Az Avalanche (AVAX) és a Polygon (MATIC) tulajdonosok ezt az altcoint vásárolják most

Az Avalanche és a Polygon közösségek érdeklődést mutatnak egy új alternatív érme, a Pullix (PLX) iránt, miközben az Avalanche küzdelmet folytat egy ellenállás áttöréséért, és a Polygon stratégiai átszervezésen dolgozik. Nézzük meg a részleteket.

Az Avalanche (AVAX) és a Polygon (MATIC) tulajdonosok ezt az altcoint vásárolják most

Az Avalanche (AVAX) egy ellenállással küzd

Az Avalanche 71%-os idei évi szárnyalásról szóló hírekkel került a középpontba, miután teljes zárolt értéke (TVL) megnőtt, ami jelentős felhasználói növekedést eredményezett. Ez a rally nem csak az Avalanche-ra korlátozódik, hanem kiterjed más tokenekre is az Avalanche ökoszisztémájában, például a JOE-ra és a QI-ra, amelyek jelentős nyereségeket értek el szintén. Az Avalanche fejlesztési tevékenysége is jelentősen megnőtt, kiemelve vonzerejét az olyan Web3 játékplatformoknak, mint amilyen az Avalanche.

Azonban úgy tűnik, hogy az Avalanche segítségre szorul a növekedés folytatásához, mivel ebben a hónapban 10,11%-ot vesztett értékéből. Ennek egyik oka az, hogy számos Avalanche befektető átváltott a Pullix-re, ahol gyorsabb és nagyobb nyereségben bíznak. Mivel az Avalanche már jól be van állítva, nagyon nehéz neki elérni az 100x-os ugrást, amit a Pullix-nek jósolnak. Különösen a 13 milliárd dolláros piaci kapitalizációjával.

A Polygon (MATIC) dolgozókat bocsát el

A Polygon folyamatos erőfeszítéseiről ismert a teljesítmény és a skálázhatóság fokozása érdekében az Ethereum ökoszisztémában. Az utóbbi fejlemények, például a stratégiai elbocsátások a hatékonyság érdekében, valamint a kulcsfontosságú technológiai fejlesztésekre való összpontosítás, azt mutatják, hogy a Polygon elkötelezett amellett, hogy fenntartsa vezető pozícióját az Ethereum skálázási megoldásai között.

A Polygon Labs bejelentette 60 munkavállaló elbocsátását, ez az alkalmazottak mintegy 19%-ának felel meg. Emellett bevezetett egy új tokent, a POL-t, az eredeti második szintű megoldásokon túl az Ethereum számára. Ezek a fejlemények azt a célt szolgálják, hogy a Polygon tokent ne csak egy "második szintű tokennek" tekintsék.

Azonban, mivel a Polygon piaci tőkéje már meghaladta a 7 milliárd dollárt, sokan kezdik kétségbe vonni, hogy jó választás-e a kisebb tőkével rendelkező befektetők számára, mivel nem tud olyan mértékű ugrást végrehajtani, mint korábban, például egy 10x vagy 100x. Ennek következtében, különösen miután ebbe a hónapban 6,49%-ot veszített, azok a befektetők, akik nagyobb nyereségeket keresnek, más coinok felé fordulhatnak..

Pullix (PLX) felkelti a befektetők érdeklődését

A Pullix egyedi hibrid rendszert kínál, amely ötvözi a központosított és decentralizált platformok előnyeit. A növekvő szabályozási nyomások miatt a bálnák lelkesen szeretnék áthelyezni pénzüket a DEX platformokra. Azonban hatalmas vákuum keletkezik a piacon, mert a kereskedőknek nincsenek kereskedési eszközeik az összes létező DEX platformon. Itt jön képbe a Pullix.

Az off-chain order book használatával lehetővé teszi a felhasználóknak a privát kulcsok kezelését, miközben gyors kereskedéseket, tőkeáttéteket, profitokat realizálhatnak, stop lossokat, stb. Ezek az előnyök eddig kizárólag a CEX-re (központosított tőzsde) korlátozódtak. Mégis, az FTX, Mt.Gox, és a legutóbbi Binance megállapodás miatt nagyon kockázatos milliókat tartani egy központosított tőzsdén.

És ez még nem a vége. A Pullix a likviditási problémákra válaszolva egyedi ösztönzőket kínál a "Kereskedj és Keress" (Trade-To-Earn) modelljén keresztül. A platform jutalmazza a felhasználókat a kereskedési tevékenységekért és a kihívások teljesítéséért, azzal a céllal, hogy élénk közösséget hozzon létre elkötelezett résztvevőkből. A Pullix megközelítése, amely a mély likviditást, a tőkeáttétel lehetőségeit és az árbeosztást kínálja a PLX token tulajdonosoknak, vonzó értékjavaslatot jelent az Avalanche és a Polygon közösségek befektetői számára, akik nagyobb nyereségekre vágynak, mint amit eddigi befektetéseik lehetővé tettek számukra.

Az érdeklődés a Pullix (PLX) iránt ezeknek a tokenek tulajdonosai részéről alátámasztja a Pullix-ben látott potenciált. Nem meglepő, hogy az elemzők azt jósolják, hogy a presale során 200%-kal, míg a start dátumánál akár 100-szorosára nőhet akár az értéke.

További információkért a Pullix előértékesítésével kapcsolatban lásd az alábbi linkeket: 

Látogass el a Pullix oldalára

Csatlakozz a Pullix közösségéhez

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

A vevők ideje jöhet a használtautó-piacon

A Használtautó.hu statisztikái szerint árcsökkenés jelei mutatkoznak a magyar piacon. 3 év után így újra a vevők kerülhetnek kedvezőbb helyzetbe, ami a kínálat alakulására is komoly hatással lehet. A portál több mint 3 millió hirdetés alapján vizsgálta meg az elmúlt 3 év áremelkedésének a tendenciáit. A Datahouse újautó-adatait felhasználva a 20 legnépszerűbb modell átlagárait pedig összehasonították a használtpiacon látottakkal.
2024. 02. 28. 05:30
Megosztás:

Kelet-Európa adta a VGP szerződések több mint felét a VGP csoportnál

Eredményes évet zárt tavaly a VGP, a logisztikai és könnyűipari ingatlanok európai szolgáltatója. A cég 2024-ben további 41,3 millió EUR éves bérleti díjbevételre számít, ami a nettó bérleti díjbevétel jelentős növekedését támogatja, az ingatlanjaik 99 százalékos kihasználtsággal működnek. A csoporton belül Kelet-Európa - elsősorban Románia, Szlovákia, a Cseh Köztársaság és Magyarország - adta az új lízingszerződések 54%-át. Hazánkban a tavalyi évben összesen 59 000 m² területen adtak át ingatlanokat, és további 100 000m²-en folynak még építkezések.
2024. 02. 28. 05:00
Megosztás:

4,65 milliárd forintos gyárfejlesztést jelentett be a Ganz

Összesen 12 millió euró értékű technológiafejlesztési célú beruházást indított forgógép üzletágában a Ganz Transzformátor- és Villamos Forgógépgyártó Kft. (Ganz). A Rotating Machine 2.0 nevű fejlesztési programnak köszönhetően elsősorban a gyártás során használt eszközöket és berendezéseket újítják fel, valamint a teljes gépállomány korszerűsítésére is sor kerül. A fejlesztések célja a gyár modern gyártóüzemmé alakítása, melyet a Ganz hosszútávú stratégiájának megfelelően végeznek el annak érdekében, hogy a megújulóenergia-szektort az eddigieknél jobban ki tudják szolgálni.
2024. 02. 28. 04:30
Megosztás:

Automatizálja hálózatfelügyeleti rendszereit a 4iG Csoport

Az Elisa Polystar nemzetközi szoftvercéggel működik együtt a hálózatfelügyelet automatizálása kapcsán a 4iG Csoport. A két vállalat automatizált hálózatüzemeltetési- és felügyeleti rendszer bevezetéséről írt alá együttműködési szerződést. Az együttműködés első fázisában az innovatív megoldást elsőként a Vodafone Magyarországnál vezetik be.
2024. 02. 28. 04:00
Megosztás:

Miért szálltak el ennyire az albérletárak, és hogyan lehetne ezt csökkenteni?

A fizetésekhez képest Európában Budapesten a legdrágább lakást bérelni – az Economist február 20-án közzétett kutatása szerint. Nagy közfelháborodást váltott ki a téma, ezért a Habitat for Humanity Magyarország szakértői összegyűjtötték ennek okait és a lehetséges intézkedéseket.
2024. 02. 28. 03:30
Megosztás:

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

Az egészségügyi területen az adatok hiánya és költségessége korlátozza az MI fejlődését, különösen a bőrbetegségek esetén. A magyar MI fejlesztő csapat, az AIP Labs azonban létrehozott egy olyan fejlett, generatív MI-t, amely nemcsak tanul a meglévő forrásokból, hanem új adatokat is képes létrehozni, megkerülve a drága és nehezen beszerezhető címkézett adatok problémáját. Így szintetikus képeket tudnak alkotni olyan ritka bőrbetegségekről is, amelyekről jelenleg kevés információ áll rendelkezésre.
2024. 02. 28. 03:00
Megosztás:

Új népbetegség a láthatáron - antimikrobiális rezisztencia (AMR)

2050-re népbetegség lehet az antimikrobiális rezisztencia (AMR), amit korunk egyik legjelentősebb állat- és közegészségügyi kihívásának tekintenek. A megoldás keresése így már most rendkívül időszerű.
2024. 02. 28. 02:00
Megosztás:

450 millió forintból fejlesztik a hazai startupokat

A magyarországi startup ökoszisztéma fejlesztésére a Virgo Ventures Technológiai Inkubátor Kft. 450 millió forint támogatást nyert el a Startup Factory pályázaton - közölte a cég kedden az MTI-vel.
2024. 02. 28. 01:30
Megosztás:

Ismét jól teljesített a horvát gazdaság

A horvát gazdaság teljesítménye 2,8 százalékkal bővült tavaly az előző évhez viszonyítva - közölte első gyorsbecslése alapján a horvát statisztikai hivatal (DZS) kedden.
2024. 02. 28. 01:00
Megosztás:

Negyedével nőtt a kőolajvezetéket üzemeltető Janaf nyeresége

Az Adria kőolajvezeték horvátországi szakaszát üzemeltető Janaf vállalat nettó nyeresége tavaly 52 millió euró volt, ami 27,6 százalékkal több, mint 2022-ben. A társaság teljes bevétele 29 százalékkal, 153,3 millió euróra emelkedett - közölte a cég kedden.
2024. 02. 28. 00:30
Megosztás:

Bővítette szolgáltatási területét a GreenGo autómegosztó

A GreenGo az eddigi budapesti szolgáltatási területét öt helyszínnel bővítette, így mintegy 300 000 lakos számára vált elérhetőbbé az autómegosztás - közölte a GreenGo kedden az MTI-vel.
2024. 02. 27. 23:30
Megosztás:

A GVH célkeresztjében a Temu

Több bejelentéses eljárás is folyamatban van a Gazdasági Versenyhivatalnál (GVH) a kínai Temu online piactér kereskedelmi gyakorlatával kapcsolatban. A GVH vizsgálói értékelik a beadványokban foglaltakat, illetve részletes adatgyűjtést végeznek, ezek alapján pedig a nemzeti versenyhatóság megteszi a szükséges intézkedéseket a magyar fogyasztók védelme érdekében, indokolt esetben versenyfelügyeleti eljárást indít.
2024. 02. 27. 23:00
Megosztás:

100 bázispontot vágott az MNB

9 százalékra csökkent a hazai alapkamat. A mai ülésen 100 bázispontos kamatcsökkentés hajtott végre a Magyar Nemzeti Bank. Az általános konszenzus 100 bázispontról szólt, azonban a 75 bázispontos csökkentés mellett is jócskán fel lehetett sorakoztatni érveket, ahogy arra Virág Barnabás alelnök is utalt egy múlt heti lapinterjúban. A mai kamatdöntéssel az overnight jegybanki betét 8 százalékra, az overnight fedezett hitel kamata 10 százalékra csökkent.
2024. 02. 27. 22:30
Megosztás:

Megrótták a Boeinget

Megrovó értékelést adott ki a Boeing biztonsági kultúrájáról az amerikai légi irányítási hatóság (FAA).
2024. 02. 27. 22:00
Megosztás:

Egymásnak feszülhetnek az olajóriások

Az Exxon és a Cnooc azt fontolgatja, hogy él elővásárlási jogával, és megveszi a Hess részesedését a guyanai tengeri olajmezőn zajló beruházásban.
2024. 02. 27. 21:30
Megosztás:

Félvezetők - érdemes venni ilyen részvényt?

Egy kicsit beszéljünk a félvezető részvényekről! De mielőtt belevágnánk, tudja-e a kedves olvasó, hogy miért ez a neve ezeknek az anyagoknak?
2024. 02. 27. 21:00
Megosztás:

Drága mulatság elektromos autót gyártani - és venni?

Az e-autózási piacon vegyesek a várakozások: egyre nőhet az ilyen járművek aránya, gyártásuk azonban még hat évig drágább lehet, mint a hagyományos kocsiké - véli a megkérdezettek többsége a KPMG által elvégzett felmérés szerint, amelynek összefoglalóját kedden juttatták el az MTI-nek.
2024. 02. 27. 20:30
Megosztás:

Odavertek a forintnak rendesen - szakad az árfolyam a kamatdöntés után!

Gyengült kedden a forint a jegybanki kamatdöntést követően a főbb devizákkal szemben a bankközi piacon.
2024. 02. 27. 20:00
Megosztás:

Vegyes zárás az európai tőzsdéken

Pozitív kezdés után vegyesen, többségében indexemelkedéssel fejezték be a keddi kereskedést a vezető európai értékpapírpiacok.
2024. 02. 27. 19:30
Megosztás:

Jelentős árzuhanás a JYSK-nél

Jelentősen csökkentette az árakat a JYSK, a dán kiskereskedelmi üzletlánc annak érdekében, hogy a termékek továbbra is megfizethetőek és versenyképesek maradjanak.
2024. 02. 27. 19:00
Megosztás: