Az XRP három legnagyobb versenytársa nagy mozgásra készül októberben – akár 5000%-os nyereség is lehetséges

Ahogy a kriptopiac egy dinamikus szakaszba lép októberben, számos eszköz emelkedik ki potenciális kihívóként a már bevált érmék, például az XRP ellen. A befektetők élénk figyelemmel kísérik ezeket a feltörekvő sztárokat, jelentős mozgásokat várva, amelyek jelentős hozamokat eredményezhetnek. A piaci dinamikák változásával ezek a tokenek egyedülálló lehetőségeket kínálhatnak lenyűgöző növekedésre.

Az XRP három legnagyobb versenytársa nagy mozgásra készül októberben – akár 5000%-os nyereség is lehetséges

Az XYZVerse az egyik ilyen ígéretes versenyző, amely egyesíti a sportrajongókat egy mémtoken révén, és rendkívüli nyereséget céloz meg, amely túlszárnyalhatja a korábbi sikereket.

Nagy nyereség az XYZ-vel: Az új mémtoken nehézsúlyú bajnoka

A rajongók megőrülnek! Az XYZ token már a kriptopiacon van, és kemény csapásokat mér a versenytársakra – a gagyi érmékre, értéktelen farmprojektekre és átverésekre. Mint egy igazi bajnok, ez az első sport tematikájú mémtoken vakmerő lendülettel küzdötte át magát a medvepiacon, és nem mutatja a lassulás jeleit.

Az ezerszeres növekedésre irányuló céljával az XYZ arra hivatott, hogy 2024 mémtoken győzteseit, mint a BOME és a WIF, maga mögött hagyja.

Pepe és Ondo Finance kritovaluta hírek és vásárlás kezdőknek

Lemaradtál a mémtoken szuperciklusról?

Az XYZ a folyamatosan növekvő szerencsejáték szektorra építve a mémtokenek valaha volt legnagyobb királyává válhat. A BOME 5000%-os emelkedése és a WIF év eleje óta tartó 1000%-os ralija már a múlté, mert az XYZ a TGE (Token Generation Event) után több mint 9900%-os növekedésre készül, és túlszárnyalhatja szenzációs elődeit. Szállj be időben, hogy biztosítsd a helyed – jelenleg alulértékelt, az XYZ a távolba törve új rekordokat állíthat fel!

ONDO és Pepe kriptodeviza árfolyam elemzés és előrejelzés

A közösség vezetése, a győzelem biztosítása

Az XYZVerse lesz a bikapiac MVP-je (Most Valuable Player), lehetővé téve a közösség számára, hogy irányítsa az ökoszisztéma fejlődését. Az aktív hozzájárulók airdrop formájában XYZ tokeneket kapnak, jutalomként elkötelezettségükért. Az erős tokenomikával és a CEX/DEX listázási tervekkel az XYZ egy bajnoki futamra készül, biztosítva az állandó bevételi forrást és a tokenek égetését, hogy fenntartsa az erős árat és a virágzó közösséget.

Az XYZ előértékesítése már elindult

Ne maradj le erről a 9900%-os lehetőségről!

Ondo Finance (ONDO)

Az Ondo Finance átalakítja a befektetésekről alkotott elképzelésünket. Valós, jövedelmező eszközöket hoz a blokkláncra, amelyek korábban csak a gazdagok vagy az intézményi befektetők számára voltak elérhetők. Olyan eszközök tokenizálásával, mint az amerikai kincstárjegyek, az Ondo hatékonyabbá és elérhetőbbé teszi a befektetést mindenki számára.

Az Ondo különlegessége, hogy a bizalomra és a biztonságra összpontosít egy ingadozó piacon. Olyan jól ismert cégekkel működnek együtt, mint a BlackRock, és a Coinbase-t használják az eszközök biztonságának megőrzésére. Az USDY termékük valós eszközökkel, például amerikai kincstárjegyekkel és bankbetétekkel van fedezve. Ez a hagyományos pénzügyek stabilitását kínálja a kriptovaluták kényelmével. A mai piacon, ahol sokan tartanak a kriptoingadozásoktól, az Ondo ígéretes alternatívát nyújt. Összekeverik a hagyományos és a kriptopénzügyi világ legjavát, így az érméjük vonzó lehetőség lehet azok számára, akik stabilitást és növekedést keresnek.

Pepe (PEPE)

A PEPE egy olyan kriptovaluta, amelyet a 2000-es évek elejéről ismert Pepe the Frog mém ihletett. Az Ethereum hálózatán indították, és követi a mémtokenek, például a Dogecoin útját. A PEPE egyszerűen működik, nincs tranzakciós adó, és teljes mértékben a mémcoinkénti identitását öleli fel hasznosság nélkül. 2023 közepén elérte az 1,6 milliárd dolláros piaci kapitalizációt, felkeltve a kripto-rajongók figyelmét. A közösség aktív, a közösségi média trendjei és olyan nagy tőzsdék listázásai, mint a Binance, mozgatják. A PEPE égetési mechanizmust használ, hogy növelje a szűkösséget és jutalmazza a hosszú távú tulajdonosokat.

A PEPE ereje az erős közösségében és a vírusos jellegében rejlik. ERC-20 tokenként részesül az Ethereum biztonságából. Az útiterv célja a láthatóság és az elfogadottság növelése. Az égetési mechanizmus csökkenti a kínálatot, ami növelheti az értéket. Más mémtokenekhez képest a PEPE kiemelkedik az adómentességével és tiszta mémtoken identitásával. A jelenlegi piacon, ahol a mémtokenek gyorsan népszerűvé válhatnak, a PEPE vonzó lehet a rajongók számára. Ugyanakkor a mémtokenek gyakran ingadozóak. A PEPE vonzereje a személyes kockázattűrő képességtől függ. Fontos figyelni a piaci trendeket és megalapozott döntéseket hozni.

Összegzés

Az ONDO és a PEPE jól teljesíthetnek, de az XYZVerse (XYZ), amely egyedi mémtokenként egyesíti a sportrajongókat, jelentős növekedésre számíthat a folyamatban lévő bikapiacon.

További információ az XYZVerse (XYZ)-ről itt található:

Weboldal

Telegram, X

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kriptovaluta vásárlás kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Orbán Viktor Berlinben tárgyal

Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap este a német fővárosba utazik, ahol részt vesz a Berlini Folyamat 10. csúcstalálkozóján - közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.
2024. 10. 13. 22:00
Megosztás:

Egy Wall Street-i elemző 6500%-os hozamot jósol ennek a tokennek, amely felülmúlhatja az Avalanche és a Polkadot teljesítményét

Egy neves Wall Street-i szakértő döbbenetes, 6500%-os hozamot jósol egy bizonyos kriptovalutának, azt sugallva, hogy túlszárnyalhatja az olyan ismert projekteket, mint az Avalanche és a Polkadot. Ez a merész előrejelzés felkeltette azoknak a befektetőknek a figyelmét, akik a következő nagy lehetőséget keresik a kriptopiacon. Olvass tovább, hogy megtudd, mely tokenek ígérnek jelentős növekedést a közelgő elemzések alapján.
2024. 10. 13. 21:00
Megosztás:

Kis befektetés, nagy potenciál: Hogyan hozhat 250 dollár ezekben a kriptovalutákban akár milliókat 2025-re?

Egy apró összegből vagyont kovácsolni talán tündérmesének hangzik, de bizonyos kriptovaluták ígéretes lehetőségeket kínálnak erre. Egy szerény 250 dolláros befektetéssel vannak olyan digitális érmék, amelyek robbanásszerű növekedés előtt állnak. Fedezd fel, mely kriptovaluták alakíthatják át a szerény megtakarításokat milliókká 2025-re!
2024. 10. 13. 20:30
Megosztás:

Egy Ethereum-bálna 9000%-os növekedést jósol ennek a kutya témájú mémcoinnak, azt állítva, hogy 2026-ra felülmúlja a Shiba Inu-t és a PEPE-t

Az Ethereum közösségének egy befolyásos alakja merész előrejelzést tett egy kutya témájú kriptovalutáról, 9000%-os növekedést jósolva 2026-ra. Ez a mémcoin várhatóan túlszárnyalja az olyan ismert tokeneket, mint a Shiba Inu és a PEPE. Az olvasók megtudhatják, mely érmék ígérnek jelentős növekedést a következő években.
2024. 10. 13. 19:30
Megosztás:

Ezekkel a számokkal nyerhettél a hatos lottón!

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 41. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 10. 13. 19:00
Megosztás:

Így hozhat egy „lazán” befektetett 200 dollár akár 20 ezer dollárt november végére – Ez az 5 kriptovaluta a titkos fegyvered

Befektetés 200 dollárral lenyűgöző hozamokat hozhat november végére. Ez a cikk öt ígéretes kriptovalutát mutat be, amelyek potenciálisan megsokszorozhatják a befektetéseket. Ezek a digitális eszközök növekedés előtt állnak, és egyedülálló lehetőséget kínálnak jelentős pénzügyi nyereség elérésére. Kíváncsi vagy, mely érmék repülhetnek az egekbe a következő hetekben? Fedezd fel a titkos befektetéseket, amelyek készen állnak a felszállásra!
2024. 10. 13. 18:30
Megosztás:

Csökkenő forgalom mellett emelkedett a BUX a héten

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 74 264,68 ponton zárta a hetet, a múlt péntekihez képest 852,93 ponttal, 1,16 százalékkal nőtt.
2024. 10. 13. 18:00
Megosztás:

Felújítják a vasúti pályát Szentlőrinc és Szigetvár között

Felújítják a vasúti pályát Szentlőrinc és Szigetvár között, október végéig ezen a szakaszon pótlóbuszok szállítják az utasokat - tudatta a MÁV Zrt. a honlapján vasárnap reggel.
2024. 10. 13. 17:00
Megosztás:

Minden második cég tervez jövőre béremelést, de az ideinél kisebb mértékben

A munkaadók többsége bizakodó a jövő évvel kapcsolatban, gazdasági stabilizálódásra számítanak, és a vállalat létszámát tekintve is többen kalkulálnak bővüléssel, mint ahányan csökkenéssel. Minden második cég tervez béremelést, a cafeteria keretösszegét pedig minden ötödik emelné jövőre – mutat rá a Profession.hu szeptemberi felmérése.
2024. 10. 13. 16:00
Megosztás:

Ötmillió forintos adomány egészségügyi dolgozóknak az AGORA Intézettől

Ötmillió forint értékben biztosít hozzáférést saját fejlesztésű I LAND online készségfejlesztő programjához egészségügyi dolgozók számára az AGORA Oktatási Intézet. Az extrém fizikai és mentális terheléssel járó munka miatt fokozott stressznek vannak kitéve az ágazatban dolgozók, ezért lehet különösen hasznos eszköz számukra a kommunikációs és konfliktuskezelési technikák mellett a relaxációs eljárások elsajátítását is segítő alkalmazás. Kaiser Eszter, az AGORA Oktatási Intézet ügyvezetője az Egészségügyi Szakdolgozók LIV. Országos Kongresszusán adta át jelképesen az ötmillió forint értékű adományt a Határtalanul címmel megrendezett eseményen résztvevő 200 egészségügyi dolgozónak. Az I LAND (https://www.agoraintezet.hu/iland/) az AGORA saját fejlesztésű, online elérhető készségfejlesztő programja, amelynek segítségével bárki saját tempójában, izgalmas feladatokon keresztül gyarapíthatja képességeit.
2024. 10. 13. 15:00
Megosztás:

Újragondolt árpolitikával év végéig még utolérhetik magukat a vállalatok

A végiggondolt és jól kivitelezett, adatalapú árstratégia nem csak szignifikáns profitnövekedéshez vezet, hanem akár a piacot is alakíthatja. Azok a vállalatok pedig, ahol alábecsülik az árképzés szerepét és kizárólag a nyereség maximalizálására fókuszálnak, ott a profit is csorbát szenvedhet akár 15 százalékkal - derül ki az egyik legnagyobb, hazai alapítású tréningcég, a Comline Budapest összefoglalójából. A megfelelő, proaktív árazási stratégia kialakítása szerepet játszik a kereslet, kínálat formálásában, illetve, ha a piaci változások lekövetésével párosul, legyőzhetetlen fegyver lehet belőle a vállalkozások számára.
2024. 10. 13. 14:00
Megosztás:

A biztonságról szólt a hét a nemzetközi konferencián

Budapest szolgált helyszínéül 2024. október 8. és 11. között a Safety Case Symposium 2024 elnevezésű konferenciának, amelyen 23 országból és több nemzetközi szervezetből közel 200 szakember képviseltette magát. Az OECD Nukleáris Energia Ügynöksége (NEA) szervezésében megvalósuló rendezvény résztvevői a házigazda Radioaktív Hulladékokat Kezelő Kft. üzemeltetése alatt álló Nemzeti Radioaktívhulladék-tárolót is megtekinthették egy szakmai látogatás során.
2024. 10. 13. 13:00
Megosztás:

Fektess be ma 500 dollárt ebbe a DeFi tokenbe, hogy 2026-ra egy 2 millió dolláros kripto portfóliót biztosíts magadnak

Ahogy a kriptovaluta világa tovább bővül, azok a befektetők, akik korán hoznak okos döntéseket, még mindig elérhetnek életet megváltoztató hozamokat. Míg a Bitcoin és az Ethereum már közismert nevek lettek, az új befektetési lehetőségek hulláma most a DeFi (decentralizált pénzügyek) projektekből érkezik.
2024. 10. 13. 12:00
Megosztás:

A digitalizáció az építőiparban is a versenyképesség alapja

A digitalizáció szinte minden szektorban, így az építőiparban is a versenyképesség egyik alapja - mondta az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM) építészeti államtitkára az építőiparral foglalkozó ConTech konferenciát beharangozó sajtótájékoztatón pénteken Budapesten.
2024. 10. 13. 11:00
Megosztás:

Hamarosan kiderül, melyik vidéki településeken létesül biztosan új e-töltőállomás

A következő hetekben kiderül, melyik vidéki településeken létesül biztosan új e-töltőállomás - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) szombaton az MTI-vel.
2024. 10. 13. 10:00
Megosztás:

Újabb funkcióval bővült az EgészségAblak mobilalkalmazás

Betegelégedettségi visszajelző funkcióval bővült az EgészségAblak mobilalkalmazás - közölte a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára szombaton az MTI-vel.
2024. 10. 13. 09:00
Megosztás:

DTX Exchange vs. Near Protocol: Melyik kriptovaluta tehet gazdagabbá, mint az ADA tulajdonosai 2021-ben?

A kriptopiac lendületet kap, mivel javul a hangulat. A Cardano (ADA) és a Near Protocol (NEAR) vezetik a fellendülést, mindkettő emelkedést mutat. A szakértők ugyanakkor úgy vélik, hogy a DTX exponenciális növekedést fog tapasztalni.
2024. 10. 13. 08:00
Megosztás:

Legendás közgazdász robbanásszerű hozamokat jósol ennek az Ethereum tokennek, amely 1 780%-os emelkedés előtt áll 10 napon belül

Az altcoinok között, amelyek a közelgő bull piacon növekedésre készülnek, az ETFSwap (ETFS), egy új Ethereum token, felkelti az intézményi befektetők figyelmét.
2024. 10. 13. 07:00
Megosztás:

Nyugdíjpénzből ingatlant? Most teljesítenek pompásan a pénztárak, reálhozam mindenhol!

A tavalyi rekordok után az idén is tovább emelkedett a nyugdíjpénztári alapok árfolyama. A hozamok bőven az infláció fölött alakultak az első kilenc hónapban, a nagyobb kockázatot vállaló portfóliók két számjegyű pluszban állnak - derül ki a Bank360.hu elemzéséből.
2024. 10. 13. 06:00
Megosztás:

Idén vonzóbb volt a külföldi vendégeknek Magyarország

A nyári hónapokban több mint 3 millió külföldi vendég érkezett Magyarországra, 14 százalékkal több a tavalyi azonos időszakhoz képest - közölte a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) leányvállalata, a Visit Hungary Zrt. pénteken az MTI-vel.
2024. 10. 13. 05:00
Megosztás: