Az XRP és a Stellar (XLM) erős szereplők, de a ZDEX forradalmi technológiája 1000%-os nyereséget ígér

Az XRP és a Stellar már régóta erős szereplők a kriptopiacon, ellenálló képességükkel és stabil növekedésükkel tűntek ki. Most azonban egy új szereplő jelenik meg, forradalmi technológiájával, és akár 1000%-os hozamot ígér. Ez lehet az a lehetőség, amely jelentős növekedést hozhat a befektetők számára.

Az XRP és a Stellar (XLM) erős szereplők, de a ZDEX forradalmi technológiája 1000%-os nyereséget ígér

ZDEX Előértékesítés: Aranyjegy a DeFi Sikerhez

A ZDEX előértékesítés elkezdődött, és itt az esélyed, hogy beszállj a következő DeFi gyöngyszemből, mielőtt kilőne a csillagok közé! Az ára mindössze $0.0017-ről indul, és gyorsan növekszik. Az elemzők azt jósolják, hogy a ZDEX vezető szerepet tölt be a DEX tokenek között a bikapiacon, és akár több mint 1000%-os hozamot is hozhat az induló befektetőknek!

Gyorsabb swapok, mint az exed hangulatváltozásai

A ZDEX a ZircuitDEX motorja, egy új generációs decentralizált tőzsde (DEX), amely a villámgyors Zircuit L2 láncon fut. Villámgyors swapok, minimális csúszás, közel nulla díjak és egy selymesen gördülékeny felület – a ZircuitDEX minden DeFi kereskedő számára ideális, akik komoly nyereséget szeretnének elérni a következő bikapiacon.

Zircuit DEX kriptovaluta vásárlás

A ZircuitDEX teljesen EVM-kompatibilis, így egyszerűen integrálható az Ethereum eszközökkel, miközben a ZK-bizonyítékok a lehető legnagyobb biztonságot nyújtják.

Profitálj a mémcoin hullámzásánál stabilabb nyereségekkel

Emlékszel, amikor a BRETT token 14,000%-ot emelkedett? A ZircuitDEX mémcoin-indító platformján keresztül már korai fázisban részesedhetsz a következő nagy tokentípusokból, ahol elsődleges előnyökkel indulhatsz.

Tedd hatékonyabbá a tőkéd, mint egy maratoni futó

Akár swapolsz, akár likviditást nyújtasz, a ZircuitDEX úgy van kialakítva, hogy maximalizálja a profitod, miközben egyszerű és automatizált folyamatokat kínál. A koncentrált likviditási funkció akár 500-szor nagyobb tőkehatékonyságot biztosít, mint egy átlagos DEX. Az automatizált likviditási stratégiáknak köszönhetően pedig egyszerűen hátradőlhetsz, és figyelheted, ahogy a nyereséged növekszik.

Ahogy az izgalom fokozódik, a következő 100x tokenre vágyó befektetők gyorsan beszállnak a ZDEX előértékesítésébe. A token birtokosai hozzáférést nyernek kormányzati jogokhoz, exkluzív airdropokhoz, kereskedési ösztönzőkhöz és staking jutalmakhoz.

>>> Miért érd be átlagossal? <<<

Ragadd meg a ZDEX-et, mielőtt a csúcsra ér

és lépj be a Zircuit-ly őrült DEX forradalomba! 

XRP és Stellar (XLM) kriptovaluta vásárláshoz elemzés és árfolyam előrejelzés

Honlap: ZircuitDEX

Twitter: https://x.com/ZircuitDEX

Telegram: https://t.me/ZircuitDexVerify

XRP: Kitörés előtt, ahogy közeledik az altcoin szezon

Az XRP ára jelenleg $0.53 és $0.57 között mozog, konszolidáció jeleit mutatva. A legközelebbi ellenállási szint $0.59-nél van, amelynek áttörése $0.63-ig tolhatja az árat. A relatív erősségi index (RSI) 37.88, ami arra utal, hogy a token túladott állapot közelében van, és felfelé mozdulhat. A heti -3.33%-os csökkenés és a havi -11.24%-os változás ellenére az XRP 6 hónapos teljesítménye pozitív, 1.37%. A 10 napos és a 100 napos mozgóátlag $0.53, ami azt jelzi, hogy az XRP készen állhat az emelkedésre.

Stellar (XLM): Kitörésre készül a $0.10 ellenállás közelében

A Stellar (XLM) $0.09 és $0.10 között mozog, közel a $0.10 ellenállási szinthez. Az RSI 52.71, ami stabil lendületet mutat. A 10 és 100 napos mozgóátlag $0.10, ami stabilitást jelez. Ha az XLM áttöri a $0.10-es szintet, elérheti a következő ellenállást $0.11-nél, ami körülbelül 10%-os növekedést jelent. A MACD szint pozitív, 0.0003803, ami felfelé irányuló mozgást jelez. Az elmúlt héten az ár 1.08%-kal nőtt, ami arra utal, hogy az altcoin szezonban az XLM további nyereséget érhet el.

Összegzés

Bár az XRP és az XLM erős szereplők, rövid távon korlátozottabb növekedési potenciállal rendelkeznek. A ZircuitDEX ezzel szemben 500x tőkehatékonyságot kínál villámgyors tranzakciókkal és nulla csúszással, javítva a tőkekezelést. A ZDEX token jelenleg 70%-os kedvezménnyel érhető el az előértékesítés során, amely előnyöket biztosít, mint például korai hozzáférést új mémcoinokhoz, csökkentett díjakat, kormányzati jogokat és bevételmegosztást, ezáltal jelentős hozamlehetőséget kínálva.

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kriptovaluta vásárlás kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Táppénz 2025 és betegszabadság 2025 szabályai

Táppénz 2025 kalkulátor, táppénz összege és a táppénz jelentése. Miben különbözik a táppénz és a betegszabadság fogalma? Táppénz igénylése és kifizetése 2025. Mennyi a táppénz és hogyan kell kalkulálni vele 2025-ben? Táppénz 2025 igazolása és a táppénz jogosultság 2025 évi feltételei. (Ha szívesebben hallgatnád és néznéd meg a cikket, minthogy elolvasod a betűket, akkor jó hírünk van: a cikk végén egy videóban ezt megteheted.)
2024. 10. 28. 01:00
Megosztás:

3 mém kriptovaluta érme előértékesítés, amivel nagyot kaszálhatsz 2025-ben

A mém érme tér az utóbbi években rendkívül népszerűvé vált, mivel a közösségi média, az influenszerek és az újító technológia együttese olyan kombinációt kínál, amit nem lehet figyelmen kívül hagyni. Az előértékesítések különösen ígéretesek, mert lehetőséget adnak a korai befektetőknek arra, hogy jelentős kedvezményekkel szerezzenek tokeneket, amelyek később magas hozamot hozhatnak.
2024. 10. 28. 00:01
Megosztás:

Kína miatt felére esett a Mercedes nyeresége

A Mercedes csoport árbevétele 34,5 milliárd euró lett a harmadik negyedévben, ami 6,7 százalékos visszaesés a tavalyi évhez képest és elmarad a 36,3 milliárd eurós várakozástól is.
2024. 10. 27. 22:00
Megosztás:

Eddig lehet pályázni az Európai Hulladékcsökkentési Hétre

November 6-ig lehet pályázni akciókkal a november 16. és 24. között rendezendő Európai hulladékcsökkentései hétre, amelynek fő témája az élelmiszer-pazarlás lesz - közölte az Energiaügyi Minisztérium vasárnap az MTI-vel.
2024. 10. 27. 20:00
Megosztás:

Ezek a rejtett gyöngyszemek akár 2000-szeres hozamot is hozhatnak – az Ethereum-befektetők tömegesen fordulnak feléjük!

A kriptovaluta-rajongók ismét izgalomba jöttek az új digitális eszközök miatt, amelyek lenyűgöző hozamot ígérnek. Az Ethereum korai befektetői most kevésbé ismert tokenek felé fordulnak, amelyek ígéretes növekedést mutatnak. Vajon ezek a rejtett gyöngyszemek lehetnek a következő nagy lehetőségek, amelyek akár 2000-szeresére növelhetik a befektetéseket? A keresés megkezdődött a kripto világ következő áttörő sztárjaira.
2024. 10. 27. 19:00
Megosztás:

Ahogy a kereskedők egy új, 0,00025 dollár alatti újoncot részesítenek előnyben, a Shiba Inu (SHIB) és a Pepe (PEPE) háttérbe szorul a 2025-ös bikapiac előtt

Ahogy a kriptovaluta piac a várható 2025-ös fellendülésre készül, az olyan már bevált tokenek, mint a Shiba Inu és a Pepe, kezdenek veszíteni fényükből. A befektetők egy új, alacsony árú, feltörekvő versenyző felé fordítják figyelmüket, amely hullámokat vet a mémcoin piacon. Ez az újdonság izgalmat kelt, és jelentős növekedési potenciállal bír, felkeltve azon kereskedők érdeklődését, akik a következő nagy lehetőséget keresik.
2024. 10. 27. 18:00
Megosztás:

Milyen hatással lesz a 2024-es választás a kriptovaluták árára? A top 5 kriptó, amelyek akár 10 000%-os profitot hozhatnak

Ahogy a 2024-es választások közelednek, a kriptovaluták piacán is jelentős változások várhatók. A politikai eredmények nagy hatással lehetnek a digitális valutákra. Ez a cikk azt vizsgálja, hogyan formálhatja a választás a kriptók árait, és bemutatja azt az öt vezető kriptovalutát, amelyek hatalmas nyereséget hozhatnak, akár 10 000%-os növekedést is biztosítva. Fedezze fel, mely digitális érmék lehetnek a következő nagy árrobbanás várományosai.
2024. 10. 27. 17:00
Megosztás:

Halott már a Cardano (ADA)? Lehet, hogy ez az 0,00025 USD alatti altcoin lesz a jövő 2025-ben

Ahogy a Cardano-hoz hasonló, bevált kriptovalutákkal szemben növekszik a szkepticizmus, a befektetők egyre inkább az olcsó, nagy növekedési potenciállal rendelkező altcoinok felé fordulnak. Az érdeklődés fokozódik az olyan megfizethető tokenek iránt, amelyek 2025-re átalakíthatják a piacot. A kriptoközösség izgatottan várja, hogy rátaláljon a következő nagy lehetőségre, amely jelentős hozamokat kínálhat, és átalakíthatja a digitális valuták világát.
2024. 10. 27. 15:00
Megosztás:

Hó, jég, hideg? Így készülj fel, hogy az autód túlélje a telet!

Amint közeledik a tél, minden autós tudja, hogy nemcsak magunkra, de autónkra is jobban kell figyelnünk. A hideg időjárás, a csúszós utak és a sós locsolások nem kímélik a gépjárművet, ezért érdemes időben felkészíteni a járművet, hogy a tél ne hozza rá a frászt! Nézzük meg, melyek azok az alapvető karbantartási lépések, amelyek segíthetnek abban, hogy télen is zökkenőmentesen suhanjunk az utakon.
2024. 10. 27. 14:00
Megosztás:

Gránátalma fa: a gránátalma szaporítása és élettani hatásai

A gránátalma fa egy különleges gyümölcs. Ez a cikk részletes betekintést nyújt a gránátalma fa tulajdonságaiba, a gránátalma szaporításának módjaiba, és az élettani hatásokban rejlő egészségügyi előnyeibe.
2024. 10. 27. 12:00
Megosztás:

Három altcoin, amely készen áll a 2024-es bikapiacra: Dogecoin, Solana és Dogen

A kriptovaluta-piac 2024-es fellendülésével kapcsolatos várakozások egyre nőnek. Bizonyos alternatív coinok különösen felkeltették az érdeklődést, beleértve a Dogecoin-t, a Solana-t és a Dogent, amelyek ígéretes növekedési potenciállal bírnak. Ez a cikk részletesen megvizsgálja, miért lehetnek ezek a digitális valuták a következő piaci nyereségek vezetői.
2024. 10. 27. 11:00
Megosztás:

Egy Polygon kriptovaluta befektető, aki 25 millió dollárt keresett az UNI-val, 8000%-os hozamot jósol ennek a 0,10 dollár alatti AI altcoinnak

Egy befektető, aki korábban 25 millió dollárt keresett a Uniswap-on, új lehetőség felé fordította figyelmét. Ezúttal egy mesterséges intelligenciával működő altcoin áll a középpontban, amely ára 0,10 dollár alatt van. A becslések szerint elképesztő, akár 8000%-os hozam várható. Ez a merész előrejelzés nagy érdeklődést vált ki azok körében, akik a kriptopiacon keresik a következő nagy nyereség lehetőségét.
2024. 10. 27. 10:00
Megosztás:

Ezekkel a számokkal vitték el a Jokert!

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 43. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 10. 27. 09:00
Megosztás:

A papíripari szakképzést népszerűsíti a pályaválasztó fiataloknak a Vajda-Papír

Több, mint kétezer érdeklődő szülő és diák vett részt a Dunaújvárosi Szakképzés Napján októberben, amelyen a papíripari szakképzést népszerűsítve a térség legnagyobb foglalkoztatója a Vajda-Papír is képzési alternatívát kínált a pályaválasztás előtt állóknak. A pályaválasztás támogatására a Vajda-Papír dunaföldvári gyárában gyárlátogatást tartottak a fiataloknak.
2024. 10. 27. 08:00
Megosztás:

Még több mérkőzés, még több izgalom a BL-ben és egy szülinap

Megnőtt a fogadások száma a BL első körében. A fokozott érdeklődés a többi között annak is köszönhető, hogy az UEFA döntése szerint a 2024/25 idénytől átalakították a labdarúgó Bajnokok Ligája lebonyolítását, ami a korábbinál több mérkőzést jelent a futballrajongók számára és jó hír a sportfogadóknak is, ugyanis - a megújulásának első születésnapját ünneplő - Tippmixprón, valamint a Tippmixen is több eseményre lehet fogadni, egy-egy BL-mérkőzésen belül az online felületen már akár 900 piac közül is válogathatnak a játékosok, amihez több száz élő fogadási opció is kapcsolódik.
2024. 10. 27. 07:00
Megosztás:

Újabb rangos elismerésben részesült a szakmai szervezet

A MagyarBrands díj a legmegbízhatóbb és a legeredményesebb magyar márkákat értékeli. Elnyerése nemcsak a díjazottaknak tekintélyes elismerés, hanem döntéshozatalkor, mint a minőség védjegye jelentős segítséget nyújthat a fogyasztók és az üzleti élet szereplői számára egyaránt. Idén elismerésben részesült egyedüli logisztikai szakmai szervezetként a Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) is.
2024. 10. 27. 06:00
Megosztás:

Hogyan lehetne hasznosítani a hazai gyapjút?

A hazai gyapjú hasznosítási lehetőségeinek bővítéséről tartott szakmai konzultációt az Agrárminisztérium Feldman Zsolt mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkár vezetésével - közölte az AM pénteken az MTI-vel.
2024. 10. 27. 05:00
Megosztás:

Ezt javasolják a biztosítók, hogy a megtakarítások megőrizzék az értéküket

A biztosítók 3 és 19,6 százalék közötti indexálást javasoltak idén a nyugdíjbiztosításokra és a megtakarításos életbiztosításokra. A Grantis elemzéséből az is kiderül, hogy a tavalyi magas infláció ellenére sem történt drasztikus visszaesés a megtakarítások hosszú távú fenntartásában.
2024. 10. 27. 04:00
Megosztás:

Munkanélküli vagy? Akkor érdemes erről tudnod, mint változás

Az adat érdemben meghaladja az általunk és a piac által is várt 4,2%-os értéket. A 15-74 év közötti munkanépes korú népesség körében a foglalkoztatottak száma 4 millió 699 ezer fő volt szeptemberben, ami éves összehasonlításban 32 ezer fős csökkenés, miközben augusztusban még közel 13 ezer fős volt az emelkedés.
2024. 10. 27. 03:00
Megosztás:

Óraátállítás vége! - nemzetközi együttműködéshez csatlakozott a Magyar Alvás Szövetség!

Mint ismeretes, az EU Parlamentje jóváhagyta az óraátállítás megszüntetését 2019-ben, de a tagállamok nem tudják eldönteni, hogyan tovább. Sokan kifejezték a projekt átfogó hatásvizsgálatának óhaját.
2024. 10. 27. 02:20
Megosztás: