A legjobb kutyás érmék, amiket most vehetsz – A Base Dawgz a következő befutó?

Először is, a kripto befektetésnek most van itt az ideje. Azok, akik eddig tétováztak, és a piac mozgásaira spekuláltak az elmúlt hetekben, az alábbi elemzéssel közelebb kerülhetnek az igazsághoz.

A legjobb kutyás érmék, amiket most vehetsz – A Base Dawgz a következő befutó?

A jelenlegi medve piacon a kutyás mém érmék a legjobb altcoinok, de vajon melyiket célszerű megvenni, ha 20-szoros hozamra vágysz? A Base Dawgz ($DAWGZ) ígéretesnek tűnik

Az utóbbi időben a kriptovaluta piac eléggé volatilis volt, lényegében a Bitcoin március óta oldalazik. A csúcsot 73 800 dolláron érte el, azonban, ha sikerülne e szint fölé törnie, akkor az megnyitná az utat a 80 000, majd a 100 000 dolláros szint felé.

Erre a nagy mozgásra szeptember környékén számítanak, a Fed kamatláb-csökkentéseinek hatására. A magas kamatlábak révén ugyanis vonzóvá válik az USD tartása, ezek csökkentése viszont valószínűleg pénz beáramlásával jár a kripto piacon, ami felfelé tolja az árfolyamokat.

Azonban a piaci gyengülés közepette is vannak kiváló lehetőségek. A BTC árfolyama 60 000 és 71 000 dollár között van, jelenleg ráadásul a tartomány alján forog, így jó alkalom lehet a vásárlásra. Vannak azonban ennél sokkal jobb vételek, de mégis mit érdemes venni?

Például kutyás mém érméket, amik jelenleg rendkívül népszerűek. A piac sztárja a most 15 milliárd dolláros piaci kapitalizációval rendelkező Dogecoin, aki szintén “kicsiben” kezdte. Ha lenne rá lehetőség, hogy visszamenjünk az időben és a kezdetekkor vásároljunk Dogecoint, akkor most tele lenne a zsebünk.

A mém érme befektetéshez azonban sosincs késő, az új projektek napi szinten jelennek meg a piacon. Ott van például a DOG GO TO THE MOON, ami áprilisban indult, és alig másfél hónap alatt már 500 millió dolláros piaci kapitalizációt ért el. A DOG GO TO THE MOON kezdeti emelkedése azonban a végéhez közelíthet.

A következő kutyás mém érme, ami várhatóan nagyot szól majd, az a Base Dawgz ($DAWGZ).

Megnézem a Base Dawgz oldalát

A több láncos mém érme közelít a 2,5 millió dollárhoz

A Base Dawgz ($DAWGZ) egy új kutyás mém érme, amely jelenleg előértékesítési szakaszban van. Habár mindössze alig több mint egy hónapja indult, máris közel 2,5 millió dollárnál jár az előértékesítés. Ez nagyfokú érdeklődésre és óriási növekedési potenciálra utal.

Az előértékesítést szakaszokra osztották, a tokenek ára minden szakaszban emelkedik. A következő szakaszig hat nap van hátra, egy $DAWGZ érméért jelenleg 0,0061 dollárt kell fizetni.

A projekt legnagyobb erőssége a többláncos funkció. A $DAWGZ ennek értelmében nemcsak egy, hanem öt blokkláncon is elérhető egyszerre.

base dawgz kriptódeviza előértékesítés ICO

A Base Dawgz az Avalanche, a Base, a BSC, az Ethereum és a Solana láncokon is elérhető lesz, így rugalmasan vásárolhatsz a számodra szimpatikus blokkláncon. A kalandorok és innovátorok számára készült Base Dawgz többláncos megközelítése egyedülálló a Base láncon.

A Base Dawgz intelligens szerződése sikeresen átesett a Solid Proof teljes körű auditján, amely megerősítette, hogy a kódban nincsenek problémák.

Megnézem a Base Dawgz oldalát

Base Dawgz ($DAWGZ) – Letéti és ajánlói funkciók

A Base Dawgz ($DAWGZ), habár még csak néhány hete kezdte meg az előértékesítést, máris egyike a legnépszerűbb mém érméknek.

A projekt ráadásul egy X/Twitter bejegyzésben arról is beszámolt, hogy bevezeti a letéteket. A letétek minden $DAWGZ befektető számára elérhetővé váltak a token megvásárlása után, így a korai vásárlók is részt vehetnek benne.

A projekt hivatalos weboldalán arról számoltak be, hogy a letétek keretében a $DAWGZ befektetők intelligens szerződésekbe zárják a tokenjeiket egy előre meghatározott időtartamra. Ezért cserébe további $DAWGZ token jutalmakat kapnak. Fontos tudni, hogy a staking az Ethereumon érhető el, nem pedig a Base saját Layer 2 láncán.

kriptó ICO

A $DAWGZ csapata arról számolt be, hogy a befektetők között óránként 192 000 tokent osztanak ki a következő évben. Ezzel az ütemezéssel lehetővé válik a kamatok újrabefektetése is, így a potenciális nyereség minden órában maximalizálható.

A disztribúció a letétbe helyezés után 24 órával veszi kezdetét, biztosítva ezzel, hogy az összes befektető egyenlő eséllyel indul és egyforma jutalmakat szerez. A visszamenőleges jutalmak is hamarosan elérhetők lesznek azok számára, akik az előértékesítés korábbi szakaszaiban vásároltak.

A projekt korábban egy Share-to-Earn (oszd meg, hogy keress) funkciót is bevezetett, amelynek keretében a közösség tagjai különböző közösségi média aktivitások révén jutalmakat szerezhetnek. Ez a megközelítés arra ösztönzi a token tulajdonosokat, hogy hozzájáruljanak a közösség növekedéséhez.

Hasonlóan működik a Refer-and-earn, azaz az ajánlj és keress funkció is. A weboldalon az “ajánlj és keress” gombra kattintva egyéni ajánlói linket hozhatsz létre. Ha barátaid ezen a linken keresztül vásárolnak, akkor a vásárlásaik összértékének 10%-át megkapod USDT formájában.

Az egyedi felhasználási lehetőségek és izgalmas funkciók, valamint a stratégiai fontosságú Base lánc bevezetés révén a Base Dawgz kiváló helyzetben van ahhoz, hogy sikeres legyen. Ahogy azt már korábban említettük, a $DAWGZ token jelenleg előértékesítésben érhető el. Jobb, ha sietsz, mert a tokenek vészesen fogynak, mivel a befektetők a lehető legalacsonyabb áron akarnak beszállni. Csatlakozz te is!

Megnézem a Base Dawgz oldalát

Ezek is érdekelhetnek:

Tépik a mém érméket, a Pepe több mint 30%-ot zuhant – A Pepe Unchained jó alternatíva lehet?

A szakértők egy új blokklánc érméire voksolnak

A 12 legjobb kripto ICO 2024-es befektetéshez – Kezdeti érmék összehasonlítása

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Írja fel most! Változik az áram- és gázszolgáltatás ügyfélszolgálati elérhetőségei!

Az E.ON Hungária Csoport még 2022 áprilisában értékesítette egyetemes energiaszolgáltatást nyújtó leányvállalatát, az E.ON Áramszolgáltató Kft.-t az MVM Csoport részére, a cég 2024. június 30-án jogilag is beolvadt az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.-be.
2024. 07. 13. 01:00
Megosztás:

Szakad a Bitcoin? Ezt a 3 kriptót nem érdekli

Az utóbbi időben nem nagyon lehet dicsekedni a BTC teljesítményével. A legnagyobb piaci kapitalizációjú érmére több frontról is rájár a rúd: az ETF-ekből folyamatos a kiáramlás, a dollár is viszonylag erős és a német kormány a hétvégén több mint 900 millió dollár értékben szabadult meg BTC-től. Ezek mind lefelé nyomják az árat, a digitális arany így a héten egy kis időre még az 55 000 dolláros szint alá is benézett.
2024. 07. 13. 00:01
Megosztás:

Védekezz természetes hatóanyagokkal a szúnyogok és a kullancsok ellen!

Szeretjük a nyarat, mert kellemes a hőmérséklet, így sokat tartózkodhatunk a szabadban, kitárhatjuk az ajtókat, ablakokat, azonban ezzel együtt a zavaró rovarok is megjelennek az otthonainkban, így a távoltartásukra is megoldást kell találni. 
2024. 07. 12. 23:30
Megosztás:

Csökkent májusban a hazai ipari termelés

Májusban az ipari termelés volumene 5,2, munkanaphatástól megtisztítva 4,9 százalékkal elmaradt az egy évvel korábbitól - erősítette meg pénteken kiadott második becslésében a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 07. 12. 23:00
Megosztás:

Tizenhat civil szervezet részesül állami támogatásban

Tizenhat civil szervezet részesül támogatásban a százhatvanmillió forint keretösszegű, egészségügyi témájú pályázatból - közölte a Belügyminisztérium (BM) pénteken az MTI-vel.
2024. 07. 12. 22:00
Megosztás:

Emelkedéssel zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Pluszban zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék pénteken.
2024. 07. 12. 21:00
Megosztás:

Erősödött a forint

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben péntek kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.
2024. 07. 12. 20:00
Megosztás:

Az újszülöttkori oxigénhiány

Ez az állapot nemcsak a születés után következhet be, hanem már a harmadik trimesztertől, tehát a várandósság harmadik harmadától kezdve érintheti a magzatot, egészen a születés utáni 28. napig, tehát az újszülöttkor végéig.
2024. 07. 12. 19:45
Megosztás:

Az európai tőzsdékhez képest alulteljesítő volt a BUX

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 191,4 pontos, 0,27 százalékos emelkedéssel 72 133,07 ponton zárt pénteken.
2024. 07. 12. 19:00
Megosztás:

Oroszország a világ vezető búza- és árpaexportőre

Első helyen áll a világon a búza- és árpaexport tekintetében Oroszország a lezárt - 2023. július 1. és 2024. június 30. közötti - mezőgazdasági szezon eredményei szerint az előzetes adatok szerint - jelentette ki Alekszandr Malov, az orosz agrárminisztérium mezőgazdasági főosztályvezetője az orosz parlament felsőházának csütörtöki ülésén.
2024. 07. 12. 18:30
Megosztás:

Pluszban indítottak az amerikai tőzsdék

Erősödéssel nyitottak az amerikai értékpapírpiacok pénteken.
2024. 07. 12. 18:00
Megosztás:

Törökországban mélypontra csökkent a munkanélküliség májusban

Törökországban az előző hónapban jegyzett 8,5 százalék után májusban 8,4 százalékra, 2012. novembere óta a legalacsonyabb szintre csökkent a munkanélküliségi ráta a török statisztikai hivatal (Türkiye Istatistik Kurumu - TÜIK) által közzétett adatok szerint.
2024. 07. 12. 17:30
Megosztás:

Derűlátó a turisztikai szektor

Kitartó optimizmus jellemzi a magyarországi turisztikai szektort, az ágazat szereplői a helyzetüket pozitívnak érzékelték - közölte a Turisztikai és Vendéglátó Munkaadók Országos Szövetsége (VIMOSZ) a GKI Gazdaságkutató közreműködésével végzett legfrissebb felmérése alapján az MTI-vel csütörtökön.
2024. 07. 12. 17:00
Megosztás:

Terjeszkedik az aszály

Különösen Magyarország középső területein fokozódik az aszály, a nyári növényeknek sürgősen esőre lenne szüksége - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.
2024. 07. 12. 16:30
Megosztás:

Már a magtárakban az árpa

Idén a száraz és meleg időjárás miatt az őszi vetésű szántóföldi növények betakarítása a szokásosnál mintegy két héttel korábban megkezdődött, és folyamatosan zajlik a hőségben is: az árpáé már be is fejeződött, a többi kultúra aratása is ütemesen halad, és lassan a végéhez közelít. Köszönet illeti a gazdákat szorgalmukért és kitartásukért - közölte az Agrárminisztérium (AM) csütörtökön az MTI-vel.
2024. 07. 12. 16:00
Megosztás:

A hétvégén éjszakára felfüggesztik a kamionstopot

A nehéz-tehergépjárművek hétvégi forgalomkorlátozása július 13-án (szombaton) 15 órától július 14-én (vasárnap) 22 óráig lett volna érvényben, azonban a kamionstopot a kiemelkedően magas hőmérséklet miatt az éjszakai időszakban szombat 22 óra és vasárnap reggel 6 óra között felfüggesztik - közölte az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM) csütörtökön az MTI-vel.
2024. 07. 12. 15:30
Megosztás:

Tovább mélyülnek az agrárkapcsolataink Azerbajdzsánnal

Oktatási, tudományos és állattartási kérdésekről is egyeztetett Nagy István tárcavezető, Majnun Mammadovval, Azerbajdzsán agrárminiszterével - közölte az Agrárminisztérium (AM) csütörtökön az MTI-vel.
2024. 07. 12. 15:00
Megosztás:

A Magyar Posta figyelemfelhívó kampányt indít

Postásnak lenni nem küzdősport szlogennel figyelemfelhívó kampányt indít a Magyar Posta a kézbesítők, a hivatalokban dolgozó ügyfélkapcsolati munkatársak védelme érdekében.
2024. 07. 12. 14:30
Megosztás:

Csökkentek a nagykereskedelmi árak júniusban Németországban

Németországban a nagykereskedelmi árak csökkentek havi szinten a szakértők által várt növekedés helyett, míg éves összevetésben minimálisan lassult a csökkenés mértéke a német szövetségi statisztikai hivatal, a Destatis pénteken közzétett adatai szerint.
2024. 07. 12. 14:00
Megosztás:

Kezdetét vette a dohánykontroll

Elindult a dohánykontroll: július elején megkezdődött a dohánylevelek betakarításának szezonja, az úgynevezett "törés", a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatósága kiemelt figyelmet fordít a feketekereskedelem megakadályozására - közölte a NAV pénteken az MTI-vel.
2024. 07. 12. 13:30
Megosztás: