Ez az 5 kriptovaluta várhatóan új történelmi csúcsot ér el 2024 4. negyedévében az elemzők szerint

Az elemzők előrejelzései szerint öt kriptovaluta új rekordokat dönthet 2024 utolsó negyedévében. Ahogy a digitális valuta piac felforrósodik, ezek az érmék egyre nagyobb figyelmet kapnak, és soha nem látott szintekre emelkedhetnek. Tudd meg, mely kriptók vannak emelkedőben, és milyen tényezők lendíthetik őket új magasságokba.

Ez az 5 kriptovaluta várhatóan új történelmi csúcsot ér el 2024 4. negyedévében az elemzők szerint

A CYBRO előértékesítés átlépi a 3 millió dolláros mérföldkövet: Egyedülálló DeFi befektetési lehetőség

A CYBRO nagy figyelmet kelt a kriptovaluta bálnák körében, mivel exkluzív token előértékesítése gyorsan meghaladta a 3 millió dollárt. Ez az élvonalbeli DeFi platform páratlan lehetőségeket kínál a befektetők számára, hogy bármilyen piaci körülmények között maximalizálják nyereségüket.

A szakértők 1200%-os potenciális megtérülést jósolnak, miközben a CYBRO tokenek mindössze 0,03 dollárért érhetők el az előértékesítés során. Ez a ritka, technológiailag fejlett projekt már jelentős kriptobálnákat és influenszereket vonzott, ami erős bizalmat és érdeklődést jelez.

Cybro, Warmhole, Aptos, Ethena és Aave kriptovaluta hírek és elemzések

A CYBRO tokenek tulajdonosai jövedelmező staking jutalmakat, exkluzív airdropokat, pénzvisszatérítést vásárlásokra, csökkentett kereskedési és hitelezési díjakat, valamint egy átfogó biztosítási programot élvezhetnek a platformon belül.

Mivel az összes token mindössze 21%-a elérhető az előértékesítés során, és már körülbelül 80 millió eladott tokennel, ez egy arany lehetőség az okos befektetők számára, hogy részesedést szerezzenek ebben az egyedülálló projektben.

>>> Csatlakozz a CYBRO-hoz, és célozz meg akár 1200%-os megtérülést <<<

A Wormhole (W) ellenállást tesztel 52%-os havi növekedés után

A Wormhole (W) kriptovaluta jelenleg 0,28 és 0,35 dollár között kereskedik. Az elmúlt hónapban több mint 50%-os növekedést mutatott, de a héten körülbelül 4%-kal csökkent. A legközelebbi ellenállás 0,39 dollárnál található; ennek áttörése akár 30%-os emelkedést is hozhat, 0,46 dollár felé. A támaszszintek 0,25 és 0,18 dollárnál vannak.

A 10 napos egyszerű mozgóátlag 0,29 dollárnál, a 100 napos átlag pedig 0,31 dollárnál található, ami rövid távú gyengeségre utal. Az RSI értéke 46,68, ami semleges lendületet jelez, a MACD pedig közel vízszintes -0,003-nál. Ha a vásárlói lendület erősödik, a W árfolyama emelkedhet az ellenállás szintjei felé, de ennek hiányában alacsonyabb támaszszinteket is tesztelhet.

Az Ethena (ENA) erőteljes fellendülést mutat, további növekedési potenciállal

Az Ethena (ENA) kriptovaluta jelentős ármozgásokat mutatott az utóbbi időben. Az elmúlt hónapban több mint 90%-kal nőtt az ára, az elmúlt héten pedig közel 50%-kal emelkedett. Jelenleg 0,29 és 0,40 dollár között kereskedik, közel a legközelebbi ellenállási szinthez, ami 0,44 dollárnál található. Az RSI értéke 51,27, ami semleges lendületet jelez.

Ha az ENA áttöri a 0,44 dolláros ellenállást, a következő cél 0,55 dollár lehet, ami körülbelül 25%-os emelkedést jelentene 0,44 dollárról. Ha viszont az árfolyam a 0,21 dolláros támasz alá esik, a következő támaszszint 0,10 dollárnál van. A mozgóátlagok azt mutatják, hogy az árfolyam valamivel a 100 napos átlag alatt van, ami további növekedési lehetőséget sugall.

Az Aptos (APT) kriptovaluta 77%-os növekedést mutat egy hónap alatt: Folytatódhat a felívelés?

Az Aptos (APT) az elmúlt hónapban 77,30%-os növekedést mutatott, és az elmúlt héten 19,14%-kal emelkedett. Jelenleg 8,57 és 11,13 dollár között kereskedik, közel a legközelebbi ellenállási szinthez, amely 12,05 dollárnál található. Mind a 10 napos, mind a 100 napos egyszerű mozgóátlag körülbelül 10 dollárnál van, ami stabil trendet jelez.

Az RSI 54,85-ön áll, ami semleges piacot mutat — sem túlvett, sem túladott helyzet nincs. Ha az APT áttöri a 12,05 dolláros ellenállást, a következő cél 14,62 dollár lehet, ami körülbelül 31%-os növekedést jelentene a jelenlegi árfolyamtól. Ha viszont nem tudja áttörni a 12,05 dolláros szintet, az árfolyam visszaeshet a 6,93 dolláros támaszszintig.

Az Aave több mint 10%-ot emelkedett egy hét alatt, és 170,19 dolláros ellenállást céloz

Az Aave árfolyama az elmúlt héten több mint 11%-kal emelkedett, és az elmúlt hónapban több mint 10%-os növekedést mutatott, erős lendületet jelezve. Jelenleg 141,75 és 162,54 dollár között kereskedik, és közel áll a legközelebbi ellenállási szinthez, amely 170,19 dollárnál található. Ha ezt a szintet áttöri, a következő cél 190,97 dollár lehet.

Az RSI értéke 46,13, ami semleges lendületet mutat. A MACD enyhén negatív, -0,50-nél, ami lehetséges konszolidációt jelez. Aave több mint 81%-os hat hónapos növekedése további emelkedési lehetőségeket mutat. A kereskedők figyelemmel kísérhetik a 128,62 dolláros támasz és a 170,19 dolláros ellenállási szint alakulását a következő lépésekhez.

Összegzés

Összefoglalva, bár a W, ENA, APT és AAVE ígéretes növekedést mutatnak 2024 utolsó negyedévére, rövid távon korlátozottabb lehet a növekedésük. Ezzel szemben a CYBRO kiemelkedő lehetőséget kínál a befektetők számára. Ez az élvonalbeli DeFi platform növeli a hozamokat AI-alapú hozamaggregációval a Blast blockchainen keresztül. A vonzó staking jutalmak, exkluzív airdropok és pénzvisszatérítések mellett a CYBRO kiváló felhasználói élményt nyújt, zökkenőmentes betéti és kifizetési lehetőségekkel. A platform átláthatóságra, megfelelésre és minőségre helyezett hangsúlya jelentős érdeklődést keltett a kripto-közösség prominens szereplői körében. A CYBRO páratlan lehetőségeket kínál azoknak a befektetőknek, akik maximalizálni akarják hozamaikat az egyre fejlődő piacon.

Weboldal:

https://cybro.io

Twitter: https://twiter.com/Cybro_io

Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB

Telegram: https://t.me/cybro_io

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kriptovaluta befektetés kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

0,75 dollár alatti altcoinok, amelyek milliomossá tehetnek: Kaspa, Cardano, Dogecoin és Dogen

A kriptovaluták világa tele van olyan rejtett gyöngyszemekkel, amelyek kevesebbe kerülnek, mint egy dollár, de jelentős nyereséget hozhatnak. Ez a cikk több megfizethető digitális valutát vizsgál, amelyek jelentős növekedés előtt állhatnak. Fedezd fel, mely alacsony árú érmék lehetnek a kulcs a kiemelkedő hozamokhoz.
2024. 10. 19. 21:20
Megosztás:

Elvitték a rekord lottó 5-öst! Ezekkel a számokkal nyerhetted meg!

Harminchárom hét halmozódás után egy szerencsés játékos elvitte az Ötöslottó eddigi legnagyobb jackpotját, 6,613 milliárd forintot. A szerencsés nyertesnek a sorsolás másnapjától számított 90 napon belül kell jelentkeznie a nemzeti lottótársaságnál.
2024. 10. 19. 20:56
Megosztás:

Az ABB növekvő bevétellel és nyereséggel zárta a harmadik negyedévet

Növekvő harmadik negyedéves bevételről és nyereségről, valamint rekordmagas üzemi EBITA-árrésről jelentett a svájci ABB, az ipari digitális technológiák területén vezető globális vállalat - tájékoztatta a cég az MTI-t.
2024. 10. 19. 20:00
Megosztás:

A legjobb alulértékelt altcoinok és mémcoinok, amelyeket érdemes figyelni egy 10-szeres növekedés érdekében

Ahogy a kriptopiac tovább diverzifikálódik, egyes kevésbé ismert tokenek jelentős növekedési potenciált mutatnak. Ezek az alulértékelt altcoinok és mémcoinok figyelemre méltó nyereséget hozhatnak, ha időben felfedezik őket.
2024. 10. 19. 19:30
Megosztás:

A magyarországi cégek 47 százaléka költ többet jövőre munkáltatói márkaépítésre

A munkaerő megtalálása és megtartása érdekében tovább erősödik a munkáltatói márkaépítés szerepe a vállalati szektorban: a megkérdezett cégek 47 százaléka a gazdasági kihívások ellenére is növeli az employer brandingre fordított büdzséjét 2025-ben - derül ki a Brandfizz Employer Branding Compass Országos Munkáltatói Márka felméréséből.
2024. 10. 19. 18:26
Megosztás:

A 2021-ben a Cardano 7000%-os növekedését előrejelző elemző most azt jósolja, hogy ez a feltörekvő Solana mémérme 2025-re eléri a 10 dolláros értéket

Egy iparági elemző, aki arról híres, hogy pontosan megjósolta a Cardano 2021-es hatalmas növekedését, most egy újabb merész előrejelzést tett. Ez a szakértő úgy véli, hogy egy feltörekvő mémérme a Solana hálózaton 2025-re akár 10 dollárra is emelkedhet. Ez az előrejelzés rávilágít a feltörekvő kriptovalutákban rejlő lehetőségekre, amelyek az elkövetkező években jelentős növekedés előtt állhatnak.
2024. 10. 19. 17:00
Megosztás:

Három ok, ami megakasztja a magyar építőipar termelékenységének növekedését

A hatékonyság nem tartozik az építőipar erősségei közé, éppen ezért kiemelten fontos, hogy az ágazat szereplői felismerjék és orvosolják a termelékenység növelését hátráltató problémákat. A létesítménygazdálkodásban, ingatlanprojektekben, valamint az építőiparban is használatos digitális dokumentáció, kommunikáció és jelentéskészítő vezető platformját Magyarországon is forgalmazó PlanRadar 10 európai országban – köztük hazánkban – 450 szakértő bevonásával végzett átfogó kutatást*, hogy azonosítsa az okokat és bemutassa a megoldási lehetőségeket. A felmérés magyarországi résztvevői három termelékenységi problémát emeltek ki, ami komoly szerepet játszik abban is, hogy az itteni építőipari bérek jelentősen elmaradnak a svájci, ausztriai és németországi szinttől.
2024. 10. 19. 16:00
Megosztás:

Készülj fel hatalmas altcoin nyereségekre: Ez az elemző 5 kriptovalutánál 75-szörös növekedést jósol az altcoin szezonban

Egy befolyásos kriptovaluta elemző azt jósolja, hogy öt kevésbé ismert coin rendkívüli növekedés előtt áll, és a következő altcoin szezon során akár 75-szörösére is emelkedhet az értékük. Ez a cikk bemutatja ezeket a digitális eszközöket, amelyek figyelemre méltó nyereséget hozhatnak, és feltárja azokat a tényezőket, amelyek elősegíthetik lenyűgöző növekedésüket.
2024. 10. 19. 15:00
Megosztás:

Kínai gazdaságélénkítés – a befektetők szem elől tévesztik a lényeget

Az alapanyagpiacokat övező hangulat szeptemberben döntő fordulatot vett, amikor Kína megemlített egy összehangolt monetáris és fiskális ösztönző intézkedéscsomagot. A Nemzeti Fejlesztési és Reformbizottság (NDRC) ezt követő, október 8-i sajtótájékoztatóján nem jelentettek be jelentős ösztönző intézkedéseket, emiatt a piacon később eladási hullám söpört végig. A közelmúlt kínai politikai eseménysorozatának fontos, az árupiacot érintő következményei vannak a Fidelity szerint.
2024. 10. 19. 14:00
Megosztás:

5 kriptovaluta 1 dollár alatt, amelyeket 500x növekedés várhat 2024 decemberéig: A Cybro a legjobb választás?

A kriptovaluta piac zsong az alacsony árú érmékről szóló beszélgetésektől, amelyek jelentős növekedési potenciállal rendelkezhetnek. Ez a cikk öt olyan kriptovalutát vizsgál, amelyek jelenleg 1 dollár alatt vannak értékelve, és amelyek nagy figyelmet kapnak 2024 decemberét megelőzően. Közülük a Cybro emelkedik ki, mint egy lehetséges vezető. Lehet, hogy ez a legjobb opció, amit figyelemmel kell kísérni? Fedezd fel a lehetőségeket az egyre fejlődő kriptovilágban.
2024. 10. 19. 13:00
Megosztás:

PME Legend: Stílusos és időtálló férfi ruházat a mindennapokra

A férfi-divat világában az időtálló darabok mindig is nagy népszerűségnek örvendtek, és van egy új szereplő, amely most Magyarországon is elérhetővé vált.
2024. 10. 19. 12:45
Megosztás:

Budapesten mindenhol bekapcsolták a távfűtést

Az összes fogyasztónál bekapcsolta a távfűtést október közepére a Budapesti Közművek (BKM) Nonprofit Zrt. Főtáv Távhőszolgáltatási Divíziója - közölte a társaság szombaton az MTI-vel.
2024. 10. 19. 12:00
Megosztás:

Ezen az altcoinon elérhető hozamok magasabbak, mint amit valaha elértél a kriptóban – a Cardano és Ripple bálnák 0,03 dolláron vásárolnak be

A kriptovaluta piac az elmúlt napokban erőteljes emelkedést mutatott, mivel a "bálnák" egyre nyereségesebb lehetőségek után kutatnak az altcoinok között.
2024. 10. 19. 11:00
Megosztás:

Átalakul a GANZ Transzformátor- és Villamos Forgógépgyártó Kft. vezetése

Jan Prins, a GANZ Transzformátor- és Villamos Forgógépgyártó Kft. ügyvezető igazgatója az év végén távozik a társaságtól, eddigi feladatait pedig társügyvezetője, Gál Gergely veszi át. A 2020-as reorganizációt követően a magyar nehézgépgyártó vállalat számos energiahatékonysági és gyártástechnológiai fejlesztést indított el, amelynek köszönhetően új fejlődési pályára állt, az előttünk álló időszakra pedig további jelentős növekedést vár.
2024. 10. 19. 10:00
Megosztás:

A Dogecoin és a Shiba Inu meggazdagíthat 2026-ra, de az RCO Finance gyorsabban megteheti ezt

A kriptopiac fellendülése új befektetőket vonzott be, és a vezető tokenek, mint a Dogecoin (DOGE) és a Shiba Inu (SHIB), a fő haszonélvezők között vannak.
2024. 10. 19. 09:00
Megosztás:

Kína így próbálja megmenteni a gazdaságát

Korábban írtunk róla, azonban érdemes lehet átvenni, hogy mi történt a kínai „csodaprojekt” bejelentése óta.
2024. 10. 19. 08:00
Megosztás:

Ez lehetett a gödör alja Kínának - innen már felfelé?

Kína gazdasága a harmadik negyedévben a vártnál jobb gazdasági teljesítményt mutatott.
2024. 10. 19. 07:00
Megosztás:

Veszélyben a hagyományos bankkártyák dominanciája – Ez szoríthatja ki

Az elmúlt években a pénzforgalmi ágazat drámai átalakuláson ment keresztül. A digitális technológiák, például a digitális pénztárcák, a személyek közötti P2P fizetések és az érintésmentes fizetések egyre inkább előtérbe kerülnek – derül ki a Capgemini Kutatóintézet legfrissebb kutatásából.
2024. 10. 19. 06:00
Megosztás:

A Lamborghini veri a Ferrarit a használtautó-piacon

A magyar piac egészét hirdetésszámban és megtekintésben lefedő Használtautó.hu szakértője megnézte, hogy 80 millió forintos átlagár felett melyek a legkeresettebb luxusautók. A Mercedes, a Lamborghini és a Porsche mellett még a Bentley és a McLaren fért fel a legfrissebb toplistára.
2024. 10. 19. 05:00
Megosztás:

Ismét kamatot vágott az EKB

Az Európai Központi Bank folytatta a júniusban elkezdett kamatcsökkentési ciklusát, és tegnap a várakozásoknak megfelelően ismét 25 bázisponttal, 3,25 százalékra csökkentette az irányadó betéti kamatot.
2024. 10. 19. 04:00
Megosztás: