BTC, ETH, SOL árfolyam előrejelzés: Egy erősebb versenytárs várhatóan 0,03 dollárról akár 100 000 dollárig emelkedhet 2024 végére

Egy eddig a háttérben maradó versenyző a kriptovilágban elképesztő növekedést érhet el, néhány centes árfolyamról indulva az egészen megdöbbentő 100 000 dollárig 2024 végére. Miközben a piac már most is pezseg a BTC, ETH és SOL által keltett hullámok miatt, a spekulációk egyre csak szaporodnak. Ez a cikk azt vizsgálja meg, hogy bizonyos kriptovaluták robbanásszerű növekedése hogyan alakulhat a közeljövőben.

BTC, ETH, SOL árfolyam előrejelzés: Egy erősebb versenytárs várhatóan 0,03 dollárról akár 100 000 dollárig emelkedhet 2024 végére

A CYBRO előértékesítés átlépi a 2 millió dollárt: Egy páratlan NeoBank befektetési lehetőség

A CYBRO felkeltette a kriptobálnák figyelmét, mivel exkluzív token előértékesítése gyorsan túllépte a 2 millió dollárt. Ez a korszerű NeoBank páratlan lehetőségeket kínál a befektetőknek, hogy minden piaci körülmény között maximalizálhassák bevételeiket.

A szakértők 1200%-os potenciális megtérülést jósolnak, miközben a CYBRO tokenek előértékesítési ára mindössze 0,03 dollár darabonként. Ez a ritka, technológiailag fejlett projekt máris vonzza a neves kriptobálnákat és influenszereket, jelezve a projekt iránti erős bizalmat és érdeklődést.

A tokenek mellett a CYBRO speciális Pontokat is bevezet, amelyek további lehetőségeket nyújtanak a befektetőknek. Ezek a Pontok tulajdonosai automatikusan részt vesznek a CYBRO Airdropban, ahol minél több Ponttal rendelkezik valaki, annál több tokent kap. A CYBRO heti 1 millió Pontot oszt ki, amelyeket a CYBRO applikációban lévő DeFi Tárcákba történő befektetéssel lehet megszerezni.

BTC ETH és SOL árfolyam előrejelzés 2024 és CYBRO kriptovaluta vásárlása előértékesítésben

A CYBRO tokenek tulajdonosai élvezhetik a jövedelmező staking jutalmakat, exkluzív airdropokat, vásárlási visszatérítést, csökkentett kereskedési és hitelfelvételi díjakat, valamint egy erős biztosítási programot a platformon belül.

Mivel az összes token mindössze 21%-a áll rendelkezésre ebben az előértékesítésben, és már mintegy 80 millió darabot eladtak, ez egy arany lehetőség az éleslátó befektetők számára, hogy részesedést szerezzenek egy igazán páratlan projektben.

>>> Csatlakozz a CYBRO-hoz és célozd meg a jövőbeni akár 1200%-os megtérülést <<<

Emelkedésben a Bitcoin: Vajon 2024 megismétli a 2021-es bikafutást?

A Bitcoin, az első digitális valuta, lehetővé teszi a közvetlen tranzakciókat a bankok nélkül. Satoshi Nakamoto által létrehozott rendszer a blockchain technológiát használja a tranzakciók elosztott főkönyvének fenntartására a hálózati csomópontok között. A bányászok a tranzakciókat rejtvények megoldásával igazolják, és bitcoint kapnak jutalmul.

Minden négy évben van egy "felezés", ami felére csökkenti ezeket a jutalmakat, ami hatással lehet a bányászokra és a bitcoin kínálatára. Mivel a bitcoinok száma 21 millióra van korlátozva, a szűkösség befolyásolhatja annak értékét. A piacok elmozdulásával 2024-ben, a múltbeli trendek egy újabb potenciális bikafutást sugallnak. Elemzők és rajongók egyaránt szorosan figyelik, vajon a Bitcoin ismét látványos növekedést ér-e el, hasonlóan a 2021-es évhez, felkeltve más kriptovaluták iránt is az érdeklődést.

Az Ethereum növekedés előtt áll ígéretes árfolyam előrejelzésekkel

Az Ethereum továbbra is kulcsszereplő a kriptovilágban. Vitalik Buterin által létrehozott platform a Proof-of-Stake modellt használja biztonság és rugalmasság céljából. Támogatja az okosszerződéseket és a decentralizált alkalmazásokat, így népszerű a pénzügyi és más területeken megvalósuló projektek számára.

Az Ethereum bevezette az ERC-20 tokeneket, amelyek sok funkcióhoz és felhasználáshoz elengedhetetlenek. A hálózat 2022-ben Proof-of-Stake-re váltott, hatékonyabb működést célozva. A sharding bevezetésével a jövőben több tranzakciót képes kezelni alacsonyabb költségek mellett. Az Ether (ETH) fontos a tranzakciókhoz és mint eszköz is. Az előrejelzések szerint az ETH ára 6 580,53 dollárt is elérhet jövőre, ami izgalmat kelt a következő kriptovaluta piaci ciklusban betöltött szerepét illetően.

Solana: Növekedési potenciál a 2024-es kriptobikafutásban

A Solana egy olyan blockchain platformot kínál, amely méretezhetőségével tűnik ki, és ezzel vonzza a kriptovilág figyelmét. Lehetővé teszi a fejlesztők számára decentralizált alkalmazások létrehozását a rugalmas rendszerén belül. A Solana sharding vagy másodrétegű megoldások használata nélkül növeli a sebességet és kapacitást, amit a fejlesztők és befektetők is vonzónak találnak.

A SOL, a Solana natív érméje, kulcsszerepet játszik a tranzakciókban és a programok végrehajtásában az ökoszisztémán belül. Mivel a nagy kapacitású hálózatok iránti érdeklődés 2024-ben tovább növekszik, a Solana dizájnja figyelemreméltó szereplővé teszi az olyan versenytársak mellett, mint az Ethereum és a Cardano. A magas aktivitású projektek befogadásának és a hálózat résztvevőinek jutalmazásának lehetőségével a SOL egy érdekes érme, miközben a kriptopiac egy esetleges bikafutásra készül.

Következtetés

A BTC, ETH és SOL rövid távú nyereségi potenciálja korlátozottabbnak tűnik. Ehelyett a figyelem a CYBRO-ra irányul, egy új DeFi platformra. A CYBRO mesterséges intelligenciát használ a bevételek növelésére a Blast blokkláncon. A befektetők magas staking jutalmakban, speciális airdropokban és vásárlási visszatérítésekben részesülhetnek. Emellett könnyű betéteket és kifizetéseket kínál. A CYBRO a transzparenciára és minőségre összpontosít, ami jelentős érdeklődést vált ki a kripto befektetők körében. Ez a projekt ígéretes lehetőségként emelkedik ki.

Honlap:

https://cybro.io

Twitter: https://twiter.com/Cybro_io

Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB

Telegram: https://t.me/cybro_io

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

AI-kriptovaluták a csúcsra törnek? Okok, amiért az AI-alapú kriptovaluták, köztük a FET és az INJ készen állnak a fellendülésre a Q4-ben

Az AI-alapú kriptovaluták készen állnak a kitörésre az év utolsó negyedévében. A piaci elemzők lelkesedéssel beszélnek a digitális érmék, mint a FET és az INJ várható nyereségéről. Vajon ezek az AI-vezérelt tokenek hatalmas megtérülést hozhatnak? Merülj el a várt fellendülés mögött álló kulcstényezőkben, és tudd meg, mely érmékre érdemes figyelniük a befektetőknek.
2024. 09. 20. 21:00
Megosztás:

Családbarát védjegyet kapott a GVH

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) nemcsak szakmai tevékenységével védi a családokat, hanem családbarát munkahelyként is működik, ezt ismerte el a Családbarát Magyarország Központ azzal, hogy odaítélte a Családbarát Hely Tanúsító Védjegyet, amit a hivatal két évig használhat - közölte a GVH pénteken az MTI-vel.
2024. 09. 20. 20:00
Megosztás:

Ártéri ingatlan hitelfedezetként?

A bankok általában óvatosan kezelik az ártéren elhelyezkedő ingatlanokat, valamint a biztosítási lehetőségek korlátozottsága is gátat szabhat a hitelnyújtásnak. A money.hu szakértője összefoglalja, mire számíthatnak azok, akik vízparton, folyó közvetlen közelében szeretnének ingatlant vásárolni, milyen, a szokványostól eltérő feltételek mellett fogadnak el a bankok ártéri ingatlanokat fedezetként.
2024. 09. 20. 18:30
Megosztás:

Szabó Barnabás a VELUX Cégcsoport új üzemeltetésért és ellátásért felelős vezérigazgató-helyettese

Új üzemeltetési és ellátási vezérigazgató-helyettest nevezett ki a VELUX Cégcsoport: Szabó Barnabás 2024. szeptember 1-jétől felel a terület irányításáért és fejlesztéséért annak érdekében, hogy fenntartsák a vállalat versenyképességét, értéket teremtsenek partnereik és ügyfeleik számára, valamint teljesítsék a VELUX Cégcsoport fenntarthatósági célkitűzéseit. A kinevezés mellett Barnabás a VELUX Cégcsoport Vezetői Testületének tagjává is vált.
2024. 09. 20. 18:00
Megosztás:

A fiatalabb generáció tudatosabb, a 60 év felettiek viszont eladósodtak

Alaposabban mérlegelik a fiatalok a banki hitel felvételét mint 5 évvel ezelőtt, a 60 év felettiek esetében viszont nagy mértékben emelkedett a tartozások aránya – derül ki az EOS Csoport kutatásából.
2024. 09. 20. 17:30
Megosztás:

Visszatért Magyarországra a 9. Turkish Airlines World Golf Cup, a világ legjelentősebb vállalati golfversenye

Budapest bajnoka képviseli Magyarországot a Turkish Airlines World Golf Cup világdöntőjében.
2024. 09. 20. 17:00
Megosztás:

Új csúcsok a tőzsdéken, miért olcsók a bankrészvények?

Tegnap a DAX, az S&P500 és a Dow Jones is új csúcsra emelkedett. Habár a Nasdaq emelkedése volt a legnagyobb ezek közül (2,5 százalékos felértékelődéssel), valójában még mindig kb. 4 százalékkal a júliusban elért történelmi csúcs alatt tartózkodik.
2024. 09. 20. 16:30
Megosztás:

Lefelé halad a Dunán az árhullám, a nézelődők okozzák a legtöbb gondot

Lefelé halad a Dunán az árhullám, a legnagyobb gondot a nézelődők okozzák, akik hátráltatják a munkát, veszélyeztetik a töltéseket - közölte az Országos Vízügyi Főigazgatóság (OVF) pénteken napközben az MTI-vel.
2024. 09. 20. 16:00
Megosztás:

4iG 20 éve a Tőzsdén

Tőzsdei jelenlétének 20 éves évfordulója alkalmából ünnepélyes csengetéssel indította a mai kereskedést a Budapesti Értéktőzsdén a 4iG Nyrt. Az 1995-ben alapított, magyar többségi tulajdonban lévő vállalat Magyarország és a nyugat-balkáni régió egyik meghatározó informatikai és távközlési szolgáltatója, amely a jövő technológiái iránti elkötelezettségéről ismert. A társaság jelentős tőkepiaci eredményei révén egyúttal a BUX index jelentős súllyal bíró kibocsátója, amely a Prémium kategóriában van jelen.
2024. 09. 20. 15:30
Megosztás:

640 köbméter homok, 145 ezer homokzsák – megtettük, amit a Római védelmében meg lehetett tenni

A Duna vízszintje Óbudán csütörtök éjszaka várhatóan eléri a 8 méteres vízállást. A Római-parti árvízi védekezéshez estig felhasználtunk, kiadtunk 640 köbméter homokot, 145 ezer homokzsákot. A Rómain elvégezhető, a tulajdonosok által kért feladatokat elláttuk. A hullámtérbe mostantól kezdve önkénteseket biztonsági okokból már nem hívunk, nem fogadunk. Hálásan köszönjük a védekezésben segítő több száz önkéntes önzetlen munkáját!
2024. 09. 20. 15:00
Megosztás:

Csalódást okozott a FedEx

A logisztikai vállalat tegnap tőzsdezárás után számolt be 2025-ös üzleti évének első negyedéves eredményeiről.
2024. 09. 20. 14:30
Megosztás:

Szárnyal az arany árfolyama a kamatvágás után

Az arany árfolyama 2.600 dollár fölé ugrott, mivel a Fed kamatvágása nyomán a pénzügyi befektetők vásárolták a nemesfémet.
2024. 09. 20. 14:00
Megosztás:

OTP: Az NGM újra csökkentené a THM-et

Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter a Bankszövetség képviselőivel tartott megbeszélésén négy pontban kérte a bankok együttműködését.
2024. 09. 20. 13:30
Megosztás:

A legfontosabb tudnivalók a teherautó-abroncsok használatához

Amikor abroncsokról esik szó, a legtöbben a személyautók abroncsaira gondolunk, pedig a teherautók abroncsainak biztonsága, állapota, és karbantartása legalább ennyire fontos.
2024. 09. 20. 13:00
Megosztás:

Húszezer hamis játékot talált a NAV

Közel húszezer hamis játékot foglalt le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) egy budapesti játékbolt titkos raktárában - tájékoztatta a NAV pénteken az MTI-t.
2024. 09. 20. 12:30
Megosztás:

Kínai hackerek több ezer okoskészüléket törtek fel

Kínai hackerek egy globális akció részeként több mint 2700 okoskészüléket törtek fel Hollandiában - közölt a holland kiberbiztonsági központ (NCSC) az amerikai és a brit hatóságok figyelmeztetését követően.
2024. 09. 20. 12:00
Megosztás:

Mi a helyzet a koronavírussal?

Stagnál a koronavírus örökítőanyagának koncentrációja a szennyvízben - közölte a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ a honlapján.
2024. 09. 20. 11:30
Megosztás:

Lakáshitel: milliókat lehetett spórolni a kivárással

Erős és egyelőre nehezen teljesíthető kérést fogalmazott meg Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter a bankok felé az 5 százalékos lakáshitel THM-plafon bevezetésére. Nagy kérdés, hogy mi lesz a piac reakciója, de Gergely Péter, a BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője szerint a részleges alkalmazkodás egész biztosan megtörténik és már ez is önmagában jelentős forgalmat és az új lakások építésének indulását hozhatja magával.
2024. 09. 20. 11:00
Megosztás:

A Fed döntését követően tovább araszoltak felfelé a hosszú hozamok

Az 50 bázispontos kamatcsökkentés után az USA-ban a rövid hozamok kissé mérséklődtek, a hosszabbak viszont tovább araszoltak felfelé a korábbi lokális minimumszintekről. Az emelkedésben közrejátszott, hogy váratlanul csökkent az első ízben munkanélküli segélyért folyamodók száma.
2024. 09. 20. 10:30
Megosztás:

Kiemelkedően jó hangulatban zártak az amerikai tőzsdék

A Fed kamatvágása után a három fő amerikai index 1,3% és 2,5%-kal növekedett, az S&P 500 ás a Dow Jones Ipari Átlag rekordmagasan zárt.
2024. 09. 20. 10:00
Megosztás: