Felhőalapú kriptobányászat? Így tudsz te is profitálni belőle

A sokak által izgatottan várt április Bitcoin felezés napja már a sarkon van, aminek köszönhetően egyre nagyobb figyelmet kap a bitcoinbányászat. Ezzel kapcsolatban egyre többen szeretnék megtudni, milyen módon lehet egyszerűen, gyorsan és hatékonyan hozzájutni a BTC jutalmakhoz.

Felhőalapú kriptobányászat? Így tudsz te is profitálni belőle

A befektetőket szó szerint levette a lábukról a Bitcoin Minetrix, melynek előértékesítése idáig túlzás nélkül kirobbanó siker volt. Az ökoszisztéma lehetővé fogja tenni mindenki számára az alacsony költségű és gyors kriptobányászatot.

Köszönhetően a projekt egyedi rendszerének, már a gyűjtés első napján több mint 100,000 dollár bevétel származott a natív ERC-20 $BTCMTX érmék eladásából. Az ilyen kirobbanó, robusztus indulások pedig kizárólag a legjobb projektek esetében szoktak előfordulni.

Keress BTC-t felhőalapú bányászással

Decentralizált BTC bányászat a Bitcoin Minetrix-szel

Nem túlzás azt mondani, hogy Satoshi Nakamoto Bitcoin whitepaperjének legfontosabb részét az érmék bányászása, illetve az azzal járó jutalom alkotta. A peer-to-peer alapú mechanika lehetővé tette minden felhasználó számára hogy maga is profithoz tudjon jutni.

Vagyis bárki akit érdekelt vagy hallot a Bitcoinról, bármilyen központosított szerv nélkül élvezhette annak minden előnyét.

Emlékezetes Hanyecz László története ezzel kapcsolatban. A magyar származású programozó maga is részese volt a Bitcoin fejlesztésének, és még a korai időkben neki köszönhette a világ az első Bitcoinnal végrehajtott vásárlást. 

Hanyecz összesen 10,000 BTC-ért cserébe vásárolt két nagy pizzát. Ennek a mai értéke nagyjából 263 millió dollár lenne.

A programozónak viszont nem kizárólag egy anekdotát, hanem egy fontos újítást is köszönhetnek a kriptovilág szerelmesei. Ő volt ugyanis az, aki az elsők között ismerte fel, hogy a GPU-alapú kriptobányászat ideálisabb lehet az addig használt CPU-alapúnál. Továbbá ő volt az, aki létrehozta az első MacOS-en is futtatható BTC bányászati szoftvert. 

Nem meglepő módon a két pizzáért ajánlott 10,000 BTC-t is ő maga bányászta ki.

Mára azonban az, hogy egy hétköznapi felhasználó 10,000 BTC token jutalomra tehessen szert, teljesen lehetetlen. Jelenleg óriáscégek szakosodtak erre a szektorra, ezért a kívülállóknak minimális esélyük van csak labdába rúgni. 

Jelenleg az összes kibányászott érmének több mint a felét két cég, a Foundry és az Antpool állítja elő.

A Bitcoin Minetrix segítségével azonban az egyre inkább monopol piac ismét visszanyerheti régi képét. Köszönhetően egy forradalmi megoldásnak, a felhasználók akár már minimális befektetés után is képesek lehetnek profitálni a BTC jutalmakból. 

BTC Minetrix

A befektetőknek mindössze annyi a teendőjük, hogy leköti ka $BTCMTX érméiket, amiért cserébe krediteket fognak kapni. A krediteket később el lehet majd égetni, amivel jutalmakat lehet szerezni. 

Szeretném megismerni a Bitcoin Minetrixet

Miért jobb a Bitcoin Minetrix a vetélytársainál?

A felhőalapú bitcoinbányászat nem új ötlet, hiszen ez a lehetőség már évek óta elérhető a lakossági befektetők számára.

Ennek a megoldásnak köszönhetően bárki, alacsony költségek mellett is képes lehet profitálni a Bitcoin segítségével. Szintén az előnyök között kell említeni, hogy semmilyen technikai tudásra nincs szükség, pusztán egy megbízható szolgáltatót kell találni.

Bitcoin minetrix

Azonban pontosan ez utóbbi az, ami általában a legnagyobb kihívást jelenti. A szektorban hemzsegnek a szebbnél szebb ígéretekkel kecsegtető csalók. Olyan piaci szereplők mint a Fancy Crypto, a Happy Miner vagy az IDMining minimum megkérdőjelezhető gyakorlatot alkalmaz, aminek az árát végül a felhasználó fizeti meg. Ilyen többek között a nagyobb befizetések követelése, vagy a jutalom felvételének megakadályozása.

Továbbá a szektorban hemzsegnek a centralizált nagykutyák, ami alapvetően megy szembe Satoshi Nakamoto eredeti elképzelésével. 

A Bitcoin Minetrix Stake-to-Mine mechanikájának hála ismét bárki, teljes transzparencia mellett részesülhet a BTC bányászással megszerezhető jutalmakból.

A gyakorlatban az Ethereum hálózatán lekötött BTCMTX érmékért cserébe krediteket fogsz kapni. A krediteket amennyiben elégeted, felhőbányászati időt vagy teljesítményt válthatsz ki. Vagyis minél több BTCMTX-et stakelsz, annál több kredited lesz amivel így magasabb BTC jutalmat tudsz majd szerezni. 

Ez a decentralizált megoldás feleslegessé teszi az állandó befizetéseket, továbbá minden felhasználó számára lehetőséget teremt a profitszerzésre.

Közösségközpontú tokenomika és magas jutalmak

A Bitcoin bányászata egyike a legmagasabb profittal járó iparágaknak, különösen egy bikafutam idején. Ekkor a megnövekedett számú tranzakció miatt a bányászat szerepe is felértékelődik. 

Elemzők szerint szerint 2032-re a szektor mérete meg fogja haladni a 7 milliárd dollárt, köszönhetően olyan projekteknek amilyen a Bitcoin Minetrix is.

A közelgő siker egyik lehetséges okát pedig egyértelműen a tokenomikában kell keresni. 

Az érméknek összesen a 42.5%-a a Bitcoin bányászatára lesz majd fordítva, míg a 7.5%-a a stakelést fogja fedezni. Ennek köszönhetően a befektetők már akkor megkezdhetik a passzív jövedelemszerzést, mielőtt még listására kerültek volna az érmék.

Továbbá 35% a marketing kiadásra lesz fordítva így a projekt kiküszöbölheti az iparág élén ejtett csorbát. Végezetül a fennmaradó 15%-ból a közösségi jutalmakat lehet majd szerezni.

Az első előértékesítési szakasz során a Bitcoin Minetrix csapata 3.08 millió dollárt kíván összegyűjteni a 0.011 dolláros $BTCMTX érmék eladásával. Az eddigi bevételek alapján okkal lehet feltételezni, hogy az első szakasz heteken belül lezárulhat.

Amennyiben szeretnéd a projektet alaposabban is megismerni, látogass el a magyar nyelven is elérhető weboldalra, még ma!

Irány a Bitcoin Minetrix

Ez is érdekelhet:

Ezekre a kriptokra lesz érdemes októberben figyelni!

Mutatunk egy őrülten izgalmas játékot, amivel még pénzt is lehet keresni

Bitapp24 vélemények

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Közel 4 százalékra nőtt Románia költségvetési hiánya

Októberben 3,97 százalékra nőtt Románia GDP-arányos költségvetési hiánya - közölte kedden a bukaresti pénzügyminisztérium.
2023. 11. 29. 03:30
Megosztás:

Adómentes lesz a tulajdonszerzés startupokban

A startup vállalkozások régi álma válik valóra január 1-jétől. Jövő évtől ugyanis ezek a cégek adómentesen adhatnak részesedést munkavállalóiknak és vezető tisztségviselőiknek. Így ezeknek a személyeknek a tulajdonosi szemléletmódja és motivációja most már kerülőutak nélkül is adóhatékonyan biztosítható. A Jalsovszky Ügyvédi Iroda segített összefoglalni a változásokat.
2023. 11. 29. 03:00
Megosztás:

Gáz ára 2024 kalkulátor, mennyibe kerül 1 köbméter földgáz?

Lakossági gáz ára 2024 Magyarország. Gázár kalkulátor 2024 és gázszámla magyarázat, hogy mindenki értse, hogy mennyibe kerül egy köbméter (m3) földgáz úgy, hogy a számlán közben átalakul MegaJoul-lá (MJ)? Gáz ára 2024 táblázat és videós magyarázat.
2023. 11. 29. 02:00
Megosztás:

Hőszivattyú? Tényleg ez a megoldás az olcsó vagy akár nulla rezsire?

Számtalan fűtési és hűtési megoldás közül választhatunk napjainkban, de miért érdemes éppen a hőszivattyúk mellett dönteni?
2023. 11. 29. 01:01
Megosztás:

Decemberben nagy meglepetés éri a kriptósokat

Fantasztikus éve volt a bitcoinnak, hiszen a januári mélyponttól kezdve az árfolyam mostanáig több mint a duplájára emelkedett. Ez pedig nem csak azért elképesztő teljesítmény, mivel ez annak ellenére valósult meg, hogy több botrány és per is övezte 2023-ban a szektort.
2023. 11. 29. 00:01
Megosztás:

Pluszban zártak a New York-i tőzsde főbb mutatói

Emelkedéssel zártak kedden a New York-i értéktőzsde irányadó mutatói.
2023. 11. 28. 23:30
Megosztás:

Biztonságosabb lett a kerékpáros közlekedés a Szent István körúton

Biztonságosabb lett a kerékpáros közlekedés a Margit híd és a Nyugati pályaudvar között a Szent István körúton, körbeért a nagykörúti kerékpáros útvonal a Margit híd budai hídfője és Újbuda-központ között - közölte kedden az MTI-vel a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).
2023. 11. 28. 23:00
Megosztás:

Biztosított Magyarország energiaellátása

Biztosított Magyarország energiaellátása, az öt nagy hazai gáztároló fel van töltve, a rezsivédelmet fenntartja a kormány - mondta Lantos Csaba energiaügyi miniszter éves meghallgatásán az Országgyűlés Gazdasági bizottsága előtt kedden Budapesten.
2023. 11. 28. 22:30
Megosztás:

Megdől a beruházási és az exportrekord Magyarországon

Idén is megdől a beruházási és az exportrekord Magyarországon, az országba érkező működőtőke a tavalyi duplája, 13 milliárd euró lesz, a magyar kivitel a 2022-es 142 milliárd euróról 150 milliárd euróra nő - mondta Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldalú kapcsolatokért felelős államtitkára, miután átadták a Masterplast észak-olaszországi Calernóban 3 millió euróból megépült polisztirol hőszigetelőanyag-gyártó üzemét.
2023. 11. 28. 22:00
Megosztás:

Megnyílt az egynapos sebészeti ellátás Csepelen

Megnyílt az egynapos sebészeti ellátás kedden Csepelen, a kormány és a kerületi önkormányzat támogatásából, az Egészséges Budapest Program fejlesztéseként.
2023. 11. 28. 21:30
Megosztás:

Csökkent a német vállalatok foglalkoztatási hajlandósága

Németországban csökkent a vállalatok foglalkoztatási hajlandósága novemberben a müncheni egyetem ifo gazdaságkutató intézetének felmérése szerint.
2023. 11. 28. 21:00
Megosztás:

Jövőre kiszámíthatóbb feltételek között gazdálkodhatnak az önkormányzatok

Az ideinél kiszámíthatóbb, nyugodtabb feltételek között gazdálkodhatnak jövőre a költségvetési szervek és az önkormányzatok - jelentette ki a Pénzügyminisztérium (PM) államháztartási szabályozásért, humán és önkormányzati költségvetésért felelős helyettes államtitkára kedden, a Magyar Államkincstár (MÁK) XXIII. Önkormányzati Költségvetési- és Adókonferenciájának sajtótájékoztatóján, Egerben.
2023. 11. 28. 20:30
Megosztás:

Elindult a sertéshúsfogyasztást ösztönző kampány

Idén tizenegyedik alkalommal indította el az Agrárminisztérium (AM), az Agrármarketing Centrum (AMC) és a Magyar Húsiparosok Szövetsége a sertéshús fogyasztását ösztönző kampányát.
2023. 11. 28. 20:00
Megosztás:

Vegyesen zártak a nyugat-európai tőzsdék

Vegyesen zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék kedden.
2023. 11. 28. 19:30
Megosztás:

Működési hatékonyság növelő programot indít a Gloster

A társaság Gloster Level UP néven kétéves, komplex vállalatfejlesztési programot indít januártól, melynek célja, hogy kiaknázzák a megvásárolt társaságok közti szinergiákat és egy hatékonyabban működő, integrált szervezetet hozzanak létre.
2023. 11. 28. 19:00
Megosztás:

Ma az OTP felminősítése húzta magával a BUX-ot

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 1288,16 pontos, 2,30 százalékos emelkedéssel, 57 176,11 ponton zárt kedden.
2023. 11. 28. 18:30
Megosztás:

Lezárult a Körtvélyesi szivattyútelep átépítése

Jelentősen javul Hódmezővásárhely térségének vízgazdálkodási állapota a több mint hatvanéves Körtvélyesi szivattyútelep átépítésének köszönhetően, amely uniós támogatással csaknem 3 milliárd forintból valósult meg.
2023. 11. 28. 18:00
Megosztás:

Nyolc év után újraindult a vasúti személyközlekedés Szeged és Szabadka között

Nyolc év után, napi 5 vonatpár közlekedtetésével újraindult a vasúti személyközlekedés Szeged és Szabadka között - közölte a MÁV kedden az MTI-vel.
2023. 11. 28. 17:30
Megosztás:

Kell a társadalmi innováció

A társadalmi innováció segít újszerű, modellértékű válaszokat adni a helyben felmerülő kihívásokra - hangsúlyozta Vitályos Eszter, a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) parlamenti államtitkára a KIM és a Nemzeti Kulturális Támogatáskezelő EaSI Nemzeti Kapcsolattartó Pontja szervezésében megvalósuló Új utakon című társadalmi innovációs konferencián kedden, Budapesten.
2023. 11. 28. 17:00
Megosztás:

A magyar bankrendszer stabil és ellenálló

A magyar bankrendszer stabil és ellenálló, idei profitja kiugró mértékű lehet, de a következő évek során csökkenhet - mondta Dancsik Bálint főosztályvezető a Magyar Nemzeti Bank (MNB) pénzügyi stabilitási jelentésének keddi online ismertetőjén.
2023. 11. 28. 16:30
Megosztás: