Az USA Értékpapír- és Tőzsdebizottsága (SEC) ismét elhalasztja az egyik Ethereum ETF döntést, mémcoin csata a PepeFork és a KangaMoon között

Egy friss jelentés szerint az USA Értékpapír- és Tőzsdebizottsága (SEC) elhalasztotta döntését egy Ethereum ETF-ről, amelyet az Invesco és a Galaxy Digital nyújtott be. Közben két memecoin, a KangaMoon és a PepeFork, éppen azért küzdenek, hogy ki legyen a legjobb az altcoinok között a piacon.

Az USA Értékpapír- és Tőzsdebizottsága (SEC) ismét elhalasztja az egyik Ethereum ETF döntést, mémcoin csata a PepeFork és a KangaMoon között

Az SEC elhalasztja a Galaxy Digital és az Invesco Ethereum (ETH) ETF-ét

Az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdebizottság (SEC) elhalasztotta döntését az Invesco és a Galaxy Digital által benyújtott spot Ethereum (ETH) ETF kérelméről. A szabályozó egy további 35 napos vizsgálati időszakot hosszabbított meg. Azzal indokolta, hogy szüksége van elegendő időre a nyilvános visszajelzések figyelembevételéhez.

A hírre reagálva a Bloomberg Intelligence elemzője, James Seyffart megjegyezte, hogy az SEC döntése várható volt. Arra hívta fel a figyelmet, hogy a jövőben további késések is előfordulhatnak. Emellett Seyffart kiemelte május 23-át, mint a spot Ethereum ETF-ek számára fontos dátumot. Ez a határidő a VanEck kérelmének.

Az elemzők szerint az engedélyezés esélye 60%. Eközben az Ethereum ára havi és heti időkeretben 4,7% és 10,0%-kal emelkedett. A DeFi kriptopénz ára 2,247.72 dolláros mélypontjáról 2,900 dollár fölötti heti csúcsra emelkedett.

PepeFork (PORK): A Pepe Coin Fork ismét szárnyal

A PepeFork (PORK) egy memecoin, amely a Pepe Coinból ered. A PepeFork több mint csak egy memecoin; dinamikus alcsoportot alkot a kriptoközösségben.

Az Uniswap és a MEXC felületeken indult el, és jelentős versenytársává vált a meme coinoknak. A PepeFork piaci kapitalizációja körülbelül 293 millió dollárra emelkedett, megelőzve a Baby DogeCoin-t. Emellett a PepeFork jelentős nyereséget ért el indulása után.

A CoinMarketCap adatai szerint a Pepe Fork ismét hatalmas lendületet mutat az elmúlt hét napban, nyeresége immár meghladja az 50%-ot is, ezzel az árfolyama $0.0...04865 cikkünk írásakor.

KangaMoon (KANG) összeházasítja a Social-Fi-t és a Meme Coin elemeket

A KangaMoon (KANG) célja az, hogy átalakítsa a memecoin szektort, integrálva a Social-Fi és a meme coin elemeket egyetlen platformba. Célja, hogy újradefiniálja, hogy milyen lehetőségeket kínálhatnak a memecoinok, szórakoztatást és hasznosságot adva hozzájuk. A KangaMoon küldetése egyértelmű: felülmúlni olyan memecoinok népszerűségét, mint a PepeFork, a Shiba Inu és a Dogecoin.

Míg olyan memecoinok, mint a PepeFork, összesen 429 billió tokennel rendelkeznek, addig a KangaMoon-nak csak 1 milliárd tokenje van, ami a legjobb kriptopénzzé teheti. Emellett a Social-Fi modellje arra van tervezve, hogy aktívan bevonja a közösséget, és jutalmazza a részvételt a KANG tokenekkel. Ez növeli annak az értékét, hogy része legyen a KangaMoon ökoszisztémájának.

Közben a KANG tokenek különböző funkciókkal rendelkeznek a KangaMoon-ban. Szolgálnak játékbeli vásárlásokhoz használt valutaként, és eszközként szolgálnak az új szintek feloldásához a játékélményben. Ezenkívül a KANG tulajdonosok kizárólagos hozzáférést kapnak a platform közelgő NFT piacteréhez. Ez további lehetőségeket kínál a felhasználóknak a több jövedelem megszerzésére.

Miközben a KangaMoon felkészül az előértékesítésre, a KANG tokenek ára jelenleg 0,0075 dollár. A piaci elemzők 35-szörös növekedést jósolnak a start után, az egyre növekvő játékpiaci dinamikára alapozva. Ez a növekedési pálya, kombinálva a KangaMoon innovatív kínálatával, megerősíti a token státuszát a legjobb kriptopénzek között, amibe érdemes befektetni.

Végső Gondolatok

Bár az USA Értékpapír- és Tőzsdebizottsága (SEC) elhalasztotta a Galaxy Digital és az Invesco Ethereum ETF kérelmeket, az elemzők optimisták egy lehetséges jóváhagyásról május 23-án. Másrészről a KangaMoon versenytársként bejelentkezett a Pepe Fork mellé a legjobb alternatív érmék versenyében. A KangaMoon a felhasználókat állítja a projekt középpontjába, lehetővé téve számukra, hogy az platformmal együtt keressenek és növekedjenek.

Fedezd fel a Kangamoon (KANG) előértékesítés izgalmas lehetőségeit ma!

Weboldal: https://Kangamoon.com/

Csatlakozz a Telegram közösséghez: https://t.me/Kangamoonofficial

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Az unió újabb ingyenes InterRail-bérleteket biztosít a fiataloknak

Újabb pályázati kör nyílik meg kedden az Európai Unió ingyenes InterRail-bérleteket biztosító, úgynevezett DiscoverEU-programja keretében, idén közel 800 magyar fiatal nyerhet ingyenes európai vonatbérletet - közölte Ujhelyi István szociáldemokrata európai parlamenti (EP-) képviselő, a program mentora hétfőn.
2024. 04. 15. 22:00
Megosztás:

Begyújtották a rakétát a nyugdíjpénztárak, nem ritka 3 hónapra 10 százalék hozam

A tavalyi év is kiválóan sikerült, az idei első negyedévben pedig még jobban rákapcsoltak a nyugdíjpénztárak. A magas kockázatot vállaló portfóliók már három hónap után kétszámjegyű pluszban állnak - derül ki a Bank360.hu elemzéséből.
2024. 04. 15. 21:30
Megosztás:

Az OTP részvény célárfolyamát megemelték

Az Erste 20.500 forintra emelete meg az OTP célárfolyamát és továbbra is felhalmozásra ajánlja a részvényt a ma közzétett angol nyelvű elemzésében. A céláremelésben számos tényező játszik szerepet.
2024. 04. 15. 21:00
Megosztás:

Februárban emelkedett az euróövezet ipari termelése

Februárban az elemzői várakozásoknak megfelelő mértékben nőtt az euróövezet ipari termelése havi összevetésben az Európai Unió statisztikai hivatala, az Eurostat honlapjára hétfőn felkerült adatok szerint.
2024. 04. 15. 20:30
Megosztás:

Idén is meghirdetik a hungarikum-pályázatokat

Az idén 445 millió forint értékben hirdet hungarikum-pályázatokat az agrártárca, a felhívások célja az identitás megerősítése - mondta V. Németh Zsolt magyar életmód és nemzeti értékeink védelméért felelős miniszterelnöki biztos hétfői sajtótájékoztatóján Budapesten.
2024. 04. 15. 20:00
Megosztás:

A Samsung megelőzte az Apple-t

A Samsung dél-koreai cég lett a világ legnagyobb okostelefon-kiszállítója az első negyedévben, miután a tavalyi utolsó három hónapban még az amerikai Apple állt az élen - derül ki az amerikai International Data Corporation (IDC) informatikai és távközlési piackutató vállalat honlapjára hétfőn feltett jelentéséből.
2024. 04. 15. 19:30
Megosztás:

Márciusban tovább nőtt a befektetési alapokban kezelt vagyon

A befektetési alapokban kezelt vagyon 2,9 százalékkal, 445 milliárd forinttal nőtt márciusban, így a hónap végén a Befektetési Alapkezelők és Vagyonkezelők Magyarországi Szövetségének (Bamosz) tagjai 15 624 milliárd forintot kezeltek befektetési alapokban - közölte a Bamosz hétfőn az MTI-vel.
2024. 04. 15. 19:00
Megosztás:

A jó nemzetközi hangulatban emelkedett a BÉT

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 118,79 pontos, 0,18 százalékos emelkedéssel, 67 407,86 ponton zárt hétfőn.
2024. 04. 15. 18:30
Megosztás:

Pluszban zártak az európai tőzsdék

Vegyes kezdés után London kivételével indexemelkedéssel fejezték be a hétfői kereskedést a főbb európai értékpapírpiacok.
2024. 04. 15. 18:00
Megosztás:

Kevesebb járművet értékesített az AutoWallis az első negyedévben

Az AutoWallis 11 603 gépjárművet adott el az első negyedévben, 15,9 százalékkal kevesebbet, mint egy évvel korábban; a nagykereskedelmi volumen csökkent, a kiskereskedelmi értékesítések azonban emelkedtek; az év egészében érdemi bővülésre számít a cég mindkét üzletágban - közölte a cégcsoport a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján hétfőn.
2024. 04. 15. 17:30
Megosztás:

Már lehet jelentkezni az Ifjúsági garancia plusz programra

Hétfőtől lehet jelentkezni az Ifjúsági garancia plusz programra. A program az Európai szociális alap plusz társfinanszírozásával, a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretében valósul meg - jelentette be a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).
2024. 04. 15. 17:00
Megosztás:

Harmadik alkalommal rendezik meg a Konica Minolta Live Show-t

Harmadik alkalommal szervezi meg a MOHAnet Mobilsystems Zrt. a Konica Minolta IoT Live Show-t 2024. április 23-25-én a BOK Sportcsarnokban, a programot az InnoElectro 2024 Kiállítás és Konferencia hivatalos társrendezvényeként tartják - közölték a szervezők az MTI-vel.
2024. 04. 15. 16:30
Megosztás:

Megkezdte hetedik szezonját a jégkármérséklő rendszer

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) hétfőn beüzemelte az országos jégkármérséklő rendszert (JÉGER), amely ezzel megkezdte hetedik védekezési szezonját - jelentette az MTI-hez eljuttatott közleményében a kamara.
2024. 04. 15. 16:00
Megosztás:

Erősödött az ingatlanpiac márciusban

Tovább erősödött az ingatlanpiac márciusban, így az első negyedévben összesen 30 154 tranzakcióval, a tavalyi év első negyedévéhez képest 10 ezerrel több adásvétellel zárt a hazai piac, amely 52 százalékos növekedést mutat - közölte a Duna House szombaton.
2024. 04. 15. 15:30
Megosztás:

Újabb pályázat indul napelemekre

A Napenergia Plusz program folytatása mellett még az idén pályázatot írnak ki azok számára, akik a korábbi elszámolás mellett telepítettek napelemet, ám kiestek a tízéves szaldós időszakból - jelentette be az energiaügyi miniszter a Mandinernek adott interjúban.
2024. 04. 15. 15:00
Megosztás:

Komoly célunk a magyar-német kapcsolatok erősítése

Nagy Márton és a Nemzetgazdasági Minisztérium delegációja Németországba utazik - tájékoztatta a szaktárca közleményben az MTI-t vasárnap.
2024. 04. 15. 14:30
Megosztás:

Lazulnak az adózók adminisztrációs terhei

Uniós szinten is példaértékű változásokat hajtott végre az adóadminisztráció csökkentése terén Magyarország az elmúlt években, ezt folytatta a kormányzat az Eseményalapú Adatszolgáltatási Platform (EMAP) projekttel, amelynek célja a vállalkozások foglalkoztatással összefüggő adminisztrációs terheinek csökkentése - mondta Izer Norbert az MTI-nek.
2024. 04. 15. 14:00
Megosztás:

Te mi alapján választasz gyógyhatású készítményt?

Persze itt most nem arra vagyunk kíváncsiak, hogy a panaszoknak megfelelő terméket keresel-e, hanem azt, hogy ha két-három változat közül választhatsz, akkor mi alapján fogod meghozni a végső döntést.
2024. 04. 15. 13:30
Megosztás:

Fontos fejlesztés zárult le Zalaegerszegen

Csaknem 1,9 milliárd forint értékű önkormányzati fejlesztések valósultak meg az elmúlt években Zalaegerszegen, a Gébárti-tónál - tájékoztatta a városháza az MTI-t.
2024. 04. 15. 13:00
Megosztás:

Miért hasznos a pólya? Ismerd meg az alapvető babakelengye-tartozékot!

A régmúltban természetes volt a pólya használata, de vajon napjainkban is ugyanolyan hasznos? Milyen funkciókat lát el, miért van rá szükség? Ebben az írásunkban ezt a témakört fejtjük ki, hogy segítsünk eligazodni.
2024. 04. 15. 12:30
Megosztás: