Érdekel a mesterséges intelligencia? Ezzel a kriptóval minden előnyét kiélvezheted!

Nehéz lenne jobban kidolgozott projektet találni mint a yPredict . A projekt egyesíti az AI szignálokat, a technikai-, a kvantitatív- és a valós hangulatelemzéseket melyeket kényelmesen elérhetsz az összes népszerű kripto esetében.

Érdekel a mesterséges intelligencia? Ezzel a kriptóval minden előnyét kiélvezheted!

A csapat szakértője a mesterséges intelligencia kiaknázásának, amit jól bizonyít a szeptemberben bétaverzóban megjelentetett WriteMinge felület is. Ezen keresztül a felhasználók nem kizárólag profi tartalmakat hozhatnak létre, hanem ahhoz közösen hozzá is férhetnek, és könnyedén optimalizálhatják a legújabb SEO szempontok alapján.

Továbbá a yPredict felületén keresztül rövidesen elérhető lesz a yPredict- Predictions, Analytics, Repository, Terminal és Marketplace.

Írásunk idején azonban már csak az utolsó előtti szakaszhoz van lehetőség csatlakozni. Ennek során a $YPRED érméket 0.1 dolláros áron lehet beszerezni azonban hamarosan már csak a végleges listázási értéken, 0.11 dollárért lesz lehetőség a vásárlásra.

A teljes érmekészlet 100 millió $YPRED-ből áll, amiből az előértékesítés ideje alatt összesen 80 millió kerül eladásra.

A gyűjtés célja 6.5 millió dollár, aminek a 21%-a az utolsó szakasz során eladott érmék árából érkezik majd be.

Vagyis akik még kedvező áron szeretnének az érmékhez hozzájutni, azoknak érdemes sietni hiszen a jelenlegi szakaszban mindössze 500,000 dollár összegyűjtése a cél.

Érdekelnek a $YPRED érmék

A yPredict több mint egy hétköznapi projekt

Egyáltalán nem túlzás azt mondani, hogy a yPredict több mint egy egyszerű kripto. A kezdeményezés ugyanis egy olyan mesterséges intelligenciával támogatott ökoszisztéma, mely képes lehet alapjaiban megváltoztatni a befektetésekről alkotott eddigi képet.

Erre ékes bizonyíték a WriteMingle, mely jelenleg bétaverzióban érhető el, továbbá a korábban bemutatott AI Backlink Estimator. Utóbbi segítségével profi backlink stratégiákat dolgozhatsz ki, amivel nagyban növelheted a weboldalad elérését.

Vagyis elmondható, hogy a yPredict rendszerének középpontját a mesterséges intelligencia alkotja, amit a csapat igyekszik minél több eszközhöz felhasználni.

A hamarosan esedékessé váló listázást követően kicsivel már elérhető is lesz a yPredict Analytics, így a most csatlakozóknak bőven van okuk az izgalomra. 

A várható sikerek kapcsán érdemes megvizsgálni, hogy hasonló projektek mekkora piaci mérettel rendelkeznek.

A legtöbb elemzéssel foglalkozó kezdeményezés esetében 50 és 100 millió dollár közötti piaci kapitalizációról beszélhetünk. Eközben pedig a teljes elemzési kriptoszektor 2.3 milliárd dollárt is meghaladja.

Mivel a legtöbb elemzési oldal érméje bőven a yPredict tokenek listázási ára fölött van, így nem alaptalan az a feltételezés, hogy a $YPRED értéke is robbanásszerűen emelkedhet majd.

A rövid távon elérhető sikerek ellenére érdemes lehet megfontolni a yPredict hosszú távú támogatását is. Akik ugyanis így tesznek nem csupán magas stakelési jutalmakra számíthatnak, hanem az oldal bevételeinek egy részét is meg fogják kapni. 

Biztosítsd a helyed a yPredict világában

Az eddig felsoroltakon túl további előnyöket élvezhetnek azok, akik még most a tettek mezejére lépnek. Így ugyanis minden elérhető eszközhöz kedvezményes áron juthatnak majd hozzá.

Ez azt jelenti, hogy a korábban felsorolt AI szignálok és más, mesterséges intelligenciát használó elemzőeszközök minimális befektetéssel is elérhetők lesznek.

Az ökoszisztéma gerincét azonban a legjobb AI szakértők által készített elemzési modellek fogják alkotni.

Ezeknek a segítségével magas pontosság mellett lesz lehetőség megjósolni olyan népszerű érmék várható árfolyamát mint a Bitcoin, Ethereum vagy akár a Shiba Inu. Az eszközt bárki igénybe tudja majd venni, aki legalább 500 dollár értékben rendelkezik $YPRED tokenekkel.

A projekt vezérigazgatója, Raj Sharma az alábbiakat osztotta meg a nemrég megjelent WriteMingle-lel kapcsolatban:

“Hihetetlenül izgatottak vagyunk, hogy végre a bétatesztelők rátehetik a kezüket a WriteMingle-re.

“A célunk, hogy az eszközzel a felhasználók a tartalomgyártás céljára tudjának fókuszálni ahelyett, hogy a részletekben elvesznének. A monoton feladatot így nyugodtan rá lehet hagyni az Ai-ra.”

Szeretném jobban megismerni a yPredict világát

Minőségi tartalom, amit öröm olvasni

A tartalomkészítő eszköz lehetővé teszi a fejlett nyelvi modellje segítségével, hogy rövid idő alatt is magas minőségű tartalmat lehessen létrehozni. Mindezt úgy, hogy közösen akár teljes csapatokat is elérhetik illetve szerkeszthetik a projektet.

Hála továbbá az egyszerűen használható felületének, bárki képes lesz kiélvezni a WriteMingle minden előnyét bármilyen mélyebb tudás nélkül.

A felhasználók elérhetnek AI által generált ötleteket, körvonalazhatják a projektet, nyelvtani segítséghez juthatnak hozzá és a plagizálást is ellenőrizhetik. Továbbá a WriteMingle felhasználásával SEO-szempontok szerint is optimalizálni lehet az elkészült tartalmat.

Ha felkeltette az érdeklődésed a projekt, ezen az oldalon keresztül tudsz csatlakozni.

A yPredictet profi kereskedők alkották meg azért, hogy a mesterséges intelligenciát bárki képes legyen egyszerűen, mégis célravezetően használni. 

Ha szeretnéd a kezdeményezést jobban megismerni látogass el a készítők weboldalára, még ma!

Ismerd meg a yPredictet

Ez is érdekelhet:

Felhőalapú kriptobányászat? Így tudsz te is profitálni belőle

A 15 legjobb kripto ICO 2023-as befektetéshez

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Miért nem reagált az OTP Bank Nagy Márton bejelentésére? Bizony, ez izgalmas lesz!

Miért nem reagált az OTP árfolyama tegnap Nagy Márton bejelentésére? Mert már tudtuk a korábbi kommunikációból! — jön a válasz, vagyis felkészült rá a piac - olvashatjuk az ERSTE elemzői anyagában. Igen, ez helyes válasz, de van még itt valami.
2024. 06. 21. 23:30
Megosztás:

Forradalmi áttörés az Alzheimer-kór korai felismerésében

A Közép-Kelet Európában elsőként Magyarországon elérhető, véralapú teszt akár 15 évvel korábban jelezheti a betegség kialakulásának kockázatát.
2024. 06. 21. 23:00
Megosztás:

Hogyan járulnak hozzá konyhád élvezeti értékéhez a minőségi kőburkolatok?

A konyha kiemelt helyet foglal el nemcsak az otthonunkban, hanem a szívünkben is, hiszen itt készülnek a testet-lelket tápláló fogások, amik szeretettel készülnek a családnak, barátoknak.
2024. 06. 21. 22:00
Megosztás:

Bitcoin hashrate: Miért fontos és mit jelent a TH/s és az EH/s mutatószám?

Egyre nagyobb figyelmet kap a Bitcoin hálózat számítási kapacitása, amelyet hashrate-nek nevezünk. De mit jelent ez a kifejezés és miért lényeges a bányászok számára? Nézzük meg részletesen!
2024. 06. 21. 21:00
Megosztás:

Kriptovaluták a sport világában: a biztonság és az anonimitás új szintje

Ahogy a kriptovaluták egyre jobban beleépülnek a mindennapokba világszerte, úgy a sportfogadás világában is egyre gyakrabban találhatunk kriptovalutákkal működő mechanizmusokra.
2024. 06. 21. 20:44
Megosztás:

Vegyesen mozgott a forint pénteken

Vegyesen mozgott a forint a főbb devizákkal szemben péntek kora este a reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon.
2024. 06. 21. 20:00
Megosztás:

Mínuszban zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Gyengüléssel zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék pénteken.
2024. 06. 21. 19:30
Megosztás:

Kedvező hangulatban kereskedtek a magyar tőzsdén

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 51,58 pontos, 0,07 százalékos emelkedéssel, 70 378,92 ponton, történelmi csúcson zárt pénteken.
2024. 06. 21. 19:00
Megosztás:

Az euróövezetben javult a fogyasztói hangulat júniusban

Az euróövezetben több mint kétéves csúcsra javult júniusban a fogyasztói hangulat az Európai Bizottság Gazdasági és Pénzügyi Főigazgatóságának (DG ECFIN) előzetes adatokon alapuló csütörtöki jelentése szerint.
2024. 06. 21. 18:30
Megosztás:

Megőrizzük a pálinkakultúránkat

A 11. alkalommal megrendezett Országos Pálinka- és Törkölypálinka Verseny kiemelten hozzájárul a magyar pálinkakultúra építéséhez, a fogyasztók tájékozódásának elősegítéséhez, valamint a nemzeti ital hitelének és ismertségének erősítéséhez - mondta az Agrárminisztérium (AM) közleménye szerint az agrárminiszter csütörtökön Budapesten, a verseny díjátadó ünnepségén.
2024. 06. 21. 18:00
Megosztás:

Nagy Márton az SK ON Hungary és a CATL képviselőivel tárgyalt

Csütörtökön Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter külön találkozó keretében fogadta a legnagyobb és legmeghatározóbb high-tech akkumulátoripari cégek közé tartozó SK ON Hungary és CATL Debrecen képviselőt; az egyeztetéseken Cho Daehee-vel, az SK ON Hungary ügyvezető igazgatójával és Jason Chen-nel, a CATL európai működésért felelős ügyvezető igazgatójával tárgyalt - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) az MTI-vel.
2024. 06. 21. 17:30
Megosztás:

Az élhetőséget nem csupán az anyagi jólét határozza meg

Egy ország élhetősége csak részben az anyagi jólét függvénye, ezen kívül fontos az emberi kapcsolatok minősége és az élettel szembeni, megfelelően megfogalmazott elvárások - jelentette ki a közigazgatási és területfejlesztési miniszter csütörtökön a Veszprém Televízióban adott interjúban.
2024. 06. 21. 17:00
Megosztás:

A munkáltatók július 19-ig pályázhatnak Az év felelős foglalkoztatója címre

A vállalkozások július 19-én 12 óráig nevezhetnek Az év felelős foglalkoztatója pályázatra, ami az idén is azokat a hazai munkáltatókat díjazza, amelyek kiemelkedő tevékenységet folytatnak a foglalkoztatás területén, és közzéteszik az ide vonatkozó jó gyakorlataikat - közölte a pályázatot meghirdető OFA Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. a honlapján.
2024. 06. 21. 16:30
Megosztás:

Cseh agrárvállalattal kötött stratégiai megállapodást a Széchenyi István Egyetem

A Széchenyi István Egyetem stratégiai megállapodást kötött a prágai központú Agroferttel, Közép-Európa egyik vezető agrárvállalkozásával - közölte az egyetem csütörtökön az MTI-vel.
2024. 06. 21. 16:00
Megosztás:

Minimum deposits: is it worth it?

Casino games have always attracted a lot of people due to the thrill and the chance to win big sums of money. In recent years, the popularity of online casinos has grown significantly, opening up new opportunities for players.
2024. 06. 21. 15:53
Megosztás:

Megállapodást kötött a Miskolci Egyetem és a CATL Debrecen

A Miskolci Egyetem (ME) és a CATL Debrecen együttműködési megállapodást kötött, amely szerint a vállalat részt vesz a hallgatók gyakorlati képzésében, az egyetemi tananyag fejlesztésében, valamint segíti az intézmény tudományos és kutató tevékenységét is - közölte az egyetem kommunikációs központja csütörtökön az MTI-vel.
2024. 06. 21. 15:30
Megosztás:

A jegybanki toleranciasáv felső széle körül alakul az infláció

A következő hónapokban az infláció a jegybank 2-4 százalékos toleranciasávjának felső széle körül alakul és a maginfláció is emelkedik a második negyedévtől, ugyanakkor az elmúlt hónapok erőteljes dezinflációja miatt csökkentette az éves átlagos inflációs prognózisát a Magyar Nemzeti Bank - mondta Balatoni András, a jegybank igazgatója csütörtökön, a júniusi Inflációs jelentést bemutató online sajtótájékoztatón.
2024. 06. 21. 15:00
Megosztás:

A hőségriasztás miatt felfüggesztik a hétvégi kamionstopot

A nehéz tehergépjárművek hétvégi forgalomkorlátozása 2024. június 22-én szombaton 22 órától június 23-án vasárnap 22 óráig lett volna érvényben, azonban a kamionstopot a szombat éjfélig elrendelt harmadfokú hőségriasztás miatt az éjszakai időszakban szombat 22 óra és vasárnap reggel 6 óra között felfüggesztik - jelentette be csütörtökön az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM).
2024. 06. 21. 14:30
Megosztás:

Újabb adminisztrációs könnyítés segíti a kisgyermeket nevelő családokat

Újabb adminisztrációs könnyítés segíti a kisgyermeket nevelő családokat: egyszerűsödik és felgyorsul a gyes ügyintézése - közölte a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményében.
2024. 06. 21. 14:00
Megosztás:

Még nem használják elegen a felhőtechnológiát Magyarországon

A felhőtechnológia annak ellenére nem elég elterjedt Magyarországon, hogy bevezetése számokkal alátámasztott gazdasági és versenyképességi előnyökkel jár - közölte tanulmánya alapján az IVSZ - Digitális Vállalkozások Szövetsége szerdán az MTI-vel.
2024. 06. 21. 13:30
Megosztás: