Az Avalanche (AVAX) és a Polygon (MATIC) tulajdonosok ezt az altcoint vásárolják most

Az Avalanche és a Polygon közösségek érdeklődést mutatnak egy új alternatív érme, a Pullix (PLX) iránt, miközben az Avalanche küzdelmet folytat egy ellenállás áttöréséért, és a Polygon stratégiai átszervezésen dolgozik. Nézzük meg a részleteket.

Az Avalanche (AVAX) és a Polygon (MATIC) tulajdonosok ezt az altcoint vásárolják most

Az Avalanche (AVAX) egy ellenállással küzd

Az Avalanche 71%-os idei évi szárnyalásról szóló hírekkel került a középpontba, miután teljes zárolt értéke (TVL) megnőtt, ami jelentős felhasználói növekedést eredményezett. Ez a rally nem csak az Avalanche-ra korlátozódik, hanem kiterjed más tokenekre is az Avalanche ökoszisztémájában, például a JOE-ra és a QI-ra, amelyek jelentős nyereségeket értek el szintén. Az Avalanche fejlesztési tevékenysége is jelentősen megnőtt, kiemelve vonzerejét az olyan Web3 játékplatformoknak, mint amilyen az Avalanche.

Azonban úgy tűnik, hogy az Avalanche segítségre szorul a növekedés folytatásához, mivel ebben a hónapban 10,11%-ot vesztett értékéből. Ennek egyik oka az, hogy számos Avalanche befektető átváltott a Pullix-re, ahol gyorsabb és nagyobb nyereségben bíznak. Mivel az Avalanche már jól be van állítva, nagyon nehéz neki elérni az 100x-os ugrást, amit a Pullix-nek jósolnak. Különösen a 13 milliárd dolláros piaci kapitalizációjával.

A Polygon (MATIC) dolgozókat bocsát el

A Polygon folyamatos erőfeszítéseiről ismert a teljesítmény és a skálázhatóság fokozása érdekében az Ethereum ökoszisztémában. Az utóbbi fejlemények, például a stratégiai elbocsátások a hatékonyság érdekében, valamint a kulcsfontosságú technológiai fejlesztésekre való összpontosítás, azt mutatják, hogy a Polygon elkötelezett amellett, hogy fenntartsa vezető pozícióját az Ethereum skálázási megoldásai között.

A Polygon Labs bejelentette 60 munkavállaló elbocsátását, ez az alkalmazottak mintegy 19%-ának felel meg. Emellett bevezetett egy új tokent, a POL-t, az eredeti második szintű megoldásokon túl az Ethereum számára. Ezek a fejlemények azt a célt szolgálják, hogy a Polygon tokent ne csak egy "második szintű tokennek" tekintsék.

Azonban, mivel a Polygon piaci tőkéje már meghaladta a 7 milliárd dollárt, sokan kezdik kétségbe vonni, hogy jó választás-e a kisebb tőkével rendelkező befektetők számára, mivel nem tud olyan mértékű ugrást végrehajtani, mint korábban, például egy 10x vagy 100x. Ennek következtében, különösen miután ebbe a hónapban 6,49%-ot veszített, azok a befektetők, akik nagyobb nyereségeket keresnek, más coinok felé fordulhatnak..

Pullix (PLX) felkelti a befektetők érdeklődését

A Pullix egyedi hibrid rendszert kínál, amely ötvözi a központosított és decentralizált platformok előnyeit. A növekvő szabályozási nyomások miatt a bálnák lelkesen szeretnék áthelyezni pénzüket a DEX platformokra. Azonban hatalmas vákuum keletkezik a piacon, mert a kereskedőknek nincsenek kereskedési eszközeik az összes létező DEX platformon. Itt jön képbe a Pullix.

Az off-chain order book használatával lehetővé teszi a felhasználóknak a privát kulcsok kezelését, miközben gyors kereskedéseket, tőkeáttéteket, profitokat realizálhatnak, stop lossokat, stb. Ezek az előnyök eddig kizárólag a CEX-re (központosított tőzsde) korlátozódtak. Mégis, az FTX, Mt.Gox, és a legutóbbi Binance megállapodás miatt nagyon kockázatos milliókat tartani egy központosított tőzsdén.

És ez még nem a vége. A Pullix a likviditási problémákra válaszolva egyedi ösztönzőket kínál a "Kereskedj és Keress" (Trade-To-Earn) modelljén keresztül. A platform jutalmazza a felhasználókat a kereskedési tevékenységekért és a kihívások teljesítéséért, azzal a céllal, hogy élénk közösséget hozzon létre elkötelezett résztvevőkből. A Pullix megközelítése, amely a mély likviditást, a tőkeáttétel lehetőségeit és az árbeosztást kínálja a PLX token tulajdonosoknak, vonzó értékjavaslatot jelent az Avalanche és a Polygon közösségek befektetői számára, akik nagyobb nyereségekre vágynak, mint amit eddigi befektetéseik lehetővé tettek számukra.

Az érdeklődés a Pullix (PLX) iránt ezeknek a tokenek tulajdonosai részéről alátámasztja a Pullix-ben látott potenciált. Nem meglepő, hogy az elemzők azt jósolják, hogy a presale során 200%-kal, míg a start dátumánál akár 100-szorosára nőhet akár az értéke.

További információkért a Pullix előértékesítésével kapcsolatban lásd az alábbi linkeket: 

Látogass el a Pullix oldalára

Csatlakozz a Pullix közösségéhez

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Nőtt az eladott új autók száma az Európai Unióban júniusban

Nőtt a forgalomba helyezett új autók száma júniusban az egy évvel korábbihoz képest az Európai Unióban az európai autógyártók szakmai képviseleti szervezete, az ACEA honlapjára csütörtökön felkerült adatok szerint.
2024. 07. 19. 19:00
Megosztás:

Eljárás indult az ALDI Magyarországgal szemben

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) eljárást indított az ALDI Magyarország Bt.-vel szemben a tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmának feltételezett megsértése miatt - közölte a hatóság csütörtökön az MTI-vel.
2024. 07. 19. 18:00
Megosztás:

Az MNB iránymutatást tett közzé a bankoknak az online hitelcsalások ellen

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) vezetői körlevelet adott ki a magyar bankoknak, pénzügyi vállalkozásoknak az online hiteligényléses kibercsalások megelőzésére - közölte a jegybank csütörtökön az MTI-vel.
2024. 07. 19. 17:00
Megosztás:

Ezért veszélyes ma külföldről autót behozni Magyarországra

Magyarországon a használt autók jelentős részének manipulálták a kilométeróra-állását, vagyis a jármű kevesebbet ér, mint amennyit kérnek érte. Még nagyobb azonban az esélye, hogy a futásteljesítményt módosították, ha külföldről hozzuk be az autót. A határokon átnyúló tranzakciókat nehéz nyomon követni, ezért a csalók kihasználják ezt a helyzetet és elkerülik, hogy elkapják.
2024. 07. 19. 16:00
Megosztás:

A Richter a denosumab engedélyezését kérte

A Richter tegnap piaczárás után jelentette be, hogy az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) befogadta a denosumabhoz köthető két forgalomba hozatali kérelmét.
2024. 07. 19. 15:00
Megosztás:

Mit érdemes tudni a retinolról?

Ha szeretnénk odafigyelni az arcbőrünk egészségére, esetleg javítani szeretnénk az állapotát, és hatékonyan felvennénk a harcot a különböző problémákkal – például egyenetlen bőrkép, pattanások, pigmentfoltok, ráncok –, akkor fontos a személyre szabott arcápolási rutin kialakítása.
2024. 07. 19. 14:30
Megosztás:

Fehéroroszország vízummentességet vezetett be 35 európai ország állampolgárai számára

"Békeszeretetből' vízummentességet vezet be Fehéroroszország 35 európai ország - közöttük Magyarország - állampolgárai számára 2024. július 21-től december 31-ig - közölte a fehérorosz külügyminisztérium, amelyet az RBK orosz hírportál idézett szerdán.
2024. 07. 19. 14:00
Megosztás:

Leszállította az alaptőkéjét a PannErgy

Leszállította alaptőkéjét a PannErgy az árpilis közgyűlés határozatnak megfelelően - közölte a társaság szerdán a Budapesti Értéktőzsde honlapján.
2024. 07. 19. 13:00
Megosztás:

A görögdinnye nemcsak finom, rendkívül egészséges is

Dübörög a dinnyeszezon, a zöldségeseknél már megtalálod a hazai csemegét is. Érdemes ezek között keresgélned, hazánk több részén ugyanis tökéletes adottságokkal bíró termőterületek vannak, ahol generációk óta zajlik a görögdinnye termesztése. Lacházi Pál, a Syngenta dinnyeszakértője segítségével hoztunk pár érdekességet nektek.
2024. 07. 19. 12:30
Megosztás:

DH Energy néven indít új üzletágat a Duna House Group

DH Energy néven új üzletágat indít a Duna House Group, az Európa négy országában működő, ingatlanokat és pénzügyi termékeket közvetítő vállalat először Magyarországon lép be az energetikai piacra, főként lakossági és kisvállalati ügyfeleknek kínál energiahatékonysági megoldásokat - közölte a cégcsoport szerdán az MTI-vel.
2024. 07. 19. 12:00
Megosztás:

A Dogwifhat visszakutyagolt a Top 50 kriptovaluta közé, a WIF 50%-os árfolyam növekedést ért el heti szinten

Nagyot kutyagolt a sapkás kutyás mémcoin: a Solana-alapú mémcoin, a Dogwifhat (WIF) jelentős visszatérést produkált, újra bekerült a top 50 kriptovaluta közé, miután az elmúlt hét során 49,8%-os növekedést ért el.
2024. 07. 19. 11:30
Megosztás:

Két új atomenergiablokk épül Csehországban

A dél-koreai KHNP társaság építi fel a két új atomenergiablokkot a csehországi Dukovanyban - közölte Petr Fiala cseh miniszterelnök a kormány szerdai ülése után Prágában.
2024. 07. 19. 11:00
Megosztás:

Merre megy a kamat Európában?

Nem adott sok támpontot Lagarde: az EKB a vártnak megfelelően 4,5%-on tartotta a jegybanki alapkamatot.
2024. 07. 19. 10:30
Megosztás:

Gyengüléssel nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Mínuszban indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék pénteken. A londoni FTSE100 index 0,62 százalékkal, a frankfurti DAX-30 index 0,50 százalékkal, a párizsi CAC-40 index pedig 0,35 százalékkal csökkent a kereskedés kezdetén.
2024. 07. 19. 10:00
Megosztás:

Negatív korrekcióval indulhat a kereskedés

Negatív korrekcióval indulhat a kereskedés pénteken a Budapesti Értéktőzsdén, csütörtökön a BUX 359,91 pontos, 0,5 százalékos emelkedéssel, 72 899,65 ponton, történelmi csúcson zárt.
2024. 07. 19. 09:00
Megosztás:

Gyengült a forint

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben péntek reggel a csütörtök kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 07. 19. 08:00
Megosztás:

Fejhallgató, újragondolva: Bemutatkozik a Dyson OnTrac fejhallgató

A Dyson ma bemutatta első, kizárólag audio célú, magas hanghűségű fejhallgatóját, a Dyson OnTrac-et. A kategóriájában legjobb zajszűrést¹ kínáló fejhallgatók akár 55 órányi² magával ragadó zenehallgatási élményt nyújtanak. 

2024. 07. 19. 07:30
Megosztás:

Megkezdődött a dohány betakarítása

Az elmúlt évek átlagát tekintve csaknem 700 termelő mintegy 2800 hektáron 5000-6000 tonna dohányt termelt évente. Az ágazat a feldolgozásban dolgozókkal együtt, mintegy 10 000-12 000 fő részére biztosított megélhetést - közölte közösségi oldalán Nagy István agrárminiszter az Agrárminisztérium (AM) szerdai közleménye szerint.
2024. 07. 19. 06:00
Megosztás:

140 millió eurós befektetés: az OMV is csatlakozik az EIT InnoEnergy-hez

Zártkörű részvénykibocsátás keretében az osztrák székhelyű globális üzemanyag és vegyipari vállalat, az OMV, a romániai integrált energiaipari vállalat, a OMV Petrom és a hollandiai székhelyű vállalat, az ACB Participaties B.V. csatlakozott a fenntartható energiaipari fejlesztésekben élenjáró EIT InnoEnergy-hezidén júliusban. A három cég által biztosított és 140 millió euró értékben lejegyzett részvények jelentős tőkeinjekciót nyújtanak a szervezet átfogó energiaipari célkitűzéseinek megvalósításához.
2024. 07. 19. 05:00
Megosztás:

Járatkésések: így kárpótolhat a kellemetlen órákért az utasbiztosításunk

Élelmiszer, ruha, asszisztencia behajtáshoz – a Grantis megvizsgálta, miben segítenek az utasbiztosítások repülő járatkésés és lemondás esetén.
2024. 07. 19. 04:00
Megosztás: