Az "új PEPE" a kriptósok új kedvence

A $PEPU átlagosan nagyjából 1 millió dollár befektetést gyűjt be hetente, és azt ígéri, hogy "újra naggyá teszi a Pepét". A projekt jó eséllyel megduplázhatja a befektetéseket a következő hetekben, a korai beszállók ugyanis intenzíven munkálkodnak a Pepe ($PEPE) legyűrésén.

Az "új PEPE" a kriptósok új kedvence

Habár az előértékesítése még egy hónapja sem kezdődött el, a Pepe Unchained ($PEPU) máris 3 millió dollár befektetés felett jár. Ami még ennél is jobb, az az, hogy a projekt lassulásnak jeleit sem mutatja.

A mém érmék egyik sztárja idén a $PEPE, amely az első negyedévben a rally csúcsán állt, és elképesztő, 1235%-os hozamot hozott a korai befektetőknek.

A Pepe Unchained szintén rendelkezik a $PEPE bájával, így megismételheti, sőt, akár felül is múlhatja a $PEPE sikerét. A projekt az Ethereum láncon egy saját Layer 2 megoldást fejlesztett, ezzel nemcsak gyorsabb, de olcsóbb tranzakciókat is lehetővé téve.

A Pepe Unchained natív tokenje, a $PEPU jelenleg előértékesítésben érhető  el. Az érme ára azonban hamarosan emelkedni fog, így nem érdemes habozni a beszállással.

Biztosítsd be a tokenjeidet most, és ugorj fejest a továbbfejlesztett Pepe élménybe.

Megnézem a Pepe Unchained oldalát

Csökken a befektetői érdeklődés a $PEPE iránt – ideje fontolóra venni egy jobb alternatívát, a $PEPU-t

A mém érme szektor is bezöldült kicsit, ahogy a tágabb piacon is felcsillan némi remény a több mint egy hónapos sötétség után.

Habár vannak olyan mém érmék, amelyek már nem esnek olyan élesen, a 2024-es mém érme futam sztárjai veszítenek fényükből, különösen igaz ez a $PEPE-re.

A mindenkori csúcsról, 0,00001718 dollárról 46%-ot esett, csak az elmúlt két hét alatt 26,8%-ot.

De nem ez az egyetlen probléma, amivel a Pepe szembenéz. A Coinalyze adatai szerint a június végi csúcs óta csökken a határidős ügyletek kereskedése iránti érdeklődés, és a pozíciók többsége már le van zárva.

PEPE coin árfolyam

Aztán ott vannak még a június közepe óta fennálló negatív finanszírozási ráták is. Ez azt jelenti, hogy a short pozíciók fizetnek a long pozíciókért, ami medvés képet fest a $PEPE számára.

Tovább fokozza a gondokat, hogy egy bálna 9 billió $PEPE tokent küldött a világ második legnagyobb központosított tőzsdéjére, a Bybitre, ahogy arról a Whale Alert is beszámolt.

A $PEPE szorult helyzetben van, a $PEPU előértékesítés mégis jól teljesít – miért?

Azért, mert a kereskedők búcsút intenek a réginek, és üdvözlik az újat – egy sokkal jobb újat.

Megnézem a Pepe Unchained oldalát

A Pepét nem szabad az Ethereumhoz láncolni, mert szabadságra termett

Bármennyire is fájhat bevallani, a kripto rajongók rájöttek, hogy akárcsak a legtöbb dolog az életben, a $PEPE is múlandó.

Őszintén megvallva, a $PEPE kereskedés lassú és drága. Sőt, a $PEPE iránti kereslet megugrása még kellemetlen helyzetbe is hozta az Ethereum kereskedőket. Mialatt a $PEPE kilőtt és felvette a márciusi csúcsot, az átlagos gáz díjak az Ethereumon 12 havi csúcsra, 82,9 Gwei-re nőttek.

ethereum

Ez persze nem csak a $PEPE hibája.

Az, hogy az Ethereumon fut, a Layer 1 korlátai közé szorítja a Pepét. Szerencsére a Pepe Unchained megszabadította a Pepét láncaitól.

A PEPU a szabadság képviselője, hiszen nagyobb számú, gyorsabb és olcsóbb tranzakciókra képes.

Ahogy azt már korábban is említettük, ebben a saját Layer 2 blokklánca van segítségére.

De még ennél is többről van szó. Az új láncon új ökoszisztéma is létrejöhet, amelyen NFT-ket, DeFi, GameFi és AI tokeneket is indíthatnak.

Megnézem a Pepe Unchained oldalát

Nagyjából 270 millió $PEPU tokent került már letétbe, a hozamok pedig változatlanul magasak, közel 600%-osak

Miközben a $PEPE kereskedés iránti érdeklődés nagymértékben csökken, a $PEPU esetében éppen ennek az ellenkezője igaz: a befektetők ugyanis egyre több pénzt öntenek a projektbe.

Egy dolog, hogy a PEPU már 3 millió dollár felett jár, de a hosszú távú befektetések is számottevően növekedtek. Egyre többen helyezik ugyanis letétbe $PEPU érméiket.

Ahogy egyre több érme kerül letétbe, úgy csökken majd a jutalmak mértéke. Az éves becsült hozam jelenleg 600% körül van, ami havi bontásban nagyjából 50%-os hozamnak felel meg.

A PEPU sikere a közösség és a szakértők figyelmét is felkeltette. Többek között a népszerű kripto YouTuber, a 41 000 feliratkozóval rendelkező Jacob Crypto Bury is foglalkozott a projekttel. Azt jósolta, hogy a Pepe Unchained a tőzsdére lépés után akár százszorosára is nőhet.

Ha szeretnél csatlakozni az előértékesítéshez, nincs más dolgod, mint ellátogatni a Pepe Unchained hivatalos weboldalára, csatlakoztatni a pénztárcádat, és beváltani ETH, USDT vagy BNB érméidet $PEPU-ra. Alternatív megoldásként bank- és hitelkártyákkal is fizethetsz.

Az előértékesítésre mindössze 1,6 milliárd tokent allokáltak, amelyek rendkívül gyorsan fogynak. A következő szakaszban nagyjából 400 millió érmét kínálnak eladásra, így nincs vesztegetni való időd, ha be akarsz szállni!

A biztonságról a SolidProof és a Coinsult teljes auditjai gondoskodnak, amelyek nem találtak hibát a kódban.

A piac döntött: Ideje kukázni a $PEPE-t, és helyet adni a sikeresebb és fejlettebb utódnak, a $PEPU-nak!

Megnézem a Pepe Unchained oldalát

Ezek is érdekelhetnek:

A legjobb kutyás érmék, amiket most vehetsz – A Base Dawgz a következő befutó?

Szakad a Bitcoin? Ezt a 3 kriptót nem érdekli

A 12 legjobb kripto ICO 2024-es befektetéshez – Kezdeti érmék összehasonlítása

Az időjárás most kedvez az ősz eleji mezdőgazdasági munkáknak

A napos, száraz idő segíti az ősz eleji mezőgazdasági munkákat - olvasható a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.
2024. 09. 19. 18:30
Megosztás:

Befejeződött az árvízvédelmi felkészülés a fővárosban

Budapesten gyakorlatilag befejeződött az árvízvédelmi felkészülés - közölte a Fővárosi Csatornázási Művek Zrt. csütörtökön az MTI-vel.
2024. 09. 19. 18:00
Megosztás:

Kevesebben igényeltek munkanélküli segélyt az USA-ban

A munkanélküli segélyt igénylők száma az Egyesült Államokban az előző héthez képest 12 ezerrel 219 ezerre csökkent a múlt héten, ami új 4 havi mélypontot jelent, és elmaradt a 230 ezres piaci várakozástól.
2024. 09. 19. 17:30
Megosztás:

Folytatódik a MOHU országos hulladékudvar-építési programja

Komáromban és Tatán folytatódik a MOHU új szolgáltatási színvonalat biztosító hulladékgyűjtő udvarainak építése - közölte a MOHU Mol Hulladékgazdálkodási Zrt. csütörtökön az MTI-vel.
2024. 09. 19. 17:00
Megosztás:

15 milliárdos pénzügyi oktatási program indul

Elismert pénzügyi szakemberek, befektetési tanácsadók, ügyvédek, ingatlanbefektetésben jártas szakértők és számos más terület hiteles képviselői csatlakoztak tanácsadóként és oktatóként a nemrégiben megalakult Milliomosklubhoz. Kulcsár Edina és Kautzky Armand is nagykövetként csatlakozott a szervezethez. A Milliomosklub célja, hogy a pénzügyi tudatosság fejlesztésével támogassa a jövő generációit abban, hogy magabiztosan mozogjanak a pénzügyi világban, és hosszú távon megalapozzák anyagi függetlenségüket.
2024. 09. 19. 16:30
Megosztás:

Generali kárbejelentések a 2024 szeptemberi viharok kapcsán

Míg idén a nyári hónapok kimondottan szárazok és forróak voltak, a szeptember első felében leesett csapadékmennyiség komoly problémákat okoz nemcsak hazánkban, de egész Európa szerte. Tavaly a nyári szezon egészen másképp alakult: a kiszámíthatatlan időjárás, a heves szélviharok és esőzések jellemezték 2023 nyarának második felét.
2024. 09. 19. 16:00
Megosztás:

Sakkforradalmat hozott Budapestre Polgár Judit és Rubik Ernő

Inspiráló sakkprogramok 2 napon át 3 helyszínen: telt házat hozott a Világsakkfesztivál első napja – több mint 6000-en látogattak el a Magyar Nemzeti Galériába szeptember 17-én. A fesztivál második napján az InterContinental Hotel előadóterme oktatási szakemberekkel, a BOK Csarnokban a Polgár Judit Sakk Alapítvány standja pedig sakkrajongókkal telt meg.
2024. 09. 19. 15:30
Megosztás:

Erős lépés a Fed-től, zuhanó értékesítés

A tegnapi 50 bázispontos, 4,75-5,0 százalékra történő kamatvágás csak enyhén lepte meg a piacokat, hiszen a várakozás 41 bázispont volt.
2024. 09. 19. 15:00
Megosztás:

Az 5G iránti kereslet továbbra is csak mérsékelt

Évről évre markánsan nő Magyarországon a mobilinternet-felhasználók száma mind a lakossági, mind a vállalati felhasználók körében, közülük pedig egyre többen térnek át az 5G-technológia használatára. A korábban számos negatív hiedelem által övezett 5G társadalmi megítélése is számottevően javult az elmúlt években, a felhasználók döntő többségben semleges vagy kedvező benyomásokról számoltak be - derült ki a Századvég Konjunktúrakutató Zrt. Digitális Üzletága által 2024 első félévében végzett közvélemény-kutatásból.
2024. 09. 19. 14:30
Megosztás:

Számos árvízvédelmi beruházás valósult meg a Szigetközben

Számos árvízvédelmi beruházás valósult meg a Szigetközben a 2013-as, történelmi árvíz óta - mondta az agrárminiszter csütörtökön a Facebook-oldalára feltöltött videójában.
2024. 09. 19. 14:00
Megosztás:

Sebezhető lett a dollár

Az EURUSD mozdulatlan maradt tegnap a Fed döntés előtti kivárás jegyében. Az amerikai jegybank végül meglepetésre az 50 bázispontos kamatcsökkentés mellett tette le a voksát, az irányadó Fed Funds rate ezzel a 4,75-5 százalékos sávba került.
2024. 09. 19. 13:30
Megosztás:

A Deltát vezető mesterséges intelligencia képek szerkesztésében is részt vesz

Nemcsak a Delta műsorvezetője a Bíró Ada nevű mesterséges intelligencia, már a műsor képeinek szerkesztésében is részt vesz - hangzott el az M1 aktuális csatorna csütörtöki adásában.
2024. 09. 19. 13:30
Megosztás:

Bezuhantak az európai autóeladások

Augusztusban 18,3 százalékkal estek az Európai Unióban az új autó eladások.
2024. 09. 19. 13:00
Megosztás:

A szakértő szerint a Bitcoin bikapiaca októberben kezdődik, íme a legjobb befektetés

Történelmi adatok alapján egy neves kriptoszakértő azt állítja, hogy a Bitcoin (BTC) bikapiaca a következő napokban kezdődhet. Különösen figyelemre méltó, hogy a Bitcoin (BTC) bikapiaca általában hatással van más altcoinokra is a kriptopiacon, ami sikeres kereskedési ciklust eredményez.
2024. 09. 19. 12:00
Megosztás:

Háromszoros árat fizet a háztartási napenergiával termelt áramért egy új magyar aggregátor vállalkozás

Magyarországon egyedülálló lehetőséget kínál a magánszemélyek számára a PentaSun, amely elindította az ország első aggregátori szolgáltatását a lakossági 50kVA alatti napelemes energiatermelés területén. A szolgáltatás lehetővé teszi, hogy a bruttó elszámolásban részt vevő háztartások a jelenlegi állami vételárnál magasabb, akár háromszoros áron értékesítsék a megtermelt villamosenergiájukat, növelve ezzel a beruházásaik megtérülését.
2024. 09. 19. 11:30
Megosztás:

A Fed döntését követően először gyengült, majd visszaerősödött a dollár az euróval szemben

A Fed tegnap nagy, 50 bázispontos lépéssel elindította kamatcsökkentési ciklusát, emellett idénre további 50, jövőre pedig még 100 bázispontos kamatcsökkenést valószínűsített, miközben a makrogazdasági pályára vonatkozó előrejelzésein csak kismértékben változtatott.
2024. 09. 19. 11:00
Megosztás:

Orbán Viktor: növelni kellett az árvízvédelmi készültség alá vont területek hosszát

Növelni kellett az árvízvédelmi készültség alá vont területek hosszát - jelentette ki a miniszterelnök csütörtökön Budapesten sajtótájékoztatón az árvíz elleni védekezés hetedik napján. Orbán Viktor beszámolt arról is, lassú apadásra kell számítani a Dunán, de továbbra sem várható csapadék a folyó ausztriai szakaszán a következő egy hétben.
2024. 09. 19. 10:30
Megosztás:

3 altcoin, amelybe érdemes befektetni október és április között, a legbullishabb időszakban: Uniswap (UNI), Pepe (PEPE) és DTX Exchange (DTX)

A kriptovaluták „fellendülési időszaka” történelmileg október és április közé esik. Ahogy egy teljes körű bikapiac közeledik, a megfelelő pozicionálás kulcsfontosságú.
2024. 09. 19. 10:00
Megosztás:

Csökkentek tegnap a főbb amerikai indexek; 50 bázispontos vágással kezdte meg a Fed kamatcsökkentési ciklusát

Közvetlenül a Fed kamatdöntése után még a pozitív tartományban állt a három fő amerikai index, de ezt követően lefelé vették az irányt és végül csökkenéssel zártak. A Fed 50 bázisponttal csökkentette alapkamatát, ami megfelelt a piaci szereplők többsége által vártnak.
2024. 09. 19. 09:30
Megosztás:

Csökkenéssel zártak tegnap a főbb nyugat-európai indexek

Csökkenéssel zártak tegnap a főbb nyugat-európai indexek a Fed kamatdöntése előtt. Az angol jegybank mai kamatdöntése előtt tegnap kiderült, hogy az Egyesült Királyság éves inflációja augusztusban a vártnak megfelelően 2,2% volt, ami megegyezik a júliusi adattal.
2024. 09. 19. 09:00
Megosztás: