Az elemzők új történelmi csúcsokat jósolnak a Floki és a Binance Coin számára, de a befektetők rohannak megvásárolni ezt az új altcoint

A kriptopiac egy újabb emelkedő szakaszra készül, és az elemzők azonosították azokat a top kriptovalutákat, amelyek új történelmi csúcsokat (ATH-kat) érhetnek el. A Floki (FLOKI) és a Binance Coin (BNB) a következő hetekben új ATH-kat érhet el.

Az elemzők új történelmi csúcsokat jósolnak a Floki és a Binance Coin számára, de a befektetők rohannak megvásárolni ezt az új altcoint

Annak ellenére, hogy nem olyan népszerű, mint ezek a vezető altcoinok, a befektetők rohannak csatlakozni az új projekthez, a KangaMoon-hoz (KANG).

Kaleo 3x-os emelkedést jósol a Floki (FLOKI) számára

Az elmúlt hónapban a Floki (FLOKI) ára jelentős emelkedést mutatott, és június 5-én új történelmi csúcsot állított be, 0,0003449 dolláron. Annak ellenére, hogy az egyik legjobban teljesítő top kriptovaluta, a névtelen kriptokereskedő, Kaleo, azt jósolta, hogy az elkövetkező hetekben további 3x-os növekedést érhet el.

Kaleo szerint a Floki Inu piaci kapitalizációja elérheti a legalább 10 milliárd dollárt, mivel egy csésze- és fogantyú mintát formált. A 3 milliárd dolláros piaci kapitalizációról ez több mint 3,3x-os növekedést jelent. Kaleo a Floki jelenlegi árfolyam mintáját az egyik top mémcoin, Pepe árrobbanásához hasonlította.

A Binance Coin (BNB) 70%-os emelkedésre készül, hogy 1 000 dollár fölé menjen

Binance coin árfolyam elemzés és előrejelzés

A top altcoinok közül a Binance Coin (BNB) volt az egyik legjobban teljesítő, amely nemrégiben 710 dollár fölé emelkedett, új ATH-t állítva be. Míg a BNB ára továbbra is 700 dollár feletti támasz szinten marad, a vezető elemző, Bluntz azt jósolta, hogy az ára tovább emelkedhet.

Bluntz szerint a Binance Coin ára 1 000 dollár fölé emelkedik, és kijelentette: „Nincs esély arra, hogy a BNB ne érjen el egy négyjegyű értéket ebben a ciklusban.” Bluntz szerint az Elliott-hullám elmélet azt sugallja, hogy a Binance Coin ára körülbelül 1 200 dollárra emelkedik – ez mintegy 71%-os növekedés a jelenlegi szinthez képest.

A befektetők rohannak megvásárolni a KangaMoon-t (KANG) a nagyobb ROI potenciál miatt

Míg a Floki és a Binance Coin a következő hetekben hatalmas áremelkedésre készül, a befektetők a KangaMoon (KANG) iránt rohannak, mivel nagyobb emelkedési potenciállal rendelkezik. Az elmúlt hetekben a KangaMoon ára 400%-kal emelkedett, és elérte a 0,025 dolláros csúcsot. Ebben az időszakban a KangaMoon több mint 8 millió dollárt gyűjtött az folyamatban lévő kripto ICO-ja során.

A piaci szakértők akár 50x-os nyereséget is jósoltak a KANG számára, így az egyik legjobb kriptovalutává válik a jelenlegi vásárlásokhoz. A KangaMoon kilátásai nagyon kedvezőek, mert új rendszert hoz a mémcoinok világába. A KangaMoon felülmúlja a vezető mémcoinokat az ökoszisztémájával, amely a GameFi és a SocialFi rendszereket integrálja platformjába.

A KangaMoon egy olyan projektet hoz létre, amelyen keresztül a kripto- és a játék közösség tagjai szórakoztató játékokat játszhatnak és jutalmakat nyerhetnek. Versenyeket napi, heti és havi rendszerességgel tartanak, hogy minden tag lehetőséget kapjon a nyerésre.

Azok, akik nem kívánnak részt venni a játékokban, fogadhatnak az általuk győztesnek vélt résztvevőkre, és saját jutalmakat nyerhetnek. Emellett a KangaMoon SocialFi része biztosítja, hogy mindenki jutalmat kapjon az elkötelezettségi szintjük alapján.

Összegzés

A kriptopiaci népszerű szereplők elemzései alapján a Floki és a Binance Coin a jelenlegi legjobb kriptovaluták közé tartozik. Bár ezek az altcoinok hamarosan új ATH-kat érnek el, sok befektető a KangaMoon felé fordult nagyobb emelkedési potenciálja miatt. A KangaMoon jelenleg az ICO bónusz szakaszában van, így a befektetőknek most van lehetőségük csatlakozni a KANG vonathoz, mielőtt az elindul.

Fedezd fel a KangaMoon (KANG) előértékesítés izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal:

https://Kangamoon.com/

Csatlakozz a Telegram közösségünkhöz: https://t.me/Kangamoonofficial

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

A 4iG egyiptomi céggel írt alá szándéknyilatkozatot

Telecom Egypt, Egyiptom teljeskörű távközlési szolgáltatója és a 4iG Csoport, Magyarország és a Nyugat-Balkán vezető infokommunikációs nagyvállalata június 30-án szándéknyilatkozatot írt alá egy közös vállalat létrehozásáról, amely Fiber-To-The-Home (FTTH) és Fiber-To-The-Site (FTTS) passzív hozzáférési infrastruktúra nagykereskedelmi alapú kiépítését, üzemeltetését és forgalmazását végezheti az északafrikai országban - jelentette be hétfőn a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján a 4iG.
2024. 07. 02. 08:05
Megosztás:

A DOGE és a Mantle veszteségeket könyveltek el, a befektetők figyelme az elemzők által ajánlott legjobb utilitás-mém érmére terelődik

A kriptovaluta piac jelentős átrendeződésen megy keresztül. A Dogecoin (DOGE) és a Mantle (MNT) nemrégiben szélsebes növekedést mutattak, ám a hét végére ezek a nyereségek elolvadtak.
2024. 07. 02. 07:30
Megosztás:

XRP és Ethena eléri az 1 dollárt; A KangaMoon hatalmas figyelmet kap a tőzsdei bejelentés után

Miközben néhány DeFi érmék már a bikás mintázat felé mozdulnak, az XRP és az Ethena küzdenek a túlélésért. Azonban az elemzők úgy vélik, hogy ezeknek a tokeneknek az áresése átmeneti, és a következő hetekben bikás trendeket indíthatnak el.
2024. 07. 02. 07:00
Megosztás:

Júniusban téblábolt a hazai ingatlanpiac

Országos szinten júniusban stagnált az eladó lakóingatlanok iránti érdeklődés a lakáspiacon havi és éves összevetésben is - közölte az ingatlan.com hétfőn az MTI-vel.
2024. 07. 02. 06:30
Megosztás:

Tudunk-e védekezni az Apple Pay jellegű hibák ellen?

Hétfő estig vélhetően minden ügyfél visszakapja azt az összeget, amelyet az Apple jogtalanul vont le bankkártyájáról a múlt héten. Gergely Péter, a BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője szerint fontos hangsúlyozni, hogy kártyaadatok nem kerültek ki, azok biztonságosak, és bár az ilyen jellegű hibák ellen nem igazán lehet védekezni, de néhány intézkedéssel csökkenteni lehet a kellemetlen hatásokat.
2024. 07. 02. 06:00
Megosztás:

Fellendülés jöhet a hazai építőiparban: Most érdemes belevágni a felújításba!

Indul az Otthonfelújítási támogatás, amellyel akár hatmillió forintos támogatást is kaphatunk kamatmentes hitel és vissza nem térítendő támogatás formájában, ha 1990 előtt épült házunkat szeretnénk modernebbé és energiatakarékosabbá tenni.
2024. 07. 02. 05:30
Megosztás:

Júniusban nyaralni ment a lakáspiac, de a július alapvető változásokat hozhat

Takaréklángra kapcsolt a lakáspiac júniusban, legalábbis az eladó lakóingatlanok iránti érdeklődések stagnálást mutatnak országos szinten havi és éves összevetésben is. Júniusban közel 30 ezer eladó lakóingatlant hirdettek meg eladásra, ami havi és éves összevetésben sem mutat jelentős változást. Az összes eladó lakás és ház száma már megközelíti a 150 ezret, mert a kereslet még nem tudja felszívni a kínálatot a piacról. Jelenleg a felújítandó lakóingatlanok adják a kereslet 20 százalékát, de a júliusban elindult Otthonfelújítási Program ráirányíthatja a figyelmet a korszerűsítésre váró lakásokra és az energiahatékonyság jelentőségére. A felújítást és az építkezést tervezők számára jó hír lehet, hogy elindult az állami építőipari árfigyelő oldal, ami 5 üzletlánc 65 boltjának 12 ezer termékét követi nyomon napi szinten.
2024. 07. 02. 05:00
Megosztás:

Dogecoin milliomos azt mondja, ez a DeFi token, amely 1000%-ot emelkedett, 100-szorosára fog növekedni

A kriptoipar pénzügyi környezetében bekövetkezett legutóbbi változások eredményeként sok befektető áthelyezte pénzét olyan jövedelmezőbb projektekbe, amelyek hatalmas nyereséget ígérnek.
2024. 07. 02. 04:30
Megosztás:

A meleg és a futball Eb is növelte a balatoni vállalkozók forgalmát

A Balatonon is jól fogy a sör, de van olyan van olyan ország, ahol a szurkolók annyi sört isznak meg egy futballmérkőzés idején, mint mások karácsonykor.
2024. 07. 02. 03:00
Megosztás:

Mire költik a magyarok az otthonfelújítási támogatást?

A legtöbben épületszigetelésre és ablakcserére költenék az otthonfelújítási támogatást, de napelemet vagy hőszivattyút is sokan vennének a hétfőtől igényelhető forrásból - közölte az OTP hétfőn az MTI-vel.
2024. 07. 02. 02:30
Megosztás:

A koronavírus-járvány után, egy újabb katasztrófa kopogtat - szakértői elemzés

Épphogy a világ kezd kilábalni a koronavírus-járvány okozta súlyos válságból, egy újabb katasztrófa fenyegeti a nemzetközi kereskedelmet: a Vörös-tenger körüli krízis miatt kialakuló súlyos konténerhiány példátlan méreteket ölt. A hajózási szezon csúcsán a piaci szereplők komoly gondokkal szembesülnek: az egekbe szökő díjak, a megnövekedett szállítási idők és a drasztikus kapacitáshiány mind hozzájárulnak a bizonytalanság fokozódásához. Újabb inflációs sokk jöhet? A jelenlegi piaci válsághelyzetet Mihály Attila, a Trans-Sped szakértője, közel 50 év szakmai tapasztalatával elemezte.
2024. 07. 02. 02:00
Megosztás:

Szépen bővült az új autók piaca Romániában

Az első fél évben 12,03 százalékkal bővült az új autók piaca Romániában - közölte hétfőn a romániai autógyártók egyesülete (ACAROM).
2024. 07. 02. 01:40
Megosztás:

Heti horoszkóp, ami 4 csillagjegynek is komoly pénzt hoz a házhoz!

Készülj fel egy izgalmas hétre, ahol a csillagok különleges pénzügyi és szerencsés fordulatokat tartogatnak számodra! Fedezd fel, hogyan alakulhatnak a pénzügyeid, milyen váratlan találkozások és lehetőségek várnak rád, és mikor érdemes szerencsét próbálnod. Engedd, hogy a csillagjegyed inspiráljon, és hozd ki a legtöbbet ebből a hétből!
2024. 07. 02. 01:00
Megosztás:

Kriptoguru, aki 10 millió SHIB tokent vásárolt a 100x növekedés előtt, most úgy gondolja, hogy ez a 3 altcoin robbanásszerű növekedés előtt áll

A kriptobefektetők mindig figyelmesek a ígéretes lehetőségekre. Egy elismert Shiba Inu (SHIB) szakértő, aki 10 millió SHIB tokent szerzett a figyelemre méltó 100x növekedés előtt, most három feltörekvő altcoinra összpontosít, amelyek jelentős növekedési potenciállal rendelkeznek.
2024. 07. 02. 00:30
Megosztás:

Ma van a Sealana airdrop, ez az utolsó lehetőséged a befektetésre a DEX indulás előtt!

Az előértékesítés utolsó napján a befektetőknek még van lehetősége SEAL token vásárlásra, még azelőtt, hogy az érme bekerülne a nyílt piacra.
2024. 07. 02. 00:01
Megosztás:

Megközelítőleg húszezer lakás energetikai korszerűsítése valósulhat meg

Az MBH Bank szakértői szerint az Otthonfelújítási programban mintegy 20 ezer lakás korszerűsítése valósulhat meg a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) által biztosított forrásokból - ismertette Ginzer Ildikó, az MBH Bank vezérigazgató-helyettese sajtótájékoztatón hétfőn Budapesten.
2024. 07. 01. 23:30
Megosztás:

Munkálatok nehezítik a közlekedést az M0-s autóút szigetszentmiklósi szakaszán

Az M0-s autóút szigetszentmiklósi szakaszán a következő két hétben is folyamatosan végeznek üzemeltetési-fenntartási és karbantartási munkákat a szakemberek - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. hétfőn az MTI-vel.
2024. 07. 01. 23:00
Megosztás:

Ezért veszélyesek az illegális dohánytermékek

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai az illegális dohánytermék veszélyeire, jogkövetkezményeire hívták fel általános és középiskolások figyelmét országjáró körútjukon - közölte a NAV bevetési igazgatósága hétfőn az MTI-vel.
2024. 07. 01. 22:30
Megosztás:

A 4iG eddigi legnagyobb nemzetközi beruházására készül: a magyar cégcsoport és a Telcom Egypt partnerségben fejleszti Egyiptom optikai hálózatát

A Telecom Egypt, Egyiptom piacvezető távközlési szolgáltatója és a 4iG Csoport, Magyarország és a Nyugat-Balkán vezető infokommunikációs nagyvállalata szándéknyilatkozatot írt alá egy közös vállalat létrehozásáról, amely Fiber-To-The-Home (FTTH) és Fiber-To-The-Site (FTTS) optikai hozzáférési infrastruktúra nagykereskedelmi alapú kiépítését és üzemeltetését végezheti az észak-afrikai országban. A közös vállalkozás célja a legmodernebb üvegszálas hálózat kiépítése, amely a jövőben mintegy hatmillió háztartásnak biztosíthat nagy sebességű internet elérést. A felek a megállapodást az Egyiptom és az Európai Unió által közösen szervezett Befektetési konferencián írták alá, amelyet Egyiptom elnöke Abdel Fattah El-Sisi, valamint Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke nyitottak meg.
2024. 07. 01. 22:00
Megosztás:

Jócskán meghaladja a várt szintet a hazai gáztárolók töltöttsége

Az uniós ütemterv július elsejére 65 százalékos arányt ír elő a magyarországi tárolók töltöttségére, ezt azonban már májusra sikerült túlteljesíteni, a jelenleg több mint ötmilliárd köbméternyi készlet a teljes kapacitás 78 százalékát teszi ki - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) hétfőn.
2024. 07. 01. 21:30
Megosztás: