A Solana legnagyobb versenytársai: 3 altcoin, amelyek várhatóan vezetni fogják a piacot a következő 6 hónapban

Ahogy a kriptopiac fejlődik, új szereplők jelennek meg, akik készen állnak arra, hogy kihívást jelentsenek a Solana dominanciájára. Az elkövetkező hat hónapban néhány altcoin jelentős előrelépésre készül. Ez a cikk a három legígéretesebb versenyzőt mutatja be, amelyek vezető szerepbe kerülhetnek a piacon, betekintést nyújtva a befektetőknek és érdeklődőknek a jövőbeni lehetőségekbe. Ismerd meg azokat a neveket, amelyek növekedésre vannak predesztinálva.

A Solana legnagyobb versenytársai: 3 altcoin, amelyek várhatóan vezetni fogják a piacot a következő 6 hónapban

A CYBRO előértékesítése meghaladja a 3 millió dollárt: Egy milliók közötti, új generációs DeFi befektetési lehetőség

A CYBRO gyorsan felkeltette a kriptovaluta bálnák figyelmét, mivel exkluzív token előértékesítése már meghaladta a 3 millió dollárt. Ez az új generációs DeFi platform páratlan lehetőségeket kínál a befektetőknek, hogy bármilyen piaci körülmények között maximalizálják bevételeiket.

A szakértők akár 1200%-os megtérülést is jósolnak, miközben a CYBRO tokenek előértékesítési ára mindössze 0,03 dollár. Ez a ritka, technológiailag fejlett projekt már neves kriptobálnákat és influencereket vonzott, ami erős bizalmat és érdeklődést jelez.

Egy másik izgalmas hír, hogy a CYBRO bevezetett egy ajánlói programot. Ez 12%-os jutalékot kínál a közvetlen ajánlók tokenvásárlásaiból, 3%-ot a második szintű ajánlók után, és 2%-ot a harmadik szint után. A jutalmakat heti rendszerességgel USDT-ben osztják ki, és az ajánlók az első befizetésük során dupla CYBRO Pontokat kapnak, ha ajánlókódot használnak.

A tokenkínálat mellett a CYBRO bevezette a Pontok rendszerét, amely tovább növeli a befektetői ösztönzőket. A Pontok tulajdonosai automatikusan jogosulttá válnak a CYBRO Airdropban való részvételre, ahol a tokenek elosztása közvetlenül a birtokolt Pontok számához kötődik. A platform hetente akár 1 millió Pontot oszt ki, amelyeket a befektetők a CYBRO DeFi Széfekben lévő pozíciókkal szerezhetnek meg.

Cybro, Kaspa és Uniswap kriptovaluta elemzés és kriptobefektetés vásárlás kezdőknek is

A CYBRO tokenek tulajdonosai élvezhetik a jövedelmező staking jutalmakat, exkluzív airdropokat, cashbackeket a vásárlások után, csökkentett kereskedési és kölcsönzési díjakat, valamint egy erős biztosítási programot a platformon belül.

Mivel a teljes tokenkínálat mindössze 21%-a érhető el az előértékesítés során, és körülbelül 64 millió darabot már eladtak, ez egy arany lehetőség az éles eszű befektetők számára, hogy részesedést szerezzenek egy igazán kivételes projektben.

>>> Csatlakozz a CYBRO-hoz, és célozd meg a jövőbeli akár 1200%-os hozamot <<<

Uniswap és a decentralizált kereskedelem hatása

Az Uniswap UNI tokenje, amelyet felhasználóinak megerősítésére hoztak létre, kulcsszereplő a decentralizált pénzügyi térben. Ez a kormányzati token lehetővé teszi a tulajdonosok számára, hogy szavazzanak olyan változtatásokra, mint a díjak és a tokenek elosztása. Az Ethereumon futó Uniswap decentralizált tőzsde új dinamikát hoz a kereskedelembe az automatikus likviditásbeállítással.

Ez ajánlati könyv nélkül működik, több irányítást adva a felhasználóknak a pénzük felett. Az UNI tokenek kiosztásával az Uniswap megerősítette a felhasználói lojalitást a verseny közepette. Ma már erős platformként működik, több milliárd dolláros eszközökkel. Az UNI és az Uniswap együtt kiemelik a pénzügyi közösségi részvétel és a technológiai fejlődés fontosságát.

Kaspa: Új irány a kriptopénzek világában

A Kaspa egyedi megközelítése miatt emelkedik ki a kriptovaluták közül. Egy olyan konszenzusos módszert alkalmaz, amelyet GHOSTDAG-nak neveznek, és lehetővé teszi, hogy több blokk létezzen egyszerre, ahelyett, hogy elhagyott blokkok maradnának. Ez azt jelenti, hogy a hálózat nagyon gyorsan képes feldolgozni a tranzakciókat.

A Kaspa jelenleg másodpercenként egy blokkot kezel, de célja ennek jelentős növelése. Olyan funkciókat tartalmaz, mint a hozzáférhetőség, amely megkönnyíti a hálózat navigációját, valamint az SPV bizonyítékok a biztonságosabb tranzakciók érdekében. Technológiájával a Kaspa új előrelépéseket hozhat a kriptovilágban, beleértve a második réteg megoldásokat is. Ezáltal egy érdekes érme, amelyet érdemes figyelni a digitális valuták világában.

Toncoin felfedezése: A The Open Network natív kriptovalutája

A Toncoin a The Open Network (TON) kriptovalutája, egy decentralizált platformé, amelyet eredetileg a Telegram hozott létre. Proof-of-stake modellt használ, amely biztosítja a skálázhatóságot és a megbízhatóságot. Miután a Telegram jogi problémák miatt leállította a projektet, a TON Alapítvány és a közösségi tagok vették át.

A Toncoin gyors, biztonságos tranzakciókat támogat, minimális díjakkal, és célja, hogy gazdag ökoszisztémát hozzon létre, beleértve a decentralizált tárolást és szolgáltatásokat is. A fejlesztők és felhasználók egyaránt vonzónak találják a lehetőséget, hogy online tranzakciókat és szolgáltatásokat javítsanak. Ahogy a kriptovaluták és a decentralizált technológiák iránti érdeklődés tovább növekszik, a Toncoin szerepe az online fizetések hatékony megoldásainak biztosításában egyre inkább figyelmet kap.

Összegzés

Míg az UNI, a KAS és a TON rövid távon korlátozott potenciált mutatnak, a CYBRO kiemelkedik, mint egy technológiailag fejlett DeFi platform, amely páratlan kereseti lehetőségeket kínál. A CYBRO mesterséges intelligenciával támogatott hozamaggregációt alkalmaz a Blast blokkláncon. Jövedelmező staking jutalmakat, exkluzív airdropokat és cashbackeket kínál a vásárlások után. A platform zökkenőmentes felhasználói élményt biztosít, egyszerű betéti és kifizetési folyamatokkal. A transzparenciára, megfelelésre és minőségre összpontosítva a CYBRO erős érdeklődést váltott ki a nagy kripto befektetők és influencerek körében. Kiemelkedik, mint egy ígéretes projekt.

Honlap:

https://cybro.io

Twitter: https://twiter.com/Cybro_io

Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB

Telegram: https://t.me/cybro_io

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kriptovaluta vásárlás kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Erős évzárásra számítanak a szakértők az ingatlanpiacon

Erős évzárásra számítanak a szakértők az ingatlanpiacon, a Duna House által szeptemberre becsült 9754 tranzakció az előző havi értéket 4,8 százalékkal, az egy évvel korábbit 20,9 százalékkal haladta meg - közölte az ingatlanközvetítő hétfőn az MTI-vel.
2024. 10. 14. 22:00
Megosztás:

A MET az 1 százalékos adófelajánlások eljuttatását kéri a NAV-tól

A Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség (MET) azt kéri az adóhatóságtól, hogy mindenképpen juttassa el hozzájuk az adózók által a személyi jövedelemadó 1 százalékaként az Oltalom Karitatív Egyesületnek felajánlott több mint százmillió forintot.
2024. 10. 14. 21:30
Megosztás:

Több mint egymillió forintért kelt el egy József Attila-kötet

Több mint egymillió forintért kelt el József Attila Nem én kiáltok című, 1924-es verseskötetének dedikált példánya az Antikvárium.hu vasárnap zárult online árverésén. A magas áron elkelt dedikált tételek között szerepelt mások mellett egy Gárdonyi-regény, egy Radnóti-kötet, illetve egy Harry Potter-kötet, amelyet a szerző, J.K. Rowling is aláírt - közölték a szervezők az MTI-vel.
2024. 10. 14. 21:00
Megosztás:

Új szabályozások könnyítik a fogyatékossággal élők EU-n belüli utazásait

Az Európai Unió Tanácsa új irányelveket fogadott el az európai fogyatékossági kártyáról és a fogyatékossággal élő személyek európai parkolási kártyájáról, a szabályozások megkönnyítik a fogyatékossággal élők EU-n belüli utazásait - tájékoztatott az uniós tanács hétfőn.
2024. 10. 14. 20:30
Megosztás:

Magyarország EU-elnökségi programjában kiemelt szerepet kap a klímaváltozás elleni küzdelem

Magyarország EU-elnökségi programjában kiemelt szerepet kap a klímaváltozás elleni küzdelem – mondta a Közigazgatási és Területfejlesztési Minisztérium (KTM) önkormányzati államtitkára hétfőn Baján, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Víztudományi Karának a Life Logos 4 Waters projekt keretében szervezett, hatnapos nyári egyetemének megnyitóján.
2024. 10. 14. 20:00
Megosztás:

3 ok, amiért a WIF & PEPE bálnák DTX-t vásárolnak 0,08 dolláros áron; Az utolsó mindent megváltoztathat

A piaci elemzők megfigyelték, hogy a bálnák elfordulnak a már jól bevált piaci szereplőktől, mint a Dogwifhat (WIF) és a Pepecoin (PEPE), és egy új hibrid kereskedési platform, a DTX Exchange felé fordulnak, amely valóságos vásárlási őrületet teremtett a piacon.
2024. 10. 14. 19:00
Megosztás:

Az EU új rendeletet fogadott el a vegyi anyagokról

Az Európai Unió Környezetvédelmi Tanácsa aktualizálta a vegyi anyagokra vonatkozó rendeletet, amely pontosítja az osztályozásra, címkézésre és csomagolásra vonatkozó szabályokat és hozzáigazítja azokat a kereskedelem különböző formáihoz, például az online értékesítéshez, vagy az ömlesztett árusításhoz az újratöltő állomásokon - tájékoztatott az uniós tanács hétfőn.
2024. 10. 14. 18:30
Megosztás:

A mezőgazdaságban dolgozó nők szerepvállalása előmozdíthatja az agrárium fenntartható fejlődését

Október 15-én, a vidéki nők nemzetközi napján világszerte elismerik a vidéki közösségekben élő nők közösségfejlesztéshez, a mezőgazdaság növekedéséhez és a fenntartható mezőgazdasági gyakorlatok előmozdításához való létfontosságú hozzájárulását. Ezért a vidéki nők szerepvállalásának elősegítése alapvető fontosságú, és segít feltárni a helyi mezőgazdaságban rejlő lehetőségeket, valamint előmozdítja a fenntartható mezőgazdasági fejlődést.
2024. 10. 14. 18:00
Megosztás:

Magyar cég lett Európa leggyorsabban növekvő vállalata

A magyar MP Solutions Kft nyerte el a rangos Stevie Awards fődíját a leggyorsabban növekvő európai vállalat kategóriában. A HR-tanácsadással és fejvadászattal foglalkozó, 100%-ban magyar tulajdonú cég, a pandémia utáni aktív üzletfejlesztéssel érte el a most díjazott eredményt.
2024. 10. 14. 17:30
Megosztás:

A Ripple szemez a növekvő, 16 billió dolláros letéti piaccal – A globális bankok elfogadják az XRP-t?

A mai hírek szerint a Ripple (XRP) célja, hogy részesedést szerezzen a 16 billió dolláros globális <a href="https://www.investopedia.com/terms/c/custodian.asp" target="_blank">letéti</a> piacból. Sokan azt kérdezik: vajon az XRP kulcsszereplővé válhat-e a hagyományos banki szektorban? A globális bankok egyre inkább használják a digitális eszközöket, és az XRP fontos szerepet játszhat ebben.
2024. 10. 14. 17:00
Megosztás:

A BÉT és az OTP Bank közös programja tudásmegosztást és anyagi támogatást nyújt a tőzsdére tartó cégeknek

Dedikált oktatásokkal és rendezvényekkel támogatja a tőzsdei megjelenésre készülő magyarországi vállalkozásokat az OTP Bank és a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) közös programja - közölte hétfőn közös közleményben a két érintett.
2024. 10. 14. 16:30
Megosztás:

Két éve tart az emelkedés az USA tőzsdéin - meddig még?

Két éve volt az a lokális mélypont az S&P500 indexben, amelyből elindult az az emelkedés, amelynek eredményeként pénteken újabb csúcsot ütött az index.
2024. 10. 14. 16:00
Megosztás:

Így alakultak szeptemberen a lakbérek

A KSH-ingatlan.com lakbérindexe szerint vegyesen alakultak az átlagos lakbérek szeptemberben, országos szinten 0,1 százalékkal csökkentek augusztushoz képest, miközben Budapesten 0,4 százalékkal nőttek, éves összevetésben az országos átlagos bérleti díjak 9,6, a fővárosiak 9,9 százalékkal emelkedtek - közölte az ingatlan.com hétfőn az MTI-vel.
2024. 10. 14. 15:30
Megosztás:

A kiégés leküzdése alternatív módszerekkel

A mai felgyorsult, modern életvitel magával hozta az olyan problémákat, mint a kiégés, amit napjainkban egyre többen megtapasztalnak. Sokan pedig csak legyintenek rá, mondván: ez nem olyan komoly gond. Holott nagyon is az, hiszen kezeletlenül akár bele is lehet rokkanni pszichésen.
2024. 10. 14. 14:30
Megosztás:

4,3 százalékkal csökkent a román ipari termelés éves összevetésben

A nyers adatok szerint 4,3 százalékkal csökkent augusztusban az ipari termelés Romániában éves összevetésben – közölte hétfőn az Országos Statisztikai Intézet (INS).
2024. 10. 14. 14:00
Megosztás:

Lendületben a magyar M&A-piac

A geopolitikai bizonytalanságok ellenére is aktív maradt a hazai tranzakciós piac - derül ki az EY vállalati összeolvadásokat és felvásárlásokat (M&A) értékelő friss jelentéséből. Az ügyletek száma ugyan csökkent, de becsült értéke nőtt 2023-ban az előző évhez képest Magyarországon. A legvonzóbb befektetési célpont tavaly a technológiai szektor volt, míg idén a feldolgozóipar kapott lendületet az első hat hónapban, majd júniusban megvalósult a magyar gazdaság történelmének eddigi legnagyobb tranzakciója is.
2024. 10. 14. 13:30
Megosztás:

Kína gazdasági ösztönzés - más irány mint eddig?

A kínai pénzügyminisztérium hétvégi sajtótájékoztatójából csak nyomokban derült ki, hogyan képzeli az állam a gazdaság fellendítésének következő lépését.
2024. 10. 14. 13:00
Megosztás:

Számottevő hozamcsökkenés a fejlett piacok kötvénypiacain az elmúlt héten

Folytatódott a múlt héten is a kamatcsökkentési várakozások enyhülése és a hozamemelkedés, ami a megelőző héten indult.
2024. 10. 14. 13:00
Megosztás:

Egy lézersugaras vágógéppel a munka is gazdaságosabb

A csúcstechnológia megérkezett az iparba, ma már több tízezer lézersugaras vágógép található a gyártócsarnokokban. Egyre több helyen kezdik el alkalmazni őket, mivel rengeteg előnnyel rendelkeznek a hagyományos megoldásokhoz képest. Maximális pontosság, megbízhatóság érhető el velük és az egész folyamat teljesen automatizálható.
2024. 10. 14. 12:30
Megosztás:

Megújul az ÁHK-mutató – könnyebb lesz a mobiltarifák összehasonlítása

Az NMHH 2015. január óta publikálja minden hónap elején a legjelentősebb hazai szolgáltatók kínálatában aktuálisan elérhető lakossági mobil- és vezetékestelefon-díjcsomagok átlagos havi költségeit, azaz az ÁHK-értékeket. Az nmhh.hu/ahk címen elérhető oldal segít eligazodni a sokféle – a különböző tarifák mellett egyre változatosabb szolgáltatásokat nyújtó – telefondíjcsomag között, és azzal, hogy megkönnyíti a választást, növeli a fogyasztói tudatosságot is a telefonszolgáltatások piacán.
2024. 10. 14. 12:00
Megosztás: