Elemzők szerint a Shiba Inu (SHIB) nem fogja elérni az 1 dollárt, a Dogecoin (DOGE) felülmúlja a Ripple-t (XRP), és az ETFSwap (ETFS) áttöri a 15 dolláros szintet

A kriptoelemzők ezen a héten kiemelkedő előrejelzései közé tartozik, hogy a SHIB nem éri el az 1 dolláros szintet, míg a Dogecoin (DOGE) felülmúlja a Ripple-t (XRP). Eközben az újonnan megjelent ETFSwap (ETFS) várhatóan áttöri a 15 dolláros határt, ezzel a legkeresettebb tokenné válva a kriptopiacon.

Elemzők szerint a Shiba Inu (SHIB) nem fogja elérni az 1 dollárt, a Dogecoin (DOGE) felülmúlja a Ripple-t (XRP), és az ETFSwap (ETFS) áttöri a 15 dolláros szintet

Elemzők 15 dolláros árat jósolnak az ETFSwap (ETFS) számára

A Shiba Inu (SHIB), a Dogecoin (DOGE) és a Ripple (XRP) tokenekkel összehasonlítva az ETFSwap (ETFS) elnyerte a kriptobefektetők szívét innovatív megközelítésével, amely ötvözi a hagyományos pénzügyeket (TradFi) és a decentralizált pénzügyeket (DeFi).

Az Ethereum hálózatán keresztül a platform tokenizált tőzsdén kereskedett alapokat (ETF-eket) kínál azon befektetők számára, akik vagyonukat eszközdiverzifikációval szeretnék növelni. Az ETFSwap felhasználóbarát platformja lehetővé teszi a befektetők számára, hogy napi 24 órában hozzáférjenek ingatlan ETF-ekhez, árupiaci ETF-ekhez, fix hozamú ETF-ekhez, részvény ETF-ekhez és egyéb ETF valutákhoz.

Az ETFSwap (ETFS) a következő hónapokban várhatóan áttöri a 15 dolláros szintet, és olyan vonzó előnyökkel büszkélkedhet, mint például az évi akár 87%-os százalékos hozam (APY) és a marginális tőkekereskedési funkciók, amelyek jelentős hozamot biztosítanak a befektetőknek. Például minden ETF 10-szeres funkcióval rendelkezik, amely 1000%-os nyereséget eredményez, de a befektetők a 50-szeres marginális kereskedési funkcióval is növelhetik pozícióikat, ami akár 5000%-os befektetési hozamot is eredményezhet.

Az ETFSwap (ETFS) néhány napon belül elindítja robusztus fejlesztésű béta platformjának első szakaszát, amely lehetővé teszi a kisbefektetők és az intézményi befektetők számára, hogy részt vegyenek különböző likviditási poolokban, valós idejű ETF árakban, valamint staking és swap tevékenységekben. Eközben a második szakasz röviddel ezután indul el, és mind a tapasztalt, mind az újonc kriptobefektetők számára hozzáférést biztosít fejlett, AI-alapú eszközökhöz, amelyek segítenek a kockázatok csökkentésében és a legjobb ETF befektetési lehetőségek kiemelésében. Ezek az eszközök közé tartozik az ETF Screener, az ETF Tracker és az ETF Filter.

Továbbá, az ETFSwap (ETFS) növelte felhasználói bizalmát azáltal, hogy befejezte a KYC ellenőrzési folyamatát a SolidProof nevű kiberbiztonsági és blokklánc audit céggel, amely manuális és automatikus teszteket alkalmaz a blokklánc projektek és pénzügyi intézmények védelmére a rosszindulatú tevékenységekkel szemben. Ezenkívül az ETFSwap zéró-knowlege megközelítésével a befektetők KYC-ellenőrzés nélkül csatlakozhatnak a jelenleg folyamatban lévő ETFSwap (ETFS) előértékesítéshez.

Shiba Inu (SHIB): Az elemzők kételkednek az 1 dolláros mérföldkő elérésében, annak ellenére, hogy a közelmúltban növekedett

A Shiba Inu közelmúltbeli teljesítménye ellenére a legtöbb elemző úgy véli, hogy a SHIB token nem fogja elérni az 1 dolláros szintet. Az elmúlt két hétben a Shiba Inu árfolyama körülbelül 40%-kal emelkedett, és szeptember végén elérte a három hónapos csúcsot.

Míg a Shiba Inu bálnaaktivitása a SHIB-et az élmezőnybe helyezte a bálnatranzakciók százalékos növekedését tekintve, a Shiba Inu ugyanebben az időszakban csökkenést tapasztalt. A Coingecko adatai szerint a Shiba Inu (SHIB) jelenleg 0,00001847 dolláros áron forog, ami 27%-os növekedést mutat az elmúlt héthez képest.

Dogecoin (DOGE) várhatóan felülmúlja a Ripple-t (XRP)

A legtöbb piaci elemző szerint az OG mém coin Dogecoin (DOGE) a jelenlegi piaci ciklusban felül fogja múlni a Ripple-t (XRP). A Dogecoin (DOGE) a világ egyik legértékesebb kriptovalutájává vált, piaci kapitalizációja alapján bekerült a top 10-be, köszönhetően az organikus marketingnek és a növekvő elfogadottságnak.

Miközben a Ripple XRP-t a szabályozási problémák az amerikai Értékpapír- és Tőzsdefelügyelettel (SEC) továbbra is hátráltatják, a Dogecoin nemcsak meg fogja őrizni népszerűségét, hanem növekedési potenciálját tekintve felül is fogja múlni a Ripple XRP-t. Kenobi elemző szerint a DOGE piaci kapitalizációja elérheti a 320 milliárd dollárt, vagy akár ennél is magasabbat jövőre.

A CoinGecko jelenlegi adatai alapján a Dogecoin piaci kapitalizációja 17,3 milliárd dollár, napi kereskedési volumene pedig 995 millió dollár. Jelenleg a Dogecoin (DOGE) 0,1191 dolláron forog. Eközben a Ripple (XRP) piaci kapitalizációja 35,7 milliárd dollár, és jelenleg 0,6107 és 0,6364 dollár közötti árfolyamon kereskedik.

Csatlakozz az ETFSwap (ETFS) előértékesítéshez

SHIB, DOGE és XRP kriptodeviza vásárlás kriptotőzsdén és ETF Swap kriptovaluta ICO

Az ETFSwap (ETFS) előértékesítésének (harmadik szakasz) eredményei szerint a token jelentős növekedés előtt áll, és várhatóan átlépi a 15 dolláros szintet a következő hónapokban. Már több mint 1 milliárd ETFS tokent értékesítettek, és az okos befektetők kihasználják a megfizethető ETFS tokeneket, amelyek ára jelenleg mindössze 0,03846 dollár, hogy részesüljenek az esetleges árnövekedés előnyeiből. Vásárolj ETFS tokeneket még ma, és biztosítsd az utat a generációkon átívelő gazdagság felé.

További információk az ETFSwap előértékesítésről:

Látogass el az ETFSwap előértékesítési oldalára

Csatlakozz az ETFSwap közösséghez

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kriptovaluta vásárlás kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

A BAK mellett még váratlan pénzeső hull 4 csillagjegyre a jövő héten, csak tudd, mire figyelj

Ne feledd, a szerencse változó, de a lehetőségek megragadása a te kezedben van! Sok sikert és anyagi gyarapodást kívánunk ezzel a friss pénzügyi horoszkóppal a jövő hétre!
2024. 10. 06. 01:00
Megosztás:

Új hónap, új esélyek – 3 kripto ICO, amit nem hagyhatsz ki októberben

A negyedik negyedév általában jól alakul a kriptovaluta piacon, és egyelőre úgy tűnik, hogy ez idén sem lesz másként. Az előértékesítések különösen pörögnek, ráadásul a hozamot is megsokszorozhatják.
2024. 10. 06. 00:01
Megosztás:

Vajon a Ripple jogi küzdelmei 10-szeres nyereséget hoznak? A CYBRO még nagyobb potenciállal rendelkező riválisként emelkedik fel

Az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyelete (SEC) és a Ripple Labs közötti folyamatban lévő jogi csata továbbra is árnyékot vet az XRP, a Ripple hálózat natív tokenjének jövőjére.
2024. 10. 05. 22:00
Megosztás:

Ezekkel a számokkal nyerhettél az ötös lottón!

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:
2024. 10. 05. 21:05
Megosztás:

Volánbusz: így lehet majd fizetni a buszokon a jövőben

Várhatóan az ősz végig lezárul a POS-terminálok telepítése a Volánbusz járművein, így hamarosan már az összes helyközi járatukon lehet majd fizetni bankkártyával vagy okoseszközzel - közölte a vállalat szombaton az MTI-vel.
2024. 10. 05. 20:00
Megosztás:

A bálnák dupláznak erre a 4 mémcoinra – Ne maradj le az 5000%-os nyereségről!

Jelentős befektetők növelik pozícióikat bizonyos mémkriptovalutákban. Ez a lépés arra utal, hogy ezek a digitális érmék figyelemre méltó növekedést érhetnek el. Érdekel, hogy mely tokenek keltették fel a nagy szereplők figyelmét? Ez a cikk bemutatja azt a négy mémcoint, amelyek lenyűgöző növekedés előtt állnak, és elmagyarázza, miért lehetnek a következő nagy lehetőségek a kriptopiacon.
2024. 10. 05. 19:15
Megosztás:

Dogecoin, PEPE vagy RCO Finance: Melyik altcoin hozhat 50 000 dollárt 500 dollárból?

A szakértők nemrégiben a Dogecoin, a PEPE és az RCO Finance tokeneket emelték ki, mint potenciálisan magas hozamú befektetéseket. Azonban ami minden alkalommal bosszantja a befektetőket, amikor ezeket az altcoinokat mérlegelik, az a bizonytalanság, hogy vajon melyikük képes egy szerény 500 dolláros befektetést 50 000 dollárrá alakítani az év vége előtt.
2024. 10. 05. 18:00
Megosztás:

A kriptó bálnák elfordulnak a Cardanótól és a SHIB-től, a DTX Exchange szeizmikus 3,5 millió dolláros előértékesítési rallyjába

Miközben a Cardano (ADA) és a Shiba Inu vegyes jeleket mutatnak a teljesítménymutatóik alapján, kemény versenytársuk, a DTX Exchange (DTX) megfordította a helyzetet. Ez a feltörekvő platform felülmúlta ezeket a jól ismert projekteket az égbe szökő előértékesítési rallyjával, csökkentett kereskedési díjaival, prémium funkciókhoz való hozzáféréssel és további előnyökkel!
2024. 10. 05. 17:00
Megosztás:

A magas jutalmakat kínáló IntelMarkets előértékesítés megcélozza az 1 dolláros rallyt, miközben a Dogwifhat és az XRP csökkenést mutat

A Dogwifhat és az XRP éles csökkenést tapasztal, miközben a befektetők figyelme más irányba fordul. Az IntelMarkets önállóan tanuló botokkal, AI-alapú eszközökkel és erős előértékesítéssel nyer teret.
2024. 10. 05. 16:00
Megosztás:

Ilyen céges adókedvezmény még nem volt Magyarországon – pénzt utalhat vissza az adóhatóság

Régóta várt lehetőséget vezetett be a jogszabályalkotó 2024. január 1-jével, amely alapján a K+F tevékenységet végző cégek akár pénzvisszatérítésben is részesülhetnek az adóhatóságtól. Ilyen adókedvezményre eddig még nem volt példa Magyarországon, de sokan még mindig nem tudnak róla – hívta fel a figyelmet Bagdi Lajos, a Niveus Consulting Group partnere.
2024. 10. 05. 15:00
Megosztás:

Indul a vidéki elektromos töltőhálózat bővítését szolgáló pályázat

Mától érhető el a 28 milliárd forintos támogatási lehetőség végleges pályázati felhívása, a kölcsönkérelmeket 2024. november 6-tól jövő május végéig lehet benyújtani - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) pénteken az MTI-vel.
2024. 10. 05. 14:00
Megosztás:

Emelkedett a FAO élelmiszerár-indexe szeptemberben

Az ENSZ Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Szervezetének (FAO) péntekijelentése szerint az elmúlt másfél évet tekintve szeptemberben volt a leggyorsabb növekedés az élelmiszer-alapanyagok világpiaci mutatójánál, és – a cukor árával az élen – minden megfigyelt árucsoport jegyzése emelkedett.
2024. 10. 05. 13:00
Megosztás:

A végső Bitcoin portfólió: A legjobb DeFi token, amely 2025-re 300 dollárt 600,000 dollárrá alakíthat!

A Bitcoin befektetők számára az újabb nagy lehetőség utáni kutatás sosem áll meg. Míg a Bitcoin továbbra is sok portfólió alapköve marad, a DeFi (Decentralizált Pénzügy) tokenekből származó exponenciális hozamok lehetősége már figyelmen kívül hagyhatatlan.
2024. 10. 05. 12:05
Megosztás:

Szigorodnak a gyárakra vonatkozó környezetvédelmi előírások

Jelentősen szigorodnak a gyárakra vonatkozó környezetvédelmi előírások - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) pénteken az MTI-vel.
2024. 10. 05. 12:00
Megosztás:

Uniós támogatással fejlesztettek új elektromos midibuszt Baján

Elkészült Baján a GANZ-SOR EBN8 elnevezésű elektromos midibusz prototípusa, a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) Pluszban 271,92 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert el a projekt - közölte a busz gyártásában résztvevő GANZ Transelektro Közlekedési Berendezéseket Gyártó Kft. (GTKB) pénteken az MTI-vel.
2024. 10. 05. 10:00
Megosztás:

A bankok nem közelítenek az 5 százalékos THM-hez a lakáshitelekben, csak a személyi kölcsönöknél volt kamatvágás

A lakáshitelek kamatai semmit sem csökkentek október elején, egyelőre nyoma sincs, hogy a bankok elindulnának a tőlük kért 5 százalékos THM felé. A személyi kölcsönöknél van példa kamatvágásra, de ennek azok örülhetnek, akik az átlagosnál valamivel magasabb nettó jövedelmet tudnak felmutatni - derül ki a Bank360.hu elemzéséből.
2024. 10. 05. 09:00
Megosztás:

Egy repülőjegy áráért most Portugáliát is megnézheted Amerika felé

Izgalmas lehetőséget kapnak most akik Amerika felé repülnek. A portugál nemzeti légitársaság megújult stopover programjával ugyanis most egy repülőjegy áráért nemcsak az amerikai célállomásra, például Miamiba lehet eljutni, de Lisszabont is felfedezhetjük út közben. A legjobb az egészben, hogy ehhez nem kell külön fizetni az extra megállóért, így néhány napot eltölthetünk Portugália fővárosában, mielőtt tovább repülnénk.
2024. 10. 05. 08:00
Megosztás:

Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében is megjelent a madárinfluenza

Békés vármegyét követően Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében is megjelent a madárinfluenza - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) pénteken az MTI-vel.
2024. 10. 05. 07:00
Megosztás:

Miért váltanak az Ethereum és Dogecoin tulajdonosok az izgalmas új Cutoshi előértékesítésre?

Az Ethereum és a Dogecoin a legismertebb kriptovaluták közé tartoznak, de most a tulajdonosaik a Cutoshi felé fordítják figyelmüket – egy izgalmas új projektre, amely ötvözi a DeFi funkciókat a mémkultúrával. A jelenleg zajló Cutoshi előértékesítés új lehetőséget kínál azok számára, akik szeretnének részesei lenni a kriptoipar következő nagy trendjének.
2024. 10. 05. 06:00
Megosztás:

Jelentősen nőtt a magániskolák iránti kereslet hazánkban

Magyarországon az állami oktatás helyzete miatt (alulfinanszírozottság, pedagógushiány, elavult tantervek stb.) a magánintézmények iránti kereslet jelentősen megnövekedett.
2024. 10. 05. 05:00
Megosztás: