Az altcoinok piaca talpra áll, ezek a mém érmék óriási érdeklődést váltanak ki

Az altcoin piac az elmúlt napokban fellendülőben van, így az okos befektetőknek érdemes stratégiailag fontolóra venni a figyelemre méltó áremelkedést mutató mém érmék vásárlását, amelyek bullish jövőt sejtetnek.

Az altcoinok piaca talpra áll, ezek a mém érmék óriási érdeklődést váltanak ki

Különösen figyelemre méltóak az olyan egyedi tokenek, mint a Dog To The Moon (DOG) és a BOOK OF MEME (BOME), amelyek árdiagramjai az év hátralévő részében további növekedés jeleit mutatják. Azonban a új és innovatív Angry Pepe Fork (APORK) még ennél is bullishabb potenciált mutat, figyelembe véve hasznossággal teli ökoszisztémáját, ami általában ritka a mém érmék piacán.

Angry Pepe Fork (APORK): Erős versenyző a 100-szoros növekedésért

Az egyedi és innovatív „Conquer to Earn” mechanizmusával az Angry Pepe Fork (APORK) nagy népszerűségre tett szert, mint a legforróbb mém érme a Solana ökoszisztémában. Korlátozott tokenkínálatával az Angry Pepe Fork célja, hogy az egyik legritkább mém érmévé váljon, és növekedési kilátásokat mutasson a kereslet növekedése révén, miközben éppen csak elindította előértékesítési kampányát.

Az Angry Pepe Fork vonzerejének része, amely a DeFi piac legtöbb befektetőjét vonzza, a staking és az earnings mechanizmus. A platform fő célja, hogy túlszárnyalja a többi állott mém érmét egy vibráló közösséggel. Így minden alkalommal, amikor egy mém érme vereséget szenved, a részvényesek magasabb APY-t keresnek a zárolt tokenjeik után, amelyek lejárati ideje 30, 60 vagy 90 nap.

Jelenleg az APORK token kereskedési ára $0.014, és az előértékesítés kezdeti szakaszában van. Az elemzők azonban 200%-os áremelkedést jósolnak az előértékesítés során, és akár 350%-os vagy még 500%-os növekedést is, miután DEX és CEX tőzsdékre kerül, mivel az APORK egy hasznossági token. Ezután az Angry Pepe Fork lépéseket tesz a DeFi piac uralására.

A platform tervezi, hogy ezt marketing és befolyásoló partnerségek biztosításával érje el, további terjeszkedése és népszerűsége érdekében a kriptovaluta piacon. Más tervekkel, amelyek a multi-chain felfedezés és interoperabilitás felé irányulnak, számíthatunk arra, hogy az Angry Pepe Fork idén vagy a következő évben 100-szoros növekedést ér el.

APORK token ICO és a Book of meme coin árfolyam elemzése

A Dog To The Moon token hamarosan visszapattan

A Dog to the Moon (DOG) is megerősítette potenciálját az egyik legjobb mém érmeként, miután elindult a Solana hálózaton. A mém érme néhány hét alatt több mint $600M piaci kapitalizációt ért el, amit egy történelmi csúcs kísért.

Most a DOG token közelít a $700M piaci kapitalizációhoz, miután alig két hete elérte a történelmi csúcsát. Ez jelzi a Dog To The Moon érméhez kapcsolódó pozitív lendületet és vitalitást. Miközben a Dog to the Moon lassan konszolidálódik, minden esély megvan arra, hogy a hónap vége előtt újra a történelmi csúcsa fölé emelkedjen.

A BOOK OF MEME árfolyama enyhe csökkenést mutat, jelentős vásárlási lehetőséget jelentve

A BOOK OF MEME (BOME) token az idei év második negyedévének elején indult, követve a dogwifhat által hozott Solana-alapú mém érme hullámot. Indulása után a BOOK OF MEME token lenyűgöző számokat mutatott, amelyek gyorsan a piaci kapitalizáció szerint a top 10 legnagyobb mém érme közé emelték.

Jelenleg a BOOK OF MEME alá esett a havi támogatási árnak, de még mindig jelentős, 950%-os éves növekedést mutat. A szakértők szerint a BOOK OF MEME token árának közelmúltbeli enyhe csökkenése csak vásárlási lehetőséget jelez, mivel a token valószínűleg meghaladja három hónappal ezelőtti történelmi csúcsát az év végéig.

Elérhet-e az Angry Pepe Fork gyors növekedést az előértékesítés után, mint a DOG és a BOME tokenek?

Abszolút! Az Angry Pepe Fork (APORK) gyors növekedést érhet el az előértékesítés után az innovatív „Conquer to Earn” mechanizmus, korlátozott tokenkínálat, jelentős áremelkedési előrejelzések, valamint a stratégiai marketing és terjeszkedési tervek miatt.

Nézd meg az Angry Pepe Fork előértékesítést!

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Zavarnak a legyek? Így tartsd távol őket egy egyszerű módszerrel!

A nyár beköszöntével nemcsak a jó idő és a hosszú nappalok érkeznek meg, hanem sajnos a legyek is. Ezek az apró, de annál idegesítőbb rovarok mindenhol ott vannak: az ételben, az italban, a konyhapulton és még az arcunk körül is zümmögnek. Nem csak zavaróak, de számos betegséget is terjeszthetnek, így érdemes hatékonyan védekezni ellenük. Szerencsére léteznek egyszerű, olcsó és természetes módszerek, amelyek segítségével távol tarthatjuk őket otthonunktól. Mutatjuk hogyan!
2024. 07. 23. 01:00
Megosztás:

Új kripto lép tőzsdére – még van lehetőséged olcsón vásárolni

A közelmúltban tapasztalt piaci visszaesés ellenére néhány mém érme gyarapodni tudott, ami a befektetők érdeklődését is felkeltette.
2024. 07. 23. 00:01
Megosztás:

A Minotaurus ($MTAUR) előértékesítés teljes lendületben a piaci kihívások ellenére

A kriptopiac jelentős kihívásokkal néz szembe, a JPMorgan elemzői kétségbe vonják a közelmúltbeli korrekció fenntarthatóságát.
2024. 07. 22. 23:00
Megosztás:

Az EU-ban csökkent a GDP-arányos hiány és nőtt az államadósság az idei első negyedévben

Az euróövezetben és az Európai Unióban is csökkent a GDP-arányos államháztartási hiány az idei első negyedévben az tavalyi utolsó negyedévvel összevetve, míg az államadósság aránya mindkét körben nőtt - közölte az EU statisztikai hivatala, az Eurostat nem végleges adatként hétfőn.
2024. 07. 22. 22:00
Megosztás:

Hatályba lépett az Ecodesign Keretrendelet – új szabályok a termékek fenntarthatóságának növeléséért

Július 18-án hatályba lépett az Ecodesign Keretrendelet az Európai Unióban, lehetővé téve azon kötelező környezetvédelmi szempontok előírását, amelyeket az uniós piacra kerülő termékek tervezésekor figyelembe kell venni. A Keretrendelet célja, hogy lényegesen javítsa az uniós piacon forgalmazott termékek körforgásos jellegét, energiahatékonyságát és más fenntarthatósági tulajdonságait. Dránovits Dóra és Horváth Fanny, a DLA Piper Hungary szakértői összefoglalták a rendelet főbb intézkedéseit.
2024. 07. 22. 21:00
Megosztás:

Az SZTE frissdiplomása bekerült az Európai Űrügynökség (ESA) különleges programjába

Antal Levente 1 hónapot tölthet el Belgiumban a „CubeSat Summer School" program keretein belül, ahol az Európai Űrügynökség (ESA) munkatársai és külső szakértők előadások és gyakorlati tevékenységek széles skáláját tartják majd a több mint 20 országból érkező egyetemisták elit csoportjának.
2024. 07. 22. 20:00
Megosztás:

Ötből négy magyar diák megfelelő pénzügyi alapműveltséggel rendelkezik

Csaknem minden harmadik magyar diák kifejezetten magas pénzügyi műveltséggel, a hazai tanulók 81,7 százaléka a társadalmi szempontból elvárható vagy annál magasabb szintű pénzügyi képességekkel rendelkezik - ez derült ki az Oktatási Hivatal és a Pénziránytű Alapítvány együttműködésében elkészült a 2022-es PISA vizsgálat pénzügyi műveltség mérésének magyar jelentéséből. A magyar diákok által elért átlagpontszám 492, amely meghaladja a mérésben részt vevő 20 ország 475 pontos átlagát.
2024. 07. 22. 19:00
Megosztás:

Az employer branding kulcsa az autókölcsönző szektorban: hogyan legyen a legvonzóbb munkahely a piacon?

Az autókölcsönző szektor egy dinamikusan változó, folyamatosan toborzó iparág, ahol a szezonális ingadozások és a folyamatos fluktuáció kihívásokat jelentenek. Legújabb kutatásunk rávilágított, hogy az autókölcsönző cégek online jelenléte jelentős, de a munkavállalói kommunikáció hiányzik.
2024. 07. 22. 18:38
Megosztás:

Idén az első félévben az ingatlanpiac éves összevetésben jobban teljesített

A hazai ingatlanpiacon a Duna House (DH) becslése szerint az első félév 61 646 adásvétellel zárult, ami 40 százalékos emelkedés a tavalyi év azonos időszakához képest - közölte a DH hétfőn az MTI-vel.
2024. 07. 22. 18:00
Megosztás:

A legjobb hazai értékpapírok között az MBH Jelzálogbank jelzáloglevelei

A legjobb besorolású hazai értékpapírok közé kerültek az MBH Jelzálogbank jelzáloglevelei a Moody’s Ratings hétfőn ismertetett értékelése alapján. A globális hitelminősítő a befektetésre ajánlott sáv felső közép fokozatát jelentő A1 besorolást adott az MBH Csoporthoz tartozó hitelintézet jelzáloglevél-kibocsátási programjára.
2024. 07. 22. 17:00
Megosztás:

A kínai jegybank csökkentette az éves alapkamatot és az ötéves kamatlábat

A kínai központi bank történelmi mélypontra, 3,35 százalékra csökkentette az egyéves hitelek referenciakamatát (Loan Prime Rate/LPR) az eddigi 3,45 százalékról hétfői döntésével, és ugyancsak rekordalacsonyra vitte le az ötéves lejáratú hitel kamatát, 3,95 százalékról, 3,85 százalékra.
2024. 07. 22. 16:00
Megosztás:

Nőtt a fizikai dolgozók átlagos órabére a második negyedévben

A második negyedévben a fizikai munkát végző szak- és betanított munkások átlagos bruttó órabére 2104 forint volt, ami 13,5 százalékos növekedés az előző év hasonló időszakában mért 1853 forinthoz képest - közölte a Trenkwalder és a Moore Hungary hétfőn az MTI-vel.
2024. 07. 22. 15:00
Megosztás:

Felelősségteljesen lebonyolított, látványos és különleges olimpiát terveznek a házigazdák

Látványos, különleges, de egyben felelősségteljesen lebonyolított olimpiára készülnek a párizsi szervezők.
2024. 07. 22. 14:00
Megosztás:

Az iBanFirst legdinamikusabban fejlődő európai piaca lettünk

Az iBanFirst, a deviza- és nemzetközi fizetések vezető globális szolgáltatója 150 százalékos növekedést ért el Magyarországon tranzakciós volumenben 2024. első félévében az előző év azonos időszakához képest, a kimenő fizetések értéke 793 millió euróra nőtt - közölte a vállalat az MTI érdeklődésére.
2024. 07. 22. 13:00
Megosztás:

Elérhetővé vált az önellenőrzés az eÁfa kapcsán

A NAV által biztosított eÁfa rendszer fejlesztésének következő fontos mérföldköve a bevallások önellenőrzésére, javítására, vagy helyesbítésére vonatkozó operáció elérhetővé tétele, amely az előzetes tervekkel összhangban július elejére véglegesedtek és a hónap eleje óta az eÁfa rendszerben önellenőrzési bevallások is beadhatók. Az önellenőrzésre természetesen mind a webes, mind pedig a gépi kapcsolatú ún. M2M eÁfa rendszerben egyaránt van lehetőség.
2024. 07. 22. 12:00
Megosztás:

A héten kissé mérséklődik a hőség

A jövő héten kissé mérséklődik a hőség, kedden-szerdán felhősebb, a hét végére naposabb idő várható - derül ki a HungaroMet Zrt. országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.
2024. 07. 22. 11:00
Megosztás:

Drága bolti smoothie-k helyett otthoni turmix!

Egy könnyed smoothie vagy turmix tökéletes reggeli lehet egy sietős reggelen, ráadásul még egészséges is. A gond csupán annyi, hogy a bolti (főleg a bio) változatok meglehetősen borsos árúak, így nem mindenki engedheti meg magának ezeket, pláne nem rendszeresen.
2024. 07. 22. 10:30
Megosztás:

Erősödéssel nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Pluszban indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék hétfőn. A londoni FTSE100 index 0,44 százalékkal, a frankfurti DAX index 0,52 százalékkal, a párizsi CAC-40 index pedig 0,49 százalékkal erősödött a kereskedés kezdetén.
2024. 07. 22. 10:00
Megosztás:

Emelkedéssel indulhat a kereskedés a tőzsdén az elemző szerint

Emelkedéssel indulhat a kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) hétfőn az Equilor Befektetési Zrt. senior elemzője szerint. A BUX 41,24 pontos, 0,06 százalékos emelkedéssel, 72 940,89 ponton, új történelmi csúcson zárt pénteken.
2024. 07. 22. 09:00
Megosztás:

Minimálisan erősödött a forint

Minimálisan erősödött a forint árfolyama hétfő reggel a péntek esti jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben.
2024. 07. 22. 08:00
Megosztás: