Érdekel a mesterséges intelligencia? Ezzel a kriptóval minden előnyét kiélvezheted!

Nehéz lenne jobban kidolgozott projektet találni mint a yPredict . A projekt egyesíti az AI szignálokat, a technikai-, a kvantitatív- és a valós hangulatelemzéseket melyeket kényelmesen elérhetsz az összes népszerű kripto esetében.

Érdekel a mesterséges intelligencia? Ezzel a kriptóval minden előnyét kiélvezheted!

A csapat szakértője a mesterséges intelligencia kiaknázásának, amit jól bizonyít a szeptemberben bétaverzóban megjelentetett WriteMinge felület is. Ezen keresztül a felhasználók nem kizárólag profi tartalmakat hozhatnak létre, hanem ahhoz közösen hozzá is férhetnek, és könnyedén optimalizálhatják a legújabb SEO szempontok alapján.

Továbbá a yPredict felületén keresztül rövidesen elérhető lesz a yPredict- Predictions, Analytics, Repository, Terminal és Marketplace.

Írásunk idején azonban már csak az utolsó előtti szakaszhoz van lehetőség csatlakozni. Ennek során a $YPRED érméket 0.1 dolláros áron lehet beszerezni azonban hamarosan már csak a végleges listázási értéken, 0.11 dollárért lesz lehetőség a vásárlásra.

A teljes érmekészlet 100 millió $YPRED-ből áll, amiből az előértékesítés ideje alatt összesen 80 millió kerül eladásra.

A gyűjtés célja 6.5 millió dollár, aminek a 21%-a az utolsó szakasz során eladott érmék árából érkezik majd be.

Vagyis akik még kedvező áron szeretnének az érmékhez hozzájutni, azoknak érdemes sietni hiszen a jelenlegi szakaszban mindössze 500,000 dollár összegyűjtése a cél.

Érdekelnek a $YPRED érmék

A yPredict több mint egy hétköznapi projekt

Egyáltalán nem túlzás azt mondani, hogy a yPredict több mint egy egyszerű kripto. A kezdeményezés ugyanis egy olyan mesterséges intelligenciával támogatott ökoszisztéma, mely képes lehet alapjaiban megváltoztatni a befektetésekről alkotott eddigi képet.

Erre ékes bizonyíték a WriteMingle, mely jelenleg bétaverzióban érhető el, továbbá a korábban bemutatott AI Backlink Estimator. Utóbbi segítségével profi backlink stratégiákat dolgozhatsz ki, amivel nagyban növelheted a weboldalad elérését.

Vagyis elmondható, hogy a yPredict rendszerének középpontját a mesterséges intelligencia alkotja, amit a csapat igyekszik minél több eszközhöz felhasználni.

A hamarosan esedékessé váló listázást követően kicsivel már elérhető is lesz a yPredict Analytics, így a most csatlakozóknak bőven van okuk az izgalomra. 

A várható sikerek kapcsán érdemes megvizsgálni, hogy hasonló projektek mekkora piaci mérettel rendelkeznek.

A legtöbb elemzéssel foglalkozó kezdeményezés esetében 50 és 100 millió dollár közötti piaci kapitalizációról beszélhetünk. Eközben pedig a teljes elemzési kriptoszektor 2.3 milliárd dollárt is meghaladja.

Mivel a legtöbb elemzési oldal érméje bőven a yPredict tokenek listázási ára fölött van, így nem alaptalan az a feltételezés, hogy a $YPRED értéke is robbanásszerűen emelkedhet majd.

A rövid távon elérhető sikerek ellenére érdemes lehet megfontolni a yPredict hosszú távú támogatását is. Akik ugyanis így tesznek nem csupán magas stakelési jutalmakra számíthatnak, hanem az oldal bevételeinek egy részét is meg fogják kapni. 

Biztosítsd a helyed a yPredict világában

Az eddig felsoroltakon túl további előnyöket élvezhetnek azok, akik még most a tettek mezejére lépnek. Így ugyanis minden elérhető eszközhöz kedvezményes áron juthatnak majd hozzá.

Ez azt jelenti, hogy a korábban felsorolt AI szignálok és más, mesterséges intelligenciát használó elemzőeszközök minimális befektetéssel is elérhetők lesznek.

Az ökoszisztéma gerincét azonban a legjobb AI szakértők által készített elemzési modellek fogják alkotni.

Ezeknek a segítségével magas pontosság mellett lesz lehetőség megjósolni olyan népszerű érmék várható árfolyamát mint a Bitcoin, Ethereum vagy akár a Shiba Inu. Az eszközt bárki igénybe tudja majd venni, aki legalább 500 dollár értékben rendelkezik $YPRED tokenekkel.

A projekt vezérigazgatója, Raj Sharma az alábbiakat osztotta meg a nemrég megjelent WriteMingle-lel kapcsolatban:

“Hihetetlenül izgatottak vagyunk, hogy végre a bétatesztelők rátehetik a kezüket a WriteMingle-re.

“A célunk, hogy az eszközzel a felhasználók a tartalomgyártás céljára tudjának fókuszálni ahelyett, hogy a részletekben elvesznének. A monoton feladatot így nyugodtan rá lehet hagyni az Ai-ra.”

Szeretném jobban megismerni a yPredict világát

Minőségi tartalom, amit öröm olvasni

A tartalomkészítő eszköz lehetővé teszi a fejlett nyelvi modellje segítségével, hogy rövid idő alatt is magas minőségű tartalmat lehessen létrehozni. Mindezt úgy, hogy közösen akár teljes csapatokat is elérhetik illetve szerkeszthetik a projektet.

Hála továbbá az egyszerűen használható felületének, bárki képes lesz kiélvezni a WriteMingle minden előnyét bármilyen mélyebb tudás nélkül.

A felhasználók elérhetnek AI által generált ötleteket, körvonalazhatják a projektet, nyelvtani segítséghez juthatnak hozzá és a plagizálást is ellenőrizhetik. Továbbá a WriteMingle felhasználásával SEO-szempontok szerint is optimalizálni lehet az elkészült tartalmat.

Ha felkeltette az érdeklődésed a projekt, ezen az oldalon keresztül tudsz csatlakozni.

A yPredictet profi kereskedők alkották meg azért, hogy a mesterséges intelligenciát bárki képes legyen egyszerűen, mégis célravezetően használni. 

Ha szeretnéd a kezdeményezést jobban megismerni látogass el a készítők weboldalára, még ma!

Ismerd meg a yPredictet

Ez is érdekelhet:

Felhőalapú kriptobányászat? Így tudsz te is profitálni belőle

A 15 legjobb kripto ICO 2023-as befektetéshez

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Budapesten 148-250 ezer forint között mozognak a legkedvezőbb bérleti díjak

A fővárosban 148-250 ezer forint között mozognak a legkedvezőbb havi bérleti díjak, amelyek például a IX., a XI., és a XVII. kerületben találhatóak, a vidéki egyetemvárosok piacán pedig 90 és 195 ezer forint között érhetőek el a legolcsóbb albérletek - közölte saját adatai alapján az ingatlan.com szerdán az MTI-vel.
2024. 07. 27. 02:00
Megosztás:

Minimálbér 2025 - 12%-os emelés után mennyi lesz a minimálbér?

2025 lehet az a fordulópont, ahol a minimálbér átlépheti a 300 ezer forintos lélektani határt.
2024. 07. 27. 01:00
Megosztás:

A legjobb mém érmék, amelyeket mindenképp nézz meg augusztusban

A nap még mindig éget, a mém érmék pedig még mindig dübörögnek. Ahogy közeledik a nyár utolsó hónapja, úgy nő egyre inkább egy esetleges bika futam esélye. A kripto térben mindig találni felkapott tokeneket, a mém érmék pedig különösen jól teljesítenek idén. Hoztunk is négy olyan mém érme előértékesítést, amelyek nagyot mehetnek a közelgő tőzsdei listázás után.
2024. 07. 27. 00:01
Megosztás:

Shiba Inu (SHIB) és Dogwifhat (WIF) lemarad a mémérme versenyben; a Minotaurus ($MTAUR) előértékesítése felpörög

A Shiba Inu (SHIB) és a Dogwifhat (WIF) lemarad a mémérme versenyben ezen a héten. A tokenek forgalomból való kivonása és a legutóbbi eredmények ellenére a Shiba Inu (SHIB) értéke 10%-kal csökkent. A Dogwifhat (WIF) is küzd; át kell törnie az ellenállási szinteket, hogy megállítsa a zuhanást.
2024. 07. 26. 23:20
Megosztás:

A Harro Höfliger GmbH felvásárolta a Manz AG debreceni leányvállalatát

A főként gyógyszeripari és orvostechnológiai gépeket gyártó dél-németországi Harro Höfliger vállalat nyolcmillió euróért megvásárolta a Manz AG magyarországi leányvállalatát, a debreceni Manz Hungary Kft.-t; erről szerdán Debrecenben írták alá a megállapodást a két német cég vezetői.
2024. 07. 26. 22:00
Megosztás:

Több mint ötven fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.
2024. 07. 26. 21:00
Megosztás:

Nyereséges zárás az európai tőzsdéken

Vegyes kezdésből nyereségbe fordultak zárásra pénteken a főbb európai értékpapírpiacok árfolyamindexei.
2024. 07. 26. 20:00
Megosztás:

Emelkedett a BUX

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 428,81 pontos, 0,59 százalékos emelkedéssel 73 174,10 ponton zárt pénteken.
2024. 07. 26. 18:10
Megosztás:

Csökkent az LVMH nyeresége és bevétele az idei első fél évben

A világ legnagyobb luxuscikk-gyártójának számító LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton SA nyeresége 14 százalékkal, a bevétele pedig 1 százalékkal csökkent az idei első fél évben a tavalyi azonos időszakkal összevetve.
2024. 07. 26. 17:00
Megosztás:

Az építőipar megújulásához kell az egyetemek és a szakma fokozottabb együttműködése

Az építőipar megújulásához az ágazat számára mérnökképzést végző egyetemi karok, a kormányzat és az építőipari vállalkozások szorosabb együttműködése is szükséges. Az ÉVOSZ nyolc hazai egyetemmel készít elő koordinált együttműködést az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM) és a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) támogatásával. Az egyetemek nyitottak az oktatott tananyagok fejlesztésére és a gyakorlati képzés közös megszervezésére - közölte az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) szerdán az MTI-vel.
2024. 07. 26. 16:00
Megosztás:

A nukleáris ipar, a napenergia-ipar és az autóipari átállás a növekedés három fő pillére

A nukleáris ipar, a napenergia-ipar és az autóipar átállása a három fő pillére Magyarország hosszútávú gazdasági növekedésének, amelyek mind a kormány azon vállalásából fakadnak, hogy hazánk 2050-re karbonsemlegessé váljon - közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán Bukarestben.
2024. 07. 26. 15:00
Megosztás:

Májusban több mint tíz százalékkal nőttek a reálbérek

A célzott és hatékony kormányzati lépések hatására az infláció töretlenül alacsony, ennek eredményeként 2023. szeptembere óta, tehát már 9 hónapja folyamatosan nőnek a reálbérek, májusban 10,4 százalékkal emelkedett a fizetések vásárlóereje - állapította meg Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára szerdán a legfrissebb kereseti adatokat értékelve.
2024. 07. 26. 14:00
Megosztás:

Javult a GfK augusztusra vonatkozó német fogyasztói hangulatindexe

Az elemzők által vártnál erőteljesebben javult a nürnbergi GfK gazdaságkutató intézet augusztusra vonatkozó német fogyasztói hangulatindexe.
2024. 07. 26. 13:00
Megosztás:

Nőtt a bruttó átlagkereset idén májusban az egy évvel korábbihoz képest

Idén májusban a teljes munkaidőben alkalmazásban állók bruttó átlagkeresete 652 000 forint, a kedvezmények figyelembevételével számolt nettó átlagkereset 448 700 forint volt. A bruttó átlagkereset 14,8, a nettó átlagkereset 14,6, a reálkereset pedig 10,4 százalékkal nőtt az egy évvel korábbihoz képest - jelentette szerdán a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 07. 26. 12:00
Megosztás:

Nagyon durva átverés terjed, száznál több ügyfél nevében félmilliárd forint hitelt vettek fel a csalók

Már több százszor igényeltek gyanútlan banki ügyfelek nevében személyi kölcsönt kiberbűnözők Magyarországon. A pénzintézetek a kísérletek egy részét időben észlelték, de száznál is több ügyfélnek nemcsak a számláját nullázták le a csalók, hanem még átlagosan négymillió forintos adósságba is belevitték őket - írja a Bank360.hu.
2024. 07. 26. 11:00
Megosztás:

Bitcoin ETF jelentése: Mi az a Bitcoin ETF?

A kriptovaluták világában a Bitcoin (BTC) az egyik legismertebb és legfontosabb digitális eszköz. Azonban sokan még mindig nem értik teljesen, hogy mi az a Bitcoin, és még kevésbé, hogy mi az a Bitcoin ETF. Ennek a cikknek a célja, hogy érthetően bemutassa a Bitcoin és a Bitcoin ETF fogalmát, azok működését, valamint a piacon lévő legnagyobb Bitcoin ETF-eket.
2024. 07. 26. 10:30
Megosztás:

Vegyesen nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Vegyesen indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék pénteken. A londoni FTSE100 index 0,47 százalékkal erősödött, a frankfurti DAX-30 index 0,34 százalékkal gyengült, a párizsi CAC-40 index pedig 0,19 százalékkal emelkedett a kereskedés kezdetén.
2024. 07. 26. 10:00
Megosztás:

Iránykereséssel nyithat a tőzsde

Iránykereséssel nyithat pénteken a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője szerint.
2024. 07. 26. 09:00
Megosztás:

Erősödött a forint

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben péntek reggel a csütörtök kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 07. 26. 08:00
Megosztás:

Romániában indít digitális szolgáltatást a Gránit Bank

Elsőként a román piacra lép be a Gránit Bank, amely várhatóan még a harmadik negyedévétől első magyarországi bankként nyújt majd határon átnyúló, úgynevezett cross border szolgáltatást. A román piacra kifejlesztett, háromnyelvű applikáción keresztül szelfivel nyithatnak majd az ügyfelek lej- és devizaszámlát és válthatnak kedvező árfolyamon devizát - jelentette be az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében a pénzintézet.
2024. 07. 26. 07:00
Megosztás: