Érzed már a SEO Vibe-okat? Közép- és Kelet-Európa legnagyobb SEO konferenciája már gyorsan közeledik!

De mi is az a SEO Vibes? Az esemény tökéletes kombinációja a szakmai tudás és üzleti érzék fejlesztésének, kapcsolatépítésnek és egy remek alkalom a szórakozáshoz.

Érzed már a SEO Vibe-okat?  Közép- és Kelet-Európa legnagyobb SEO konferenciája már gyorsan közeledik!

Az egész két egyszerű, de fontos felismeréssel kezdődött: az elmúlt pár évben a Közép- és Kelet-Európai régióban rohamosan növekszik az SEO ipar, és egyre élénkebb piaccá válik. Miért ne használnánk ki ezt a lehetőséget mindannyian? Másodszor pedig mi lehetne jobb módja az üzleti területek fejlesztésének, mint a hasonló emberekkel való találkozás, az ötletek megosztása, kapcsolatok építése és új együttműködések keresése. Kell ennél több egy tökéletes konferenciához?

A SEO az az iparág, ahol nincs stagnálás - minden dinamikusan változik, ezért a szakembereknek folyamatosan frissíteniük és mélyíteniük kell tudásukat. Azok a nemzetközi események, amelyek világszínvonalú szakembereket és közönségeket gyűjtenek össze aranyat érnek. Ezeknek az eseményeknek köszönhetően, mindig naprakészek lehetünk, és megismerhetjük különböző vállalatok egyedi esettanulmányait, amelyekből inspirálódhatunk. Innen jött az ötlet a Közép- és Kelet-Európai régió legnagyobb konferenciájának megrendezésére. Sok SEO szakértő van a régióban, de kevés lehetőségük van a tudásuk megosztására, ezért a WhitePress, amely már évek óta jelen van ezeken a piacokon, úgy döntött, hogy létrehoz egy platformot az ötletek cseréjére és a kapcsolatépítésre - Tomasz Domański, a WhitePress Nemzetközi Csoport vezetője.

Ez egy zseniális lehetőség a magyar SEO közösség és a Közép- és Kelet-Európai piac számára, hogy kiemelkedjenek a globális iparági színtéren. Ez a terület az utóbbi években virágzásnak indult, és fantasztikus, hogy egy szakmai konferencia lehetőséget nyújt a helyi tapasztalatok cseréjére más országok iparági szakértőivel - Robert Toth, a WhitePress magyarországi platform menedzsere.

Október 5-én, a fő konferencia napján a kivételes Eiffel Art Studios helyszínén több tucat vezető globális szakértő lép színpadra, hogy megossza nézőpontját az aktuális népszerű témákról a SEO iparban, köztük: Kyle Roof; Bastian Grimm, Mihai Vinatoru, Raluca Radu, Koray Tuğberk, és Papp Gábor. 

Az előadások menetrendje magában foglalja az iparág legfontosabb témáját is, mivel az AI mindenki ajkán van, és a data science vagy a SEO technikai vonatkozásaival kapcsolatos kérdéseket is érinti. Lehetőség lesz a nemzetközi SEO fejlődésének megbeszélésére és a konferencia alatt bemutatott esettanulmányok megvitatására. Mindez helyi és globális szemszögből is bemutatásra kerül majd.

Early Bird jegyek már kaphatók!

Két csomag közül választhatsz, amelyek különböző igényekhez igazodnak. Ha főleg a szakmai tudásra szeretnél összpontosítani, akkor a Classy csomag az ideális választás számodra. Ez magába foglalja a belépőt minden október 5-i előadásra, az iparági szakemberrel történő kapcsolatépítésre, biztosít harapnivalókat és ebéd büfét, hogy kihasználd a teljes élményt, és az afterparty pedig hab a tortán. Minden résztvevő egy különleges ajándékcsomagot és egy videót kap a kulcsfontosságú előadásokkal az esemény után. Mindezek szerepelnek a különleges, limitált Jazzy csomagban is, amelyhez hozzáadódik egy  Duna-hajókázás október 4-én, amely üzleti kapcsolatépítést, városnézést, bulit és magyar borokat ötvöz.

Ne várj az utolsó pillanatig, mivel az Early Bird jegyek csak július végéig vásárolhatók meg!

A résztvevők teljes listája és több információ az esemény hivatalos oldalán: https://www.whitepress.com/hu/seo-vibes

Nőtt a beruházások volumene a feldolgozóiparban

A háború és az elhibázott szankciók káros hatásai még 2023. harmadik negyedévében is tetten érhetők voltak a beruházások alakulásában.
2023. 11. 28. 14:00
Megosztás:

Javult kissé a fogyasztói hangulat Németországban

Javult valamelyest a fogyasztói hangulat Németországban, bár továbbra is inkább bizonytalanságot és aggodalmat tükröz.
2023. 11. 28. 13:30
Megosztás:

Csökkentek a beruházások a feldolgozóipari fejlesztések növekedése mellett

A beruházások volumene 2023. harmadik negyedévében az előző év azonos időszakához viszonyítva 12,1 százalékkal csökkent, az előző negyedévhez képest - szezonálisan kiigazítva - 2,2 százalékkal mérséklődött.
2023. 11. 28. 13:00
Megosztás:

Észszerű, hogy a gyermekek után járó pótszabadságról a munkavállaló rendelkezhessen

Logikus, hogy a gyermekek után járó pótszabadságról ne a munkáltató, hanem a munkavállaló rendelkezhessen - mondta a Gazdaságfejlesztési Minisztérium (GFM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára kedden az M1 aktuális csatornán.
2023. 11. 28. 12:30
Megosztás:

Fordulatot hozott a CSOK plusz a lakáspiacon

A CSOK Plusz kihirdetése után fordulat látszik az ingatlanpiacon: a pangó kereslet élénkülésre váltott át az október végi bejelentést követő 31 napban. A nagyobb érdeklődés részben az év végén kifutó, vissza nem térítendő támogatást és egyéb kedvezményeket biztosító nagyvárosi CSOK igénylőknek is köszönhető. A kereslet élénkülése paradox módon bizonyos ingatlanok árát még csökkentheti is, mert a nagyvárosi CSOK segítségével továbbköltözőket egyre jobban szorítja az év végi határidő.
2023. 11. 28. 12:00
Megosztás:

Stabilan állják az ingatlanpiac hullámait a logisztikai létesítmények

A lakáspiacon az új építésű ingatlanok iránti kereslet és a bejelentett új projektek a piaci alapú lakáshitelekkel együtt „parkolópályára álltak”, amin jövőre a CSOK Plusz sokat javíthat. A logisztikaiingatlan-piac azonban továbbra is élénk, mind keresleti, mind kínálati oldalon. A legjobb lokációk a fővárosban és közvetlen környékén vannak, és egyre fontosabb az épületek fenntartható működése ‒ derül ki az Alfa Group piaci elemzéséből.
2023. 11. 28. 11:30
Megosztás:

Sorsfordító hetek állnak a nyugdíjpénztárak előtt

A munkaerő megtartás miatt a kedvezményes kulcsú cafeteria idejéhez hasonló arányban vállalják a munkáltatók azt, hogy dolgozóik öngondoskodását önkéntés nyugdíjpénztári befizetésekkel is segítik – hívta fel a figyelmet Gergely Péter. A BiztosDöntés.hu szakértője szerint a befizetések ennek ellenére messze az infláció alatt maradnak, utoljára 2014-ban érkezett ilyen kevés új tag a pénztárakba, ráadásul a kifizetések immár harmadik negyedéve meghaladják a bevételeket.
2023. 11. 28. 11:00
Megosztás:

Még utoljára bezsákoltak a befektetők a PMÁP 2033/I állampapírból

Az Államadósság Kezelő Központ adatai alapján múlt héten 91,6 milliárd forintért fogyott a Prémium Magyar Állampapír. Ez annak fényében különösen nagy összeg, hogy idén augusztus eleje óta hetente átlagosan 33 milliárd forintért vettek PMÁP-ot a megtakarítók. A Bankmonitor szerint a kiugró forgalom oka az, hogy a befektetők még utoljára bevásároltak a keddig elérhető inflációkövető állampapírból.
2023. 11. 28. 10:30
Megosztás:

Felemás nyitás az európai tőzsdéken

Vegyes indexekkel indult a kereskedés kedden a főbb európai értékpapírpiacokon.
2023. 11. 28. 10:00
Megosztás:

Kinyírta a biztosítási szakma toborzását a KATA-adó módosítása

2023-ban gyakorlatilag megszűnt a toborzás a független pénzügyi közvetítői piacon. Évek óta komoly kihívás az elöregedés, a fiatalok hiánya, ám igazán látványos ütést a 2022. szeptembere óta hatályos kata-módosítás - miszerint katás adózó csak magánszemélynek állíthat már ki számlát - vitt be a szakmának, ahol így még nehezebbé vált pályakezdőként elindulni - világít rá a GRANTIS független pénzügyi tanácsadó elemzése.
2023. 11. 28. 09:30
Megosztás:

Csökkenés várható a nyitásban

Csökkenéssel nyithat a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) kedden az Equilor Befektetési Zrt. vezető elemzője szerint.
2023. 11. 28. 09:00
Megosztás:

Esés jön a magyar tőzsdén a szakértő szerint

Csökkenéssel nyithat a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) kedden az Equilor Befektetési Zrt. vezető elemzője szerint. A BUX 203,42 pontos, 0,36 százalékos csökkenéssel 55 887,95 ponton zárt hétfőn, a részvénypiac forgalma 6,1 milliárd forint volt.
2023. 11. 28. 08:50
Megosztás:

Jövőre Kaposvár ad otthont az Országos Színházi Találkozónak

A hazai színházi élet egyik kiemelkedő eseményének, az Országos Színházi Találkozónak ad otthont a kaposvári Csiky Gergely Színház 2024. június 10. és június 16. között: az eseményen OFF-programok, tánc, cirkusz, zene, kiállítás és gasztronómia is várja a színházművészet iránt érdeklődőket.
2023. 11. 28. 08:00
Megosztás:

Ma reggel erősödéssel nyitott a forint

Erősödött kedd reggelre a forint a főbb devizákkal szemben az előző esti jegyzéséhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.
2023. 11. 28. 07:30
Megosztás:

Szijjártó szerint az együttműködés Kínával nem kockázat, hanem hatalmas lehetőség

Az együttműködés Kínával nem veszélyt, hanem hatalmas lehetőséget jelent az Európai Unió számára, a kockázat éppen az, ha valaki el akarja vágni ezeket a kötelékeket - közölte a tárca tájékoztatása szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hétfőn Brüsszelben.
2023. 11. 28. 07:00
Megosztás:

Átadták a magyar tudomány kategóriában az idei Junior Prima Díjakat

Átadták a Junior Prima Díjakat a magyar tudomány kategóriában a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) épületében - tájékoztatta a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) hétfőn az MTI-t.
2023. 11. 28. 06:30
Megosztás:

Határtalan innováció és látványos demózónák a bukaresti Dyson Next Gen Living regionális rendezvényen

Az innovációiról ismert globális kutatási és technológiai vállalat, a Dyson úttörő termékeket mutatott be a bukaresti Combinatul Fondului Plastic – Galeria Senatban tartott regionális Next Gen Living rendezvényen.
2023. 11. 28. 06:00
Megosztás:

Jövőre Kaposváron lesz az Országos Színházi Találkozó

A hazai színházi élet egyik kiemelkedő eseményének, az Országos Színházi Találkozónak ad otthont a kaposvári Csiky Gergely Színház 2024. június 10. és június 16. között: az eseményen OFF-programok, tánc, cirkusz, zene, kiállítás és gasztronómia is várja a színházművészet iránt érdeklődőket.
2023. 11. 28. 05:30
Megosztás:

Hatékony megoldásokat kínál a magyar állattenyésztés a népességrobbanásra

Miközben Magyarországon folyamatosan csökken a népesség, a világ több pontján is a túlnépesedéssel és ennek következményeivel küzdenek. Az előrejelzések szerint 2100-ra több mint négymilliárd lesz Afrika népessége, míg Európáé inkább fogy vagy stagnál. A népességrobbanás azonban Európát, így Magyarországot is elkerülhetetlenül érinteni fogja.
2023. 11. 28. 05:00
Megosztás:

Debrecenben építheti következő logisztikai központját a Waberers

Stratégiai céljainak megfelelően a Waberer’s Csoport folytatja országos lefedettségű logisztikai központjainak fejlesztését, melynek érdekében ezúttal az ország egyik legdinamikusabban fejlődő régiójában, Debrecenben vásárol telket egy 20 ezer négyzetmétert meghaladó méretű raktárkomplexum fejlesztése céljából. A debreceni központ az autóipari nagyberuházások, a kapcsolódó beszállító cégek, valamint a Waberer’s jelenlegi ügyfélkörének kiszolgálását támogatja.
2023. 11. 28. 04:30
Megosztás: