Arbitrum, Cardano, és ez az új Ethereum token a következő kriptóérmék, amelyek a bikapiac felé robbannak

Ahogy a kriptopénzpiac a következő nagy fellendülését várja, az Arbitrum (ARB), a Cardano (ADA) és egy frissen kibocsátott Ethereum token emelkedik ki, mint a robbanásszerű növekedésre esélyes vezető versenyzők.

Arbitrum, Cardano, és ez az új Ethereum token a következő kriptóérmék, amelyek a bikapiac felé robbannak

A piac bikafutásra készülve, ez a három eszköz kiemelkedik innovatív technológiájával és erős piaci potenciáljával. Nézzük meg, hogyan teljesít ez a három szereplő!

A Paxos integrálódik az Arbitrum Layer 2-be: Az ARB 3,92%-ot emelkedik

Az Arbitrum Foundation, amely az Arbitrum ökoszisztéma fejlesztéséért felelős, 2024. szeptember 11-én bejelentette, hogy a Paxos, egy szabályozott platform, amely a blokklánc infrastruktúrára és a tokenizációra specializálódott, integrálódik az Arbitrum Ethereum Layer 2 skálázási megoldásába.
Ez a partnerség jelentős mérföldkövet jelent az Arbitrum hálózat intézményi elfogadásának növelésében, és a valós eszközök blokkláncba történő integrálásában.

Mi volt ennek az egyesülésnek a hatása az ARB-re? Szeptember 14-re az értéke 0,51 dollárról 0,53 dollárra emelkedett, ami 3,92%-os növekedést jelentett egy hét alatt.

Továbbá az elemzők úgy vélik, hogy ez a növekedési pálya folytatódni fog 2024 negyedik negyedévének hátralévő részében, és az ARB a következő bikafutás során akár az 1 dolláros szintet is elérheti, 1,81 dolláron kereskedve. Ez 241,51%-os növekedést jelentene a jelenlegi 0,53 dolláros árhoz képest.

A Binance Pay hozzáadja az ADA támogatását: A Cardano tokenje 6%-ot emelkedik

2024. augusztus 19-én a Cardano Foundation, amely a Cardano blokklánc fejlesztését felügyeli, bejelentette, hogy a Binance Pay, a Binance kriptotőzsde által biztosított fizetési megoldás, hozzáadta az ADA fizetések támogatását a kereskedők számára.

E hír hatására az ADA ára szeptember 14-re 0,33 dollárról 0,35 dollárra emelkedett, ami 6,06%-os árnövekedést jelentett egy hónap alatt.

A jövőbe tekintve a szakértők további árnövekedést jósolnak a közelgő bikafutás során, előrejelzéseik szerint az ADA ára 2024 végére elérheti a 0,83 dollárt. Ez 137,14%-os növekedést jelentene a jelenlegi 0,35 dolláros árhoz képest.

Az $FXG célja a következő bikafutás élére kerülni 900%-os árugrással

A kriptopiacot megrengető új Ethereum token az $FXG, és íme, miért hívja fel magára mindenki figyelmét: Az FXGuys egy élvonalbeli decentralizált deviza (FX) platform, amely gyorsan a ravasz kereskedők kedvenc témájává válik.

A csúcskategóriás biztonságot, adatvédelmet és fejlett technológiát kínáló DeFi platform élénk érdeklődést váltott ki a befektetők körében. Az előértékesítés folyamatban van, és a korai támogatók hihetetlen, akár 900%-os hozamot is elérhetnek, amint az $FXG megjelenik a nagyobb tőzsdéken.
Az FXGuys célja, hogy forradalmasítsa az egész DeFi világot felhasználóbarát eszközökkel és egy innovatív befektetési modellel, amely felhatalmazza a kereskedőket, és újradefiniálja a digitális eszközök kezelésének módját.

Az induló finanszírozási körben, ahol az $FXG tokenek 0,010 dolláron kerültek eladásra, mindössze 24 óra alatt elfogyott a készlet, és most a Privát Értékesítési szakasz zajlik 0,015 dolláron. Az induló kör befektetői már most 50%-os hozamot értek el, és az állami előértékesítés csak napok múlva indul, így egyre nagyobb az izgalom a token 0,10 dolláros bevezetése körül, ahol a korai befektetők akár 900%-os hozamot is láthatnak.

Az FXGuys felülmúlja az Arbitrumot és a Cardanót páratlan 566%-os növekedési potenciállal

Miközben az Arbitrum szerény 3,92%-os növekedést produkált a Paxos integrációja után, és a Cardano 6,06%-ot emelkedett, miután a Binance Pay hozzáadta az ADA támogatását, az FXGuys teljesen más szintre lépett.

Egyedülálló Trade2Earn modelljével, fejlett biztonsági funkcióival és gyors előértékesítési sikerével az FXGuys vonzóbb lehetőséget kínál, mint az Arbitrum és a Cardano lassabb növekedési pályái.

Az $FXG jelenleg a privát értékesítési szakaszában van, 0,015 dolláros áron. Az előértékesítés során az új befektetők akár 566%-os hozamot is elérhetnek, így az FXGuys célja, hogy a következő bikafutás során messze meghaladja ezeket az apró növekedéseket, és forradalmasítsa a decentralizált pénzügyeket.

Látogass el az FXGuys-ra, és tekintsd meg a platformot!

Csatlakozz az $FXG közösséghez

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Baljós jelet küldött az USA gazdasága

A richmondi Fed feldolgozóipari indexe szeptemberben -21-re csökkent az augusztusi -19-ről, miközben a piac enyhe javulásra számított. A friss adat a gyári tevékenység legnagyobb mértékű visszaesését jelzi 2020 májusa óta.
2024. 09. 25. 14:30
Megosztás:

Új történelmi csúcson a Dow és az S&P 500, a kínai gazdasági élénkítés híre lendületet adott a részvénypiacoknak a tengerentúlon is

Mérsékelt emelkedést követően újabb történelmi csúcson zárt a Dow és az S&P500, a kínai gazdasági stimulus híre megmozgatta az ipari fémek árait, magukkal húzva az alapanyagszektor részvényeit.
2024. 09. 25. 14:00
Megosztás:

A vártnál gyengébb európai és amerikai hangulatindexek nyomán erősödő kamatcsökkentési várakozások

Bár tegnap reggel a kínai jegybank további gazdaságélénkítő lépéseket (többek között kamat- és kötelező tartalékráta-csökkentést) jelentett be az 5%-os növekedési cél elérése érdekében, ennek pozitív hatása is csak részben tudta ellensúlyozni az európai gazdasági kilátásokkal kapcsolatos erős aggodalmakat.
2024. 09. 25. 13:30
Megosztás:

5 ok, amiért a DOGE és Pepe befektetők a következő mémcoin Jackpot-ra figyelnek!

A kripto történetében számos példa van arra, amikor emberek a kevéssé ismert mémérmékre, mint a DOGE és a PEPE, rakták a pénzüket, mielőtt azok elérték volna azt a kritikus tömeget, ami vagyonokat teremtett. Ez a történet 2024-ben sem változott, a kockáztatók pedig továbbra is a következő mémérmét keresik, amelynek az értéke az egekbe szökhet.
2024. 09. 25. 13:00
Megosztás:

Több mint 200 program a Kutatók Éjszakáján az Óbudai Egyetemen

Kétszáznál is több programmal: robotbemutatókkal, autós szimulátorral, izgalmas kísérletekkel, interaktív játékokkal, inspiráló előadásokkal, mesterségesintelligencia-bemutatókkal készül az Óbudai Egyetem, minden korosztály számára az intézmény hét karán, kutató- és képzési központjában Budapesten, Székesfehérváron és Salgótarjánban.
2024. 09. 25. 12:30
Megosztás:

A Shiba Inu és a PEPE 10%-ot emelkedett, de ez az előértékesítési token 2025 elejére 3 000%-os rallyra készül

A kriptopiac teljes felépülés jeleit mutatja, és olyan tokenek, mint a Shiba Inu és a PEPE jelentős árnövekedést értek el. Az elemzők ezt egy várható altcoin hullámnak tulajdonítják, amely szerintük hamarabb bekövetkezhet, mint gondolták.
2024. 09. 25. 12:00
Megosztás:

Bankfiók helyett egyre többen ATM-eknél fizetik be a készpénzt

Rekordot döntött az ATM-es készpénzbefizetések száma 2024 második negyedévében Magyarországon. A Magyar Nemzeti Bank (MNB) friss adatai[1] szerint majdnem kétszer annyi befizetés történt a bankautomatáknál, mint a pénztárakban. Újra dinamikusan nőtt az ATM-ek száma is – utoljára öt éve, a koronavírus-járvány előtt volt ennyi bankautomata Magyarországon. Az OTP Bank szakértője szerint egyre többen szeretik használni az ATM-ek kényelmi funkcióit is
2024. 09. 25. 11:00
Megosztás:

Áttöri a Bitcoin a 70 000 dollárt? Elemzők felfedik a 4. negyedéves profit-tippjeiket – Ne maradj le!

Most, hogy gyorsan közeledik az év negyedik negyedéve, a befektetők a legjobb kriptovalutát keresik, amit 2024-ben érdemes megvásárolni. A Bitcoin (BTC) nemrég átlépte a 60 000 dolláros határt, ami felveti a kérdést, vajon elérheti-e a 70 000 dollárt. Ezzel egyidőben a másik nagy kriptovaluta, az Ethereum, egy új frissítést fog bevezetni.
2024. 09. 25. 10:30
Megosztás:

Miért váltanak át az Ethereum tulajdonosok Binance Coinra (BNB) és Cutoshira (CUTO)

A korai Ethereum-befektetők hatalmas nyereséget értek el, amikor a kriptovaluta 2021 májusában elérte a 4 362 dolláros csúcsot. Azonban sokan elkezdtek átpártolni a Binance Coinhoz (BNB) és a Cutoshihoz (CUTO), mivel egyre kiélezettebbé válik a verseny az 1. rétegű blokkláncok között.
2024. 09. 25. 10:00
Megosztás:

A kedvezőtlen Ifo-index ellenére tovább emelkedtek a nyugat-európai tőzsdeindexek

Kedden jó hangulatban folytatódott a kereskedés a nyugat-európai tőzsdéken, a Stoxx600 0,7%-os pluszban zárt, a DAX 0,8, a CAC40 pedig közel 1,3%-os nyereséget könyvelhetett el, míg a FTSE pénteki záróértéke közelében maradt.
2024. 09. 25. 09:30
Megosztás:

Mire számíthatnak ma a befektetők?

Az ázsiai részvénypiacokon továbbra is jó a hangulat a kínai gazdaság-élénkítő lépések hétfői bejelentését követően, a Shanghai Composite 0,1, a CSI300 0,3%-os pluszt jelez, a Hang Seng 1,2%-os pluszban áll a szerda reggeli zárás előtt.
2024. 09. 25. 09:00
Megosztás:

Az árvíz elviszi az ingatlanárakat is?

Lezárt utak, áramszolgáltatás nélkül maradt települések, a nappaliba is benéző Duna - a 2024-es árvíz elmaradt a 2013-as áradástól, de hetekre megváltoztatta a folyó mentén élők mindennapjait. Hat-e mindez a települések ingatlanpiacára? Hogyan lehet egyáltalán eladni egy ártéri házat? Hálózatunk folyóparti ingatlanokban jártas irodáit kérdeztük.
2024. 09. 25. 08:30
Megosztás:

A befektetők az IntelMarkets (INTL) mellett döntenek, a felhasználhatóságot helyezve előtérbe a Dogecoin (DOGE) és a Pepe (PEPE) körüli felhajtással szemben

Nem titok, hogy a mémcoinok egyszerre szórakoztatóak és ígéretesek. A narratíva az egyik legfelkapottabb téma, de fő kritikájuk még mindig az, ami egyben erősségük is: könnyedségük és kézzelfogható felhasználási esetek hiánya. Mivel a hasznossági tokenek várhatóan a legnagyobb növekedést mutatják ebben a bikapiacban, a befektetők egyre inkább a mémek mögé tekintenek, és olyan altcoinokat keresnek, amelyek valós alkalmazási lehetőségekkel bírnak.
2024. 09. 25. 08:00
Megosztás:

Megjelentek az erdei csótányok, mi a teendő?

Veszélytelenek, betegséget nem terjesztenek a nagyvárosok kertjeiben is megjelent erdei csótányok - közölte a HUN-REN Központ hétfőn az MTI-vel.
2024. 09. 25. 07:30
Megosztás:

Legjobb 2024-es altcoin: A DTX Exchange vezeti az ázsiai kriptoelfogadást a RENDER és Toncoin bálnák támogatásával

A Toncoin (TON) továbbra is emelkedik, annak ellenére, hogy a Telegram környezet jelenlegi állapota nem ideális. A coin értéke nemrégiben nőtt a TON ökoszisztémát érintő szabályozási korlátozások miatt. Emellett a RENDER az elmúlt héten figyelemre méltó, 26%-os növekedést mutatott. Ez egyértelműen azt jelzi, hogy a piac lendülete jelentősen megváltozott.
2024. 09. 25. 07:00
Megosztás:

A digitalizáció kifehérítheti a kkv-szektort

A digitalizáció kifehéríti a kkv-szektort: a szürke-fekete bevételek korábban 20 százalék körül vélt aránya mára a 10 százalékhoz közelít, amiben az elektronikus számlázásnak komoly szerepe lehetett - derül ki a K&H kkv bizalmi index kutatásból.
2024. 09. 25. 06:30
Megosztás:

Új Railjet vonatok közlekedhetnek Bécs felé

Együttműködési megállapodást kötött a MÁV és a MÁV-START az Osztrák Szövetségi Vasúttal (ÖBB) a közlekedési kapcsolatok javításáról kedden a berlini InnoTrans 2024 Nemzetközi közlekedési szakkiállításon. A megállapodás a személy- és áruszállítási szolgáltatások színvonalának emelésére, és a műszaki területeken történő együttműködésre egyaránt kiterjed - közölte a MÁV az MTI-vel kedden.
2024. 09. 25. 06:00
Megosztás:

Többségi tulajdonrészt szerzett a Master Good a NOBU Budapest étteremben

A magyar tulajdonban lévő Master Good cégcsoport stratégiai részesedést szerzett a világszerte több mint 50 étteremmel, és közel 20 hotellel rendelkező NOBU láncban.
2024. 09. 25. 05:30
Megosztás:

Az EU 50 millió euró hitellel segíti az orosz gyártású kijevi metrókocsik cseréjét

Az Európai Beruházási Bank (EIB) 50 millió euró (mintegy 19,5 milliárd forint) értékben írt alá hitelmegállapodási szerződést Kijevvel, a város orosz gyártmányú metrókocsi-állományának lecseréléséről energiahatékony szerelvényekre, illetve új metrókocsik vásárlásának finanszírozásáról.
2024. 09. 25. 04:30
Megosztás:

Az MNB csökkentette idei inflációs és GDP-várakozásait

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) enyhén csökkentette idei inflációs prognózisát: a júniusban várt 3,0-4,5 százalékos sávról 3,5-3,9 százalékra módosította, míg a GDP növekedési előrejelzését 2,0-3,0 százalékról 1,0-1,8 százalékra rontotta legfrissebb, szeptemberi Inflációs jelentésében.
2024. 09. 25. 03:30
Megosztás: