-vel.
2024. 09. 10. 17:30
Megosztás:

Közösségi finanszírozás az ingatlanpiacon: új lehetőségek kisbefektetők számára

A világszerte egyre népszerűbb közösségi finanszírozási konstrukció célja, hogy megkönnyítse egy-egy projekt megvalósítását, kihasználva a befektetői közösség együttes tőkeerejét. A közösségi finanszírozás előnye, hogy a segítségével olyan tervek is megvalósulhatnak, amelyek egyéb pénzügyi lehetőségek hiányában nem tudnának. A konstrukció új alternatívát teremt az ingatlanbefektetők számára is.
2024. 09. 10. 17:00
Megosztás:

Jobban csökkent a magyar infláció, mint ahogy arra számítottak a szakértők!

Az infláció éves üteme 3,4%-ra mérséklődött augusztusban, a júliusi, 4,1%-os éves drágulást követően, ezzel 2021 eleje óta nem látott alacsony szintre került az infláció. Az éves adat jobban csökkent a várakozásoknál, a piaci konszenzus 3,7% volt, miközben a mi várakozásunk 3,6% volt. Az előző hónaphoz képest nem változtak a fogyasztói árak. Az éves maginfláció 4,7%-ról 4,6%-ra jött le, ami szintén kismértékben kedvezőbb várakozásunknál, de továbbra is magas szintet jelent - olvashatjuk az MBH Bank elemzői anyagában.
2024. 09. 10. 16:30
Megosztás:

Csökkent az ipari termelés Ausztriában

Júliusban éves összevetésben csökkent az osztrák ipari termelés - derült ki az osztrák statisztikai hivatal (Bundesanstalt Statistik Österreich - STAT) kedden közzétett adataiból.
2024. 09. 10. 16:00
Megosztás:

A kriptovaluták most a FED-re figyelnek: fel vagy le?

Jelentősen, 13,1%-kal esett vissza a kriptopiac teljes kapitalizációja augusztusban, elsősorban az Egyesült Államokból érkező kedvezőtlen foglalkoztatottsági adatok miatt – áll a Binance Research legfrissebb kriptopiaci körképében. A trend azonban megfordulhat a Fed szeptemberi kamatdöntő ülése után. Az Ethereum Layer-1 gázdíjak a mélyponton vannak, a stabilcoinok viszont szárnyalnak és egyre nagyobb teret nyernek a hagyományos pénzpiacokon is.
2024. 09. 10. 15:30
Megosztás:

Euró / forint árfolyam: soha nem látott hiányt hozott az augusztus

Markáns gyengüléssel kezdte a hetet a magyar deviza. A leértékelődés mértéke közelítette az egy százalékot.
2024. 09. 10. 15:00
Megosztás:

Mi a legjobb megoldás a városi közlekedésre?

Az elektromos autózás térnyerése ellenére továbbra is kongatják a vészharangokat a városi közlekedés és az ezzel járó CO2-kibocsátás csökkentésének érdekében. Mindenképpen előnyös a környezetszennyezés visszaszorítása terén, hogy az előrejelzések alapján egyre többen fognak elektromos autóra váltani.
2024. 09. 10. 14:30
Megosztás:

A MOL megállapodott az Oroszországból származó kőolaj szállításáról

A MOL hivatalos bejelentése szerint a cég az Oroszországból érkező érintett kőolajmennyiség tulajdonjogát 2024. szeptember 9-i hatállyal a belarusz–ukrán határon veszi át.
2024. 09. 10. 14:00
Megosztás:

A Mexikói-öbölben tomboló hurrikán ellenére csökkent a kőolaj ára

A kőolaj ára kismértékben esett, annak ellenére, hogy a Mexikói-öbölben erősödik a Francine nevű hurrikán, ami a következő napokban a térségben található olajlétesítményeket is fenyegetheti.
2024. 09. 10. 13:30
Megosztás:

A terhelt fogalma a büntetőeljárásban

Mit is jelent a terhelt fogalma a jogban? Hogyan nevezzük a büntetőeljárás különböző szakaszaiban? Milyen jogai vannak, mit tehet és mit nem? Ezekhez hasonló kérdésekre keressük a választ.
2024. 09. 10. 13:30
Megosztás:

Erős negyedévet zárt az Oracle

A mesterséges intelligencia fejlesztésekhez szükséges felhőszolgáltatások iránti erős keresletnek köszönhetően jól sikerült az Oracle 2025-ös pénzügyi évének első negyedéve.
2024. 09. 10. 13:00
Megosztás:

Fényes jövőt jósol az AI chipeknek az AMD vezérigazgatója

Az AMD vezérigazgatója, Lisa Su a Goldman Sachs technológiai konferenciáján a mesterséges intelligencia fejlesztésekről beszélt, kiemelve, hogy az AMD komoly lehetőség előtt áll.
2024. 09. 10. 12:30
Megosztás:

Csak több év alatt érheti el a lakáspiaci forgalom a 2023 előtti szintet

Habár a tavalyi mélypont után idén már észlelhetővé váltak a stabilizálódás jelei a hazai lakáspiaci trendeknél, továbbra is kockázatot jelentenek olyan tényezők, mint a gazdasági bizonytalanság vagy a kamatszint.
2024. 09. 10. 12:00
Megosztás:

Magyarország stratégiai együttműködést épít fel Csáddal

Magyarország a védelem, a gazdaság és az oktatás területét is átfogó stratégiai együttműködést épít fel Csáddal, tovább erősítve az ország stabilizáló szerepét a Száhel-övezetben - jelentette be a tárca közlése szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hétfőn Budapesten.
2024. 09. 10. 11:30
Megosztás:

Az EU egymillió tankönyvvel segíti az ukrán gyerekeket

Az Európai Unió egymillió tankönyvvel támogatja az ukrán diákokat az új tanévben, az első adag hétfőn érkezik az ukrán hatóságokhoz - jelentette be az Európai Bizottság.
2024. 09. 10. 11:00
Megosztás:

Mélyponton ragadtak az amerikai hosszú hozamok, 1,104 alatt zárt az EUR/USD; gyengült a forint, emelkedtek a hazai hosszú hozamok

A fejlett gazdaságok kötvénypiacain a befektetők még mindig azt találgatják, hogy milyen lépéssel indítja a Fed a kamatcsökkentési ciklusát, és hány 50 bázispontos vágásra kerülhet sor az idén. Bár hétfő délelőtt átmenetileg emelkedtek a kötvényhozamok a pénteki amerikai munkapiaci adatok után elért idei mélypontokról, de délutánra ez elolvadt és a tíz éves dollár hozam visszasüllyedt a pénteki 3,7%-ig, a német pedig 2,2% alá süllyedt. A dollár azonban erősödött az euróval szemben, 1,104 alatt zárt a jegyzés.
2024. 09. 10. 10:30
Megosztás:

Az IntelMarkets (INTL) előértékesítése hatalmas növekedést mutat, miközben az XRP és Litecoin befektetők rátalálnak a következő 100-szoros AI érmére

Az IntelMarkets (INTL) is felkelti a figyelmet, mivel a Ripple (XRP) és a Litecoin (LTC) befektetői az új, potenciálisan 100-szoros növekedést ígérő, mesterséges intelligencia által támogatott kereskedési érme felé fordulnak. Emellett az XRP 80%-kal, az LTC pedig 45%-kal csökkent minden idők csúcsáról.
2024. 09. 10. 10:00
Megosztás: