Felhőalapú kriptobányászat? Így tudsz te is profitálni belőle

A sokak által izgatottan várt április Bitcoin felezés napja már a sarkon van, aminek köszönhetően egyre nagyobb figyelmet kap a bitcoinbányászat. Ezzel kapcsolatban egyre többen szeretnék megtudni, milyen módon lehet egyszerűen, gyorsan és hatékonyan hozzájutni a BTC jutalmakhoz.

Felhőalapú kriptobányászat? Így tudsz te is profitálni belőle

A befektetőket szó szerint levette a lábukról a Bitcoin Minetrix, melynek előértékesítése idáig túlzás nélkül kirobbanó siker volt. Az ökoszisztéma lehetővé fogja tenni mindenki számára az alacsony költségű és gyors kriptobányászatot.

Köszönhetően a projekt egyedi rendszerének, már a gyűjtés első napján több mint 100,000 dollár bevétel származott a natív ERC-20 $BTCMTX érmék eladásából. Az ilyen kirobbanó, robusztus indulások pedig kizárólag a legjobb projektek esetében szoktak előfordulni.

Keress BTC-t felhőalapú bányászással

Decentralizált BTC bányászat a Bitcoin Minetrix-szel

Nem túlzás azt mondani, hogy Satoshi Nakamoto Bitcoin whitepaperjének legfontosabb részét az érmék bányászása, illetve az azzal járó jutalom alkotta. A peer-to-peer alapú mechanika lehetővé tette minden felhasználó számára hogy maga is profithoz tudjon jutni.

Vagyis bárki akit érdekelt vagy hallot a Bitcoinról, bármilyen központosított szerv nélkül élvezhette annak minden előnyét.

Emlékezetes Hanyecz László története ezzel kapcsolatban. A magyar származású programozó maga is részese volt a Bitcoin fejlesztésének, és még a korai időkben neki köszönhette a világ az első Bitcoinnal végrehajtott vásárlást. 

Hanyecz összesen 10,000 BTC-ért cserébe vásárolt két nagy pizzát. Ennek a mai értéke nagyjából 263 millió dollár lenne.

A programozónak viszont nem kizárólag egy anekdotát, hanem egy fontos újítást is köszönhetnek a kriptovilág szerelmesei. Ő volt ugyanis az, aki az elsők között ismerte fel, hogy a GPU-alapú kriptobányászat ideálisabb lehet az addig használt CPU-alapúnál. Továbbá ő volt az, aki létrehozta az első MacOS-en is futtatható BTC bányászati szoftvert. 

Nem meglepő módon a két pizzáért ajánlott 10,000 BTC-t is ő maga bányászta ki.

Mára azonban az, hogy egy hétköznapi felhasználó 10,000 BTC token jutalomra tehessen szert, teljesen lehetetlen. Jelenleg óriáscégek szakosodtak erre a szektorra, ezért a kívülállóknak minimális esélyük van csak labdába rúgni. 

Jelenleg az összes kibányászott érmének több mint a felét két cég, a Foundry és az Antpool állítja elő.

A Bitcoin Minetrix segítségével azonban az egyre inkább monopol piac ismét visszanyerheti régi képét. Köszönhetően egy forradalmi megoldásnak, a felhasználók akár már minimális befektetés után is képesek lehetnek profitálni a BTC jutalmakból. 

BTC Minetrix

A befektetőknek mindössze annyi a teendőjük, hogy leköti ka $BTCMTX érméiket, amiért cserébe krediteket fognak kapni. A krediteket később el lehet majd égetni, amivel jutalmakat lehet szerezni. 

Szeretném megismerni a Bitcoin Minetrixet

Miért jobb a Bitcoin Minetrix a vetélytársainál?

A felhőalapú bitcoinbányászat nem új ötlet, hiszen ez a lehetőség már évek óta elérhető a lakossági befektetők számára.

Ennek a megoldásnak köszönhetően bárki, alacsony költségek mellett is képes lehet profitálni a Bitcoin segítségével. Szintén az előnyök között kell említeni, hogy semmilyen technikai tudásra nincs szükség, pusztán egy megbízható szolgáltatót kell találni.

Bitcoin minetrix

Azonban pontosan ez utóbbi az, ami általában a legnagyobb kihívást jelenti. A szektorban hemzsegnek a szebbnél szebb ígéretekkel kecsegtető csalók. Olyan piaci szereplők mint a Fancy Crypto, a Happy Miner vagy az IDMining minimum megkérdőjelezhető gyakorlatot alkalmaz, aminek az árát végül a felhasználó fizeti meg. Ilyen többek között a nagyobb befizetések követelése, vagy a jutalom felvételének megakadályozása.

Továbbá a szektorban hemzsegnek a centralizált nagykutyák, ami alapvetően megy szembe Satoshi Nakamoto eredeti elképzelésével. 

A Bitcoin Minetrix Stake-to-Mine mechanikájának hála ismét bárki, teljes transzparencia mellett részesülhet a BTC bányászással megszerezhető jutalmakból.

A gyakorlatban az Ethereum hálózatán lekötött BTCMTX érmékért cserébe krediteket fogsz kapni. A krediteket amennyiben elégeted, felhőbányászati időt vagy teljesítményt válthatsz ki. Vagyis minél több BTCMTX-et stakelsz, annál több kredited lesz amivel így magasabb BTC jutalmat tudsz majd szerezni. 

Ez a decentralizált megoldás feleslegessé teszi az állandó befizetéseket, továbbá minden felhasználó számára lehetőséget teremt a profitszerzésre.

Közösségközpontú tokenomika és magas jutalmak

A Bitcoin bányászata egyike a legmagasabb profittal járó iparágaknak, különösen egy bikafutam idején. Ekkor a megnövekedett számú tranzakció miatt a bányászat szerepe is felértékelődik. 

Elemzők szerint szerint 2032-re a szektor mérete meg fogja haladni a 7 milliárd dollárt, köszönhetően olyan projekteknek amilyen a Bitcoin Minetrix is.

A közelgő siker egyik lehetséges okát pedig egyértelműen a tokenomikában kell keresni. 

Az érméknek összesen a 42.5%-a a Bitcoin bányászatára lesz majd fordítva, míg a 7.5%-a a stakelést fogja fedezni. Ennek köszönhetően a befektetők már akkor megkezdhetik a passzív jövedelemszerzést, mielőtt még listására kerültek volna az érmék.

Továbbá 35% a marketing kiadásra lesz fordítva így a projekt kiküszöbölheti az iparág élén ejtett csorbát. Végezetül a fennmaradó 15%-ból a közösségi jutalmakat lehet majd szerezni.

Az első előértékesítési szakasz során a Bitcoin Minetrix csapata 3.08 millió dollárt kíván összegyűjteni a 0.011 dolláros $BTCMTX érmék eladásával. Az eddigi bevételek alapján okkal lehet feltételezni, hogy az első szakasz heteken belül lezárulhat.

Amennyiben szeretnéd a projektet alaposabban is megismerni, látogass el a magyar nyelven is elérhető weboldalra, még ma!

Irány a Bitcoin Minetrix

Ez is érdekelhet:

Ezekre a kriptokra lesz érdemes októberben figyelni!

Mutatunk egy őrülten izgalmas játékot, amivel még pénzt is lehet keresni

Bitapp24 vélemények

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Budapesten 148-250 ezer forint között mozognak a legkedvezőbb bérleti díjak

A fővárosban 148-250 ezer forint között mozognak a legkedvezőbb havi bérleti díjak, amelyek például a IX., a XI., és a XVII. kerületben találhatóak, a vidéki egyetemvárosok piacán pedig 90 és 195 ezer forint között érhetőek el a legolcsóbb albérletek - közölte saját adatai alapján az ingatlan.com szerdán az MTI-vel.
2024. 07. 27. 02:00
Megosztás:

Minimálbér 2025 - 12%-os emelés után mennyi lesz a minimálbér?

2025 lehet az a fordulópont, ahol a minimálbér átlépheti a 300 ezer forintos lélektani határt.
2024. 07. 27. 01:00
Megosztás:

A legjobb mém érmék, amelyeket mindenképp nézz meg augusztusban

A nap még mindig éget, a mém érmék pedig még mindig dübörögnek. Ahogy közeledik a nyár utolsó hónapja, úgy nő egyre inkább egy esetleges bika futam esélye. A kripto térben mindig találni felkapott tokeneket, a mém érmék pedig különösen jól teljesítenek idén. Hoztunk is négy olyan mém érme előértékesítést, amelyek nagyot mehetnek a közelgő tőzsdei listázás után.
2024. 07. 27. 00:01
Megosztás:

Shiba Inu (SHIB) és Dogwifhat (WIF) lemarad a mémérme versenyben; a Minotaurus ($MTAUR) előértékesítése felpörög

A Shiba Inu (SHIB) és a Dogwifhat (WIF) lemarad a mémérme versenyben ezen a héten. A tokenek forgalomból való kivonása és a legutóbbi eredmények ellenére a Shiba Inu (SHIB) értéke 10%-kal csökkent. A Dogwifhat (WIF) is küzd; át kell törnie az ellenállási szinteket, hogy megállítsa a zuhanást.
2024. 07. 26. 23:20
Megosztás:

A Harro Höfliger GmbH felvásárolta a Manz AG debreceni leányvállalatát

A főként gyógyszeripari és orvostechnológiai gépeket gyártó dél-németországi Harro Höfliger vállalat nyolcmillió euróért megvásárolta a Manz AG magyarországi leányvállalatát, a debreceni Manz Hungary Kft.-t; erről szerdán Debrecenben írták alá a megállapodást a két német cég vezetői.
2024. 07. 26. 22:00
Megosztás:

Több mint ötven fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.
2024. 07. 26. 21:00
Megosztás:

Nyereséges zárás az európai tőzsdéken

Vegyes kezdésből nyereségbe fordultak zárásra pénteken a főbb európai értékpapírpiacok árfolyamindexei.
2024. 07. 26. 20:00
Megosztás:

Emelkedett a BUX

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 428,81 pontos, 0,59 százalékos emelkedéssel 73 174,10 ponton zárt pénteken.
2024. 07. 26. 18:10
Megosztás:

Csökkent az LVMH nyeresége és bevétele az idei első fél évben

A világ legnagyobb luxuscikk-gyártójának számító LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton SA nyeresége 14 százalékkal, a bevétele pedig 1 százalékkal csökkent az idei első fél évben a tavalyi azonos időszakkal összevetve.
2024. 07. 26. 17:00
Megosztás:

Az építőipar megújulásához kell az egyetemek és a szakma fokozottabb együttműködése

Az építőipar megújulásához az ágazat számára mérnökképzést végző egyetemi karok, a kormányzat és az építőipari vállalkozások szorosabb együttműködése is szükséges. Az ÉVOSZ nyolc hazai egyetemmel készít elő koordinált együttműködést az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM) és a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) támogatásával. Az egyetemek nyitottak az oktatott tananyagok fejlesztésére és a gyakorlati képzés közös megszervezésére - közölte az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) szerdán az MTI-vel.
2024. 07. 26. 16:00
Megosztás:

A nukleáris ipar, a napenergia-ipar és az autóipari átállás a növekedés három fő pillére

A nukleáris ipar, a napenergia-ipar és az autóipar átállása a három fő pillére Magyarország hosszútávú gazdasági növekedésének, amelyek mind a kormány azon vállalásából fakadnak, hogy hazánk 2050-re karbonsemlegessé váljon - közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán Bukarestben.
2024. 07. 26. 15:00
Megosztás:

Májusban több mint tíz százalékkal nőttek a reálbérek

A célzott és hatékony kormányzati lépések hatására az infláció töretlenül alacsony, ennek eredményeként 2023. szeptembere óta, tehát már 9 hónapja folyamatosan nőnek a reálbérek, májusban 10,4 százalékkal emelkedett a fizetések vásárlóereje - állapította meg Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára szerdán a legfrissebb kereseti adatokat értékelve.
2024. 07. 26. 14:00
Megosztás:

Javult a GfK augusztusra vonatkozó német fogyasztói hangulatindexe

Az elemzők által vártnál erőteljesebben javult a nürnbergi GfK gazdaságkutató intézet augusztusra vonatkozó német fogyasztói hangulatindexe.
2024. 07. 26. 13:00
Megosztás:

Nőtt a bruttó átlagkereset idén májusban az egy évvel korábbihoz képest

Idén májusban a teljes munkaidőben alkalmazásban állók bruttó átlagkeresete 652 000 forint, a kedvezmények figyelembevételével számolt nettó átlagkereset 448 700 forint volt. A bruttó átlagkereset 14,8, a nettó átlagkereset 14,6, a reálkereset pedig 10,4 százalékkal nőtt az egy évvel korábbihoz képest - jelentette szerdán a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 07. 26. 12:00
Megosztás:

Nagyon durva átverés terjed, száznál több ügyfél nevében félmilliárd forint hitelt vettek fel a csalók

Már több százszor igényeltek gyanútlan banki ügyfelek nevében személyi kölcsönt kiberbűnözők Magyarországon. A pénzintézetek a kísérletek egy részét időben észlelték, de száznál is több ügyfélnek nemcsak a számláját nullázták le a csalók, hanem még átlagosan négymillió forintos adósságba is belevitték őket - írja a Bank360.hu.
2024. 07. 26. 11:00
Megosztás:

Bitcoin ETF jelentése: Mi az a Bitcoin ETF?

A kriptovaluták világában a Bitcoin (BTC) az egyik legismertebb és legfontosabb digitális eszköz. Azonban sokan még mindig nem értik teljesen, hogy mi az a Bitcoin, és még kevésbé, hogy mi az a Bitcoin ETF. Ennek a cikknek a célja, hogy érthetően bemutassa a Bitcoin és a Bitcoin ETF fogalmát, azok működését, valamint a piacon lévő legnagyobb Bitcoin ETF-eket.
2024. 07. 26. 10:30
Megosztás:

Vegyesen nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Vegyesen indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék pénteken. A londoni FTSE100 index 0,47 százalékkal erősödött, a frankfurti DAX-30 index 0,34 százalékkal gyengült, a párizsi CAC-40 index pedig 0,19 százalékkal emelkedett a kereskedés kezdetén.
2024. 07. 26. 10:00
Megosztás:

Iránykereséssel nyithat a tőzsde

Iránykereséssel nyithat pénteken a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője szerint.
2024. 07. 26. 09:00
Megosztás:

Erősödött a forint

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben péntek reggel a csütörtök kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 07. 26. 08:00
Megosztás:

Romániában indít digitális szolgáltatást a Gránit Bank

Elsőként a román piacra lép be a Gránit Bank, amely várhatóan még a harmadik negyedévétől első magyarországi bankként nyújt majd határon átnyúló, úgynevezett cross border szolgáltatást. A román piacra kifejlesztett, háromnyelvű applikáción keresztül szelfivel nyithatnak majd az ügyfelek lej- és devizaszámlát és válthatnak kedvező árfolyamon devizát - jelentette be az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében a pénzintézet.
2024. 07. 26. 07:00
Megosztás: