A Sealana érme előértékesítése egyre csak duzzad

A Sealana ICO-ja eddig 1,366,148.52 dollárt gyűjtött össze, és szerencséjére a SOL mém érmék iránti kíváncsiság sem apad. Sokak szerint a Sealana lesz a Solana mém érmék következő tündöklő csillaga, és egyszerűen túl jó lehetőség ahhoz, hogy szem elől téveszd.

A Sealana érme előértékesítése egyre csak duzzad

Miközben a Solana célba vette a 200 dolláros értéket, a Sealana-hoz (SEAL) hasonló mém érmék dübörgő előértékesítésükkel kavarnak nagy port. 

Ezt a friss, fókás mém érmét az előértékesítés folyamán végig fix 0,022 dolláros áron kínálják. Az alábbi módokon tudod megvásáolni: SOL, ETH, USDT vagy USDC útján, illetve bankkártyával.

A WIF-től egészen az új MANEKI-ig a Solana-alapokra építkező mém érmék nagyon trendinek számítanak. Ennek oka az, hogy a Layer 1 Solana lánc betölti a korábbi stabilitási hiányt, ráadásul hatékony és kedvező árú tranzakciói nyomán akár még az Ethereum érmével is versenyre kelhet.

A Solana március 12 óta dicsőséges napokat él, hiszen azóta felülmúlja a Bitcoint, és az Ethereumot is. Nézd meg magad is a következő grafikonon:

Ethereum Solana árfolyam grafikon

Emlékezzünk vissza a Sealana nagy elődjeire, a SLERF-re, és a hihetetlenül sikeres Slothana (SLOTH) érmére. Nem véletlenül hoztuk fel őket példának, utóbbi mindössze egy hónap alatt 15 millió dollárt gyűjtött az ICO-ja folyamán. 

A SLOTH a Raydium, a Poloniex és az XT.com központosított tőzsdéken kereskedik. Ráadásul az a hír járja, hogy e hét folyamán a csapata megnevez egy top 10-es tőzsdét is. A lajháros SLOTH nemrégiben, május 13-án elérte a 0,056 dolláros történelmi csúcsát.

A Slothana érme árfolyam emelkedését nagy részben a token-égető mechanizmusa generálja, mely az ár 1 centtel való emelkedése során mindig aktivizálódik. 

A szóbeszéd szerint egyébként a SLOTH és a SEAL csapata egy és ugyanaz, hiszen rengeteg köztük a hasonlóság. De akár igaz ez, akár nem, amellett, hogy a SLOTH kedden meglépte a 100 millió dolláros piaci kapitalizációt, nem mehetünk el szó nélkül, és bizony a SEAL vásárlói előtt sem maradt észrevétlen tény.

A Sealana egy újhullámos Solana mém érme

A Solana mém érmék továbbra is vezetik a kriptopénzek keresettségi listáját, és ez üdvözlendő hír azok előtt, akik csatlakozni kívánnak a Sealana táborához.

A SLOTH péntek délelőtt, 24 órára levetítve 16,30%-ot nőtt, értéke pedig 0.05179 dollár. A CWIF (CatWifHat) 4,86%-ot emelkedett, és 0.0000008029 dolláron áll, a Jeo Boden (BODEN) 11,8%-os emelkedéssel hasít. Ezen kívül a Doland Tremp (TREMP) érme 29,3 %-ot szárnyalt előre, míg a Solana négy hónapos kedvence, a PONKE 1,2%-kal 0,238 dollárra emelkedett.

Jacob Crypto Bury előértékesítési kriptoszakértő szerint a Sealana méltó helyet foglal el a 100-szoros hozamot ígérő top választások között.

A Bitcoin.com, a Crypto Potato, a The Economic Times és a Cryptonews megjelenései is bizonyítják, hogy a Sealana előértékesítése villámgyorsan fut előre.

Tekintsd meg a Sealana előértékesítését

A Solana gyorsan teper, és ez bombahír a Sealana számára

A Sealana vásárlóknak tudniuk kell, hogy nem tévesztették el a házszámot, és ha egy hatalmas  megtérülésre vágynak, igenis jó helyen járnak. Elég, ha csak ránéznek a Solana első negyedéves eredményeire, és máris örömtáncba kezdhetnek. 

Az április elejéig tartó három hónap során a Solana átlagos DEX kereskedési volumene negyedévről negyedévre 319%-kal, 1,5 milliárd dollárra növekedett.

A Solana jelenleg főleg a kiskereskedők, közülük is a mém érme-kereskedők és befektetők kedvence. 

Messari szerint az elsősorban a Solana-ra építkező projektek 2024 első negyedévében 89,2 millió dollárt gyűjtöttek - ez pedig mintegy 2,5 millió dollárral több, mint a 2023-ban gyűjtött összeg.

Az ökoszisztéma útjára indította a sokat emlegetett token-bővítési technológiáját, amely sokkal konfigurálhatóbbá és használhatóbbá varázsolja az SPL-tokeneket. A kiterjesztéseket sok stabilcoin-kibocsátó üdvözölte örömmel, köztük a Paxos is lelkesedik érte.

A tágabb értelemben vett Solana ökoszisztéma is bővülni kezdett. Megjelent az Anza nevű új fejlesztői bolt, illetve megalapították a Colosseum-ot, amely nagy erőkkel ösztönzi a Solana elfogadottságát, és növekedését.

Ugyan még vannak gyermekbetegségei, melyek a torlódási problémákat jelentik, de a lánc növekedési lendülete nem hagyott alább.

Az pedig, hogy a Solana hálózat használatának megugrásával a hálózat stabil maradt azt bizonyítja, hogy lassan készen áll uralni a főműsoridőt.

Látogasd meg a Sealana előértékesítését

A Sealana és a Dogeverse a mém érmék élharcosaiként mutatkoznak be

A Sealana egy egyszerű mém érmének vallja magát, de a Solana technológia szilárdságának hála rendkívüli népszerűségnek örvend, és a jövőbeli sikere is már-már borítékolható. 

A Solana képes az ambíciózus mém érme-hálózatok tartószerkezetévé válni, amely fenn tudja tartani a valós idejű decentralizált értéktranszfer interakciókat, amelyek végülis több százezer felhasználót érinthetnek.

Mivel a Sealana projektje rendkívül szórakoztató, valószínűleg hatalmasra duzzadhat az értéke, és meghatározó kriptó lehet a jövőben is.

Egy másik érme is közkedvelt mostanában. Ez a multichain Dogeverse, mely hat láncával soha nem látott átjárhatóságot biztosít, és új irányt mutat a mém érméknek.

A Dogeverse hihetetlen gyorsasággal már több, mint 15 millió dollárt gyűjtött össze, és mivel elérte a hard cap-jét, az úgynevezett  túlértékesítési szakaszban van, és gyakorlatilag bármikor bezárhatnak a kapui. Mi úgy saccolunk, hogy a tőzsdei bevezetés a következő egy-két hétre tehető majd. A DOGEVERSE ára a előértékesítés során 0,0003 dollárt kóstál.

Kövesd a friss híreket a Sealana X fiókján és Telegram csatornáján.

Nézd meg a Sealana előértékesítését

Ezek is érdekelhetnek:

A 11 legjobb kripto ICO 2024-es befektetéshez – Kezdeti érmék összehasonlítása

A kutyás érmék rákapcsoltak, a Floki Inu minden idők legmagasabb árát célozta meg

A kriptobefektetők elkapkodják a Mega Dice tokent

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Ez a 3 altcoin megváltoztathatja a kriptoipart – a DTX Exchange vezet SHIB, LINK és WLD előtt

A piaci korrekció közepette a legtöbb altcoin veszteségeket szenved el, köztük a Shiba Inu (SHIB), a Chainlink (LINK) és a Worldcoin (WLD) is. Ezen a héten a Shiba Inu (SHIB) 15%-ot esett, a Chainlink (LINK) 6,54%-ot, és a Worldcoin (WLD) 12,54%-ot. Mindhárom érme erős medvepiaci nyomás alatt áll.
2024. 06. 24. 04:00
Megosztás:

Dogecoin árfolyam előrejelzés: Elérheti Elon Musk kedvenc érméje az 1 dollárt? A szakértők inkább az Algotechre fogadnak

A Dogecoin (DOGE), az a népszerű kriptovaluta, amelyet gyakran emleget a technológiai mogul, Elon Musk, ezzel megragadva a befektetők és rajongók képzeletét is. Az útja a mém érmétől a kriptopiacon komoly versenyzővé válásig felveti az izgalmas kérdést: elérheti-e a Dogecoin (DOGE) ára az áhított 1 dolláros szintet?
2024. 06. 24. 03:00
Megosztás:

Durva adósságot cipel Nagy-Britannia - mi lesz a vége?!

A pénteken ismertetett legfrissebb közfinanszírozási adatok szerint jelentős növekedéssel száz százalék közvetlen közelébe emelkedett a hazai össztermékhez (GDP) mért brit államadósságráta a májussal zárult egy évben. Legutóbb több mint hat évtizede mértek ennél magasabb közadósságot Nagy-Britanniában.
2024. 06. 24. 02:30
Megosztás:

Gyógyszerek, amit tilos bevenni reggel, mert nagy bajt okozhat!

A gyógyszerek szedésekor nemcsak az adagolásra, hanem az időzítésre is különösen oda kell figyelni. Bizonyos gyógyszerek bevétele reggel, éhgyomorra kifejezetten káros hatásokkal járhat, súlyosbíthatja a mellékhatásokat vagy ronthatja a gyógyszer hatékonyságát. Íme, néhány gyógyszer, amit jobb, ha nem reggel veszel be.
2024. 06. 24. 02:00
Megosztás:

Válaszd ki a születésnapodat és megtudod, mikor leszel gazdag! Pénzhoroszkóp

Kíváncsi vagy, hogy milyen anyagi lehetőségek és szerencsés fordulatok várnak rád ezen a héten? Fedezd fel részletes horoszkópunkat, amely izgalmas és váratlan eseményeket ígér minden csillagjegy számára! Legyen szó váratlan pénzügyi nyereségről, szerencsés találkozásokról vagy épp kreatív befektetési ötletekről, itt mindent megtalálsz, amit tudnod kell. Tudd meg, melyik nap érdemes lottót játszanod, és melyik állattal való találkozás hozhat különleges szerencsét! Olvasd el a heti horoszkópodat, és készülj fel a szerencse rád váró csodáira!
2024. 06. 24. 01:00
Megosztás:

Három népszerű kriptojáték, amivel még pénzt is kereshetsz

Játszani mindenki szeret, főleg akkor, ha még fizetnek is érte. A kriptojátékok piacán rendkívül széles a kínálat, de a paly-to-earn (játssz és keress pénzt) modell szinte az első perctől népszerű a blokklánc játékok között.
2024. 06. 24. 00:01
Megosztás:

Még egy hétig lehet pályázni családbarát munkahelyek kialakítására

Július 1-jéig lehet jelentkezni a családbarát munkahelyek kialakítására kiírt pályázatra - közölte a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében.
2024. 06. 23. 23:00
Megosztás:

Államháztartási, idegenforgalmi, ipari és foglalkoztatási adatok jelennek meg jövő héten

Jövő hétfőn a Pénzügyminisztérium (PM) részletes tájékoztatót tesz közzé az államháztartás központi alrendszerének május végi helyzetéről, a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken a foglalkoztatás és munkanélküliség, az ipari termelői árak, valamint a turisztikai szálláshelyek fogalmának májusi adatait közli.
2024. 06. 23. 22:00
Megosztás:

Meghatározó szerepünk lesz a nemzetközi olimpiai mozgalom megújulásában

Magyarország meghatározó szerepet kap a nemzetközi olimpiai mozgalom megújulásában, mivel most Sanghaj mellett Budapest rendezi az új, modern, úgynevezett városi sportágak kvalifikációs versenyeit az idei párizsi ötkarikás játékokra - közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Budapesten.
2024. 06. 23. 21:00
Megosztás:

A hatos lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 25. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 06. 23. 20:00
Megosztás:

Társadalmi felelősség és milliárdos megtakarítások – Értéket teremt a megváltozott munkaképességűek foglalkoztatása

Évente közel kétszázmilliárd forintot fizetnek be a hazai vállalkozások rehabilitációs hozzájárulásként az államkasszába, mivel a foglalkoztatottak között a megváltozott munkaképességű alkalmazottak aránya nem éri el az öt százalékot. Becslések szerint ez a csoport akár százezres tartalékot is jelenthet a magyar munkaerőpiacnak. Az ezen munkavállalók munkába állításához szükséges jól átgondolt stratégia kidolgozásához és megvalósításához a legtöbb vállalat jelenleg nem tud megfelelő szakembert allokálni, ezért érdemes külsős szakértő vagy HR szolgáltató támogatását bevonni.
2024. 06. 23. 19:00
Megosztás:

Van igény rá, de még mindig kevesen értik az egészségpénztárat

Mostanra lezajlottak az egészségpénztárak küldöttközgyűlései, elfogadták az előző évi beszámolókat. Az egészségpénztárak taglétszáma és az általuk kezelt vagyon továbbra is növekszik, de a lakosság nagy része még mindig veszni hagyja az akár 150 ezer forint állami támogatást. A BiztosDöntés.hu arra keresi a választ, hogy miért van ez így.
2024. 06. 23. 18:00
Megosztás:

Különleges naperőmű kezdte el működését Környén

Üzembe helyezték az első hazai, ipari naperőművet, amelynek termelése automatikusan, a pillanatnyi igények szerint finomhangolható.
2024. 06. 23. 17:00
Megosztás:

Atomenergetikai együttműködésről tárgyalt a Roszatom vezetője Vietnámban

Alekszej Lihacsov, a Roszatom állami atomenergetikai vállalat vezérigazgatója Vlagyimir Putyin orosz elnök vietnámi látogatása alkalmából találkozott Pham Minh Chinh vietnámi miniszterelnökkel, akit tájékoztatott az orosz közreműködéssel megvalósuló Nukleáris Tudományos és Technológiai Központ tervéről és az atomenergia terén folytatott együttműködés újraindításának kilátásairól, valamint a kétoldalú együttműködés más területeiről.
2024. 06. 23. 16:00
Megosztás:

Közel 60%-os árbevétel növekedést ért el tavaly az online fizetési megoldásokat kínáló Barion

Már több mint 15 országban szolgálja ki e-kereskedelmi partnereit az adatvezérelt fizetési megoldásokra specializálódott Barion.
2024. 06. 23. 15:00
Megosztás:

Tudatosabban tervezik vagyoni viszonyaikat a házasságra készülők

A családi vagyon egy része is múlhat egy házassági vagyonjogi szerződésen.
2024. 06. 23. 14:00
Megosztás:

Végleg velünk marad a kamatjövedelmek után fizetendő szocho!

2023. július elseje óta a kamatjövedelmek után a 15%-os személyi jövedelemadó (szja) mellett 13% szociális hozzájárulási adót (szocho) is kell fizetni. Eredetileg ez a veszélyhelyzet idejére volt csak érvényes, a Bankmonitor szakértői azonban kiszúrtak egy jogszabályváltozást, ami alapján nagyon úgy tűnik, véglegesen velünk marad a sarc.
2024. 06. 23. 13:00
Megosztás:

Az ingatlanfejlesztések modernizálásában működik együtt a Kopaszi Gát és a CETIN Hungary

Együttműködési megállapodást kötött a lakossági és az üzleti ingatlanokat fejlesztő Kopaszi Gát Zrt. és a független, integrált telekommunikációs infrastruktúraszolgáltató CETIN Hungary.
2024. 06. 23. 12:00
Megosztás:

Billegő helyzetben kell fenntarthatóvá válniuk a magyar kkv-knak

A kis- és középvállalkozások (kkv-k) számára kulcsfontosságú, hogy már most megkezdjék a felkészülést az ESG-törvény (E, environmental: környezeti, S, social: társadalmi, G, governance: vállalatirányítási területek) előírásainak teljesítésére. A szabályozás nem csupán új kötelezettségeket hoz, hanem jelentős lehetőségeket is kínál a fenntarthatóság és a versenyképesség növelésében. Az Erste ESG-indexszel és tanácsadással fogja segíteni kkv-ügyfeleit, hogy könnyebben tudjanak eleget tenni a jogszabályi előírásoknak.
2024. 06. 23. 11:00
Megosztás:

Napokon belül lejár a NIS2 regisztráció határideje - sok céget érhet kellemetlen meglepetés

Már csak pár napja maradt belépni a nyilvántartásba azoknak a hazai vállalatoknak, amelyekre kiterjed a NIS2, vagyis a felülvizsgált uniós kibervédelmi irányelv – hívja fel a figyelmet az EY. Résen kell lenniük a konszolidált beszámolót készítő társaságok tagvállalatainak is, hiszen elég cégcsoport szinten elérni a meghatározott minimum bevételt és létszámot, hogy rájuk is vonatkozzanak a kötelezettségek. Az óvatlan szervezetek számára a mulasztás súlyos bírsággal, sőt a vezető eltiltásával is járhat.
2024. 06. 23. 10:00
Megosztás: