A Toncoin jól teljesít, de van egy érme, ami simán lenyomhatja

Dunát lehet rekeszteni a kripto piacon elérhető érmékkel. Az óriási választékban azonban nem mindig egyszerű megtalálni a legjobb vételeket. A sok újonc előszeretettel hívja ki a régi motorosokat, ami különösen a mém érmékre igaz.

A Toncoin jól teljesít, de van egy érme, ami simán lenyomhatja

A Toncoin ($TON) a maga idejében igazi nagyágyú volt, de vajon még most is olyan fényesen ragyog? Netán az egyik új kihívó, a WienerAI ($WAI) jobb választás lehet? Olvass tovább és kiderül!

Mi az a Toncoin ($TON)?

A Toncoin (TON) egy decentralizált Layer-1 blokklánc, a The Open Network (TON) natív kriptovalutája. A TON egy nyílt forráskódú hálózat, amely világszerte élvezi a fejlesztők és a rajongók támogatását. A támogatók között szerepel egy svájci nonprofit, a TON Foundation is.

toncoin TON kriptó

Érdekes módon a projekt kapcsolódik a népszerű üzenetküldő alkalmazáshoz, a Telegramhoz. A Telegram csapat 2017-ben kezdte meg a munkát a TON kódján, amely akkoriban még Telegram Open Network (TON) néven futott. A projekt ráadásul egy saját natív kriptovalutát, a „Gramot” is piacra akarta dobni. Pavel Durov, a Telegram alapítója 2020 májusában azonban bejelentette, hogy a platform kiszáll a TON fejlesztésből egy SEC bírósági végzés miatt. Ez egyúttal azzal is járt, hogy a Gramot sosem adták ki.

Miután a Telegram kilépett a projektből, a TON közösség vette át az irányítást, és The Open Network néven folytatta működését. A natív kriptovalutát Toncoinnak nevezték el.

A Toncoin ($TON) jó befektetés?

Miután megismerted kicsit az érmét, joggal merülhet fel benned a kérdés, hogy vajon jó befektetés-e. Az alábbiakban ezt vizsgáljuk:

Előnyök:

Skálázhatóság – A TON hihetetlen tranzakciós sebességgel rendelkezik, amire még az is rájön, hogy egyszerre nagy mennyiségű tranzakciót képes kezelni. Ezek együttese alkalmassá teszi a platformot a tömeges elterjedésre.

Adatvédelem – A TON hálózat nagy hangsúlyt fektet a felhasználók adatainak védelmére, és a zero-knowledge bizonyítási mechanizmust alkalmazza. Ez egy olyan kripto technika, amely az ellenőrzést bármilyen mögöttes adat felfedése nélkül teszi lehetővé.

Nagy ökoszisztéma – A TON egy átfogó ökoszisztémát kínál, amelyben helyet kapott a fizetések feldolgozása, tárolás, és feltehetőleg még proxy szolgáltatás is.

Közösség központú disztribúció – A TON Alapítvány „Nyílt Liga” programja a közösségi részvételt TON tokenekkel jutalmazza.

Hátrányok:

Verseny – A kriptovaluta piac tömve van érmékkel, a TON-nak pedig szembe kell néznie a hasonló funkciókkal érkező, elismert projektekkel.

Függés a Telegram integrációtól – Habár a nemrégiben bejelentett Telegram integráció pozitív, a projekt sikere hosszú távon nagyban függ a Telegram elfogadásától és támogatásától.

Azt, hogy számodra jó befektetés-e a Toncoin (TON), neked kell eldöntened. Ne feledd, hogy a kriptovaluták rendkívül ingadozó termékek, és mindig végezz alapos kutatást. A TON piaci kapitalizációja jelenleg 23 milliárd dollár körül mozog, amivel a nyolcadik helyet foglalja el a top kriptovaluták sorában. Habár egy évvel ezelőtti állapotához képest 235%-os pluszban van, a kripto befektetők ennél nagyobb és gyorsabb növekedésre vágynak. A következő érme számukra lehet érdekes.

WienerAI – A félig tacskó, félig AI mém érme

Új kutya ugat a mém érmék játszóterén, ez pedig nem más, mint a WienerAI ($WAI). WienerAI egy ravasz tacskó, akit a mesterséges intelligencia tesz még félelmetesebbé. Ez a kis kolbászkutya a tökéletes választás egy mém érmére. A WienerAI hívek már gyülekeznek is, és a „kolbász hadsereg” tagjainak száma egyre csak nő. A lelkes befektetők alig várják, hogy átrendezhessék a kripto piacot.

A Wiener AI egy igazi high-tech robot, aki 2132-ből érkezett közénk. A The Architect névre hallgató őrült tudós éppen a valaha volt legijesztőbb AI-t létrehozásán munkálkodik, amit egy kiber kutya képében kíván életre hívni.

wienerai kripto ico

A kísérlet alatt azonban vét egy kis hibát, és véletlenül tacskó DNS-t is adott az elegyhez. Ez vezetett a WienerAI, egy szuperintelligens robot tacskó születéséhez.

A WienerAI előértékesítése már el is indult, és rendkívül sikeres. Mindössze néhány hét leforgása alatt közel 2 millió dollárt gyűjtött, ami még a mém érmék világában is kiemelkedőnek számít. A $WAI érméket tehát úgy viszik a befektetők, mint a cukrot, és egyes elemzők szerint akár 100-szorosára is nőhet a token árfolyama.

Ahogy haladunk tovább az előértékesítési szakaszokban, az érme ára úgy lesz majd egyre magasabb. Amennyiben szívesen csatlakoznál a projekthez, akkor a legjobb, ha mielőbb, még az ár emelkedése előtt megteszed. A korai befektetők ráadásul a bőségesebb letéti jutalmakból és a nagyobb kedvezményekből is profitálhatnak. Mindezek fényében talán nem lepődsz meg, ha azt mondjuk, hogy a WienerAI az egyik legjobb mém érme lehet 2024-ben. Csatlakozz te is a WienerAI előértékesítéshez, siess, ne maradj le!

Megnézem a Wiener AI-t

Ezek is érdekelhetnek:

A Sealana érme előértékesítése egyre csak duzzad

A 11 legjobb kripto ICO 2024-es befektetéshez 

A legjobb 2024-ben megvásárolható mém érmék

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Napokon belül lejár a NIS2 regisztráció határideje - sok céget érhet kellemetlen meglepetés

Már csak pár napja maradt belépni a nyilvántartásba azoknak a hazai vállalatoknak, amelyekre kiterjed a NIS2, vagyis a felülvizsgált uniós kibervédelmi irányelv – hívja fel a figyelmet az EY. Résen kell lenniük a konszolidált beszámolót készítő társaságok tagvállalatainak is, hiszen elég cégcsoport szinten elérni a meghatározott minimum bevételt és létszámot, hogy rájuk is vonatkozzanak a kötelezettségek. Az óvatlan szervezetek számára a mulasztás súlyos bírsággal, sőt a vezető eltiltásával is járhat.
2024. 06. 23. 10:00
Megosztás:

Növekvő forgalomban emelkedett a BUX a héten

Növekvő forgalomban emelkedett a héten a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX pénteken történelmi csúcson, 70 378,92 ponton zárt, 842,36 ponttal, 1,21 százalékkal magasabban mint egy héttel korábban.
2024. 06. 23. 09:00
Megosztás:

A kisgyermekes szülők érdekében indított versenyfelügyeleti eljárást a GVH

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) versenyfelügyeleti eljárást indított a szlovákiai EC Global SVK s.r.o. vállalkozással szemben tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmának feltételezett megsértése miatt; a GVH gyanúja szerint a cég a weboldalán reklámozott, jellemzően kisgyermekes szülőknek ajánlott termékek esetében megtéveszti a fogyasztókat az egészségre és gyógyhatásra vonatkozó állításokkal.
2024. 06. 23. 08:00
Megosztás:

Továbbra is a szomszédos országok átlaga alatt maradtak az üzemanyagárak

Az üzemanyagárak továbbra is a szomszédos országok átlagárai alatt maradtak, a családok védelme érdekében a kormány továbbra is folyamatosan nyomon követi az árak alakulását - erősítette meg pénteki közleményében a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).
2024. 06. 23. 07:00
Megosztás:

Kriptó forró percek: Az ETH felszállásra készül, az MTAUR forró üldözésében!

Az Ethereum (ETH) egy jelentős áttörés küszöbén áll, annak ellenére, hogy az utóbbi időben stagnált az árfolyama. Pozitív szabályozási fejlemények, beleértve az SEC döntését, miszerint nem indítanak eljárást az Ethereum (ETH) ellen, valamint a Spot ETH tőzsdén kereskedett alapok (ETF-ek) közelgő indulása, megalapozták a növekedés lehetőségét. Ezek a tényezők várhatóan jelentős intézményi tőkét vonzanak az Ethereum (ETH) ökoszisztémájába, ami az árfolyam emelkedését eredményezheti. Az elemzők egyre optimistábbak, és azt jósolják, hogy az Ethereum (ETH) az elkövetkező hónapokban elérheti a 10.000 dollárt, amit a bálna aktivitás növekedése és a befektetői kitartás is hajt.
2024. 06. 23. 06:00
Megosztás:

Az MNB a régióból elsőként lett a CASI nemzetközi zöld kapacitásépítő szervezet tagja

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) a kelet-közép-európai régióban elsőként csatlakozott a CASI nemzetközi szervezethez, amelynek célja, hogy világszerte kellő létszámban legyenek szakértői a fenntartható befektetéseknek - közölte a jegybank pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 23. 05:00
Megosztás:

A Solana ETF vírusként terjed, az Algotech 9,2 millió dolláros előértékesítése történelmet ír, és a Robinhood kiterjeszti kriptoambícióit

A kriptovaluták világa gyorsan változik, ami az ipar növekvő érettségét és szélesebb körű elfogadását mutatja a legújabb fejlemények révén.
2024. 06. 23. 04:00
Megosztás:

Raoul Pal a Solanát látja a legbikábbnak az altcoinok között, amit érdemes megvásárolni a rally előtt.

A Real Vision alapítója és befektetési guruja szenzációs kriptopiac-elemzést közölt.
2024. 06. 23. 03:00
Megosztás:

Nem Magyarország Európa legszegényebb országa - az NGM elmagyarázza, hogy miért

Az elmúlt napokban látott napvilágot az Eurostat friss adatközlése, miszerint a magyar háztartások fogyasztása az uniós átlag 70 százalékát éri el. Az adatot többen helytelenül értelmezve, a közvéleményt tudatosan félrevezetve úgy állították be, hogy Magyarország az unió legszegényebb országa, ami teljességgel nonszensz és szándékos hazugság - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 23. 02:00
Megosztás:

Mennyi lenne az Ön nyugdíja, ha a Kormány nem törli el a svájci indexálást? Kiszámoltuk!

Jól vagy rosszul jártak a magyar nyugdíjasok, mikor a Kormány a nyugdíjak számításakor a svájci indexálást megszüntette? Mennyi lenne most a nyugdíj, ha nem nyúltak voltak bele a számítási képletbe? Erre a kérdésre adunk választ cikkünkben.
2024. 06. 23. 01:00
Megosztás:

Ezért a 3 kutyás kriptóért megőrülnek most a befektetők

Az idei év kétségtelenül legnagyobb sztárjai a mém érmék, azon belül pedig a kutyás érmék a legkapósabbak. Van is miből válogatni, de leginkább három olyan érme található jelenleg a piacon, amelynek egyáltalán nem lehet ellenállni, ha a portfólió színesítéséről van szó. Az elkötelezett befektetők mindig keresik a lehetőségeket, és a technológiai fejlődésnek köszönhetően mindig van egy újabb és valamiben többet tudó érme a kínálatban.
2024. 06. 23. 00:01
Megosztás:

Több mint ezer gyermek pályaválasztását támogatta a Felzárkózó Települések Program

Ötven hátrányos helyzetű kistelepülés iskoláiban több mint ezer hetedikes és nyolcadikos gyermek pályaválasztásához nyújtott támogatást a Felzárkózó Települések Program a most zárult, 2023/24-es tanévben, hogy a leszakadó térségekből érkező gyerekek középiskolai lemorzsolódását csökkentsék - közölték a program koordinátorai pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 22. 23:00
Megosztás:

Ezekkel a számokkal nyerhettél 3 milliárdot az Ötös Lottón

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 25. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 06. 22. 21:00
Megosztás:

Öntözésfejlesztési projekteket támogató döntések születtek

A mezőgazdasági termelés biztonságának fenntartásában, a magas hozzáadott értékű növényi kultúrák termesztésében az öntözés fejlesztése meghatározó jelentőségűvé vált a megváltozott klimatikus viszonyok között. Az Agrárminisztérium több mint száz újabb gazdálkodói öntözésfejlesztési projekthez biztosít most forrást - jelentette be pénteki, az MTI-nek eljuttatott közleményében Nagy István agrárminiszter.
2024. 06. 22. 20:00
Megosztás:

Gyérebb termésre számítanak idén a meggytermesztők

A szélsőséges tavaszi időjárás miatt az átlagosnál kisebb meggytermés várható, az alacsonyabb hozamok ugyanakkor nem csak a magyarországi ültetvényekre jellemzőek, ezért a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) és a Magyar Zöldség-Gyümölcs Szakmaközi Szervezet (FruitVeB) várakozásai szerint a magyar meggy kedvező pozícióba kerülhet az európai piacon - összegezte véleményét pénteki elemzésében a két szakmai szervezet.
2024. 06. 22. 19:00
Megosztás:

Áprilisban nőtt az átlagkereset és a reálbér is

A célzott és hatékony kormányzati intézkedések visszaszorították az inflációt, amely áprilisban 3,7 százalékos volt. Ennek, valamint a 15 százalékos minimálbér és 10 százalékos garantált bérminimum emelésnek köszönhetően 2023. szeptembere óta, azaz 8 hónapja töretlenül emelkednek a reálbérek, áprilisban 9,5 százalékkal nőtt a fizetések vásárlóereje - értékelte pénteki közleményében a legfrissebb adatokat Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára.
2024. 06. 22. 18:00
Megosztás:

Májusban háromhavi csúcson volt az éves infláció Japánban

Japánban 2,8 százalékra, háromhavi csúcsra nőtt az éves infláció májusban az áprilisi 2,5 százalékról a pénteken ismertetett kormányzati adatok szerint.
2024. 06. 22. 17:00
Megosztás:

A bruttó átlagkereset áprilisban meghaladta az egy évvel korábbit

2024. áprilisában a teljes munkaidőben alkalmazásban állók bruttó átlagkeresete 645 300, a kedvezmények figyelembevételével számolt nettó átlagkereset 444 000 forint volt. A bruttó átlagkereset 13,5, a nettó átlagkereset 13,4, a reálkereset pedig 9,5 százalékkal nőtt az egy évvel korábbihoz képest - jelentette pénteken a Központi Statisztikai Hivatal(KSH).
2024. 06. 22. 16:00
Megosztás:

Az IMF szerint az eurózóna inflációja 2025 második felében tér vissza a 2 százalékos célhoz

A Nemzetközi Valutaalap (IMF) szerint az eurózóna inflációja 2025. második felében valószínűleg visszatér az Európai Központi Bank (EKB) 2 százalékos céljához - áll a washingtoni központú szervezet honlapján.
2024. 06. 22. 15:00
Megosztás:

Az élhetőséget nem csupán az anyagi jólét határozza meg

Egy ország élhetősége csak részben az anyagi jólét függvénye, ezen kívül fontos az emberi kapcsolatok minősége és az élettel szembeni, megfelelően megfogalmazott elvárások - jelentette ki a közigazgatási és területfejlesztési miniszter csütörtökön a Veszprém Televízióban adott interjúban.
2024. 06. 22. 14:00
Megosztás: