Az Internet Computer (ICP) a múlté? A SCOTTY az új kriptó-király!

Ugyan a SCOTTY még csak néhány napja érhető el, ennek ellenére a projekt bevétele már az 500,000 dollárhoz közelít. A siker azonban egy kicsit sem meglepő, hiszen a jópofa kutyás külső mögött az egyik legjobb AI projektet találhatjuk.

Az Internet Computer (ICP) a múlté? A SCOTTY az új kriptó-király!

A készítőknek sikerült egyesíteni gépi tanulási modelleket a blokklánc-technológiával, ezzel létrehozva egy forradalmi ökoszisztémát. Az eddigi ismeretek alapján egyáltalán nem zárható ki még annak sem az esélye, hogy 2024-ben a Scotty the AI lehet az év legjobb mesterséges intelligencia projektje.

Napok alatt gyűlt össze 180 millió forint

Szó szerint óránként érkeznek vagyonok a Scotty the AI gyűjtésére, ami jól mutatja micsoda igény van továbbra is hasonló kezdeményezésekre.

A több fordulóból álló előértékesítés február közepén kezdődött csak el, így a befektetők még kedvezményes áron csatlakozhatnak. 

Írásunk idején még 9 napig lehet kapni a 0.053 dolláros áron elérhető SCOTTY-t. Azonban jó ha tudod, hogy a jelenlegi szakasznak már a 90 százaléka teljesült, vagyis akár jövő héten emelkedhet a token ára.

A méretes követői tábor ráadásul nem kizárólag lakossági befektetőkből áll, hiszen a fejlesztekőnkek sikerült a legnagyobb influenszereket is lázba hozni. Nem túlzás az a kijelentés, hogy olyan prominens figurák amilyen Michael Wrubel vagy Jacub Bury, szó szerint ódákat zengenek a projektről.

Szintén beszédes, a különleges kezdeményezés Telegram csatornájának növekedése. Mostanra ugyanis több mint 2500 lelkes érdeklődő döntött úgy, hogy azonnal szeretne értesülni a projektet érintő legújabb hírekről.

Vagyis mindent összevetve úgy tűnik a Scotty the AI tényleg képes lehet felkavarni a kriptoszektort. 

Éppen ezért érdemes lehet megfontolni hogy még a tömegek előtt beszerzel néhány SCOTTY-t.

Irány a Scotty AI

Elképesztő felhasználási módjával hódít a Scotty the AI

Ezen a ponton jogosan merülhet fel benned a kérdés, hogy pontosan micsoda a Scotty

Bár számos eszközt igénybe lehet majd venni a projekt weboldalán keresztül, a Scotty két alappillérre, a ScottyChatre és a Scotty Swapra.

A ScottyChat egy intelligens társ lesz, akivel rendkívül egyszerűen juthatunk fontos információkhoz. A mesterséges intelligenciát használó bot képes lesz kereskedési tanácsot adni, megismerhetjük vele a legfrissebb kriptohíreket, sőt még a feltörekvő altcoinokat is képes kiszűrni.

Ezzel szemben a Scotty Swap használatával a gyors és minimális költségekkel járó kereskedéseket tudunk majd elvégezni. Mindezt egy saját fejlesztésű AI támogatja, így biztos lehetsz benne, hogy minimális gázdíjak megfizetésére lesz csak szükség.

Érdekel a Scotty AI

A felsorolt két eszköz használatával nem csupán egyszerűen tudsz majd kutatásokat elvégezni, hanem azokat azonnal végre is tudod majd hajtani.

Amennyiben neked inkább a passzív jövedelem megszerzése az elsődleges szempont, abban az esetben mindenképpen megfontolandó lehet a stakelés. Írásunk idején több mint 250 százalékos éves jutalomban lehet részed bármilyen különösebb munka elvégzése nélkül.

Végezetül jó ha tudod, hogy a fejlesztők a felsoroltakon túl még számos eszközzel készülnek a jövőben. Ilyen lesz például a rövidesen megjelenő “Scotty Times”, ami a projekt piacelemzési hírlevele lesz.

Vagyis amennyiben minden jól alakul, a skót terrier tömegek szívébe lophatja be magát a hamarosan esedékes listázást követően.

Lehet a Scotty a következő AI-sikersztori?

Jelenleg a kriptoszektorban a mesterséges intelligenciát használó tokenek mérete összesen nagyjából 30 milliárd dolláros mérettel rendelkezik. Ezzel párhuzamosan pedig naponta átlagosan nagyjából 1-2 milliárd dollár értékű AI-kriptó cserél gazdát.

A legnagyobb projektek ezek közül az Internet Computer (ICP), a NEAR Protocol (NEAR) és az Injective (INJ).

Azonban a SCOTTY kezdeti mérete eltörpül ezekhez képest, vagyis hely bőven lesz a növekedésre. Más szóval akár egy minimális befektetés is döbbenetes profitot jelenthet.

Ez azonban még nem minden, hiszen az alaposan kidolgozott ütemterv illetve a magas passzív bevételek miatt a SCOTTY értéke képes lesz a tartós növekedésre. Arról nem is beszélve, hogy a felhasználási módja miatt egészen biztosan nagy lesz az igény az AI kriptóra.

Vagyis egy kicsit sem lehetetlen, hogy a kutyás token valóban a szektor nagyjait is képes lehet meglepni. 

Amennyiben szeretnél még mások előtt lecsapni a Scotty the AI-ra, azt több kriptó mellett akár bankkártyával is megteheted.

Szeretnék Scottyt vásárolni

Ezek is érdekelhetnek:

Ezekről a kriptókról még biztos nem hallottál

Ezek a kriptók lehetnek 2024 nyertesei: Meme Kombat, Sponge V2, Scotty the AI

A legjobb kripto 1 dollár alatt 2024-ben – A legolcsóbb kriptovaluta

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Tovább fogynak a magánnyugdíjpénztárak, már csak kettő marad belőlük

Beolvadás beolvadást követ a megmaradt magánnyugdíjpénztáraknál, amelyek a több mint ötvenezer kitartó pénztártag csaknem 300 milliárd forintos vagyonát kezelik. Áprilistól már csak három működik, júliustól pedig kétszereplősre olvad a piac, mivel a legnagyobb vagyonú és létszámú Horizont beolvasztja a Szövetséget - írja a Bank360.hu.
2024. 04. 21. 03:00
Megosztás:

Gazdagság az égből: Heti horoszkóp a pénzről és szerencséről!

Fedezd fel, mit tartogatnak számodra a csillagok a következő hétre! A legfrissebb pénzügyi horoszkópunk segítségével megtudhatod, melyek lesznek a legjobb befektetési lehetőségek, szerencsejátékok, és mikor várhatók szerencsés találkozások. Tudd meg, mely napokon leszel a leginkább szerencsés, és mely számokat érdemes megjátszanod a lottón! Készülj fel a lehetőségekre és fordítsd előnyödre a csillagok üzeneteit!
2024. 04. 21. 02:00
Megosztás:

Nyugdíjazás - honnan tudhatom, hogy hány évem gyűlt már összeg?

Az öregségi nyugdíjhoz az évek „összeszámolása” megtörténik kérés nélkül is, a hivatalból történő adategyeztetési eljárás során a jogszabály által előírt időpontban, de nincs akadálya annak sem, hogy valaki ezt korábban kérje. A kérelem évente csak egyszer nyújtható be. Mutatjuk, hogyan.
2024. 04. 21. 01:00
Megosztás:

Élesedik a TON token a Lucky Block-on, 200%-os üdvözlő bónusz jár a belépőknek

A Toncoin árfolyama idén erőteljesen felértékelődött, csak az elmúlt három hónapban 182 százalékot emelkedett. A token a kilencedik legértékesebb kriptopénz lett a Coinmarketcap kriptoadat-gyűjtő oldal szerint, és jelenleg 6,27 dolláron áll.
2024. 04. 21. 00:01
Megosztás:

Folytatódik a Kölcsönkapott levegő program

A Kölcsönkapott levegő egy tavaly indult program, amelynek célja, hogy megismertessük a fiatalokkal ezt a láthatatlan közeget, amely az egészséges élet része - mondta az Energiaügyi Minisztérium környezetügyért és körforgásos gazdaságért felelős államtitkára pénteken Budapesten, a programindító sajtótájékoztatón.
2024. 04. 20. 23:00
Megosztás:

A NATO további katonai támogatást nyújt Ukrajnának

A NATO védelmi miniszterei megállapodtak abban, hogy további katonai támogatást nyújtanak Ukrajnának, főképpen a légvédelem területén - jelentette ki Jens Stoltenberg NATO-főtitkár pénteken Brüsszelben.
2024. 04. 20. 22:00
Megosztás:

Ezekkel a számokkal nyerhettél az ötös lottón!

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 16. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 04. 20. 21:00
Megosztás:

Ez a legjobb megoldás a klímaváltozásra

Az erdőtelepítés, a fásítás az egyik legjobb eszköz a klímaváltozás negatív hatásainak kompenzálására - mondta az Agrárminisztérium (AM) agrárpiacért felelős helyettes államtitkára Balatonszárszón pénteken.
2024. 04. 20. 20:00
Megosztás:

A tehetségprogram célja a külföldön élő magyar fiatalok képzésének bővítése

A tehetségprogram elsődleges céljai között szerepel a külföldön élő egyetemista fiatalok megszólítása, és az, hogy hasznosítható képességeket nyújtson számukra - mondta a "Talent's Talk, a tehetségek fóruma" címmel megrendezett londoni program összegzéseként a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) fiatalokért felelős helyettes államtitkára.
2024. 04. 20. 19:00
Megosztás:

Mi lesz a Magyar Postával?

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül - mondta a nemzetgazdasági miniszter pénteki sajtótájékoztatóján Budapesten.
2024. 04. 20. 18:00
Megosztás:

Hamarosan kezdődik a fővárosi tavaszi nagytakarítás

Tavaszi nagytakarítást lesz április 21-én és 28-án a Nagykörúton és környezetében, továbbá a főváros számos forgalmas közterén és csomópontjában a BKM Budapesti Közművek Nonprofit Zrt. és Budapesti Közlekedési Központ (BKK) együttműködésében.
2024. 04. 20. 17:00
Megosztás:

Ezért kapott bírságot az UniCredit Bank

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) több mint 28 millió forint bírságot szabott ki az UniCredit Bankra a pénzmosás- és terrorizmusfinanszírozás-megelőzési tevékenysége kapcsán feltárt hiányosságok miatt; a hiányosságok nem veszélyeztetik a hitelintézet biztonságos működését - közölte a jegybank pénteken az MTI-vel.
2024. 04. 20. 16:00
Megosztás:

Kiderült, mennyire produktívak a magyar cégek

A hibrid munkavégzésre hosszabb távon is fel kell készülnünk: a magyar szellemi munkát végzők több mint egyharmada legalább egy-két napot otthonról dolgozik – ez is kiderül Magyarország első országos reprezentatív produktivitás-kutatásából. A megkérdezettek negyede arra számít, hogy amikor a vállalati IT-helpdeskhez fordul, nem fogják érteni egymást, mert más nyelvet beszélnek. A többség sem közös tudástárat, sem kollaborációs eszközt nem vesz igénybe a munkája során, a feladatok nyilvántartására és átadására pedig legtöbben Excelt használnak az erre kifejlesztett alkalmazások helyett. A kutatás alapján felállított produktivitás-index számszerűen is megmutatja, mennyire dolgoznak hatékonyan a magyar fehérgallérosok.
2024. 04. 20. 15:00
Megosztás:

Megállapodást kötött a Duna House és az OTP Ingatlanpont

Együttműködési megállapodást írt alá a Duna House és az OTP Ingatlanpont, ezáltal a két országos közvetítői hálózat a kizárólagos megbízásaiknál keresztértékesítési lehetőséget biztosít egymásnak - közölte a két szervezet közös közleményben pénteken az MTI-vel.
2024. 04. 20. 14:00
Megosztás:

Mennyivel drágább a benzin Magyarországon?

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt. A magyarországi átlagár 3,2 százalékkal magasabb a régiós átlagértéknél. A dízel üzemanyag heti átlagos ára Magyarországon 654 forint volt, ami 31 forinttal, 5 százalékkal haladta meg a régiós 623 forintos átlagárat - jelentette pénteken első alkalommal kiadott kísérleti üzemanyagár-statisztikájában a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 04. 20. 13:00
Megosztás:

Megnyitott Esztergom első McDonald’s étterme

A mai napon megnyílt Esztergom város első McDonald’s étterme. A beruházás megvalósítása közel kétszáz ember, több mint 7 hónapon át tartó összehangolt munkáját igényelte. A Simor János utcában kialakított egységben a „Jövő Élménye” koncepciónak megfelelően kiemelt szerepet kapott az innováció és a digitális fejlesztés. A korszerű étterem több mint 70 ember számára biztosít munkalehetőséget. Az akadálymentesített vendégtérben 90, a teraszon további 30 ülőhely várja a vendégeket, az új egységgel pedig a McCafé is megérkezett a városba.
2024. 04. 20. 12:00
Megosztás:

Bővült a falugazdász-hálózat és a kamarai tagoknak nyújtott szolgáltatások köre

Az új Közös Agrárpolitika jelentette kihívásokra reagálva átalakította és mintegy 700 fősre bővítette falugazdász-hálózatát a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara; a falugazdászok 2024 áprilisától falugazdász tanácsadóként az eddigieknél is szélesebb körben támogatják majd a gazdálkodók munkáját - jelentette be pénteki közleményében a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK).
2024. 04. 20. 11:00
Megosztás:

Így emelkedtek a casco díjak az első negyedévben

Az idei első negyedévben megkötött teljes körű casco-szerződések átlagdíja 206 900 forint volt, 5,9 százalékkal magasabb, mint az előző év hasonló időszakában - közölte a saját adatai alapján az Insura.hu biztosításközvetítő pénteken az MTI-vel.
2024. 04. 20. 10:00
Megosztás:

Növelte árbevételét a L'Oréal

A francia L'Oréal SA csoport, a világ egyik legnagyobb kozmetikai gyártójának árbevétele 11,24 milliárd euró volt az idei első negyedévben, 8,3 százalékkal meghaladta az egy évvel korábbit. Összehasonlítható alapon az árbevétel 9,4 százalékkal nőtt.
2024. 04. 20. 09:00
Megosztás:

Az ellenglobalizáció és Kína külpolitikája

Április 18-án, a Lónyay-Hatvany villában megtartott Counter-Globalization and China’s Foreign Policy című előadás meghívottja Yan Xuetong, a Tsinghua Egyetem világhírű politológia professzora és az egyetem Nemzetközi Kapcsolatok Intézetének dékánja volt. Miután felvázolta álláspontját azzal kapcsolatban, hogy miként látja Kína és az USA viszonyát, illetve a világ többi, kisebb gazdasági potenciállal rendelkező ország pozícióját, Dr. Eric Hendriks, a Danube Institute vendégkutatója és Dr. Eszterhai Viktor, a Lukács János Stratégiai és Politikai Intézet tudományos munkatársa intéztek hozzá kérdéseket.
2024. 04. 20. 08:00
Megosztás: