Ethereum árfolyam-előrejelzés: Az ETF jóváhagyása valószínűleg új csúcsokra emeli az altcoinokat, az Algotech (ALGT) kerül a középpontba

A kriptovaluta piac izgatott várakozásban van, mivel az Ethereum ETF lehetséges jóváhagyása jelentős fellendülést hozhat az altcoinok számára. Ezek közül az Algotech (ALGT) kiemelkedő szereplőként jelenik meg, jelentős figyelmet vonzva magára.

Ethereum árfolyam-előrejelzés: Az ETF jóváhagyása valószínűleg új csúcsokra emeli az altcoinokat, az Algotech (ALGT) kerül a középpontba

Ez az előrejelzés részletesen bemutatja, hogyan befolyásolhatja az ETF jóváhagyása az Ethereumot és az altcoinok szélesebb körét, betekintést nyújtva abba, mire számíthatnak a befektetők az elkövetkező hónapokban.

Az Ethereum ETF jóváhagyása új magasságokba emelheti az ETH-t

A QCP Capital szerint az amerikai spot Ethereum (ETH) ETF-ek jóváhagyása az elkövetkező hónapokban akár 60%-os árfolyam-emelkedést is kiválthat a második legnagyobb kriptovaluta számára. A szingapúri székhelyű cég csütörtöki Telegram-adásában megjegyezte, hogy a piaci reakció hasonló lehet ahhoz a megugráshoz, amely a spot Bitcoin ETF-ek januári jóváhagyása után következett be. A CoinGecko adatai szerint a Bitcoin árfolyama 42 000 dollárról több mint 73 000 dollárra emelkedett két héten belül, miután az ETF-ek január 11-én kereskedni kezdtek.

A QCP kiemelte, hogy az implikált volatilitás - amely a jövőbeli árfolyam-ingadozások piaci várakozásait tükrözi - meghaladja a 100%-ot, ami jelentős piaci mozgásokat sugall. A DTCC által listázott VanEck ETF-et nagy valószínűséggel jóváhagyják, és a kereskedés akár már a jövő héten megkezdődhet.

Növekvő vásárlási aktivitás és nyitott érdeklődés jelzi az Ethereum ETF jóváhagyásába vetett növekvő bizalmat

A CryptoQuant on-chain elemző cég jelentése szerint mind a központosított, mind a blokklánc-alapú tőzsdéken növekedett a vásárlási aktivitás, kedden a tulajdonosok több mint 100 000 ETH-t vásároltak, ami a legmagasabb napi szint 2023 szeptembere óta. Ez a növekedés egy kedvező ETF-döntés iránti növekvő várakozásokkal esik egybe, egyes elemzők az engedélyezési esélyeket 25%-ról több mint 75%-ra növelték.

Az Etherhez kapcsolódó határidős ügyletek nyitott érdeklődése rekordot döntött, elérve a 14 milliárd dollárt, ami a Bitcoin nyitott érdeklődésének 67%-át teszi ki szerdán, ami szokatlanul magas szint. A Chicagói Kereskedelmi Tőzsdén, amely az intézményi befektetők által kedvelt tőzsde, kedden az Ether határidős ügyletek rekordértékű, 2,85 milliárd dolláros nominális kereskedési volumennel zártak. Emellett az Ether opciók rekord 1135 szerződést (216 millió dollár) kereskedtek le. A CryptoQuant megjegyezte, hogy a kereskedők egyre nagyobb mértékben tesznek ki magukat ETH-nak a Bitcoinnal szemben, ami 2024-ben eddig a legnagyobb napi spot vásárlást jelenti az ETH állandó tulajdonosai részéről.

Ethereum ETF: Potenciális volatilitás és szabályozási kihívások

Az optimista kilátások ellenére a magas tőzsdei áramlások - a befektetők 62 000 ETH-t küldtek a tőzsdékre, ami március eleje óta a legmagasabb szint - az elkövetkező napokban potenciális árfolyam-ingadozásra utalnak. A CryptoQuant elemzői figyelmeztettek egy esetleges jelentős árfolyam-korrekcióra, ha az ETF-kérelmet elutasítják.

Hat kibocsátó, köztük a BlackRock, frissített Ether ETF-javaslatokat nyújtott be ezen a héten, mindegyik eltávolítva a token staking tervét, ami szabályozási aggályokat sugall.

A staking, amely magában foglalja egy kriptovaluta zárolását a blokklánc működésének támogatására jutalmakért cserébe, szabályozási akadályként merült fel. Csütörtöki adatok szerint az évesített hozamok az Ether staking esetében közel 3% voltak a népszerű staking szolgáltatás, a Lido szerint.

Az Algotech (ALGT) lendületet kap az Ethereum ETF hírek közepette

Az Ethereum ETF-ek jóváhagyása valószínűleg új csúcsokra emeli az altcoinokat, és az Algotech (ALGT) a középpontba kerül. Az Algotech, egy decentralizált algoritmikus kereskedési platform, figyelmet keltett egy nemrég bejelentett hírrel és egy sikeres előértékesítéssel.

A platform 1,2 millió dollárt fektetett be erőteljes H100 GPU-kba, növelve AI motorjának sebességét, precizitását és képességeit. Az előértékesítés több mint 5,2 millió dollárt gyűjtött össze és több mint 23 000 tagot vonzott, a harmadik szakasz már 97%-ban megtelt.

Az Algotech célja a kereskedés és befektetés forradalmasítása modern technológia és automatizálás révén. Az intelligens algoritmusok, robusztus infrastruktúra és hatékony kockázatkezelési stratégiák kombinálásával a platform lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy teljes potenciáljukat kihasználva folyamatosan profitot termeljenek. Számos algoritmikus stratégiát, skálázható rendszereket és erős elkötelezettséget kínál a decentralizáció és átláthatóság iránt.

Az AI és gépi tanulás felhasználásával az Algotech hatalmas adatokat elemez, hogy azonosítsa a trendeket és alkalmazkodjon a piaci változásokhoz, versenyelőnyt biztosítva a felhasználóknak. A platform ambiciózus ütemterve magában foglalja a funkciók bővítését, az eszközfedezet bővítését, fejlett kereskedési eszközök és elemzések kínálását, valamint társadalmi kereskedési funkciók bevezetését. Ezek a tervek szilárdítják az Algotech pozícióját az algoritmikus kereskedési ipar jelentős szereplőjeként.

Látogasson el az Algotech előértékesítésére

Csatlakozzon az Algotech közösséghez

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Több mint harminc helyszínen várják a látogatókat Kecskeméten a Múzeumok éjszakáján

Több mint harminc helyszínen várják a látogatókat Kecskeméten június 22-én, szombaton a Múzeumok éjszakáján - közölte a programokat összefogó Bozsó Gyűjtemény az MTI-vel.
2024. 06. 16. 19:00
Megosztás:

Ezekkel a számokkal nyerhettél a hatos lottón!

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 24. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 06. 16. 18:00
Megosztás:

Több mint 650 ezren regisztráltak a Gondosóra programra

A Gondosóra programra eddig már több mint 650 ezren regisztráltak, azaz mára minden harmadik 65 év feletti honfitársunk gondosóra-felhasználó - közölte a miniszterelnök főtanácsadója vasárnap a Facebook-oldalán.
2024. 06. 16. 17:00
Megosztás:

Gyógyszertárkereső és szűrővizsgálati funkciókkal bővült az EgészségAblak alkalmazás

Gyógyszertárkereső és szűrővizsgálati funkciókkal bővült az EgészségAblak mobil alkalmazás - közölte a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára vasárnap az MTI-hez eljuttatott közleményében.
2024. 06. 16. 16:00
Megosztás:

Az azonnali Ethereum ETF-ek jóváhagyása - újabb történelmi kriptodeviza mérföldkő?

Az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet (SEC) 2024. május 23-án adott zöld utat az azonnali (spot) Ethereum (ETH) tőzsdén kereskedett alapok (ETF) bejegyzésének. Ennek hatására az Ethereum árfolyama már két nappal a döntés előtt 18%-os emelkedést mutatott.
2024. 06. 16. 15:00
Megosztás:

Elindult az Ifjúsági Garancia Plusz Program Nógrád vármegyében

Közös európai uniós vállalás részeként elindult a fiatalok körében megjelenő munkanélküliség ellen küzdő Ifjúsági Garancia Plusz Program Nógrád vármegyében, ahol több mint 1500, 30 év alatti fiatalnak nyújtanak támogatást - tájékoztatta az MTI-t a Nógrád Vármegyei Kormányhivatal Foglalkoztatási, foglalkoztatás-felügyeleti és munkavédelmi főosztálya pénteken.
2024. 06. 16. 14:00
Megosztás:

Csökkent az ipari termelés Japánban

Japánban csökkent az ipari termelés áprilisban havi és éves összevetésben egyaránt.
2024. 06. 16. 13:00
Megosztás:

Megjelentek a feldolgozóüzemek beruházásait támogató pályázati kiírások

A kormány stratégiai ágazatként tekint az élelmiszeriparra, ezért az ágazat a következő években is kiemelt támogatási lehetőségekre számíthat. A 2027-ig tartó KAP Stratégiai Terv keretei között összesen 200 milliárd forint keretösszeggel, két új pályázati felhívás jelent meg a feldolgozóüzemek fejlesztéseinek támogatására - jelentette be Nagy István agrárminiszter a szaktárca közleménye szerint pénteken.
2024. 06. 16. 12:00
Megosztás:

MÁV nyári menetrend és Volán nyári menetrend: Így alakul a nyári főszezoni menetrend

A népszerű turisztikai úti célokat sűrűbb közlekedéssel kiszolgáló nyári főszezoni közlekedési menetrend június 22-től szeptember 1-jéig lesz érvényben, azt követően pedig utószezoni menetrenddel nyújtják meg a nyarat szeptember 22-ig - közölte a MÁV-Volán-csoport pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 16. 11:00
Megosztás:

Támogatja a villamosenergia-ágazat szereplőinek kiberbiztonsági felkészülését az energiahivatal

Hatályba lépett a rendelet, amely európai szabályrendszert állít fel a határokon átnyúló villamosenergia-áramlás kiberbiztonságára; az egységes európai szabályozás hazai végrehajtásának felügyeletét a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) látja el - közölte a hatóság pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 16. 10:00
Megosztás:

Elrendelte a Centrál Workout pénzügyi vállalkozás végelszámolását az MNB

Visszavonta a Magyar Nemzeti Bank (MNB) a budapesti székhelyű Centrál Workout Pénzügyi Zrt. faktoring végzésére vonatkozó tevékenységi engedélyét és elrendelte végelszámolását - közölte a jegybank pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 16. 09:00
Megosztás:

Minden termékcsoportban nőtt az építőanyag-értékesítés volumene

Az építőanyag-piacon minden termékcsoportban nőtt az értékesítés volumene májusban, az árak azonban csökkentek, ami kedvező jel az otthonfelújítási program júniusi indulása előtt és a lakásépítési szegmens lassú, de biztos felpörgésére utal - erről Juhász Attila, az Újház Zrt. és az ÉVOSZ Építőanyag-kereskedelmi tagozatának elnöke tájékoztatta az MTI-t pénteken.
2024. 06. 16. 08:00
Megosztás:

Átadták a felújított fiatfalvi Ugron-kastélyt Erdélyben

Átadták szombaton a felújított fiatfalvi Ugron-kastélyt Erdélyben, a székelyföldi műemlék épületet magyar kormánytámogatással restaurálták - számolt be a Székelyhon.ro.
2024. 06. 16. 07:00
Megosztás:

Meghirdették az év családbarát vállalata pályázatot

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom az idén is meghirdette az év családbarát vállalata pályázatot.
2024. 06. 16. 06:00
Megosztás:

11,0 százalékkal emelkedett az építőipari termelés volumene

2024 áprilisában az építőipari termelés volumene a nyers adatok szerint 15,6 százalékkal meghaladta az egy évvel korábbit. Az építményfőcsoportok közül az épületek építésének termelése 10,8, az egyéb építményeké 22,6 százalékkal bővült - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken.d
2024. 06. 16. 05:00
Megosztás:

A mesterséges intelligencia korszakába lép az audit

Valódi forradalmat indít a pénzügyi jelentéstétel és a könyvvizsgálat területén a mesterséges intelligencia: a vállalatok csaknem háromnegyede valamilyen szinten már most is alkalmazza ezt pénzügyi beszámolói elkészítéséhez, és ez az arány három éven belül 99 százalékra emelkedik majd - közölte a KPMG legújabb kutatása alapján pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 16. 04:00
Megosztás:

8 Bitcoin bányász eléri az 1 milliárd dolláros piaci kapitalizációt, jelezve az iparági fellendülést, míg ez a legjobb 5 választás a hullám meglovagolásához

Mivel nyolc Bitcoin bányász már átlépte az 1 milliárd dolláros piaci kapitalizáció küszöbét, a kriptovaluta piac hihetetlen növekedést tapasztal, ami egy jelentős iparági fellendülésre utal. Az öt legjobban várt kriptovaluta, amely készen áll profitálni ebből a trendből, kiemelt figyelmet kap a befektetőktől és rajongóktól.
2024. 06. 16. 03:00
Megosztás:

Jövő Heti Horoszkóp – Komoly pénzt nyerhet 3 csillagjegy szülötte is!

Üdvözlünk a heti horoszkópban, ahol most különösen szerencsés és pénzügyi lehetőségekkel teli időszak vár rád! A jövő héten (június 16 -22. között) mindegyik csillagjegy számára izgalmas és váratlan eseményeket mutatnak a csillagok, amelyek a személyes életedet is pozitívan befolyásolják. Készülj fel szerencsés találkozásokra, kreatív üzleti fogásokra és váratlan pénzügyi nyereségekre! Olvasd el, milyen szerencsés napok és számok várnak rád, és ne feledd: a szerencséd a csillagokban rejlik!
2024. 06. 16. 02:00
Megosztás:

Figyelmeztetik a nyugdíjasokat – Hamarosan lejár a határidő, sokan rosszul járhatnak

Ebben a hónapban még lehetőség van a tavalyi feltételek szerint kérni a nyugdíj megállapítását - számolt be a tudasfajta.hu.
2024. 06. 16. 01:00
Megosztás:

Ez a három kutyás kriptó nagyot mehet ezen a nyáron

Vitathatatlan, hogy a 2024-es év a mém érmék nagy visszatéréséről szól. A befektetők elkapkodják ezeket az érméket, és várják, hogy elődeikhez hasonlóan elképesztő nyereséget hozzanak. Ez sok érmével meg is történik, ezért nem árt, ha alaposan tájékozódunk, és szemügyre vesszük az aktuális előértékesítéseket.
2024. 06. 16. 00:01
Megosztás: