Bálnák Shiba Inu és Kangamoon kriptopénzt halmoznak most fel, míg a PepeFork árfolyama zuhan

A legfrissebb on-chain adatok szerint a kriptopiaci bálnák érdeklődést mutattak két DeFi érme, a Shiba Inu és a Kangamoon iránt. Nagy mennyiségű tokent halmoznak fel, mivel azok jövőbeninyereség-potenciálját vonzónak tartják. Másrészről a PepeFork mostanában medvék nyomása alá került, és az árfolyama csökkent.

Bálnák Shiba Inu és Kangamoon kriptopénzt halmoznak most fel, míg a PepeFork árfolyama zuhan

Shiba Inu (SHIB): A bálnák billiós mennyiségben SHIB tokeneket halmoznak fel

A Shiba Inu (SHIB), a második legnagyobb meme coin a piaci kapitalizáció szerint, és nagy bálna felhalmozás alatt állt az elmúlt évben. A Santiment adatai szerint a nem-tőzsdei Shiba Inu címek az elmúlt két hónapban billiós nagyságrendben halmoztak fel SHIB tokeneket. A címek által birtokolt kínálat 2021. december 14-én 493,42 billió volt, míg február 6-án 497,11 billióra nőtt.

Az itt tapasztalható növekedés azt mutatja, hogy ezek a bálnák jelentősen optimisták a Shiba Inu hosszú távú árfolyammozgásával kapcsolatban. A legnagyobb tőzsdei Shiba Inu címekkel összehasonlítva épp az ellenkezőjét láthatuk. Kínálatuk az elmúlt két hónapban csökkent, és február 8-án 173,4 billió nagyságendű volt.

Ez a kínálatcsökkenés a tőzsdén lévő címek által egy jelzés az eladási nyomás csökkenésére. Az ilyen csökkenés hosszú távon befolyásolhatja a Shiba Inu árfolyamát. Jelenleg az altcoin 3,1%-kal növekedett egy 7 napos mélypontjáról, ami $0,00000882 volt, egészen egy $0,00000929-es csúcsig.

A PepeFork (PORK) a Medvék Nyomása Alatt Áll

A PepeFork (PORK) egy friss meme token, amely a sikeres $PEPE token egy oldalhajtása, ami maga is egy meme token, és a széles körben elismert Pepe the Frog karakter inspirálta.

Ez az új token gyorsan felkeltette a figyelmet, és mindössze két nappal a start után már meghaladta a 200 millió dolláros piaci kapitalizációt. Ez a gyors növekedés a kilencedik legnagyobb memecoinná tette a kriptovaluta világában, miközben megelőzte a Baby Doge Coin-t.

Azonban az első izgalom után a PepeFork egy komoly zuhanást élt át, értéke mintegy 50%-kal csökkent. Az altcoin az $0.0000009132-es mindenkori csúcsról $0.0000006007-re esett vissza.
A zuhanás spekulációt generált a közösségben, és sokan azt kérdezik, hogy a PepeFork elérte-e már a mélypontját. Ennek a hangulatváltozásnak köszönhetően a befektetők úgy döntöttek, hogy új alternatív projektek után kutassanak, amelyek jó növekedési potenciállal rendelkeznek. Az egyik ilyen ígéretes projekt lehet a KangaMoon.

KangaMoon (KANG): A Legvonzóbb Meme Coin a Piacon

A KangaMoon (KANG) jelentős hatást gyakorolt a kriptovaluta piacra az ICO eseményével, amely a memecoinok narratíváját kívánja megváltoztatni. Ennek a DeFi projektnek a célja egy közösségvezérelt platform létrehozása, amelybe integrálva vannak a közösségi pénzügyi komponensek.

A játékosoknak lehetőségük lesz küzdeni játéktárgyakért és díjakért. Az a szándék, hogy elősegítsék az egészséges versenyt és növeljék a közösségi kapcsolatokat. Ráadásul a KANG, a projekt saját tokenje tulajdonosai kizárólagos előnyökben részesülnek. Heti, havi és negyedéves versenyeken keresztül ezeknek a tulajdonosoknak lehetőségük van arra, hogy tokeneket gyűjtsenek majd.

Továbbá, a KANG token a platform fő valutája, és tranzakciókra és más célokra is felhasználható lesz. Eddig a DeFi projekt mintegy 78 ezer dollárt gyűjtött össze az első szakaszban a kriptovaluta ICO-jában. Ez azt mutatja, hogy erős a kereslet a KANG token iránt, amely jelenleg mindössze 0,005 dollárba kerül.

Továbbá, ez a közösségközpontú meme coin kapcsolódik a P2E játékpiachoz, amelyet a Research Reports World 2023-ban 885 millió dollárra becsült. Ennek eredményeként az elemzők optimisták ezzel a projekttel kapcsolatban. 100-szoros értéknövekedést prognosztizálnak a KANG értékében, amikor az 2024 első negyedévében bemutatkozhat a tőzsdéken.

Összefoglalás

Mivel a PepeFork árfolyamának lendülete lassul, a befektetők és kereskedők a legjobb DeFi érmék felé fordulnak, mint például a KangaMoon. A KangaMoon valódi hasznosságot ígér a felhasználóknak, mint memetoken, lehetőséget adva nekik arra, hogy tokeneket szerezzenek és jutalmakat kapjanak. A projekt tervei szerint a jövőben NFT piacot, játékplatformot és metaversum projektet indít.

Fedezd fel még ma a KangaMoon (KANG) előértékesítési lehetőségeinek izgalmas világát!

Weboldal: https://Kangamoon.com/

Csatlakozz a Telegram közösségünkhöz: https://t.me/Kangamoonofficial

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

2024. augusztus 1-től emelkedik a kiszabható versenyfelügyeleti bírság maximuma

2024. augusztus 1-től 13 százalékról 15 százalékra emelkedik a Gazdasági Versenyhivatal („GVH”) által kiszabható bírság összegének felső határa a háborús veszélyhelyzet ideje alatt. Az Oppenheim Ügyvédi Iroda szakértője foglalja össze a változásokat.
2024. 07. 16. 18:00
Megosztás:

Magyar találmány a világ első szennyvíz újrahasznosításából készült tisztítószere

Egy magyar mérnökcsapat rájött, hogy nemcsak biogáz nyerhető ki a szennyvízből, hanem ecetsav is, amelyre a háztartási tisztítószerek nagy része épül, a felfedezésből késztermék lett. Erről a magyar találmányról beszélgetett Áder János korábbi államfő Taxner György vízépítő és szennyvíztisztítási szakmérnökkel a Kék bolygó című podcastjának hétfőn közzétett legújabb adásában, amely elérhető a legnépszerűbb videómegosztó portálon is.
2024. 07. 16. 17:00
Megosztás:

Pénztárcabarát iskolakezdés kapcsán ad gyakorlati tanácsokat az MNB

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) pénzügyi fogyasztóvédelmi kommunikációs kampányt indít az őszi iskolakezdés előtti pénzügyi döntések megkönnyítése érdekében - közölte a jegybank hétfőn az MTI-vel.
2024. 07. 16. 16:00
Megosztás:

Nőtt az AutoWallis kiskereskedelmi értékesítése az első félévben

Az AutoWallis csoport kiskereskedelmi üzletága az első félévben 17,9 százalékkal 4924 darabra emelte eladásait, a használtautó-eladások 26 százalékkal 1205 darabra nőttek, a szerviz szolgáltatásoknál a szerviz órák száma 6,1 százalékkal 96 626-ra emelkedett az előző év azonos időszakához képest - közölte a társaság hétfőn az MTI-vel.
2024. 07. 16. 15:00
Megosztás:

A Cardano (ADA) emelkedik a MAGA rally hátán? Az altcoinok vezetik a kriptovaluta-piac helyreállását

A Cardano (ADA), a tizedik legnagyobb digitális valuta piaci kapitalizáció szerint, értéke megugrott, amit az altcoin piac MAGA rally-ja vezetett.
2024. 07. 16. 14:00
Megosztás:

Így teljesít Kína gazdasága

Kínában a lassult a kiskereskedelmi forgalom és az ipari termelés éves növekedése júniusban, amikor stagnált a munkanélküliség.
2024. 07. 16. 13:00
Megosztás:

7,2 százalékkal nőtt, az előző hónaphoz képest 3,8 százalékkal csökkent az építőipari termelése

2024 májusában az építőipari termelés volumene a nyers adatok szerint 7,2 százalékkal meghaladta az egy évvel korábbit - jelentette hétfőn a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 07. 16. 12:00
Megosztás:

Milyen kinyitható kanapét válasszunk a nappaliba?

A kinyitható kanapé a nappali meghatározó, központi bútordarabja, aminek esztétikusnak, kényelmesnek és funkcionálisnak kell lennie, fontos továbbá, hogy hozzájáruljon a helyiség kiegyensúlyozott stílusának a megteremtéséhez. 
2024. 07. 16. 11:34
Megosztás:

Népszerű AI platform vált a kriptópiac beszédtémájává, miután átlépte a 10 millió dolláros határt, vonzva a SHIB és MATIC támogatóit

A technológia világa izgatottan figyel egy új AI platform, az Algotech (ALGT) színre lépését. Nemrég átlépve a 10 millió dolláros értékelési határt, az Algotech nemcsak a befektetők figyelmét ragadta meg, hanem jelentős támogatást nyert el a kripto világ két legnagyobb közösségétől is: Shiba Inu (SHIB) és Polygon (MATIC).
2024. 07. 16. 11:00
Megosztás:

Hogyan segít spórolni egy bőr üléshuzat?

A bőr üléshuzat nem csupán egy hasznos kiegészítő az autóban, de hosszú távon praktikus és gazdaságos választás is egyben. Egy időtlen klasszikus, ami esztétikus, elegáns, mindezek mellett pedig még spórolni is segíthet.
2024. 07. 16. 10:31
Megosztás:

Gyengüléssel indítottak a vezető európai tőzsdék

Gyengüléssel kezdték a kereskedést a főbb európai tőzsdék kedden.
2024. 07. 16. 10:00
Megosztás:

Iránykereséssel nyithat a tőzsde

Iránykereséssel, enyhe negatív korrekcióval indulhat kedden a kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője szerint. A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 476,78 pontos, 0,66 százalékos emelkedéssel, 72 730,44 ponton, új csúcson zárt hétfőn.
2024. 07. 16. 09:00
Megosztás:

Gyengült a forint kedd reggelre

Gyengült a forint kedd reggelre a főbb devizákkal szemben az előző esti jegyzéséhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.
2024. 07. 16. 08:00
Megosztás:

Tízezrek üthetik a markát, ha elégedett a bankjával

Felpörögtek az ügyfélajánló programok a pénzintézeteknél. A lakossági számlák mellett a pénzügyi szolgáltatók bevonták az akciókba a kisvállalati csomagokat is.
2024. 07. 16. 07:00
Megosztás:

A DTX Exchange 900 ezer dolláros teljesítménye eltereli a figyelmet a Fetch.ai (FET) és az Optimism (OP) platformokról

A DTX Exchange, amely jelenleg a 2. szakaszban van, beszédtémává vált a kriptóbefektetők körében, mivel az előértékesítése egy hónap alatt már meghaladta a 900 ezer dollárt. A szakértők úgy vélik, hogy a DTX a következő blue chip kripto lehet, nagy hasznossággal.
2024. 07. 16. 06:30
Megosztás:

Nem jól alakulnak a költségcsökkentések a Wells-Fargonál

Az átlagos elemzői várakozásoknál jobban alakult a Wells Fargo bevétele az idei év második negyedévében, a pénteki nyitás előtt publikált gyorsjelentés alapján.
2024. 07. 16. 06:00
Megosztás:

Erre a 3 dologra figyelj, ha most befektetsz pénzt bármibe is Magyarországon

Eljött a járványt követő normalizálódás, amelyet annyira vártunk? A gazdasági tevékenység az év eddigi szakaszában végig élénk volt, közben a fogyasztói kereslet és a munkaerő-piacok is megtalálták az egészséges egyensúlyi állapotot. A Fidelity International ezeket a javuló fundamentális körülményeket is figyelembe vette akkor, amikor megvizsgálta, mi lesz a harmadik negyedév három fő témája.
2024. 07. 16. 04:00
Megosztás:

Tovább drágulnak a lakáshitelek, újabb nagybank törte át a kamatplafont

Újabb nagybank emelte meg a lakáshitelei kamatait, és így már a K&H is átlépte a június végéig élő önkéntes, 7,3 százalékos THM-plafont a jelzálogkölcsönei egy részénél. A bankok egymást követő emelései után főként az alacsonyabb jövedelműeknek lesz egyre nehezebb olcsóbb lakáshitelt találni - derül ki a Bank360.hu elemzéséből.
2024. 07. 16. 03:00
Megosztás:

Legjobb altcoinok, amelyeket júliusban érdemes figyelni: Kriptovaluták őrült növekedési potenciállal, de melyik lehet a legjobb hosszú távú befektetés?

Az altcoin piac hatalmas áttörés előtt állhat ezen a nyáron, mivel a Bitcoin dominanciája egyelőre a csúcson van. A kripto befektetőknek most lehetőségük van, hogy különböző ágazatok projektjeivel kiegyensúlyozzák portfóliójukat. A Kaspa (KAS), a Render (RNDR) és a PeiPei (PEIPEI) befektetői hatalmas nyereségeket érhetnek el júliusban, de egy új coin még ennél is nagyobb potenciállal rendelkezik.
2024. 07. 16. 02:30
Megosztás:

Így költöttek a magyar drukkerek a válogatott meccseinek helyszínein

A németországi futball Európa-bajnokság városai jelentős anyagi forrásokat fordítottak arra, hogy a stadion látogatóinak és a focirajongóknak felejthetetlen élményeket nyújtsanak a torna ideje alatt. Ezt bizonyítják a Mastercard SpendingPulse legfrissebb adatai is, amelyek az üzletekben és online történő kiskereskedelmi eladásokat mérik minden fizetési helyzetre vetítve: a focimeccsek jelentősen növelték a vendéglátóipari eladásokat a rendező városokban - egyes esetekben akár 283 százalékkal is. Magyarország mérkőzései során az eladások növekedése (+62,7% és +66,5%) jelentős, de nem a legmagasabb a dokumentumban szereplő adatok közül. Azonban stabil növekedést mutatnak, ami pozitív hatással volt a helyi gazdaságra.
2024. 07. 16. 02:00
Megosztás: