Ez a kriptó lehet a Bitcoin-bányászat jövője, és csak 0,02 dollár

Az Ethereum alapokra épülő Bitcoin Minetrix (BTCMTX) Stake-to-Mine platformjának csapata igen büszke lehet magára, hiszen előértékesítése már 11 millió dollár felett jár.

Ez a kriptó lehet a Bitcoin-bányászat jövője, és csak 0,02 dollár

A projekt minden bizonnyal nagyot fog szólni idén a kriptopiacon, hiszen egyedülálló módon kínál a BTCMTX-tulajdonosok részére rendszeres Bitcoin jutalmakat.

A Bitcoin Minetrix Stake-to-Mine modellje kész meghódítani a kriptoteret

Úgy tűnik, napjainkban egyre nehezebb bekerülni a Bitcoin-bányászat belső köreibe, hiszen a csatlakozást számos gátló tényező nehezíti. Ilyenek például az irreálisan magas belépési korlátok, az átláthatóság hiánya és az átverések gyakorisága.

Itt kerül a képbe a Bitcoin Minetrix Stake-to-Mine modellje, mely arra hivatott, hogy gyökeresen megváltoztassa a bányászatot.

A tokenizáció és az okos szerződések energiáját kiaknázva a Bitcoin Minetrix esélyt ad a rendszeres BTC jutalmak gyűjtésére. Ehhez csupán BTCMTX natív tokent kell vásárolnunk, és az érméket le kell kössük.

Az érmék stakelésével nem átruházható "bányászati krediteket" kaphatunk, amelyeket elégetve Bitcoin felhőbányászati hash-teljesítmény a jussunk.

A fent részletezett Stake-to-Mine mechanizmus egy szabadabb stílusú BTC bányászatot biztosít azáltal, hogy nem kell kockázatos szerződéseket kötnünk, sem pedig drága bányászati berendezésekre pénzt áldoznunk.

Ehelyett élvezhetjük a biztonságos bányászatot, mely közben végig a mi kezünkben van az irányítás. 

A Bitcoin Minetrix whitepaper-je szerint a BTCMTX projekt célja a hosszú távú birtoklásra való ösztönzés, és a kivételesen magas hozamok biztosítása.

Ez az új protokoll cikkünk írásakor évi 60%-os hozamot kínál. A bizalom mértékét jól mutatja, hogy eddig mintegy 689,943,987 BTCMTX tokent kötöttek le a felhasználók. Az aktuális jutalom ETH blokkonként 158,5 BTCMTX. 

A projekt ICO-jának gyors előrehaladása, nagy vonzereje főleg annak köszönhető, hogy a platform felhasználói kétféleképpen is hozzáférhetnek a jutalomhoz.

Nézd meg a Bitcoin Minetrix előértékesítését

A BTCMTX Token előértékesítése nagy lendületet élvez, és még hátra van a tőzsdei bevezetés 

A csapat nagyon izgatott, hiszen a Bitcoin Minetrix előértékesítése már több mint 11,2 millió dollárt gyűjtött össze a kedves felhasználóktól, akik így jutányos áron férhettek hozzá a BTCMTX tokenekhez.

Egy BTCMTX natív token ára cikkünk írásának pillanatában csak 0,0135 dollárra rúg. Azt viszont fontos szem előtt tartani, hogy ez az ár szakaszról szakaszra emelkedik, ezért érdemes mielőbb csatlakozni az ICO-hoz. Ehhez mérten a csapat egyre több finanszírozási mérföldkövet pipálhat majd ki a saját listáján.

Így a legkorábbi befektetők maximalizálhatják lehetőségeiket akkor, ha a BTCMTX értéke a jövőben emelkedni fog.

Az előértékesítés végeztével a Bitcoin Minetrix fejlesztőcsapata azt tervezi, hogy a BTCMTX-et több központi tőzsdén is bevezetik a likviditás és a hozzáférhetőség növelése érdekében.

Azt ugyan még csak találgathatjuk, hogy mely tőzsdéken fog majd megjelenni a BTCMTX, de az biztos, hogy az ökoszisztéma Telegram-csatornájának követői már kifejezetten várják a Bitcoin Minetrix történetének ezt a következő, meglehetősen izgalmasnak ígérkező szakaszát.

A tokenomika bámulatos, hiszen a fix 4 milliárdnyi BTCMTX tokenből az ICO-ra annak 77,5%-át tették elérhetővé.

A fennmaradó érméket is gondosan beosztják, és jut belőle a bányászati műveletekre, a nélkülözhetetlen marketingre, az értékes fejlesztésre, valamint a közösségi ösztönzőkre is.

Mindent összegezve izgalmas hónapok állnak a Bitcoin Minetrix előtt, hiszen az előértékesítési folyamatok zárultával büszkén lép majd be a tőzsdékre.

Látogass el a Bitcoin Minetrix előértékesítésére

A Bitcoin Minetrix jókor van jó helyen 

Mivel a Bitcoin Minetrix előértékesítési terve ennyire jól teljesít, és a projekt is átfogó ütemtervvel bír, az elemzők és a szakértők csoportja szerint 2024 a BTCMTX éve lehet.

Ezt a bizakodó jövőképet több keresleti tényező is alátámasztja.

Az egyik ilyen az áprilisra várt felezési esemény, melynek az a lényege, hogy a Bitcoin blokkjutalom a felére fog csökkenni.

Eddig a történelem során a feleződések mindig a Bitcoin árfolyamának emelkedéséhez vezettek, és a kriptobányászat iránt is fellobbant az érdeklődés tüze.

Mivel a Bitcoin Minetrix könnyű hozzáférést ad a Bitcoin-bányászathoz, kiváló helyzetben van ahhoz, hogy kamatoztassa ezt az érdeklődést.

Az érme körüli bullish hangulat másrészt annak is köszönhető, hogy januárban elindították a spot BTC ETF-eket, és ennél fogva a Bitcoin hatalmas reflektorfénybe került.

Az események nyomán megnyílt a kapu az intézményi befektetések előtt. A Bitcoin árfolyama erre reagált a múlt héten, és 52 000 dollár fölé tornyosult.

Mivel a BTC körül most hatalmas a mozgolódás, a Bitcoin Minetrix jó helyzetben van, hiszen amint az ismeretes, egészen szorosan kötődik a világ legnagyobb kriptovalutájához.

Végezetül idézzük fel a projekt vonzó felhasználási eseteit, remek előértékesítési teljesítményét és a buzgó közösségi életét, és máris láthatjuk, hogy a Bitcoin Minetrix mindennel rendelkezik, ami ahhoz kell, hogy még 2024-ben nagyot arasson. Az érdeklődők az ICO folyamán ETH, USDT vagy bankkártya segítségével vásárolhatnak BTCMTX tokeneket.

Nézd meg a Bitcoin Minetrix előértékesítését

Ezek is érdekelhetnek:

Az Internet Computer (ICP) a múlté? A SCOTTY az új kriptó-király!

Eufórikus hangulatban a Bitcoin

A 10 legjobb kripto ICO 2024-es befektetéshez

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

A vártnál alacsonyabb volt Japánban az infláció

A távol-keleti szigetországban a várt 2,8 százalékkal szemben 2,7 százalékra csökkent márciusban az infláció, míg a februári adat is 2,8% volt.
2024. 04. 19. 13:30
Megosztás:

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.
2024. 04. 19. 13:00
Megosztás:

A külföldi piacszerzésben kapnak segítséget a magyar vállalkozások

A Nemzeti Innovációs Ügynökség (NIÜ) április 26-án induló XPAND programja a külföldi piacszerzésben segíti az innovatív magyar vállalkozásokat - közölte az NIÜ csütörtökön az MTI-vel.
2024. 04. 19. 12:30
Megosztás:

Az év végig kétszeresére emeli napelemei számát a Budapesti Közművek

Az év végig megkétszerezi napenergia-termelő kapacitásait a Budapesti Közművek - közölte a társaság pénteken az MTI-vel.
2024. 04. 19. 12:00
Megosztás:

Az illetékmentesség is a csok plusz egyik előnye lehet

A teljes visszafizetést tekintve több tízmillió forintot is megspórolhat az, aki a csok plusz támogatott hitelkonstrukciót és az ezzel járó illetékmentes ingatlanvásárlási lehetőséget választja - hívta fel a figyelmet csütörtökön kiadott elemzésében a Duna House.
2024. 04. 19. 11:30
Megosztás:

Az S&P rontotta Izrael hitelminősítését

A Standard & Poor (S&P) nemzetközi hitelminősítő AA mínuszról A pluszra rontotta Izrael hosszú távú adósbesorolását
2024. 04. 19. 11:20
Megosztás:

Az új kriptovaluta, melynek ára 0,02 dollár, a Solana és a Cardano mellé került a 2024 áprilisi kiemelt ajánlásokba

A kriptovaluta piac továbbra is vad száguldását folytatja 2024 áprilisában, ahol az olyan ismert szereplők, mint a Solana (SOL) és a Cardano (ADA) erős pozíciókat töltenek be. Azonban egy új versenyző is megjelent a színen, amely az alkalmi vásárlók figyelmét is magára vonja: a DTX.
2024. 04. 19. 10:45
Megosztás:

Mínuszban nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Gyengüléssel indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék pénteken, a hét utolsó kereskedési napján.
2024. 04. 19. 10:30
Megosztás:

Eséssel nyithat a tőzsde az elemző szerint

Az európai és az amerikai határidős indexek a közel-keleti helyzet hatására negatív értéket mutatnak, így eséssel nyithat a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) is pénteken az Equilor Befektetési Zrt. elemzője szerint. A BUX 441,01 pontos, 0,67 százalékos csökkenéssel, 65 674,41 ponton zárt csütörtökön.
2024. 04. 19. 10:00
Megosztás:

Gyengültek az ázsiai indexek

Gyengültek a vezető ázsiai tőzsdék pénteken, a térség irányadó tőzsdéje, a tokiói börze Nikkei225 indexe 2,53 százalékos csökkenéssel, 37 090 ponton zárt.
2024. 04. 19. 09:30
Megosztás:

Gyengült a forint reggel

Gyengült a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben péntek reggel a csütörtök kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 04. 19. 08:30
Megosztás:

Csökkent a Danone negyedéves bevétele

A Danone francia élelmiszer- és italgyártó bevétele éves szinten 2,5 százalékkal, 6,79 milliárd euróra csökkent az idei első negyedévben - áll a cég honlapján.
2024. 04. 19. 08:00
Megosztás:

Az OECD-ben stagnált az infláció februárban

A Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezethez (OECD) tartozó országokban februárban átlagosan 5,7 százalék volt a fogyasztói árak éves növekedése ugyanúgy, mint januárban.
2024. 04. 19. 07:30
Megosztás:

Az év végén kaphat egy újabb lökést a hazai ingatlanpiac

A tavalyi és második felében és az idei év első negyedévében határozott élénkülés figyelhető meg a IV. és XV. kerületek ingatlanpiacán, mely legnagyobb részben a kedvezőbbé váló hitelkamatok eredménye. Az év végén, illetve a jövő év elején viszont újra nagyobb számban megjelenhetnek a befektetők is az ingatlanpiacon.
2024. 04. 19. 07:00
Megosztás:

Tovább erősítette nemzetközi pozícióját és milliárdos beruházásokkal zárta a 2023-as évet a BioTechUSA-cégcsoport

Emelkedő pályán maradt a nehéz gazdasági környezetben is a BioTechUSA-cégcsoport, amely tavaly az egy évvel korábbi rekordév magas bázisához képest is csaknem 15 százalékkal, 90,49 milliárd forintra növelte az árbevételét. Közel 5 milliárd forintot fordított beruházásokra, amelyből többek között több mint 1000 négyzetméter hasznos összterületű, négyszintes, modernebb és kényelmesebb szociális blokk épült Szadán, közel egymilliárd forint értékben üzembe helyezte automata raktárát, 45 új üzletet nyitott Európa-szerte és megvalósult óbudai régi irodaháza teljes felújítása is. A turbulens környezet ellenére a társaság pénzügyi helyzete tovább javult 2023-ban, miután az EBITDA-mutatója több mint 3,5 százalékkal 10,47 milliárd forintra nőtt.
2024. 04. 19. 06:30
Megosztás:

Már ragaszkodnak az otthoni munkavégzéshez a munkavállalók

Az otthonról dolgozó munkavállalók harmada teljesen a lakóhelyéről látja el feladatait, míg a második leggyakoribb opció a heti három nap home office – derült ki az Erste felméréséből. A koronavírus-járvány alatt még kötelező rossznak tekintett otthoni munkavégzés lehetősége ma már a bank kérdőívét kitöltők 93 százaléka szerint alapvető vagy nagyon fontos. A legtöbben azért szeretik a home office-t, mert rugalmas, valamint időt és pénzt is megspórolnak azzal, hogy otthonról dolgoznak.
2024. 04. 19. 06:00
Megosztás:

Hiába javult sokat a magyar termékenységi ráta, ez is kevés lehet

Habár európai összevetésben a magyar születési ráta különösen 2011-től 2022-ig felettébb kedvezően alakult, mégis fenyeget a társadalom elöregedésének veszélye. Ennek egyik oka a Bankmonitor szakértői szerint az, hogy a szülőképes korú nők száma (a Ratkó-unokák kiöregedésével) mostanra jelentősen csökkent. Ha pedig eleve kevés nő tud szülni, akkor a magas születési ráta is alacsony születésszámokhoz vezethet.
2024. 04. 19. 05:30
Megosztás:

Benzines és dízelautóra telik a magyaroknak, elektromosra nem

A magyar piac egészét hirdetésszámban és megtekintésben lefedő Használtautó.hu adatai szerint továbbra is a belső égésű motorok viszik a prímet, amely elsődleges oka a kedvezőbb árak terén keresendő. Az elmúlt 1 évben viszont az elektromos autók népszerűsége növekedett, és időközben mind hirdetésszám, mind telefonos érdeklődések tekintetében maguk mögött hagyták a hibrideket.
2024. 04. 19. 05:00
Megosztás:

Mivel magyarázható a munkaerőpiaci átrendeződés?

Miközben több mint 70 ezer állás betöltetlen ma Magyarországon, csaknem 100 ezer külföldi munkavállaló dolgozik az országban és több mint 200 ezer ember inaktív. Az elvándorlás és a külföldi munkavállalás évtizedes jelenség és a magyar gazdaságra egyértelműen negatív hatással van. Miért megyünk mi magyarok külföldre és miért jönnek hozzánk Ázsiából dolgozni?
2024. 04. 19. 04:30
Megosztás:

Mérséklődött a fluktuáció, de nem hoz megkönnyebbülést

Országos szinten számottevően csökkent a munkavállalói fluktuáció, 28 százalékra mérséklődött tavaly, az egy évvel korábbi 33 százalékról. Azonban a vállalatok nem lélegezhetnek fel, mert ez az érték még mindig kétszerese az elfogadhatónak. A csökkenés pedig nem a munkaerőpiaci feszültségek enyhülésének köszönhető, hanem a múlt év gazdasági nehézségeinek és a munkaerőpiac átrendeződésének a következménye – állapítja meg a HR-Evolution idei országos fluktuációkutatása.
2024. 04. 19. 04:00
Megosztás: