Egy Dogecoin (DOGE) kereskedő, aki 10 millió dollárt keresett a Shiba Inu (SHIB) korai vásárlásával, azt állítja, hogy ez az Ethereum token 4000%-kal fog emelkedni

A kriptopiac rendkívül gyengén teljesített az elmúlt héten, a vezető altcoinok jelentős zuhanást szenvedtek el. Ennek eredményeként a befektetők elkezdtek magas potenciállal rendelkező tokenek után kutatni, amelyeket még a bikák megjelenése előtt érdemes megvásárolni.

Egy Dogecoin (DOGE) kereskedő, aki 10 millió dollárt keresett a Shiba Inu (SHIB) korai vásárlásával, azt állítja, hogy ez az Ethereum token 4000%-kal fog emelkedni

Szerencsére egy Dogecoin (DOGE) befektető, aki 10 millió dollárt keresett a Shiba Inu (SHIB) korai vásárlásával, úgy véli, hogy az RCO Finance (RCOF), egy új Ethereum token, hamarosan 4000%-os növekedést érhet el.

Miért hiszi ez a Dogecoin (DOGE) kereskedő, aki korán vásárolt Shiba Inut (SHIB), hogy az RCO Finance 4000%-ot fog emelkedni? Derítsük ki!

A Dogecoin és a Shiba Inu 6%-ot zuhant egy hét alatt: Mi várható ezután?

A Dogecoin az elmúlt héten megújult medvepiaccal küzdött. Augusztus 31-én a DOGE körülbelül 0,1013 dolláron forgott. Azonban a szélesebb kriptopiacon uralkodó medve hangulat hatására a DOGE árfolyama zuhanni kezdett, mivel a napi kereskedők eladták tartalékaikat.

Szeptember 7-re a Dogecoin (DOGE) stabilizálódott, és körülbelül 0,0943 dolláron mozgott. Ez az ár azt jelenti, hogy a Dogecoin egy hét alatt 6%-ot veszített értékéből. Továbbá, a DOGE 24 órás kereskedési volumene 44%-kal csökkent, ami a befektetői érdeklődés csökkenését jelzi, és további veszteségeket idézhet elő.

A Dogecoinhoz hasonlóan a Shiba Inu is veszteségesen kereskedett az elmúlt héten. Augusztus 31-én a SHIB körülbelül 0,00001377 dolláron mozgott. Több napos küzdelem után, hogy megtartsa a 0,00001300 dolláros szintet, a SHIB szeptember 4-én esett vissza, miután a Fidelity eladott 2812 Bitcoin-t (BTC), ami piaci eladási hullámot váltott ki.

Szeptember 7-én a Shiba Inu (SHIB) árfolyama körülbelül 0,00001286 dollárra állt be. Ez azt jelenti, hogy a SHIB árfolyama egy hét alatt 6%-kal csökkent. Továbbá, a Shiba Inu 24 órás kereskedési volumene 47%-kal zuhant, ami növekvő eladási nyomást jelez, ami további veszteségekhez vezethet.

Ez a gyenge teljesítmény a top 20 altcoinok körében magyarázza, miért irányítja most ez a Dogecoin kereskedő, aki korán vásárolt Shiba Inut, figyelmét az RCO Finance Ethereum tokenjére, az RCOF-ra.

Shiba Inu kriptovaluta árfolyam előrejelzés és elemzés, RCO Finance kriptodeviza ICO

Az RCO Finance felkelti a figyelmet AI-alapú Robo Advisorával!

Az RCO Finance, egy közelgő DeFi projekt, nagy figyelmet keltett a kriptopiacon egyedi funkcióinak köszönhetően. Különösen a mesterséges intelligencia által vezérelt robo advisor vonzotta a befektetők figyelmét, amely ingyenes befektetési tanácsadást kínál, és lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy optimalizálják befektetéseiket a magasabb nyereség érdekében.

A robo advisor összetett algoritmusokat és gépi tanulást alkalmaz, hogy több mint 120 000 kripto- és hagyományos pénzügyi eszközből szerezzen releváns adatokat az RCO Finance platformon.

Ezt követően a robo advisor az adatokat egy befektető kockázati profiljához és pénzügyi céljaihoz igazítja, és javaslatot tesz a legjobb időpontra, amikor megnyithatja, lezárhatja vagy növelheti egyes pozícióit a kisebb kockázat és a nagyobb nyereség érdekében.

Ezenkívül a befektetők módosíthatják kereskedési állomásaikat, lehetővé téve, hogy a robo advisor automatikusan lebonyolítsa a kereskedéseket a nevükben.

Ily módon a befektetők lehetővé teszik a robo advisor számára, hogy időben felismerje a piaci lehetőségeket, és befektessen azokba a maximális profit érdekében. Ez a megközelítés segít a befektetőknek elkerülni az érzelmi alapú kereskedést, amely veszteségekhez vezethet.

Érdemes megjegyezni, hogy a robo advisorok alacsonyabb díjakat számítanak fel, mint a hagyományos pénzügyi befektetők, mivel kiküszöbölik a közvetítőket. Így a robo advisorok professzionális befektetési szolgáltatásokat hoznak el a tömegek számára, ami megmagyarázza, miért ölelik fel aktívan a befektetők ezeket.

A csúcstechnológiás robo advisorán kívül az RCO Finance hatalmas felhajtást keltett, mivel egyes ügyleteken akár 1000-szeres tőkeáttételt is kínál, lehetővé téve a befektetők számára, hogy nagy téteket tegyenek a lehetőségekre. Ezenkívül az RCO Finance nem KYC-alapú betéti kártyákat, előszármazékos szolgáltatásokat és hozamgazdálkodást kínál a nyereség növelése érdekében.

Az RCOF a következő nagy Ethereum token előértékesítése!

Az RCO Finance az Ethereum tokenje, az RCOF révén is nagy figyelmet keltett a kriptopiacon. A befektetők azért özönlenek ehhez az Ethereum tokenhez, mert a tokenomics modellje nagy ígéretet hordoz. Különösen azért, mert az RCOF 800 millió tokenre korlátozott kínálattal és egy inflációt gátló deflációs eszközzel büszkélkedhet.

Ez az Ethereum token továbbá azért vonzotta a befektetők figyelmét, mert a SolidProof, egy vezető blokklánc-biztonsági cég, auditálta az intelligens szerződését. Ráadásul az RCOF tulajdonosok szavazati jogokat és szintenkénti osztalékokat kapnak a birtokolt tokenek mennyisége alapján.

Szeptember 7-én az RCOF az előértékesítés 2. szakaszában volt. A befektetők most 0,0334 dollárért vásárolhatják meg ezt az Ethereum tokent. Ez az árfolyam folyamatosan emelkedik, amíg az RCOF 0,4-0,6 dolláros árfolyamon el nem indul.

Ezen túlmenően ez a Dogecoin kereskedő azt várja, hogy az RCOF 4000%-ot fog emelkedni, és talán megismétli a Shiba Inu 2021 második és negyedik negyedéve közötti 80 000%-os emelkedését, amikor vezető tőzsdékre kerül.

Ez az előrejelzés megmagyarázza, miért érdemes most csatlakozni az RCO Finance Ethereum token előértékesítéséhez, hogy hatalmas nyereségre tegyünk szert.

További információk az RCO Finance előértékesítéséről:

Látogassa meg az RCO Finance előértékesítést

Csatlakozzon az RCO Finance közösséghez!

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Tovább nőtt a magyar turisták száma Horvátországban

Az idén újabb rekordot döntve tovább nőtt Horvátországban a magyar turisták és vendégéjszakáik száma, szeptember közepéig 736 ezer magyar utazó 3,7 millió éjszakát töltött az adriai államban - közölte a Horvát Idegenforgalmi Közösség budapesti képviseletének igazgatója hétfőn Budapesten sajtótájékoztatón.
2024. 09. 17. 04:30
Megosztás:

Magyar biotech startup került be az AWS globális AI programjába

Az Amazon Web Services (AWS) bejelentette, hogy a mesterséges intelligenciával rákellenes megoldásokat kutató biotech céget, a Turbine-t, egyetlen magyarként beválasztották az AWS Global Generative AI Accelerator 10 hetes programjába, amelybe globálisan mindössze 80 vállalkozás került be idén.
2024. 09. 17. 04:00
Megosztás:

Keddtől nem lehet behajtani a Margitszigetre

A Dunán levonuló árhullám miatt kedd reggel lezárják a Margitszigetet, ezért a 26-os autóbusz nem közlekedik, a 4-es és a 6-os villamos pedig nem áll meg a margitszigeti megállóban - közölte a BKK hétfőn este az MTI-vel.
2024. 09. 17. 03:30
Megosztás:

Fokozott tűzveszélyt jelent a szárítókban hagyott napraforgó, cirok

Az elmúlt hónapok aszályos időjárása összekuszálta a szálakat. Sajnos vannak olyan területek, ahol tönkre tett mindent. Máshol a napraforgót szárítják, vagy a szóját, cirkot, sőt a kukoricát, már ahol kell egyáltalán. A betakarítás folyamatosságát a csapadékos időjárás megtöri. A szárítók üzemeltetői nehéz helyzetben vannak, mert nem tudják, mikor folytatódhat a betakarítás (talán már holnap), ezért gyakran a toronyban hagyják a terményt, nem ürítik le. Ez akkor is veszélyes, ha ügyelnek arra, hogy a felső nedves tömeg is megszáradjon.
2024. 09. 17. 03:00
Megosztás:

Putyin másfél millióra emelte az orosz katonai állomány létszámát

Száznyolcvanezer fővel másfél millióra növeli az orosz fegyveres erők katonai állományának létszámát Vlagyimir Putyin orosz elnök hétfőn kiadott rendelete.
2024. 09. 17. 02:30
Megosztás:

Le kell cserélni a magyar otthonokban a gázkazánokat a Nemzetközi Energiaügynökség döntése értelmében!

Az Nemzetközi Energiaügynökség (IEA) azt javasolja, hogy 2025-től tiltsák meg az új, fosszilis tüzelőanyaggal működő kazánok forgalmazását. Ezzel szemben hazánkban a legtöbb otthon földgázzal működő fűtési rendszert használ, ami nem előnyös, mivel a fosszilis energiahordozók alkalmazása növeli a CO2-kibocsátást, és ez hozzájárul a globális felmelegedéshez. Már elérhetők olyan alternatívák, amelyek mind környezetvédelmi, mind költséghatékonysági szempontból jobb megoldást kínálnak.
2024. 09. 17. 02:00
Megosztás:

Egyelőre nem várható újabb csapadék

Sem Magyarországon, sem a Duna vízgyűjtőin nem várható érdemi csapadék területi átlagban a következő öt-hét napban - közölte a HungaroMet Zrt. a Facebook-oldalán hétfőn.
2024. 09. 17. 01:30
Megosztás:

Ha Ön 1949-1975 között született, akkor oka van a félelemre

Az 1949 és 1975 között született generációt gyakran említik baby boom generációként vagy annak későbbi szakaszaként. Ez a korosztály életében számos társadalmi és gazdasági változáson ment keresztül, és most új kihívásokkal néz szembe, ahogy az idősödés határához érkezik.
2024. 09. 17. 01:00
Megosztás:

Magyarország az Európai Mesterséges Intelligencia Testület első levezető elnöke

Az Európai Unióban augusztusban lépett hatályba az "AI Act", azaz a Mesterséges Intelligencia (MI) Rendelet, a jogszabály célja, hogy egyensúlyt teremtsen a technológiai fejlődés előmozdítása és a biztonságos alkalmazás feltételeinek garantálása között - hívta fel a figyelmet hétfői közleményében az NGM.
2024. 09. 17. 00:30
Megosztás:

Mém érme staking és óriási letéti jutalmak – pörög a Crypto All-Stars

A projekt mém értékén és a 8 bites megjelenésen kívül a $STARS csapat leginkább a hamarosan bevezetésre kerülő letéti protokollal bűvölte el a kripto közösséget.
2024. 09. 17. 00:01
Megosztás:

Nem elég az árvízveszély, még Boris-tól is retteghetünk most Európában

Már megint Boris, és itt van a Fed is:sSok évvel ezelőtt Boris Jelcinre, aztán Boris Johnsonra figyeltünk és aggódhattunk piacmozgató kijelentéseik kapcsán. Most megint itt van Boris, ezúttal egy ciklon képében, ami hirtelen áradásokat hozott Közép-Európa-szerte.
2024. 09. 16. 23:00
Megosztás:

A Cybro AI hozamaggregátor átlépte a 2,1 millió dollárt, köszönhetően a SOL és AAVE befektetők támogatásának

A SOL és AAVE közösségek befektetői jelentős támogatást mutattak a Cybro Ai hozamaggregátor iránt, ezzel az értékét 2,1 millió dollár fölé emelve. Ezen jelentős coin-tulajdonosok támogatása arra utal, hogy a projekt előtt jelentős növekedés és jövedelmező lehetőségek állhatnak. Ez a cikk részletesen bemutatja befektetésük hatását és azt, mit jelent ez a jövő piaci trendjeire nézve.
2024. 09. 16. 22:00
Megosztás:

Ukrajna száz szakembert küld segítségül Lengyelországba az árvíz elleni küzdelemhez

Ukrajna felajánlotta, hogy száz katasztrófavédelmi szakembert küld Lengyelországba, hogy segítsenek felszámolni az országban pusztító árvizek következményeit - írta az X-en Donald Tusk lengyel miniszterelnök, akit a Jevropejszka Pravda ukrán hírportál idézett.
2024. 09. 16. 21:00
Megosztás:

Magyar aranyéremmel zárult az idei WorldSkills világverseny

Magyar aranyéremmel zárult az idei WorldSkills világverseny, amelyet szeptember 10-15. között tartottak a franciaországi Lyonban - tájékoztatta a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) hétfőn az MTI-t.
2024. 09. 16. 20:30
Megosztás:

Vizsgálja a versenyhivatal a Spar által vállalt kötelezettségek végrehajtását

Utóvizsgálat keretében vizsgálja a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) a Spar Magyarország Kereskedelmi Kft. által vállalt kötelezettségek végrehajtását - tájékoztatta a nemzeti versenyhatóság hétfőn az MTI-t.
2024. 09. 16. 20:00
Megosztás:

A Pilisi Parkerdő szakemberei is bekapcsolódtak az árvíz elleni védekezésbe

Az árvíz elleni védekezésbe a Pilisi Parkerdő szakemberei is bekapcsolódtak, hogy a katasztrófavédelemmel és az önkormányzatokkal együtt nyújthassanak segítséget a veszélyhelyzetben - közölte a Pilisi Parkerdő Zrt. hétfőn az MTI-vel.
2024. 09. 16. 19:30
Megosztás:

Rómában újabb korlátozásokat vezetnek be a tömegturizmussal szemben

Rómában szárnyal az idegenforgalom, de a tömegturizmus a város több pontján is tarthatatlan helyzetet teremt, amivel szemben újabb korlátozásokra vezetnek be - nyilatkozta Alessandro Onorato, a főpolgármesteri hivatal idegenforgalmi tanácsosa a sajtónak hétfőn.
2024. 09. 16. 19:00
Megosztás:

Megalakult az új brit határbiztonsági parancsnokság

Vezetőjének kinevezésével hivatalosan is megalakult az új brit határbiztonsági parancsnokság. Yvette Cooper belügyminiszter hétfőn bejelentette, hogy a széles jogkörű határőrizeti szervezetet Martin Hewitt, a rendőrfőnökök országos tanácsának volt elnöke irányítja.
2024. 09. 16. 18:30
Megosztás:

82%-kal növelte árbevételét az idei első félévben a Budapesti Értéktőzsdén jegyzett kibervédelmi cég

82 százalékos növekedéssel, 742,4 millió forintra növelte nettó árbevételét a 2024-es év első hat hónapjában a Budapesti Értéktőzsdén jegyzett kibervédelmi cég az előző év azonos időszakában elért 408,6 millió forintról.
2024. 09. 16. 18:15
Megosztás:

Kissé nőtt a befektetési alapokban kezelt vagyon augusztusban

A befektetési alapokban kezelt vagyon augusztusban 0,6 százalékkal, 95 milliárd forinttal nőtt, így a hónap végén a Befektetési Alapkezelők és Vagyonkezelők Magyarországi Szövetségének (Bamosz) tagjai 16 611 milliárd forintot kezeltek befektetési alapokban - közölte a szövetség hétfőn az MTI-vel.
2024. 09. 16. 18:00
Megosztás: