A Solana alapú kriptó tokenek uralták 2024 első felét. Vajon a második felét is átvehetik?

A Solana ökoszisztémája otthont ad több ezer vonzó tokennek, amelyek révén bárki diverzifikálhatja a portfólióját, de nem mindegyikük garantálja az értéknövekedést és a hozamot.

A Solana alapú kriptó tokenek uralták 2024 első felét. Vajon a második felét is átvehetik?

Bár soha nem lehet 100%-os bizonyossággal megmondani, hogy egy kriptovaluta értéke növekedni fog, vannak olyan projektek, amelyek bizonyították versenyképességüket és nagy valószínűséggel nyújtanak ROI-t (megtérülést). Ezek közé tartozik a Render (RNDR), a Jupiter (JUP) és az Angry Pepe Fork. Ma ezekkel a Solana-alapú tokenekkel foglalkozunk, hogy meghatározzuk, melyik a legjobb kriptovaluta a befektetésre.

A Render Crypto visszanyeri lendületét és 10 dollár fölé emelkedik

A Render (RNDR) értéke nemrég 14%-kal csökkent, ami azonban szilárd belépési pontot jelent a kereskedők számára, hogy felhalmozzák a kriptovalutát. Az elmúlt hét során a Render ára 6,67 dollárról 7,89 dollárra emelkedett, és közelebb került ahhoz, hogy átlépje a 8 dolláros árküszöböt. Ha a Render kripto túllépi ezt a szintet, egy rally indulhat el, amely tovább növeli az értékét. A Render árfolyam előrejelzése szerint az év végére elérheti a maximum 10,17 dollárt.

A Jupiter árfolyama várhatóan 2024-ben 1 dollár fölé emelkedik

A Jupiter (JUP) is hasonló árfolyam teljesítményt mutatott, értéke szintén 14%-kal csökkent az elmúlt héten. Azonban a Jupiter árfolyamingadozása 0,7417 dollárról 0,8839 dollárra változott, így közelebb került ahhoz, hogy ismét 1 dollár fölé emelkedjen. Emellett a Jupiter kriptovaluta mindenkori csúcsa 2024. január 31-én 2 dollár volt, és ha megőrzi ezt a lendületet, új ATH (minden idők legmagasabb pontja) is elérhető lehet. A Jupiter árfolyam előrejelzése szerint az év negyedik negyedévének végére elérheti az 1,05 dollárt, így az egyik legjobb kriptovaluta lehet a vásárlásra.

Az Angry Pepe Fork (APORK) 2024 negyedik negyedévére 100-szoros növekedési kilátással bír

APORK, Render és Jupiter Solana alapú kriptovaluták elemzése és előrejelzése

Az Angry Pepe Fork célja, hogy forradalmasítsa a mémérmék szektorát a "Conquer to Earn" modell bevezetésével. Ez az új megközelítés egy kulcsfontosságú iparági hiányosságot céloz meg, amely a rugalmas staking lehetőségek hiánya a mémérmék piaca iránt érdeklődő befektetők számára.

A projekt résztvevői aktívan hozzájárulnak a projekt ökoszisztémájának közös sikeréhez egy robusztus token staking mechanizmus révén. Ahogy a projekt mélyebb dominanciát szerez a versengő kriptovaluták felett, amelyeket "zombi mémérméknek" neveznek, a stakinghez kapcsolódó éves hozam (APY) fokozatosan növekszik. Ez minden érdekelt fél számára fokozatosan javuló hozamokat eredményez. A korai részvételt az előértékesítés is ösztönzi, amely exkluzív staking lehetőséget kínál. Ez lehetővé teszi az előértékesítésben résztvevő befektetők számára, hogy a projekt hivatalos indulása előtt hozamokat generáljanak a staking mechanizmus révén.

A projekt többszintű staking rendszere széles kereskedői spektrumot szolgál ki, lehetővé téve számukra, hogy diverzifikálják portfóliójukat a kockázattűrés és a kívánt jutalmak alapján. A 30 napos szint belépési pontként szolgál, lehetővé téve az új befektetők számára, hogy megismerkedjenek a rendszerrel. A 60 napos szint nagyobb kitettséget és magasabb potenciális jutalmakat kínál a tapasztalt kereskedők számára. Végül a 90 napos szint biztosítja a legmagasabb ROI-t a maximális hozamot kereső befektetők számára, így az egyik legjobb kriptovaluta lehet a vásárlásra.

A token jelenleg 0,014 dollárba kerül, míg az előértékesítés már meghaladta a 195 000 dollárt, és a jelenlegi növekedési pálya alapján a projekt jó úton halad, hogy a hónap végére meghaladja az 500 000 dollárt. Az érték további növelése érdekében a teljes tokenkínálat 1,9 milliárdra van korlátozva, elősegítve a szűkösséget. Emellett a projekt okosszerződését a SOLIDProof is auditálta, hogy tovább növelje a biztonságot. Az elemzők szerint a kripto a bevezetéskor 100-szorosára emelkedhet, különösen, mivel olyan elemzők is elismerték, mint Mr. Brown és Morty az X-en, így a legjobb kriptovaluta a befektetésre.

A legjobb Solana token, amelyet idén nyáron érdemes megszerezni

A Render és a Jupiter két ismert Solana-alapú token, amelyek potenciálisan uralhatják a diagramokat 2024-ben. Azonban a legvalószínűbb kriptovaluta, amely jelentős nyereséget hozhat, az Angry Pepe Fork, mivel egyedülálló Conquer to Earn modellt, staking lehetőségeket és széleskörű tokenhasználatot vezet be.

Weboldal:

https://angrypepefork.com/

Előértékesítés: Nézd meg az Angry Pepe Fork előértékesítését

Telegram: https://t.me/AngryPepeFork

Twitter: https://x.com/AngryPorkCoin

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Nyári szabadságolások: célszerű legalább az időarányos szabadságot kiadni

A vállalatoknak már most célszerű részletesen felmérniük, melyik munkavállalójuk hol tart az idei szabadságkeretének felhasználásában, és nyári időszakban célszerű legalább az időarányos szabadságot kiadniuk. Különösen azokban a szektorokban érdemes erre nagy figyelmet fordítani, ahol a munkaerőhiány miatt fel nem töltött létszámkeretek mellett kell megoldani a működést – figyelmeztet a Trenkwalder.
2024. 07. 15. 15:00
Megosztás:

Lassult a kínai GDP növekedése a második negyedévben

Lassult Kína gazdasági növekedése az idei második negyedévben éves összevetésben, és üteme elmaradt az elemzők által várttól.
2024. 07. 15. 14:00
Megosztás:

A Messer és a Toyota Tsusho a hidrogénmobilitás fejlesztésére közös vállalatot alapít

A "SympH2ony" közös vállalat átfogó megoldásokat kínál a hidrogénüzemű járműflottákra való egyszerű átálláshoz.
2024. 07. 15. 13:00
Megosztás:

Megérkeztek a kötelező biztosítások a rollerekre, akár kilencszázszoros különbségek is lehetnek a díjakban

Valamennyi biztosító, amely ajánl kötelező felelősségbiztosítást (KGFB-t), felkészült a július 16-i rajtra, amikortól már rollerre is kell kötelező felelősségbiztosítást kötni. Ez várhatóan 30-40 ezer rollert érint a Netrisk szerint. A kötelező felelősségbiztosítást nem érdemes kikerülni, részben az alacsony díj, részben pedig az akár többmillió forintos okozott károk miatt. A díjat azonban több tényező is befolyásolhatja, és jelentős különbségek vannak. Nem minden mikromobilitási eszköz érintett a törvénymódosítás szerint, a kötelező biztosítást azokra az eszközökre kell kötni, amelyeknek a tervezési sebessége meghaladja a 25 kilométer per órát, vagy 25 kilogrammnál nehezebbek és a legnagyobb tervezési sebessége meghaladja a 14 kilométer per órát.
2024. 07. 15. 12:00
Megosztás:

Vegyes mozgás az ázsiai tőzsdéken, a tokiói börzén nem volt kereskedés

Vegyesen mozogtak a vezető ázsiai tőzsdék mutatói hétfőn, amikor nemzeti ünnep miatt nem volt kereskedés a tokiói börzén.
2024. 07. 15. 11:00
Megosztás:

Gyengüléssel nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Mínuszban indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék hétfőn. A londoni FTSE100 index 0,54 százalékkal, a frankfurti DAX index 0,39 százalékkal, a párizsi CAC-40 index pedig 0,66 százalékkal gyengült a kereskedés kezdetén.
2024. 07. 15. 10:00
Megosztás:

Iránykereséssel indulhat a kereskedés

Iránykereséssel indulhat a kereskedés hétfőn a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) az elemző szerint, a BUX 191,4 pontos, 0,27 százalékos emelkedéssel 72 133,07 ponton zárt pénteken.
2024. 07. 15. 09:00
Megosztás:

Vegyes forintmozgás reggel

Vegyesen alakult a forint árfolyama hétfő reggel a péntek esti jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben.
2024. 07. 15. 08:00
Megosztás:

A felhőtechnológia több mint hétbillió forintos GDP-növekedést hozhat Magyarországnak

A felhőszolgáltatásokat használó magyar vállalatok egy alkalmazottra jutó éves bevétele közel 2,4 millió forinttal magasabb, mint az ilyen szolgáltatásokat nem használó versenytársaiké. A közelmúltban megjelent "Felhőtechnológiák Magyarországon: Gazdasági hatástanulmány" című, a Deloitte által az IVSZ számára az Amazon Web Services-szel (AWS) partnerségben készített felmérés szerint a felhőhasználat további növekedése évente átlagosan 1,7 - 2,7%-kal járul hozzá a magyar bruttó hazai termékhez (2023-hoz képest), attól függően, hogy a kormány semlegesen vagy támogatóan viszonyul-e a felhőhöz. Ennek a tartománynak a két végpontja közötti különbség 10 év alatt 7000 milliárd forint többlet GDP-t jelent.
2024. 07. 15. 07:00
Megosztás:

149.000 vizsgálatot folytatott le a NAV éves szinten: mennyi lett a bevétele?

A NAV 2023-as évkönyve részletes áttekintést ad az adóhatóság ellenőrzési gyakorlatáról, amelyből a jövőre vonatkozóan is értékes tanulságok szűrhetők le. A Deloitte szakértői a legfontosabb tudnivalókat foglalták össze.
2024. 07. 15. 06:00
Megosztás:

Elkezdte első metanol-üzemanyagú hajójának gyártását a Celebrity Cruises

Megkezdődött a Celebrity Cruises ötödik hajójának építése a díjnyertes Edge sorozatban. A Celebrity Xcel tengerjáró 2025. őszén indul útnak.
2024. 07. 15. 05:00
Megosztás:

Legnagyobb kriptovaluta nyertesek: A Cardano (ADA) és a Shiba Inu (SHIB) az elmúlt héten helyreálltak, de a Rollblock (RBLK) vezeti a mezőnyt

Ahogy az egész kriptovaluta piac helyreáll a legutóbbi árzuhanásból, a befektetők kezdenek olyan érméket keresni, amelyek a legnagyobb potenciális emelkedést mutathatják a fellendülés során. A nagy piaci kapitalizációjú tokenektől és memecoinoktól kezdve egészen az új DeFi és GameFi projektekig, a befektetők izgatottan várják azokat a hozamokat, amelyeket 2024 elején élvezhettek.
2024. 07. 15. 04:00
Megosztás:

Az ország legnagyobb spekulatív ipari ingatlana épül Budapest déli alpiacán

Hamarosan elkészül Magyarország legnagyobb spekulatív ipari ingatlana a HelloParks fejlesztésében. A 60.000 négyzetméteres BigBox típusú AN1 csarnok nyár végétől várja a bérlőket a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtértől mindössze 20 percre található HelloParks Alsónémediben. A 13,5 hektáros területen épülő ipari épület az M0 és M5 autópályák találkozásához közel, Budapest déli alpiacán, logisztika szempontjából az egyik legfrekventáltabb környéken helyezkedik el, így különösen vonzó célpont lehet többek között a Kecskemét-Szeged tengelyen mozgó autóipari beszállítóknak.
2024. 07. 15. 03:00
Megosztás:

Hatalmas pénzeket nyerhetsz Trump merényletével, ha tudod, hogyan kell - megmutatjuk!

A kriptovalutákról más sokan hallottak, de a többség a Bitcoin-nál megragadt. Pedig érdemes tudni, hogy komoly fejlesztések zajlanak a kriptovilág PoliFi szegmensében, olyannyira, hogy aki résen van, hatalmas nyereségeket érhet el nagyon rövid idő alatt olyan szörnyű események kapcsán is, mint például a Donald Trump elnökjelölt elleni fegyveres támadás. Hogyan is működik ez a piac?
2024. 07. 15. 02:00
Megosztás:

Váratlan pénz érkezik 4 csillagjegy számára is a héten! Heti Pénzhoroszkóp

Pénzügyi heti horoszkóp 2024. június 15 -21 időszakra. Megmutatjuk, hogy a csillagok állása szerint melyik lesz a héten a szerencsenapod, mik a szerencseszámaid és a szerencseállatod, ami pénzt is hozhat a házhoz könnyedén. Mindezen túl mutatunk Neked egy izgalmas pénzcsinálási lehetőséget is.
2024. 07. 15. 01:00
Megosztás:

VIDEÓRA vették a hónap tahóját Magyarországon

A belső sávban szabályosan közlekedő Toyotát először kiszorította egy száguldó Mercedes, majd dühösen reagált, amikor egy másik sofőr a veszélyes manővert fényjelzéssel jelezte. A Mercedes hirtelen fékezett és a leállósávban előzött. Videón bemutatva sokkal durvább a szituáció, görgess kicsit lejjebb.
2024. 07. 15. 00:30
Megosztás:

A Hamster Kombat és a Notcoin nagyon mennek, de mutatunk még pár P2E játékot

A Hamster Kombat a legújabb koppintgatós játék a TON-on, amely a brutálisan sikeres, a semmiből 1,6 milliárd dollárra felkapaszkodó Notcoint követi.
2024. 07. 15. 00:01
Megosztás:

Így lesz jó befektetés egy digitális mérleg!

A kereskedelemben és az iparban a pontos mérés elengedhetetlen. Egy megbízható bolti mérleg például nemcsak a vásárlók elégedettségét növeli, de hosszú távon a költséghatékony működéshez is hozzájárul.
2024. 07. 14. 23:00
Megosztás:

Az akciós mézesmadzagok mellett beindult a hitelkamatok emelése

A lakáshitel THM-plafon eltörlése és a banki különadók emelése a korábbinál differenciáltabb kamatváltozásokra sarkallhatja a bankokat Gergely Péter, a BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője szerint. Egyes szegmensekben – ahol a számára jó ügyfelekért versenyezni akar egy-egy pénzintézet – továbbra is lehetnek kamatcsökkentések, ám a többi területen kamatemelésekre kell felkészülnünk a szakértő szerint.
2024. 07. 14. 22:00
Megosztás:

Mennyiért lehet most nyaralót venni?

Nehezebb, de egyáltalán nem lehetetlen dolguk van azoknak, akik most szeretnének venni nyaralót valamelyik kedvelt magyar üdülőhelyen. Az otpotthon.hu ingatlankereső adatai szerint a legtöbb hétvégi házat Siófok és Gárdony környékén hirdetik. A Balaton-parti ingatlanok négyzetméterára a fővároséval vetekszik, a Velencei-tónál és az Orfűi tavaknál olcsóbbak lettek az üdülők tavalyhoz képest.
2024. 07. 14. 21:00
Megosztás: