Felhőalapú kriptobányászat? Így tudsz te is profitálni belőle

A sokak által izgatottan várt április Bitcoin felezés napja már a sarkon van, aminek köszönhetően egyre nagyobb figyelmet kap a bitcoinbányászat. Ezzel kapcsolatban egyre többen szeretnék megtudni, milyen módon lehet egyszerűen, gyorsan és hatékonyan hozzájutni a BTC jutalmakhoz.

Felhőalapú kriptobányászat? Így tudsz te is profitálni belőle

A befektetőket szó szerint levette a lábukról a Bitcoin Minetrix, melynek előértékesítése idáig túlzás nélkül kirobbanó siker volt. Az ökoszisztéma lehetővé fogja tenni mindenki számára az alacsony költségű és gyors kriptobányászatot.

Köszönhetően a projekt egyedi rendszerének, már a gyűjtés első napján több mint 100,000 dollár bevétel származott a natív ERC-20 $BTCMTX érmék eladásából. Az ilyen kirobbanó, robusztus indulások pedig kizárólag a legjobb projektek esetében szoktak előfordulni.

Keress BTC-t felhőalapú bányászással

Decentralizált BTC bányászat a Bitcoin Minetrix-szel

Nem túlzás azt mondani, hogy Satoshi Nakamoto Bitcoin whitepaperjének legfontosabb részét az érmék bányászása, illetve az azzal járó jutalom alkotta. A peer-to-peer alapú mechanika lehetővé tette minden felhasználó számára hogy maga is profithoz tudjon jutni.

Vagyis bárki akit érdekelt vagy hallot a Bitcoinról, bármilyen központosított szerv nélkül élvezhette annak minden előnyét.

Emlékezetes Hanyecz László története ezzel kapcsolatban. A magyar származású programozó maga is részese volt a Bitcoin fejlesztésének, és még a korai időkben neki köszönhette a világ az első Bitcoinnal végrehajtott vásárlást. 

Hanyecz összesen 10,000 BTC-ért cserébe vásárolt két nagy pizzát. Ennek a mai értéke nagyjából 263 millió dollár lenne.

A programozónak viszont nem kizárólag egy anekdotát, hanem egy fontos újítást is köszönhetnek a kriptovilág szerelmesei. Ő volt ugyanis az, aki az elsők között ismerte fel, hogy a GPU-alapú kriptobányászat ideálisabb lehet az addig használt CPU-alapúnál. Továbbá ő volt az, aki létrehozta az első MacOS-en is futtatható BTC bányászati szoftvert. 

Nem meglepő módon a két pizzáért ajánlott 10,000 BTC-t is ő maga bányászta ki.

Mára azonban az, hogy egy hétköznapi felhasználó 10,000 BTC token jutalomra tehessen szert, teljesen lehetetlen. Jelenleg óriáscégek szakosodtak erre a szektorra, ezért a kívülállóknak minimális esélyük van csak labdába rúgni. 

Jelenleg az összes kibányászott érmének több mint a felét két cég, a Foundry és az Antpool állítja elő.

A Bitcoin Minetrix segítségével azonban az egyre inkább monopol piac ismét visszanyerheti régi képét. Köszönhetően egy forradalmi megoldásnak, a felhasználók akár már minimális befektetés után is képesek lehetnek profitálni a BTC jutalmakból. 

BTC Minetrix

A befektetőknek mindössze annyi a teendőjük, hogy leköti ka $BTCMTX érméiket, amiért cserébe krediteket fognak kapni. A krediteket később el lehet majd égetni, amivel jutalmakat lehet szerezni. 

Szeretném megismerni a Bitcoin Minetrixet

Miért jobb a Bitcoin Minetrix a vetélytársainál?

A felhőalapú bitcoinbányászat nem új ötlet, hiszen ez a lehetőség már évek óta elérhető a lakossági befektetők számára.

Ennek a megoldásnak köszönhetően bárki, alacsony költségek mellett is képes lehet profitálni a Bitcoin segítségével. Szintén az előnyök között kell említeni, hogy semmilyen technikai tudásra nincs szükség, pusztán egy megbízható szolgáltatót kell találni.

Bitcoin minetrix

Azonban pontosan ez utóbbi az, ami általában a legnagyobb kihívást jelenti. A szektorban hemzsegnek a szebbnél szebb ígéretekkel kecsegtető csalók. Olyan piaci szereplők mint a Fancy Crypto, a Happy Miner vagy az IDMining minimum megkérdőjelezhető gyakorlatot alkalmaz, aminek az árát végül a felhasználó fizeti meg. Ilyen többek között a nagyobb befizetések követelése, vagy a jutalom felvételének megakadályozása.

Továbbá a szektorban hemzsegnek a centralizált nagykutyák, ami alapvetően megy szembe Satoshi Nakamoto eredeti elképzelésével. 

A Bitcoin Minetrix Stake-to-Mine mechanikájának hála ismét bárki, teljes transzparencia mellett részesülhet a BTC bányászással megszerezhető jutalmakból.

A gyakorlatban az Ethereum hálózatán lekötött BTCMTX érmékért cserébe krediteket fogsz kapni. A krediteket amennyiben elégeted, felhőbányászati időt vagy teljesítményt válthatsz ki. Vagyis minél több BTCMTX-et stakelsz, annál több kredited lesz amivel így magasabb BTC jutalmat tudsz majd szerezni. 

Ez a decentralizált megoldás feleslegessé teszi az állandó befizetéseket, továbbá minden felhasználó számára lehetőséget teremt a profitszerzésre.

Közösségközpontú tokenomika és magas jutalmak

A Bitcoin bányászata egyike a legmagasabb profittal járó iparágaknak, különösen egy bikafutam idején. Ekkor a megnövekedett számú tranzakció miatt a bányászat szerepe is felértékelődik. 

Elemzők szerint szerint 2032-re a szektor mérete meg fogja haladni a 7 milliárd dollárt, köszönhetően olyan projekteknek amilyen a Bitcoin Minetrix is.

A közelgő siker egyik lehetséges okát pedig egyértelműen a tokenomikában kell keresni. 

Az érméknek összesen a 42.5%-a a Bitcoin bányászatára lesz majd fordítva, míg a 7.5%-a a stakelést fogja fedezni. Ennek köszönhetően a befektetők már akkor megkezdhetik a passzív jövedelemszerzést, mielőtt még listására kerültek volna az érmék.

Továbbá 35% a marketing kiadásra lesz fordítva így a projekt kiküszöbölheti az iparág élén ejtett csorbát. Végezetül a fennmaradó 15%-ból a közösségi jutalmakat lehet majd szerezni.

Az első előértékesítési szakasz során a Bitcoin Minetrix csapata 3.08 millió dollárt kíván összegyűjteni a 0.011 dolláros $BTCMTX érmék eladásával. Az eddigi bevételek alapján okkal lehet feltételezni, hogy az első szakasz heteken belül lezárulhat.

Amennyiben szeretnéd a projektet alaposabban is megismerni, látogass el a magyar nyelven is elérhető weboldalra, még ma!

Irány a Bitcoin Minetrix

Ez is érdekelhet:

Ezekre a kriptokra lesz érdemes októberben figyelni!

Mutatunk egy őrülten izgalmas játékot, amivel még pénzt is lehet keresni

Bitapp24 vélemények

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Minden termékcsoportban nőtt az építőanyag-értékesítés volumene

Az építőanyag-piacon minden termékcsoportban nőtt az értékesítés volumene májusban, az árak azonban csökkentek, ami kedvező jel az otthonfelújítási program júniusi indulása előtt és a lakásépítési szegmens lassú, de biztos felpörgésére utal - erről Juhász Attila, az Újház Zrt. és az ÉVOSZ Építőanyag-kereskedelmi tagozatának elnöke tájékoztatta az MTI-t pénteken.
2024. 06. 16. 08:00
Megosztás:

Átadták a felújított fiatfalvi Ugron-kastélyt Erdélyben

Átadták szombaton a felújított fiatfalvi Ugron-kastélyt Erdélyben, a székelyföldi műemlék épületet magyar kormánytámogatással restaurálták - számolt be a Székelyhon.ro.
2024. 06. 16. 07:00
Megosztás:

Meghirdették az év családbarát vállalata pályázatot

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom az idén is meghirdette az év családbarát vállalata pályázatot.
2024. 06. 16. 06:00
Megosztás:

11,0 százalékkal emelkedett az építőipari termelés volumene

2024 áprilisában az építőipari termelés volumene a nyers adatok szerint 15,6 százalékkal meghaladta az egy évvel korábbit. Az építményfőcsoportok közül az épületek építésének termelése 10,8, az egyéb építményeké 22,6 százalékkal bővült - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken.d
2024. 06. 16. 05:00
Megosztás:

A mesterséges intelligencia korszakába lép az audit

Valódi forradalmat indít a pénzügyi jelentéstétel és a könyvvizsgálat területén a mesterséges intelligencia: a vállalatok csaknem háromnegyede valamilyen szinten már most is alkalmazza ezt pénzügyi beszámolói elkészítéséhez, és ez az arány három éven belül 99 százalékra emelkedik majd - közölte a KPMG legújabb kutatása alapján pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 16. 04:00
Megosztás:

8 Bitcoin bányász eléri az 1 milliárd dolláros piaci kapitalizációt, jelezve az iparági fellendülést, míg ez a legjobb 5 választás a hullám meglovagolásához

Mivel nyolc Bitcoin bányász már átlépte az 1 milliárd dolláros piaci kapitalizáció küszöbét, a kriptovaluta piac hihetetlen növekedést tapasztal, ami egy jelentős iparági fellendülésre utal. Az öt legjobban várt kriptovaluta, amely készen áll profitálni ebből a trendből, kiemelt figyelmet kap a befektetőktől és rajongóktól.
2024. 06. 16. 03:00
Megosztás:

Jövő Heti Horoszkóp – Komoly pénzt nyerhet 3 csillagjegy szülötte is!

Üdvözlünk a heti horoszkópban, ahol most különösen szerencsés és pénzügyi lehetőségekkel teli időszak vár rád! A jövő héten (június 16 -22. között) mindegyik csillagjegy számára izgalmas és váratlan eseményeket mutatnak a csillagok, amelyek a személyes életedet is pozitívan befolyásolják. Készülj fel szerencsés találkozásokra, kreatív üzleti fogásokra és váratlan pénzügyi nyereségekre! Olvasd el, milyen szerencsés napok és számok várnak rád, és ne feledd: a szerencséd a csillagokban rejlik!
2024. 06. 16. 02:00
Megosztás:

Figyelmeztetik a nyugdíjasokat – Hamarosan lejár a határidő, sokan rosszul járhatnak

Ebben a hónapban még lehetőség van a tavalyi feltételek szerint kérni a nyugdíj megállapítását - számolt be a tudasfajta.hu.
2024. 06. 16. 01:00
Megosztás:

Ez a három kutyás kriptó nagyot mehet ezen a nyáron

Vitathatatlan, hogy a 2024-es év a mém érmék nagy visszatéréséről szól. A befektetők elkapkodják ezeket az érméket, és várják, hogy elődeikhez hasonlóan elképesztő nyereséget hozzanak. Ez sok érmével meg is történik, ezért nem árt, ha alaposan tájékozódunk, és szemügyre vesszük az aktuális előértékesítéseket.
2024. 06. 16. 00:01
Megosztás:

Ezekkel a számokkal nyerhettél az ötös lottón!

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 24. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 06. 15. 23:00
Megosztás:

Mit gondol Ferenc pápa a mesterséges intelligenciáról?

Ferenc pápa elbűvölő, de félelmetes eszköznek nevezte a mesterséges intelligenciát, amelyhez szerinte "etikai algoritmusok" szükségesek. A katolikus egyházfő a hét legfejlettebb ipari ország (G7) állam- és kormányfőinek csúcstalálkozóján, a dél-olaszországi Borgo Egnazia üdülőhelyen mondott beszédet pénteken.
2024. 06. 15. 22:00
Megosztás:

Ingyenes startup dizájntábort szervez a Kék Bolygó Alapítvány

A fenntarthatósági témák, a dizájn és a startupok világa iránt érdeklődő középiskolások jelentkezését várják június 26-ig a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány (KBKA) és a HelloWood Junior ingyenes táborába - közölték a szervezők pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 15. 21:00
Megosztás:

Megünnepelték a brit uralkodó hivatalos születésnapját

Hagyományos katonai pompával ünnepelték meg szombaton Londonban a 75 esztendős III. Károly király hivatalos születésnapját.
2024. 06. 15. 20:00
Megosztás:

Miért jó az alumínium autóbeálló?

Az alumínium autóbeállók nagyszerűen ötvözik az időtállóság, a modern megjelenés és a könnyű kezelhetőség minden előnyét. Ezeken keresztül kitűnő választást jelentenek mindazoknak, akik praktikusan és egyben stílusosan kívánják megválaszolni az autójuk parkolásának kérdését.
2024. 06. 15. 19:00
Megosztás:

Pénzt takaríthatsz meg a szerszámok biztonságos tárolásával

A szerszámok megfelelő tárolása elengedhetetlen a hatékony munkavégzéshez, legyen szó hobbiról, otthoni javításról vagy professzionális munkáról. A szerszámok rendezett és könnyen elérhető helyen történő tárolása nemcsak időt takarít meg, de megelőzi a szerszámok elvesztését és károsodását is.
2024. 06. 15. 18:00
Megosztás:

Az INA 240 millió euró osztalék kifizetéséről döntött

Az INA horvát olajipari vállalat pénteki közgyűlésén 240 millió euró (95,6 milliárd forint) osztalék kifizetéséről döntött, ez részvényenként 24 euró (9564 forint) - közölte a vállalat az MTI-vel.
2024. 06. 15. 17:00
Megosztás:

Májusban 1 százalékkal emelkedett a befektetési alapokban kezelt vagyon

A befektetési alapokban kezelt vagyon májusban 1,1 százalékkal, 175 milliárd forinttal növekedett, így a hónap végén a Befektetési Alapkezelők és Vagyonkezelők Magyarországi Szövetségének (Bamosz) tagjai 15 793 milliárd forintot kezeltek befektetési alapokban- közölte a Bamosz pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 15. 16:00
Megosztás:

Így ünnepelte Donald Trump 78. születésnapját

Floridában tartott választási gyűlésén ünnepelte a 78. születésnapját Donald Trump pénteken.
2024. 06. 15. 15:00
Megosztás:

Elindult a Nemzeti Kutatási Kiválósági Program

A HUN-REN Magyar Kutatási Hálózat tudományos közössége számára is számottevő lehetőséget kínál a múlt hónapban elindult Nemzeti Kutatási Kiválósági Program (NKKP) - közölte pénteken a HUN-REN az MTI-vel.
2024. 06. 15. 14:00
Megosztás:

A 400 millió fős globális tartalomgyártói piacot hódítaná meg a RECnGO a vezető kínai videós hardvergyártóval karöltve

A RECnGO nevét ma már szinte mindenki ismeri, aki minőségi videós anyagok készítésével foglalkozik akár hobbi, akár profi szinten: a magyar startup forradalmi applikációja bármilyen okoseszközt képes egy gombnyomással profi videóstúdióvá változtatni. A kreatív tartalomgyártás mára egy több mint 400 millió fős globális iparággá nőtte ki magát, átlagosan pedig heti 17 órányi videót fogyasztunk a különböző platformokon. Az ebben rejlő üzleti lehetőségek szinte korlátlanok, ennek kiaknázásában pedig fontos együttműködést kötött a RECnGO. A kameratechnikai kiegészítők világpiacának 40%-át uraló kínai óriás, a SmallRig csúcskategóriás eszközei mostantól a magyar fejlesztésű alkalmazás tudásával felvértezve készíthetnek stúdióminőségű videókat bárhol, bármikor. A RECnGO ezzel közvetlen elérést kap a mintegy 70 millió kínai videós tartalomgyártóhoz, globálisan pedig még több kaput nyithat meg az együttműködés. A cél a 400 milliós globális piac minél nagyobb elérése.
2024. 06. 15. 13:00
Megosztás: