Érdekel a mesterséges intelligencia? Ezzel a kriptóval minden előnyét kiélvezheted!

Nehéz lenne jobban kidolgozott projektet találni mint a yPredict . A projekt egyesíti az AI szignálokat, a technikai-, a kvantitatív- és a valós hangulatelemzéseket melyeket kényelmesen elérhetsz az összes népszerű kripto esetében.

Érdekel a mesterséges intelligencia? Ezzel a kriptóval minden előnyét kiélvezheted!

A csapat szakértője a mesterséges intelligencia kiaknázásának, amit jól bizonyít a szeptemberben bétaverzóban megjelentetett WriteMinge felület is. Ezen keresztül a felhasználók nem kizárólag profi tartalmakat hozhatnak létre, hanem ahhoz közösen hozzá is férhetnek, és könnyedén optimalizálhatják a legújabb SEO szempontok alapján.

Továbbá a yPredict felületén keresztül rövidesen elérhető lesz a yPredict- Predictions, Analytics, Repository, Terminal és Marketplace.

Írásunk idején azonban már csak az utolsó előtti szakaszhoz van lehetőség csatlakozni. Ennek során a $YPRED érméket 0.1 dolláros áron lehet beszerezni azonban hamarosan már csak a végleges listázási értéken, 0.11 dollárért lesz lehetőség a vásárlásra.

A teljes érmekészlet 100 millió $YPRED-ből áll, amiből az előértékesítés ideje alatt összesen 80 millió kerül eladásra.

A gyűjtés célja 6.5 millió dollár, aminek a 21%-a az utolsó szakasz során eladott érmék árából érkezik majd be.

Vagyis akik még kedvező áron szeretnének az érmékhez hozzájutni, azoknak érdemes sietni hiszen a jelenlegi szakaszban mindössze 500,000 dollár összegyűjtése a cél.

Érdekelnek a $YPRED érmék

A yPredict több mint egy hétköznapi projekt

Egyáltalán nem túlzás azt mondani, hogy a yPredict több mint egy egyszerű kripto. A kezdeményezés ugyanis egy olyan mesterséges intelligenciával támogatott ökoszisztéma, mely képes lehet alapjaiban megváltoztatni a befektetésekről alkotott eddigi képet.

Erre ékes bizonyíték a WriteMingle, mely jelenleg bétaverzióban érhető el, továbbá a korábban bemutatott AI Backlink Estimator. Utóbbi segítségével profi backlink stratégiákat dolgozhatsz ki, amivel nagyban növelheted a weboldalad elérését.

Vagyis elmondható, hogy a yPredict rendszerének középpontját a mesterséges intelligencia alkotja, amit a csapat igyekszik minél több eszközhöz felhasználni.

A hamarosan esedékessé váló listázást követően kicsivel már elérhető is lesz a yPredict Analytics, így a most csatlakozóknak bőven van okuk az izgalomra. 

A várható sikerek kapcsán érdemes megvizsgálni, hogy hasonló projektek mekkora piaci mérettel rendelkeznek.

A legtöbb elemzéssel foglalkozó kezdeményezés esetében 50 és 100 millió dollár közötti piaci kapitalizációról beszélhetünk. Eközben pedig a teljes elemzési kriptoszektor 2.3 milliárd dollárt is meghaladja.

Mivel a legtöbb elemzési oldal érméje bőven a yPredict tokenek listázási ára fölött van, így nem alaptalan az a feltételezés, hogy a $YPRED értéke is robbanásszerűen emelkedhet majd.

A rövid távon elérhető sikerek ellenére érdemes lehet megfontolni a yPredict hosszú távú támogatását is. Akik ugyanis így tesznek nem csupán magas stakelési jutalmakra számíthatnak, hanem az oldal bevételeinek egy részét is meg fogják kapni. 

Biztosítsd a helyed a yPredict világában

Az eddig felsoroltakon túl további előnyöket élvezhetnek azok, akik még most a tettek mezejére lépnek. Így ugyanis minden elérhető eszközhöz kedvezményes áron juthatnak majd hozzá.

Ez azt jelenti, hogy a korábban felsorolt AI szignálok és más, mesterséges intelligenciát használó elemzőeszközök minimális befektetéssel is elérhetők lesznek.

Az ökoszisztéma gerincét azonban a legjobb AI szakértők által készített elemzési modellek fogják alkotni.

Ezeknek a segítségével magas pontosság mellett lesz lehetőség megjósolni olyan népszerű érmék várható árfolyamát mint a Bitcoin, Ethereum vagy akár a Shiba Inu. Az eszközt bárki igénybe tudja majd venni, aki legalább 500 dollár értékben rendelkezik $YPRED tokenekkel.

A projekt vezérigazgatója, Raj Sharma az alábbiakat osztotta meg a nemrég megjelent WriteMingle-lel kapcsolatban:

“Hihetetlenül izgatottak vagyunk, hogy végre a bétatesztelők rátehetik a kezüket a WriteMingle-re.

“A célunk, hogy az eszközzel a felhasználók a tartalomgyártás céljára tudjának fókuszálni ahelyett, hogy a részletekben elvesznének. A monoton feladatot így nyugodtan rá lehet hagyni az Ai-ra.”

Szeretném jobban megismerni a yPredict világát

Minőségi tartalom, amit öröm olvasni

A tartalomkészítő eszköz lehetővé teszi a fejlett nyelvi modellje segítségével, hogy rövid idő alatt is magas minőségű tartalmat lehessen létrehozni. Mindezt úgy, hogy közösen akár teljes csapatokat is elérhetik illetve szerkeszthetik a projektet.

Hála továbbá az egyszerűen használható felületének, bárki képes lesz kiélvezni a WriteMingle minden előnyét bármilyen mélyebb tudás nélkül.

A felhasználók elérhetnek AI által generált ötleteket, körvonalazhatják a projektet, nyelvtani segítséghez juthatnak hozzá és a plagizálást is ellenőrizhetik. Továbbá a WriteMingle felhasználásával SEO-szempontok szerint is optimalizálni lehet az elkészült tartalmat.

Ha felkeltette az érdeklődésed a projekt, ezen az oldalon keresztül tudsz csatlakozni.

A yPredictet profi kereskedők alkották meg azért, hogy a mesterséges intelligenciát bárki képes legyen egyszerűen, mégis célravezetően használni. 

Ha szeretnéd a kezdeményezést jobban megismerni látogass el a készítők weboldalára, még ma!

Ismerd meg a yPredictet

Ez is érdekelhet:

Felhőalapú kriptobányászat? Így tudsz te is profitálni belőle

A 15 legjobb kripto ICO 2023-as befektetéshez

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Csökkenéssel nyithat a tőzsde az elemző szerint

A romló nemzetközi befektetői hangulat miatt a negatív tartományban várható a nyitás a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) csötörtökön az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője szerint.
2023. 12. 07. 09:00
Megosztás:

Pénteken 14 helyszínen várják az önkénteseket a MÁV-Volán csoport véradónapján

Pénteken 14 helyszínen várják az önkénteseket a MÁV-Volán csoport véradónapján.
2023. 12. 07. 08:30
Megosztás:

Csütörtök reggelre gyengült a forint

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben csütörtök reggelre az előző esti jegyzéséhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.
2023. 12. 07. 08:00
Megosztás:

Az év végéig ingyenesen rendezhetik még vitás ügyeiket a vállalkozások a budapesti békéltető testületnél

Már csak néhány hetük maradt azoknak az egyéni vállalkozóknak és cégeknek, akik a békéltető testületek bevonásával intéznék a más vállalkozással szemben kialakult vitás ügyeiket. Ezért a budapesti békéltető testülethez személyesen ügyfélszolgálat időben, online formában pedig december 31-ig benyújthatóak a panaszok. 2024. január 1-jétől ugyanis a békéltető testületekhez már csak magánszemélyek nyújthatnak be kérelmeket egy jogszabály-módosítás folyományaként. A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) által működtetett Budapesti Békéltető Testület jelenleg azon dolgozik, hogy a vállalkozásoknak továbbra is legyen lehetőségük békéltető testülethez fordulni.
2023. 12. 07. 07:30
Megosztás:

Hiába rohadt drága, mégis tovább nőtt a személyi kölcsönök népszerűsége

A szabadon felhasználható személyi kölcsönök népszerűségének erősödését jelzi, hogy a megelőző év azonos időszakával összevetve megugrott az igénylések száma 2023 első kilenc hónapjában. Az OTP Bank saját statisztikái szerint 2022-höz képest különösen a harmadik negyedévben következett be jelentős, a folyósított hitelek számában 25, összegében pedig ennél is nagyobb, 31 százalékos növekedés, ami egyfajta trendfordulóra is utal. Míg a korábbi években jellemzően a márciustól májusig terjedő időszakban futott fel az igénylések száma, majd júniustól fokozatosan mérséklődni kezdett az érdeklődés, addig idén a csúcspont augusztusra tolódott, és csak szeptemberben indult el a visszaesés. Ugyan a személyi kölcsönök népszerűsége növekedett, azonban még mindig sok a tévhit a szabadon felhasználható hitelekkel kapcsolatban.
2023. 12. 07. 07:00
Megosztás:

Tíz év alatt eltűnt a magyar bankfiókok több mint fele

Az idén kilenc hónap alatt 65 bankfiókot zártak be, már csupán 1445 egység van az országban. Tíz éve még bőven 3 ezer fölött volt a fiókok száma. A dolgozók számát azonban nem csökkentik a pénzintézetek, mert az online bankolás ad más munkát - derül ki a Bank360.hu elemzéséből.
2023. 12. 07. 06:30
Megosztás:

10%-os önrésszel is vehetnek ingatlant 2024-től a fiatalok

Várhatóan könnyebben juthatnak hozzá első otthonukhoz a fiatalok, ez a lépés pedig a garzonlakások piacán hozhat nagyobb élénkülést - derül ki az ingatlan.com és a money.hu elemzéséből, amely ismerteti, hogy jelenleg mennyiért kínálják eladásra a fiatalok számára első lakásának leginkább megfelelő garzonokat Budapesten és a vármegyeszékhelyeken.
2023. 12. 07. 06:00
Megosztás:

Bankmonitor: bődületes rekordot döntött a PMÁP az utolsó pillanatban!

Múlt héten véget ért egy korszak, mostantól másfél évig nem vásárolható az inflációkövető Prémium Magyar Állampapír. Van ugyan új PMÁP-sorozat, de az első 1,5 évben fix kamatot fizet, és rövid távon jóval kedvezőtlenebb megtérüléssel kecsegtet. Ennek következtében hatalmas összegek mozdultak meg az utolsó napokban: a befektetők igyekeztek lecsapni a hamarosan megszűnő lehetőségre.
2023. 12. 07. 05:30
Megosztás:

Az építőipari kontármunka ellen küzd az év nagyvállalati vezetője

Markovich Béla, a Mapei Kft. ügyvezetője, kapta a "Leader of the Year" díjat a nagyvállalati kategóriában. A több, mint három évtizede vezetőként dolgozó szakember filozófiája szerint, a legfontosabb érték az ember, a valódi győzelem csakis csapatban érhető el. Bár zöldfülű vezetőként még nem így gondolta.
2023. 12. 07. 05:00
Megosztás:

Valóban szívesen látják a nőket a műszaki szakmában?

A vezetők kevésbé ismerik el a nők munkáját a műszaki-technológiai szektorban, és a férfi munkatársak véleménye is nehezíti előre jutásukat – legalábbis ezt gondolja egy reprezentatív kutatásban a megkérdezettek többsége. A válaszadók jelentős része szerint ugyanakkor a szakmában a nők is befuthatnak olyan karriert és kereshetnek is annyit, mint a férfiak.
2023. 12. 07. 04:30
Megosztás:

Zárva lesz a legtöbb SPAR-üzlet december 24-én

A karácsonyi ünnepekre való nyugodt, békés odafigyelés érdekében a SPAR Magyarország december 24-én az INTERSPAR-okat és egyes bevásárlóközpontokban lévő SPAR és City SPAR szupermarketeket kivéve zárva tartja saját üzemeltetésű üzleteinek jelentős részét.
2023. 12. 07. 04:00
Megosztás:

Megtiltaná a kormány a kereskedést állatokkal a vásárokon

Az Agrárminisztérium a civil állatvédők javaslatára szigorítana a törvényeken és megtiltaná bizonyos állatokkal való kereskedelmet a vásárokon, piacokon. Miről is van szó pontosan?
2023. 12. 07. 03:00
Megosztás:

Figyelem!! Mindenki gázóráját megnézik 5 napon belül - mi a célja a gázóra ellenőrzésnek?

Nem elég leolvasni és megadni a gáz-mérőállást vagy épp lefotózni és beküldeni az MVM-nek a gázóra fotóját. Jönni fognak és mindenki gázóráját megnézik, leellenőrzik annak állapotát és állást. Mi áll a nagyszabású ellenőrzés hátterében?
2023. 12. 07. 02:01
Megosztás:

A külföldi és a belföldi vendégéjszakák is emelkedtek októberben

A Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ (NTAK) adatai szerint októberben tavalyhoz képest 7%-kal több, 1,3 millió turista kapcsolódott ki a hazai szálláshelyeken. A külföldi vendégéjszakák száma 9%-kal haladta meg az előző évit. Budapest után a legtöbb vendégéjszakát a fürdővárosokban és a legnépszerűbb vidéki konferenciahelyszíneken töltötték. A legkedveltebb turisztikai térség pedig a Balaton és a Mátra-Bükk volt.
2023. 12. 07. 01:30
Megosztás:

A Roszatom is megháromszorozná globálisan az atomerőművi kapacitásokat 2050-ig

A Roszatom állami vállalat a Nukleáris Világszövetség (WNA) meghívására csatlakozott a Net Zero Nuclear Industry Pledge nemzetközi kezdeményezéshez, amelynek célja a globális nukleáris ipari kapacitás megháromszorozása 2050-ig. A nukleáris iparág vezetőinek kezdeményezése kiemeli a nukleáris ipar kulcsszerepét a tiszta, alacsony szén-dioxid-kibocsátású villamosenergia-termelésben és a klímaváltozás elleni küzdelemben.
2023. 12. 07. 01:00
Megosztás:

Az arany értékét követve 700,000 dollár lehet hamarosan a Bitcoin

A közismert kriptoelemző, Adam Back friss elemzésében úgy vélekedik, a BTC értéke rövidesen elképesztő szinteket érhet el.
2023. 12. 07. 00:01
Megosztás:

Év végéig ingyenes vitarendezést biztosít a Budapesti Békéltető Testület

Év végéig még ingyenesen rendezhetik a vitás ügyeket a Budapesti Békéltető Testületnél a cégek és az egyéni vállalkozók, jövőre ugyanis már csak magánszemélyek nyújthatnak be kérelmet - közölte a testületet működtető Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) szerdán az MTI-vel.
2023. 12. 06. 23:30
Megosztás:

Kecskeméten új naperőmű épült

Az MVM csoport megújuló energiatermeléssel foglalkozó tagvállalata, az MVM Zöld Generáció Kft. új naperőművet épített Kecskeméten, a 9,7 milliárd forintos beruházást 41 százalékban európai uniós támogatásból, 59 százalékban saját forrásból finanszírozta a társaság - tájékoztatta az MVM szerdán az MTI-t.
2023. 12. 06. 23:00
Megosztás:

Vasárnaptól több szakaszon módosul a vonatpótló autóbuszok menetrendje

Vasárnaptól a jobb csatlakozások érdekében országszerte több szakaszon módosul a vonatpótló autóbuszok menetrendje - olvasható a MÁV honlapjának szerdai közleményében.
2023. 12. 06. 22:30
Megosztás:

Tovább javultak a magyar élelmiszer-gazdaság kilátásai

Idén az első fél évében tapasztalt erősödés után a harmadik negyedévben tovább javultak a magyar élelmiszer-gazdaság kilátásai, az állattartók kedvezőbb helyzete húzza az ágazatot - közölte az MBH Bank szerdán az MTI-vel.
2023. 12. 06. 22:00
Megosztás: