Díjnyertes gönczi barackpálinka, viharsarki kézműves sör, világbajnok kabai chiliszószok? Különleges kézműves ajándékok a magyar ízek kedvelőinek!

Már Hamvas Béla is megmondta, az Istenség ott van az ételben, az italban, körülöttünk szinte mindenhol – aminek egyik csúcsa a magyar bor. Hazánk gasztronómiai hungarikumairól pedig teljes joggal lehet ódákat zengeni: a debreceni kolbásztól kezdve a szegedi őrölt paprikáig és így tovább.

Díjnyertes gönczi barackpálinka, viharsarki kézműves sör, világbajnok kabai chiliszószok? Különleges kézműves ajándékok a magyar ízek kedvelőinek!

A jellegzetes hazai ízek pedig nem véletlenül a kultúránk megkerülhetetlen részei – értéküket nem csupán meg kell őrizni, de nem is nagyon tudnánk élni nélkülük.

A lockalbox okos ajándékdobozai megye box szetteket is kínálnak, ahol az egyes régiók legnépszerűbb ízei köszönnek vissza ránk. A vásárlással pedig a hazai kézműves termelőket is támogatjuk, elősegítjük a környezetvédelmet, illetve a lockalbox partneri megállapodása keretein belül társadalmilag fontos ügyekben is részt veszünk, mint például a hátrányos helyzetű emberek foglalkoztatása. Ez maga az ajándék, amit te is szívesen kapnál!

Hazánk földjeinek különleges ízei mindenkit megilletnek!

Hazánk híres vendégszeretéről és nagylelkűségéről egyaránt, úgyhogy miért is ne illetnének meg mindenkit a legfinomabb, különleges ízek! A tokaji bor nekünk nem csupán egy ital, hanem a történelem, a hagyomány és a szenvedély íze, de a jászsági pálinka is olyan egyedi kincs, ami generációk óta őrzi a magyar földek gazdagságát. A pécsi sör szintén olyan különleges ízvilágok találkozását kínálja, ahol a minőség és hagyomány kéz a kézben jár.

Legyen az ajándékozás is hungarikum!

A különleges ajándékok nemcsak az ízlelőbimbókat kényeztetik, hanem egy vastag szeletet kínálnak abból a Magyarországból is, amit mi annyira szeretünk. Legyen hát az ajándékozás is hungarikum, a kultúránk része! Adjunk valami olyat, ami az országunk legkiválóbb ízeit kínálja, páratlan gasztronómiai élménnyel gazdagítva a megajándékozottat – ha pedig szerencsénk van, mi is kapunk majd belőle!

Okos ajándékdoboz és a magyar ízek, avagy hagyomány és modernitás díszcsomagolásban

Az okos ajándékdoboz nem csupán az ételek és italok különlegességeit emelik ki, hanem a magyar kultúra gazdagságát és sokszínűségét egyaránt. Itt a hagyomány és modernitás találkozik egymással, olyan díszcsomagolásban, amit bátran rakhat ki bárki akár a borok, pálinkák mellé is.

Az ajándékok pedig a magyar gasztronómia régi és új kincseit hordozzák magukban, a kézműves termékektől kezdve a jellegzetes ízekig és amit csak el tudunk képzelni – vagy amit nem, talán azt is.

Az okos ajándékdoboz nem csupán finom, szép és hasznos, élményt is nyújt!

Az ajándék különlegessége abban rejlik, hogy lényegében minden téren a tökéletességre törekszik – ahogy a hungarikumok mindegyike is. Tehát nem csupán a termék minőségi vagy a csomagolás, hanem egytől egyig minden a helyén van és megadja a módját az ajándékozásnak. Nem beszélve arról az interaktív, játékos és kreatív élménytől, amivel a kibontás jár – garantáltan jót fogtok szórakozni, akár két kupica pálinka mellett is!

Ha 1994-2006 közötti években születtél, kaphatsz 11 millió Ft-ot

Az államilag támogatott konstrukció maximális összege 2024-től egy millióval, 10 millióról 11 millió forintra változik, futamideje a továbbiakban is legfeljebb 20 év lehet. Házasok igényelhetik, akik mindketten elmúltak 18 évesek, de a feleség még nem töltötte be a 30. életévét. Nézzük a részleteket!
2024. 07. 13. 02:00
Megosztás:

Írja fel most! Változik az áram- és gázszolgáltatás ügyfélszolgálati elérhetőségei!

Az E.ON Hungária Csoport még 2022 áprilisában értékesítette egyetemes energiaszolgáltatást nyújtó leányvállalatát, az E.ON Áramszolgáltató Kft.-t az MVM Csoport részére, a cég 2024. június 30-án jogilag is beolvadt az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.-be.
2024. 07. 13. 01:00
Megosztás:

Szakad a Bitcoin? Ezt a 3 kriptót nem érdekli

Az utóbbi időben nem nagyon lehet dicsekedni a BTC teljesítményével. A legnagyobb piaci kapitalizációjú érmére több frontról is rájár a rúd: az ETF-ekből folyamatos a kiáramlás, a dollár is viszonylag erős és a német kormány a hétvégén több mint 900 millió dollár értékben szabadult meg BTC-től. Ezek mind lefelé nyomják az árat, a digitális arany így a héten egy kis időre még az 55 000 dolláros szint alá is benézett.
2024. 07. 13. 00:01
Megosztás:

Védekezz természetes hatóanyagokkal a szúnyogok és a kullancsok ellen!

Szeretjük a nyarat, mert kellemes a hőmérséklet, így sokat tartózkodhatunk a szabadban, kitárhatjuk az ajtókat, ablakokat, azonban ezzel együtt a zavaró rovarok is megjelennek az otthonainkban, így a távoltartásukra is megoldást kell találni. 
2024. 07. 12. 23:30
Megosztás:

Csökkent májusban a hazai ipari termelés

Májusban az ipari termelés volumene 5,2, munkanaphatástól megtisztítva 4,9 százalékkal elmaradt az egy évvel korábbitól - erősítette meg pénteken kiadott második becslésében a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 07. 12. 23:00
Megosztás:

Tizenhat civil szervezet részesül állami támogatásban

Tizenhat civil szervezet részesül támogatásban a százhatvanmillió forint keretösszegű, egészségügyi témájú pályázatból - közölte a Belügyminisztérium (BM) pénteken az MTI-vel.
2024. 07. 12. 22:00
Megosztás:

Emelkedéssel zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Pluszban zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék pénteken.
2024. 07. 12. 21:00
Megosztás:

Erősödött a forint

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben péntek kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.
2024. 07. 12. 20:00
Megosztás:

Az újszülöttkori oxigénhiány

Ez az állapot nemcsak a születés után következhet be, hanem már a harmadik trimesztertől, tehát a várandósság harmadik harmadától kezdve érintheti a magzatot, egészen a születés utáni 28. napig, tehát az újszülöttkor végéig.
2024. 07. 12. 19:45
Megosztás:

Az európai tőzsdékhez képest alulteljesítő volt a BUX

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 191,4 pontos, 0,27 százalékos emelkedéssel 72 133,07 ponton zárt pénteken.
2024. 07. 12. 19:00
Megosztás:

Oroszország a világ vezető búza- és árpaexportőre

Első helyen áll a világon a búza- és árpaexport tekintetében Oroszország a lezárt - 2023. július 1. és 2024. június 30. közötti - mezőgazdasági szezon eredményei szerint az előzetes adatok szerint - jelentette ki Alekszandr Malov, az orosz agrárminisztérium mezőgazdasági főosztályvezetője az orosz parlament felsőházának csütörtöki ülésén.
2024. 07. 12. 18:30
Megosztás:

Pluszban indítottak az amerikai tőzsdék

Erősödéssel nyitottak az amerikai értékpapírpiacok pénteken.
2024. 07. 12. 18:00
Megosztás:

Törökországban mélypontra csökkent a munkanélküliség májusban

Törökországban az előző hónapban jegyzett 8,5 százalék után májusban 8,4 százalékra, 2012. novembere óta a legalacsonyabb szintre csökkent a munkanélküliségi ráta a török statisztikai hivatal (Türkiye Istatistik Kurumu - TÜIK) által közzétett adatok szerint.
2024. 07. 12. 17:30
Megosztás:

Derűlátó a turisztikai szektor

Kitartó optimizmus jellemzi a magyarországi turisztikai szektort, az ágazat szereplői a helyzetüket pozitívnak érzékelték - közölte a Turisztikai és Vendéglátó Munkaadók Országos Szövetsége (VIMOSZ) a GKI Gazdaságkutató közreműködésével végzett legfrissebb felmérése alapján az MTI-vel csütörtökön.
2024. 07. 12. 17:00
Megosztás:

Terjeszkedik az aszály

Különösen Magyarország középső területein fokozódik az aszály, a nyári növényeknek sürgősen esőre lenne szüksége - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.
2024. 07. 12. 16:30
Megosztás:

Már a magtárakban az árpa

Idén a száraz és meleg időjárás miatt az őszi vetésű szántóföldi növények betakarítása a szokásosnál mintegy két héttel korábban megkezdődött, és folyamatosan zajlik a hőségben is: az árpáé már be is fejeződött, a többi kultúra aratása is ütemesen halad, és lassan a végéhez közelít. Köszönet illeti a gazdákat szorgalmukért és kitartásukért - közölte az Agrárminisztérium (AM) csütörtökön az MTI-vel.
2024. 07. 12. 16:00
Megosztás:

A hétvégén éjszakára felfüggesztik a kamionstopot

A nehéz-tehergépjárművek hétvégi forgalomkorlátozása július 13-án (szombaton) 15 órától július 14-én (vasárnap) 22 óráig lett volna érvényben, azonban a kamionstopot a kiemelkedően magas hőmérséklet miatt az éjszakai időszakban szombat 22 óra és vasárnap reggel 6 óra között felfüggesztik - közölte az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM) csütörtökön az MTI-vel.
2024. 07. 12. 15:30
Megosztás:

Tovább mélyülnek az agrárkapcsolataink Azerbajdzsánnal

Oktatási, tudományos és állattartási kérdésekről is egyeztetett Nagy István tárcavezető, Majnun Mammadovval, Azerbajdzsán agrárminiszterével - közölte az Agrárminisztérium (AM) csütörtökön az MTI-vel.
2024. 07. 12. 15:00
Megosztás:

A Magyar Posta figyelemfelhívó kampányt indít

Postásnak lenni nem küzdősport szlogennel figyelemfelhívó kampányt indít a Magyar Posta a kézbesítők, a hivatalokban dolgozó ügyfélkapcsolati munkatársak védelme érdekében.
2024. 07. 12. 14:30
Megosztás:

Csökkentek a nagykereskedelmi árak júniusban Németországban

Németországban a nagykereskedelmi árak csökkentek havi szinten a szakértők által várt növekedés helyett, míg éves összevetésben minimálisan lassult a csökkenés mértéke a német szövetségi statisztikai hivatal, a Destatis pénteken közzétett adatai szerint.
2024. 07. 12. 14:00
Megosztás: