Árfolyam elemzés az Ethereum, Pullix és Cardano kriptodevizákról

Az altcoin piac jelentősen felépült az elmúlt héten, mivel számos kriptovalutával most zöldben kereskednek (technikai jelzések). Ezek közé tartoznak az Ethereum, a Pullix és a Cardano. Nézzük meg hogyan látják a kriptó elemzők, mik az árfolyam prognózisok!

Árfolyam elemzés az Ethereum, Pullix és Cardano kriptodevizákról

Az Ethereum (ETH) 12,000-27,000 dollárra várható 18-30 hónapon belül

Egy interjú során Ryan Berckmans, egy elemző és az Ethereum közösség tagja, megosztotta optimista Ethereum (ETH) árfolyam előrejelzését. Azt jósolta, hogy az Ethereum ára 12,000 és 27,000 dollár között lehet a következő 18-30 hónapban. Elmondta, hogy egy spot Ethereum ETF esetleges jóváhagyása lendíti majd igazán előre az altcoin rallit.

Berckmans továbbá rámutatott a hasonlóságokra az események között, amelyek a Bitcoin ETF jóváhagyásához vezettek, és a jelenlegi helyzet között az Ethereummal. Kiemelte, hogy a jóváhagyás hatással lehet az Ethereum árfolyamára.

Továbbá, az elemző beszélt a közelgő Denun frissítésről is. Elmagyarázta, hogy a frissítés javítani fogja az Ethereum skálázhatósági képességeit, csökkenti a tranzakciós díjakat és növeli a felhasználói elfogadást.

A Cardano (ADA) 32%-os árnövekedésre számíthat

Ali Martinez kriptó elemző említette egy friss tweetben, hogy egy lefelé irányuló háromszög jelent meg a Cardano napi árgrafikonján. A "Lefelé irányuló háromszög" néven ismert technikai elemzési mintázat háromszög alakú, lefelé lejtő vonallal rendelkezik.

A történelmi trendek azt sugallják, hogy ennek a mintázatnak a megtörése erős árnövekedést jelezhet előre a Cardano számára. Ali rámutatott, hogy a Cardano coinnak meg kell tartania napi záró árát 0,53 dollár felett.

Ha ez sikerül, az elemző szerint a kriptovaluta ára 32%-kal növekedhet. Az altcoin ilyen ralija esetén 0,68 dollárra emelkedne. Az elmúlt időszakban 8,1%-os növekedéssel a Cardano kriptoérme 0,4753 dolláros 7 napos mélypontjáról 0,5336 dolláros csúcsra emelkedett.

Elemzők 25-szörös áremelkedést jósolnak a Pullix (PLX) számára

Hasonlóan a Cardano-hoz és az Ethereum-hoz, az elemzők úgy jósolták, hogy a Pullix (PLX) hatalmas növekedést fog felmutatni. Azt prognosztizálták, hogy indulása után a token 25-szörös árnövekedést fog tudni megugrani. Ez a jóslat azután született, hogy a Pullix árfolyama 25%-kal emelkedett az altcoin piacán, amikor elérte a 0,1 dolláros szintet.

A növekedés az egész ökoszisztéma széles körű elterjedésének köszönhető, a Pullix közösség jelenleg már több mint 15,000 tagot számlál, ami széleskörű bizalmat mutat az ökoszisztéma iránt. Gyors terjeszkedése és kedvező piaci mozgása miatt a szakemberek most a Pullix-et javasolják a legjobb kriptovalutának kezdők számára. A Pullix egy olyan kereskedési platform, amely a DEX és CEX piacok előnyeit egy hibrid megoldásban ötvözi.

A fúzió után a Pullix-et most az egyik vezető kriptovaluta kezdeményezésnek tekintik. Ezenkívül a DeFi projekt különféle eszközöket kínál. Az árfolyamokon keresztül a felhasználók hozzáférést kapnak az arany, ETF-ek és árucikkek kereskedelméhez, valamint a 6,6 trillió dolláros napi forex piachoz.
A PLX token ára jelenleg csak 0,1 dollár, és emelkedni fog, ahogy halad az előértékesítés. A piaci szakértők 25-szörös értéknövekedést prognosztizálnak az előértékesítés (presale) végén, így a Pullix akár a kezdők kriptovalutája is lehet.

Összefoglalás

Az elemzők bullish árfolyammozgásokat prognosztizáltak az Ethereum, a Pullix és a Cardano számára a következő hetekben. Azonban az elemzők arra biztatták a befektetőket, hogy különösen figyeljenek oda a DeFi projekt, a Pullix iránt, mely egy olyan altcoin jelenleg, ami előértékesítési (presale) szakaszában van. Úgy vélik, hogy a Pullixnek megvan az a potenciálja, hogy egy blue-chip kriptová váljon tulajdonságai és növekedési potenciálja miatt.

További információkért a Pullix presale-ről lásd az alábbi linkeket:

Látogass el a Pullix oldalára

Csatlakozz a Pullix közösségéhez

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

A 5-ös lottót feladtad már a héten? Kár, kukába is dobhatod...

A lottózás izgalma és a nagy nyeremények áhított álma mindig is elbűvölte az embereket. Ki ne álmodozott volna már arról, hogy egyetlen szelvény húzásával hirtelen gazdaggá válik, és végleg búcsút inthet a pénzügyi gondoknak? Aztán persze jönnek a szép mesék arról, hogy valaki csak úgy, könnyedén, szinte véletlenül, húzott egy számot, és a nagy nyeremény az ölébe hullt. Nos, kedves olvasók, itt az ideje, hogy lehűtsük a kedélyeket és rávilágítsunk a valóságra.
2024. 02. 23. 02:00
Megosztás:

Bizonyítani kell, hogy életben van-e a nyugdíjas - ha nem bizonyítja, nem kap nyugdíjat!

Miért fizessen olyan ember után a nyugdíjfolyósító aki már nincs is az élők sorában? - teheti fel a jogos kérdést bármelyik ország intézménye. De kinek kell bizonyítania, hogy él a nyugdíjas? Neki magának vagy a nyugdíjfolyósítónak? Egy izgalmas kérdés után jártunk most.
2024. 02. 23. 01:00
Megosztás:

3 kriptó, ami milliomossá tehet

Mindenki tisztában van vele, hogy hamarosan nyakunkon a Bitcoin felezés időpontja, és ez bizony elindíthat bizonyos ciklusokat. Ahhoz, hogy erről megbizonyosodjunk, elég átnéznünk a történelmi kriptovaluta árfolyamokat, és ráébredünk, hogy itt az ideje megtennünk magunknak egy szívességet, azaz mielőbb diverzidikálnunk kell a portfóliónkat.
2024. 02. 23. 00:01
Megosztás:

Egyre több elektromos járművet vásárolnának támogatással a vállalatok

A vállalkozások február 5-e óta kérhetnek vissza nem térítendő állami hozzájárulást tisztán elektromos személygépkocsi, teherautó vagy kisbusz beszerzéséhez - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön.
2024. 02. 22. 23:30
Megosztás:

Újabb 5 évig az AutoWallis csoport lesz az Opel importőre

Újabb 5 évig, legalább 2028 végéig az AutoWallis csoport leányvállalata, az AutoWallis Distribution lesz az Opel márka nagykereskedelmi forgalmazója Magyarországon, Bosznia-Hercegovinában, Horvátországban és Szlovéniában - közölte az AutoWallis csoport csütörtökön az MTI-vel.
2024. 02. 22. 23:00
Megosztás:

Beadta első környezetvédelmi engedélykérelmét a Sunwoda Hungary

Az elmúlt hónapok projektelőkészítési munkájának eredményeként benyújtotta nyíregyházi beruházásához kapcsolódó első környezetvédelmi engedélykérelmét a Sunwoda Hungary. Pozitív elbírálás esetén az egyes ütem épületeire vonatkozó talajelőkészítő munkálatok, vagyis a cölöpözés és a mélyalapozás várhatóan tavasszal indulhatnak meg a területen. A kérelem kitér a gyár ivóvízfelhasználására is, amely maximális értéke a dokumentáció alapján nem fogja meghaladni a napi 630 köbmétert – ez egy nagyobb közintézmény átlagos napi felhasználásának felel meg. Továbbá a helyi szennyvíztisztító telep 2026 második negyedévre tervezett üzembe helyezésével az ivóvízfogyasztás mértéke nagymértékben csökkenni fog a tisztított szennyvíz használatának köszönhetően.
2024. 02. 22. 22:30
Megosztás:

Járvány van Belgrádban

Kanyarójárvány van Belgrádban - erősítette meg a szerb főváros közegészségügyi hivatala a szerbiai közszolgálati televíziónak (RTS) csütörtökön.
2024. 02. 22. 22:00
Megosztás:

ERP rendszerbe épített webáruház? Mi ez egyáltalán?

Számos webáruház tulajdonos jut el arra a pontra, hogy szükségessé válik számára egy ERP (vagyis vállalatirányítási) rendszer, ennek megfelelően pedig rengeteg fejlesztő kínál különböző webáruházhoz kapcsolható szoftvereket. Na de itt más a helyzet, a következőkben nem két különálló rendszer kapcsolatáról fogunk beszélni, hanem egy olyan megoldásról, ami ERP és WEBSHOP is egyben. Érdekes, igaz? Nézzük meg közelebbről!
2024. 02. 22. 21:30
Megosztás:

Csúcson a japán tőzsde

Új történelmi csúcsára futott a japán tőzsde, a befektetők bátrabban áramoltatnak pénzt a szigetország vállalatainak részvényeibe, miután egyre inkább úgy néz ki, hogy az ország gazdaságának sikerült megmenekülnie a deflációtól.
2024. 02. 22. 21:00
Megosztás:

Elfogadták a 13. szankciós csomagot Oroszországgal szemben

Az EU jóváhagyta az Oroszországgal szembeni 13. szankciós csomagot, ami meglehetősen enyhe és inkább csak szimbolikus lépés a háború második évfordulója előtt néhány nappal.
2024. 02. 22. 20:30
Megosztás:

Vegyesen alakult csütörtökön a forint árfolyama

Vegyesen alakult csütörtökön a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon: gyengült az euróval és a dollárral szemben, erősödött kissé a svájci frank ellenében.
2024. 02. 22. 20:00
Megosztás:

Vakcinabankot nyitott a Nébih

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) a Ceva-Phylaxia Zrt.-vel együttműködve vakcinabankot hozott létre a HPAI (highly pathogenic avian influenza) madárinfluenza vírus elleni védekezés érdekében - közölte a Nébih az MTI-vel szerdán.
2024. 02. 22. 19:30
Megosztás:

Gyengébben muzsikált a BUX

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 158,8 pontos, 0,24 százalékos csökkenéssel 66 185,37 ponton zárt csütörtökön.
2024. 02. 22. 19:00
Megosztás:

Nyereséges zárás az európai tőzsdéken

Indexemelkedéssel fejeződött be csütörtökön a kereskedés a főbb európai értékpapírpiacokon.
2024. 02. 22. 18:30
Megosztás:

Enyhén csökkent a BUX

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 158,8 pontos, 0,24 százalékos csökkenéssel 66 185,37 ponton zárt csütörtökön.
2024. 02. 22. 18:00
Megosztás:

A spanyol gazdák is színre léptek

Traktorokkal vonult fel több ezer tiltakozó gazda a spanyol fővárosban szerdán, hogy megoldásokat követeljen az agrárágazat problémáira.
2024. 02. 22. 17:30
Megosztás:

Szorgoskodnak a munkások Gyökön

Csaknem 400 millió forintos beruházással korszerűsítik a csapadékvíz-elvezető rendszert a Tolna vármegyei Gyönkön a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz támogatásával.
2024. 02. 22. 17:00
Megosztás:

Finom változást hozott az euróövezetben a február

Az euróövezetben a vártnál kissé nagyobb mértékben javult februárban a fogyasztói hangulat az Európai Bizottság Gazdasági és Pénzügyi Főigazgatóságának (DG ECFIN) előzetes adatokon alapuló szerdai jelentése szerint.
2024. 02. 22. 16:30
Megosztás:

Jelentés érkezett a belvízhelyzetről

Az országban 2024. elején számottevő, de nem kiemelkedően magas a belvízzel borított mezőgazdasági területek nagysága - közölte az MTI-vel kedden az Agrárminisztérium (AM).
2024. 02. 22. 16:00
Megosztás:

Összefogják az erdélyi hegyi falvakat

Romániában úttörő kezdeményezésként ökomúzeumba szervezik az Erdélyi-szigethegység hagyományos hegyvidéki településeit, több község márciusban dönt a csatlakozásról - jelentette be szerdán Alin Mos, az Erdélyi-szigethegység Nemzeti Park igazgatója.
2024. 02. 22. 15:30
Megosztás: