Bálnák Shiba Inu és Kangamoon kriptopénzt halmoznak most fel, míg a PepeFork árfolyama zuhan

A legfrissebb on-chain adatok szerint a kriptopiaci bálnák érdeklődést mutattak két DeFi érme, a Shiba Inu és a Kangamoon iránt. Nagy mennyiségű tokent halmoznak fel, mivel azok jövőbeninyereség-potenciálját vonzónak tartják. Másrészről a PepeFork mostanában medvék nyomása alá került, és az árfolyama csökkent.

Bálnák Shiba Inu és Kangamoon kriptopénzt halmoznak most fel, míg a PepeFork árfolyama zuhan

Shiba Inu (SHIB): A bálnák billiós mennyiségben SHIB tokeneket halmoznak fel

A Shiba Inu (SHIB), a második legnagyobb meme coin a piaci kapitalizáció szerint, és nagy bálna felhalmozás alatt állt az elmúlt évben. A Santiment adatai szerint a nem-tőzsdei Shiba Inu címek az elmúlt két hónapban billiós nagyságrendben halmoztak fel SHIB tokeneket. A címek által birtokolt kínálat 2021. december 14-én 493,42 billió volt, míg február 6-án 497,11 billióra nőtt.

Az itt tapasztalható növekedés azt mutatja, hogy ezek a bálnák jelentősen optimisták a Shiba Inu hosszú távú árfolyammozgásával kapcsolatban. A legnagyobb tőzsdei Shiba Inu címekkel összehasonlítva épp az ellenkezőjét láthatuk. Kínálatuk az elmúlt két hónapban csökkent, és február 8-án 173,4 billió nagyságendű volt.

Ez a kínálatcsökkenés a tőzsdén lévő címek által egy jelzés az eladási nyomás csökkenésére. Az ilyen csökkenés hosszú távon befolyásolhatja a Shiba Inu árfolyamát. Jelenleg az altcoin 3,1%-kal növekedett egy 7 napos mélypontjáról, ami $0,00000882 volt, egészen egy $0,00000929-es csúcsig.

A PepeFork (PORK) a Medvék Nyomása Alatt Áll

A PepeFork (PORK) egy friss meme token, amely a sikeres $PEPE token egy oldalhajtása, ami maga is egy meme token, és a széles körben elismert Pepe the Frog karakter inspirálta.

Ez az új token gyorsan felkeltette a figyelmet, és mindössze két nappal a start után már meghaladta a 200 millió dolláros piaci kapitalizációt. Ez a gyors növekedés a kilencedik legnagyobb memecoinná tette a kriptovaluta világában, miközben megelőzte a Baby Doge Coin-t.

Azonban az első izgalom után a PepeFork egy komoly zuhanást élt át, értéke mintegy 50%-kal csökkent. Az altcoin az $0.0000009132-es mindenkori csúcsról $0.0000006007-re esett vissza.
A zuhanás spekulációt generált a közösségben, és sokan azt kérdezik, hogy a PepeFork elérte-e már a mélypontját. Ennek a hangulatváltozásnak köszönhetően a befektetők úgy döntöttek, hogy új alternatív projektek után kutassanak, amelyek jó növekedési potenciállal rendelkeznek. Az egyik ilyen ígéretes projekt lehet a KangaMoon.

KangaMoon (KANG): A Legvonzóbb Meme Coin a Piacon

A KangaMoon (KANG) jelentős hatást gyakorolt a kriptovaluta piacra az ICO eseményével, amely a memecoinok narratíváját kívánja megváltoztatni. Ennek a DeFi projektnek a célja egy közösségvezérelt platform létrehozása, amelybe integrálva vannak a közösségi pénzügyi komponensek.

A játékosoknak lehetőségük lesz küzdeni játéktárgyakért és díjakért. Az a szándék, hogy elősegítsék az egészséges versenyt és növeljék a közösségi kapcsolatokat. Ráadásul a KANG, a projekt saját tokenje tulajdonosai kizárólagos előnyökben részesülnek. Heti, havi és negyedéves versenyeken keresztül ezeknek a tulajdonosoknak lehetőségük van arra, hogy tokeneket gyűjtsenek majd.

Továbbá, a KANG token a platform fő valutája, és tranzakciókra és más célokra is felhasználható lesz. Eddig a DeFi projekt mintegy 78 ezer dollárt gyűjtött össze az első szakaszban a kriptovaluta ICO-jában. Ez azt mutatja, hogy erős a kereslet a KANG token iránt, amely jelenleg mindössze 0,005 dollárba kerül.

Továbbá, ez a közösségközpontú meme coin kapcsolódik a P2E játékpiachoz, amelyet a Research Reports World 2023-ban 885 millió dollárra becsült. Ennek eredményeként az elemzők optimisták ezzel a projekttel kapcsolatban. 100-szoros értéknövekedést prognosztizálnak a KANG értékében, amikor az 2024 első negyedévében bemutatkozhat a tőzsdéken.

Összefoglalás

Mivel a PepeFork árfolyamának lendülete lassul, a befektetők és kereskedők a legjobb DeFi érmék felé fordulnak, mint például a KangaMoon. A KangaMoon valódi hasznosságot ígér a felhasználóknak, mint memetoken, lehetőséget adva nekik arra, hogy tokeneket szerezzenek és jutalmakat kapjanak. A projekt tervei szerint a jövőben NFT piacot, játékplatformot és metaversum projektet indít.

Fedezd fel még ma a KangaMoon (KANG) előértékesítési lehetőségeinek izgalmas világát!

Weboldal: https://Kangamoon.com/

Csatlakozz a Telegram közösségünkhöz: https://t.me/Kangamoonofficial

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

El ne felejtse befizetni a kötelező-biztosítását!

Annak a közel nyolcvanezer gépjármű-tulajdonosnak, akik az év végi kampányban, január elsejével kötöttek új kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást (kgfb), legkésőbb február 29-én éjfélig kell rendezniük esedékes díjrészletüket – hívja fel a figyelmet a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége (FBAMSZ). A szigorú határidő az összegnek a biztosítóhoz való beérkezésére vonatkozik.
2024. 02. 22. 03:00
Megosztás:

Egy bátor nyugdíjas, aki úgy döntött, hogy legyőzi az állami nyugdíjrendszert!

Új hős született: az alacsony nyugdíjú nyugdíjas, aki egy kreatív megoldással legyőzte az állami nyugdíjrendszert és megváltoztatta az egész életét. A történet mindenki számára tartogat pozitív üzeneteket.
2024. 02. 22. 02:00
Megosztás:

Egy igazi horoszkóp ami a rossz híreket is megjósolja!

Horoszkópunk rendhagyó módon nem kizárólag a jó dolgokra fókuszál, hanem megmutatja az élet árnyoldalait is és rámutat a problémákra, gondokra és az élet szomorúbb kilátásaira is. Csak akkor olvasd el, ha kellően bátor vagy!
2024. 02. 22. 01:00
Megosztás:

Mire költenének idén a magyarok?

A magyarok 63 százalékának vannak olyan céljai az idei évre, amihez nagyobb anyagi forrás szükséges, a legtöbbet utazásra adnák ki, és a lakásfelújítás is sokaknak fontos cél - derült ki a Cofidis Hitel Monitor reprezentatív kutatásából.
2024. 02. 22. 00:30
Megosztás:

Csontváry festménnyel nyílik meg az ingyenes Róma - Budapest kiállítás a Virág Judit Galériában

Óriási meglepetés: Csontváry Kosztka Tivadar felbecsülhetetlen értékű, a nagyközönség által régóta nem látott, Holdtölte Taorminában című festményét is kiállítja a Virág Judit Galéria a február 22-én nyíló, ingyenes, Róma - Budapest tárlatán.
2024. 02. 22. 00:05
Megosztás:

Át kell formálni az étkezési szokásainkat

Az étkezési kultúra megváltoztatása segítheti a fenntarthatóságot a WWF legfrissebb, Közép-Európában végzett felmérése szerint.
2024. 02. 21. 23:30
Megosztás:

Ezekkel a számokkal nyerhettél a Skandináv lottón!

A Szerencsejáték Zrt. honlapján olvasható tájékoztatás szerint a február 21-én megtartott 8. heti Skandináv lottó sorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 02. 21. 23:00
Megosztás:

Nagyon gyenge évet zárt Kelet-Közép Európa ingatlanpiaca

A 2008-as válság óta a leggyengébb évét zárta Kelet-Közép Európa ingatlanpiaca: az ingatlan tranzakciók volumene tavaly az első három negyedévben 3,2 milliárd dollárt ért el, ez mindössze a 2022-es egész évi forgalom 30 százaléka - ez derült ki a KPMG 10 országot felölelő Property Landing Barometer kutatásból.
2024. 02. 21. 22:30
Megosztás:

Kevesli a hatósági munkaügyi ellenőrzést a Magyar Szakszervezeti Szövetség

Kevésnek tartja a Magyar Szakszervezeti Szövetség (MASZSZ) a hatósági munkaügyi ellenőrzések gyakoriságát, és érdemi változást sürget.
2024. 02. 21. 22:00
Megosztás:

2900 milliárd forintot kap a magyar agrárium - kik élveznek most előnyt?

Megkezdődött a vidékfejlesztési- és agrárpályázatok kiírása előtti társadalmi egyeztetés, így egy-egy részlet még változhat, de már most látszik, hogy összességében mintegy 2900 milliárd forint juthat a hazai mezőgazdaságnak 2027-ig. A nagyon különböző célú és formájú pályázatok egyik közös vonása, hogy többségükben kiemelt figyelmet kapnak az ökológiai szempontok, így az ökogazdálkodást, vagy csak a fenntarthatóság emelt kritériumait vállaló pályázók jelentős előnyöket élveznek majd.
2024. 02. 21. 21:30
Megosztás:

Megjelent a Mazars és a Mergermarket közös Közép- és Kelet-Európa 2023-24. évi M&A jelentése

A KKE-régió érettségét mutatja, hogy 2023-ban nem rendült meg a globális kihívások hatására, sőt az M&A ügyletek száma és összértéke meghaladta a járvány előtti időszak szintjét – áll a Mazars és a Mergermarket közös idei jelentésében. Magyarországon 21 százalékos csökkenés figyelhető meg azonban, és a legnagyobb magyarországi tranzakciók mögött továbbra is az állam áll. A magyar gazdaságban a magánegészségügy és az informatikai szektor emelkedik ki, valamint a megújuló energiaforrások is egyre nagyobb érdeklődést váltanak ki a külföldi befektetők körében.
2024. 02. 21. 21:00
Megosztás:

Kezdetét vette a TwinEU

Elindult az Európai Unió innovációs keretrendszerének egyik legnagyobb projektje, a TwinEU, amelynek célja, hogy kidolgozza az európai villamosenergia-rendszer digitális másának koncepcióját; a konzorciumban a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) kiemelt szerepet játszik - tájékoztatta az egyetem kedden az MTI-t.
2024. 02. 21. 20:30
Megosztás:

Megállítható-e a képzett munkaerő külföldre áramlása?

A brain drain, magyarul az „agyelszívás” a magasan képzett munkavállalók elvándorlását jelenti egy szerényebb megélhetést adó, alacsonyabb fejlettségű országból egy fejlettebb, magasabb életszínvonalat biztosító országba. Így humán tőkéjüket (tudásukat, képességeiket, kreativitásukat) immáron egy másik gazdaságban kamatoztatják, serkentve ezzel a fogadó ország gazdaságát. Magyarországon a magasan képzettek elvándorlási rátája jelenleg közel 7%.
2024. 02. 21. 20:00
Megosztás:

Kevéssé változott szerdán a forint árfolyama

Vegyesen alakult, csekély mértékben változott a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest szerdán a bankközi piacon.
2024. 02. 21. 19:30
Megosztás:

Többségében nyereséggel zártak az európai indexek

A európai indexek vegyesen, többségükben nyereséggel zártak szerdán.
2024. 02. 21. 19:00
Megosztás:

Ismét történelmi rekordon zárt a BUX

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 403,23 pontos, 0,61 százalékos emelkedéssel 66 344,17 ponton, újabb történelmi rekordon zárt szerdán.
2024. 02. 21. 18:30
Megosztás:

Nyoma van a lengyel gazdák mozgolódásának

Közlekedési nehézségeket okoztak kedden Lengyelország-szerte az Európai Unió zöld megállapodása és az ukrán áruk behozatala ellen tiltakozó gazdák közúti blokádjai, az egyik ukrán határátkelőn a tüntetők ukrán gabonát eresztettek ki egy tehervonat vagonjaiból - közölte a Polsat News hírtelevízió.
2024. 02. 21. 18:00
Megosztás:

Nem hagyják esni a hatóságok a kínai tőzsdét, ismét közbeléptek a részvénypiacokon Kínában

Ismét közbeléptek a kínai hatóságok, hogy növeljék a kínai részvénypiacba vetett bizalmat.
2024. 02. 21. 17:30
Megosztás:

Folytatódik a párizsi balhé

Folytatódott az Eiffel-torony dolgozóinak sztrájkja kedden, Párizs legismertebb turistalátványossága az egymást követő második napon nem nyitott ki.
2024. 02. 21. 17:00
Megosztás:

Négyen kikerültek az EU feketelistájáról

Az Európai Unió illetékes tanácsa felülvizsgálta és frissítette az adózási szempontból nem együttműködő országok és területek uniós jegyzékét, a Bahama-szigeteket, Belize-t, a Seychelle-szigeteket, valamint a Turks- és Caicos-szigeteket törölte onnan, így a lista 12 szereplősre apadt.
2024. 02. 21. 16:30
Megosztás: