A Shiba Inu (SHIB) és a Worldcoin (WLD) zuhanásban, így a befektetők a figyelmüket az Algotech (ALGT) felé fordítják

A kriptopiac legutóbbi árfolyammozgásai során a Shiba Inu (SHIB) és a Worldcoin (WLD) elveszítették népszerűségüket a legjobb altcoinok között, és értékük jelentősen csökken. Mindeközben a befektetők egy ígéretes előértékesítési fázisú token, az Algotech (ALGT) felé fordulnak. Képes lehet az Algotech (ALGT) jobb teljesítményt nyújtani a jövőben mint a Shiba Inu (SHIB) vagy a Worldcoin (WLD)?

A Shiba Inu (SHIB) és a Worldcoin (WLD) zuhanásban, így a befektetők a figyelmüket az Algotech (ALGT) felé fordítják

A piaci volatilitás mellett a Shiba Inu (SHIB) árfolyama csökken

A Shiba Inu (SHIB) lenyűgöző eredményeket ért el a 2024-es első negyedév során. Januártól a március második hetéig a Shiba Inu (SHIB) ára 250%-kal emelkedett, 0,000010 dollárról 0,000035 dollárra. A lenyűgöző nyereség óriási keresletet eredményezett a Shiba Inu (SHIB) iránt, mivel a befektetők egy Shiba Inu 1 dolláros célt tűztek ki maguk elé.

Ugyanakkor a Shiba Inu (SHIB) a március harmadik hetében csökkenő tendenciát mutatott, ami egy héten belül 31%-os esést eredményezett, 0,000035 dollárról 0,000024 dollárra. Habár a piaci volatilitás továbbra is hozzájárul a Shiba Inu (SHIB) árcsökkenéséhez, az eladók tőkefelhalmozása egy másik tényező, amely lassítja a Shiba Inu 1 dolláros cél elérését.

Annak ellenére, hogy a teljesítménye kiábrándító, a Shiba Inu (SHIB) közösség keményen dolgozik az érték növelése érdekében. A növekvő Shiba Inu érme égetési aránya csökkenő kínálatot jelez, tájékoztatva a befektetőket, hogy még mindig a cél felé haladnak, hogy elérjék a Shiba Inu 1 dolláros árat.

A Shiba Inu (SHIB) árfolyama 0,000027 dolláron áll a március harmadik hetében, a befektetők fordulatot várnak, és 0,000030 dolláros Shib ár-előrejelzést adnak a második negyedév végére.

A Worldcoin (WLD) befektetők várják az áremelkedést a 2024-es első negyedév végén

A Worldcoin (WLD) lenyűgöző emelkedést mutatott az első negyedév során. Januártól március közepéig a Worldcoin (WLD) árfolyama 3,63 dollárról 8,44 dollárra növekedett. Annak ellenére, hogy lenyűgöző áremelkedés történt, a Worldcoin (WLD) lefelé tartó tendenciát mutatott a hírek után, hogy Spanyolország betiltotta a szem-szkennelő infrastruktúráját.

A Worldcoin (WLD) árcsökkenése ellenére a befektetők optimisták maradnak a jövőbeli áremelkedés kapcsán. Tekintettel arra, hogy a Worldcoin (WLD) ára az OpenAI sikerével egyezik, az elvárt jövőbeli fejlődés az AI terén áremelkedéshez vezethet. A Worldcoin (WLD) befektetők fordulatot várnak, 12 dolláros ár-előrejelzést adva a második negyedév végére.

algotech presale

Az Algotech (ALGT) továbbra is a figyelem középpontjában áll az előértékesítés sikere kapcsán

Az Algotech (ALGT) továbbra is lenyűgözi a kriptobefektetőket az előértékesítésének előnyeivel. Az Algotech (ALGT), egy decentralizált kriptovaluta kereskedési online platform, hatalmas keresletnek örvendett a kriptopiacra történő lebegésének kezdeti szakaszában. A kriptovaluta kereskedési iparban betöltött zavaró potenciálja miatt az Algotech (ALGT) azok közé tartozik, amit a legkomolyabb előfizetéses kriptobefektetők vehetnek meg most.

Az Algotech (ALGT) kiváló piacelemzési képességekkel rendelkezik, ami az előrejelző és a kezdő kereskedők legjobb partnere. Továbbá, beépített gépi tanulási komponensei miatt az Algotech (ALGT) a tőkevédelem legjobb módja, hiszen időben és pontosan nyújtott piaci információi a legjobbak a jövedelmezőség szempontjából.

Befektetési lehetőségként az Algotech (ALGT) már bizonyított. A folyamatban lévő előértékesítés előtti túljegyzett zártkörű értékesítésből kiindulva az Algotech (ALGT) a második előértékesítési szakaszban több mint 2 millió dollárt gyűjtött össze, és még két szint van hátra. 

Az Algotech (ALGT) továbbá tulajdonjogot, szavazati jogot és passzív jövedelmet ígér a befektetőknek, amelyet az összes felhasználójának felszámított szolgáltatási díj garantál. Azoknak a befektetőknek, akik lemaradtak az előértékesítés első szakaszáról, az Algotech (ALGT) 150%-os nyereséget ígér az előértékesítés végén, ha a jelenlegi 0,06 dolláros áron vásárolnak. 

Emellett az Algotech (ALGT) Apple termékeket adományoz azoknak a befektetőknek, akik egy sorsoláson nyernek. A végső nyeremény egy pár jegy egy blokklánc eseményre Dubaiban, még az év folyamán. 

Kövesse az alábbi linkeket, hogy többet megtudjon az Algotech (ALGT) előértékesítéséről.

Látogasson el az Algotech előértékesítésére

Csatlakozzon az Algotech közösséghez

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

A tehetségprogram célja a külföldön élő magyar fiatalok képzésének bővítése

A tehetségprogram elsődleges céljai között szerepel a külföldön élő egyetemista fiatalok megszólítása, és az, hogy hasznosítható képességeket nyújtson számukra - mondta a "Talent's Talk, a tehetségek fóruma" címmel megrendezett londoni program összegzéseként a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) fiatalokért felelős helyettes államtitkára.
2024. 04. 20. 19:00
Megosztás:

Mi lesz a Magyar Postával?

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül - mondta a nemzetgazdasági miniszter pénteki sajtótájékoztatóján Budapesten.
2024. 04. 20. 18:00
Megosztás:

Hamarosan kezdődik a fővárosi tavaszi nagytakarítás

Tavaszi nagytakarítást lesz április 21-én és 28-án a Nagykörúton és környezetében, továbbá a főváros számos forgalmas közterén és csomópontjában a BKM Budapesti Közművek Nonprofit Zrt. és Budapesti Közlekedési Központ (BKK) együttműködésében.
2024. 04. 20. 17:00
Megosztás:

Ezért kapott bírságot az UniCredit Bank

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) több mint 28 millió forint bírságot szabott ki az UniCredit Bankra a pénzmosás- és terrorizmusfinanszírozás-megelőzési tevékenysége kapcsán feltárt hiányosságok miatt; a hiányosságok nem veszélyeztetik a hitelintézet biztonságos működését - közölte a jegybank pénteken az MTI-vel.
2024. 04. 20. 16:00
Megosztás:

Kiderült, mennyire produktívak a magyar cégek

A hibrid munkavégzésre hosszabb távon is fel kell készülnünk: a magyar szellemi munkát végzők több mint egyharmada legalább egy-két napot otthonról dolgozik – ez is kiderül Magyarország első országos reprezentatív produktivitás-kutatásából. A megkérdezettek negyede arra számít, hogy amikor a vállalati IT-helpdeskhez fordul, nem fogják érteni egymást, mert más nyelvet beszélnek. A többség sem közös tudástárat, sem kollaborációs eszközt nem vesz igénybe a munkája során, a feladatok nyilvántartására és átadására pedig legtöbben Excelt használnak az erre kifejlesztett alkalmazások helyett. A kutatás alapján felállított produktivitás-index számszerűen is megmutatja, mennyire dolgoznak hatékonyan a magyar fehérgallérosok.
2024. 04. 20. 15:00
Megosztás:

Megállapodást kötött a Duna House és az OTP Ingatlanpont

Együttműködési megállapodást írt alá a Duna House és az OTP Ingatlanpont, ezáltal a két országos közvetítői hálózat a kizárólagos megbízásaiknál keresztértékesítési lehetőséget biztosít egymásnak - közölte a két szervezet közös közleményben pénteken az MTI-vel.
2024. 04. 20. 14:00
Megosztás:

Mennyivel drágább a benzin Magyarországon?

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt. A magyarországi átlagár 3,2 százalékkal magasabb a régiós átlagértéknél. A dízel üzemanyag heti átlagos ára Magyarországon 654 forint volt, ami 31 forinttal, 5 százalékkal haladta meg a régiós 623 forintos átlagárat - jelentette pénteken első alkalommal kiadott kísérleti üzemanyagár-statisztikájában a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 04. 20. 13:00
Megosztás:

Megnyitott Esztergom első McDonald’s étterme

A mai napon megnyílt Esztergom város első McDonald’s étterme. A beruházás megvalósítása közel kétszáz ember, több mint 7 hónapon át tartó összehangolt munkáját igényelte. A Simor János utcában kialakított egységben a „Jövő Élménye” koncepciónak megfelelően kiemelt szerepet kapott az innováció és a digitális fejlesztés. A korszerű étterem több mint 70 ember számára biztosít munkalehetőséget. Az akadálymentesített vendégtérben 90, a teraszon további 30 ülőhely várja a vendégeket, az új egységgel pedig a McCafé is megérkezett a városba.
2024. 04. 20. 12:00
Megosztás:

Bővült a falugazdász-hálózat és a kamarai tagoknak nyújtott szolgáltatások köre

Az új Közös Agrárpolitika jelentette kihívásokra reagálva átalakította és mintegy 700 fősre bővítette falugazdász-hálózatát a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara; a falugazdászok 2024 áprilisától falugazdász tanácsadóként az eddigieknél is szélesebb körben támogatják majd a gazdálkodók munkáját - jelentette be pénteki közleményében a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK).
2024. 04. 20. 11:00
Megosztás:

Így emelkedtek a casco díjak az első negyedévben

Az idei első negyedévben megkötött teljes körű casco-szerződések átlagdíja 206 900 forint volt, 5,9 százalékkal magasabb, mint az előző év hasonló időszakában - közölte a saját adatai alapján az Insura.hu biztosításközvetítő pénteken az MTI-vel.
2024. 04. 20. 10:00
Megosztás:

Növelte árbevételét a L'Oréal

A francia L'Oréal SA csoport, a világ egyik legnagyobb kozmetikai gyártójának árbevétele 11,24 milliárd euró volt az idei első negyedévben, 8,3 százalékkal meghaladta az egy évvel korábbit. Összehasonlítható alapon az árbevétel 9,4 százalékkal nőtt.
2024. 04. 20. 09:00
Megosztás:

Az ellenglobalizáció és Kína külpolitikája

Április 18-án, a Lónyay-Hatvany villában megtartott Counter-Globalization and China’s Foreign Policy című előadás meghívottja Yan Xuetong, a Tsinghua Egyetem világhírű politológia professzora és az egyetem Nemzetközi Kapcsolatok Intézetének dékánja volt. Miután felvázolta álláspontját azzal kapcsolatban, hogy miként látja Kína és az USA viszonyát, illetve a világ többi, kisebb gazdasági potenciállal rendelkező ország pozícióját, Dr. Eric Hendriks, a Danube Institute vendégkutatója és Dr. Eszterhai Viktor, a Lukács János Stratégiai és Politikai Intézet tudományos munkatársa intéztek hozzá kérdéseket.
2024. 04. 20. 08:00
Megosztás:

Bitcoin láz: a három legnépszerűbb altcoin, amit a kriptobálnák vásárolnak a felezés előtt

A Bitcoin felezési esemény körüli izgalom lázba hozta a befektetőket, az elemzők pedig jelentős növekedést jósolnak a kriptovaluták többségének. A kriptobálnák stratégiák szerint mozognak, ígéretes eszközöket halmozva fel. Jelenleg a KangaMoon (KANG), a Cardano (ADA) és az Ethereum (ETH) került a figyelmük középpontjába. Miközben az Ethereum és a Cardano már jól ismert nevek a top kriptovaluták között, a szakértők úgy vélik, hogy a KANG lehet a leginkább figyelemre méltó P2E érme a közelgő bikapiacban.
2024. 04. 20. 07:00
Megosztás:

Agrártámogatások: akár több évre is előfinanszírozást nyújt az MBH Bank

Tovább bővítette a mezőgazdasági támogatások előfinanszírozásának lehetőségeit az MBH Bank. A hitelintézetnél már nemcsak az aktuális évre, hanem akár egyszerre három évre is igényelhetik a gazdák az Egységes Kérelmek keretében járó támogatások előfinanszírozását. A gyors, egyszerű és rugalmas lehetőség megkönnyítheti az agrárvállalkozások számára, hogy forráshoz jussanak egy olyan időszakban, amikor még inkább megnőtt a likviditás biztosításának jelentősége a zökkenőmentes működés fenntartása érdekében.
2024. 04. 20. 06:00
Megosztás:

Héthavi csúcsra nőtt a spanyolországi fogyasztói bizalom

A spanyolországi fogyasztói bizalmi mutató héthavi csúcsra javult márciusban a spanyol Szociológiai Kutatóközpont (Centro de Investigaciones Sociológicas) pénteken közzétett adatai szerint.
2024. 04. 20. 05:00
Megosztás:

A jelenlegi munkaerőpiaci helyzet a bővülésre kész vállalatoknak kedvez

Továbbra is aktív munkavállalói jelenlét tapasztalható a hazai munkaerőpiacon. Az előző negyedévhez hasonlóan 2024 első három hónapja alatt közel 20%-kal több jelentkezés történt, mint egy évvel korábban. Nógrád és Bács-Kiskun vármegyék kivételével mindenhol nőtt a jelentkezések száma, legnagyobb arányban Jász-Nagykun-Szolnok, Borsod-Abaúj-Zemplén és Baranya vármegyékben – derül ki a Profession.hu legújabb negyedéves jelentéséből.
2024. 04. 20. 04:00
Megosztás:

A jelentős aranytartalék erősíti az ország stabilitását

A jelentős aranytartalék erősíti az ország stabilitását a gazdaság, a pénzügyi rendszer megítélését - írta Veres István, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) igazgatója az MNB pénteken közzétett szakmai cikkében, felhívva a figyelmet arra is, hogy az MNB a régió és a világ egészében megjelenő keresletnövekedést megelőzve többszörözte meg aranytartalékát.
2024. 04. 20. 03:00
Megosztás:

Elindult az új agrártámogatási honlap

Új honlapon, a kap.gov.hu oldalon érhetőek el a 2023-2027 közötti időszakra vonatkozó, magyar Közös Agrárpolitika Stratégiai Tervvel összefüggő információk - közölte az Agrárminisztérium csütörtökön az MTI-vel.
2024. 04. 20. 02:00
Megosztás:

Itt a bruttósított nyugdíjrendszer! Amikor a nyugdíjasok is adót fizetnek a nyugdíjból

Mit jelent pontosan a bruttósított nyugdíjrendszer? Ki járna jól és ki rosszul a bruttósított nyugdíjrendszer bevezetésével? Dr. Farkas András nyugdíjszakértő - akit sokan mint NyugdíjGuru ismernek - magyarázta ezt el az ATV egy korábbi műsorában mindenki számára érthetően.
2024. 04. 20. 01:00
Megosztás:

A CHP kriptó token robbanhat - 1 millió dolláros versenysorozat indul

A GambleFi szektor szupersztárja bejelentette garantált, 1 millió dolláros versenysorozatát. De mit jelent mindez a CHP kriptó token árfolyama számára?
2024. 04. 20. 00:01
Megosztás: