VanEck benyújtotta a Solana ETF kérelmét; a Solana-alapú mém érmék, mint például a dogwifhat és az Angry Pepe Fork növekedés előtt állnak

Miután a VanEck benyújtotta a Solana (SOL) ETF kérelmét, a kriptovaluta piac izgalommal telt meg.

VanEck benyújtotta a Solana ETF kérelmét; a Solana-alapú mém érmék, mint például a dogwifhat és az Angry Pepe Fork növekedés előtt állnak

Ahogy egyre többen kezdik használni, a mém érmék, mint például a dogwifhat (WIF) vagy az Angry Pepe Fork (APORK), amelyek a SOL alapjára épültek, szintén óriási nyereséget érhetnek el. Valójában a piaci elemzők arra utalnak, hogy az APORK, amely jelenleg az előértékesítés első szakaszában van, akár 50-szeresére is emelkedhet 2024-ben.

Solana (SOL): VanEck benyújtja az első SOL ETF kérelmét az USA-ban

A Solana (SOL) a közelmúltban a kriptokereskedők figyelmének középpontjába került. Különösen Matthew Sigel bejelentette, hogy a VanEck benyújtotta az első Solana ETF kérelmét az USA-ban. Ez a jelentős fejlemény növelheti ennek a kriptovalutának az értékét és keresletét.

A Solana kriptovaluta az elmúlt évben több mint 750%-os áremelkedést ért el. Továbbá, a SOL a 100 és 200 napos exponenciális mozgóátlag felett kereskedik, miközben 22 technikai indikátor a vételi zónában van. Mindezeknek a bullish Solana híreknek és indikátoroknak köszönhetően a piaci elemzők egy potenciális emelkedést jósolnak 150 dollárig 2024 második negyedévében.

dogwifhat (WIF): Jelentős támogatás ismert művésztől

Eközben a dogwifhat (WIF) egy Solana-alapú mém érme, amely szintén hullámokat keltett. Például a híres hip-hop művész Offset bejelentette, hogy 20,000 USDC-ért vásárolt WIF-et. Ez a bullish dogwifhat hír fellendítheti ezt a kriptovalutát, ahogy egyre többen megismerkednek vele.

A dogwifhat érme értékmozgását tekintve az elmúlt 12 hónapban közel 1,100%-os emelkedést mutatott. Továbbá, 12 technikai indikátor vételi jeleket mutat erre a mém érmére. Ennek eredményeként a kriptoipar szakértői azt jósolják, hogy a dogwifhat 2,93 dolláron fog kereskedni 2024 második negyedévének vége előtt, így ez lesz az egyik mém érme, amit érdemes figyelni.

APORK, Solana és Dogwifhat kriptó árfolyam elemzés

Angry Pepe Fork (APORK): A legjobb új mém érmék között

Számos ismert elemző, például MORTY, most az Angry Pepe Fork (APORK) felé fordul – egy feltörekvő előértékesítési szenzáció. Legutóbbi X bejegyzésében MORTY dicsérte, mondván, hogy teljes mértékben elkötelezett e mém érme iránt.

Az egyik dolog, ami hozzájárult az APORK népszerűségének gyors növekedéséhez, az a „Conquer-to-Earn” rendszer. Ez a módszer lehetővé teszi a közösség tagjai számára, hogy csoportokat alkossanak és „zombi” mém érméket hódítsanak meg a blokkláncon. Az ilyen tevékenységekben való részvétellel az egyének APORK mém érméket keresnek, így az Angry Pepe Fork erős közösségi fókuszt mutat.

Ellentétben sok más mém érmével, amelyek nagymértékben a hype-ra támaszkodnak, az APORK valós felhasználási eseteket épít be. Ezen felhasználási esetek között a befektetők az előértékesítési időszak alatt stakelhetik az APORK-ot, ami ritka a legtöbb mém érme esetében. Három stakelési időszak van: 30 napos, 60 napos és 90 napos, hosszabb időtartamok magasabb hozamot eredményeznek.

Jelenleg egy APORK 0,014 dolláron kereskedik az előértékesítés első szakaszában. Azonban a piaci elemzők bullish maradnak, és azt jósolják, hogy ez a mém érme 50-szeresére fog emelkedni, amikor egy Tier-1 CEX listázza 2024 harmadik negyedévében. Tekintettel a 1,9 milliárdos fix token készletére (hasonlóan a Bitcoin 21 milliójához), ez az árjóslat nagyon is valószínűnek tűnik, így az APORK domináns erővé válhat a mém érme piacon.

Az Angry Pepe Fork túlszárnyalja a Solanát és a dogwifhatot?

A VanEck által benyújtott Solana ETF kérelem sok Solana-alapú mém érme fellendülését okozhatja. Közöttük a dogwifhat és az Angry Pepe Fork kiemelkednek. De az APORK előnyt élvez mindkét kriptovalutával szemben. Alacsonyabb piaci kapitalizációval és fix token készlettel rendelkezik. Más szóval, az APORK sokkal gyorsabban fog emelkedni, ahogy a készlete csökken.

Weboldal:

https://angrypepefork.com/

Előértékesítés: Látogasson el az Angry Pepe Fork előértékesítésére

Telegram: https://t.me/AngryPepeFork

Twitter: https://x.com/AngryPorkCoin

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

A nyugdíjasok több WC-papírt fogyasztanak - mi ennek az oka?

A háztartási cikkek fogyasztása sokféle tényezőtől függ, és a WC-papír sem kivétel ez alól. Érdekes megfigyelés, hogy a nyugdíjas korosztály gyakran több WC-papírt használ, mint a fiatalabb generációk. Ennek több oka is lehet, amelyek biológiai, életmódbeli és szokásbeli tényezőkre vezethetők vissza.
2024. 07. 23. 01:30
Megosztás:

Zavarnak a legyek? Így tartsd távol őket egy egyszerű módszerrel!

A nyár beköszöntével nemcsak a jó idő és a hosszú nappalok érkeznek meg, hanem sajnos a legyek is. Ezek az apró, de annál idegesítőbb rovarok mindenhol ott vannak: az ételben, az italban, a konyhapulton és még az arcunk körül is zümmögnek. Nem csak zavaróak, de számos betegséget is terjeszthetnek, így érdemes hatékonyan védekezni ellenük. Szerencsére léteznek egyszerű, olcsó és természetes módszerek, amelyek segítségével távol tarthatjuk őket otthonunktól. Mutatjuk hogyan!
2024. 07. 23. 01:00
Megosztás:

Új kripto lép tőzsdére – még van lehetőséged olcsón vásárolni

A közelmúltban tapasztalt piaci visszaesés ellenére néhány mém érme gyarapodni tudott, ami a befektetők érdeklődését is felkeltette.
2024. 07. 23. 00:01
Megosztás:

A Minotaurus ($MTAUR) előértékesítés teljes lendületben a piaci kihívások ellenére

A kriptopiac jelentős kihívásokkal néz szembe, a JPMorgan elemzői kétségbe vonják a közelmúltbeli korrekció fenntarthatóságát.
2024. 07. 22. 23:00
Megosztás:

Az EU-ban csökkent a GDP-arányos hiány és nőtt az államadósság az idei első negyedévben

Az euróövezetben és az Európai Unióban is csökkent a GDP-arányos államháztartási hiány az idei első negyedévben az tavalyi utolsó negyedévvel összevetve, míg az államadósság aránya mindkét körben nőtt - közölte az EU statisztikai hivatala, az Eurostat nem végleges adatként hétfőn.
2024. 07. 22. 22:00
Megosztás:

Hatályba lépett az Ecodesign Keretrendelet – új szabályok a termékek fenntarthatóságának növeléséért

Július 18-án hatályba lépett az Ecodesign Keretrendelet az Európai Unióban, lehetővé téve azon kötelező környezetvédelmi szempontok előírását, amelyeket az uniós piacra kerülő termékek tervezésekor figyelembe kell venni. A Keretrendelet célja, hogy lényegesen javítsa az uniós piacon forgalmazott termékek körforgásos jellegét, energiahatékonyságát és más fenntarthatósági tulajdonságait. Dránovits Dóra és Horváth Fanny, a DLA Piper Hungary szakértői összefoglalták a rendelet főbb intézkedéseit.
2024. 07. 22. 21:00
Megosztás:

Az SZTE frissdiplomása bekerült az Európai Űrügynökség (ESA) különleges programjába

Antal Levente 1 hónapot tölthet el Belgiumban a „CubeSat Summer School" program keretein belül, ahol az Európai Űrügynökség (ESA) munkatársai és külső szakértők előadások és gyakorlati tevékenységek széles skáláját tartják majd a több mint 20 országból érkező egyetemisták elit csoportjának.
2024. 07. 22. 20:00
Megosztás:

Ötből négy magyar diák megfelelő pénzügyi alapműveltséggel rendelkezik

Csaknem minden harmadik magyar diák kifejezetten magas pénzügyi műveltséggel, a hazai tanulók 81,7 százaléka a társadalmi szempontból elvárható vagy annál magasabb szintű pénzügyi képességekkel rendelkezik - ez derült ki az Oktatási Hivatal és a Pénziránytű Alapítvány együttműködésében elkészült a 2022-es PISA vizsgálat pénzügyi műveltség mérésének magyar jelentéséből. A magyar diákok által elért átlagpontszám 492, amely meghaladja a mérésben részt vevő 20 ország 475 pontos átlagát.
2024. 07. 22. 19:00
Megosztás:

Az employer branding kulcsa az autókölcsönző szektorban: hogyan legyen a legvonzóbb munkahely a piacon?

Az autókölcsönző szektor egy dinamikusan változó, folyamatosan toborzó iparág, ahol a szezonális ingadozások és a folyamatos fluktuáció kihívásokat jelentenek. Legújabb kutatásunk rávilágított, hogy az autókölcsönző cégek online jelenléte jelentős, de a munkavállalói kommunikáció hiányzik.
2024. 07. 22. 18:38
Megosztás:

Idén az első félévben az ingatlanpiac éves összevetésben jobban teljesített

A hazai ingatlanpiacon a Duna House (DH) becslése szerint az első félév 61 646 adásvétellel zárult, ami 40 százalékos emelkedés a tavalyi év azonos időszakához képest - közölte a DH hétfőn az MTI-vel.
2024. 07. 22. 18:00
Megosztás:

A legjobb hazai értékpapírok között az MBH Jelzálogbank jelzáloglevelei

A legjobb besorolású hazai értékpapírok közé kerültek az MBH Jelzálogbank jelzáloglevelei a Moody’s Ratings hétfőn ismertetett értékelése alapján. A globális hitelminősítő a befektetésre ajánlott sáv felső közép fokozatát jelentő A1 besorolást adott az MBH Csoporthoz tartozó hitelintézet jelzáloglevél-kibocsátási programjára.
2024. 07. 22. 17:00
Megosztás:

A kínai jegybank csökkentette az éves alapkamatot és az ötéves kamatlábat

A kínai központi bank történelmi mélypontra, 3,35 százalékra csökkentette az egyéves hitelek referenciakamatát (Loan Prime Rate/LPR) az eddigi 3,45 százalékról hétfői döntésével, és ugyancsak rekordalacsonyra vitte le az ötéves lejáratú hitel kamatát, 3,95 százalékról, 3,85 százalékra.
2024. 07. 22. 16:00
Megosztás:

Nőtt a fizikai dolgozók átlagos órabére a második negyedévben

A második negyedévben a fizikai munkát végző szak- és betanított munkások átlagos bruttó órabére 2104 forint volt, ami 13,5 százalékos növekedés az előző év hasonló időszakában mért 1853 forinthoz képest - közölte a Trenkwalder és a Moore Hungary hétfőn az MTI-vel.
2024. 07. 22. 15:00
Megosztás:

Felelősségteljesen lebonyolított, látványos és különleges olimpiát terveznek a házigazdák

Látványos, különleges, de egyben felelősségteljesen lebonyolított olimpiára készülnek a párizsi szervezők.
2024. 07. 22. 14:00
Megosztás:

Az iBanFirst legdinamikusabban fejlődő európai piaca lettünk

Az iBanFirst, a deviza- és nemzetközi fizetések vezető globális szolgáltatója 150 százalékos növekedést ért el Magyarországon tranzakciós volumenben 2024. első félévében az előző év azonos időszakához képest, a kimenő fizetések értéke 793 millió euróra nőtt - közölte a vállalat az MTI érdeklődésére.
2024. 07. 22. 13:00
Megosztás:

Elérhetővé vált az önellenőrzés az eÁfa kapcsán

A NAV által biztosított eÁfa rendszer fejlesztésének következő fontos mérföldköve a bevallások önellenőrzésére, javítására, vagy helyesbítésére vonatkozó operáció elérhetővé tétele, amely az előzetes tervekkel összhangban július elejére véglegesedtek és a hónap eleje óta az eÁfa rendszerben önellenőrzési bevallások is beadhatók. Az önellenőrzésre természetesen mind a webes, mind pedig a gépi kapcsolatú ún. M2M eÁfa rendszerben egyaránt van lehetőség.
2024. 07. 22. 12:00
Megosztás:

A héten kissé mérséklődik a hőség

A jövő héten kissé mérséklődik a hőség, kedden-szerdán felhősebb, a hét végére naposabb idő várható - derül ki a HungaroMet Zrt. országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.
2024. 07. 22. 11:00
Megosztás:

Drága bolti smoothie-k helyett otthoni turmix!

Egy könnyed smoothie vagy turmix tökéletes reggeli lehet egy sietős reggelen, ráadásul még egészséges is. A gond csupán annyi, hogy a bolti (főleg a bio) változatok meglehetősen borsos árúak, így nem mindenki engedheti meg magának ezeket, pláne nem rendszeresen.
2024. 07. 22. 10:30
Megosztás:

Erősödéssel nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Pluszban indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék hétfőn. A londoni FTSE100 index 0,44 százalékkal, a frankfurti DAX index 0,52 százalékkal, a párizsi CAC-40 index pedig 0,49 százalékkal erősödött a kereskedés kezdetén.
2024. 07. 22. 10:00
Megosztás:

Emelkedéssel indulhat a kereskedés a tőzsdén az elemző szerint

Emelkedéssel indulhat a kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) hétfőn az Equilor Befektetési Zrt. senior elemzője szerint. A BUX 41,24 pontos, 0,06 százalékos emelkedéssel, 72 940,89 ponton, új történelmi csúcson zárt pénteken.
2024. 07. 22. 09:00
Megosztás: