Az Arbitrum (ARB) 2 dollár fölé emelkedik – tovább nőhet? A Meme Moguls (MGLS) bevezeti a Play-to-Earn (P2E) ökoszisztémát

Az Arbitrum (ARB) pozitív irányú mozgást mutat a diagramon, és a legfrissebb trend alapján egy bikapiaci zónában halad. A grafikon elemzés alapján a pozitív bikapiaci hangulat maradhat a meghatározó, és hosszú távon jelentősen emelkedhet tovább. A Meme Moguls (MGLS) kriptovaluta elővásárlása is nagy lendületet kap, különösen azért, mert rövid idő alatt több mint 1,8 millió dollárt gyűjtött össze. Mindkét kriptovalutát áttekintjük és megvizsgáljuk, milyen növekedési potenciál van bennük.

Az Arbitrum (ARB) 2 dollár fölé emelkedik – tovább nőhet? A Meme Moguls (MGLS) bevezeti a Play-to-Earn (P2E) ökoszisztémát

Az Arbitrum (ARB) jelentős emelkedést mutat - Lehet, hogy 2024 végére több mint 3 dolláros értékig is eljut?

Az Arbitrum (ARB) kriptovaluta az 50 napos és 200 napos EMA (mozgóátlag) felett kereskedik. Az ármozgás kedvező a vásárlók számára, a grafikonja folyamatos növekedési potenciált mutat. Az árfolyam felfelé tart a 2,5 dolláros ellenállási szint felé, hogy ezt a szintet túllépve új csúcsokat érjen el.

Másrészről az Arbitrum árfolyam mozgásának alsó pályája közel van a 1,60 dolláros szinthez. Az ARB ár most bikapiacot jelez, az elmúlt 30 napban 93%-kal növekedett. Emellett az Arbitrum kriptó teljesítménye az év során meggyőző volt, és korai beszállóknak jelentős pozitív hozamot biztosított. Az Arbitrum árfolyam előrejelzése szerint 2024 végéig akár 3,64 dollárig is emelkedhet.

A Meme Moguls (MGLS) bevezeti a Play-to-Earn (P2E) ökoszisztémát

A Meme Moguls (MGLS) egy új, feltörekvő platform, jelenleg a blokklánc ICO fázisában van, amely bevezet egy Play-to-Earn (P2E) élményt, ahol a játékosok megtanulhatják, hogyan fektessenek be. Mindenki hozzáférhet szimulált kereskedési lehetőségekhez, és versenyezhet barátaival, hogy megtanulhasson új befektetési stratégiákat. Ezzel új módszereket sajátíthatnak el, és készpénz- és meme-jutalmakat szerezhetnek.

- Minden játékos 100 000 dollár virtuális készpénzzel kezd. Ezt felhasználhatják portfólió létrehozásához, és kihívásokat teljesíthetnek, hogy a szimulált nyereségüket készpénzre váltsák.

- Van egy külön Metaversum, amit Moguls World-nek hívnak, és ezen belül a játékosok kapcsolatba léphetnek, tokeneket bányászhatnak, csatlakozhatnak likviditási pool-hoz, és befektethetik kriptovalutáikat passzív jövedelem elérése céljából.

- Minden felhasználó teljesíthet küldetéseket és kihívásokat, és hozzáférést kap értékes meme eszközökhöz. További MGLS kriptóért a játékosok hozzáadhatják meglévő tokenjeiket a Meme Moguls Staking Poolhoz.

- Ez alapján jogosultak lesznek jutalmakra az éves hozam (százalék) és a pool részesedésük alapján. Mindezek alapján az MGLS az egyik legjobb kriptopénz lehet a 2024-es év során.

A projekt elérte az előértékesítés 5. szakaszát, ahol egyetlen token 0,0036 dollárért vásárolható meg. Az indítás során az elemzők egy 80-szoros áremelkedést prognosztizálnak, amit az ökoszisztéma növekedése és az általános kereslet hajt majd.

Összefoglalás

Az Arbitrum értéke felfelé tart, és hamarosan új magasságokat érhet el, amit a grafikon elemzés képe is alátámaszt. Eközben sok kereskedő a Meme Moguls elővásárlás felé fordul a hatalmas növekedési lendülete és átfogó kínálata miatt. Ennek eredményeként ez az egyik legjobb kriptopénz, amibe érdemes befektetni, és a DeFi területen a 2024-es év egyik legforróbb projektje, amit érdemes figyelemmel kísérni.

Keresd fel a Meme Moguls oldalát

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Szárnyalt az autóipari termelés Romániában

Éves szinten 26,34 százalékkal nőtt januárban az autóipari termelés Romániában - írja az economedia.ro a Romániai Autógyártók Egyesületének (ACAROM) adatai alapján.
2024. 02. 28. 06:30
Megosztás:

A vevők ideje jöhet a használtautó-piacon

A Használtautó.hu statisztikái szerint árcsökkenés jelei mutatkoznak a magyar piacon. 3 év után így újra a vevők kerülhetnek kedvezőbb helyzetbe, ami a kínálat alakulására is komoly hatással lehet. A portál több mint 3 millió hirdetés alapján vizsgálta meg az elmúlt 3 év áremelkedésének a tendenciáit. A Datahouse újautó-adatait felhasználva a 20 legnépszerűbb modell átlagárait pedig összehasonították a használtpiacon látottakkal.
2024. 02. 28. 05:30
Megosztás:

Kelet-Európa adta a VGP szerződések több mint felét a VGP csoportnál

Eredményes évet zárt tavaly a VGP, a logisztikai és könnyűipari ingatlanok európai szolgáltatója. A cég 2024-ben további 41,3 millió EUR éves bérleti díjbevételre számít, ami a nettó bérleti díjbevétel jelentős növekedését támogatja, az ingatlanjaik 99 százalékos kihasználtsággal működnek. A csoporton belül Kelet-Európa - elsősorban Románia, Szlovákia, a Cseh Köztársaság és Magyarország - adta az új lízingszerződések 54%-át. Hazánkban a tavalyi évben összesen 59 000 m² területen adtak át ingatlanokat, és további 100 000m²-en folynak még építkezések.
2024. 02. 28. 05:00
Megosztás:

4,65 milliárd forintos gyárfejlesztést jelentett be a Ganz

Összesen 12 millió euró értékű technológiafejlesztési célú beruházást indított forgógép üzletágában a Ganz Transzformátor- és Villamos Forgógépgyártó Kft. (Ganz). A Rotating Machine 2.0 nevű fejlesztési programnak köszönhetően elsősorban a gyártás során használt eszközöket és berendezéseket újítják fel, valamint a teljes gépállomány korszerűsítésére is sor kerül. A fejlesztések célja a gyár modern gyártóüzemmé alakítása, melyet a Ganz hosszútávú stratégiájának megfelelően végeznek el annak érdekében, hogy a megújulóenergia-szektort az eddigieknél jobban ki tudják szolgálni.
2024. 02. 28. 04:30
Megosztás:

Automatizálja hálózatfelügyeleti rendszereit a 4iG Csoport

Az Elisa Polystar nemzetközi szoftvercéggel működik együtt a hálózatfelügyelet automatizálása kapcsán a 4iG Csoport. A két vállalat automatizált hálózatüzemeltetési- és felügyeleti rendszer bevezetéséről írt alá együttműködési szerződést. Az együttműködés első fázisában az innovatív megoldást elsőként a Vodafone Magyarországnál vezetik be.
2024. 02. 28. 04:00
Megosztás:

Miért szálltak el ennyire az albérletárak, és hogyan lehetne ezt csökkenteni?

A fizetésekhez képest Európában Budapesten a legdrágább lakást bérelni – az Economist február 20-án közzétett kutatása szerint. Nagy közfelháborodást váltott ki a téma, ezért a Habitat for Humanity Magyarország szakértői összegyűjtötték ennek okait és a lehetséges intézkedéseket.
2024. 02. 28. 03:30
Megosztás:

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

Az egészségügyi területen az adatok hiánya és költségessége korlátozza az MI fejlődését, különösen a bőrbetegségek esetén. A magyar MI fejlesztő csapat, az AIP Labs azonban létrehozott egy olyan fejlett, generatív MI-t, amely nemcsak tanul a meglévő forrásokból, hanem új adatokat is képes létrehozni, megkerülve a drága és nehezen beszerezhető címkézett adatok problémáját. Így szintetikus képeket tudnak alkotni olyan ritka bőrbetegségekről is, amelyekről jelenleg kevés információ áll rendelkezésre.
2024. 02. 28. 03:00
Megosztás:

Új népbetegség a láthatáron - antimikrobiális rezisztencia (AMR)

2050-re népbetegség lehet az antimikrobiális rezisztencia (AMR), amit korunk egyik legjelentősebb állat- és közegészségügyi kihívásának tekintenek. A megoldás keresése így már most rendkívül időszerű.
2024. 02. 28. 02:00
Megosztás:

450 millió forintból fejlesztik a hazai startupokat

A magyarországi startup ökoszisztéma fejlesztésére a Virgo Ventures Technológiai Inkubátor Kft. 450 millió forint támogatást nyert el a Startup Factory pályázaton - közölte a cég kedden az MTI-vel.
2024. 02. 28. 01:30
Megosztás:

Ismét jól teljesített a horvát gazdaság

A horvát gazdaság teljesítménye 2,8 százalékkal bővült tavaly az előző évhez viszonyítva - közölte első gyorsbecslése alapján a horvát statisztikai hivatal (DZS) kedden.
2024. 02. 28. 01:00
Megosztás:

Negyedével nőtt a kőolajvezetéket üzemeltető Janaf nyeresége

Az Adria kőolajvezeték horvátországi szakaszát üzemeltető Janaf vállalat nettó nyeresége tavaly 52 millió euró volt, ami 27,6 százalékkal több, mint 2022-ben. A társaság teljes bevétele 29 százalékkal, 153,3 millió euróra emelkedett - közölte a cég kedden.
2024. 02. 28. 00:30
Megosztás:

Bővítette szolgáltatási területét a GreenGo autómegosztó

A GreenGo az eddigi budapesti szolgáltatási területét öt helyszínnel bővítette, így mintegy 300 000 lakos számára vált elérhetőbbé az autómegosztás - közölte a GreenGo kedden az MTI-vel.
2024. 02. 27. 23:30
Megosztás:

A GVH célkeresztjében a Temu

Több bejelentéses eljárás is folyamatban van a Gazdasági Versenyhivatalnál (GVH) a kínai Temu online piactér kereskedelmi gyakorlatával kapcsolatban. A GVH vizsgálói értékelik a beadványokban foglaltakat, illetve részletes adatgyűjtést végeznek, ezek alapján pedig a nemzeti versenyhatóság megteszi a szükséges intézkedéseket a magyar fogyasztók védelme érdekében, indokolt esetben versenyfelügyeleti eljárást indít.
2024. 02. 27. 23:00
Megosztás:

100 bázispontot vágott az MNB

9 százalékra csökkent a hazai alapkamat. A mai ülésen 100 bázispontos kamatcsökkentés hajtott végre a Magyar Nemzeti Bank. Az általános konszenzus 100 bázispontról szólt, azonban a 75 bázispontos csökkentés mellett is jócskán fel lehetett sorakoztatni érveket, ahogy arra Virág Barnabás alelnök is utalt egy múlt heti lapinterjúban. A mai kamatdöntéssel az overnight jegybanki betét 8 százalékra, az overnight fedezett hitel kamata 10 százalékra csökkent.
2024. 02. 27. 22:30
Megosztás:

Megrótták a Boeinget

Megrovó értékelést adott ki a Boeing biztonsági kultúrájáról az amerikai légi irányítási hatóság (FAA).
2024. 02. 27. 22:00
Megosztás:

Egymásnak feszülhetnek az olajóriások

Az Exxon és a Cnooc azt fontolgatja, hogy él elővásárlási jogával, és megveszi a Hess részesedését a guyanai tengeri olajmezőn zajló beruházásban.
2024. 02. 27. 21:30
Megosztás:

Félvezetők - érdemes venni ilyen részvényt?

Egy kicsit beszéljünk a félvezető részvényekről! De mielőtt belevágnánk, tudja-e a kedves olvasó, hogy miért ez a neve ezeknek az anyagoknak?
2024. 02. 27. 21:00
Megosztás:

Drága mulatság elektromos autót gyártani - és venni?

Az e-autózási piacon vegyesek a várakozások: egyre nőhet az ilyen járművek aránya, gyártásuk azonban még hat évig drágább lehet, mint a hagyományos kocsiké - véli a megkérdezettek többsége a KPMG által elvégzett felmérés szerint, amelynek összefoglalóját kedden juttatták el az MTI-nek.
2024. 02. 27. 20:30
Megosztás:

Odavertek a forintnak rendesen - szakad az árfolyam a kamatdöntés után!

Gyengült kedden a forint a jegybanki kamatdöntést követően a főbb devizákkal szemben a bankközi piacon.
2024. 02. 27. 20:00
Megosztás:

Vegyes zárás az európai tőzsdéken

Pozitív kezdés után vegyesen, többségében indexemelkedéssel fejezték be a keddi kereskedést a vezető európai értékpapírpiacok.
2024. 02. 27. 19:30
Megosztás: