Ethereum árfolyam-előrejelzés: Az ETF jóváhagyása valószínűleg új csúcsokra emeli az altcoinokat, az Algotech (ALGT) kerül a középpontba

A kriptovaluta piac izgatott várakozásban van, mivel az Ethereum ETF lehetséges jóváhagyása jelentős fellendülést hozhat az altcoinok számára. Ezek közül az Algotech (ALGT) kiemelkedő szereplőként jelenik meg, jelentős figyelmet vonzva magára.

Ethereum árfolyam-előrejelzés: Az ETF jóváhagyása valószínűleg új csúcsokra emeli az altcoinokat, az Algotech (ALGT) kerül a középpontba

Ez az előrejelzés részletesen bemutatja, hogyan befolyásolhatja az ETF jóváhagyása az Ethereumot és az altcoinok szélesebb körét, betekintést nyújtva abba, mire számíthatnak a befektetők az elkövetkező hónapokban.

Az Ethereum ETF jóváhagyása új magasságokba emelheti az ETH-t

A QCP Capital szerint az amerikai spot Ethereum (ETH) ETF-ek jóváhagyása az elkövetkező hónapokban akár 60%-os árfolyam-emelkedést is kiválthat a második legnagyobb kriptovaluta számára. A szingapúri székhelyű cég csütörtöki Telegram-adásában megjegyezte, hogy a piaci reakció hasonló lehet ahhoz a megugráshoz, amely a spot Bitcoin ETF-ek januári jóváhagyása után következett be. A CoinGecko adatai szerint a Bitcoin árfolyama 42 000 dollárról több mint 73 000 dollárra emelkedett két héten belül, miután az ETF-ek január 11-én kereskedni kezdtek.

A QCP kiemelte, hogy az implikált volatilitás - amely a jövőbeli árfolyam-ingadozások piaci várakozásait tükrözi - meghaladja a 100%-ot, ami jelentős piaci mozgásokat sugall. A DTCC által listázott VanEck ETF-et nagy valószínűséggel jóváhagyják, és a kereskedés akár már a jövő héten megkezdődhet.

Növekvő vásárlási aktivitás és nyitott érdeklődés jelzi az Ethereum ETF jóváhagyásába vetett növekvő bizalmat

A CryptoQuant on-chain elemző cég jelentése szerint mind a központosított, mind a blokklánc-alapú tőzsdéken növekedett a vásárlási aktivitás, kedden a tulajdonosok több mint 100 000 ETH-t vásároltak, ami a legmagasabb napi szint 2023 szeptembere óta. Ez a növekedés egy kedvező ETF-döntés iránti növekvő várakozásokkal esik egybe, egyes elemzők az engedélyezési esélyeket 25%-ról több mint 75%-ra növelték.

Az Etherhez kapcsolódó határidős ügyletek nyitott érdeklődése rekordot döntött, elérve a 14 milliárd dollárt, ami a Bitcoin nyitott érdeklődésének 67%-át teszi ki szerdán, ami szokatlanul magas szint. A Chicagói Kereskedelmi Tőzsdén, amely az intézményi befektetők által kedvelt tőzsde, kedden az Ether határidős ügyletek rekordértékű, 2,85 milliárd dolláros nominális kereskedési volumennel zártak. Emellett az Ether opciók rekord 1135 szerződést (216 millió dollár) kereskedtek le. A CryptoQuant megjegyezte, hogy a kereskedők egyre nagyobb mértékben tesznek ki magukat ETH-nak a Bitcoinnal szemben, ami 2024-ben eddig a legnagyobb napi spot vásárlást jelenti az ETH állandó tulajdonosai részéről.

Ethereum ETF: Potenciális volatilitás és szabályozási kihívások

Az optimista kilátások ellenére a magas tőzsdei áramlások - a befektetők 62 000 ETH-t küldtek a tőzsdékre, ami március eleje óta a legmagasabb szint - az elkövetkező napokban potenciális árfolyam-ingadozásra utalnak. A CryptoQuant elemzői figyelmeztettek egy esetleges jelentős árfolyam-korrekcióra, ha az ETF-kérelmet elutasítják.

Hat kibocsátó, köztük a BlackRock, frissített Ether ETF-javaslatokat nyújtott be ezen a héten, mindegyik eltávolítva a token staking tervét, ami szabályozási aggályokat sugall.

A staking, amely magában foglalja egy kriptovaluta zárolását a blokklánc működésének támogatására jutalmakért cserébe, szabályozási akadályként merült fel. Csütörtöki adatok szerint az évesített hozamok az Ether staking esetében közel 3% voltak a népszerű staking szolgáltatás, a Lido szerint.

Az Algotech (ALGT) lendületet kap az Ethereum ETF hírek közepette

Az Ethereum ETF-ek jóváhagyása valószínűleg új csúcsokra emeli az altcoinokat, és az Algotech (ALGT) a középpontba kerül. Az Algotech, egy decentralizált algoritmikus kereskedési platform, figyelmet keltett egy nemrég bejelentett hírrel és egy sikeres előértékesítéssel.

A platform 1,2 millió dollárt fektetett be erőteljes H100 GPU-kba, növelve AI motorjának sebességét, precizitását és képességeit. Az előértékesítés több mint 5,2 millió dollárt gyűjtött össze és több mint 23 000 tagot vonzott, a harmadik szakasz már 97%-ban megtelt.

Az Algotech célja a kereskedés és befektetés forradalmasítása modern technológia és automatizálás révén. Az intelligens algoritmusok, robusztus infrastruktúra és hatékony kockázatkezelési stratégiák kombinálásával a platform lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy teljes potenciáljukat kihasználva folyamatosan profitot termeljenek. Számos algoritmikus stratégiát, skálázható rendszereket és erős elkötelezettséget kínál a decentralizáció és átláthatóság iránt.

Az AI és gépi tanulás felhasználásával az Algotech hatalmas adatokat elemez, hogy azonosítsa a trendeket és alkalmazkodjon a piaci változásokhoz, versenyelőnyt biztosítva a felhasználóknak. A platform ambiciózus ütemterve magában foglalja a funkciók bővítését, az eszközfedezet bővítését, fejlett kereskedési eszközök és elemzések kínálását, valamint társadalmi kereskedési funkciók bevezetését. Ezek a tervek szilárdítják az Algotech pozícióját az algoritmikus kereskedési ipar jelentős szereplőjeként.

Látogasson el az Algotech előértékesítésére

Csatlakozzon az Algotech közösséghez

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Hatalmas érdeklődéssel zárult idén is a hungarikum pályázat

Töretlen a hungarikum pályázat népszerűsége, az Agrárminisztérium (AM) és a Hungarikum Bizottság idei kiírásának köszönhetően a 683 millió forintos keretből 271 pályázat kap támogatást - közölte az AM pénteken az MTI-vel.
2024. 09. 21. 02:00
Megosztás:

A nyugdíj hamarabb érkezik - a Magyar Posta hivatalos tájékoztatása

A Magyar Posta számára a lakosság kiszolgálása kiemelt fontosságú, ezért minden szükséges lépést megtesz annak érdekében, hogy a küldemények megérkezzenek az árvíz sújtotta területekre is.
2024. 09. 21. 01:00
Megosztás:

Memebet Token – A következő nagy dobás?

Úgy tűnik, hogy a piac végre kezd észhez térni, amiben a Fed kamatcsökkentési döntésének is nagy szerepe van. Ez ugyanis nagymértékben befolyásolja a kriptovaluta piac jövőjének alakulását.
2024. 09. 21. 00:01
Megosztás:

Ethereum támasz- és ellenállási szintek: Vajon az ETH bikák beindítják az altcoin-rallyt októberben a SOL, XRP, FET és CYBRO számára?

Az Ethereum egy kritikus fordulóponton áll, a kulcsfontosságú árfolyamküszöbök kerültek a figyelem középpontjába. Az altcoin-piac izgatottan várja, hogy az ETH kiválthat-e egy újabb emelkedést más érmék, mint a SOL, XRP, FET és CYBRO számára. Ez a cikk azt vizsgálja, mely kriptovaluták állhatnak készen a fellendülésre októberben. Fedezd fel azokat a tényezőket, amelyek beindíthatják ezt a potenciális rallyt.
2024. 09. 20. 23:00
Megosztás:

Megkezdődött a Cupra Terramar sorozatgyártása az Audi győri gyárában

Az Audi Hungaria Zrt. győri üzemében elindult a spanyol Cupra márka Terramar modelljének sorozatgyártása pénteken.
2024. 09. 20. 22:00
Megosztás:

AI-kriptovaluták a csúcsra törnek? Okok, amiért az AI-alapú kriptovaluták, köztük a FET és az INJ készen állnak a fellendülésre a Q4-ben

Az AI-alapú kriptovaluták készen állnak a kitörésre az év utolsó negyedévében. A piaci elemzők lelkesedéssel beszélnek a digitális érmék, mint a FET és az INJ várható nyereségéről. Vajon ezek az AI-vezérelt tokenek hatalmas megtérülést hozhatnak? Merülj el a várt fellendülés mögött álló kulcstényezőkben, és tudd meg, mely érmékre érdemes figyelniük a befektetőknek.
2024. 09. 20. 21:00
Megosztás:

Családbarát védjegyet kapott a GVH

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) nemcsak szakmai tevékenységével védi a családokat, hanem családbarát munkahelyként is működik, ezt ismerte el a Családbarát Magyarország Központ azzal, hogy odaítélte a Családbarát Hely Tanúsító Védjegyet, amit a hivatal két évig használhat - közölte a GVH pénteken az MTI-vel.
2024. 09. 20. 20:00
Megosztás:

BTC, ETH, SOL árfolyam előrejelzés: Egy erősebb versenytárs várhatóan 0,03 dollárról akár 100 000 dollárig emelkedhet 2024 végére

Egy eddig a háttérben maradó versenyző a kriptovilágban elképesztő növekedést érhet el, néhány centes árfolyamról indulva az egészen megdöbbentő 100 000 dollárig 2024 végére. Miközben a piac már most is pezseg a BTC, ETH és SOL által keltett hullámok miatt, a spekulációk egyre csak szaporodnak. Ez a cikk azt vizsgálja meg, hogy bizonyos kriptovaluták robbanásszerű növekedése hogyan alakulhat a közeljövőben.
2024. 09. 20. 19:00
Megosztás:

Ártéri ingatlan hitelfedezetként?

A bankok általában óvatosan kezelik az ártéren elhelyezkedő ingatlanokat, valamint a biztosítási lehetőségek korlátozottsága is gátat szabhat a hitelnyújtásnak. A money.hu szakértője összefoglalja, mire számíthatnak azok, akik vízparton, folyó közvetlen közelében szeretnének ingatlant vásárolni, milyen, a szokványostól eltérő feltételek mellett fogadnak el a bankok ártéri ingatlanokat fedezetként.
2024. 09. 20. 18:30
Megosztás:

Szabó Barnabás a VELUX Cégcsoport új üzemeltetésért és ellátásért felelős vezérigazgató-helyettese

Új üzemeltetési és ellátási vezérigazgató-helyettest nevezett ki a VELUX Cégcsoport: Szabó Barnabás 2024. szeptember 1-jétől felel a terület irányításáért és fejlesztéséért annak érdekében, hogy fenntartsák a vállalat versenyképességét, értéket teremtsenek partnereik és ügyfeleik számára, valamint teljesítsék a VELUX Cégcsoport fenntarthatósági célkitűzéseit. A kinevezés mellett Barnabás a VELUX Cégcsoport Vezetői Testületének tagjává is vált.
2024. 09. 20. 18:00
Megosztás:

A fiatalabb generáció tudatosabb, a 60 év felettiek viszont eladósodtak

Alaposabban mérlegelik a fiatalok a banki hitel felvételét mint 5 évvel ezelőtt, a 60 év felettiek esetében viszont nagy mértékben emelkedett a tartozások aránya – derül ki az EOS Csoport kutatásából.
2024. 09. 20. 17:30
Megosztás:

Visszatért Magyarországra a 9. Turkish Airlines World Golf Cup, a világ legjelentősebb vállalati golfversenye

Budapest bajnoka képviseli Magyarországot a Turkish Airlines World Golf Cup világdöntőjében.
2024. 09. 20. 17:00
Megosztás:

Új csúcsok a tőzsdéken, miért olcsók a bankrészvények?

Tegnap a DAX, az S&P500 és a Dow Jones is új csúcsra emelkedett. Habár a Nasdaq emelkedése volt a legnagyobb ezek közül (2,5 százalékos felértékelődéssel), valójában még mindig kb. 4 százalékkal a júliusban elért történelmi csúcs alatt tartózkodik.
2024. 09. 20. 16:30
Megosztás:

Lefelé halad a Dunán az árhullám, a nézelődők okozzák a legtöbb gondot

Lefelé halad a Dunán az árhullám, a legnagyobb gondot a nézelődők okozzák, akik hátráltatják a munkát, veszélyeztetik a töltéseket - közölte az Országos Vízügyi Főigazgatóság (OVF) pénteken napközben az MTI-vel.
2024. 09. 20. 16:00
Megosztás:

4iG 20 éve a Tőzsdén

Tőzsdei jelenlétének 20 éves évfordulója alkalmából ünnepélyes csengetéssel indította a mai kereskedést a Budapesti Értéktőzsdén a 4iG Nyrt. Az 1995-ben alapított, magyar többségi tulajdonban lévő vállalat Magyarország és a nyugat-balkáni régió egyik meghatározó informatikai és távközlési szolgáltatója, amely a jövő technológiái iránti elkötelezettségéről ismert. A társaság jelentős tőkepiaci eredményei révén egyúttal a BUX index jelentős súllyal bíró kibocsátója, amely a Prémium kategóriában van jelen.
2024. 09. 20. 15:30
Megosztás:

640 köbméter homok, 145 ezer homokzsák – megtettük, amit a Római védelmében meg lehetett tenni

A Duna vízszintje Óbudán csütörtök éjszaka várhatóan eléri a 8 méteres vízállást. A Római-parti árvízi védekezéshez estig felhasználtunk, kiadtunk 640 köbméter homokot, 145 ezer homokzsákot. A Rómain elvégezhető, a tulajdonosok által kért feladatokat elláttuk. A hullámtérbe mostantól kezdve önkénteseket biztonsági okokból már nem hívunk, nem fogadunk. Hálásan köszönjük a védekezésben segítő több száz önkéntes önzetlen munkáját!
2024. 09. 20. 15:00
Megosztás:

Csalódást okozott a FedEx

A logisztikai vállalat tegnap tőzsdezárás után számolt be 2025-ös üzleti évének első negyedéves eredményeiről.
2024. 09. 20. 14:30
Megosztás:

Szárnyal az arany árfolyama a kamatvágás után

Az arany árfolyama 2.600 dollár fölé ugrott, mivel a Fed kamatvágása nyomán a pénzügyi befektetők vásárolták a nemesfémet.
2024. 09. 20. 14:00
Megosztás:

OTP: Az NGM újra csökkentené a THM-et

Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter a Bankszövetség képviselőivel tartott megbeszélésén négy pontban kérte a bankok együttműködését.
2024. 09. 20. 13:30
Megosztás:

A legfontosabb tudnivalók a teherautó-abroncsok használatához

Amikor abroncsokról esik szó, a legtöbben a személyautók abroncsaira gondolunk, pedig a teherautók abroncsainak biztonsága, állapota, és karbantartása legalább ennyire fontos.
2024. 09. 20. 13:00
Megosztás: